עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ophir87,

שלום, יש ברשותי שני נתבים: SIEMENS SL2 -141 - הנתב מחובר לקו הטלפון ומשמש גם כמודם, מחובר ישירות למחשב בכבל רשת. EDIMAX BR6114WG - הנתב מחובר ישירות בכבל רשת למחשב נוסף. איזה הגדרות אני צריך להגדיר בכל נתב על מנת ליצור תקשורת ביניהם?? בעבר הייתה תקשורת וניתן היה לגלוש באינטרנט במחשב המקובר לEDIMAX. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אהלן כמו שכתבתי בכותרת, אני רוצה להפוך נתב מסוג "Asus AM604G" שישמש בתור "מגבר"(AP) אלחוטי לנתב הראשי של הבית (שהוא בעצם מחובר לאינטרנט), הנתב הראשי הוא מסוג "D-Link dsl 2650U". להפוך את הAsus להיות AP לא הייתה בעיה, עשיתי זאת תיק-תק עם רשת לא מאובטחת (בלי סיסמת כניסה לרשת). גם עם הצפנת WEP הכל עובד חלק, הבעיה היא לעבוד עם הצפנה WPA. קראתי כל מיני תגובות בפורום הזה ובפורומים אחרים לשאלות דומות ולמיטב הבנתי רצוי(ואולי חובה) ששני הראוטרים (הן הראוטר הראשי והן הAP) יהיו אותו דגם בדיוק (או לפחות של אותה חברה), האם זה נכון? האם זה באמת חובה או שישנה דרך לסנכרן בין השניים גם כשאינם מאותה חברה\דגם? המצב הוא כזה שאין שום דרך אחרת לחבר בין הנתבים עם כבל, וכל פתרון אחר שהוא אי…

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by XMB,

אהלו, יש לי בעיה קצת מסובכת. אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שזה בעצם ראוטר דומה לראוטר משולב מודם שיש בארץ של כבלים, יש לו חיבור COAX מאחורה שמתחבר לקיר וראוטר רגיל כל דבר, אני גר בארה"ב אם זה משנה. כרגע בגלל שהרואטר של VERIZON חלש מחובר אליו LINKSYS WRT300N עם קושחה DD-WRT MEGA, ה DHCP מכובה בלינקסיס. כרגע רכשתי WNDR3700 כדי להגדיל את טווח הקליטה כי יש לי בעיית קליטה בקומה למטה, ה VERIZON וה LINKSYS מחוברים בכבל, אני רוצה לחבר את ה LINKSYS וה NETGEAR WNDR3700 ב WDS כאשר הבסיס יהיה WNDR3700 וה AP יהיה ה LINKSYS. השאלות: 1. האם נדרש ששינהם יהיו על DD-WRT או שאפשר לעשות זאת גם עם STOCK FIRMWARE על גבי ה WNDR3700? הבעיה שDD-WRT לא פועל היטב על WNDR3700 עדיין ויש בעיות קליטה. …

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by joker8834,

שלום , יש לי אפשרות לבחור בין 2 הרווטרים , במסגרת האחריות ואני לא יודע מה לקחת תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. ראיתי שישנם לוחות אם עם שני חיבורי רשת: 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit) Support for Teaming Support Smart Dual LAN רציתי לשאול מה השימוש של זה? מה אפשר לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  6. פורט 21 פתוח ואני מצליח להתחבר לשרת ללא בעיה אבל כנראה פורט 20 סגור ואני לא מצליח לקבל מידע על תיקיות או להוריד או לשלוח מידע לשרת, רק לאחר ביטול הפיירוול כולו. ניסיתי לפתוח את פורט 20 דרך הוינדוס אבל גם כשהוא מסומן הבעיה ממשיכה והפורט לפי בדיקות סגור, מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן בפועל אני מקבל רק 7Mb בגלל התשתית. אז עשיתי כמה בדיקות במלא אזורים בעולם ותראו את התוצאות: צפון אמריקה: ארצות הברית 1: ארצות הברית 2: קנדה: מקסיקו: אירופה: צרפת: בריטניה: גרמניה: איטליה: ספרד: פולין: אירלנד: בלרוס: אוסטריה: שוויץ: צ'כיה: איסלנד: פינלנד: נורווגיה: שוודיה: אסיה: יפן: סין: רוסיה: ישראל: ערב הסעודית: הודו: תאילנד: סינגפור: אפריקה: מצרים: דרום אפריקה: אוגנדה: זימבבואה: אוסטרליה: אוסטרליה: דרום אמריקה: ברזיל: צ'ילה: ארגנטינה: אשמח אם גם אתם תעלו לפה בדיקות לשרתים שונים בחו…

• 14 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by Mr_Eli,

קיבלתי אנטנה לראוטר * לאחותי יש מחשב נייד ולי נייח, הראוטר נימצא ליד הנייד שלה ומועבר אלי בכבל, אם אני אקנה כרטיס רשת על חוטי לנייח שלי אני אוכל להיתחבר לראוטר ולהעיף את הכבל? * יכול ליהיות שאני לא זוכר את הפרטים שלי (סיסמא לראוטר על חוטי) איך אני משחזר אותם? אבא של חבר שלי התקין לי את הראוטר ושמנו סיסמא אבל שחכתי אותה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לחבר כמה מחשבים בעזרת SWITCH ורוצה שאחד מהם יהווה שרת FTP. זה יכול לקרות גם אם אני משתמש בסוויץ' ולא בראוטר?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by joker_007,

שלום לכולם! יש לי שאלה חשובה ביותר לא מצליח למצוא מדריך פשוט. יש לי ראוטר TPlink WR1043nd תקן N שמחובר למודם כבלים. ומחשב נייח שמחובר לראוטר הTPlink יש לי גם מחשב נייד שלא קולט את הראוטר בגלל מרחק אני רוצה להגדיל את הטווח קליטה בעזרת עוד ראוטר מסוג Asus AM 604g של בזק. אני רוצה שהוא ישמש כנקודת מעבר ויגדיל את הטווח שאני יוכל לקלוט עם המחשב הנייד חייב עזרה דחוףףףף... ושיהיה פשוט ובלי מושגים מורכבים.. דרך אגב הצלחתי לעשות את זה עם כבל רשת מוצלב ועל ידי כך להגדיך את הטווח של הWireless אבל אני רוצה לחבר בין הראוטרים באלחוטי ולא בכבל רשת

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by DTS,

יש לי ראוטר אדימקס BR6216MG MIMO , ובנוסף מחשב שהמרחק ביניהם הוא קיר. המחשב הוא בן כ4 שנים. שלי א. האם באמצעות התקנת כרטיס רשת אלחוטי ניתן להפעיל במחשב אינטרט? ב.אם כן מה התהליכים ומה אני צריך לדעת ולוודא ולעשות לפני ? ג. על איזה כרטיס רשת אלחוטי זול אתם ממליצים? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  12. והאם קונפיגורציה כזו עדיפה על ראוטר LinkSys WRT54GL בודד באחת הקומות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הדבר החשוב לי זה תווך הקליטה!!!!!!!!!! : -EDIMAX 7727In -TRENDNET TEW-644UB USB -tplink tpl-tlwn821n -DYNAMIC DV-WL-700N-M -LEVEL 1 L1-WUAO600 -TPLINK TL-WN851N -TPLINK WN821N USB -D-LINK DWA-140 USB תודה רבה רבה מראש TANGUSH

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by sinister18,

שלום. רכשתי ראוטר של ‏Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לינק לתיאור: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 עכשיו העניין הוא כזה. האינטרנט בדידרה שאני צריך להתקים אותו הוא אינטרנט של כבלים והרשת תכלול שני מחשבים ניידים.מחשב נייד אחד חדש לגמרי והוא תומך בכל היכולות האלחוטיות שיש. המחשב השני אני לא יודע באיזה יכולות אלחוטיות הוא תומך. השאלה שלי היא כזאת. האם ניתן לחבר פיזית את המודם לראוטר ואת המחשב ללא היכולות האלחוטיות לראוטר ולהגדיר את הרשת על המחשב הנ"ל ואז לתת למחשב עם היכולות האלחוטיות לזהות את הרשת ולהתחבר אליה אלחוטית, או שבמידה ושני המחשבים תומים באלחוט, ניתן לחבר רק את המודם לראוטר ואז שני המחשב…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  15. שלום. קניתי לפני כמה ימים את הראוטר לפי המלצת הפורום כאן. הספק שלי הוא בזק בינלאומי (ולפי כמה שקראתי כאן, אתם לא המעריצים הכי גדולים שלהם אז אם יש מלצה במקום אשמח), הסוג חיבור היה L2TP. רציתי לשאול מה אני צריך בדיוק להגדיר לאחר שחיברתי את הראוטר. כרגע הוא מחובר (L2TP שמתי את הgateway, שם משתמש וסיסמא של בזק) ועובד, אבל יש כל הזמן ניתוקים והאינטרנט לא הכי יציב. תודה רבה, דניאל.

• 25 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי נתב מדגם BR-6424n V2 של Edimax. מההתחלה הפניית הפורטים לא עבדה כמו שצריך.(אני יודע איך פותחים פורטים כבר שנים.ההגדרות שלי נכונות,ופשוט מקבלים Low ID באימיול) הפעלתי את אופציית ה-UPNP של הנתב,והופ,ה-eMule ב-High ID. אחרי שבוע השותף שלי לדירה מעדכן את גירסת האימיול שלו,וכל הרשת מקבלת Low ID באימיול. ניסיתי כל אופציה אפשרית(Virtual Server,Special Apllications),ואפילו להכניס את המחשב ל-DMZ(מה שגרם לאי גלישה מוחלטת באותו מחשב),ועדיין-Low ID. אישית,אני שונא את אימיול,ומעדיף את uTorrent וההורדות הישירות. מה שמעצבן הוא,שגם ב-utorrent צריך לפתוח פורט TCP,והוא עובד רק כאשר ה-UPNP עובד,ולא כאשר אני מגדיר אותו ידנית ב-Port Forwarding. מבדיקה באתר speedguide.net,כל ה…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by dezavoo,

אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי פשוט לדירה 3 חדרים בלי ממ"ד לקליטה של טווח 10 מטר. מישהו מכיר את הראוטר Actiontec GT701-WG. אפשר להשיג אותו בEBAY בזול. השאלה אם זה טוב יותר מהראוטרים בארץ שעולים בסביבות 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by יניב51,

צהריים טובים. היום כשקמתי גיליתי הפתעה לא נעימה, הראוטר שלי החליט שהוא מפסיק לשדר. פשוט לא ניתן למצוא אותו ברשת, אבל עם כבלים הוא מתחבר מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בממשק, לא ראיתי משהו מיוחד. עשיתי איפוס ועדיין אותו דבר. מדובר ב- DG834N של NetGear למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? --- אחרי עוד איפוס זה לא עבד. ביטלתי את השידור האלחוטי דרך הממשק של הראוטר והחזרתי אותו ישר אחרי זה, והתחיל לעבוד שוב. נקווה שלא יצוצו עוד פעם בעיות כאלו |:

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by manga05,

היי חבר'ה, אני רוצה לעזוב את בזק ואת הפתרון שאנחנו כרגע מיישמים שזה רשת על גבי קו הטלפון HPNA של בזק. הרעיון הוא לעבור ל-HOT בגלל המחיר. איך אני מתגבר על העניין הזה בצורה הכי טובה? אני מכיר שלוש אופציות שאני רוצה לקבל חוות דעת עליהן מכם: 1. שימוש בראוטר וכרטיס רשת במחשב של המ"מד MIMO 2. רשת על גבי החשמל 3. להעביר חוטים - לא אפשרי 4. שימוש ב - WIFI EXTENDER (הפתרון שאני חושב שאני רוצה. אפשר עוד פרטים?) - האם זה אומר פשוט לקנות שני ראוטרים? יש לכם דוגמה לראוטר שכזה? איך הוא יודע "לקחת" אינטרנט מהראוטר השני ולהעביר אותו הלאה (במקום להתחבר בעצמו במודם חיבור נוסף שזה לא אפשרי) תודה על כל פידבק

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי במהירות של 4 מגה. המהירות מעולה והאינטרנט טס. הבעיה היא..שכאשר אני מסיים להוריד קבצים גדולים(מעל 3 ג'יגה שמחולקים למלא וינרארים)בעיקר בטורנטים(utorrent) אני מקבל שגיאות של חוסר קובץ ולא מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) או ליפעמים אני כן מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) אך במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה(שקוראת רק לי) וההתקנה מתבטלת. כניראה בזמן הורדה מהירה מאוד 450kbp's אני מאבד כמה קבצים...האם זה הגיוני, ומה אני עושה כדי לפתור את זה? תודדדה!!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. שלום, המצב שלי הוא כזה:אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט ובנוסף לזאת יש לי חייגן PPTP שמשמש כVPN, החייגן מאט את האינטרנט ונותן לי פינגים גבוהים מאד(השרת של הVPN נמצא בארה"ב) אני צריך להשתמש בחייגן רק למספר תוכנות(3 ליתר דיוק, הפיירפוקס הוא אחד מהם) ובכל פעם שאני מתחבר/מתנתק כל התוכנות שמשתמשות באינטרנט נאלצות להתחבר מחדש(הגוגל טוק כלל לא מתחבר חזרה ואני צריך להפעיל אותו מחדש). האם יש דרך שרק התוכנות שאני משתמש בהן עם החייגן ישתמשו בחייגן וכל שאר התוכנות לא יושפעו מהתחברות/התנתקות שלו? תודה מראש עריכה:שכחתי לציין שאני משתמש בוינדוס 7 למקרה שזה משנה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by tangush,

דגם: ‏Edimax EW-7128G אני רוצה להגדיל תווך קליטה בתוך הבית, זאת אנטנה שיכולה לעשות את זה? תודה tangush

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by naord,

יש לי וידוס 7 אני מחובר בלאינטרנט דרך ראוטר ב wireless יצרתי חיגן VPN כאשר אני מתחבר ב- VPN לרשת הזו, אין לי אפשרות לגלוש באינטרנט כאילו ה internet explorer לוקח את החיגן ה VPN כדיפולט לגלישה באיטרנט כאשר אני מתנתק מה VPN יש לי אפשרות לגלוש באיטרנט חיפשתי מהגרות איזה משהו שיגרום לחייגן ה- wireless להיות העדיפות ראשונה על פני ה vpn ולא מצאתי יש לימשהו רעיות ?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  24. שלום לכולם ! לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח... כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים