עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by NyKoN,

יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gilke85,

שלום לכולם, יש לי נייד חדש לנובו T500 ויש בו כרטיס רשת אלחוטי INTEL 5100 AGN למיטב ידיעתי הוא תומך בתקן N ויש לי ראוטר שגם הוא תומך בN ובכל זאת אני רואה שהנייד מחובר בתקן G מישהו יודע למה זה או איך אני מתחבר בתקן N? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by qwerty1987,

ברשותי יש ראוטר DI-524 של DLINK. כיצד ניתן להשתמש בו כ-ACCESS POINT לרשת אלחוטית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אותה שאלה אולי התמונה תסביר יותר מה אני שואל![ATTACH]5752[/ATTACH][ATTACH]5753[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Guardian Spirit,

לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל וללמוד קורס מנהל תשתיות ואבטחת מידע אולם אני מעדיף ללמוד את הנושא לבד בבית לכן אני זקוק להמלצות של ספרים (שם יש בעברית אני מעדיף) או בכלל המלצות ממי שלמד ויודע, דגשים וכו' תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MODI,

אני מעוניין לעבור לאינטרנט של ORNGE בגלל המחשב הנייד שיש להם במצבע. לכל בעלי האינטרנט שלהם, האם אתם מרוצים? יש ניתוקים או משהו בסיגנון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. השלחתי כבלי cat5E לכל חדר. 2. אני רוצה למקם את המודם בארון תקשורת 3.בכל חדר יש לי נקודת בזק (עם המודל המצורף בתמונה) 4. בארון תקשורת כל הכבלים מקוצרים (לבנים - לבנים : כחולים כחולים) השאלה שלי על מנת להתקין נקודה ADSL (בארון תקשורת) שתתחבר למודם אני צריך את אותו שקע שבחדר? ופשוט לחבר את כל הלבנים (המקוצרים בארון) וכל הכחולים (המקוצרים בארון) לשקע? (כפי שמופיע בתמונה) תודה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן חברים, בקיצור ולעניין אני נמצא כרגע במצב הזה : Switch ("טיפש") של אדימקס מסוגל לתת אינטרנט רק ל3 מחשבים עקב ההגבלה של המודם. תשתית : הוט 2.5 מגה ספקית 012 2.5 מגה ללא חייגן וללא חבילות מיוחדות וכדומה. אני מחפש ראוטר אמין וטוב כי כבר נמאס לי מאדימקס (2 ראוטרים דפוקים שלא עובדים כמו שצריך) עם WIFI ועם 5 חיבורים לרשת כבלים שכבר קיימת בבית. מה שאני מחפש זה מינימום פעמים לרדת מתחת לשולחן שלי ולעשות איפוס לכול הרשת כדי ששוב יהיה אינטרנט לכולם כי כבר נמאס לי! תקציב עד 400 שקל ומומלץ מתחת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by N N C,

תגידו כרטיס רשת מובנה מתאים לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-adsl ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bronco,

אני זקוק לאקסס פוינט איזה חברה מומלצת לעניין? ראיתי בחנויות את ה ADMAX אבל לא התרשמתי שהוא איכותי ומקצועי מה מומלץ לרכוש שיהיה יציב ואיכותי תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Torian,

שלום וערב טוב, כאשר אני מפעיל את בקרת ההורים יש לי אפשרות לאפשר רק למחשב אחד להיות כמחשב הורים ושההגבלה לא תשפיע עליו, כאשר שאני מכניס מחשב לרשימה אני יכול להרשות לו לגלוש רק ל-8 אתרים או אם הוא לא מוכנס לרשימה כלל אין לו גישה לאינטרנט, איך אני יכול לאפשר ליותר ממחשב אחד שההגבלה לא תשפיע עליו? כי יש שני מחשבי הורים ומחשב ילד אחד, תודה!.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בשעות הערב האינטרנט שלי מתחיל לזחול ושרתים במשחקי רשת מגיעים לפינגים של מעל 500 גם בסרברים ישראלים. איפה יותר הגיוני שתיהיה בעיה ,בתשתית(כבלים) או בספקית(אינטרנט זהב)?ואיך אפשר לבדוק את זה? ועוד משהו ,אם הבעיה לא תיפתר עד מחר אני מחליף את שתי החברות כנראה לבזק בינלאומי ובזק , יש המלצות אחרות אולי לספקית?או סיבה למה לא כדאי לעבור אליהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ברצוני לדעתי מידע בסיסי על המחשבים המחוברים לרשת שלי. יש לי את ה MAC Address (מ ה Wireless Statistics) שלהם מהמידע שברוטאר. יש אפשרות לדעת מידע בסיסי מכתובת MAC?פקודה ב cmd? למשל לדעת את שם המחשב, אייפי, זמן ברשת וכו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Bypass,

קיבלתי את המייל המפרט את תנאי עדכון החבילה : "@ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 4.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מה זה ההגבלה הזאת להעברת נתונים, אף פעם לא ראיתי את זה, זה לא הופיע בחבילה הקודמת ולא אמרו לי כלום בעניין. אני לבטח מוריד יותר. מישהו אחר נתקל בזה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. היי אשמח לעזרה ממי שמכיר את התוכנה. אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לעשות במידה ואני לא רוצה local host אלא מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר. איזה כתובת ip אני צריך לשים על מנת שהחיבור יצליח.. אני מקווה שאני ברור תודה לעוזרים Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by asili,

אני כרגע נמצע על החבילה של ה 0.5 עם 012 אני מגיע למהירות 66 קיי שאין עומס למי יש המלצה טוב לספק 1.5 טוב וזול? שאני לא אצטרך להוסיף הרבה והאם משהו הצליח לעבור בבזק לחבילה של ה1.5 ואצל הספק 0.5 ולהוריד על 180?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב הוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים