עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Hydras,

השימוש הוא לuTorrent בלי שיקבל ניתוקים מיותר מדי קונקשנין כמו האדימקס שלי, ומחובר אליו מחשב וטלוויזיה בקווי ונייד וסלולארי באלחוטי. חשוב לי מאוד המהירות והיציבות שלא יקרוס חלילה (חשוב לי לעבודה). גם טווח ועוצמה חשובים לי כי לנייד שלי אנטנה ממש גרועה. לא אכפת לי מהUSB אגב, כי גם המדפסת שלי וגם הHD שלי מתחברים לLAN. תודה נ.ב לא נעול על שניהם דווקא, פשוט שמעתי עליהם דברים טובים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש מגבר לאינטרנט אלחוטי (אני מניח Wi-Fi... לא יעזור כלום- אני לא אלמד מה ההבדל בין זה לבלוטות'...). משהו שקולט לטווח של 25 מטר לפחות דרך קיר (או 2). לחבר שלי יש מגבר של TP-LINK שעלה לו 150 ש"ח, שאמור להגביר פי 3 מהמקלט המובנה בלפטופ וזה עבד לי בסדר. לא מצאתי כזה בזאפ, אז אני אשמח להצעה למשהו יותר משתלם מהTP-LINK הזה וגם לאיפה אפשר לקנות... תקציב- עד 150 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר שנמצא בממ"ד. מחוץ לממ"ד האינטרנט עובד בסדר גמור. במחשב הנייד שבו יש את כרטיס הרשת האלחוטי,יש את הדרייבר שלו ושם יש כמה נתונים על החיבור האלחוטי , ביניהם נתון שנקרא noise (רעש) מחוץ לממ"ד הנתון הזה עומד על 1-3% , אבל בתוך הממ"ד זה פתאום מזנק ל 70% ואפילו יותר הגלישה בתוך הממ"ד לא נפגעת , אבל רציתי לשאול מה זה אומר הנתון הזה ולמה דווקא קרוב לראוטר יש יותר רעש בחיבור מאשר רחוק מהראוטר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by drorhazan,

כשהתקנתי את ה- emule 0.49b ופתחתי פורטים בראוטר הכל הסתדר והיה לי High ID, אבל מאז שהתקנתי את הגרסה החדשה של האימיול (0.49c) וגם עכשיו כשמותקנת גרסת TLN יש לי LowID והפורטים הם אותם הפורטים שפתחתי כשהשתמשתי ב- 0.49b. הם פתוחים גם בפיירוול של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by overload,

כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט דרך מודם של XP WOW כותב לי ב-taskbar " מחובר במהירות 1.8 mbps " למה 1.8 mbps ? אני משלם על החבילה של WOW ב-MB 0.5 (אני חושב)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אידאולוגית אנחנו מקיימים בבית רשת קווית במה שנוגע לאינטרנט וטלפון. מיקמנו עמדת מחשב נוספת בחדר מרוחק. לצערי הפתרון של קופסאות החשמל/כרטיסי הרשת של TP-link התגלו כפתרון איטי להחריד* (מהירות של פחות מ-1MB במקום 30MB) *בגלל המרחק וזה שיושב על מפצל. ישנם 2 פתרונות אחרים בלתי נסבלים: 1. להעביר כבל לאורך מרחק מספר קירות בבית (מכער את הדירה ואולי האורך יפגום במהירות). 2. לתחזק חבילת אינטרנט נוספת, שזה הוצאה חודשית גדולה ומיותרת. - האם קיים פתרון שלישי מוצלח שלא חשבתי עליו? או חבילת ראווטר נוסף במחיר זניח יחסית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Hoking,

האם מישהו יודע איך (אם בכלל) לשנות את הגדרות מודם הכבלים ולהפוך אותו לראוטר?? ברשותי מודם מוטורולה מסוג sb4200 surfboard אני מחובר לתבל ועובד עם XP. כרגע צורת ההתקשרות שלי מתבצעת ע"י חייגן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים עם XP, וראוטר של LEVEL1. האינטרנט פועל בשניהם, אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים ניסיתי לפי המדריך שיש פה בנעוץ, וזה לא הלך לי. קודם כל במחשב השני אין לי בחיבורי רשת אף חייגן. ככה שאני לא יכול לבדוק אם האייפי מוגדר על אוטומאטי או לא.(במחשב 1 יש וזה מוגדר על אוטומאטי). שני המחשבים באותה הקבוצה, אבל בכל זאת אם אני עושה: הצג משתמשים מקבוצת העבודה. זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. שיתפתי בשני המחשבים את הכוננים, ואין לי פיירוול חוצמזה של הווינדוס. מה אפשר לעשות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kdani,

מחפש מתג 16 פורטים איכותי במחיר שפוי. מצאתי את זה: CISCO SG110-16 16-Port Gigabit Switch ואת זה: D-Link DGS1016D מישהו מכיר ? המלצות/דיס ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ירון 2000,

ברשותי ראוטר אלחוטי מתוצרת LINKSYS דגם BEFW11S4, האם ניתן לקבל עזרה כיצד ניתן להגן על הרשת האלחוטית ע"י שימוש בסיסמת גישה לרשת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mikibo,

שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי רשת ביתית קווית בין שני מחשבים שמחוברים לנתב אלחוטי של הוט. שאני מעביר קבצים מתקיה משותפת למחשב השני, הקצב לא עולה על 11 מגה לשנייה! זה הגיוני עבור רשת קווית יציבה ( כבל CAT5E FTP)? אולי יש צורך באיזו תוכנה כל שהיא ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by urich,

טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id בשניי המחשבים יש לי win98se עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך. בתודה מראש urich

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ben060,

שלום לכולם, זוהי התגובה הראשונה שלי מזה הרבה זמן, אם ההודעה לא כתובה כמקובל אשמח לתיקון. אז ככה, כרגע ברשותי הנתב: SIEMENS SL2-141 והמתאם אלחוטי: Edimax EW-7128g. אני מעוניין לשדרג את המערכת מכיוון שאני חושב שהיא מיושנת, אבל בעיקר בגלל שיש ניתוקים במחשב שמחובר עם המתאם רשת. ניסיתי עדכון דרייבר למתאם, עדכון קושחה לנתב ושום דבר לא עוזר. אחרי קריאה בפורום אני חושב על לקנות את זה: Edimax EW-7718Un 802.11n 300Mbps Wireless LAN USB Adapter 175 שח TP-Link TL-WR1043ND Ultimate Wireless N Gigabit Router With USB Port 389 שח השאלה האם בכלל יש צורך ברכישה חדשה? ואם כן, האם הצירוף הנ"ל יכול לעבוד? אשמח למענה, בן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by stojakovic,

יש לי TOP40 והקליטה בחלק מהבית לא טובה. השאלה שלי היא איזה repeater אני צריך לשים שיתמוך במהירות. האם כל ראוטר בתקן N יעשה את העבודה? ספציפית, אני יכול להביא מחבר טוב בזול 2760U של DLINK שזה אמנם מודם משולב נתב אבל האם הוא יעשה לי את העבודה בלי להגביל את המהירות? http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm ועוד משהו קטן האם יש איזשהו repeater במחיר שפוי (פחות מ200 נגיד) שיכול התאים לי בלי להגביל את המהירות גם בתדר 2.4 וגם ב5? תודה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ronenosh8,

איזה מודם כדאי לקחת מHOT?(אני אבקש מהמתקין) ובנוסף, איזה מהאוטרים שהם מספקים הכי כדאי לקחת? (אני בטריפל ורשום שאני מקבל גם רשת אינטרנט)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לילה טוב, היום התחדשתי בנייד חדש. יש לי בבית נייח, שמחובר דרך ה-smart box של אורנג'. רציתי לבצע בו שיתוף בין שני המחשבים. כרגע בנייד מותקן ווינדוס 7 ובנייח מותקן אקס פי גרסת הום. איך שהוא בעזרת המדריך הנ"ל : http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm ביצאתי את השיתוף, אם לומר את האמת אני לא יודע בכלל מה עשיתי אבל בסופו של דבר הצלחתי, בזמן הזה אני אפילו מעתיק קבצים לנייד מהנייח. השאלה שלי היא כזאת, על מנת שמישהו מהשכנים ירצה לגלוש דרכי הוא יצטרך ססמה כי הרשת שלי מאובטחת (כלומר ה-smart box) כאשר ביצעתי את ההגדרות בנייד הגעתי לשלב קיבלתי ססמה והיה כתוב באותה ההגדרה להדפיס אותה או לכתוב אותה. האם הססמה הזאת היא האבטחה שלי על מנת לא ליצור פריצות לנייד? שאלה שנייה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ymalachi,

שלום לכולם, רכשתי והתקנתי ראוטר חדש של שיאומי מדגם AX1800, מדובר בראוטר איכותי מאוד, אבל נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה טכנית שאני חייב עזרה בפתרונה. לראוטר הזה יש 2 רשתות WIFI אחת 2.4 ג'יגה ואחת 5 ג'יגה, רשת ה-5 ג'יגה כמובן מהירה יותר ומאפשרת גלישה במהירות גבוהות במכשירים תומכים, יש לי בבית מכשיר אחד של וואווי מדגם HUAWEI P30 PRO ו-2 מכשירים שונים של סמסונג, במכשירים של סמסונג זה עובד נהדר ואני מזהה את 2 הרשתות בראוטר החדש ואילו בטלפון וואווי משום מה הוא לא מזהה את רשת ה-5 ג'יגה, חייב לציין כי הוואווי קולט ומתפקד עם רשתות 5 ג'יגה אחרות רק לא מזהה את הרשת של הראוטר הזה, מישהו מכיר את התופעה ? יש מה לעשות ? ניסיתי הכל כולל איפוסים וכדו' אך ללא הצלחה אשמח לכל …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. היי אנשים יש ברשותי את שני הראוטרים שבכותרת, ורציתי לדעת - אם אני מתחבר לכבלים, האם אני יכול להשתמש באחד מהם בתור הנתב שלי שיתחבר ישירות למודם, או האם אני חייב ראוטר אחר שיש לו חיבור WAN (לאף אחד מהנ"ל אין, יש להם חיבור לטלפון) כמו למשל TP-Link WR841N? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות 1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות? 2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ? 3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162 אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מחשב יחידי שמחובר לאינטרנט ישירות, האם ניתן להוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי פשוט ולשתף דרכו אינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אני במהלך בניית בית ואני רוצה למקם את המחשב בממ"ד- השאלה אם יש נתבים מספיק חזקים בשביל שיוכלו לספק תקשורת אלחוטית טובה מתוך הממ"ד החוצה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי מודם מחברת HOT אין לי מושג איך להתחבר אליו ניסיתי הרבה IP לא עובד. הטכנאי שהיה פו הצליח אין לי מושג איך.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים