עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eliXir,

ערב טוב, מזה המון זמן שיש לי בעיה שמופיעה כל כמה חודשים, שהראוטר מסתנכרן ונופל אחרי 5-10 שניות, במשך כמה שעות טובות. כל פעם מחדש אני מתקשר לבזק בכדי לסדר את הבעיה וכל פעם מחדש הם מצליחים לסדר את זה לתקופה ואז זה חוזר. ככה שמשהו פה נראה לי קצת מסריח. עכשיו לא ניכנס לנושא הזה - יש לי שאלה: יש לי ראוטר של 3COM שהוא די ישן נראה לי ולא תומך ב-DSL2. לפי מה שאמרו לי בבזק, בשביל להצליח לגלוש עם מהירויות גבוהות יש לי צורך בראוטר שתומך ב-DSL2. זה נכון? ובכלל, האם הבעיה הראשונה מוכרת למישהו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם רציתי רק לשתף בבעיה מוזרה שנתקלתי בה ושנפתרה בדרך משונה ביותר בשלב מסויים ה-MICROSOFT NETWORK שלי הפסיק לעבוד -- הכוונה היא שלא יכלתי יותר לגשת לקבצים משותפים ברשת ה-HOMEGROUP, ואפילו לא ל-SHARES במחשב שלי עצמו הבחנתי בזה לראשונה כשניסיתי לגשת ל-NAS שלי שמחובר ב-USB לנתב, ופתאום כבר לא הצלחתי אין לי מושג איך זה קרה או למה, אבל זה היה מאוד מעצבן קיבלתי שגיאות בסגנון X IS NOT ACCESSIBLE כשהייתי מקליק אפילו על המחשב שלי עצמו ברשת... אחרי שניסיתי כל מיני פתרונות שלא עזרו ואחרי שסקרתי בערך 19 פורומים שונים, הפתרון בסוף היה: לעשות UNINSTALL ל- CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS על ה-NETWORK ADAPTER לאתחל את המחשב, לעשות INSTALL מחדש לאתחל שוב וזהו, הבעיה נ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי לכולם. רכשתי מחשב נייח חדש, אך אבוי הוא רחוק מרחק אווירי כ-5 מטרים מהראוטר! לצערי הרעיון למשוך כבל רשת לאורך כל הסלון לא משך את חברה שלי ולכן אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב. בעקרון המחשב ישמש לגיימינג ולכן חשוב לי מהירות טובה, סיגנל טוב וחיבור יציב. השאלה הראשונה היא usb או pci-express? השאלה השנייה מה מהבאים מומלץ (בהנחה ש-pci express הוא סבבה) 1.Edimax EW-7722in עולה כ-130 שח באלקטרה מחשבים 2.Edimax EW-7612PIN עולה כ-110 ב ksp 3. כרטיס רשת אלחוטי Linksys AE1000 USB - נמכר בבאג ב-250 שח אני גר בתל אביב ליד הסנטר ו-3 החנויות הנ"ל קרובות אליי ולכן בחרתי מהמבחר שלהן. אבל אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Guymz,

אהלן, יש לי נתב די לינק דגם 645, הוא מחובר כרגע למודם שרכשתי מבזק. במידה ואני עובר לכבלים, האם אני עדיין אוכל להשתמש בנתב הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lidor14,

בכללי האינטרנט עובד לי אבל יש אתרים עיקרים שפשוט לא עובד לי למשל גוגל פייסבוק יוטיוב. וכתוב לי את זה נסיתי בכל דפדפנים מה לעשות ??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by erone,

בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.

9. Started by Omri643,

חבר שלי מתכנן לקנות X360 ELITE . שאלה ראשונה שלא ממש קשורה אבל אשמח אם תעזרו- זה נכון שהדגם של ה ELITE כולל תמיכה מובנית ב WIFI? עכשיו יש לו מודם USB ממש ישן של בזק, אז כמובן שהוא צריך להשתדרג. הצעתי לו לקחת מודם של בזק- ולחבר לו ראוטר חיצוני. הוא התקשר אליהם, והציעו לו מן "מודם-ראוטר" זה מן ראוטר שמחברים לקו, והוא אלחוטי. זה שווה משהו? ז"א איך הקליטה שלו? וכמה חיבורים רגילים(עם כבל) אמורים להיות לו? אם אני רוצה, אפשר להחליף אנטנה? ז"א זה חיבור סטנדרטי? אין לי כרגע פרטים על הדגם, אבל עם זיכוי על המודם הישן שלו, הם הציעו לו אחד כזה ב 10ש"ח למשך 24 חודשים. כדאי לו לקחת?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by puyol,

איפה אוכל להשיג כאלו או תואמים ןמה כדאי. יש לי תשתית של CAT6. כמו כן האם לחבר ישר לראוטר או דרך SWITCH? מה היתרונות והחסרונות? מה עדיף לסטרימינג?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. יש לנו שני מחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב, ADSL בשיתוף וזה אפילו עובד, אבל, מסתבר שלא ניתן להגיע לכל אתר מהמחשב השני. מה הבעיה ? איך ניתן לפתור ? תודה חברה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by netanel018,

יש לי שתי מחשבים, אחד עם WINDOWS 7 HOME PREMIUM ואחד עם WINDOWS 7 STARTER ואני מעוניין להעביר קבצים ביניהם באמצעות רשת ביתית הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר את הרשת הביתית בWINDOWS STARTER. הגדרתי הכל טוב ויפה בPREMIUM ואפילו קיבלתי סיסמא ארוכה ומפגרת אבל כשאני מנסה לחבר את WINDOWS STARTER לרשת רשום לי שאין קבוצה ביתית בנמצא ניסיתי לעבור על כמה מדריכים (לדוגמא: http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm) אבל זה לא עזר לי הרבה מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מגדיר רשת ביתית בWINDOWS STARTER?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by IRIVERMAN,

הבנתי שצריך להשתמש בכבלי רשת ישרים כדי לחבר את הראוטר למחשבים אבל השאלה שלי עם איזה כבל מחברים את המודם (במקרה הספציפי שלי מודם כבלים של Terayon) לראוטר (במקרה הספציפי שלי Edimax 6014k) יש כאלו שאומרים כבל ישר יש כאלו שאומרים כבל מוצלב ויש כאלו שאומרים שזה לא משנה כי הראוטר יכול להסתדר עם שניהם.. מי צודק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היום יש לי ראוטר וכרטיסי רשת בתקן G ומהירות 54MBPS , האם מהירות הגלישה באינטרנט תשתפר (חבילת גלישה של 10M), במידה ואחליף אותם לתקן N ומהירות 300MBPS?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום ח'ברה, יש לי כיום 100mb דרך הוט+הוט.נט, המודם/ראוטר הוא כצפוי HOTBOX. הקופסה לא משדרת אות Wi-Fi מספיק חזק לכול הבית, לכן חשבתי על הוספת ראטורים נוספים. הרשת הביתית כזאת: מחשב נייח שמחובר ישירות להוטבוקס (מקבל 100mb), ולפטוף/iOS'ים למיניהם באלחוטי (לא מקבלים 100mb עקב הגבלת הטכנולוגיה..). בגלל שההוטבוקס לא תומך ‎ WDS אז אני חייב להוסיף 2 ראוטרים, האחד בצמוד להוטבוקס, השני במרכז הבית שירחיב את ההאות האלחוטי. מכיוון שאני לא צריך את הסוויצ'ים של 1GB (בגלל שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר להוטבוקס), חשבתי לקנות שתי TP-Link TLWR841N שזולים יותר מאשר TL-WR1043N המומלץ, כי למיטב הבנתי לא יהיה הבדל ביניהם לגולשים ברשת אלחוטית. אני צודק? אפשרי לחבר את המחשב נייח ישירות להוט בו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי אינטרנט 2 מגה ב013 ומודם HomePortal 1800HG ויש לי שתי בעיות : 1. כשאני נכנס אל האי פי של הראוטר [http://192.168.1.254] לא מופיע לי טקסט, כלומר, זה נכנס לדף אך אי אפשר לבצע שום פעולה ולא רואים שמות של תפריטים או בכלל, תפריטים. 2. הגלישה באינטרנט אקספלורר ממש איטית! ביטלתי כל פיירואל קיים אך הגלישה עדיין איטית. בניגוד לגלישה, ההורדה מהירה מאוד [מעל 260KB\S] איך אני פותר את הבעיות האלו? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by N N C,

כמו שכבר אמרתי בהודעה האחרונה שלי קיבלתי היום adsl וחוויתי את הניתוקים המעצבנים אבל למרות שעליהם התגברתי יש בעיה אחרת כל פעם המודם עוצר לכמה שניות את התנועה ברשת ואז חוזר למהירות גבוהה יש למישהו מושג למה זה קורה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ofekd23,

שלום אני לא מבין מה הפקודה: switchport native vlan (מספר) עושה למתג בעצם תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by guy3145,

צריך המלצה לראוטר אלחוטי מעולה שיחזיק חיבור של 15 מכשירים אלחוטיים בו זמנית תקציב עד 500 שקל תודה!

20. Started by Yotam.B,

היי לכולם, שירשתי להוטבוקס של הוט עוד כ3 רטוארים כ-AP עם כבלים כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית (4 קומות). הגדרתי את כולם כמו שצריך, לפי המדריך המצויין הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm השאלה שלי היא האם לאחר כל התהליך וההגדרה בכל הראוטרים, האם צריך לאפשר את האפשרות הזאת בהוטבוקס (כאמור, הוא הראוטר הראשי):

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז, במפורט יותר: יש לי רשת שעובדת על מודם אלקטל שהפכתי לנטב + סוויטש חיצוני, 4 מחשבים שמחוברים לזה הזזתי מחשב אחד מהרשת לחדר אחר, קניתי כבל רשת ישיר, באורך 25 מטר, העברתי אותו בכל הבית, ואין. זה מזהה חיבור, מזהה שיש קשר, מזהה שהחוט מחובר, והאורות בראוטר דולקים, אבל כשאני עושה פינג זה רושם request timeout וזה לא נכנס לרשת. ניסיתי להחליף מחשב, חשבתי שאולי המחשב נדפק בהעברה, והיה לי מחשב אחר, זה עשה בדיוק אותה בעיה.... רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי עכשיו מודם/נתב אלחוטי חדש, D LINK 2650U, אליו מחוברים באמצעות כבלי רשת 3 מחשבים כל המחשבים מקבלים אינטרנט אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים ביניהם. בNETWORK SETUP WIZARD של ה XP, הוא שואל תחילה: The wizard found a shared Internet connection on the computer "Unknown Internet Connection Sharing device." Do you want to use the existing shared connection for this computer's Internet access? והאפשרויות הן: Yes, use the existing shared connection for this computer's Internet access (recommended) No, let me choose another way to connect to the Internet אם אני בוחר לא, אז יש אפשרויות נוספו כמו: This co mputer connects to the Internet through a residential gateway …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MaxHDD,

לפני כמה ימים נשרף לי הראוטר שלי D-Link DSL-2650U. כרגע אני משתמש בראוטר חלופי שיש לי בבית שהוא DGN2200. עשיתי קצת מחקר באינטרנט והבנתי ששני הראוטרים לא מומלצים. אשמח שתמליצו לי על ראוטר טוב. דברים שאני עושה באינטרנט (אם זה משנה): מוריד הרבה משחק משחקי מולטיפלייר (צריך פינג נמוך) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by סיגר,

אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?

25. Started by Delux,

שמארח חינם לפחות 5 מגה וגם מקבל קבצי EXE בבקשה זה חשוב לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.