עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Guymz,

אהלן, יש לי נתב די לינק דגם 645, הוא מחובר כרגע למודם שרכשתי מבזק. במידה ואני עובר לכבלים, האם אני עדיין אוכל להשתמש בנתב הזה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by hichcock,

היי השאלה פשוטה, כמו בנושא: מחשב (נייד) עם כרטיס רשת אלחוטית אחד ווינדוז 7 יש לי שתי רשתות אלחוטיות בבית אחת של האינטרנט השנייה של מספר פריטים קיימת אופצייה להתחבר לשתי הרשתות דרך כרטיס רשת אחד? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by asili,

אני כרגע נמצע על החבילה של ה 0.5 עם 012 אני מגיע למהירות 66 קיי שאין עומס למי יש המלצה טוב לספק 1.5 טוב וזול? שאני לא אצטרך להוסיף הרבה והאם משהו הצליח לעבור בבזק לחבילה של ה1.5 ואצל הספק 0.5 ולהוריד על 180?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום ברצוני לשדרג את מהירות הגלישה ל40 מגה נאמר לי שאני חייב מפצל VDSL אחרת יהיו לי ניתוקים. אין לי בבית קו טלפון רק אינטרנט כרגע מחובר דרך מפצל שקבלתי לפני 7 שנים מבזק (לפי מה שקראתי והבנתי כנראה שאני לא צריך אותו כי אין לי קו טלפון) אשמח להסבר מה בדיוק אני צריך כדי לעבור לVDSL מהירות 40 מגה. המודם ראוטר שלי מותאם גם לVDSL. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by motiberg,

היי קראתי הודעות דומות בפורום, ועל כן הכנתי מראש צילומי מסך של ipref. הדגם של הראוטר הוא: Edimax AR-7265WnA אני מנסה להעביר קבצים מהנייד למחשב השני וזה מעביר על 40KB/S. אם אני מנסה להעביר מדיסק חיצוני שמחובר למחשב השני לנייד זה מעביר על 1.5MB/S. הרשת הקודמת שלי שאפשר לחגוג לה יום הולדת 7, העבירה משהו כמו 20 מגה לשנייה. בשני המחשבים יש WINDOWS 7 ULTIMATE זה הצילום על ה"סרבר". זה ד"א המחשב שהראוטר מחובר אליו קווית. http://img821.imageshack.us/img821/6584/serverdj.png זה הצילום על ה"קליינט". זה לפטופ ומחובר אלחוטית. http://img814.imageshack.us/img814/6249/clientd.png תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. יש לנו שני מחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב, ADSL בשיתוף וזה אפילו עובד, אבל, מסתבר שלא ניתן להגיע לכל אתר מהמחשב השני. מה הבעיה ? איך ניתן לפתור ? תודה חברה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ovid,

שלום, כרגע יש לי מודם שמחובר לנייח. הכל היה טוב עד שרכשתי נייד. עכשיו ,על מנת שיהיה לי אינטרנט גם בנייד אני צריך לקנות ראוטר ולעשות רשת אלחוטית, אבל אני לא צריך קרינה מיותרת אז רציתי לחשוב על דרך להשתמש באינטרנט בשני המחשבים בצורה כבלית/חוטית. הפתרון שעלה לי לראש : לקנות ראוטר כמו Dynamode BR6004N צד אחד לחבר לנייח, צד שני למתאם רשת כגון TPLINK - TL-PA211 ,ואז בשקע בסלון למשל להוציא כבל אינטרנט לנייד. האם זה אפשרי ? האם הראוטר שצוין יתאים לשימוש הזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה יש לי ROUTER שמחובר לאנטרנט ואליו מחובר 2 מחשבים , עכשיו אני מעוניין נניח לצורך השאלה לפתוח על שניהם שרת FTP בפורט 21 זה אפשרי לעשות port forwarding של אותו פורט ל2 מחשבים שונים? (כתובת IP שונים)?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אני כרגע לקוח של חברת הוט מבחינת תשתית אני מעוניין לעבור לבזק שתיהיה התשתית שלי רק בגלל הדברים האלה http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-home-plug.aspx שהם מציעים כביכול לפיתרון לחדרי ממד האם מישהו מכיר את הפתרון הזה? האם זה יעיל כי כיום אני ממש סובל בגלישה בממד בזמן שהראוטר ממוקם במקום אחר בבית אשמח לקבל חווד על המוצר הנל ועל האינטרנט של בזק בכלליות תודה לעוזרים רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by X-BLADE,

יש לי שתי מחשבים וראוטר משום מה עשו לי ריסט למודם וכל ההגדרות נמחקו ועכשיו גם התקינו חייגן=\ אם מחשב אחד מחובר ומתחברים מהמחשב השני אז זה כותב שהקו תפוס...איך אני עושה שזה לא יקרה?? תודה מראש לעוזרים =]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני כמה זמן פורסם כתבה בעתון נט מגזין על הצורך לשפר את מהירות הגלישה ע"י שני מודמים שנכתב בעיתון ואני מצטט ובהמשך במהדורה שניה אחריה פורסם מכתב של אדם שיש ברשותו מודם ישן 33.6 ומודם חדש של 56.6 ובהמשך שואל איך לחבר בניהם, בקיצור הממומחה הסביר לו איך להתקין את המודם השני כדי להגביר את המהירות של הגלישה אשר יותר טובה מ ISDN 64K הבעיה העיקרית שזה לא נכון, למה לא נכון. פשוט 1.מערכת ההפעלה צריכה לתמוך באופציה לחיבור שני קווי טלפון בו זמנית , למרות זאת רק במקרים של עומס מצתרף הקו השני לעבודה ולא כל מערכות ההפעלה יש אופציה כזאת 2. תמיד אבל תמיד כאשר מחברים שני מודמים בעלי מיהרויות שונות כגון 33.6 ו 56.6 לא מקבלים 90.2K אלא שהמודם החזק יורד לרמה הכי נמוכה של המודם החלש כדי לח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by PriorTak,

שלום אני עומד להשתחרר בקרוב מהצבא, ומעוניין ללמוד ניהול רשתות. 1. האם מומלץ ללמוד MCSA או לעבור מיד לMCITP? כמו כן מה לגבי CCNA? 2. איזה מקום טוב יש ללמוד באזור ת"א - מרכז? ההתלבטות הספציפית שלי היא בין מכללת סלע לבין ג'ון ברייס, אולם כמובן אשמח לשמוע המלצות על מקומות נוספים. 3. האם יש דרישה למוסמכים בתחום? לאחרונה אני מזהה "בום" בהצעות הלימודים בתחום והדבר מדאיג משום שהוא עלול להוביל להצפת השוק בעובדים בתחום. יש לחשש שלי הצדקה? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by שמואל רוברו,

מבקש המלצות לאינטרנט ביתי . יציב ומהיר , תודה .

14. איך אני חוסם חברה/אתר/איש פרטי ששולחים לי מיילים בדואר של וואלה?(תמונה בפנים) שולחים לי ביום איזה 10 מיליים ואין לי מושג מי אלה אני רוצה לחסום אותם שלא יוכלו לשלוח לי עוד מיליים איך לעזעזל אני עושה את זה? http://img338.imageshack.us/img338/6843/29748131pj6.jpg

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Omer Oreg,

שלום, אני מחפש מודם שיחליף לי את הראוטר be של בזק. לשימוש עם חיבור dsl. קיימת חייה כזאת? תודה.

16. אהלן אני מחובר לNGN במהירות 30MBIT, מחובר דרך נתב DLINK 6740U ופריוט בוקס של בזק. העברתי לסלון אינטרנט בHPNA דרך הקופסאות הקטנות של YES שמעבירות על הדרך אינטרנט לVOD. חיברתי מהHPNA בסלון את ה Netgear WGR614 v7 שישמש בAccess Point וישדר אות אלחוטי. העניין הוא שלא משנה איזו הצפנה אני שם (וניסיתי את כולן, החל מWEP ועד WPA2), כל עוד אני מחובר אליו עם הפלאפון \ מחשב נייד, הוא יעבוד... אבל לאחר כמה שעות של אי שימוש, לא ניתן להתחבר... זה אומר שהוא מופיע ברשימה של הרשתות, אבל פשוט לא מצליח להתחבר, עד שאני מוציא ומחזיר לחשמל. האם זה בגלל שה-30 מגה "כבד" עליו? או שמה מדובר בנתב תקול? אשמח לעזרתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by okarmi,

שלום, אחרי שנים במהירות של 1.5M שדרגנו היום למהירות של 10M. תשתית - ADSL בזק. הסטאפ הקיים בבית הוא מודם שמחובר לראוטר שמחבר את הרשת הביתית. מודם כרגע - ADSL Bfocus 312. ראוטר - Linksys wrtg54l שדרגנו היום ואז המודם התנתק. בתמיכה אמרו שהמודם הקיים אינו תומך במהירות של 10 או ברשת החדשה. לפני שאני הולך לבזקסטור להחליף מודם, אני רוצה להתייעץ אתכם. איזה מודם שווה לי לקחת? הייתי רוצה להמשיך להשתמש בראוטר שלי אבל אולי באמת לא צריך יותר. אנא יעצו לי. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tzav,

היי צריך המלצה לראוטר לדירה שבה האינטרנט מגיע מאחד החדרים שבקצה הדירה, שם הרוטר נמצא, וכתוצאה מכך ה WiFi בקושי מגיע לקצה השני. חשבתי להשתמש במערכת mesh עם שתי יחידות, ומחפש המלצה לראוטר טוב לאינטרנט של 200Mb. חשבתי לקנות את Asus RT-AC67U. האם למישהו יש נסיון איתו? מחפש ראוטר שנמכר בארץ ובאיזור המחיר הזה. כמו כן יש עדיפות לראוטר עם יותר מ 2 פורטים בכל יחידה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shlomom,

שלום, ברשותי נתב חדש של TP-Link TL-WR1043ND [table][tr][td]Firmware Version:[/td] [td][/td][td]3.13.4 Build 110429 Rel.36959n [/td] [/tr] [tr] [td]Hardware Version:[/td] [td][/td][td]WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table] הוא עובד בסדר אבל מדי זמן מסויים (יתכן כמה שעות) הרשת מפסיקה לתפקד. אני מדבר על מחשב שמחובר דרך פורט קווי ולא אלחוטי Windows 7 שהרשת מפסיקה לתפקד. ביצוע disable/enable לכרטיס רשת לא עוזר - הוא לא מקבל IP מהנתב. וכמובן שאי אפשר להתחבר לנתב לבדוק את זה. ניסיתי להחליף פורטים ללא פתרון. אי מכבה ומדליק את הראוטר ואז הוא חוזר לפעולה ונותן כתובת לכרטיס הרשת. האם הוא מוגדר להתנתק כשאין פעילות? WAN Connection Type: מוגדר כ-Dynamic IP האם L2TP יהיה יותר טוב? או …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

יש למישהו את התוכנה הזאת אני צריך הסבר על אך משתמשים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר. הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!: באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next. זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי... אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו... ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר... בכל מקרה, למישהו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי חברים, יש לי מספר טלפון קווי שניידתי לחברה מחו"ל שמספקת שירותי טלפון בענן ונקראת Zadarma לפני זה המספר היה בבזק בינלאומי על גבי האינטרנט עם המודם הקווי שלהם. זה נראה כאילו המספר עבר בהצלחה ל-Zadarma כי אני יכול לקבל ולהוציא שיחות משם באמצעות ה-SIP שהם מספקים. התקשרתי לבזק בינלאומי והם טוענים שהמספר נמצא בבעלותם ושהם אפילו לא קיבלו בקשה לניוד אבל כרגע אני לא יכול להתקשר דרכם ולא יכול לקבל שיחות דרך הטלפון שלהם. ההיגיון הפשוט אומר שהמספר לא קיים בבזק בינלאומי ועכשיו הוא נמצא אצל החברה האחרת. בגלל שזה מספר טלפון קצת שנמצא בשימוש קצת מפחיד אותי לנתק את המספר מבלי לדעת בוודאות שזה לא בבזק למרות ש-99% אחוז שזה לא שם. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה שתהיה גישה לרשת אלחוטית בחצר. קניתי Wifi Extender (דגם D-Link DAP1320) להגדלת טווח הקליטה. נראה שזה לא מספיק. נראה שנצטרך עוד 3 "מגדילי טווח קליטה" כדי לקבל פריסה טובה של כל החצר. המכשירים יקלטו את הwifi של המגבירים. ז"א מכשיר 1 יקלוט את הראוטר, מכשיר 2 יקלוט את מכשיר 1, מכשיר 3 יקלוט את מכשיר 2 וכו'. האם בגלישה ממחשב המחובה למגביר הרביעי תורגש ירידה משמעותית במהירות החיבור בגלל שזה עובר דרך כמה מכשירים עד שזה מגיע לראוטר, או שזה לא משמעותי?

דיונים חדשים בפורומים