עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Kof,

אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בס"ד אז ככה יש לי מחשב נייד עם wifi שמחובר תמיד לאינטרנט, הביאו לי עכשיו מחשב נייח ישן כזה ואני לא רוצה כ"כ להשקיע עליו כסף.. אני לא יכול לחבר אותו כרגיל (חיבור חוטי..) כי הוא נמצא רחוק מהראוטר. אני יכול לקנות מתאם אלחוטי ולהתחבר דרכו אבל הבנתי שאולי אפשר לחבר את הכרטיס רשת של הנייד שמחובר לאינטרנט אל הכרטיס רשת של הנייח ולהגדיר איכשהוא את הנייח שיתחבר באמצעות הנייד לאינטרנט.. אם מישו עשה זאת בעבר והוא יודע איך או אם יש סתם הצעות אני אשמח.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Shnigo,

היי, צריך לקנות נתב חדש, אני עם בזק + בזב"ל עם 100M התקציב הוא עם 500 ש"ח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by borg,

יש לי מודם של Alcatel דגם SpeedTouch 510 שמתפקד כנתב. מדי פעם כאשר אני מנסה להיכנס לאתר בדפדפן (לא אתר מסויים), אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדף שאני מחפש לא זמין כעת, ואין לי אפשרות לגלוש לשום אתר. אני פותר את הבעיה בכך שאני נכנס להגדרות של הנתב, לוחץ על Disconnect, ואחרי כמה שניות לוחץ על Disconnect. בד"כ, אחרי פעולה אחת כזו, הבעיה נפתרת וניתן להמשיך בגלישה, אבל לפעמים יש צורך לחזור על הפעולה מספר פעמים. יש דרך לפתור את בעיית ההתנתקות הזו באופן תמידי? במידה ולא, קיימת דרך יותר פשוטה לפתור את הבעיה? יש אולי אפשרות לבצע את הניתוק וההתחברות מחדש באמצעות פקודות דוס שכתובות בקובץ אצווה, ולהפעיל קיצור דרך שלו מה-Quick Launch?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tembo,

שלום יש לי מספר בעיות לפני שאני מתחיל להקים את הרשת האלחוטית שלי. יש לי מחשב נייד ושני מחשבים שולחניים. אני מעוניין להקים רשת ביתית שתתמוך ב2 חיבורים חוטיים למחשבים השולחנים וחיבור אלחוטי לנייד. הבעיה שלי היא שהמודם שלי כרגע הוא PCI (פנימי בתוך אחד המחשבים) והחיבור בניהם הוא בסך הכל עם כבל מוצלב.. איך אני אמור לחבר את הרשת הזו? אין לי בעיה שמחשב אחד יצטרך לעבוד כל הזמן שארצה שיהיה חיבור לאינטרנט לשאר המחשבים אבל אני לא מעוניין להחליף מודם. האם בכל נתב אלחוטי יש גם חיבורים חוטיים? האם הנתב צריך להיות מחובר למחשב השולחני שאצלו המודם הפנימי ומשם יציאה למחשב השולחני והנייד? איך בעצם האלחוט יוכל לשדר אם המודם הוא בתוך המחשב והראוטר מחובר לשם?? בקיצור צריך עזרה בבקשה !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה. עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות. האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אותה שאלה אולי התמונה תסביר יותר מה אני שואל![ATTACH]5752[/ATTACH][ATTACH]5753[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ערב טוב, אתמול שידרגתי את האינטרנט שלי ל5mb - 256kb של 012 דרך HOT. בדקתי את המהירות בSPEEDTEST.NET וזו התוצאה: ברוב האתרים הקבצים יורדים בסביבות ה120-150 קב"ש, ורק באתר של 012 זה מוריד לי על 580~. בגלישה באינטרנט אני כמעט ולא מרגיש שינוי. השאלה אם זה בסדר? יש מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Omer Oreg,

שלום, אני מחפש מודם שיחליף לי את הראוטר be של בזק. לשימוש עם חיבור dsl. קיימת חייה כזאת? תודה.

10. שלום שלום מנסה להקים רשת ביתית בין 3 מחשבים - 2 עם VISTA ULTIMATE ואחד עם XP PROFESSIONAL SP 3. קיימת רשת בין 2 המחשבים ב- VISTA ועכשיו הוספתי מחשב שלישי עם XP ואני לא מסתדר עם הפעלת הרשת עד היום המחשב שלי היה הראשי ועליו מרוכז כל המידע ששיתפתי עם המחשב השני בויסטה... מכיוון שהחלטתי לחסוך קצת בחשמל אני יהפוך את המחשב השלישי (XP) שבו ירוכז כל המידע (מחשב ATOM) וההורדות/העלאות. תודה רבה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם... אני גר מרחק בית מאבא שלי שמשתף לי אינטרנט 12 מגה מהבית שלו אלי... לאחרונה נתקלתי בבעיה בראוטר שהתחבר לו לרשת הביתית כ client והפיץ לי אינטרנט אלחוטי בבית שלי ... מה שעשיתי במקום הוא להביא מחשב ישן יעודי, התקנתי בו ווינדווס 7 ובעזרת מתאם רשת אלחוטי חזק אני מתחבר אליו לראוטר שלו.. ורוצה משם לשלוח דרך הכרטיס רשת החוטי שבאותו מחשב שיעדתי לזה אינטרנט לראוטר שיחובר לאותו מחשב ויפיץ אינטרנט בבית. . עשיתי גישור ביין שני הכרטיסים (האלחוטי והחוטי) ונפח לי מעיין סמלון של מודם(network bridge) , האינטרנט עכשיו נשלח אל הראוטר מכרטיס הרשת החוטי (מחובר ליציאת ה wan) והאינטרנט פועל, הבעיה היא שכל כמה שעות אחדות לפתע לרטוטר שלי אין אינטרנט, יש לציין שבמחשב (שהפך לראוטר) האינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Hoking,

האם מישהו יודע איך (אם בכלל) לשנות את הגדרות מודם הכבלים ולהפוך אותו לראוטר?? ברשותי מודם מוטורולה מסוג sb4200 surfboard אני מחובר לתבל ועובד עם XP. כרגע צורת ההתקשרות שלי מתבצעת ע"י חייגן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס חיבור ADSL והספק הינו נטויז'ן. ביום רביעי לפני שבועיים התחילה בעיה שלא ניתן היה להתחבר לאינטרנט באמצעות הראוטר. כאשר חיברתי מחשב בודד באמצעות חייגן למודם הכל עבד כשורה. פניתי לנטויז'ן, ולאחר מסכת ייסורים ארוכה מאד הם הודו שקיימת בעיה בפורטים מסויימים בבזק אשר מונעים מלקוחות מסויימים בעלי ראוטרים כשלי אשר גרים באזור המרכז מלהתחבר לאינטרנט (תמוה לא???). במהלך כל התקופה האחרונה הם טוענים שהם פועלים לטיפול בבעיה הנ"ל אך עדיין לא הגיעו לפתרון. 1. לא נתקבלתי בבעיה הנ"ל בשום אתר רשמי או פורום כלשהו אשר מכיר את הבעיה הנ"ל. האם משהו מכיר??? 2. כיצד פותרים את הבעיה? ו/ או לחילפולין אשמח לקבל עזרה בשינוי הגדרות הראוטר והפיכתו ל access point linksys wrt…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה שתהיה גישה לרשת אלחוטית בחצר. קניתי Wifi Extender (דגם D-Link DAP1320) להגדלת טווח הקליטה. נראה שזה לא מספיק. נראה שנצטרך עוד 3 "מגדילי טווח קליטה" כדי לקבל פריסה טובה של כל החצר. המכשירים יקלטו את הwifi של המגבירים. ז"א מכשיר 1 יקלוט את הראוטר, מכשיר 2 יקלוט את מכשיר 1, מכשיר 3 יקלוט את מכשיר 2 וכו'. האם בגלישה ממחשב המחובה למגביר הרביעי תורגש ירידה משמעותית במהירות החיבור בגלל שזה עובר דרך כמה מכשירים עד שזה מגיע לראוטר, או שזה לא משמעותי?

15. Started by Hapasan,

אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by atoo,

שאלה למומחים (וקחו בחשבון שאינני מבינה בתחום כלום): הקדמה: קראתי שאלות ותשובות בנושא ואני עדיין מבולבלת. ??? השאלה שלי ארוכה, כי אני ממש ממש מיואשת וחייבת פיתרון מוסמך ! אז הכנסתי כל פרט שנראה לי רלוונטי לעיניין ! יש לי כיום ראוטר של בזק והוא חלש לי מידי. גם טכנאי שלהם אישר זאת. :-[ שתי אפשרויות עומדות בפני: הזדכות על הראוטר ורכישת אחר - ולא מבזק או רכישת מגבר ושוב לא דרך בזק. קראתי על הראוטר של 5 ק"מ... אנטנות... גגות... ואני גם לא רוצה להגזים... 1. לגבי המגבר (האפשרות הזולה יותר והקלה יותר) - יש שאומרים שיש כזה דבר ויש שאומרים שבכלל אין כזה דבר ?! מה נכון ? בכל מקרה גם אם יש, אז לא בטוח שיתאים לראוטר ?! הוא מתחבר לראוטר או איפושהו באמצע הדרך לחשמל ? הוא בטו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sol@rWind,

היי אנשים, איך אני בודק את מהירות חיבור שלי (0.5 או 1.5) מול בזק ומול הספק ? שמעתי שיש ספקים שמתחמנים אותנו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. היי, קודם כל אני מצטער אם יש כבר נושא כזה, אני עשיתי חיפוש "שיתוף משאבים עם שני מחשבים דרך ראוטר" ולא מצא לי... אז ככה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר ע"י כבל. לפני הראוטר, מצאתי מדריך שעושה שיתוף משאבים והצליח לי אבל מידי פעם לא יכולתי לשתף קבצים אחרי שהייתי עושה Restart. (המחשב שלי היה המחשב הראשי - מחובר לאינטרנט וכו') עכשיו יש לי רשת כזאת: שני מחשבים>ראוטר חוטי>מודם/ראוטר>אינטרנט כלומר המחשבים מחוברים לראוטר החוטי, אני לא יודע איך להגדיר ומה להגדיר כדי שאני יוכל לשתף משאבים בין המחשבים. במחילה ממכם, תביאו לי קישור למדריך או מדריך עצמו... כי אני כבר לא יודע מה לעשות, ואני די חדש בזה... :-\ אם יש בסטיקי, אז סלחו לי על הבורות... תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני צריך עזרה בתקנת הרשת מכיןן שעשיתי כבר את כל החיבורים שצריך ובמחשב השני שאמור להיות בו אנינטרנט אני לא מצליח להתחבר מכיוון שהחייגן מראה לי שגיאה של סיסמא. שאלתי את הוט ואמרו לי שאי אפשר להתחבר משני מחשבים עם אותו שם משתמש וסיסמא אבל אני סוכר שהצלחתי איכשהו לעשות אינטרנט בין שני המחשבים בעזרת המודם והנתב הלא אלחוטי (D-Link des-1008d אם זה עוזר) תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Cheif,

הסכם הסיטונאות של חברת אקספון עם בזק, שנחתם בתחילת השנה, מניב פירות ראשוניים. החל מהיום מציעה חברת אקספון חבילה משולבת של ספק + תשתית בזק במהירות של 15M, בעלות של 79 שקל בלבד. בשלב זה המחיר מוצע ללקוחות חדשים בלבד שלא היו מינויי בזק. פרטים נוספים - http://018.co.il/internet-service

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מודם כבלים מוטורולה עם חיבור רשת אני רוצה לחבר אותו לראוטר שאני אקנה, כדי שיהיה שיתוף אינטרנט בלתי תלוי כמו שהבנת זה הדבר החשוב ביותר... אני רוצה שכל מחשב יוכל להתחבר לאינטרנט ללא קשר אם המחשב השני דלוק או מחובר כבר או משהו בסגנון... כמו כן, האם אני צריך ראוטר או סוויץ'? ואיזה פרוטוקולים הם צריכים להכיל? נ.ב, שני המחשבים על XP. תודה רבה ויום טוב נדב עריכה -------------------------------------- סורי, סורי... יש נושא כזה כבר כן אני יודע... פעם הבאה לנסות :book: לפני שמפרסמים... הרשות נתונה לנעילה. יום טוב!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by CyNiRcs,

יש לי אינטרנט 100MB של HOT ובימים האחרונים הוא נורא איטי בבדיקה של bezeq speed test יוצא לי 14MB הורדה הנה העוצמות בHOTBOX :

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים