רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט 100MB של HOT ובימים האחרונים הוא נורא איטי בבדיקה של bezeq speed test יוצא לי 14MB הורדה הנה העוצמות בHOTBOX :
-
סוף סוף הוגשה הצעה אחת בודדת וגלמודה למכרז הסיבים האופטיים של חברת החשמל. http://technation.themarker.com/1.1894064 השאלה היא מתי נזכה לראות אותם מגיעים אלינו הביתה וכיצד יפעלו בזק ו-HOT על מנת לחסום את המיזם הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן שדרגתי את האינטרנט ל-UFI 12Mb. יש לי ראוטר די ישן של Edimax, שכנראה לא תומך במהירות הזאת (כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר אני מקבל קרוב מאוד ל-12Mb. עם הראוטר אנ מגיע לבערך 8Mb). אני רוצה לקנות ראוטר חדש. יש המלצות לראוטר אלחוטי שיהיה אמין ויתמוך במהירות הזאת? ראיתי את השרשור על ה-WRT54GL. האם שווה לקנות אותו ולהשקיע את המאמצים בכל השדרוגים או שעדיף כבר לקנות ראוטר אחר? אם זה חשוב אני מחובר ללא חייגן (ואם מישהו יוכל להסביר לי על הדרך מה ההבדלים בין חיבור עם חייגן לבלי זה יהיה מגניב). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני צריך להחליף איפי. ויש לי איפי קבוע של הוט [ברשת]. יש אפשרות להחליף את האיפי באיזה דרך? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית קווית עם ראוטר edimax b6104. בחודש האחרון התחילו ניתוקים של כמה שניות (ואז האינטרנט חוזר) רק במחשב אחד (שני המחשבים האחרים ברשת לא מתנתקים). אני מעריך שהבעייה היא אצלי ולא אצל הוט שדרכה אני מחובר (כי בשני המחשבים האחרים אין ניתוקים). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מטפל בה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנורטון פיירוול מונע מה internet onnection shering לעבוד ואני צריך לכבות אותו כשאני רוצה להשתמש באינטרנט בשאר המחשבים ברשת איך מסדרים את זה? ועוד משהו , מישהו מכיר את המודם בכבלים טירון TJ700 יש סיכוי להפוך אותו לראוטר? ואם לא אז כבר יש ראוטר שעובד ב L2TP???
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך לקנות נתב חדש, אני עם בזק + בזב"ל עם 100M התקציב הוא עם 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מקווה שזה פורום מתאים לשאלה : יש לי דונגל USB שקולט שידורים דיגיטליים. חייב בגלל מיקום המחשב [ לא ניתן להוזיזו ] לקנות כבל USB באורך של 3 מטרים על מנת שהאנטנה שמחוברת לדונגל תגיע לחלון ותשפר קליטה. השאלה : האם הארכת כבל USB ב 3 מטרים יחולל בעיה מסויימת, יפגע בהעברת נתונים וכאלה? מה אומרים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי כבר חיפשתי והדבר היחידי שמצאתי הייתה הודעה של בנאדם שאמר שהפירוול לא טוב וכולם מנתקים אותו...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לום לכולם, קניתי סטרימר ב"מבצע" של באג, סטרימר XStreamer SideWinder עם אנטנה תומכת בתקן N היו לי המון קיטועים ואמרו לי שאני צריך רשת תומכת 802.11N ולי יש ראוטר של Level One תומך G. נאמר לי לקנות ראוטר תומך רשת N שאלה: האם יהיה שינוי ? האם הסטרימר יעבוד יותר טוב ? שאלה: יש לי דסקטופ שמחובר ישירות לראוטר - האם החיבור מול הסטרימר יעבוד בתקן N ? שאלה: יש לי לפטופ עם 802.11g האם הוא עדיין יוכל להתחבר לרשת האלחוטית ? האם תהיה השפעה על איך שהסטרימר יקבל את המידע ? תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
HPNA זה רשת על גבי תשתית הטלפון, ויש את זה לבעל בית בדירה שאני שוכר בזק רוצים 350 עבור 2 מתאמים חדשים. יש למישהו אולי מתאים אפילו ישן ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קופסה ל-6 קיסטונים? כמו בתמונה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים שאלה שאלתית- אני רוצה לחבר את הנתב של TP LINK למודם/ראווטר המסריח של בזק - הTP LINK שישמש כנקודת גישה במטרה להרחיב את הכיסויי של הרשת האלחוטית. כמו כן אני רוצה שתיהיה לי שליטה על התעבורה של הרשת - זאת אומרת שאני רוצה לחלק את הרשת ל 2 ( כמובן אם זה אפשרי ) אני מתגורר עם שותף ואני רוצה לעשות ככה שלכל אחד יהיה נגיד 40 אחוז ואז עוד 20 אחוז ישארו למכשירים ניידים וכ'ו שמתחברים מידי פעם לרשת הביתית . תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש אצלי איטיות נוראית בזמן צפייה ישירה דרך תוכנת קודי, אני משתמש בתוכנה המון שנים, אבל אף פעם זה לא היה כמו בחודשיים האחרונים. בבדיקת מהירות דרך אתר speed test ookla אני מקבל במחשב : PING :17 , הורדה : 82.4 דרך אותו מחשב ואותו אתר אבל בדיקה דרך קודי : PING:28, הורדה : 15 מגה הבעיה היא לא רק דרך המחשב, אלא גם דרך סטרימר אנדרואיד ומחשב נוסף. תשתית הוט, ספק : בינלאומי. ובאמת בקודי יש איטיות רצינית, גם בשרתי פרימיום בתשלום. מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וגם רציתי לדעת ניתונים תקינים שצריכים להיות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש דרך המכשיר הסלולרי שלי בתור מודם. רציתי לדעת האם אני יכול לחלק את הגלישה באינטרנט מהמכשיר הסלולרי ל 2 מחשבים (אני גר עם שותף, וסתם רצינו לדעת אם ניתן לגלוש ממכשיר אחד דרך ל2 הלפטופים שלנו ע"י חיבור USB כלשהו). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים 1- מחובר ב ADSL 2- מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב למחשב הראשון ומקבל הכל עובד טוב ויפה אין שום בעיה אני מבצע המון פעמים שליטה מרחוק על המחשב ה -2- שנימצא בחדר אחר . כתובת ה IP שלו משתנה לאחר כיבוי והדלקה לכן אני צריך לגשת אליו פיזית ולראות איזו כתובת הוא קיבל איך אני יכול האמצעות המחשב הראשי -1- לדעת מה כתובת ה IP של המחשב ה -2- ?????? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-