רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 2 מחשבים 1- מחובר ב ADSL 2- מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב למחשב הראשון ומקבל הכל עובד טוב ויפה אין שום בעיה אני מבצע המון פעמים שליטה מרחוק על המחשב ה -2- שנימצא בחדר אחר . כתובת ה IP שלו משתנה לאחר כיבוי והדלקה לכן אני צריך לגשת אליו פיזית ולראות איזו כתובת הוא קיבל איך אני יכול האמצעות המחשב הראשי -1- לדעת מה כתובת ה IP של המחשב ה -2- ?????? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, כאשר אני מפעיל את בקרת ההורים יש לי אפשרות לאפשר רק למחשב אחד להיות כמחשב הורים ושההגבלה לא תשפיע עליו, כאשר שאני מכניס מחשב לרשימה אני יכול להרשות לו לגלוש רק ל-8 אתרים או אם הוא לא מוכנס לרשימה כלל אין לו גישה לאינטרנט, איך אני יכול לאפשר ליותר ממחשב אחד שההגבלה לא תשפיע עליו? כי יש שני מחשבי הורים ומחשב ילד אחד, תודה!.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני לקוח של ברק וברשותי חבילת אינטרנט בכבלים 1.5 מגה/ 128 ק"ב. אני מעוניין לשדרג את החבילה משתי סיבות: 1. האצת מהירות Download (לא חובה, אני יכול להסתפק במהירות הנוכחית) 2. האצת מהירות Upload האצת מהירות ה Upload הינה בעיקר על מנת לאפשר עבודה עם Emule ותוכנות שיתוף במקביל לעבודה רגילה על המחשב מה שכרגע עם החבילה הנוכחית לא מתאפשר לי. (האם העלאת קצב ה Upload תפתור לי את הבעיה בכלל??) הוצעו לי כמה חבילות ע"י נציג ברק 013 (המחירים כוללים כבר את התשלום לחברת הכבלים) : 1. חבילת 3.0 מגה / 150 ק"ב - 128 ש"ח לחודש. 2. חבילת 1.5 מגה /256 ק"ב - במחיר של 108 ש"ח לחודש. 3. חבילת 1.5 מגה/ 512 ק"ב -במחיר של 123 ש"ח לחודש. איזו חבילה לדעתכם תענה על צרכיי בצורה הטובה ביות…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בבית עם מספר קומות, בקומה העליונה נמצא הראוטר של בזק. בקומה השנייה נמצא מחשב נייח. השאלה שלי היא, אם נניח אני מעוניין להעביר רשת למקור נוסף בעזרת כבל האם אפשרי לקבל אינטרנט באופן אלחוטי בעזרת כ.רשת אלחוטי למחשב ולחבר את אותו התקן למחשב בעזרת כ.רשת קווי ובעצם בעזרת המחשב להמיר את הרשת האלחוטית לקווית? סוג של מגדיל טווח? אם השאלה לא ברורה\מובנת אנסה לנסח מחדש חח תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון להיום החלפתי את ה "Switch" הקודם שלי (Dynamode 10/100 Ethernet) ל Switch מדגם CenterCOM FS708. את הDynamode חיברתי בצד השני של החדר עבודה עם כבל STP Cat. 5 באורך של 25מ' בערך.... ו....ה Switch לא מתפקד! בדקתי חיבריות בעזרת Network Tester ויש קשר של כל השמונה גידים! החלפתי את ה Switch ב Hub 10Mbps (וכמובן שיניתי את ההגדרות של המחשבים שמחוברים באותו מקום ל 10Mbps) והפלא ופלא העניין עובד...! אז בהתחלה היה נחמד לעבוד בשעות הראשונות על 10Mbps, אבל מה קורה שרוצים להעביר כמויות גדולות של מידע? (כמה ג'יגות!) ב 10Mbps, הקשר מתנתק כל כמה זמן והעברה לא מתבצעת המלואה..... להזכירכם מדובר בבית שלי,אדם פרטי, אין לי Cisco Switches or Giga Ethernet וגם אין לי כסף לכזה דבר....…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד חדש לנובו T500 ויש בו כרטיס רשת אלחוטי INTEL 5100 AGN למיטב ידיעתי הוא תומך בתקן N ויש לי ראוטר שגם הוא תומך בN ובכל זאת אני רואה שהנייד מחובר בתקן G מישהו יודע למה זה או איך אני מתחבר בתקן N? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים, אני צריך כרטיס רשת USB לשם הגדלת טווך גילוי נקודות ציבוריות ולא בגדול משנה מהירות. אני מתלבט בין הבאים: 1) Edimax EW-7622UMN nMax 802.11n 2) TP-Link TL-WN722N nLITE 802.11n http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5754 3) GS-27USB High Power Lan USB WiFi Wireless Adapter 5dBi Antenna http://www.focalprice.com/CN049S/GS27USB_High_Power_Lan_USB_WiFi_Wireless_Adapter_5dBi_Antenna_Silver.html האחרון הכי חזק יכול להיות אבל אם אקנה אותו, לא תהיה אחריות כי הוא מוכר בסין. לגבי (1) ו(2) מה הייתם ממליצים כאשר הבדל בין 150מ ל300מ בשבילי הוא לא הכרחי וכפי שציינתי בהתחלה, הכי חשוב זה טווח קליטה ויציבות של התקן. חוץ מזה איפה הייתם קונים את הפריט? IVORY או KSP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין wireless 2 ל wireless 3 ? בראוטרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן אני סובל מבעיה בראפידשייר כאשר אני מוריד דברים במשך כמה שעות (חיבור של 10 מגה אז זה כמה ג'יגות) פתאום ההורדה מפסיקה (ב FLASHGET סימני שאלה וב IDM גם לא עובד) ואני גם לא מצליח להכנס לאתר בשום דרך.בדקתי אם זה הראוטר שלא עומד בעומס החיבורים וזאת לא הבעיה. עכשיו כשניסיתי להכנס לאתר דרך PROXY כן הצלחתי. האם ייתכן שבעצם הוט או 014 (למרות שאני ב MPLS ) הם אלו שאחראים לבעיה הזו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax br6204wg אני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנט עדכנתי קשוחה בראוטר חיברתי את המודם ל wan הגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובד מישהו יכול לעזור זה ממש דחוף
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע הייתי בתשתית בזק וספק 012 אני לא יגיד שהייה מעולה אבל היה סביר (למשחקים אינטרנט) 012 הציעו לי 50 שקל פחות מבזק אז עברתי אליהם, מאז יש לי choke/lose פתאום קופץ הפינג לעד400 ורוב הזמן הוא נמצא על 105 ואני פשוט לא מבין למה זה ככה כי בטכלס זה בדיוק אותה התשתית... מפה לשם לפני שלושה ימים בא טכנאי של 012 החליף לי את הראוטר (אותו דגם של ראוטור לא איכותי סוג של ג'נרי אבל הוא טוען שזה אכלה ראוטר והוא עושה את העבודה בכל מקרה החליפו לי אותו לאותו אחד...) ומאז שהוא היה פה שום דבר לא השתנה... מה שאני לא מבין זה ככה: שהטכנאי היה פה הוא אמר לי שהנויז(הפרעות) שלי באינטרנט זה 8 ורק מ7 הם שולחים טכנאי והממוצע הארצי עומד על 13 (גבוה יותר זה יותר טוב) אז עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התנתקתי מתשתית הוט, שם המנוי היה על שם אבא שלי עם מספר הזהות שלו. הספק הוא בזק בינלאומי (עדיין יש לי מנוי שם). היום, תאמתי התחברות מחדש להוט תחת השם שלי עם מספר הזהות שלי. האם אני צריך להודיע משהו לבזב"ל? ההתחברות אוטו' או שצריך לצור קשר עם הוט/בזק בינלאומי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים, לאחרונה התחילו לי קפיצות בפינג וזה מונע ממני לשחק ולהנות מהמחשב, ניסיתי אלף ואחד דברים בניסיון לתקן את זה ושום דבר לא עובד. יש ברשותי מיני פייברבוקס של הוט, חשוב לציין שהבעיה לא הייתה קיימת היא התחילה לאחרונה, מחובר דרך כבל ETHERNET. ניסיתי לדבר עם הוט אבל אתם יודעים מה התשובות שלהם בנוגע לדברים האלה, זה כבר מעבר ליכולת שלהם לעזור. שאני מריץ בדיקה בcmd על השרת של גוגל, הפינג עומד על 65-70 אבל מידי כמה שניות יש קפיצה ל130-3000 פינג. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים מעריך מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה... יש למישהו מושג באיזה חנות בארץ יש אפשרות למצוא כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E? אשמח אם תוכלו לשלוח לינק לחנות... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נמצא בתהליך מעבר להתקנה חדשה של הכל על כונן חדש (אותו מחשב). לפני כמה ימים ניסיתי ליצור חיבור לאינטרנט. לא יצא לי אז נכנסתי להגדרות המודם. אתם יודעים, דרך הדפדפן, עם הסיסמה של ADMIN... טעות... הרי הכל עבד לי מצויין בווינדווס הישן, אז הבעיה לא הייתה בתצורה של המודם... עשיתי שם כזאת סבתוכה.. הייתי עכשיו יומיים בלי אינטרנט רק שובר ת'ראש. לבסוף עשיתי שיחזור של תצורת ברירת המחדל. הגדרתי שם סיסמה ושם משתמש ועכשיו האינטרנט לא מתנתק לי. הווינדווס עולה ו-הופ! יש לי אינטרנט! גם בווינדווס השני זה נהיה ככה. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. יותר חשוב לי פשוט לסדר את העניין הזה בווינדווס החדש כי את הכונן הישן אני במלא מפרמט. אני רוצה שזה יהיה כמו שהיה לי במשך שנים. בשור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כרגע אני עם EDIMAX 6524N ואני סובל איתו מהרגע הראשון. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות של מהירות עיבוד פקטים ומה לא, לכן אני מחפש ראוטר חדש שיעשה עבודה טובה יותר מכל בחינה כולל עוצמת השידור אני זוכר שה TP-Link WR1043ND נחשב למומלץ עכשיו ראיתי שיש אותו דגם רק חדש יותר(http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330) ורציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מעולה של EDIMAX ומודם שהיה ראוטר לפני האדימקס לכן ריסתתי את המודם. העניין הוא שאני מנסה להגיע דרך פורט מסוים שפתחתי באדימקס ונאמר לי שהוא חסום הפורט פתוח ידנית גם בפיירוול.לאחר כיבוי הפיירוול גם בווינדואס וגם באדימקס אני עדיין חסום השאלה היא האם המודם חוסם אותי?אם כן כיצד אני נכנס לממשק שלו כוון שהוא היה פעם 10.0.0.138 והיום עם האדימקס זה הפך לאחר ה DHCP ל 192.168 איך אני בודק את העניין??? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעבודה כרגע ומסתבר שהם חסמו אתרים כגון ג'ימייל, אני צריך לראות משהו במייל, יש אפשרות לעקוף את המערכת? ואם אני עושה את זה, יכולים לעשות לי בעיות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות נתב יחסית חזק בקרוב כי אני מרים רשת יחסית כבדה לרשת ביתית (סטרימינג, משחקים, הרבה מחשבים במקביל, והכל רק אלחוטי) ולכן מתכוון לקנות ראוטר חזק של אחת משתי החברות המובילות (לפי מה שראיתי בחיפושי באינטרנט) המועמדים הסופיים הם כנראה Linksys/Cisco E3200 Netgear WNR3500L Netgear WNDR3700 קראתי כאן שיש בעיות עם חלק מהפרוטוקולים של תשתיות האינטרנט (L2TP וכאלה) ולכן לא כל הראוטרים נתמכים כאן. אני מנחש שה 3500L כנראה יתמוך כי אפשר לשים עליו DD-WRT ודומיו, אבל על האחרים אי אפשר. חיפשתי מידע לגבי השימוש בראוטרים האלה בארץ אבל לא מצאתי. יש כאן בעלים של הראוטרים האלה שיוכלו לעזור לי? בנוסף, אם יש המלצות אחרות לראוטרים דומים, אשמח לשמוע. תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה שקיבלתי בנושא subnet. יש לי 6 שרתים. לכל שרת אני צריך לתת כתובת ולשמור עוד 2 כתובות לעתיד. באיזה subnet אני צריך להשתמש ולמה ? תדוה רבה !!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר והגדרתי אותו בלי בעיות מה הקושחה הכי מומלצת לראוטר wrt54gl? האם הקושחות מחזקות את הנתב בנוגע לשיתוף קבצים פשוט הראוטר הקודם הרבה התנתק בזמן שאימיול עבד
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב RJ45! לאחרונה החלו בעיות. אחרי הפירמוט האחרון שעשתי הבעיות רק החמירו! בזמן שהאימיול דולק בשרת לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ או מסנגר! ברגע שאני סוגר את האימיול הכל חוזר לקדמותו.(הבעייה לא היתה קיימת לפני הפירמוט) המחשב שמחובר לשרת מידי פעם מאבד תיקשורת ואני מקבל הודעה שהמחשב לא מזהה שום שיתוף או היתקשרות למרות שאני מגדיר לו כל פעם מחדש,לא תמיד הוא עובד,אני כמעט בטוח שלא הגדרתי נכון,הורדתי את המדריך שיש לכם פה אולי אני יעלה על הטעות שלי. בכל מיקרה חשוב לי להזכיר שלפני הפירמוט הכל עבד חלק,ואני אחרי.......לא לצחוק 5 פירמוטים ולא אני לא מצליח לפתור את הבעייה הזו ואני אובד עצות חברים! אני בטוח שהבעייה הרבה מורכבת מסת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-