עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום כולם, יש לי מחשב שמשמש בתור NAS. כדי לא לבזבז חשמל הוא רוב הזמן במצב "שינה" ואני מעיר אותו ממחשב אחר כדי לגשת לנתונים כשצריך. הבעיה שלוקח לו זמן רב יחסית להופיע ברשת (בין 10 שניות לחצי דקה) למרות שהוא כבר פעיל והתעורר, הייתי רוצה לזרז את הזמן הזה. אני חושב שהראוטר מחבר אותו לרשת לאט מדי, איך אפשר לבצע זאת? **כל המחשבים מחוברים עם כבל LAN לראוטר 1043nd, שמריץ DD-WRT.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asili,

אני כרגע נמצע על החבילה של ה 0.5 עם 012 אני מגיע למהירות 66 קיי שאין עומס למי יש המלצה טוב לספק 1.5 טוב וזול? שאני לא אצטרך להוסיף הרבה והאם משהו הצליח לעבור בבזק לחבילה של ה1.5 ואצל הספק 0.5 ולהוריד על 180?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אני ושכן שלי רוצים לגבות אחד לשני את רשת באינטרנט בבית הוא מחובר דרך HOT ואני בבזק לשנינו גם חברות תוכן שונות מהבית שלי לבית שלו ולהפך יש קליטה של אינטרנט אלחוטי (מוצפן) בערך 60-80 אחוז גלישה באחוטי דרך רשתות אחד של השני בבית אחד של השני אפשרית בלי שום בעיה אנחנו רוצים לגבות אחד לשני את כל הרשת הקווית (לי 4 משתמשים בקווית ולו 3) איך אפשר לעשות את זה ? העברת כבל רשת בין הבתים היא לא אופציה מועדפת בגלל שאנחנו קופצים דרך שכן (קומה 5 ו7)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. סוף סוף הוגשה הצעה אחת בודדת וגלמודה למכרז הסיבים האופטיים של חברת החשמל. http://technation.themarker.com/1.1894064 השאלה היא מתי נזכה לראות אותם מגיעים אלינו הביתה וכיצד יפעלו בזק ו-HOT על מנת לחסום את המיזם הזה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה יש לי ROUTER שמחובר לאנטרנט ואליו מחובר 2 מחשבים , עכשיו אני מעוניין נניח לצורך השאלה לפתוח על שניהם שרת FTP בפורט 21 זה אפשרי לעשות port forwarding של אותו פורט ל2 מחשבים שונים? (כתובת IP שונים)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ds1706,

שלום לכולם! לפני כמה ימים עדכנתי לWINDOWS 8.1 ומאז אני לא מצליח לשתף סרטים עם הטלוויזיה ניסיתי עם התוכנה samsung allshare אבל היא אומרת שיש בעיה עם הפיירוול למרות שגם ניסיתי לכבות אותו וזה לא עבד.. יש לציין שלפני העדכון בwindows 8 זה עבד מעולה. מישהו יודע מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כבר שני אנשים (לא קשורים אחד לשני) אשר טיפלתי להם במחשבים שאלו אותי על הנושא של יצירת רשת ביתית בין המחשבים. זה לא מה שחשוב (כל יום שואלים אותי את זה אנשים). מה שכן משנה הוא שהםאמרו לי שהם שמעו שניתן ליצור רשת מחשבים על תשתית הטלפוניה הקיימת בבית. לראשון ששאל אותי, לפני כשבועיים עניתי שאני לא מכיר כזה דבר והיצעתי לו את הפיתרונות הקונבציונליים (WiFi, כבלי רשת באורך 30 מטר וכ"ו). לשני ששאל אותי (אתמול בערב) אמרתי שאבדוק זאת. לכן אני מעלה את השאלה בפני חברי הפורום הנכבד הנ"ל: האם יש כזה דבר או שמדובר בעוד שמועה נחמדה שעוברת באימייל ומשגעת אנשים לדפוק לעצמם את המחשב תוך כדי ניסיון לעשות משהו "חאפרי"?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Guardian Spirit,

לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב RJ45! לאחרונה החלו בעיות. אחרי הפירמוט האחרון שעשתי הבעיות רק החמירו! בזמן שהאימיול דולק בשרת לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ או מסנגר! ברגע שאני סוגר את האימיול הכל חוזר לקדמותו.(הבעייה לא היתה קיימת לפני הפירמוט) המחשב שמחובר לשרת מידי פעם מאבד תיקשורת ואני מקבל הודעה שהמחשב לא מזהה שום שיתוף או היתקשרות למרות שאני מגדיר לו כל פעם מחדש,לא תמיד הוא עובד,אני כמעט בטוח שלא הגדרתי נכון,הורדתי את המדריך שיש לכם פה אולי אני יעלה על הטעות שלי. בכל מיקרה חשוב לי להזכיר שלפני הפירמוט הכל עבד חלק,ואני אחרי.......לא לצחוק 5 פירמוטים ולא אני לא מצליח לפתור את הבעייה הזו ואני אובד עצות חברים! אני בטוח שהבעייה הרבה מורכבת מסת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by jy2k,

קניתי את ה- airport extreme base station של Apple. http://www.apple.com/airportextreme/ למיטב הבנתי זה רק ראוטר חזק. בלי מודם. לי כרגע יש DLINK של בזק שהוא משמש כראוטר+מודם. האם ישנה אפשרות לחבר אליו את הairport extreme או שעלי לקנות מודם. הבנתי שאפשר להגדיר DHTCP או משהו כזה אבל אני לא מבין איך עושים את זה. אשמח לקבל המלצות לגבי מודם במידה ועלי לקנות אחד. נכון להיום אני גולש במהירות של 5MB אבל שוקל לעבור ל10MB. תודה, יונתן. jon200y@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Gil Zigelman,

שלום לכולם, אני מעוניין לבטל את הגדרת המודם של הוט כראוטר ולהשתמש במקום זאת בראוטר טוב יותר שיש לי. לשם כך רציתי לשנות את ההגדרה של הראוטר של הוט להיות במצב Bridge. את הראוטר החדש שלי אני אחבר ישירות לאחת היציאות של הוט. השאלה שלי היא איך בעצם אני אקבל את היכולות של חיבור ישירות לשרתים שיש לי בבית (למשל לשרת FTP)? איך המודם של הוט ידע להעביר כל חיבור אל הראוטר החדש? בראוטר החדש אין לי בעיה להגדיר port forwarding, אבל איך בעצם המודם של הוט אמור לדעת להעביר בקשות שמגיעות אליו בפורט מסויים את הראוטר שלי? תודה רבה!!

13. Started by MDK,

בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם... אני גר מרחק בית מאבא שלי שמשתף לי אינטרנט 12 מגה מהבית שלו אלי... לאחרונה נתקלתי בבעיה בראוטר שהתחבר לו לרשת הביתית כ client והפיץ לי אינטרנט אלחוטי בבית שלי ... מה שעשיתי במקום הוא להביא מחשב ישן יעודי, התקנתי בו ווינדווס 7 ובעזרת מתאם רשת אלחוטי חזק אני מתחבר אליו לראוטר שלו.. ורוצה משם לשלוח דרך הכרטיס רשת החוטי שבאותו מחשב שיעדתי לזה אינטרנט לראוטר שיחובר לאותו מחשב ויפיץ אינטרנט בבית. . עשיתי גישור ביין שני הכרטיסים (האלחוטי והחוטי) ונפח לי מעיין סמלון של מודם(network bridge) , האינטרנט עכשיו נשלח אל הראוטר מכרטיס הרשת החוטי (מחובר ליציאת ה wan) והאינטרנט פועל, הבעיה היא שכל כמה שעות אחדות לפתע לרטוטר שלי אין אינטרנט, יש לציין שבמחשב (שהפך לראוטר) האינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Hoking,

האם מישהו יודע איך (אם בכלל) לשנות את הגדרות מודם הכבלים ולהפוך אותו לראוטר?? ברשותי מודם מוטורולה מסוג sb4200 surfboard אני מחובר לתבל ועובד עם XP. כרגע צורת ההתקשרות שלי מתבצעת ע"י חייגן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yosef019,

וגם רציתי לדעת ניתונים תקינים שצריכים להיות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by N N C,

תגידו כרטיס רשת מובנה מתאים לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-adsl ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני משתמש דרך המכשיר הסלולרי שלי בתור מודם. רציתי לדעת האם אני יכול לחלק את הגלישה באינטרנט מהמכשיר הסלולרי ל 2 מחשבים (אני גר עם שותף, וסתם רצינו לדעת אם ניתן לגלוש ממכשיר אחד דרך ל2 הלפטופים שלנו ע"י חיבור USB כלשהו). תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by renji,

לא מזמן שדרגתי את האינטרנט ל-UFI 12Mb. יש לי ראוטר די ישן של Edimax, שכנראה לא תומך במהירות הזאת (כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר אני מקבל קרוב מאוד ל-12Mb. עם הראוטר אנ מגיע לבערך 8Mb). אני רוצה לקנות ראוטר חדש. יש המלצות לראוטר אלחוטי שיהיה אמין ויתמוך במהירות הזאת? ראיתי את השרשור על ה-WRT54GL. האם שווה לקנות אותו ולהשקיע את המאמצים בכל השדרוגים או שעדיף כבר לקנות ראוטר אחר? אם זה חשוב אני מחובר ללא חייגן (ואם מישהו יוכל להסביר לי על הדרך מה ההבדלים בין חיבור עם חייגן לבלי זה יהיה מגניב). תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Yonatan Avhar,

בוקר טוב בזמן האחרון כל כמה ימים יש לי ניתוקי אינטרנט של כל הבית, הנה צילום מסך של ההגדרות של הראוטר, בזמן שזה קורה שתי הבדיקות שמסומנות בחץ הופכות ל-FAIL. היה כאן טכנאי של 012 לפני כמה ימים וביטל וקטורינג, זה היה אמור לפתור את הבעיה, אבל זה קרה לי שוב היום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by habarbash,

שלום, רציתי לדעת אם אני קונה מארה"ב ראוטר אלחוטי, האם הוא יעבוד כמו שצריך בארץ, או שצריכה להיות התאמה מיוחדת? שיטה שהשתמשתי בה עד עתה היא, שאני פשוט עושה חיפוש של הדגם נרצוי ה ZAP, ואם אני מוצה שהוא נמכר בארץ אז אני יודע שהוא יעבוד כמו שצריך, אבל מה לגבי דגמים שאני לא מוצה ב ZAP, האם זה אומר שהם לא נתמכים או שפשוט לא מוכרים אותם מסיבה אחרת? אני מעוניין באחד מהדגמים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833162031 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833156249 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by galzohar,

ראוטר: Edimax BR-6228NS מודם: D-Link DSL-2500U סוויץ': D-Link DES-1008A (יש לי כרגע 4 מחשבים מחוברים ולפעמים צריך גם לחבר עוד, ובכל מקרה החיבור ברשת הביתית יציב, ולהתחבר ישירות לראוטר בכל מקרה לא שינה כלום). לפני כשבועיים-שלושה התחלתי לשים לב לבעיות של לאגים בחיבור שבאות והולכות. בבדיקות פינגים לשרתים (לא משנה לאיזה שרת), הפינג קופץ ל-200-400 יותר מהרגיל ואפילו לפעמים מקבל request timed out. כשאני עושה tracert, אני מקבל פינג של <1ms לראוטר עצמו, אבל כבר לתחנה הראשונה מתקבל לעיתים קרובות פינג תלת ספרתי (כשבאופן תקין צריך להיות פינג באזור ה-15). לצורך ניסיון חיברתי את המודם ישירות למחשב עם חייגן והכל עבד יפה. הייתה לי את אותה בעיה בעבר, ואחרי שהחלפתי את הראוטר נפתרה הבעי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yik,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרשת ביתית. יש לי ראוטר אלחוטי TL-WR841ND תקן N, הראוטר יושב במ"מד(חדר עבודה,במקום גבוה וצמוד לדלת כניסה לחדר) ומחובר באופן קווי למחשב נייח. במחשב נייד (המתחבר לרשת באופן אלחוטי) הגלישה באינטרנט תקינה בכל רחבי הדירה. הבעיה היא כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת,המהירות היא מאוד נמוכה - ממש לא ניתן לעבוד. (למשל העברה בין המחשב נייח למכשיר Streamer (המתחבר לרשת אלחוטית)הנמצא בחדר שינה המרוחק כ 20 מטר מהממ"ד) אשמח לעיצות כיצד לשפר הנ"ל,תחת הההנחה היא כי המחשב נייח והראוטר נשארים בממ"ד. חשבתי לחבר את ה Streamer בחיבור חוטי לראוטר, מה דעתכם? האם מומלץ להעביר דרך תעלות חשמל? איזה איש מקצוע מבצע את זה? או פשוט לחבר לבד חיצונית ולהדק לקיר? אשמח להמל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים