רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני עדיין לא הצלחתי לעלות בדיוק על הבעיה אבל אני חייב עזרה דחופה. פירמטטי את המחשב ומיד ניסיתי להתחבר לאינטרנט, הוא לא מצליחה והנה כמה מהסימנים מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי... הראוטר לא מדליק אור בשקע שאליו מחובר המחשב (הכבל תקין ניסיתי אותו על מחשב אחר כדי לוודא) LOCAL AREA CONNECRION לא מופיע בNETWROK CONNECTIONS כשהפעלתי AIDA (תוכנה לזיהוי חומרה) הוא לא אמר לי כלום בכרטיס רשת.\ התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של המחשב, הורדתי עידכונים במחשב אחר, מצאתי את סוג הכרטיס שאמור לבוא עם לוח האם הזה והורדתי לו דרייבר, כשניסיתי להתקין את הדרייבר שלו הוא טען שאין חומרה מתאימה... אני כבר לא יודע מה לעשות וזה אחרי שסרקתי המון פורומים באינטרנט עם השאלה הזאת אף אחד מהפטרונות שם (או …
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לאינטרנט (תשתית HOT ספק NETVISION) ויש לי גם טלפון של נטויז'ין. המודם מחובר לקופסה שמתחברת למחשב דרך כבל רשת ולטלפון בבית. כמו שאני מבין את זה הקופסה הזאת היא סוג של נתב (תקנו אותי אם אני טועה). אני רוצה לחבר את המחשב השני לאינטרנט ומכאן באה השאלה האם אני יכול במקום לקנות נתב לקנות ממתג שעובד גם כ-HUB בכדי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט? אינ חדש בכל העסק הזה של הרשתות אז אם אמרתי משהו מטומטם לא לכעוס תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לדגמא טכנולוגיית N תומכת בהעברת מידע של עד 54 מגה לשניה האם בין שתי מחשבים ברשת עוברים 54 מגה לשניה, או שצריך לחלק בשמונה כדי לדעת כמה בתכלס עובר..?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, לפני כשבוע עברתי להוט, הביאו לי את המודם Terayon TJ715X שאליו מחובר נתב TP-Link WR841N. מה שקורה זה שאם אני מתנתק מהאינטרנט מסיבה זו או אחרת - למשל מנתק את הראוטר מהחשמל או משנה את ההגדרות שלו ואז עושה לו ריסטרט כדי שהשינויים יתפסו אז לוקח לו הרבה מאוד זמן (הגיע עד כחצי שעה גם) עד שהוא מצליח להתחבר שוב לאינטרנט. הרשת בבית עובדת בלי שום בעיה, אבל החיבור לאינטרנט פשוט לא. אז אני נכנס לממשק של הראוטר דרך הדפדפן ואז שם הוא כותב Connecting ואז כל כמה זמן הוא עושה ריענון לדף, אבל שום דבר לא משתנה, עד שמתישהו (אחרי לא מעט זמן) הוא מצליח להתחבר. למישהו יש ניסיון עם הבעיה הזו? עם המודם הזה? עם הראוטר הזה? מושג מדוע זה קורה? אודה לכל מי שיכול לעזור, כי אני קרוב לל…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ספק חדש שנקרא טריפל C, האתר שלהם לא אטרקציה גדולה, אבל הם עד עכשיו פנו בעיקר ללחוקות עיסקיים, ובגלל זה לא השקיעו יותר מדי בפרסום ובאתר, מה שכן, החברה מציעהנ מחירים נ מוכים מעוד, כל החבילות שלהם הם ללא התחייבות, כרגע אני מתכוון לעבור לNGN ב-15MB בבזק הציעו לי 99 ש"ח ללא התחייבות, ובטריפל C זה 73, אם הם יתנו לי מחיר דומה אני אשאר אצלהם, עוד יתרון של טריפל C שרוחב הפס שלהם כרגע הרבה יותר גדול מכמות הלקוחות שלהם, ככה שהגלישה לפי מה ששמעתי טובה מאוד, היה עליהם גם כתבה בTHE MARKER לא מזמן.... זה האתר שלהם http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx לפי דעתי חברה שמציע חבילות רק ללא התחייבות הרבה יותר רצינית מכל חברה אחרת,כיום כולם רק מנסים לכבול אותך, ואז נותנים לך שירות גרוע, ברגע…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הפרומו, לא יודע אם זה יהיה מעניין או אם ידברו שם על שיבוש תעבורה או סתם על כמה שהוט הם חרא בכל מקרה חשבתי לעדכן עקב כל הדיונים של "הבטיחו לי X ואני מקבל Y"
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עכשיו הגדלתי ל12 מגה בהוט ונטויזין השאלה היא איזה מדום הכי כדאי לי לדרוש כרג יש לי תמוטורולה 4200 אם זה משנה אז הוא צריך להתחבר לרוטר של אדימקס ומשם ל3 מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על שני מחשבים מקסימום שלושה. שנמצאים באותה הקומה ויחסית קרובים (אני לא רוצה לחבר כבל בינהם), אין קירות בטון בינהם, (שני חדרים צמודים). אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי: - כך שהם לא עולים יקר (בסביבות 250 ש"ח כולל הכרטיס רשת- אפשר חריגה של 70 ש"ח רק אם צריך) - בעתיד אם אני ארצה להרחיב את הרשת ליותר מקומה אחת בו נאמר שתי קומות או אפילו שלוש אוכל לקנות ראוטר נוסף ושראוטר שאני קונה עכשיו לא יזרק אלה ישמש כ AP (שיהיה ניתן לשדר את האות ולהרחיב את הרשת האלחוטית עם הראוטר הנוסף). - שיהיה אמין, לא מתנתק, איכותי ושיתם תמורה טובה לכסף. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה.. מערכת חדשה, הדבר היחיד שנותר הוא המודם, באשר לו שום דבר לא השתנה.. חיבורים וכדו' לפי הצעת נטויז'ן החלפתי מחיבור USB ל-RJ45 משום שאין תמיכה של זה ב-Win7 מאז המעבר ל-RJ45-- שתי נורות דולקות קבוע, השתיים הראשונות/העליונות, כל השאר לא נדלקות בכלל ב-HOT אמרו לי שהמודם תקין לפי בדיקה שלהם ושאין להם איך לעזור לי יותר חששתי שזה קשור לכבל שהשתמשתי בו, אז ניסיתי אחד נוסף. האם יש כבל מיוחד שאני צריך להשתמש בו? דרייברים של המודם מותקנים, כרטיס הרשת מותקן ומזוהה.. ה-Local area connection מסומן ב-X (רשום Network cable unplugged) והאופציה שם היא Disable בלה בלה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם שלבי ההתחברות לאינטרנט שרשמתי להלן הם נכונים? 1) לבחור ספק תשתית (בזק / הוט) ולקנות ממנו מודם+חיבור חודשי. הוט מתחבר לכבל הטלוויזיה ולא דורש כלום בנוסף, להבדיל מבזק שדורש המצאות קו טלפון (+25 שקלים חדשים בלבד). 2) לחבר להתקין את המודם, ללא כל קשר לספקית האינטרנט שאני אבחר 3) לבחור ספקית אינטרנט 4) לקבל מהם סיסמה, ליצור קישור חדש לאינטרנט ("new connection" ב- control panel) שיתחבר דרך המודם. להזין את הסיסמא שקיבלתי מהספקית 5) לגלוש. אשמח לתגובות - האם התהליך שתארתי פה הוא נכון, והאם אני יכול לעשות את כל התהליך החיבור וההתקנה לבד (הכוונה היא לא אם יש לי את הידע הדרוש, אלא אם אין חומרה כלשהי שאני אצטרך בהתקנה, שנמצאת אך ורק אצל הטכנאים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב ישן פנטיום 4 מערכת הפעלה XP לוח אם P4S533-MX של ASUS. המחשב זיהה חורה חדשה והחל תהליך ההתקנה עד לשלב בו אמור להעתיק קבצים למחשב . בשלב זה המחשב התמהמה כמה דקות ואז כבה. ניסיתי לחזור כמה פעמים על הפעולה ושוב אותה תוצאה. מישהו יודע מה עליי לעשות? תודה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להתייחס ל2 דברים, אחד לגביי מה שצ'יפ הפנה אותי אליו http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm ושם הוא אומר "הדגשתי את המילה כיסוי (coverage), כיוון שיש נטייה, שגויה, לייחס לתקן N טווח (range) רחב יותר. הטווח, כלומר המרחק בין המשדר למקלט אליו מגיע התקן אלחוטי בתקן N, אינו שונה באופן מהותי מזה שהתקן בתקן G מגיע אליו. ההבדל בין התקנים הוא ברמת הכיסוי -- כלומר, בטווח אותו מכסה תקן N, שהוא די חופף לזה המכוסה על ידי תקן G, יהיו הרבה פחות נקודות מתות ונקודות עם קליטה גרועה, מאשר בתקן G." ולעומת זאת בWIKI זה מה שרשום: http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 שG מגיע ל38מטר בתוך מבנה ומחוץ למבנה ל140 מטר ולעומת זאת תקן N כמעט כפול, לי זה לא נשמע הגיוני. דעתי: ה…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי נקודות אינטרנט של 1.5 מגה של בזק בנלאומי ותשתית הוט...... ואני משלם ככה 130 על תשתית ועוד 60 בזק בן לאומי לשתי נקודות אינטרנט...... וזה היה לי במבצע שמתסיים לי עוד מעט ואני מעוניין לעבור למהירות של 5 מגה מה אתם ממליצים לי לעשות ואיזה מחיר אני אמור לשלם.....כעקרונית איני מעוניין בראוטר מטעמי אבטחה, אשמח לייעוץ מה עלי לעשות אפשרי גם שאחד הנקודות אהיה יותר איטי מ5 מגה אשמח לייעוץ מבחינת מחיר ואיזה תוכנית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה הולך לרכוש מנטויזין את הרוטר של אדימקס BR6424N שלפי דברי הנציג יש הוא בתקן N ובעל 2 אנטנות עכשיו שאלתי היא מה עדיף לחבר את 2 המחשבים (ואולי 3) הנייחים ע''י אלחוטי או חוטי ??? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד משני האפשרותיות?? כעניין הסירבול של חוטי לא נכנס לשכלול (הוא ברור ולא כל כך משפיע)
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בחלק מחומר לימודי שאני לומד , יש שם דוגמא לכתובת 192.255.255.0 שמקבל כתובת מסיכת תת רשת 255.255.255.192. אחר - כך עוד דוגמא כתובת 192.2.2.135 מקבלת 255.255.255.224. זה מה הסיפור כאן זה סתם עוד נתון שאני מקבל.? אני אמור לדעת לפי כתובת IP מה הכתובת MASK או שזה לא משהו שאני אמור לדעת איכשהו?
-
- 47 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם מודם ADSL פנימי שמשתף את האינטרנט דרך ICS ואני מעוניין לחבר אליו ראוטר אלחוטי עכשיו ניסיתי לחבר את יציאת הWAN של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב וזה לא עבד (לא הצלחתי לגשת לראוטר) מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות. קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים. מישהו קיבל שיחה דומה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שכל הפורטים של בתוכנות השונות היו פתוחים, עשיתי עוד פעם בדיקה לראות אם הם פתוחים(דרך התוכנה PF) וכולם היו סגורים, ניסיתי לפתוח אותם שוב, לפתוח פורטים אחרים, וכלום לא עוזר. אני עם הקושחה המקורית 1.02.8 מה עושים? אריאל
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום שמי אילן....אני מאוד מאוד צריך את עזרתכם שמעתי שבאתר הזה יש חבר"ה שמאוד מתמחים בתחום הזה ובכלל במחשבים. ברצוני להיכנס לתחום הרשתות/תקשורת בהתמחות אבטחת מידע ואני מתלבט בין ccna ל-mcitp יש מספר מכללות שמציעות את הקורס ccna+mcitp בהתמחות אבטחת מידע כגון מכללת סלע, האקריו וכ'ו... מה שמוזר הוא שרק במכללת ג'ון ברייס שמתי לב שלא מציעים את שני הקורסים במקביל אלא בנפרד...בכל אופן העתקתי לכאן את הקישורים של שלושת המכללות שאני שוקל ללמוד בהם אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להקדיש כמה דקות ולעבור על הסילובסים בקצרה ויוכל להגיד לי מה עדיף ומה לא, אני מאוד מעריך את העזרה תודה רבה. מכללת סלע: http://www.sela.co.il/?CategoryID=1717&courseId=16 מכללת ג'ון ברייס: mcitp: http://www.jo…
-
- 37 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
מחשב מספר 1 ומחשב מספר 2 מחוברים באותה רשת. נגיד ואני מגדיר בראוטר שכל תקשורת שמגיעה בפורט שהביטורנט משתמש בו, תופנה למחשב מספר 1. עכשיו אם אני מנסה להוריד משהו בביטורנט ממחשב מספר 2, אני לא אצליח?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
תקשורת את'רנט בעלת קיבולת של 10Mbps , כמה ביטים בשנייה זה יוצא ואיך עושים את החישוב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בגיימר ב014 איזה 6-7 שנים. בזמן האחרון יש ירידה בביצועי הפינג בשעות העומס . בהתחלה חשבתי שזה בצד של השרת המרוחק אבל pathping מראה שיש חוסר יציבות בקפיצה שלישית או רביעית של אפילו 200 מילישניות וזה לא פעם אחת . זה מקפיץ את הממוצע ל60 מילי . ראיתי שפעם היה פינג חריג של 64 בקפיצה ראשונה (תשתית בזק) אבל הממוצע נמוך (13-14 ) אז לא הכי סביר שזה הם אבל אולי זה כשור לתשתית. אני אשים את התוצאות בשירשור הזה היום בערב וגם תוצאות עדכניות. אני גם סבלתי מהתנתקויות לא סבירות באותו יום. הבעיה העיקרית שלי שאני משחק על שרת מרוחק בחוף המערבי אבל עדיין מתי שפנוי יש לי פינג של 220-240 לשם . המגבלה היא עד כ290 מילי אז אני יכול לסבול קצת לאג אבל 60-70 מילי שניות מתחיל להיות בעיה. שמעתי מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-