עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מדובר על הרואטר VV5823 על הסיבים של סלקום , מישהו הצליח להגדיר WOL מרחוק ? שום דבר לא עובד , הפנתי פורטים , ביטלתי Firewall כל מיני אופציות אחרות שום דבר לא עוזר לא מצליח להדליק מרחוק את המחשב . רק ברשת הפנימית אני מצליח להדליק את המחשב . מישהו מצא פתרון ?

2. Started by law89,

בהמשך לדיון שהתחיל כאן, אני פותח טופיק נפרד כדי לא להשתלט לפותח הדיון על הדיון: יותם - בנוגע ל-VPN, יש לי איזו נקודת השוואה. כאשר אני מחובר עם כבל, אני מקבל סדר גודל של 900 מגה בלי vpn ובערך 200-400 מגה מאחורי וי פי אן. מן הסתם אם בוואי פיי אני מקבל 200-250 מגה ללא וי פי אן, אז מאחורי וי פי אן המהירות תהיה נמוכה יותר. התמונה שצירפת היא כאשר אתה מחובר עם כבל או עם וואי פי? אם זה וואי וואי פיי, מה המרחק מהיחידה שמחוברת קווית?

3. אני לא מצליח להתחבר לשום שרת או ל KAD. הורדתי גירסה אחרת של אימיול ועידכנתי את ה SERVER.MET - עדיין לא עזר ואני מקבל TIME OUT ולא מצליח להתחבר לשרתים.. ה NOD 32 כבוי, כנ"ל הפיירוול של XP. עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי להחליף IP ולא עזר. כמו כן המחשב לא מחובר ברשת לעוד מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים. עדכון: נכנסתי עכשיו להגדרות של האימיול ולחצתי על הכפתור TEST PORTS בדיקת ה TCP הראתה V אבל הUDP הראתה X אין לי פיירוול, אין ראוטר, אנטי וירוס כבוי ואין מה שיכול למנוע ממני מלהתחבר, חוץ מהעילגים ב-012. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by deathy,

היי לאחרונה חיברתי תקשורת אלחוטית בדירתי אני משתמש בנתב 3com 54 mbps 11g ובאדאפטר (מקבל) d-link g dwa-110 בהתחלה כשניסיתי להתחבר זה היה רושם לי כל הזמן שיש "קישוריות מוגבלת או חסרה".. אחרי שהגדרתי מחדש את ההצפנה (wep) בנתב עצמו זה נפתר. מאז אני מצליח להתחבר אבל בערך כל 20 דקות האינטרנט מפסיק לעבוד לי (למרות שלא נראית שום בעיה באייקונים בפינה של שורת המשימות) ואני לא מצליח לשלוח פינג לנתב. אחרי שאני עושה קליק ימני ו"תיקון" הבעיה כביכול נפתרת לעוד 20 דקות וחוזר חלילה. מישהו נתקל בזה ויודע מה יכולה להיות הבעיה? יש לי winxp sp2 שהתחבר בעבר לרשתות אלחוטיות בלי בעיה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by puyol,

איפה אוכל להשיג כאלו או תואמים ןמה כדאי. יש לי תשתית של CAT6. כמו כן האם לחבר ישר לראוטר או דרך SWITCH? מה היתרונות והחסרונות? מה עדיף לסטרימינג?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gorisrael,

יש לי מודם DLINK DSL 2650U ובטעות שידרגתי קשוחה בקובץ שגוי ורציתי לדעת עם אפשר לחזור הוא לקבל גירסא קשוחה של בזק מספ הקשוחה הוא BZ_1.06 בבקשה תעזרו לי תודה :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. החברים שלי ממליצים רק על LINKSYS הראוטר צריך לתמוך ב 6 מחשבים נייחים + 2 ניידים (רוחב הפס שלי 50 מגה - כבלים) חשבתי על ראוטר בתקן N החדש אבל איך אני אדע האם המחשבים הניידים שלי תומכים בזה - (טושיבה A200 10W) כרטיס של INTEL נדמה לי * אין לי הגבלה במחיר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מחפש מדריך שיעזור לי לעשות סיסמא לרשת האלחוטית .. יש לי נתב של EDIMAX .. מישהו יכול לעזור לי לשים סיסמא עליו ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by infer73,

בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nir567,

טוב, יש לי רשת בין שלושה מחשבים. נראה לי שהבעיה היא מהמחשב שלי כי: אני לא מצליח להתחבר למחשב השני, והמחשב השני לא מצליח להתחבר למחשב שלי. אך אני מצליח להתחבר למחשב השלישי אבל המחשב השלישי לא מצליח להתחבר אליי.כך שאף אחד לא מצליח להתחבר אליי ואני מצליח להתחבר רק למחשב השלישי. (המספרים הם רק על מנת לדעת על איזה מחשב אני מדבר) כשאני מנסה להתחבר למחשב השני אני מקבל הודעה שיתכן ואין לי הרשאה להיכנס למחשב וכו וכו.. וכך כשהמחשבים מנסים להתחבר אליי. ממ..מה אני אמור לעשות?..מה הבעיה?..תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by N N C,

כמו שכבר אמרתי בהודעה האחרונה שלי קיבלתי היום adsl וחוויתי את הניתוקים המעצבנים אבל למרות שעליהם התגברתי יש בעיה אחרת כל פעם המודם עוצר לכמה שניות את התנועה ברשת ואז חוזר למהירות גבוהה יש למישהו מושג למה זה קורה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי אינטרנט 2 מגה ב013 ומודם HomePortal 1800HG ויש לי שתי בעיות : 1. כשאני נכנס אל האי פי של הראוטר [http://192.168.1.254] לא מופיע לי טקסט, כלומר, זה נכנס לדף אך אי אפשר לבצע שום פעולה ולא רואים שמות של תפריטים או בכלל, תפריטים. 2. הגלישה באינטרנט אקספלורר ממש איטית! ביטלתי כל פיירואל קיים אך הגלישה עדיין איטית. בניגוד לגלישה, ההורדה מהירה מאוד [מעל 260KB\S] איך אני פותר את הבעיות האלו? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד! תודה רבה מראש רום

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hassid_hassid,

שלום. יש לי בבית ראוטר שמחובר ל-2 AP, למחשב ולמדפסת. (הבית פרטי, עם כמה קומות, ככה שאנחנו נאלצנו לחבר 2 AP). אני צריך לחבר לראוטר (הראשי) עוד צרכן (פשוט הוא הכי קרוב אליו, ואני לא מתכוון להעביר כבלים ברחבי הבית מהAP השניים). לראוטר יש רק 4 חיבורים, ככה שאני ככל הנראה אקנה סוויץ'. ראיתי סוויצ'ים שתומכים ב-10/100 בכ-40-50 ש"ח, וכאלה שתומכים ב-10/100/1000 במחיר כפול (80-90 ש"ח). השאלה היא האם יש טעם להשקיע בסוויץ' היקר יותר (מסתבר שמכשירי הרשת שורדים אצלנו בבית ממש יפה) או שמדובר במשהו "גימיקי" שאני ארגיש אולי רק עוד 20 שנה במקרה הטוב... תודה

16. שלום, אני נמצא בפנימייה וחשבתי על לקנות אנטנה חזקה וראווטר נייד- כך שאני יוכל להתחבר לרשת WIFI פתוחה וליצור לי hotspot/tethering כדי שאני יכול להתחבר עם הטאבלט שלי. אפשרי לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Yotam.B,

היי לכולם, שירשתי להוטבוקס של הוט עוד כ3 רטוארים כ-AP עם כבלים כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית (4 קומות). הגדרתי את כולם כמו שצריך, לפי המדריך המצויין הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm השאלה שלי היא האם לאחר כל התהליך וההגדרה בכל הראוטרים, האם צריך לאפשר את האפשרות הזאת בהוטבוקס (כאמור, הוא הראוטר הראשי):

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Nadav Shaked,

היום ראיתי מודעה שגם אצלנו אלינו הגיע הפריסה של תשתית הUNLIMITED במה זה כרוך? הם אומרים שזה ללא לעלות זה הגיוני?! לפי מה שאני יודע לסיבים יש חיבור שונה זה אומר שכל נק' בקיר תהיה של סיבים? כי בשביל זה צריך גם כרטיסי רשת מיוחדים עם חיבור לסיבים או שיש נק' ראית של סיבים שהולכת למודם ומשם הכל מנותב בRJ? עכשיו לפי מה שאני יודע המהירות העברה של RJ45 היא עד 100M אז מה הפואנטה במהירויות גבוהות יותר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jungle-man,

שלום קראתי את הסקירה של netcheif על המתאמים של DLink http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm ואכן נראה כפתרון טוב, למרות המחיר היקר, לבתים עם מכשולים רבים מדי לרשת אלחוטית. באפשרותי לרכוש את המתאמים של: TP-Link TL-PA411 AV500 או Edimax HP-5101. רציתי לדעת אם למישהו ניסיון טוב או רע עם המתאמים הנ"ל, במיוחד עם הtplink הזול יותר ואיך הם בהשוואה לDLINK בסקירה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה ההבדל בין wireless 2 ל wireless 3 ? בראוטרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מקבל IP של הL2TP, יש פינגים לאתרים, רק אתר או שניים מצאתי שעובדים לי, למשל : speed.013.net אך שם אני מצליח רק לעשות בדיקת הורדה, הוא פשוט לא מצליח לעשות בדיקת העלאה. לא מצליח לגשת כמעט לאף אתר, אפילו גוגל לא עולה. יש לי פינגים החוצה לכל מקום, כנל טרייסים. אבל למשל אם אני רוצה לעשות wget על מנת להוריד קובץ, הוא לא מצליח למשל: root@ubuntu:~# wget [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] --2011-12-25 10:56:52-- [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] Resolving speed.bezeqint.net... 212.179.95.50 Connecting to speed.bezeqint.net|212.179.95.50|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... וזה נשאר ככה פשוט... כמובן שעם חיבור של L2TP בתור נתב ר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, האם קיים הסבר הגיוני לכך שכאשר מהירות ההלאה גדולה (upload), מהירות ההורדה יורדת בצורה משמעומית עד שהיא שואפת לאפס? ניסיתי לחקור קצת באינטרנט, לא מצאתי (או הבנתי) הסבר הגיוני לדבר הזה.. יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך זה עובד. ביצעתי בדיקה קטנה, החיבור שלי הוא 12MB של הוט, 012, ואני מעלה כרגע בקצב של כ- 120-130kps, תוך כדי ההעלאה הזו ביצעתי דרך speedtest.net בדיקת מהירות, התוצאות כדלהל"ן: ביום בהיר (ללא העלאה) המהירות היתה (בערך) 12MB / 1MB - 5ms ואילו תוך כדי העלאה, (על 120-130kbps כפי שצוין מעלה) המהירות - 0.25MB - 0.32MB - 1269ms ההגיון שלי אומר שמידע יכול לזרום אלי בקצב של 12MB ולחזור בקצב 1MB במקביל, אבל האם לא כך הדבר? האם התנועה היא חד כיווונית? אשמח א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חיברתי אתמול ראוטר של חברת EDMIAX BR622NS עכשיו המחשב שלי מחובר עם כבל והגלישה בוא נוראית האנטרנט לא זז בעוד שהגלישה עם המחשב נייד האנטרנט טס.. ניסיתי לחבר את הפלאפון (SE ARC) למחשב ולעשות לו TETHERING (חיברתי אותו לUSB ואת הפלאפון לרשת האלחוטית) והאטנרט טס שוב במחשב שלי גם.. (אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם האטנרנט גם טס) רק שהוא מחובר בכבל לראוטר הוא ניהיה איטי להחריד

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GolanBerlin,

אני נמצא בבזק בינלאמומי + HOT. חבילה של 12 אצל שניהם. אין לי מושג ממש מה זה חייגן ואם אני מחובר בלי או עם. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המהירות. סטרימינג איטי, מהירות מקבל 7, 6. לפעמים זה אכן 12 אבל זה בכלל לא יציב. מה עושים? כבר בא אליי טכנאי, לא עזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים