רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לאחרונה כרטיס הרשת המובנה שלי בלוח (מסוג אינטל 1000CT או משהו כזה ) התחיל לעשות בעיות. כל פעם שכרטיס הרשת מותקן במחשב (ז"א מופיע ב DEVICE MANAEGER) האינטרנט מתנתק אחרי כמה דקות, למרות שהכרטיס בכלל משמש לרשת הפנימית ולא מחובר לראוטר שלי. הרשת שלי בנויה בצורה הבאה: ראוטר אלקטל PRO שמחובר למחשב אם שני כרטיסי רשת (הראוטר עצמו מחובר לכרטיס מסוג REALTEK 8139) והכרטיס רשת השני (האינטל הבעייתי) מחובר למחשב נוסף. יש לציין כי ניסיתי לעשות הסרה מלאה של הדריברים והתקנה מחדש של שלוש גרסאות שונות. ניסיתי גם לשנות את ההגדרות המהירות של הכרטיס עצמו (FULL DUPLEX ו HALF DUPLEX) וגם זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהגדרתי את הנתב סימנתי רק את Enable NAT והאופציה Enable Firewall אינה מסומנת. האם החומת אש המובנית בנתב מופעלת (ככה נאמר לי מנציג בזק שחומת האש מובנית בNAT)? במידה ולא, האם צריך לסמן את האופציה השניה? ענין נוסף, האם חומת האש של הנתב מאפשרת לוותר על חומת אש תוכנתית?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בlocal area connection ,מאפיינים ואחרי זה מתקדם אין לי בכלל את בחלון של הICS, אני לא יכול לסמן V ולא כלום, רק ההגדרה של הפיירוול מעל,ואין לי שום דרך ליצור ICS, דרך אגב,הICS ישמש לשיתוף אקסבוקס 360 דרך מודם של מוטורולה ודרך תשתית HOT וספק 012 סמייל במהירות 1 חצי,ישנן שתי כניסות במודם,אחת USB ואחת רשת,האם אני יוכל לחבר את ה360 דרך רשת ואת המחשב דרך USB? והנה התמונה שמתארת את החלון קונפיגורציה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=899103371.JPG http://www.zix.co.il/images/z-899103371.JPG
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05: מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות. בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל. זהו, סתם רציתי שתדעו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן - Compaq Presario 2105EA אין לו התקן אלחוטי מובנה. האינטרנט האלחוטי עבד בו מצויין עם התקן שהוספתי - D-Link Wireless G Adaptor DWA-610 והראוטר שלי הוא - Rotal 1025W שעובד מצויין, גם באלחוטי. עכשיו פירמטתי את המחשב (Windows XP SP1) ואני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... כשאני אומר לא מצליח, אני לא רואה שום אפשרות להתחבר לרשת כזאת... כאילו שאין דבר כזה אלחוטי... ניסיתי להוריד התקן אלחוטי של Compaq, לא עזר. השאלה שלי היא - איך אני יכול לגרום למחשב שלי לזהות את כרטיס הD-Link Wireless G Adaptor DWA-610? תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 18:32:16 לא משנה, הסתדרתי. מצאתי דרייבר נדיר מאוד באינטרנט של ה D-Link DWA-610. אם מי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה העברתי את חדר המחשב לתוך הממ"ד אך הבעיה היחידה היא שהאינטרנט ה אלחוטי ירד בעוצמתו ברמה ממש ניכרת. האם יש איזה נתב\ראוטר או כל מכשיר אחר שאכן יכול לעזור לי לשפר את הקליטה מן החדר הזה ? שמעתי עם כרטיס MIMO ושמעי על ACCEES POINT אך שניהם אינם רלוונטים כי הם אינם חזקים דיים תודה רבה אשמח לכל יעוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר DLINK של בזק. אני עם WINDOWS 7 ומשתמשת ב-GOOGLE APPS. מאז שהתחלתי לעבוד עם הראוטר יש בעיה עם ה-GMAIL NOTIFIER (כל NOTIFIER שהוא, לא NOTIFIER ספציפי). הבעיה שה-NOTIFIER לא עושה REFRESH למצב המייל. או שהוא נתקע על CHECKING MAIL, אומר שאין מייל חדש בזמן שיש, ואם הוא רואה שיש מייל חדש, גם אחרי שאני קוראת את המייל התצוגה לא מתעדכנת. כאמור, הבעיה לא הייתה קיימת לפני שהתחלתי לעבוד עם הראוטר. בנוסף הייתה בעיה שכשהייתי גולשת באתרים, מדי פעם האתר לא נפתח וכשעשיתי REFRESH זה הסתדר וחוזר חלילה. אז התקשרתי לבזק ולספק שלי - בב"ל. בזק אמרו להגדיר בכרטיס רשת 10mbps full duplex ובב"ל אמרו להגדיר שרתי DNS בכרטיס רשת באופן ידני. זה עזר לבעיה של האתרים אבל לא לבעיה של ה-GMAIL. א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכשיו מודם/נתב אלחוטי חדש, D LINK 2650U, אליו מחוברים באמצעות כבלי רשת 3 מחשבים כל המחשבים מקבלים אינטרנט אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים ביניהם. בNETWORK SETUP WIZARD של ה XP, הוא שואל תחילה: The wizard found a shared Internet connection on the computer "Unknown Internet Connection Sharing device." Do you want to use the existing shared connection for this computer's Internet access? והאפשרויות הן: Yes, use the existing shared connection for this computer's Internet access (recommended) No, let me choose another way to connect to the Internet אם אני בוחר לא, אז יש אפשרויות נוספו כמו: This co mputer connects to the Internet through a residential gateway …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה גישה לרשת אלחוטית בחצר. קניתי Wifi Extender (דגם D-Link DAP1320) להגדלת טווח הקליטה. נראה שזה לא מספיק. נראה שנצטרך עוד 3 "מגדילי טווח קליטה" כדי לקבל פריסה טובה של כל החצר. המכשירים יקלטו את הwifi של המגבירים. ז"א מכשיר 1 יקלוט את הראוטר, מכשיר 2 יקלוט את מכשיר 1, מכשיר 3 יקלוט את מכשיר 2 וכו'. האם בגלישה ממחשב המחובה למגביר הרביעי תורגש ירידה משמעותית במהירות החיבור בגלל שזה עובר דרך כמה מכשירים עד שזה מגיע לראוטר, או שזה לא משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הראוטר אצלי בערך 3 שנים מחובר בכבל רשת למחשב נייח בשבוע האחרון המהירות המקסימאלית שאני מקבל זה גג 50 שבנורמאלי זה אמור להיות 65 ביצעתי חייגן במחשב וחיברתי את המודם ישירות והכל פיקס מקבל 65 ע׳מ לקבל דרך הראוטר את המקסימום שלי אני מתנתק מהאינטרנט בתוך הגדרות הראוטר ומתחבר שוב וזה מחזיק כמה דקות או ריסט לראוטר גם מחזיק כמה דקות ושוב המהירות יורדת. ביצעתי לו איפוס ברירת מחדל כללי שידרוג תוכנה עדכנית וכלום לא עזר לי האם הראוטר עשה את שלו? לקנות חדש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע הייתי בתשתית בזק וספק 012 אני לא יגיד שהייה מעולה אבל היה סביר (למשחקים אינטרנט) 012 הציעו לי 50 שקל פחות מבזק אז עברתי אליהם, מאז יש לי choke/lose פתאום קופץ הפינג לעד400 ורוב הזמן הוא נמצא על 105 ואני פשוט לא מבין למה זה ככה כי בטכלס זה בדיוק אותה התשתית... מפה לשם לפני שלושה ימים בא טכנאי של 012 החליף לי את הראוטר (אותו דגם של ראוטור לא איכותי סוג של ג'נרי אבל הוא טוען שזה אכלה ראוטר והוא עושה את העבודה בכל מקרה החליפו לי אותו לאותו אחד...) ומאז שהוא היה פה שום דבר לא השתנה... מה שאני לא מבין זה ככה: שהטכנאי היה פה הוא אמר לי שהנויז(הפרעות) שלי באינטרנט זה 8 ורק מ7 הם שולחים טכנאי והממוצע הארצי עומד על 13 (גבוה יותר זה יותר טוב) אז עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יצרתי תיקית שיתוף עם עובדים אחרים . אני רוצה לשתול להם קיצור דרך על שולחן העבודה. איך עושים זאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז יש לי נתב TP-Link TL-WR1043N/ND v1 אם תוכנת gargoyle ישנה יותר מלפני שנתיים כמעט ובזמן האחרון החלה לעשות בעיות אז איזה קובץ אני צריך להוריד מהאתר של gargoyle כדי לעדכן מהגרסה הישנה יותר לחדשה ביותר? ומה צריך לעשות כדי שלא יתקע בלי אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם+ראוטר (מכשיר אחד) ואני מעוניין שהוא יתפקד רק כמודם ואז לחבר אותו לראוטר אחר שיש לי. המודם ראוטר שלי הוא: Netgear DGND3700v1 הראוטר החדש שלי הוא: Netgear R7000 יש כמה צילומי מסך לחלק מההגדרות בשני המכשירים: https://www.dropbox.com/sh/6d5x9465o08jl76/eeRZmnew93/router תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייח אלא רק דרך הסמארטפון. יש לי ראוטר של בזק d link 2760. מ. הפעלה חלונות 7. אני מקבל הודעה שהחיבור אינו כולל תצורת ip חוקית .התמיכה של בזק ביקשו ממני להכנס להגדרות של המתאמים ולהכנס למאפיינים של הtcp/ip. הבעיה היא שהכפתור של המאפיינים כבוי ולא מצליח להכנס למאפיינים. הכפתור של התקנה מואר. מה הסיבה? מה קרה ו כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר כבר לא באחריות בזק. אני על טופ 100 בזק+בב"ל. בפועל יכול לקבל 70-80 לפי מה שאמרו טכנאי בזק שהיו בקיבוץ שלי. בפועל אני מכבל הודה בסביבות 30 מגה והעלאה מעל 3 מגה, 3.6-3.9 מגה, נבדק עם 1@1 . נראה כי הנתוני סינכרון טובים מאוד גם לפי הנציג הטכני של בזק בטלפון, הוא טוען שיש יכולת של יותר מ100! מצרף תמונה: האם ניתן לרכוש בשוק האזרחי נתב הכולל מודם לטכנולוגית NGN? מה לדעתכם עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החדר שלי בממד, והחשמל תלת פאזי. אז לא בטוח לגבי האלחוטי (ממד). אשמח לדגמים מומלצים, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ראוטר לרשת של הוט שיש לי בבית, אחד מאלה - https://ksp.co.il/?uin=36629&select=.263..264. https://ksp.co.il/?uin=45053&select=.263..264. ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש רק בראוטר החדש כראוטר שישדר WIFI אבל בו זמנית להשאיר את היכולות הקיימות של הFIBER BOX - הקלטה מכל החדרים, שימוש בממירים בשאר הבית כ-מגדילי טווח (אני תוהה אם זה אפשרי, כיוון שהם מגדילים את הטווח של הFIBER ולא יודע אם הם "ידעו" להגדיל טווח של ראוטר אחר), ואני תוהה האם גם המודם ששמו לי אחד החדרים ימשיך לעבוד אם אני אשתמש בראוטר אחר, בנוסף לזה, אני משתמש בממיר אחד גם כ-מודם לסטרימר. מישהו יודע האם כל היכולות האלו יישמרו אם אני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר, הצלחתי להתקין אותו, הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מוציאה את הכבל אין אינטרנט. בבית יש אינרנט אלחוטי כי הטאבלט מצליח להתחבר ככה שהבעיה היא בהגדרות של מערכת ההפעלה. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים, אחד עם WINDOWS 7 HOME PREMIUM ואחד עם WINDOWS 7 STARTER ואני מעוניין להעביר קבצים ביניהם באמצעות רשת ביתית הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר את הרשת הביתית בWINDOWS STARTER. הגדרתי הכל טוב ויפה בPREMIUM ואפילו קיבלתי סיסמא ארוכה ומפגרת אבל כשאני מנסה לחבר את WINDOWS STARTER לרשת רשום לי שאין קבוצה ביתית בנמצא ניסיתי לעבור על כמה מדריכים (לדוגמא: http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm) אבל זה לא עזר לי הרבה מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מגדיר רשת ביתית בWINDOWS STARTER?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-