רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואת המחשב הישן שלי העברתי לאחותי בחדר. אני צריך שלשתי המחשבים יהיה אינטרנט. אצלי במחשב יש שתי כרטיסי רשת: כרטיס מס' 1 : מובנה על הלוח אם - מחובר אליו המודם של האינטרנט. כרטיס מס' 2 : כרטיס בניפרד (כרטיס נוסף) - מחובר אליו המחשב של אחותי. המודם שיש לי להיתחברות לאיטנרנט הוא: ECI B-FOCuS Router 270 PR כבל הרשת שיש לי: אני חושב שהוא מוצלב. מה הבעיה? יש לי בעיה בחיפוש IP למחשבים, כלומר, במחשב שלי בכ.רשת מס' 2 נכנסתי ל: מאפינים -> בלשונית "כללי" -> Internet (TCP/IP) -> מאפינים. ב"כללי" בחרתי ב: "השתמש בכתובת ה- IP הבאה:" ב"כתובת IP" רשמתי את הכתובת: "192.168.0.1" ב"מסכת רשת משנה" רשמתי את הכתובת: "255.255.255.0" (ניכתב אוטומטי). לאחר מכן לחצ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד אתמול היתה לי בד"כ מהירות מקס' (5M) ב 720P , אתמול והיום זוועה. כל השאר הגלישה/הורדות כרגיל. הוט + אקספון
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. השלחתי כבלי cat5E לכל חדר. 2. אני רוצה למקם את המודם בארון תקשורת 3.בכל חדר יש לי נקודת בזק (עם המודל המצורף בתמונה) 4. בארון תקשורת כל הכבלים מקוצרים (לבנים - לבנים : כחולים כחולים) השאלה שלי על מנת להתקין נקודה ADSL (בארון תקשורת) שתתחבר למודם אני צריך את אותו שקע שבחדר? ופשוט לחבר את כל הלבנים (המקוצרים בארון) וכל הכחולים (המקוצרים בארון) לשקע? (כפי שמופיע בתמונה) תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מניאקים הם כבר כמעט 3 שבועות משחקים בי, יש להם רישיון וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים "אין לנו ת'אישור הסופי, תתקשר בשבוע הבא, ברגע שיהיה לנו נתקשר אליך) בני זו%^##$^$נות. (מצטער...) blody hell !! הם החברה הכי גדולה, יש להם שליטה בערוצי זהב (לפחות חצי נראה לי) וגם שליטה בנטויז'ן.... מה יש להם? כמה זמן כבר יקח להם להבין שהם צריכים להוציא ת'אינטרנט ושבקצב הנוכחי הם לא ירויחו כסף? מעצבן מאוד...!!!! ואני לא יכול לקבל adsl בגלל המגבלות של נזק....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב הוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל שלום, אני חדש פה ואפשר להגיד שאפילו חדש לכל עסק הרשתות והמחשבים ככה שדיבור איתי בשפה גבוהה לא תניב יותר מידי תוצאות. תודה מראש, אז ככה, לפני שבוע פחות או יותר החלפתי את הראוטר שלי ל6740U ואין ספק שהקליטות בבית הרבה יותר טובות בגלל המעבר לVDSL אבל מאז קורה משהו מאוד מוזר שבעיקר מתבטא לי במשחקי רשת, האינטרנט נופל לשנייה ועולה וזה עולה לי בקראש במשחקי רשת, או באיפוס של הורדות או ביטולן (בCHROME). עכשיו כשדיברתי עם בזק כמובן שהם לא נתנו לי פתרונות מעשיים אלא "נחליף אותך מערוץ 1 ל6 או 11" או "תחליף את הפילטרים בבית כנראה הם ישנים", אז אחרי שהם העבירו אותי ערוץ ל11 והלכתי היום לחנות שלהם להחליף את הפילטרים הישנים בחדשים (שד"א הם גם ADSL ולא-VDSL למרות שאני לא כל …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הובכן אנחנו בונים בית חדש אז ככה שהצעתי להורים שלי רעיון באמת שחוסך המון כאב ראש בכל הנוגע לרשת הקיימת שלנו בבית הישן שהכבלים בחוץ הדבר לא אסטטי וכמו כן לא נוח כל כך כי ישנו רק האב ומחשב אחד שמשתף את האינטרנט הרעיון שלי הוא עכשיו כשאנחנו בונים בית חדש הוא זה שלמה לא לשים בכל חדר שקע של רשת מובנה ... וכל הכבלים יהיו בקיר כמו טלפון וחשמל עכשיו יש לי האב 8 יציאות מודם כבלים עם יציאת רשת השאלה שלי איך אני אמור להקים את הרשת הביתית שלי שתכלול 8 שקעים לפחות פעילים... שכן יש לי בבית 3 מחשבים + מחשב נייד אני רוצה שיהיה שיתוף אינטרנט תמידי מבלי שאצטרך מחשב אחד שתמיד דלוק... ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום שישי שבוע הבא אני וחברים שלי מתארגנים ללאן פארטי יש לנו האב של 8 ולכל אחד יש כרטיס רשת של 10 או 100 מתוכננים כרגע 7 מחשבים אולי השמיני גם יבוא המשחקים יהיו משחקי הפעולה הרגילים (קוויק 3 ,אנריל/2003, קאונטר) ואולי כמה משחקי אסטגיה (אמפייר ארת', רייז אוף נישנז, טוטאל אניילשן) השאלות הם כאלה: 1. האם אחד המחשבים יצטרך להיות שרת? אין בעיה לוותר על אחד מהם יבואו רק 6-7 אנשים 2. האם האב יספיק או שכדאי לקנות סויץ'? 3. מי לשים כשרת במידה שצריך? את הכי חזק (P4 2.4C) או הכי חלש? (סלרון 400) 4. במידה ונשארים עם ההאב, תהיה בעיה לשחק שני משחקים שונים על אותה הרשת? 5. כמה קשה יהיה לארגן את הרשת כש3 הם WIN98 ו4 הםXP?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות להתחבר לבזק ע"י שם משתמש וסיסמה שלהם כדי להיכנס אליהם לעמוד ושם אפשר לבדוק/להוריד את קובץ המחשת המהירות. שאלתי היא כזו: שמתי לב שהכתובת היא: http://192.168.97.12/wownew/main_page/ והרי זוהי כתובת שהיא לא ip חיצוני אלא ip ברשת פנימית,כלומר ,גם אחד המחשבים ברשת שלי(שאין לי )יכול להיות בעל אותה כתובת,לפחות 4 המספרים הראשונים של הכתובת. זה נראה כאילו אני (כשאני מתחבר אליהם)ברשת הפנימית של בזק. אפשר הסבר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בנעוץ רשום כך: מפתח ההצפנה שהכותב התכוון כאן הוא הסיסמא בהתחלה כאשר אני רוצה להתחבר לראוטר? מה שבדר"כ נפוץ כ: Admin וסיסמא 12345? www.grc.com/password ומהאתר הזה שאני יקח את הסיסמא הוא בטוח? זאת אומרת אם יש שמה מאגר של סיסמאות, מי שמעוניין לפרוץ פשוט יכנס למאגר וינסה את המזל יש סיכוי כזה? או שזה בטוח לחלוטין לשים את הסיסמא מהאתר הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הראוטר האלחוטי בסלון ובחדר עבודה אני עם דונגל WIFI שקולט את הרשת, הבעיה היא שהדונגל שלי הוא כנראה ישן ויודע להעביר עד 20 מגה , בעוד שבבית יש לי 100מגה, יש לי דונגל של Level One WUA-0600 , אשמח להמלצה על דונגל שיודע להעביר מהירויות יותר גבוהות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו... לאחר מחשבה עמוקה (פחות או יותר) עברתי מה- ADSL המצוין שהיה לי (חצי מגה) לכבלים במהירות 1.5 מגה... אבל... (וזה אבל חשוב) אני מקווה שלא יצאתי אפס מכל הסיפור אז אם משהו יכול להגיד לי אם היה שווה לעבור לכבלים ובמחיר שיצא לי (בערך 155 שח לחודש כולל הספק - אינטרנט בזק בנילאומי), ואם כל זה כדי את שינוי התשתית? :-\ ;D :
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 2 מחשבים ברשת אחד נייד והשני נייח ,בשניהם XP ו WORGOUP אני רואה אותם כשאני לוחץ על הצג מחשבים ברשת אבל לא מצליח להכנס מהנייד לנייח הוא מבקש סיסמא ,למרות שבנייח אין סיסמת כניסה מהנייח לנייד כתוב שאין לי הרשאה אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי ראוטר חדש tplink archer vr400 ורציתי לדעת אם הוא תומך בvectoring? כמו כן האם הוא תומך בכל הטכנולוגיות החדשות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שמחקתי לו את הדרייבריים והתקנתי מחדש בגלל איזה בעיה בדרייבר הישן. (Intel wireless 2200BG) הוא לא מצליח עכשיו להתחבר לרשת שלי ובמנהל ההתקנים הוא דווקא זיהה אותו. שאני עובר לCMD ואני מקליד: ipconfig /all הוא מביא לי רק את החיבור של אינטרנט החוטי אבל לא של האלחוטי. בגלל זה אין לו Physical Adress והנתב שלי לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה(פתרון)? הוספה: ניסיתי לבטל ולתקן, לא עוזר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי בסלון אליו אני מעוניין לחבר מחשב נייד ובנוסף ברשת במרחק של כבערך 10-15 מטר אקסבוקס... עכשיו אני מעוניין לדעת במה הדרך הכי זולה וטובה לעשות זאת... לאקסבוקס ישנו דבר כזה http://www.amazon.com/gp/product/B0002M4HXC/sr=8-2/qid=1142771441/ref=sr_1_2/103-4836093-9005449?%5Fencoding=UTF8 מה דעתכם? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? יש צורך בנתב? ומה הדרך הבטוחה ביותר לאבטח רשת שכזאת אני זקוק לאבטחה מקסימלית עקב מידע רגיש שיש על המחשב הנייד.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי כרטיס רשת מסוג SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter. בהתחלה הרשת זוהתה בלי בעיות, והוא אפילו הוריד והתקין עדכונים כמה פעמים. אבל, פתאום (נדמה לי שאולי אחרי שעשיתי הסרה לכרטיס קול שהוא לא זיהה) הוא רושם על האייקון של האינטרנט Limited or no connectivity עם סימן קריאה צהוב, ואין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז יש ברשותי 2 ראוטרים ישנים. כל מה שאחד מהם צריך לעשות הוא לשדר WiFi לחדר שלי ולחדר של האחיות שלי שנמצא ממש מעבר לקיר. בעיות קליטה אין. 1. D-Link DL-624+ 2. 3Com WL-533 השאלה היא, איזה מהם יותר "טוב"? אני יודע שהדי-לינק ישן יותר (היצור הופסק עוד בשנת 2004), אבל הראוטר של 3קום מקבל רק חיבורי DSL לחיוג, ולי יש הוט, אז אני אצטרך להשטיח את הראוטר ולבקש חיבור ללא חייגן על מנת להשתמש בו. עוד דבר, מה זה MTU ועל איזה ערך לקבוע אותו? מחשבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר מעבר דירה לא מזמן, החלטתי לפרוס רשת בבית כמו שצריך. אני עדיין מתלבט עם לפרוס cat7 או cat6 אבל את זה אני החליט כבר בהמשך. אני מחפש בנרות חנויות שמוכרות כבלים (בערך 100מטר), מחברי rg45 זכר (4 יחידות), מחברי נקבה שאפשר להתקין על קיר (5 יחידות), כמה מטרים של תעלות פלסטיק של בערך 2 ס"מ רוחב (באזור ה10 מטר), ואולי איזה ארון לבן מפלסטיק לקיר בשביל שני ראוטרים כדי שיהיה קצת סדר. מה שאני מוצא בחיפושים באינטרנט זה מקסימום חנויות שמוכרות כבלים 100 מטר ומחברי rg45 זכר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-