רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה ומחפש את הדרך הכי פשוטה לחבר 2 סטרימרים ומחשב לראוטר אחד (תשתית 100 מגה של בזק). האם חיבור קווי זה הפתרון הכי פשוט\זול\יעיל שישמור על מהירות הורדה סבירה? (מהנסיון שלי בWIFI אם איכות השידור יותר מ1080p זה מגמגם). המרחק לא עולה על 10 מטר וזה הכל באותה הקומה. מצורפת סקיצה של מיקום הסטרימרים והמחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל לילה אין לי שמץ באיזו שעה הראטור שלי נכבה ואז אין לי אינטרנט ורק בבוקר כשאני עושה לו ריסט הוא חוזר לעצמו, וזה קורה רק בלילה. מישהו יודע אם זה במכוון? אגב הראטור דולק ויש אורות אבל הם לא מגיבות לכלום
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על AP (אפשרי גם ראוטר שיתפרק כAP) שיחובר בקווי לנתב. צריך אפשר ל 2 יציאות למחשבים שמריצים KODI וכמובן WIFI. אגב רץ על רשת של הוט מה אומרים על הדגם הבא? http://he.aliexpress.com/item/English-Version-Tenda-Router-N313-300m-3-Aerial-Wireless-Router-Ethernet-Cable-Wifi-Repeater-Range-Broadband/32257065841.html יש לו המלצות לא רעות בכלל..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע ב adsl 1.5 mbit ותוהה האם כדאי לעבור לכבלים 1.5 mbit... האם אתם מנויי הכבלים : 1.סובלים מניתוקים רבים? 2.איך מהירות ההורדה ממקורות כמו מירק? 3.האם הפינגים במשחקי רשת יציבים ונמוכים בכל שעות היום (שרתי משחק כמו westwood ,battle.net וכו')? תודה לכל המגיבים נ.ב : ההודעה מיועדת למנויי כבלים בחבילת 1.5 mbit בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחוברת דרך נטוויזין וראוטר של אדימקס לאינטרנט במהירות של 1.5 מגה כאשר שני מחשבים מחוברים לראוטר באופו קווי, אחד פועל ומוריד כל הזמן והשני רוב הזמן כבוי וכמעט לא מוריד דבר. מראש קצב ההורדה דרך היוטורנט לא היה טוב במיוחד כלומר לפעמים היו הורדות שעברו את ה- 30 ואפילו היו מקרים ספורים שעברו קצת את ה-100 אבל הדבר מאוד נדיר, וזה שיש הורדות שמגיעות ל- 20-40 נחשב מהיר, כאשר ההורדה הממוצעת לא עברה את ה- 6 בתקופה האחרונה חלה החמרה גדולה במצב ואמנם מידי פעם יש פיקים בהם היוטורנט (כולו) עומד על מהירות של מעל 100. אבל הם מאוד מאוד קצרים, ורוב הזמן הוא אינו עובר את ה- 30 (כולו) כאשר ההורדה הממוצעת לא עוברת את ה- 1 חשוב לציין שבו בעת גם קצב האינטרנט (מבחינה בזה בדפדפן…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מניאקים הם כבר כמעט 3 שבועות משחקים בי, יש להם רישיון וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים "אין לנו ת'אישור הסופי, תתקשר בשבוע הבא, ברגע שיהיה לנו נתקשר אליך) בני זו%^##$^$נות. (מצטער...) blody hell !! הם החברה הכי גדולה, יש להם שליטה בערוצי זהב (לפחות חצי נראה לי) וגם שליטה בנטויז'ן.... מה יש להם? כמה זמן כבר יקח להם להבין שהם צריכים להוציא ת'אינטרנט ושבקצב הנוכחי הם לא ירויחו כסף? מעצבן מאוד...!!!! ואני לא יכול לקבל adsl בגלל המגבלות של נזק....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי + AP להגדלה של טווח הקליטה. אני מעוניין להגדיל את הטווח עוד יותר, אבל אין לי אפשרות לשים AP נוסף (אולם גדול). ראיתי שיש כל מיני אנטנות שניתן לחבר במקום האנטנות הקיימות בראוטר / AP (שניהם של EDIMAX). ראיתי שיש כל מיני אנטנות עם עוצמות שידור 4-12 DBI האם אנטנה באמת תשפר את הקליטה ? אני חושב לשים 2 אנטנות אחת ב-AP והשניה בכרטיס רשת האלחוטי. מישהו ניסה פתרון כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של boardcom t182 ב012 והייתי רוצה להשתדרג. מחפש ראוטר שיכול לשדר גם בתדר 5ghz בתקציב עד 700 שקלים. אשמח להמלצות :)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לאחרונה לסיבים של פרטנטר. אני משתמש במודם נתב פרטי XIAOMI Redmi AX6. כאשר אני מתחבר למודם נתב עם כבל אני מקבל 280 מגה מהירות (הורדה). כאשר אני מחובר אלחוטית אני מקבל רק 50 מגה. את המהירות בחיבור אלחוטי אני רואה גם במחשב וגם בטלפון. מה אני יכול לבדוק/ לעשות/ לשנות ע"מ שאקבל מהירות דומה גם בחיבור אלחוטי? תודה מראש, איתי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה המערכת שלי כזאת: מודם של בזק, מתאם של 012 וראוטר של TP-LINK מדגם WR941ND חדש שרק נקנה. האינטרנט החוטי עובד פיקס ומספק את מלוא המהירות, לעומת זאת האינטרנט האלחוטי (שאציין שמופעל ללא סיסמה ונוסה ממחשבים שונים) מתחבר אך איטי מאוד ויש ניתוק כל כמה שניות. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם מישהו נתקל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כתבה על השוואת תשתיות של הוט ובזק. היתה לאחרונה כתבה כזאת באתר אבל בה היתה השוואה של ספקים (HOTnet ובזק בינלאומי) על תשתית הוט. מישהו נתקל במשהו כזה? בתודה, עובד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
What do I have to do in order to fix this?! I've already tried to configure the RWIN settings & the MTU, and nothing...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קודם כל אני מצטער אם יש כבר נושא כזה, אני עשיתי חיפוש "שיתוף משאבים עם שני מחשבים דרך ראוטר" ולא מצא לי... אז ככה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר ע"י כבל. לפני הראוטר, מצאתי מדריך שעושה שיתוף משאבים והצליח לי אבל מידי פעם לא יכולתי לשתף קבצים אחרי שהייתי עושה Restart. (המחשב שלי היה המחשב הראשי - מחובר לאינטרנט וכו') עכשיו יש לי רשת כזאת: שני מחשבים>ראוטר חוטי>מודם/ראוטר>אינטרנט כלומר המחשבים מחוברים לראוטר החוטי, אני לא יודע איך להגדיר ומה להגדיר כדי שאני יוכל לשתף משאבים בין המחשבים. במחילה ממכם, תביאו לי קישור למדריך או מדריך עצמו... כי אני כבר לא יודע מה לעשות, ואני די חדש בזה... :-\ אם יש בסטיקי, אז סלחו לי על הבורות... תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים. תסתכלו דוגמא: התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012) כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד. אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים. היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כל הבוקר יש לי ניתוקים באינטרנט והחיבור לרשת חוזר כל דקה עד 3 דקות עצמאי אני כרגע בטריפל סי ובזק זה לא קורה בשבוע רגיל רק בימי שישי יש עוד מישהו שזה קורה לו היום? אולי יש בעיות בחיבור לעוד אנשים ולא רק לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז, במפורט יותר: יש לי רשת שעובדת על מודם אלקטל שהפכתי לנטב + סוויטש חיצוני, 4 מחשבים שמחוברים לזה הזזתי מחשב אחד מהרשת לחדר אחר, קניתי כבל רשת ישיר, באורך 25 מטר, העברתי אותו בכל הבית, ואין. זה מזהה חיבור, מזהה שיש קשר, מזהה שהחוט מחובר, והאורות בראוטר דולקים, אבל כשאני עושה פינג זה רושם request timeout וזה לא נכנס לרשת. ניסיתי להחליף מחשב, חשבתי שאולי המחשב נדפק בהעברה, והיה לי מחשב אחר, זה עשה בדיוק אותה בעיה.... רעיונות?
-
היי, בהמלצה שגויה בדיעבד שקיבלתי, קניתי לפני כשנה ראוטר TP-LINK W9980. לאחר שבחודשים האחרונים אני חווה ניתוקים על בסיס קבועה, הבנתי שישנה הגדרה/תכונה שלא קיימת בראוטר שנקראת Vectoring שבגללה נוצרים הניתוקים. לאחר קריאה הבנתי שאולי אפשר לצרוב קושחה חדשה שתאפשר את התכונה המדוברת. האם אכן אפשרי? מודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ראוטר לרשת של הוט שיש לי בבית, אחד מאלה - https://ksp.co.il/?uin=36629&select=.263..264. https://ksp.co.il/?uin=45053&select=.263..264. ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש רק בראוטר החדש כראוטר שישדר WIFI אבל בו זמנית להשאיר את היכולות הקיימות של הFIBER BOX - הקלטה מכל החדרים, שימוש בממירים בשאר הבית כ-מגדילי טווח (אני תוהה אם זה אפשרי, כיוון שהם מגדילים את הטווח של הFIBER ולא יודע אם הם "ידעו" להגדיל טווח של ראוטר אחר), ואני תוהה האם גם המודם ששמו לי אחד החדרים ימשיך לעבוד אם אני אשתמש בראוטר אחר, בנוסף לזה, אני משתמש בממיר אחד גם כ-מודם לסטרימר. מישהו יודע האם כל היכולות האלו יישמרו אם אני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה... יש למישהו מושג באיזה חנות בארץ יש אפשרות למצוא כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E? אשמח אם תוכלו לשלוח לינק לחנות... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר (PAT NAT או איך שלא תקראו לזה) מסוג 3com OfficeConnect Wireless 11g הוא מאוד ישן אבל סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו. אתמול קרה לי מקרה חריג שהראוטר שלי נפל קרס עקב העברת נתונים גבוהה בwifi. אני משתמש ביתי, אך יש לי דרישות יחסית גבוההות למשתמש ביתי כי יש לי שרת שאני ולקוחות שלי משתמשים בו (גם בLAN וגם בWAN) אז חלטתי שהגיע הזמן להביא הביתה ראוטר חדש קצת יותר רציני שיחזיק לכמה שנים טובות. אז אם תוכלו לעזור לי, הדרישות שלי הם כאלו: (אני אכתוב סליחה מראש על הרשימה הארוכה) 1)QOS אני צריך תמיכה ב-QOS, יש לי שרת שאנשים מתחברים אליו ב-FTP או בכל פרוטוקול אחר. (DAAP, https, etc) אני צריך שיהייה לי דרך לשלוט בupload ובdownload שיוצא\נכנס לשרת כדי שלא יהי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית קליטה בחדר ברשת האלחוטית. חיברתי את המחשב שלי עם מתאם רשת חשמל וזה פתר בעיה אחת, אבל יש לי מחשב נייד וגם סמארטפון אז עדיין יש בעיה. לפני חודש קניתי את הרפיטר הזה מאיביי: http://www.ebay.com/itm/120966057487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 במטרה לשפר את איכות הקליטה (שמעתי ששימוש ברפיטר גם מוריד את המהירות בחצי, אבל היות שרוב השימוש הוא גלישה באינטרנט זה לא ממש חשוב) יש מן SETUP כזה שמגדיר הכל לבד בערך, אבל הוא הופך את הרפיטר ל AP חדש, עם SSID חדש (אני רוצה לשמור על אותו SSID) אני יכול להשאיר את זה במצב הזה ולשנות את השם ל SSID של הבית? לא תהיה איזו התנגשות? בכל מקרה, יש גם אופציה להוריד את האפשרות ל AP ושהוא יהיה רק REPEATER, אז זה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מדפסת עם חיבור מקבילי וUSB אני רוצה לדעת אם יש איזה שהוא מכשיר שיכול לחבר אותו לרשת ללא חיבור למחשב? כמה זה עולה? איפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-