רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר היום בADSL דרך בזק בינלאומי בחבילה של 750/96 , כעקרון אני די מרוצה והגלישה מהירה ובהורדת קבצים (HTTP) זה מוריד די מהר אבל משום מה בKAZAA/EMULE תמיד ההורדה אצלי איטית משהו פחד ביחס לחברים שאני שואל אותם... קיצר אני שוקל לנסות ספקים אחרים(אין לי חתונה קתולית אם אף ספק!) מה דעתכם במי כדאי לבחור?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוסר את הראוטר שלי לאחותי שמחוברת בהוט ויש לי על הראוטר עכשיו את ה-DD-WRT (לי זה עבד עם בזק) האם כדאי לי להתקין את הקושחה המקורית על הנתב או לשדרג ל-DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (כרגע הגרסה שמותקנת לא תומכת ב-L2TP) אגב איך הכלל אפשר להתקין בחזרה את הקושחה המקורית על הראוטר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח... כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לעשות כבלים 1.5MB ברשת..ושאלו אותי אם למחשב יש כרטיס רשת.....אז איך אני בודק? ??? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש בארץ צמד מתאמי הום-פלאג טובים וזולים שיעבדו היטב עם הראוטר של בזק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מודם כדאי לקחת מHOT?(אני אבקש מהמתקין) ובנוסף, איזה מהאוטרים שהם מספקים הכי כדאי לקחת? (אני בטריפל ורשום שאני מקבל גם רשת אינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אידאולוגית אנחנו מקיימים בבית רשת קווית במה שנוגע לאינטרנט וטלפון. מיקמנו עמדת מחשב נוספת בחדר מרוחק. לצערי הפתרון של קופסאות החשמל/כרטיסי הרשת של TP-link התגלו כפתרון איטי להחריד* (מהירות של פחות מ-1MB במקום 30MB) *בגלל המרחק וזה שיושב על מפצל. ישנם 2 פתרונות אחרים בלתי נסבלים: 1. להעביר כבל לאורך מרחק מספר קירות בבית (מכער את הדירה ואולי האורך יפגום במהירות). 2. לתחזק חבילת אינטרנט נוספת, שזה הוצאה חודשית גדולה ומיותרת. - האם קיים פתרון שלישי מוצלח שלא חשבתי עליו? או חבילת ראווטר נוסף במחיר זניח יחסית?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שמחקתי לו את הדרייבריים והתקנתי מחדש בגלל איזה בעיה בדרייבר הישן. (Intel wireless 2200BG) הוא לא מצליח עכשיו להתחבר לרשת שלי ובמנהל ההתקנים הוא דווקא זיהה אותו. שאני עובר לCMD ואני מקליד: ipconfig /all הוא מביא לי רק את החיבור של אינטרנט החוטי אבל לא של האלחוטי. בגלל זה אין לו Physical Adress והנתב שלי לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה(פתרון)? הוספה: ניסיתי לבטל ולתקן, לא עוזר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו כרטיס רשת מובנה מתאים לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-adsl ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע לקוח של חברת הוט מבחינת תשתית אני מעוניין לעבור לבזק שתיהיה התשתית שלי רק בגלל הדברים האלה http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-home-plug.aspx שהם מציעים כביכול לפיתרון לחדרי ממד האם מישהו מכיר את הפתרון הזה? האם זה יעיל כי כיום אני ממש סובל בגלישה בממד בזמן שהראוטר ממוקם במקום אחר בבית אשמח לקבל חווד על המוצר הנל ועל האינטרנט של בזק בכלליות תודה לעוזרים רז
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני גר ביחידת דיור ומקבל WIFI מהבעלים שגר קרוב בלפטופ יש לי קליטה טובה, הבעיה שבנייד או בסטרימר אין כמעט קליטה של WIFI איך אפשר להגביר את אות ה WIFI ? אפשר דרך הלפטופ שקולט יחסית טוב ? (אופציית החשמל לא עובדת כי זה פאזות שונות) תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לכם יש גם בעיות של לאגים ותקיעות במשחקי רשת למרות שיש ניתוב "חרטא ברטא גיימר"? משהו מדהים החברה הזאת העיקר כסף לוקחים בזמן ותמורה אין!!!!!!!!! תשתית: בזק/20 מגה ספק:נזקבינלאומי/20 מגה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית ביתית - נתב אלחוטי Intellinet יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB - שמראה disconnected בהגדרות ipconfig אני מצליח לראות את הרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית צריך עזרה אולי הגדרה של הנתב לא תקינה בבקשה לעזור תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב TP-LINK TL-WR740N שעובד רוב הזמן בסדר. פעם בכמה ימים אני שם לב שאי אפשר לגשת לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 שבה אני נכנס להגדרות בדרך כלל ואז למעשה אין לי גישה לנתב, למרות שהאינטרנט עובד. הבעיה שאז, בכדי לגשת להגדרות אני צריך לכבות אותו או לעשות Reset , וזה חוזר על עצמו כל כמה ימים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים Wi-Fi extender שיכול להיות מוזן מכבל (שמגיע מהראוטר) ולהפיץ דרכו את הרשת באלחוטי? או שמדובר ב-Access Point? יש לי חדר שינה בבית שאין בו הרבה קליטה אבל כן מגיע אליו כבל אינטרנט שמועבר דרך התקרה. יש לי ראוטר של נטגיר R6400
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להתקין מחדש מערכת הפעלה בשל תקלות מסויימות. מערכת ההפעלה היא: WIN7 64 BIT מודם: AZTECH ADSL2 ראוטר: TPLINK WR1043 ND חשוב לי מיד להיות מחובר לאינרנט ושהרשת הביתית (מחשב נייד נוסף) תעבוד. שאלתי היא: האם בסיומו של התהליך קרי התקנת הדרייברים כולם, ברגע שאחבר את המודם והראוטר למחשב אוכל לגלוש כרגיל או שעלי לבצע פעלות מקדימות או לאחר ההתקנה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת של Edimax מהסוג שמאפשר לחבר אליו אנטנות חיצוניות עם כבל SMA. האנטנה המקורית שקיבלתי עם הכרטיס הייתה מאוד סבירה (גובה של כ-10 ס"מ) אך לפעמים היו ניתוקים ומקרים שבהם לא ניתן היה להחבר לרשת גם כאשר כן נמצאו נקודות גישה.. רכשתי אננטנה חילופית של TP-Link 8dbi, אנטנה גדולה יותר וכל הבעיות נפתרו, האותות הנקלטים חזקים יותר ואין יותר בעיות ניתוקים. השאלות שלי: 1. האם השימוש באנטנה מוגברת בטוחה לשימוש? 2. נתקלתי באיביי באנטנה הזאת: http://cgi.ebay.com/RP-SMA-2-4G-17-dbi-Wireless-Wifi-Antenna-Booster-Base-/220644629034?pt=LH_DefaultDomain_0 האם לדעתכם היא תעשה עבודה טובה יותר מה-TP-Link?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר. הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!: באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next. זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי... אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו... ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר... בכל מקרה, למישהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-