רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי היום שדרגתי את הראוטר בבית מD-Link DAP-1360 ל D-Link Archer C7 בתשתית של הוט כמובן. הראטור הישן היה מצליח לשדר למרחק קצר יחסית ורציתי לשדרג את הטווח, לכן שדרגתי את הראוטר אחרי שקראתי הרבה גם פה בפורום וגם ברחבי האינטרנט שזה דגם מומלץ ואמין עם יכול שידור טובה. לצערי הרב, הArcher C7 מגיע בדיוק לאוטו טווח של הראוטר הקודם, ואפילו פחות. הוא עובד בסה"כ יום אחד ואני כבר חווה ניתוקים לפעמים... ניסיתי לשחק עם כיוון האנטנות אך המצב נשאר אותו דבר. בקיצור, במקום שדרוג קיבלתי שנמוך... יכול להיות שקיבלתי מוצר תקול? או שיש משהו שפיספסתי? כמו כן, היה לי עוד 1360 שהיה מוגדר בתור ap, שכחתי את כתובת האייפי שלו, האם כדי לגשת אליו א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הTP LINK הקיים עושה הרבה בעיות והרשת נעלמת כל פעם עד שמאפסים אותו (זה דפוס חוזר) לאיזה ראוטר כדאי להחליף?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כיום אני בתשתית של בזק וספק נטוויזן עד היום הייתה לי חבילה של 15 מגה באינטרנט, דיברתי עם שתי החברות ועברתי למהירות של TOP40. כרגע יש לי מודם ישן של בזק שאינו תומך ב40 מגה ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. הוצע לי מבזק לשכור את הראוטר שלהם ב10 שקל לחודש ולכן אני מעדיף לקנות אחד באופן עצמאי. כיום מחוברים לי 2 מחשבים לראוטר באופן קווי ועוד טלוויזיה של YES (לכן אני צריך ראוטר עם 4 חיבורים), בנוסף יש לנו טאבלט בבית ואנחנו משתמשים גם ברשת WIFI. לכן אני צריך המלצה על ראוטר משולב מודם שראשית יתמוך בתשתית בזק (ADSL) ושנית שיהיה עם 4 חיבורים ומספיק חזק להגיע עם קליטה טובה לטאבלט שנמצא בחדר אחר (מרחק של כ-2 קירות). (מבחינת מחיר עדיפות לכמה שיותר זול כמובן אך אם יש הבדל משמעותי אשמח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הדיונים שלי: מהירות העלאה ומהירות העלאה (ההמשכים) מגיעה מהירות העלאה 3. אחרי שסקרנו "במהירות העלאה" שהמהירות העלאה היא חלקי 10 מההורדה. ובמהירות העלאה (ההמשכים) שמהירות העלאה בתור משתמש עסקי היא פי 10 יותר יקרה ממשתמש רגיל והיא מהירה פי 10. מגיעה "מהירות העלאה 3" שבא ככול הנראה יש כבר ערים במפה שכבר עכשיו נהנים ממהירות העלאה ללא הגבלה ככול הנראה, ואני צריך את עזרתכם האם זה נכון או לא נכון האם אתם מקבלים מהירות ללא הגבלה בהעלאה? (אני הרשמתי כבר את שתי משפחות בכניסה שלי חוץ מאתנו עם כל הכתובות דואר מיונן של כל בני המשפחות כולל בעבודה). (רק העונים שהתחברו למסלול ללא הגבלה).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מחדש חבילת גלישה (כרגע אני ב-HOT). בבזק הציעו לי עבור 10MB מחיר ממצוע של 70 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה (כולל התקנה וקו לייט). ב- HOT הציעו לחברי (ואני מתכנן לבקש זאת עבורי במידה וזה יהיה רלוונטי - תלוי בתשובתכם) 12MB במחיר 60 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. מה עדיף מבחינת איכות הגלישה ? בנוסף, כרגע אני משתמש בספקית 013. האם הם טובים או רצוי להחליפם ? אני משתמש בנתב Edimax BR-6216MG . האם הוא יעבוד טוב עם מהירויות אלו ? בברכה, אייל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מודם סלולרי של סלקום, ואני מעוניין לחלוק את החיבור שלו עם שאר המחשבים בבית (במקום לעשות שימוש ב-ad hoc). אני אשמח אם מישהו שיש לו את נתב הזה ומודם סלולרי יחווה את דעתו על הנתב הזה. (יציבות, תמיכה במודמים הסלולרים..) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 נא למחוק את ההודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486696.0
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר D-link 2650u של בזק, יש בראוטר אפשרות לחיבור כונן קשיח נייד כדי שישמש ככונן רשת הכונן עובד אבל התעבורה אליו מאוד נמוכה ישחסית לחיבור הכונן ישירות למחשב כאשר הכונן מחובר לרואטר התעבורה היא 1 מגה לעומת 40 מגה כשאר הוא מחובר למחשב ברור לי שאני לא יוכל להגיע ל40 אבל חשבתי שהתעבורה תיהיה 10 מגה כגודל מהירות Ethernet Port תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת.... אחרי 5-7 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הזו (בתמונה) ובעצם אני לא יכול להמשיך לשחק... עכשיו בחלק מהמשחקים זה רושם הודעה על החיבור (מאותו סגנון) ... ואז אחרי 6 שניות המשחק ממשיך לפעול... ואחרי 5 דקות זה שוב חוזר... וזה מעצבן! אבל בבאטלפילד 2 זה רושם לי את ההודעה (שתראו בתמונה) ואז אחרי 5 שניות זה פשוט חוזר לתפריט הראשי של הסרברים... וזה רושם החיבור אבד... ואז בעצם אני לא יכול לשחק במשחק עצמו! כי כל הזמן הוא יוצא לרשימת הסרברים! נ.ב אתמול בא אליי הטכנאי של האינטרנט והוא גילה אצלי 2 בעיות : 1)בעיה בקו אבל הוא סידר אותה ... כי היו חוטים של הממירים של יס שהפריעו... 2)הייתה בעיה במודם ואז פשוט הוא החליף לי את המודם... והבעיה של המודם נפת…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני כרגע ב adsl 1.5 mbit ותוהה האם כדאי לעבור לכבלים 1.5 mbit... האם אתם מנויי הכבלים : 1.סובלים מניתוקים רבים? 2.איך מהירות ההורדה ממקורות כמו מירק? 3.האם הפינגים במשחקי רשת יציבים ונמוכים בכל שעות היום (שרתי משחק כמו westwood ,battle.net וכו')? תודה לכל המגיבים נ.ב : ההודעה מיועדת למנויי כבלים בחבילת 1.5 mbit בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לאיפי לפני שחיברתי תראוטר היה לי איפי 80.178.0.0 חיצוני בלי פנימי יכולתי לפתוח שרת FTP על המחשב וכל אחד היה יכול להתחבר אליו מכוון שהיה לי איפי חיצוני שהיה מאפשר את זה הייתי יכול להשתמש ב TFTP ו ב RCP לשימוש העברת קבצים ברשת ע"י הפקודות הנכונות והאיפי החיצוני מיכוון שעכשיו חיברתי תראוטר ולכל מחשב יש איפי פנימי הפעולות האלה הלכו לי בשימוש היום יומי וזה מעצבן נורא אני לא יכול להתחבר מחברים לבית. לא יכול להתחבר לשולחן עבודה מרחוק הבית יש דרך כלשהו לנתב איפי במודם בראוטר איכשהו ? שאם אני מתחבר לחיצוני הוא ינתב אותו גם לפנימי למחשב שלי...?! יש לי 3 מחשבים ברשת יש לי EDIMAX6102B ומודם RTA 1320
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר עבד לי כחצי שנה עם 5MB אינטרנט ועכשיו הוא מוצע למכירה (יש לי שניים כאילה) הקונה חייב לדעת בוודאות שהראוטר הזה יחזיק לו את הקו של 8 מגה שלו . ואין לי שמץ האמתי ... 1)האם הראוטר מסוגל להחזיק קו של 8 מגה ? 2)האם הראוטר הנ"ל תומך ADSL 2 ? 3)האם יש לו מודולים בתוכו ? כי אין לו איזה כרטיס נשלף שאפשר להכניס , לפחות אני לא רואה משהו כזה ....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה. עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות. האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בבית בן 3 קומות, כשהמחשב שמחובר לאינטרנט עם ראוטר TP-LINK WR542G נמצא בקומה השנייה. המחשב (הנייח) אליו מיועד כרטיס הרשת הוא בקומה השלישית (לא ממ"ד, סתם חדר). מה עדיף? כרטיס PCI? סטיק USB? ואיזה כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: בבית שלי יש שתי קומות, בקומה התחתונה נמצא מחשב, בקומה העליונה עוד מחשב ובאותה קומה עליונה נמצא עוד מחשב אבל בתוך ממ"ד ככה שאני צריך ראוטר די חזק. חשבתי לקנות את הראוטר- EDIMAX BR-6524N + עוד כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים (יש לי כבר אחד)- EDIMAX EW-7128G. מה אתם אומרים? אני צריך תשובה די מהירה, יש לי זיכוי לקנייה שתקף עד יום חמישי.. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים עם XP שהיו מחוברים בכבל מוצלב והיה לי שליטה מרחוק על המחשב השני ע"י תוכנת VNC עכשיו התקנתי במחשב אחד ווינדוס 7 ואני לא מצליח לקשר ביניהם הגדרתי את אותו כתובת IP שהיתה על ה-XP ועדיין אני לא מצליח אם מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל העומסים הם בלתי נסבלים. אפילו סרטון ביוטוב ב240P אי אפשר לראות בשעות העומס. ומשום מה ב3 בלילה כמו שעון מתחיל חנק למשך איזה שעה או יותר. חנק שדופק לגמרי משחק כמו LOL שלא באמת צריך תקשורת רחבה, רק תגובתיות סבירה. אתמול בלילה אנחנו משחקים כמה חברים בLOL וב3 בלילה בול כמו שעון אני והחבר הנוסף שב014 כבלים ללא חייגן חוטפים LAG אדיר!. מי שלא ב014 כבלים ללא חייגן ממשיך כאילו לא קרה כלום. שנינו מרימים טלפון ל014 ומתלוננים. הנציג אומר שהוא לא יכול לבדוק כי כבלים ללא חייגן הם מספקים IP לכבלים אבל השרתים לא אצלם. הוא מבקש שאני אבדוק עם חייגן. מכיוון שאף פעם לא התחברתי עם חייגן בחבילה הזאת (כי היא ללא חייגן) אין לי את הקוד. את הקוד הנציג לא מוכן לתת לי כי על פי חוק צריך 4 ספרו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שוק סיטונאי לשוק רגיל ?לדוגמא פרטנר ספק +תשתית תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעבודה רשת עם vpn אני מצליח להתחבר דרך rdp למחשבים שנמצאים ברשם השאלה היא: אם אפשר לחבר מחשב נייד שמתחבר דרך נקודת גישה בפלאפון (מהבית או מכל מקום חוץ מהעבודה) לחבר אותו לדוממין שנמצא בעבודה כמו מחשב נייח שנמצא בעבודה הבעיה היא - המחשב צריך להיות מחובר ל vpn עוד לפני שהווינדוס עולה, כי הוא צריך לקבל אישור מה - דומיין שבעבודה הvpn הוא של checkpoint , ניסתי להגדיר vpn דרך ווינדוס ולא התחבר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לקבלת עזרה בהגדרת מודם ראוטר zyxel vmg 1312, איני מצליח לחבר אותו לרשת. פונה לאחר מספר נסיונות להגידר דרך ה-wizard + מס׳ נסיונות של ספק השירות (בזק בינלאומי) לעזור אשר לא הצליחו. בכל פעם אני מקבל הודעה כי החיבור לאינטרנט נכשל וכי יש לעבור על הגדרות ה-wan ולפנות לספר השירות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט adsl ומודם alcatel speedtouch. אני רוצה ליצור רשת בין שני המחשבים ככה שלא תהיה תלות ביניהם לצורך חיבור לאינטרנט. שמעתי שאפשר במקום לקנות ראוטר, להפוך את המודם לראוטר בעזרת switch. השאלה היא האם זה נכון? אם כן האם אני יכול לחבר את המחשבים למודם בעזרת כבל רשת לא מוצלב? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-