עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר. הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!: באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next. זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי... אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו... ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר... בכל מקרה, למישהו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by pougachman,

אודה לקבלת עזרה בהגדרת מודם ראוטר zyxel vmg 1312, איני מצליח לחבר אותו לרשת. פונה לאחר מספר נסיונות להגידר דרך ה-wizard + מס׳ נסיונות של ספק השירות (בזק בינלאומי) לעזור אשר לא הצליחו. בכל פעם אני מקבל הודעה כי החיבור לאינטרנט נכשל וכי יש לעבור על הגדרות ה-wan ולפנות לספר השירות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני רוצה שתהיה גישה לרשת אלחוטית בחצר. קניתי Wifi Extender (דגם D-Link DAP1320) להגדלת טווח הקליטה. נראה שזה לא מספיק. נראה שנצטרך עוד 3 "מגדילי טווח קליטה" כדי לקבל פריסה טובה של כל החצר. המכשירים יקלטו את הwifi של המגבירים. ז"א מכשיר 1 יקלוט את הראוטר, מכשיר 2 יקלוט את מכשיר 1, מכשיר 3 יקלוט את מכשיר 2 וכו'. האם בגלישה ממחשב המחובה למגביר הרביעי תורגש ירידה משמעותית במהירות החיבור בגלל שזה עובר דרך כמה מכשירים עד שזה מגיע לראוטר, או שזה לא משמעותי?

4. שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. למי שיש אינטרנט מהיר בכבלים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. לפני כמה זמן פורסם כתבה בעתון נט מגזין על הצורך לשפר את מהירות הגלישה ע"י שני מודמים שנכתב בעיתון ואני מצטט ובהמשך במהדורה שניה אחריה פורסם מכתב של אדם שיש ברשותו מודם ישן 33.6 ומודם חדש של 56.6 ובהמשך שואל איך לחבר בניהם, בקיצור הממומחה הסביר לו איך להתקין את המודם השני כדי להגביר את המהירות של הגלישה אשר יותר טובה מ ISDN 64K הבעיה העיקרית שזה לא נכון, למה לא נכון. פשוט 1.מערכת ההפעלה צריכה לתמוך באופציה לחיבור שני קווי טלפון בו זמנית , למרות זאת רק במקרים של עומס מצתרף הקו השני לעבודה ולא כל מערכות ההפעלה יש אופציה כזאת 2. תמיד אבל תמיד כאשר מחברים שני מודמים בעלי מיהרויות שונות כגון 33.6 ו 56.6 לא מקבלים 90.2K אלא שהמודם החזק יורד לרמה הכי נמוכה של המודם החלש כדי לח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, כבר המון זמן אני סובל מבעיה בראפידשייר כאשר אני מוריד דברים במשך כמה שעות (חיבור של 10 מגה אז זה כמה ג'יגות) פתאום ההורדה מפסיקה (ב FLASHGET סימני שאלה וב IDM גם לא עובד) ואני גם לא מצליח להכנס לאתר בשום דרך.בדקתי אם זה הראוטר שלא עומד בעומס החיבורים וזאת לא הבעיה. עכשיו כשניסיתי להכנס לאתר דרך PROXY כן הצלחתי. האם ייתכן שבעצם הוט או 014 (למרות שאני ב MPLS ) הם אלו שאחראים לבעיה הזו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תכנסו ללינק הבא: http://www.numion.com/YourSpeed/ תרדו קצת למטה ותראו Measure your speed to websites in: תלחצו שם send בלי לשנות כלום!!!! ותכתבו מה יצא לכם אם אתם על כבלים תכתבו באיזה חבילה אתם באיזה ספק אינטרנט ובאיזה חברת חבלים ואם זה איידייאסאל תחתבו ספק אינטרנט... אל תחרבשו פה שטויות זה צריך להיות אמיתי... אני למשל בערוצי זהב והספק הוא 012 החבילה שלי היא 750 קילובייט ויצא לי: Throughput (2) 31877 Bps bytes per second Modem speed 255 kbps kilobits per second וזה אם רדיו winamp אם מוזיקה באיכות טובה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DARK-SPIRIT,

הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Zadu,

שלום לכולם, אני תהיתי לגבי המהירות אינטרנט. יש לי 10 מגה בבזק בינלאומי וגם שאני מוריד על מהירות מקסימום נגיד מFileFlyer אז זה אומר 1.2 mbps. עכשיו איך זה יכול להיות אם החבילה זה 10 מגה? לא הייתי אמור להוריד על 10 mbps? וגם לפני שהיה לי 10 מגה היה לי 5 מגה והייתי מוריד על 600 kbps וכו', אז לא הייתי אמור להוריד על 5 mbps? תודה למי שיביא הסבר

11. Started by behagai,

שלום לידענים המשובחים של הפורום, בעצתכם (מי מכם שענה בזמנו), רכשתי את הראוטר TP-Link WR1043ND שהגיע כרגע לידי. גירסאת הקושחה שברשותי (טרם בדקתי אם יש אחת מעודכנת יותר) היא 3.12.2. לפי המדריך של נט צ'יף (שהיה מעולה ומאיר עיניים) הוא ממליץ להחליף את הקושחה לקושחת DD_WRT וזאת על בסיס הקושחה שהוא בדק עת כתיבת השורות (מתישהו ב- 2010) שהיא גרסא 3.11X. מעבר לעניין ששינוי קושחה זה עלול לבטל אחריות (לא משהו באמת מטריד), האם כדאי שאחליף את הקושחה? אציין רק כי לי חשוב הביצועים האיכותיים בלבד ושאר הדברים (כגון שליטה זו או אחרת בתשתית) פחות חשובה לי, מה גם שמרושם ראשוני הקושחה המקורית נראית די טובה. אשמח לחוות דעת טובה (= מנומקת ככל הניתן...) שתעזור לי להחליט בחוכמה. ובמאמר מוסגר…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by jordan_sh,

שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by asili,

אני כרגע נמצע על החבילה של ה 0.5 עם 012 אני מגיע למהירות 66 קיי שאין עומס למי יש המלצה טוב לספק 1.5 טוב וזול? שאני לא אצטרך להוסיף הרבה והאם משהו הצליח לעבור בבזק לחבילה של ה1.5 ואצל הספק 0.5 ולהוריד על 180?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. חברים, מדובר בעניין פעוט וזניח, אך משעשע לכשעצמו! יש לכם את מחשב א' ומחשב ב'. א' מעביר מידע לב' (מחוברים דרך CAT5). כעת, ידוע שב-CAT5 יש לנו 4 זוגות, כאשר מה שמשנה לנו זה הזוגות כתום וירוק (שולח ומקבל). ובכן, אם מחשב א' מעביר למחשב ב' מידע - הרי שהמידע עובר דרך הזוג הכתום. אך איך יכול להיות הדבר? שהרי מחשב ב' מקבל מידע, מה שאומר שהמידע צריך להגיע מהסליל הירוק (שאמון על קבלת מידע), אך הוא מגיע דרך הכתום! האם שאלתי הובנה? אני בטוח שיש תשובה פשוטה, רק אל תגידו לי RTFM, כי אין M לCAT5!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by N N C,

תגידו כרטיס רשת מובנה מתאים לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-adsl ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחובר לתשתית הוט וספק טריפל C דרך חייגן. כאשר אני מבצע בדיקת פינגים באתר SPEEDTEST.NET מופיעה לי התוצאה שבתמונה המצורפת להלן: על פי המופיע בתמונה, האתר איננו מסוגל לבצע בדיקת Packet Loss, אין לי מושג למה. זה קרה לי גם בבדיקות קודמות. הפינג בין המחשב שלי בקריית אתא לשרת בירושלים יוצא 72ms, וה-Jitter יוצא 4ms. הדירוג הסופי שהאתר נותן לחיבור שלי הוא *B. הדירוג שהוא נותן לספק שלי הוא 3.7 מתוך 5 כוכבים. האם המצב פה תקין? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לי אינטרנט adsl ומודם alcatel speedtouch. אני רוצה ליצור רשת בין שני המחשבים ככה שלא תהיה תלות ביניהם לצורך חיבור לאינטרנט. שמעתי שאפשר במקום לקנות ראוטר, להפוך את המודם לראוטר בעזרת switch. השאלה היא האם זה נכון? אם כן האם אני יכול לחבר את המחשבים למודם בעזרת כבל רשת לא מוצלב? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, לאחרונה הופיע אצלי בעיה מוזרה מאוד. לאחר שהייתה לי בעיה עם היוטורנט שהיה דופק את הWDS ומשבית את האינטרנט בכל הבית ליום שלם(עכשיו זה יותר נדיר בגלל שינוי קושחה). הבעיה עכשיו היא, שלאחר מספר שעות שהיוטרנט פתוח, רק אותו מחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכלל. זה משגע אותי.. כל פעם שאני יוצא מהבית בבוקר וחוזר בערב, אני מוצא מחשב מושבת וצריך לעשות ריסטרט.. אשמח לעצות.. שנה טוב, אור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Idan-h,

אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ludu,

שלום, ברשותי מודם+ראוטר tp-link td-8961nd אשר קניתי לפני שנתיים וחצי (adsl2) לפני מספר ימים שדרגתי לבזק ובזק בינלאומי 40 מגה (מ- 15 מגה). מבזק נמסר לי כי המכשיר אינו תומך ב- 40 מגה ולכן הם מורידים אותי חזרה ל- 15 מגה. (כיום וחצי לאחר השדרוג המודם הפסיק להוציא אינטרנט. התקשרתי אליהם ואז הם החזירו אותי ל- 15מגה והמודם עבד בחזרה) האם הדבר נכון? או שעלי להתעקש כי המודם ראוטר תומך ב- 40 מגה? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by iurkin,

שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by KamaL,

שלום לכולם. יש לי כרגע HOTBOX2 של HOT שעובד כמודם (BRIDGE) , אליו מחובר נתב ARCHER C7 שמחלק כתובות IP, ואליו מחוברים חיבור קווי 2 נתבים TP-LINK WDR4300 אשר מוגדרים כ-AP להרחבת טווח הקליטה. לאחד מהנתבים NET3 מחובר באופן קווי נתב פשוט יותר גם כן להרחבת הקליטה לאזור יותר מרוחק בבית. תיאור של הרשת מצורף כתמונה. אני מעוניין לעבור לרשת MESH במקום רשתות WIFI שונות, בתקווה למהירויות יותר טובות ויציבות מוגברת של המערכת. אחת הנקודות החשובות הוא שאני מנצל את פורטים של LAN בנתבים השונים לחיבר סטרימרים וטלויזיות, מה שמשפר מאוד את מהירות האינטרנט באותם מכשירים, ומרבית הנתבים מבוססי MESH יש בהם רק כניסת LAN אחת מעבר לפורט ה WAN. כמו כן ניתן לראות שנתב NET…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.