עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cganir,

שלום. ברצוני לעשות מנוי ADSL, ורציתי לדעת כמה פרטים: 1. מישהו מחובר דרך ברק-אונליין ? מה דעתכם עליהם כספק ? 2. התקנת חייגן/חיבור - צריך משהו מיוחד ? 3. מה בדיוק מתקין ה"טכנאי" של בזק בביקור ההתקנה שלו ? 4. מודם - האם לקנות לבד או לבקש שהטכנאי יביא ? 5. האם מהירות גלישה באתרים בארץ ובעולם תשתפר, או שהשיפור יורגש אך ורק בהורדת קבצים ? 6. פידבקים לגבי השירות ורמת שביעות רצונכם יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז, במפורט יותר: יש לי רשת שעובדת על מודם אלקטל שהפכתי לנטב + סוויטש חיצוני, 4 מחשבים שמחוברים לזה הזזתי מחשב אחד מהרשת לחדר אחר, קניתי כבל רשת ישיר, באורך 25 מטר, העברתי אותו בכל הבית, ואין. זה מזהה חיבור, מזהה שיש קשר, מזהה שהחוט מחובר, והאורות בראוטר דולקים, אבל כשאני עושה פינג זה רושם request timeout וזה לא נכנס לרשת. ניסיתי להחליף מחשב, חשבתי שאולי המחשב נדפק בהעברה, והיה לי מחשב אחר, זה עשה בדיוק אותה בעיה.... רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מודם כבלים מוטורולה עם חיבור רשת אני רוצה לחבר אותו לראוטר שאני אקנה, כדי שיהיה שיתוף אינטרנט בלתי תלוי כמו שהבנת זה הדבר החשוב ביותר... אני רוצה שכל מחשב יוכל להתחבר לאינטרנט ללא קשר אם המחשב השני דלוק או מחובר כבר או משהו בסגנון... כמו כן, האם אני צריך ראוטר או סוויץ'? ואיזה פרוטוקולים הם צריכים להכיל? נ.ב, שני המחשבים על XP. תודה רבה ויום טוב נדב עריכה -------------------------------------- סורי, סורי... יש נושא כזה כבר כן אני יודע... פעם הבאה לנסות :book: לפני שמפרסמים... הרשות נתונה לנעילה. יום טוב!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לאחר קריאת הסקירה על ה D-Link DIR-655 - הבנתי כמה אני לא מבין בנושא. כיצד ניתן להחליט על פרוטוקול התעבורה בין 2 מחשבים ברשת FTP או SMB? האם אני צריך תוכנת FTP על כול מחשב ולבצע את תעבורות הקבצים בין 2 המחשבים דרכם? אשמח להסבר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MODI,

אני מעוניין לעבור לאינטרנט של ORNGE בגלל המחשב הנייד שיש להם במצבע. לכל בעלי האינטרנט שלהם, האם אתם מרוצים? יש ניתוקים או משהו בסיגנון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. עברתי לפני כמה ימים למסלול 5 מגה גיימר בבזק בינלאומי. לפני כן הייתי בחבילה של 5 מגה רגילה. אני לא רואה שום שיפור, לא בהורדה ולא בהעלאה. בפורום רשתות באתר תפוז בקשו ממני לבצע נסיונות הורדה של נגן ה-VLC דרך שרתים שונים כפי שמופיעה באתר הבית של הנגן ולבדוק את התוצאות. אני מוריד בממוצע של 50-80 . על פניו זוהי תוצאה נמוכה. אודה למי שמחובר לבזק בינלאומי דרך ADSL ויכול להקדיש 3 דקות לבדיקת הורדה. קישור להורדה של הנגן http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html לאחר הכניסה לעמוד ההורדה צריך ללחוץ על רשימת השרתים כפי שמסומן ברבוע האדום בתמונה מתחת. השרתים שאתם מתבקשים לנסות להוריד דרכם הם אלה המסומנים ברבוע אדום בתמונה (5 בלבד). אבקש מהצדיק שמוכן לעזור לציין באיזה…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roma4k,

שלום לכולם, יש לי שלושה מחשבים - שניים נייחים בעלי XP ואחד נייד עם VISTA. בינהם יש רשת שעובדת בצורה נאותה נכון לעכשיו, האינטרנט עובד טוב ויש גם שיתוף קבצים ומדפסות. מה שמוזר הוא שבין המחשב עם ה XP לזה עם VISTA אי אפשר להיכנס לתיקיית שיתוף קבצים בצורה הרגילה תוך לחיצה על NETWORK PLACES אלא אני צריל להיכנס ל RUN ולהקליד את כתובת האייפי של המחשב הרצוי ואז ניםתחת התיקייה. יתרה מזאת, הדבר עובד רק כאשר אני עושה זאת מהנייד. כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב הנייח לנייד בדרך הזו הוא חושב מספר רגעים ולא פותח דבר.. יש למישהו הסבר לתופעה ואיך אפשר בכל זאת לראות את התיקיות בצורה רגילה? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Emin,

שלום רב, קניתי מחשב חדשה לאחרונה ובנוסף יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות רשת ביניהם, להעביר קבצים וכו. במחשב הישן יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC עכשיו מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לי רשת ביתית? לקנות ראוטר ומה עוד? ד"א אני מעדיף רשת אלחוטית, אבל לדעתכם מה יותר יציב וכדאי? ואם זה משנה אז אני ב- ADSL ו-012. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Haflo,

נכון להיום החלפתי את ה "Switch" הקודם שלי (Dynamode 10/100 Ethernet) ל Switch מדגם CenterCOM FS708. את הDynamode חיברתי בצד השני של החדר עבודה עם כבל STP Cat. 5 באורך של 25מ' בערך.... ו....ה Switch לא מתפקד! בדקתי חיבריות בעזרת Network Tester ויש קשר של כל השמונה גידים! החלפתי את ה Switch ב Hub 10Mbps (וכמובן שיניתי את ההגדרות של המחשבים שמחוברים באותו מקום ל 10Mbps) והפלא ופלא העניין עובד...! אז בהתחלה היה נחמד לעבוד בשעות הראשונות על 10Mbps, אבל מה קורה שרוצים להעביר כמויות גדולות של מידע? (כמה ג'יגות!) ב 10Mbps, הקשר מתנתק כל כמה זמן והעברה לא מתבצעת המלואה..... להזכירכם מדובר בבית שלי,אדם פרטי, אין לי Cisco Switches or Giga Ethernet וגם אין לי כסף לכזה דבר....…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחובר היום בADSL דרך בזק בינלאומי בחבילה של 750/96 , כעקרון אני די מרוצה והגלישה מהירה ובהורדת קבצים (HTTP) זה מוריד די מהר אבל משום מה בKAZAA/EMULE תמיד ההורדה אצלי איטית משהו פחד ביחס לחברים שאני שואל אותם... קיצר אני שוקל לנסות ספקים אחרים(אין לי חתונה קתולית אם אף ספק!) מה דעתכם במי כדאי לבחור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מעוניין לרכוש כרטיס רשת הכי פשוט שאפשר וזול לטווח רחוק במיוחד, אין צורך בתקן הn היות ואין אותו לשכנים שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by UV1,

שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tuso,

שלום לכולם יש ברשותי מודם בכבלים Terayon TJ 715 עם חיבור ללא חיידן חיבור ישיר, ויש ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3406TX, מותקנים לי על המחשבים WINDOWS XP עכשיו ברשת הביתית אני יכול להתחבר למחשב מרוחק אבל כשאני מחוץ לבית אני מנסה להתחבר אני לא מצליח לפי כל המדריכים ברשת הבנתי שאני צריך להקים רשת VPN ולפי כל המדריכים הצלחתי להקים רשת VPN ולא מצליח להתחבר אליה אני לא יודע מה לעשות אני ממש אודה לעזרה תודה...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ברצוני לדעתי מידע בסיסי על המחשבים המחוברים לרשת שלי. יש לי את ה MAC Address (מ ה Wireless Statistics) שלהם מהמידע שברוטאר. יש אפשרות לדעת מידע בסיסי מכתובת MAC?פקודה ב cmd? למשל לדעת את שם המחשב, אייפי, זמן ברשת וכו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by chenrp,

יש לחבר שלי מדפסת לייזר של LEXMARK. חיברתי אותה לשרת מדפסות דרך USB של EDIMAX. מצאתי אותו דרך מחשב שמחובר לרשת הביתית אך אינני מצליח להדפיס דף ניסיון. עשיתי אפילו עדכון קושחה לשרת המדפסות הזה אך לא הצלחתי להדפיס. השרת הוא: http://www.pikok.co.il/viewproduct.asp?PID=209&SID=15 דגם PS-1206U. התקנתי את הדרייברים והתקנתי תוכנה ל ADMIN ותוכנה ל CLIENT. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית לאינטרנט בבית. אין בבית מחשב נוסף. האם אני צריך בעצם להקים רשת של מחשב אחד? האם כל מה שאני צריך זה ראוטר + מודם אלחוטי? האם 3CRWDR101A75 של 3COM מתאים לי? אשמח לשמוע על מוצרים נוספים. חשוב שיהיו אמינים ופשוטים להתקנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nadav Shaked,

היום ראיתי מודעה שגם אצלנו אלינו הגיע הפריסה של תשתית הUNLIMITED במה זה כרוך? הם אומרים שזה ללא לעלות זה הגיוני?! לפי מה שאני יודע לסיבים יש חיבור שונה זה אומר שכל נק' בקיר תהיה של סיבים? כי בשביל זה צריך גם כרטיסי רשת מיוחדים עם חיבור לסיבים או שיש נק' ראית של סיבים שהולכת למודם ומשם הכל מנותב בRJ? עכשיו לפי מה שאני יודע המהירות העברה של RJ45 היא עד 100M אז מה הפואנטה במהירויות גבוהות יותר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן, אני גר בבית עם מספר קומות, בקומה העליונה נמצא הראוטר של בזק. בקומה השנייה נמצא מחשב נייח. השאלה שלי היא, אם נניח אני מעוניין להעביר רשת למקור נוסף בעזרת כבל האם אפשרי לקבל אינטרנט באופן אלחוטי בעזרת כ.רשת אלחוטי למחשב ולחבר את אותו התקן למחשב בעזרת כ.רשת קווי ובעצם בעזרת המחשב להמיר את הרשת האלחוטית לקווית? סוג של מגדיל טווח? אם השאלה לא ברורה\מובנת אנסה לנסח מחדש חח תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by xxxlr1,

היי אני בתהליכים של מעבר דירה ואני מתחבר לחברת פרטנר רציתי לשאול אם כדאי להשכיר את הראוטר שהם מציעים או להשאר עם הפרטי שלי הם מציעים ראוטר מסוג Technicolor dga-4122 בעוד שלי יש TP Link vr600 המהירות היא בשביל תשתית של בזק ל100 מגה. דירה לא גדולה יותר מדי לכן המינימום יספיק אני לא מבין גדול אבל אשמח לעזרתכם בנושא אם יש איזה פרט שפספסתי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי. קראתי פה את מה שכתבתם על ראוטרים וכדומה אבל עדיין לא הבנתי מה מומלץ. אז רציתי לכתוב פה את האופציות שלי, ולבקש שתגידו לי מה עדיף. מבחינת הראוטרים, יש את: 1) Level One דגם WBR-6001 2) D-LINK דגם DIR-615 באיזור ה-280 ש"ח. ואת: 3) אלחוטי Edimax דגם 6524N 4) LinkSys דגם WRT54GL באיזור ה-350 ש"ח. השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור) בקשר לכרטיס רשת. יש את: 1) Level One דגם WUA-0600 2) TP-Link דגם USB WN821N באיזור ה-150 ש"ח. ואת: 3) Edimax דגם EW7718IL 4) D-Link דגם DWA-140 באיזור ה-200 ש"ח. גם פה השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (ושוב אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כל לילה אין לי שמץ באיזו שעה הראטור שלי נכבה ואז אין לי אינטרנט ורק בבוקר כשאני עושה לו ריסט הוא חוזר לעצמו, וזה קורה רק בלילה. מישהו יודע אם זה במכוון? אגב הראטור דולק ויש אורות אבל הם לא מגיבות לכלום

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Zeev86,

בשבוע האחרון האינטרנט לא זז. זה רק אצלי או שיש להם עומס? לא רק הורדות, אני אפילו לא מצליח לגלוש באתרים כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים