רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
סנכרון תיקיות ספציפיות. באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, להורים שלי יש בית קפה, והייתי רוצה להכניס לשם את האינטרנט האלחוטי כך שכל מבקר בבית קפה יוכל להתחבר לאינטרנט בחינם, ממש כמו שיש עכשיו בירושלים,אבל הבעיה שאני לא יודע מה אני צריך כדי שדבר כזה יקרה (איזה ציוד לקנות לאיזה ספק אינטרנט לפנות וכו') אשמח עם תענו לי בהקדם תודה...
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://img710.imageshack.us/img710/9724/12144189.png
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם שלי לPRO וכעת אני לא יכול לפתוח שרתי FTP על מחשבי .. האם מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיה הזאת?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לשירות שיאפשר לי לנטר מרחוק אם מחשב מסוים עובד. במקרה שישנה תקלה והמחשב אינו עובד אני צריך שהשירות יהיה מסוגל להתריע במשלוח הודעות SMS. האם למישהו יש המלצה לשירות כזה בחינם(עדיף) או בתשלום.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה מהירות הוא תומך? היה לנו מודם דומה (לא זוכר דגם מדוייק) בעבודה והסתבר שהוא מתאים רק עד 5MB ול-10MB לא התאים. זה פשוט להורים ורוצה לדעת אם שידרוג מהירות אינטרנט יגרום גם לגרירת רגליים לבזק סטור..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני משנה את ה mode בהגרה של הראוטר הטווח יהיה יותר ארוך ? (תמונה בפנים) http://img98.imageshack.us/img98/9518/59793605.png
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המודם והנתב המסריח שיש לי היום (שני מכשירים שונים) שעבר זמנם יש לי ADSL צריך המלצה לראוטר שמשלב מודם... אין לי הגבלה של תקציב עדיף מכשיר אחד שהכל כלול בו, אבל אפשר גם 2 ... אין צורך באלחוטי ... למרות שיכול להיות נחמד (כל הבית כבר מרושת) הבנתי שבזק משדרגים עכשיו את התשתית באזור ת"א ל ADSL2 ... (זה אמור לתת איזה שיפור בביצועים?) האם צריך מודם שתומך בפנקציה הזאת ? (הבנתי שה 510 תומך בזה...) תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי ראוטר (Level one) שמחובר לADSL ויושב כרגע קרוב לחדר השינה של הילדים (קיר מפריד ביניהם = 1 מטר), אני מחפש ראוטר שיאפשר לי לסגור את אלמנט הwireless בזמן שהילדים ישנים בו האם יש ראוטר שכזה? אם כן אשמח להמלצות. תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה גדולה בחיבור שלי לרשת; האינטרנט פשוט מתנתק כל כמה שניות, מתחבר ומחדש, ושוב - מתנתק. וכך במעגל אינסופי. לעיתים האינטרנט פועל כראוי זמן רב יחסית, ולעיתים אף מתנתק למשך של כמה ימים. חשוב לציין כי אני לא מפעיל תוכנות שיתוף קבצים כבדות על המחשב, כך שלטעמי הדבר איננו נובע מעומס יתר. החיבור שלי הוא: GlobSpanVirata USB ADSL LAN Modem במהירות של 736 Kbps. להלן בועה אשר מוצגת לי כאשר האינטרנט מתנתק: להלן תמונה של האינטרנט במצב מחובר: נספח - הגדרות החיבור לאינטרנט (הגדרות LocalArea conection 2): אשמח לקבל תמיכה ו/או רעיונות לפתרון הבעיה, תודה מראש, מתן
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עברתי להוט (הצטרפתי לחבילה של ה-Fiberbox) ואני רוצה לדעת למה בבדיקת המהירות אני מקבל רק 70 מגה בפועל מתוך 100 מגה שאני אמור לקבל מהם. אני מחובר דרך ה-moca הזה. יכול להיות שזאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.. =] קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה. אז בנוגע לראוטר. יש לי ראוטר של AIR LIVE דגם WT-2000R איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש. שאלה שניה. אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן? בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת? תודה ענקיית..
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא ידוע למה קניתי תראוטר הזה לא יודע רק צרות יש לי כבר שבועיים עכשיו אני מנסה לבדוק מחשב אחד המחובר בכבל ישר אל הראוטר עם הגדרות אייפי בכרטיס הרשת של 192.168.2.100 255.255.255.0 192.168.2.1 ואת הראוטר חיברתי בכלב ישר וגם מוצלב שום דבר לא שינה.. למודם של אלקטל חמש נורות! בהגדרות של הראוטר עשיתי לפי PPTP וגם לפי PPPoE בשניהם רשמתי הגדרות של סיסמא ושם משתמש ורשמתי אייפי וכתובת משנה הכל הכל!!!!! ניסיתי הכללללללללל מבדיקת פינג בפורט 192.168.2.1 ועובד יש קשר...... אז להמ לא עבוד לי האינטרנט?????? זה לא הכבל שמחבר בין הראוטר למודם כי ניסיתי גם מוצלב וגם ישר ושיחקתי עם כל ההגדרות הקיימות בראוטר ועשיתי ריסט מאתיים פעם... וגם פעלתי לפי התמונה הזאת פעם אחת בהגדרות ואל הצליח http://w…
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לשיתוף קבצים (אימיול של ליאונט ,אימיול של וורז ,ביטרונט ...בנפרד כמובן ) האינטרנט שלי נופל ואין לי אינטרנט הדרך היחידה שאני יכול להחזיר את האינטרנט זה ריסטרט למחשב ולמודם. זה קרה גם בעבר כאשר השתמשתי בנורטון כאנטי וירוס,כיום אני משתמש ב NOD32 ועדיין יש לי ניתוקים. הורדתי את חומת האש של ווינדוס ללא פעילה. דפדפן אינטרנט הוא AVANT...אם זה קשור בכלל. בבקשה תנו יד אני כבר מיואש
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים עם אלקטל שהוא גם ראוטר. הבעיה שלי היא שכל כמה זמן הכתובת הפנימית של המחשב שלי למשל 10.0.0.1 משתנה וזה מפריע לי כי פתחתי פורטים מסויימים לאימיול בכדי לקבל HIGH ID ואחרי שהכתובת משתנה למשל ל-10.0.0.2 אז אני מקבל LOW ID. למה הכתובת שלי משתנה ומה אפשר לעשות כי כל כמה זמן אני צריך לפתוח פורטים לכתובת אחרת וזה מעצבן.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נא עזרתכם,פתחתי פורטים ב- Emule ובראטור U2650: 22987 ו- 41185. סימנתי V ליד Use Upnp to setUp Portsב- Emule. הכל היה תקין וסימן לי HighId. לאחר מס' ימים עשיתי Restart למחשב והוא שוב מסמן לי LowId. עזרתכם אודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני דיי noob בכל הקשור לשרתים... קיבלתי "משימה" להרים דף בית בויסטה , מאחורי router. (שלושה מחשבים מחוברים לנתב זה) התקנתי IIS7, יצרתי דף בית, קישרתי \ הגדרתי - עכשיו אני יכול להכנס אליו מה-localhost או ה-IP הפנימי שלי, אבל מהחיצוני אי אפשר ! (לפחות לא דרך המחשב עליו אני מקים את האתר) עשיתי port-forwarding לפורט 80 ל-IP הפנימי שלי ... לא עזר. פתחתי DMZ ליתר בטחון... לא עובד. מה אני צריך לעשות ע"מ שיוכלו לגשת לאתר הזה מבחוץ ? הוא אפילו לא מבקש שם\סיסמא שהגדרתי ונתתי הרשאות (לאחר שהוספתי את היוזר בויסטה). צאו מנקודת הנחה שה-IP שלי קבוע. (אחרכך אני כבר יארגן את ה-dynamic DNS) זה דיי דחוף, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה שאלתי כאן שאלות לגבי תוכנות לשיתוף מחשבים ובפרט לגבי התוכנה המובנית באקס פי - Remote Desktop. קודם כל אני רוצה לומר, שהצלחתי להבין את השימוש בתוכנה, ואני מודה לכל מי שעזר. מאז נכנסתי טיפה יותר לעומק בתחום, ויש לי מספר שאלות קטנות בנושא ברשותכם. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת TeamViewer. בעבודה שלי הטכנאים משתמשים בתוכנה DameWare. אז השאלות הן: 1. מה אתם חושבים על התוכנות האלה ומי לדעתכם יותר מקצועית/ידידותית/פשוטה למשתמש הביתי? 2. האם מישהו מכיר מדריך פשוט לתוכנה DameWare? תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ( 500gb ) הוט תשתית וספק בזק בן לאומי. אני מחובר לאינטרנט חוטי ובפועל אני מקבל במקרה הטוב 380 - 440 gb. כשאני עושה בוינדוס 10 פתור בעיות רשת , הוא מודיע לי שאין אפשרות להתחבר לdns. אני לא מרגיש בעיות בגלישה או בהורדות טורנטים וכד', אבל בכול זאת זה מציק לי. התקשרתי לבזק בין לאומי אמרו שזה לא שייך להם , הוט לא מספיק מקצוענים ( חרטה ) לא יודעים מה לעשות ( אתה מתקשר אליהם אומרים לך תנתק את הפייבר תדליק מחדש , נשלח לך טכנאי , הכול כדי לצאת מידי חובה, עבודה בעיניים). יש משהו שאני יכול לעשות ? הגדרות ? יש לי בעיה עם תשתיות לכן אני משתמש בתשתיות של הוט אחר הייתי שולח אותם קיבינימט.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא רוחב פס ומהירות גלישה והורדה בעיקר.. 1) למה שאני מוריד תוכנה של 30מגה לדוגמא זה מוריד על 190 שזה כמו שאמור להיות (1.5 מגה) ושאני מוריד משחקים זה מוריד על 15 ??? (את שני הדברים אני מוריד מאותו מקום לדוגמא:ארה"ב) 2) יש איזו אפשרות לעשות שיהיה לי יותר רוחב פס??? 3) אשמח אם תסבירו לי קצת על הנושא הזה (רוחב פס והכל..)כי אני לא הבנתי כמה דברים.. אני מחובר בכבלים דרך רשת אלחוטית שמתחלקת ל-3 מחשבים.. תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני בעצמי עובד בחברת תקשורת תשתית ואני יכול לציין שכל מה שאתם חושבים "ספק זה מגביל פורטים" וכו' זה בולשיט. חברות התשתית ואני משער שגם הספקים (עוד לא עבדתי איתם) , נותנים תעבורת מידע עם שליטת עומסים שמוגדרת על ידם , שזה פונקציה של כסף. אני מאמין שאין חבילות שישנו לכם את זה כי אתם לא עסקיים ! אבל יש לקוי התקשורת הגדרה כמו של MP3 - יש אפשרות להגדיר קו בתור CBR , VBR ויש גם UBR. CBR - בדיוק כמו MP3 הוא BitRate סטטי שאינו משתנה , אם יש לכם טונה כסף , משלמים סכום עתק לתשתית (וכנראה גם לספק) שיתן לכם במילים פשוטות רוחב פס מובטח , מה שאומר שלא משנה עומס הרשת של נותן השירות שלכם , אתם מקבלים את מלוא רוחב הפס שלכם תמיד בצורה אבסולוטית גם כשהיא לא בשימוש. האופציה השנייה - V…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-