עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Yonatan Avhar,

בוקר טוב בזמן האחרון כל כמה ימים יש לי ניתוקי אינטרנט של כל הבית, הנה צילום מסך של ההגדרות של הראוטר, בזמן שזה קורה שתי הבדיקות שמסומנות בחץ הופכות ל-FAIL. היה כאן טכנאי של 012 לפני כמה ימים וביטל וקטורינג, זה היה אמור לפתור את הבעיה, אבל זה קרה לי שוב היום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב אני מניח שהרבה מהאנשים שיש להם BR-6104K נתקלים ברעש מציק במיוחד של תסססס מעיק ולפעמים מוציא מהדעת.. ניסיתי כבר הכל !! שמתי את הראוטר בתוך המחשב, לא עזר עדיין שומעים את הרעש שמתי אותו בתוך קופסא של עוגיות, עזר טיפה יותר אבל זה מסוג הרעשים שקשה להשתיק.. רציתי לדעת אם מישהו מצא פתרונות יותר יצירתיים משלי וכן פתחתי תראוטר והרעש לא בא מאיזה מאוורר או משהו

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DrOrZ,

עשיתי לא מזמן רשת אלחוטית-ביתית. עכשיו אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשליטה מלאה על המחשב שמחובר אליי ברשת, הכוונה לשליטה דרך המחשב שלי. אני רוצה שהשליטה הזאת תהיה ללא אישור מהמחשב השני, כאילו מתי שאני רוצה אני אוכל להשתלט על המחשב השני ברשת. זכורה לי תוכנה שנמצאת בבית הספר שלי שבאמצעותה אפשר להשתלט על כל המחשבים שמחוברים אליו ברשת. מישהו יודע על תוכנה, או שיטה כלשהי שאוכל לקבל השתלטות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Haflo,

נכון להיום החלפתי את ה "Switch" הקודם שלי (Dynamode 10/100 Ethernet) ל Switch מדגם CenterCOM FS708. את הDynamode חיברתי בצד השני של החדר עבודה עם כבל STP Cat. 5 באורך של 25מ' בערך.... ו....ה Switch לא מתפקד! בדקתי חיבריות בעזרת Network Tester ויש קשר של כל השמונה גידים! החלפתי את ה Switch ב Hub 10Mbps (וכמובן שיניתי את ההגדרות של המחשבים שמחוברים באותו מקום ל 10Mbps) והפלא ופלא העניין עובד...! אז בהתחלה היה נחמד לעבוד בשעות הראשונות על 10Mbps, אבל מה קורה שרוצים להעביר כמויות גדולות של מידע? (כמה ג'יגות!) ב 10Mbps, הקשר מתנתק כל כמה זמן והעברה לא מתבצעת המלואה..... להזכירכם מדובר בבית שלי,אדם פרטי, אין לי Cisco Switches or Giga Ethernet וגם אין לי כסף לכזה דבר....…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, אני רוצה להחליף את האדימקס הקווי שלי בראוטר אלחוטי כרגע מתוכנן 3 מחשבים בחיבור חוטי ואחד אלחוטי במרחק 6 מטר ללא קירות ממ"ד. אני ארצה להעתיק קבצים גדולים (700MB-2GB) למחשב (או בסטרימינג) האם תקן G מספיק? או שצריך תקן N? מה המהירות האפקטיבית של כל אחד מהם? לתקן G אני מניח שאלך על אדימס ה"רגיל" מה מומלץ לתקן N? (ראוטר + כרטיס רשת USB או PCI) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by stojakovic,

יש לי TOP40 והקליטה בחלק מהבית לא טובה. השאלה שלי היא איזה repeater אני צריך לשים שיתמוך במהירות. האם כל ראוטר בתקן N יעשה את העבודה? ספציפית, אני יכול להביא מחבר טוב בזול 2760U של DLINK שזה אמנם מודם משולב נתב אבל האם הוא יעשה לי את העבודה בלי להגביל את המהירות? http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm ועוד משהו קטן האם יש איזשהו repeater במחיר שפוי (פחות מ200 נגיד) שיכול התאים לי בלי להגביל את המהירות גם בתדר 2.4 וגם ב5? תודה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Cheif,

על מנת להתמודד עם בעיות של כיסוי אלחוטי, מכריזה היום סלקום על מערכת MESH. המערכת מבוססת על בקר מרכזי אליו מתחברים לווינים המפוזרים ברחבי הבית. המערכת מופעלת באמצעות אפליקציה המאפשרת למקם את הלווינים באופן אופטימלי. המערכת תהיה זמינה הן ללקוחות סלקום והן ללקוחות של חברות אחרות במהלך חודש נובמבר. הלקוחות של סלקום יקבלו את הבקר המרכזי בחינם וישלמו 15 שקל לחודש לכל לווין. לקוחות של חברות אחרות ישלמו 350 שקל עבור כל יחידה. המערכת של סלקום היא יוזמה טכנולוגית של יצרנית הנתבים ADB המתבססת על שבבים של חברת ברודקום ותוכנה של חברת AirTies הטורקית. ההכרזה של חברת סלקום, המגיעה בעיקר כהודעה לעיתונות, דלה מאוד בפרטים טכניים. כך למשל לא ברור אם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AK,

שלום לכולם יש לי בעייה גדולה עם ה ADSL 1.יש לי מודם אלקטל. 2.הכרטיס רשת שלי הוא realtek 8139. 3.אני משתמש ב WIN 98 והבעייה היא: כול פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי: .error 629 :you have been disconnected from the computer you dailed double click the connection to try again כול הפרטיס שהכנסתי הם נכונים ואם אני מכניס פרטים אחרים הוא כותב לי את אותו הדבר. המודם שלי מסונכרן ופועל אם אני יכבה את המודם הוא יכתוב לי את אותו הדבר אם אני יסיר את הדרייברים לכרטיס רשת הוא יכתוב לי את אותו הדבר ראוי לציין: אתמול התקנתי WIN והדיסק של הדרייבר של הכרטיס רשת נאבד אז הורדתי את הדרייבר שקוראים לו: realtek RTL8139 /810x familyfast ethernet NIC לדרייבר הישן שלי קראו בערך אותו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Zeev86,

בשבוע האחרון האינטרנט לא זז. זה רק אצלי או שיש להם עומס? לא רק הורדות, אני אפילו לא מצליח לגלוש באתרים כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, קניתי ראוטר חדש tplink archer vr400 ורציתי לדעת אם הוא תומך בvectoring? כמו כן האם הוא תומך בכל הטכנולוגיות החדשות?

11. Started by ROYANDROID,

שלום, אני רוצה לשנות הגדרות רשת וכאשר אני נכנס למקום שבו אני צריך להכניס את השם משתמש וסיסמה (אני מדבר על הadmin ולא על הוויפי) אני רושם admin בשם משתמש וadmin בסיסמא זה לא עובד..... אולי השם משתמש וסיסמה הם אחרים???? הראוטר הוא: cisco linksys תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by EITAN4,

שלום יש לי 2 מחשבים 1- מחובר ב ADSL 2- מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב למחשב הראשון ומקבל הכל עובד טוב ויפה אין שום בעיה אני מבצע המון פעמים שליטה מרחוק על המחשב ה -2- שנימצא בחדר אחר . כתובת ה IP שלו משתנה לאחר כיבוי והדלקה לכן אני צריך לגשת אליו פיזית ולראות איזו כתובת הוא קיבל איך אני יכול האמצעות המחשב הראשי -1- לדעת מה כתובת ה IP של המחשב ה -2- ?????? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by POPCORN,

יש לי בעבודה רשת עם vpn אני מצליח להתחבר דרך rdp למחשבים שנמצאים ברשם השאלה היא: אם אפשר לחבר מחשב נייד שמתחבר דרך נקודת גישה בפלאפון (מהבית או מכל מקום חוץ מהעבודה) לחבר אותו לדוממין שנמצא בעבודה כמו מחשב נייח שנמצא בעבודה הבעיה היא - המחשב צריך להיות מחובר ל vpn עוד לפני שהווינדוס עולה, כי הוא צריך לקבל אישור מה - דומיין שבעבודה הvpn הוא של checkpoint , ניסתי להגדיר vpn דרך ווינדוס ולא התחבר תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ofer_mat,

יש למישהו את התוכנה הזאת אני צריך הסבר על אך משתמשים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן הראוטר הקודם שלקחתי מדגם 2760U של D LINK היה תקול, ובחנויות היה רק NETGEAR. דיברתי עם הנציג והוא תיאם לי שליח עד הבית והבטיח שיחליפו לי לאותו דגם. מה שהתברר שגם השליח נשלח שוב הדגם של NETGEAR 2200. נמאס לי כבר מכל הכאב ראש לדבר איתם שוב , הנציגים שם פשוט אטומים. בקיצור לדעתכם כדאי לי כבר להשאר עם ה-NETGEAR או שה-DLINK שווה את הכאב ראש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אנשים, אני צריך כרטיס רשת USB לשם הגדלת טווך גילוי נקודות ציבוריות ולא בגדול משנה מהירות. אני מתלבט בין הבאים: 1) Edimax EW-7622UMN nMax 802.11n 2) TP-Link TL-WN722N nLITE 802.11n http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5754 3) GS-27USB High Power Lan USB WiFi Wireless Adapter 5dBi Antenna http://www.focalprice.com/CN049S/GS27USB_High_Power_Lan_USB_WiFi_Wireless_Adapter_5dBi_Antenna_Silver.html האחרון הכי חזק יכול להיות אבל אם אקנה אותו, לא תהיה אחריות כי הוא מוכר בסין. לגבי (1) ו(2) מה הייתם ממליצים כאשר הבדל בין 150מ ל300מ בשבילי הוא לא הכרחי וכפי שציינתי בהתחלה, הכי חשוב זה טווח קליטה ויציבות של התקן. חוץ מזה איפה הייתם קונים את הפריט? IVORY או KSP? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by V-rs,

http://showip.co.il http://showip.co.il

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני בעבודה כרגע ומסתבר שהם חסמו אתרים כגון ג'ימייל, אני צריך לראות משהו במייל, יש אפשרות לעקוף את המערכת? ואם אני עושה את זה, יכולים לעשות לי בעיות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ofirk12,

אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Designer,

שלום, לא מזמן העברנו כבל אינטרנט מהראוטר המרכזי שלנו (שנמצא בקומה למעלה) למקלט, והייתי רוצה לפצל אותו בצורה אלחוטית ככה שיהיה אפשר לחבר אליו מספר מכשירים (טלפונים, לפטופים וכו') ב-WiFi. המליצו לי לקנות את ה-AP הזה: https://ksp.co.il/?uin=16637 אבל חיפשתי קצת, וראיתי שבאותו מחיר אני יכול להשיג ראוטר עם יכולות WiFi טובות יותר + זה יאפשר לי לחבר עוד מכשירים בצורה חוטית: https://ksp.co.il/?uin=41710 במקלט עצמו אין שום קליטה מלמעלה, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה של סתירות בתדרים. האם אני צפוי לקבל בעיות אם אחבר ראוטר לראוטר אחר? האם יש לי אופציה טובה יותר? לכאורה, הראוטר מכיל יותר אפשרויות והוא עוצמתי יותר מה-AP, אז מדוע הוא עולה פחות ממנו? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Samnet,

1. רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר שרת USB שמתחבר לראוטר דרך LAN או דרך WIFI? שמאפשר חיבור רגיל של כל אמצעי הUSB של המחשב, כלומר במקום לחבר את כל הUSB למחשב מחדש כל פעם אני יחבר את זה לשרת הזה וזה תמיד יהיה מחובר לראוטר שתמיד פועל גם ככה. 2. יש לי בית מעצבן ארבע קומות, המודם ADSL ראוטר אלחוטי של בזק מחובר בקומה 1, שם הכל עובד, מקומה 1 לקומה 2 חיברתי דרך מתאם חשמל בקיר שמחובר לראוטר נוסף באותה קומה, בקומה 3 יש ראוטר נוסף מאותו דגם TPLINK 941 שמחובר דרך WDS מ2 ל 3. גם שם בינתיים הכל בסדר, אני נמצא בקומה 4 ואני מתחבר כרגע לראוטר בקומה שלוש אבל שגורם לי לחוסר קליטה במקומות מסויימים בקומה 4. אני מחפש עוד איזה מוצר שישדר לי בקומה 4 . חשבתי על ראוטר שיתחבר עם WDS לראוטר בק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roey1,

אז ככה, יש לי תשתית של כבלי רשת בכל הבית אל הארון הראשי שם יש מתג של 8 פורטים. בחדר מסויים יש מחשב ועכשיו נוסף לי גם מדפסת בעלת יציאת ETHERNET שאני מעוניין להשתמש בה כדי להדפיס בכל שעה מכל המחשבים בבית ללא תלות במחשב מסויים. הבעיה שחדר הנ"ל יש נק' רשת אחת בלבד . בהתחלה חשבתי לעשות מין פיצול ולחלק את הנק' ל-2 נק' (היא מחווטת כל ה-8 גידים ) אך זה עניין של עבודה קצת.. ראיתי עכשיו מין מפצל RJ-45 כמו זה . השאלה שלי האם זה יעבוד ולא יפריע למחשב לקבל IP מהראוטר. האם צריך בשני הצדדים לשים מפצל? על המפצל יהיה מחשב ומדפסת עם IP קבוע מן הסתם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by duzap,

יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים. תסתכלו דוגמא: התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012) כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד. אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים. היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.