עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אשמח לעזרה ממי שמכיר את התוכנה. אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לעשות במידה ואני לא רוצה local host אלא מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר. איזה כתובת ip אני צריך לשים על מנת שהחיבור יצליח.. אני מקווה שאני ברור תודה לעוזרים Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by no_way,

אני מחפש מכשיר שיוכל לשדר ממקום אחד לכל הטלויזיות בבית ברשת. המחשב צריך להיות מבוסס ווינדוס. יש דבר כזה?

3. מה המצב חברים? אני ינסה להסביר מה אני רוצה לעשות, קודם כל הציוד: D-LINK DSL-6740U G1 @ 2.55 EDIMAX BR-6424N V2.0 @ 1.21 במחשב נייד שלי יש כרטיס WLAN בתקן G בלבד, אז רציתי להתחבר אם ה EDIMAX ב LAN, ושהוא יתחבר ב על חוטי ל DLINK, השאלה מאיפו מתחילים ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Guy950,

היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. זה נכון? אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5... הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקי יש לי אינטרנט 12Mb של בזק ותשתית הוט. יש לי מודם Terayon tj71 ואני רוצה לקנות ראוטר בתקן N וכמו כן חיבור אלחוטי של USB למחשב.... חשבתי על אלו: נתב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8162 כרטיס USB: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9392 מה אתם אומרים? זה שווה? אתם מכירים איזה שהם בעיות עם רכיבים אלו? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DARK-SPIRIT,

הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות 1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות? 2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ? 3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162 אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hakotea,

מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Svensk.il,

אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק. בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור. אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב! כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!! זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. החדר שלי בממד, והחשמל תלת פאזי. אז לא בטוח לגבי האלחוטי (ממד). אשמח לדגמים מומלצים, תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lidor14,

בכללי האינטרנט עובד לי אבל יש אתרים עיקרים שפשוט לא עובד לי למשל גוגל פייסבוק יוטיוב. וכתוב לי את זה נסיתי בכל דפדפנים מה לעשות ??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חברים, מדובר בעניין פעוט וזניח, אך משעשע לכשעצמו! יש לכם את מחשב א' ומחשב ב'. א' מעביר מידע לב' (מחוברים דרך CAT5). כעת, ידוע שב-CAT5 יש לנו 4 זוגות, כאשר מה שמשנה לנו זה הזוגות כתום וירוק (שולח ומקבל). ובכן, אם מחשב א' מעביר למחשב ב' מידע - הרי שהמידע עובר דרך הזוג הכתום. אך איך יכול להיות הדבר? שהרי מחשב ב' מקבל מידע, מה שאומר שהמידע צריך להגיע מהסליל הירוק (שאמון על קבלת מידע), אך הוא מגיע דרך הכתום! האם שאלתי הובנה? אני בטוח שיש תשובה פשוטה, רק אל תגידו לי RTFM, כי אין M לCAT5!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בעיות עם האווסט, לדברי אנשי התמיכה של אווסט, ואני רוצה תוכנה חדשה שאיתה אני אוכל להגביל את פעילות הרשת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dmoney,

האם ההבדל בין כבל רשת מסוכך ולא מסוכך הוא גדול? כלומר בחיבור ברשת של 2 מחשבים מרגישים בהבדל? (אורך הכבל הוא 15מ') והאם כבל רשת לא מסוכך מגביל בצורה כלשהי על הרשת? (על שיתוף הקבצים, שיתוף חיבור האינטרנט וכו'...) 10x

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by BarBee,

יש לי 4 מחשבים: אחד מחובר ישירות לראוטר של בזק, ועוד 3 מתחברים אלחוטית. אני שוקל לרכוש צמד מתאמים בשביל חדר שמשום מה הקליטה בו מחורבנת. לפי מה שהבנתי, מתאם אחד יתחבר לראוטר (באחד מ4 החיבורים הפיזיים), והמתאם השני יתחבר בחדר הבעייתי. כמה שאלות: האם כל מתאם מקבל כתובת IP משלו, או שהוא נשאר "חסר זהות" עד שהוא מזהה מחשב בקצה? המתאמים מתאימים לרשת בזק וגם של הוט? (שוקל לעבור תשתית בזמן הקרוב) האם חובה לרכוש מתאמים מאותה חברה/דגם בשביל שיתקשרו ביניהם? איזה חברה/דגם מומלץ לקנות? (רוב הזמן אני לא מעביר מידע בין המחשבים, מחפש רק יציאה לאינטרנט) יש עוד משהו שכדאי לדעת לפני רכישה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ludu,

שלום, ברשותי מודם+ראוטר tp-link td-8961nd אשר קניתי לפני שנתיים וחצי (adsl2) לפני מספר ימים שדרגתי לבזק ובזק בינלאומי 40 מגה (מ- 15 מגה). מבזק נמסר לי כי המכשיר אינו תומך ב- 40 מגה ולכן הם מורידים אותי חזרה ל- 15 מגה. (כיום וחצי לאחר השדרוג המודם הפסיק להוציא אינטרנט. התקשרתי אליהם ואז הם החזירו אותי ל- 15מגה והמודם עבד בחזרה) האם הדבר נכון? או שעלי להתעקש כי המודם ראוטר תומך ב- 40 מגה? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייד ישן - Compaq Presario 2105EA אין לו התקן אלחוטי מובנה. האינטרנט האלחוטי עבד בו מצויין עם התקן שהוספתי - D-Link Wireless G Adaptor DWA-610 והראוטר שלי הוא - Rotal 1025W שעובד מצויין, גם באלחוטי. עכשיו פירמטתי את המחשב (Windows XP SP1) ואני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... כשאני אומר לא מצליח, אני לא רואה שום אפשרות להתחבר לרשת כזאת... כאילו שאין דבר כזה אלחוטי... ניסיתי להוריד התקן אלחוטי של Compaq, לא עזר. השאלה שלי היא - איך אני יכול לגרום למחשב שלי לזהות את כרטיס הD-Link Wireless G Adaptor DWA-610? תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 18:32:16 לא משנה, הסתדרתי. מצאתי דרייבר נדיר מאוד באינטרנט של ה D-Link DWA-610. אם מי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ofer_mat,

יש לחבר שלי מדפסת עם חיבור מקבילי וUSB אני רוצה לדעת אם יש איזה שהוא מכשיר שיכול לחבר אותו לרשת ללא חיבור למחשב? כמה זה עולה? איפה קונים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by AboveBeyond,

שלום , ראיתי כל מיני מוצרים של חיבור רשת בבית (בין 2 מחשבים או יותר) ע"י שקעי החשמל האם המוצר הזה עובד טוב?למישהו היה נסיון ויכול לתת ביקורת ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ניר.,

שלום רב, ברצוני למפות תיקיה אשר נמצאת על שרת עם חיבור באמצעות סיסימא אשר תיהיה אצלי במחשב ככונן רשת אך כאשר אני מכניס את הכתטבת של השרת ואחריו את הנתיב לתיקייה הוא מעלה לי הודעה של הכנסת שם משתמש וסיסמא אך לאחר שאני מכניס לו את כל הפרטים אז הוא מנסה להתחבר אך לא מצליח ומבקש ממני שוב להזין את פרטי הכניסה.. מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה? תודה לעונים והעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by RayZ,

קניתי ראוטר בשביל לנתב את האינטרנט לרשת אלחוטית בבית, הבעיה היא שאני לא מבין בנושא כלום ולכן אין לי שליטה על הנפח ששאר הבית יתפוס. לכן אנסה להסביר מה אני מנסה לעשות. המחשב הנוכחי הוא המחשב אליו הראוטר יחובר, הראשי כלומר. אני רוצה שהמחשב הזה יקלוט את מלוא רוחב הפס כל הוא לא תפוס. העניין הוא שאני גם רוצה ששאר המחשבים שיתחברו ברשת יוכלו לתפוס רק אחוז מקסימלי מסויים מרוחב הפס בלי שיהיה ניתן לעקוף את זה. מהי הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.