עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eylon,

אני כרגע ב adsl 1.5 mbit ותוהה האם כדאי לעבור לכבלים 1.5 mbit... האם אתם מנויי הכבלים : 1.סובלים מניתוקים רבים? 2.איך מהירות ההורדה ממקורות כמו מירק? 3.האם הפינגים במשחקי רשת יציבים ונמוכים בכל שעות היום (שרתי משחק כמו westwood ,battle.net וכו')? תודה לכל המגיבים נ.ב : ההודעה מיועדת למנויי כבלים בחבילת 1.5 mbit בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Cheif,

הסכם הסיטונאות של חברת אקספון עם בזק, שנחתם בתחילת השנה, מניב פירות ראשוניים. החל מהיום מציעה חברת אקספון חבילה משולבת של ספק + תשתית בזק במהירות של 15M, בעלות של 79 שקל בלבד. בשלב זה המחיר מוצע ללקוחות חדשים בלבד שלא היו מינויי בזק. פרטים נוספים - http://018.co.il/internet-service

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קופסה ל-6 קיסטונים? כמו בתמונה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז עברתי דירה, וקניתי את המודם הנ"ל ועברתי לחבילת 100MB ב018, מאז שהגעתי לדירה, שאני מחבר את המחשב לראוטר אני מקבל בערך 30מב (נו מילא) אבל ברגע שאני מנסה לגלוש עם הרשת האלחוטית המהירות יורדת ל 1MB בקושי.. גם שאני יושב באותו חדר עם הראוטר בלי שום דבר ביניהם. ניסיתי להעביר את הטלפון למצב טיסה וחיברתי את הWIFI, אותה מהירות. מה שמוזר זה שהעלאה שאני מקבל היא מלאה, 3MB. שאני מחבר את המחשב לWIFI של הפלאפון (זה מה שיש לי זמן כרגע) אני מקבל מהירות גבוהה יותר בגדר הנורמלי.. ניסיתי לעדכן גרסא ושום דבר לא השתנה, ניסיתי לשים את הראוטר על 2.4MHZ בלבד וגם לא עזר. למישהו יש איזשהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בcmd כתבתי את הפקודה 'ipconfig' וזה החזיר לי רשימה ממש ארוכה, אבל רק לשניים מהם הוצגה כתובת IP. יש כתובות שחוזרות כמה פעמים. למה? איך מסדרים את זה? איך אני יודעת מה מביניהם הם באמת כרטיסי רשת? וגם- איך יודעים איזה סוג תקשורת יש בכרטיסים האלו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. צריך לשתף בבית פרטי עם שתי קומות שהרוטאר יחובר למחשב בקומה התחתונה, וישתף אינטרנט ADSL במהירות 5 מ"ב למחשב שממוקם בקומה העליונה. חשוב לי שהרוטאר יהיה אמין ולא יהיו התנתקויות מיותרת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Yehazkel,

שלום ראיתי באיזה אתר שהמודם החדש שבזק סטור מוכרים (הסמסונג) אז שהוא נקרא: Samsung ADSL AHT-E300 ADSL Router עכשיו שאלתי היא מה זה הראוטר בסוף זה אומר שהוא מתפקד גם כראוטר? ואם כן אז איך אני עושה שהוא יהיה ראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. hot box fast 3284 תומך ב 1 gigabyte? מנסה להסרים סרטי 4K בגודל 50 GB מהמחשב לטלוויזיה ברשת קווית והכל מקרטע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itaysp,

שלום, יש לי בעיית קליטה בחדר ברשת האלחוטית. חיברתי את המחשב שלי עם מתאם רשת חשמל וזה פתר בעיה אחת, אבל יש לי מחשב נייד וגם סמארטפון אז עדיין יש בעיה. לפני חודש קניתי את הרפיטר הזה מאיביי: http://www.ebay.com/itm/120966057487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 במטרה לשפר את איכות הקליטה (שמעתי ששימוש ברפיטר גם מוריד את המהירות בחצי, אבל היות שרוב השימוש הוא גלישה באינטרנט זה לא ממש חשוב) יש מן SETUP כזה שמגדיר הכל לבד בערך, אבל הוא הופך את הרפיטר ל AP חדש, עם SSID חדש (אני רוצה לשמור על אותו SSID) אני יכול להשאיר את זה במצב הזה ולשנות את השם ל SSID של הבית? לא תהיה איזו התנגשות? בכל מקרה, יש גם אופציה להוריד את האפשרות ל AP ושהוא יהיה רק REPEATER, אז זה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, אני גר בבית עם מספר קומות, בקומה העליונה נמצא הראוטר של בזק. בקומה השנייה נמצא מחשב נייח. השאלה שלי היא, אם נניח אני מעוניין להעביר רשת למקור נוסף בעזרת כבל האם אפשרי לקבל אינטרנט באופן אלחוטי בעזרת כ.רשת אלחוטי למחשב ולחבר את אותו התקן למחשב בעזרת כ.רשת קווי ובעצם בעזרת המחשב להמיר את הרשת האלחוטית לקווית? סוג של מגדיל טווח? אם השאלה לא ברורה\מובנת אנסה לנסח מחדש חח תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Gleb Kalman,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Or ei,

בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, בקרוב אני מחדש חבילת גלישה (כרגע אני ב-HOT). בבזק הציעו לי עבור 10MB מחיר ממצוע של 70 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה (כולל התקנה וקו לייט). ב- HOT הציעו לחברי (ואני מתכנן לבקש זאת עבורי במידה וזה יהיה רלוונטי - תלוי בתשובתכם) 12MB במחיר 60 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. מה עדיף מבחינת איכות הגלישה ? בנוסף, כרגע אני משתמש בספקית 013. האם הם טובים או רצוי להחליפם ? אני משתמש בנתב Edimax BR-6216MG . האם הוא יעבוד טוב עם מהירויות אלו ? בברכה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה. עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות. האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hellfire03,

שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Mpro,

לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה

18. מיזם הסיבים מצד אחד והניסיון לכפות על בזק שוק סיטונאי מצד שני, מעוררים תקוה שבקרוב ירדו מחירי התשתית. אז זהו, שלא... http://www.netcheif.com/blog/?p=4412

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dominic16,

שלום כרגע אני עם EDIMAX 6524N ואני סובל איתו מהרגע הראשון. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות של מהירות עיבוד פקטים ומה לא, לכן אני מחפש ראוטר חדש שיעשה עבודה טובה יותר מכל בחינה כולל עוצמת השידור אני זוכר שה TP-Link WR1043ND נחשב למומלץ עכשיו ראיתי שיש אותו דגם רק חדש יותר(http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330) ורציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום! לקחתי מבזק (לצערי) את הראוטר החדש שלהם של d-link 2760u והוא עושה לי קצת בעיות עם המסנג'ר שלי. מה שקורה זה שלפעמים יש הודעות שפשוט לא מגיעות או לא נשלחות.. וזה קורה בכל המחשבים בבית ורק עם הראוטר הזה.. (עם הישן שלי זה לא קורה) עכשיו כמובן שהתמיכה של בזק ברשתות עולה עוד כסף, והם לא מוכנים לקחת את הראוטר בחזרה אני באמת לא יודע מה לעשות, מי שיודע איך אפשר לסדר את זה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Nirel,

שלום, כיום אני בתשתית של בזק וספק נטוויזן עד היום הייתה לי חבילה של 15 מגה באינטרנט, דיברתי עם שתי החברות ועברתי למהירות של TOP40. כרגע יש לי מודם ישן של בזק שאינו תומך ב40 מגה ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. הוצע לי מבזק לשכור את הראוטר שלהם ב10 שקל לחודש ולכן אני מעדיף לקנות אחד באופן עצמאי. כיום מחוברים לי 2 מחשבים לראוטר באופן קווי ועוד טלוויזיה של YES (לכן אני צריך ראוטר עם 4 חיבורים), בנוסף יש לנו טאבלט בבית ואנחנו משתמשים גם ברשת WIFI. לכן אני צריך המלצה על ראוטר משולב מודם שראשית יתמוך בתשתית בזק (ADSL) ושנית שיהיה עם 4 חיבורים ומספיק חזק להגיע עם קליטה טובה לטאבלט שנמצא בחדר אחר (מרחק של כ-2 קירות). (מבחינת מחיר עדיפות לכמה שיותר זול כמובן אך אם יש הבדל משמעותי אשמח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. משהו מוזר קורה לי בגלישה ביומיים האחרונים למרות שלא התקנתי/הסרתי שום תוכנה מהמחשב. אני מחובר דרך "ברק" וכבלים במהירות 750. כאשר אני פותח את המחשב החייגן מתחבר לרשת אך אז המהירות דיי איטית (כפי שרואים בתצלום שצירפתי) לפני כמה ימים המהירות הייתה יותר מהירה. האם קיימת דרך לגרום לשינוי בהגדרות של הנתב(אם קיים דבר כזה) להפוך את החיבור למהיר יותר? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DARK-SPIRIT,

הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שימוש בכתובת דואר אלקטרוני ניידת ובכן האם התחבטתם בסוגייה לגבי מעבר לחברת אינטרנט חדשה ? ואם כן מה יקרא עם הדואר האלקטרוני שלכם? עכשיו ?נודיע לכולם ששיניתי את הדואר האלקטרוני , ואם שכחתי ובכן , הפתרון הוא ברישום דומיין חינם כלשהוא , ואח"כ לבקש מהשירות להעביר את הכתובת של הדואר האלקטרוני לתיבה הנוכחית , אח"כ כאשר חפצה נפשכם בשינוי ספקית אינטרנט , נכנסים לחשבון ב-דומיין ומשנים את העברה של .כתובת הדואר , לתיבה הנוכחית www.cjb.net .האתר מספק שם דומיין חינם , כולל העברה לתיבת דואר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.