רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
מה המצב חברים? אני ינסה להסביר מה אני רוצה לעשות, קודם כל הציוד: D-LINK DSL-6740U G1 @ 2.55 EDIMAX BR-6424N V2.0 @ 1.21 במחשב נייד שלי יש כרטיס WLAN בתקן G בלבד, אז רציתי להתחבר אם ה EDIMAX ב LAN, ושהוא יתחבר ב על חוטי ל DLINK, השאלה מאיפו מתחילים ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ההבדל בין כבל רשת מסוכך ולא מסוכך הוא גדול? כלומר בחיבור ברשת של 2 מחשבים מרגישים בהבדל? (אורך הכבל הוא 15מ') והאם כבל רשת לא מסוכך מגביל בצורה כלשהי על הרשת? (על שיתוף הקבצים, שיתוף חיבור האינטרנט וכו'...) 10x
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם איידיאסאל ECI 312+ וראוטר חוטי של 3com. איך אני מחבר את המודם לראוטר? החיבור לאינטרנט הוא עם חייגן, יש אפשרות לחייג דרך המודם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא בהכרח אלחוטי. בסביבות 300-400 ש"ח. צריך לדעת להתחבר לבזק ולHOT. אני מעדיף ראוטר עם מספר חיבורים (כך שאני לא אצטרך SWITCH בנפרד). תודה, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר DLINK של בזק. אני עם WINDOWS 7 ומשתמשת ב-GOOGLE APPS. מאז שהתחלתי לעבוד עם הראוטר יש בעיה עם ה-GMAIL NOTIFIER (כל NOTIFIER שהוא, לא NOTIFIER ספציפי). הבעיה שה-NOTIFIER לא עושה REFRESH למצב המייל. או שהוא נתקע על CHECKING MAIL, אומר שאין מייל חדש בזמן שיש, ואם הוא רואה שיש מייל חדש, גם אחרי שאני קוראת את המייל התצוגה לא מתעדכנת. כאמור, הבעיה לא הייתה קיימת לפני שהתחלתי לעבוד עם הראוטר. בנוסף הייתה בעיה שכשהייתי גולשת באתרים, מדי פעם האתר לא נפתח וכשעשיתי REFRESH זה הסתדר וחוזר חלילה. אז התקשרתי לבזק ולספק שלי - בב"ל. בזק אמרו להגדיר בכרטיס רשת 10mbps full duplex ובב"ל אמרו להגדיר שרתי DNS בכרטיס רשת באופן ידני. זה עזר לבעיה של האתרים אבל לא לבעיה של ה-GMAIL. א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מדפסת עם חיבור מקבילי וUSB אני רוצה לדעת אם יש איזה שהוא מכשיר שיכול לחבר אותו לרשת ללא חיבור למחשב? כמה זה עולה? איפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר דרך בזק בינלאומי. קיבלתי הצעה מאקטקום על אותה חבילה במחיר זול יותר ממה שאני משלם לבזק בינלאומי (הבדל מחירים 15שח כל חודש). מה דעתכם, שווה לעבור? אגב, שמעתי שהם נותנים IP סטטי - זה נכון? כי חשוב לי להישאר עם IP דינמי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקדמה קצרה אני גר ממש קרוב לאוניברסיטה, והרשת של האוניברסיטה נקלטת על ידי המחשב הנייד שלי במקומות ספציפיים מאוד בבית האם אפשר להפוך את הראוטר הביתי שלי (של סימנס, מסופק על ידי בזק) לAP שיהיה מחובר לרשת של האוניברסיטה ככה שאני אוכל להתחבר דרכו לאוניברסיטה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להתחבר (להזדהות) כחיבור אינטרנט מחו"ל, לדוגמא מאנגליה,גרמניה,ארה"ב וכו' על מנת להשתמש בתוכנות שונות אשר חסומות לגלישה מישראל. 1. החיבור צריך להיות בכל מני פורטים המשמשים תוכנות שונות ולא רק לגלישה דרך הדפדפן. חלק מן התוכנות בוודאי משתמשות בהצפנות. 2. ברצוני שהחיבור יהיה בעל כתובת IP משתנה, כמו שהחיבור בארץ משתנה כאשר מחליפים mac address ומדליקים מחדש את המודם\ראוטר. 3. לצורך כך יש באפשרותי לרכוש חבילת אינטרנט מ ISP באותה מדינה, לחלופין להשכיר שרת VPN, או משהו דומה. מוכן להשקיע עד $100 לחודש. אשמח לקבל כל סוג של פתרון לעניין. תודה. נ.ב. חשבתי אולי להרים elite proxy לצורך כך, אך לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת, האם יש מדריך לקריאה בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול להעביר מידע מהנייד לנייח באמצעות כבל רשת. אם כן איך אני יכול לעשות את זה ומה תהיה מהירות העברת המידע. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.אני מחפש נתב אמין שלא יתנתק לי באמצע עבודה (מה שקורה לי עכשיו עם linksys). 2.אצלי במחשב נמצא קובץ Access שכל המחשבים בבית עובדים עליו (זה משותף בתור תיקייה ברשת) לכן העברת מידע צריכה להיות מהירה כי כרגע הקובץ לא זז ואין אפשרות של מיקרוסופט לעבודה על קבצי Data Base ברשת אז זה מגביל אותי ואני צריך לעבוד רק בצורה הזאת. 3.קליטה מעולה מכל איזור בבית - אין לי בית עם קומות אני עם מפלס אחד 4.אין הגבלת תקציב 5.שיהיה בתקן N (מתאמים יש לי של Netgear אם הם מעפנים אני יחליף רק תגידו) 6.שיתאים לכבלים במהירות של 16-50 מגה ושלא יגביל אותי מודה מראש על העזרה רן
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש וחזק מאוד (מפרט המחשב מצורף להודעה זו). אני עם מהירות אינטרנט של 40 מגה בנטוויז'ן בחיבור קווי (בדקתי באתר speedtest וקיבלתי מהירות הורדה של 37) ומשום מה זה נראה לי מוזר שאני צריך לחכות 3 שניות עד שיעלה דף פייסבוק או יוטיוב או אפילו האתר הזה ולפעמים אפילו קצת יותר מ-3 שניות. האם זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי שמהירות ההעלאה המקסימלית בארץ למשתמש הביתי היא 16KB. ובגלל זה התחברתי לכבלים לפני 4 חודשים, בגלל שמהירות ההעלאה בה היא הכי גבוהה (לפחות זה מה שחשבתי). אבל עכשיו אני סתם גלשתי באתר של הספק "אקטקום" כדי לבדוק מחירים ומצאתי את שתי החבילות האלה: מסלול חודשי: מבצע: 38.13 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקוחות חדשים**. חצי שנה נוספת במחיר של 57.58 ש"ח לחודש. מחיר רגיל: 129.18 ש"ח לחודש. בכל המסלולים ניתן לקבל upload גבוה יותר: גלישה במהירות 750K/150K בתוספת של 31.13 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/214K בתוספת של 77.82 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/278K בתוספת של 108.94 ש"ח לחודש (ללקוחות עסקיים בלבד). מסלול חודשי: מבצע: 57.58 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחברנו לרשת האלחוטית שבמצע, ספק = בזק וגם תשתית = בזק 014 חבילה של 1.5K. לפני שעברנו לרשת אלחוטית המחשבים היו מחוברים ברשת חוטית עם כרטיסי רשת, וכל פעם שמישהו רצה לשחק ברשת (CS\UT) היינו מתחשבים אחד בשני ועוזבים את המחשב. כיום, עוד מחשב הולך להגיע בקרוב והמחשבים יהיו מחוברים כך : 2 לראוטר האלחוטי, והמחשב הנוסף עם כרטיס אלחוטי. הבעיה כבר היום, שבעת משחק ברשת יש לאגים קבועים ומעצבנים, ב2 המחשבים!! וזה לא בגלל עומס, כאשר במחשב אחד משחקים השני פנוי לחלוטין ואף מכובה. מה אני עושה בשיל לפתור את זה??? :s05: תודה רבה קובי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מחקרי הגוגל, כל אתר עשירי "נגוע". הנה החדשה : http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/6645895.stm
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהגדרתי את הנתב סימנתי רק את Enable NAT והאופציה Enable Firewall אינה מסומנת. האם החומת אש המובנית בנתב מופעלת (ככה נאמר לי מנציג בזק שחומת האש מובנית בNAT)? במידה ולא, האם צריך לסמן את האופציה השניה? ענין נוסף, האם חומת האש של הנתב מאפשרת לוותר על חומת אש תוכנתית?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח אלא רק דרך הסמארטפון. יש לי ראוטר של בזק d link 2760. מ. הפעלה חלונות 7. אני מקבל הודעה שהחיבור אינו כולל תצורת ip חוקית .התמיכה של בזק ביקשו ממני להכנס להגדרות של המתאמים ולהכנס למאפיינים של הtcp/ip. הבעיה היא שהכפתור של המאפיינים כבוי ולא מצליח להכנס למאפיינים. הכפתור של התקנה מואר. מה הסיבה? מה קרה ו כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, לפני כחודשיים קניתי את הכרטיס רשת הנ"ל כדי שאוכל להתחבר לראוטר בחיבור אלחוטי בתקן N. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שהכרטיס מתנתק באופן תכוף מהרשץ - כל כמה דקות, ואני נאלץ לעשות לו - Disable-Enable כדי שיתחבר שוב. יש לציין שכאשר הוא מתנתק מהרשת הוא לא מסוגל לקלוט שום רשת בכלל אבל עדיין נראה כאילו הוא במצב Enabled. לעיתים כשאני עושה Disable/Enable אני מקבל Blue Screen. ניסיתי להוריד דרייברים לכרטיס (מסתבר שאין להם אתר רשמי), אבל העדכניים ביותר זהים לדרייברים הנוכחיים שלי. גם הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים לא עזרה. הכרטיס נקנה מ-KSP ועדיין צריכה להיות לי עליו אחריות. השאלה היא אם יש משהו שנראה לכם שאפשר לעשות לפני שפונים ל- KSP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התקינו אצלי לא מזמן פרטנר פייבר 1000mbps אבל הוואיפי לא מגיע לכל הבית... אשמח להמלצות על מגדיל טווח wifi תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום דומיין מ liveDNS. ואני רוצה כרגע שהוא יציג תמונה בלבד. יש לי שרת בשוודיה שכרגע אני לא רוצה להשתמש בו עד שהאתר יעלה לאוויר (יקח עוד זמן) יש לי גישה לחשבון של חבר ב godaddy, אבל אני מאמין שהוא שילם עבור דומיין בלבד ומשתמש באחסון "אקונומי" שניתן לו שם, לכן אי אפשר לחבר את הדומיין מבלי שיוביל ישירות לאתר הבית (כי לא ניתן להזין תת-דירקטורי) יש לי עוד גישה לשרת תחת סאב דומיין בלבד ולשרת הFTP שלו (אין לי גישה לשום פאנל ניהול וכרגע הקשר עם הבעלים של השרת עצמו נותק) האם משתי המשאבים שיש לי אוכל להוציא את המבוקש ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות נתב חדש netgear r7000 על תשתית הכבלים וספק 018. הנתב מראה שהחיבור הצליח אבל אני לא מצליח להגיע לרוב האתרים כמו google או ynet. לאתר amazon דווקא כן הצלחתי להתחבר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור לבעיות השונות בחיבור l2tp? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם Alcatel SpeedTouch 510 v4.2.3 שמעתי שאפשר לעשות כך שהאינטרנט יהיה מחובר אוטומטית עם הדלקת המחשב ללא צורך בחייגן של הווינדוס. יש למישו מושג איך עושים את זה או איפה אפשר לברר? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-