עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. https://he.aliexpress.com/item/1005002552388691.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.39bb5d8dkWNDxN&aem_p4p_detail=202106281135508857353135052280017939854 או https://he.aliexpress.com/item/1005002439978406.html?spm=a2g0o.cart.0.0.15fa3c00HG43MN&mp=1 או tp link deco דגם x20 או x60 תודה

2. Started by zgd,

שלום לכולם, יש לי ראוטר (PAT NAT או איך שלא תקראו לזה) מסוג 3com OfficeConnect Wireless 11g הוא מאוד ישן אבל סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו. אתמול קרה לי מקרה חריג שהראוטר שלי נפל קרס עקב העברת נתונים גבוהה בwifi. אני משתמש ביתי, אך יש לי דרישות יחסית גבוההות למשתמש ביתי כי יש לי שרת שאני ולקוחות שלי משתמשים בו (גם בLAN וגם בWAN) אז חלטתי שהגיע הזמן להביא הביתה ראוטר חדש קצת יותר רציני שיחזיק לכמה שנים טובות. אז אם תוכלו לעזור לי, הדרישות שלי הם כאלו: (אני אכתוב סליחה מראש על הרשימה הארוכה) 1)QOS אני צריך תמיכה ב-QOS, יש לי שרת שאנשים מתחברים אליו ב-FTP או בכל פרוטוקול אחר. (DAAP, https, etc) אני צריך שיהייה לי דרך לשלוט בupload ובdownload שיוצא\נכנס לשרת כדי שלא יהי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, כולם בודקים את מהירות האינטרנט שלהם באתרים כמו SPEED TEST ובעצם רואים איזו מהירות הם מקבלים מהתשתית אינטנרט שלהם (במקרה שלי הוט). עם זאת, אף אחד לא בודק את המהירות שהוא מקבל מהספק שלו. כיצד ניתן לבדוק זאת? איך אני יודע שהספק נותן לי את המהירות שהוא באמת התחייב?

5. Started by ds1706,

שלום לכולם! לפני כמה ימים עדכנתי לWINDOWS 8.1 ומאז אני לא מצליח לשתף סרטים עם הטלוויזיה ניסיתי עם התוכנה samsung allshare אבל היא אומרת שיש בעיה עם הפיירוול למרות שגם ניסיתי לכבות אותו וזה לא עבד.. יש לציין שלפני העדכון בwindows 8 זה עבד מעולה. מישהו יודע מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום קצת הקדמה: במשרד שבו אני מתנדב יש 20-30 מחשבים מחוברים, בנוסף על לכל-היותר 5 לפטופים שמחוברים ברשת אלחוטית. המודם-ראוטר הוא ראוטר ביתי עם 4 יציאות, אבל הוא מחובר לסוויץ׳ גדול שמחבר את שאר המחשבים במשרד. עשינו חבילת גלישה של בזק, 100 מגה, וכשהתחילו ניתוקים עברנו להוט. גם בהוט יש ניתוקים, אני לא יודע כבר מה יותר גרוע. כל ניתוק כזה יכול להמשך דקה (הזמן שלוקח להפעיל מחדש את הראוטר) או כמה דקות, לפעמים יותר. בכל מקרה זה מפריע לעבודה. אז המצב היום הוא שיש לנו גם ראוטר של בזק וגם הוט, וכשאחד מתנתק - מנתקים את הראוטר מהסוויץ׳, ומחברים את הסוויץ׳ לראוטר השני - שבו האינטרנט עובד. היו טכנאים משתי החברות, כמובן שזה לא עזר בכלום והם …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by chenrp,

יש לחבר שלי מדפסת לייזר של LEXMARK. חיברתי אותה לשרת מדפסות דרך USB של EDIMAX. מצאתי אותו דרך מחשב שמחובר לרשת הביתית אך אינני מצליח להדפיס דף ניסיון. עשיתי אפילו עדכון קושחה לשרת המדפסות הזה אך לא הצלחתי להדפיס. השרת הוא: http://www.pikok.co.il/viewproduct.asp?PID=209&SID=15 דגם PS-1206U. התקנתי את הדרייברים והתקנתי תוכנה ל ADMIN ותוכנה ל CLIENT. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים, שניהם של אדימקס. אחד Edimax BR6204WG והשני נראה אותו דבר רק לא אלחוטי, אין עליו שום אזכור לדגם. החדר שלי הוא ממד, כל המודמים של האינטרנט טלפון וכו' נמצאים בחדר. לאחרונה הוספתי את הראוטר האלחוטי בסלון וחיברתי אותו לראוטר הקיים אצלי בחדר כדי שתיהיה רשת אלחוטית בכל הבית. הראוטר האלחוטי מחובר לקווי בתור עוד מחשב. עד כאן הכל בסדר, הרשת פועלת כמו שצריך, רק בעיה אחת. כשמנסים להתחבר לאינטרנט דרך האלחוטי פעם הוא פועל פעם לא, פשוט מאוד. אפשר לעשות 20- 30 ריפרשים אין כלום. אחרי עוד ריפרש פתאום האינטרנט פועל רגיל. [שימו לב השיתוף קבצים בין המחשבים פועל חלק וללא בעיות]. מישהו אולי יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לבעיה? אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by CyNiRcs,

יש לי אינטרנט 100MB של HOT ובימים האחרונים הוא נורא איטי בבדיקה של bezeq speed test יוצא לי 14MB הורדה הנה העוצמות בHOTBOX :

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. סוף סוף הוגשה הצעה אחת בודדת וגלמודה למכרז הסיבים האופטיים של חברת החשמל. http://technation.themarker.com/1.1894064 השאלה היא מתי נזכה לראות אותם מגיעים אלינו הביתה וכיצד יפעלו בזק ו-HOT על מנת לחסום את המיזם הזה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by esaly,

היי! יש לי שאלה... יש למישהו מושג באיזה חנות בארץ יש אפשרות למצוא כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E? אשמח אם תוכלו לשלוח לינק לחנות... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by albetx5,

טוב אז ככה המערכת שלי כזאת: מודם של בזק, מתאם של 012 וראוטר של TP-LINK מדגם WR941ND חדש שרק נקנה. האינטרנט החוטי עובד פיקס ומספק את מלוא המהירות, לעומת זאת האינטרנט האלחוטי (שאציין שמופעל ללא סיסמה ונוסה ממחשבים שונים) מתחבר אך איטי מאוד ויש ניתוק כל כמה שניות. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם מישהו נתקל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by iii,

יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by יגאל רונן,

שלום לכולם, צריך המלצה על AP (אפשרי גם ראוטר שיתפרק כAP) שיחובר בקווי לנתב. צריך אפשר ל 2 יציאות למחשבים שמריצים KODI וכמובן WIFI. אגב רץ על רשת של הוט מה אומרים על הדגם הבא? http://he.aliexpress.com/item/English-Version-Tenda-Router-N313-300m-3-Aerial-Wireless-Router-Ethernet-Cable-Wifi-Repeater-Range-Broadband/32257065841.html יש לו המלצות לא רעות בכלל..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. ניסתי כמעט הכל, החל מאיפוס הגדרות יצרן (כולל מחיקת עוגיות וקבצים זמניים) של IE ועד סריקת אנטי וירוס (AVG) ו Spybot אפילו ביצעתי ניקוי דיסק של מערכת ההפעלה המחשב אמור להיות נקי ולעבוד מהר בגלישה. אבל ממש לא... מה יכולה להיות הבעיה? ה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ozba77,

שלום, יש לי ראוטר אלחוטי + AP להגדלה של טווח הקליטה. אני מעוניין להגדיל את הטווח עוד יותר, אבל אין לי אפשרות לשים AP נוסף (אולם גדול). ראיתי שיש כל מיני אנטנות שניתן לחבר במקום האנטנות הקיימות בראוטר / AP (שניהם של EDIMAX). ראיתי שיש כל מיני אנטנות עם עוצמות שידור 4-12 DBI האם אנטנה באמת תשפר את הקליטה ? אני חושב לשים 2 אנטנות אחת ב-AP והשניה בכרטיס רשת האלחוטי. מישהו ניסה פתרון כזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אריק9,

שלום אנשים, מכיוון שאין לי ידע אפילו מינימאלי בראוטרים אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לראוטר אלחוטי. יש לי כרגע בבית מחשב נייח ומחשב נייד,אני משתמש במודם של Thomson עם חייגן,התשתית היא הוט והאינטרנט של 014 - מהירות 12 מגה. הייתי רוצה המלצה לראוטר טוב שיעניק לי את כל מה שאני צריך ושלא יהיו איתו בעיות. מכיוון שאין לי מושג מה אמור להיות ראטור טוב ובמידה ויש לכם שאלות שיכולות לכוון לתשובה הנכונה אני אשמח אם תשאלו. במידה ואולי זה יעזור - התקציב הוא לא פונקציה,במידה ויהיה משוה טוב גם במחיר של 400 ומעלה וזה יהיה רלוונטי לקחת אז אני אקח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי בעיה באתר BitMeTV.org כל פעם שאני מנסה להכנס אליו אני מקבל את השגיאה :HTTP Error 403 - Forbidden. אני יודע שהם חוסמים IP של ישראל. השאלה שלי היא האם ישנה בכל זאת דרך להכנס לאתר? אני מכיר את הדרך של ה PUBLIC PROXY אבל הבעיה היא שאם אני נכנס עם PUBLIC PROXY הם ישר נותנים BAN או מוחקים את המשתמש שלך. אז שאלה שלי היא האם ישנה דרך אמיתית וטובה להכנס לאתר ולהשתמש בו מבלי שהמשתמש שלך ייחסם. אני מבקש שיגיבו אנשים שכבר התנסו עם האתר הזה ועובדים איתו כבר תקופה די ארוכה של זמן מבלי שחסמו להם את המשתמש. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. בשעות הערב האינטרנט שלי מתחיל לזחול ושרתים במשחקי רשת מגיעים לפינגים של מעל 500 גם בסרברים ישראלים. איפה יותר הגיוני שתיהיה בעיה ,בתשתית(כבלים) או בספקית(אינטרנט זהב)?ואיך אפשר לבדוק את זה? ועוד משהו ,אם הבעיה לא תיפתר עד מחר אני מחליף את שתי החברות כנראה לבזק בינלאומי ובזק , יש המלצות אחרות אולי לספקית?או סיבה למה לא כדאי לעבור אליהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by idoleff,

יש לי מודם+ראוטר של D-LINK (אני חושב דגם DSL-G604T) מישהו יודע איך פותחים לו את הפורטים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו הצטרף למבצע הזה של אורנג', שהוא שימוש באינטרנט ובטלפון מאורנג', 3 חודשים חינם וללא כל התחייבות. האם אכן הם לא גובים כסף ואין איזה התחייבות עתידית, ואפשר לסיים את המבצע ללא כל תשלום? נשמע מוזר 3 חודשים ללא כל התחייבות. תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by netanel38121,

שלום רב. עשיתי 5 MB מהירות וחיבור קבוע. ולפי מה שהבנתי זה אמור להיות מעולה . בכל אופן, מאז החיבור הקבוע. ניהיה לי PING בכללי לחול ולארץ. לא משנה לאיזה שרת או לאיפה מינימום 600PING בשעת "העומס" זה מגיע ל 800 או 900 זה כבר לא נורמלי. אני בטוח שכולם יודעים ש PING זה מילת העצם של האינטרנט וכל דבר כמעט קשור אליו אם זה מהירות ואם זה איטיות וגם אם זה קצב העברת נתונים כלומר הורדה העלאה וכו. אני לא יכול להוריד כמעט כלום. גם מאתרים ישראלים בקושי על 20KB אם בכלל. יש לציין שלפני כל זה היה לי "גיימר" אצל לאומי (סתם עשיתי כדי לבדוק איך זה (הייתי בשלב של ניסיונות כדי לבדוק מה יהיה הכי נוח) והכל היה מעולה אלא שגם "הגיימר" לאחר כמה ימים התחיל להשתבש לעשות לי בעיות ולעלות PING של עד 500.…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.