רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום כרגע אני עם EDIMAX 6524N ואני סובל איתו מהרגע הראשון. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות של מהירות עיבוד פקטים ומה לא, לכן אני מחפש ראוטר חדש שיעשה עבודה טובה יותר מכל בחינה כולל עוצמת השידור אני זוכר שה TP-Link WR1043ND נחשב למומלץ עכשיו ראיתי שיש אותו דגם רק חדש יותר(http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330) ורציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של boardcom t182 ב012 והייתי רוצה להשתדרג. מחפש ראוטר שיכול לשדר גם בתדר 5ghz בתקציב עד 700 שקלים. אשמח להמלצות :)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קופסה ל-6 קיסטונים? כמו בתמונה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להגדיר להתב שיקדם פורטים נבחרים במקרה זה של הלף לייף 27015 איך אני עושה דבר כזה ואיך אני מוריד את הDHCP ואם אני צריך להוריד אותו בכלל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פורסם כתבה בעתון נט מגזין על הצורך לשפר את מהירות הגלישה ע"י שני מודמים שנכתב בעיתון ואני מצטט ובהמשך במהדורה שניה אחריה פורסם מכתב של אדם שיש ברשותו מודם ישן 33.6 ומודם חדש של 56.6 ובהמשך שואל איך לחבר בניהם, בקיצור הממומחה הסביר לו איך להתקין את המודם השני כדי להגביר את המהירות של הגלישה אשר יותר טובה מ ISDN 64K הבעיה העיקרית שזה לא נכון, למה לא נכון. פשוט 1.מערכת ההפעלה צריכה לתמוך באופציה לחיבור שני קווי טלפון בו זמנית , למרות זאת רק במקרים של עומס מצתרף הקו השני לעבודה ולא כל מערכות ההפעלה יש אופציה כזאת 2. תמיד אבל תמיד כאשר מחברים שני מודמים בעלי מיהרויות שונות כגון 33.6 ו 56.6 לא מקבלים 90.2K אלא שהמודם החזק יורד לרמה הכי נמוכה של המודם החלש כדי לח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר. הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!: באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next. זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי... אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו... ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר... בכל מקרה, למישהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע נמצע על החבילה של ה 0.5 עם 012 אני מגיע למהירות 66 קיי שאין עומס למי יש המלצה טוב לספק 1.5 טוב וזול? שאני לא אצטרך להוסיף הרבה והאם משהו הצליח לעבור בבזק לחבילה של ה1.5 ואצל הספק 0.5 ולהוריד על 180?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה בגישה לאתר FTP באינטרנט בכבלים מודם AMBIT ספק 012, ערוצי זהב חיוג ע"י חייגן של WINDOWS 2000 (לא תוכנה נפרדת או מהדפדפן) אתרי FTP אחרים פועלים (אם הגישה היא ANONYMOUS ) אתר זה הוא בארץ, והוא פעיל (מחשבים אחרים בעלי מודם אנלוגי ניגשים אליו כמו כלום) הסרתי את כל תוכנות ה- FIREWALL ו INTERNET SECURITY הורדתי את רמת ה- SECURITY למינימום מחקתי את כל הגדרות ה- PROXY ו - LAN SETTINGS (כל ה -V לא מסומנים) הגדרתי שני שרתי DNS כמו שאמרו לי בתמיכה של 012 אבל זה עדיין לע עובד: אחרי כמה דקות, אני מקבל CONNECTION TIME OUT בין אם ניגשים לשרת FTP ב- EXPLORER, ובין אם בתוכנת FTP כמו FTP VOYAGER, CUTEFTP (ניסיתי את ה- PASSSIVE MODE, גם זה לא עובד...) דרך אגב א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי בגלישה ביומיים האחרונים למרות שלא התקנתי/הסרתי שום תוכנה מהמחשב. אני מחובר דרך "ברק" וכבלים במהירות 750. כאשר אני פותח את המחשב החייגן מתחבר לרשת אך אז המהירות דיי איטית (כפי שרואים בתצלום שצירפתי) לפני כמה ימים המהירות הייתה יותר מהירה. האם קיימת דרך לגרום לשינוי בהגדרות של הנתב(אם קיים דבר כזה) להפוך את החיבור למהיר יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. עשיתי 5 MB מהירות וחיבור קבוע. ולפי מה שהבנתי זה אמור להיות מעולה . בכל אופן, מאז החיבור הקבוע. ניהיה לי PING בכללי לחול ולארץ. לא משנה לאיזה שרת או לאיפה מינימום 600PING בשעת "העומס" זה מגיע ל 800 או 900 זה כבר לא נורמלי. אני בטוח שכולם יודעים ש PING זה מילת העצם של האינטרנט וכל דבר כמעט קשור אליו אם זה מהירות ואם זה איטיות וגם אם זה קצב העברת נתונים כלומר הורדה העלאה וכו. אני לא יכול להוריד כמעט כלום. גם מאתרים ישראלים בקושי על 20KB אם בכלל. יש לציין שלפני כל זה היה לי "גיימר" אצל לאומי (סתם עשיתי כדי לבדוק איך זה (הייתי בשלב של ניסיונות כדי לבדוק מה יהיה הכי נוח) והכל היה מעולה אלא שגם "הגיימר" לאחר כמה ימים התחיל להשתבש לעשות לי בעיות ולעלות PING של עד 500.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לתשתית הוט וספק טריפל C דרך חייגן. כאשר אני מבצע בדיקת פינגים באתר SPEEDTEST.NET מופיעה לי התוצאה שבתמונה המצורפת להלן: על פי המופיע בתמונה, האתר איננו מסוגל לבצע בדיקת Packet Loss, אין לי מושג למה. זה קרה לי גם בבדיקות קודמות. הפינג בין המחשב שלי בקריית אתא לשרת בירושלים יוצא 72ms, וה-Jitter יוצא 4ms. הדירוג הסופי שהאתר נותן לחיבור שלי הוא *B. הדירוג שהוא נותן לספק שלי הוא 3.7 מתוך 5 כוכבים. האם המצב פה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לידענים המשובחים של הפורום, בעצתכם (מי מכם שענה בזמנו), רכשתי את הראוטר TP-Link WR1043ND שהגיע כרגע לידי. גירסאת הקושחה שברשותי (טרם בדקתי אם יש אחת מעודכנת יותר) היא 3.12.2. לפי המדריך של נט צ'יף (שהיה מעולה ומאיר עיניים) הוא ממליץ להחליף את הקושחה לקושחת DD_WRT וזאת על בסיס הקושחה שהוא בדק עת כתיבת השורות (מתישהו ב- 2010) שהיא גרסא 3.11X. מעבר לעניין ששינוי קושחה זה עלול לבטל אחריות (לא משהו באמת מטריד), האם כדאי שאחליף את הקושחה? אציין רק כי לי חשוב הביצועים האיכותיים בלבד ושאר הדברים (כגון שליטה זו או אחרת בתשתית) פחות חשובה לי, מה גם שמרושם ראשוני הקושחה המקורית נראית די טובה. אשמח לחוות דעת טובה (= מנומקת ככל הניתן...) שתעזור לי להחליט בחוכמה. ובמאמר מוסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר אינספור המלצות ברחבי האינטרנט על הנתב - TP-Link TL-WR1043ND החלטתי לקנות אותו. אני אישית עברתי מ-Edimax ופשוט מאוכזב ובגדול. עברתי אליו בגלל שהאדימקס לא היה עומד תחת העומס והיה קורס ודורש אתחול. מסתבר שה- TP-Link לא רק שהוא לא עומד בעומס הוא פשוט קורס הרבה לפני, פשוט אכזבה. מספיק לפתוח את הטורנט ולהוריד 3-4 קבצים במקביל ותוך דקות הרשת האלחוטית נופלת: קישורית מוגבלת\חסרה, אי אפשר להתחבר לרשת האלחוטית. הגבלתי את מספר החיבורים לטורנט ל-100 ועדין התופעה חוזרת על עצמה. חשוב לציין שזה אחרי החלפה של נתב בחדש מהשקית בגלל בעיות אחרות שהיו. האם יש פתרון סגנון יצרן? כדאי לצרוב קושחה של DD-WRT? האם היא מבטלת את האחריות? זו הגרסא אשר מעודכנת בנתב: Firmware Version: 3.13.12 Build …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח netvision כבר יותר מ-9 שנים על גבי קוי בזק בעל חבילת 1.5mbps. קווי הטלפון מהמרכזייה המקומית עד לבית הינם חדשים (הוחלפו לפני כחצי שנה) ומרכזיית בזק בשכונה גם היא חדשה (הותקנה לפני שנתיים). יש לי router modem של edimax דגם AR-7024-A. זה זמן רב (חודש-חודשיים) אני חווה בעיות מתמשכות ומוזרות מאוד של תגובה איטית או חוסר תגובה (response) בגלישה באתרים. הדבר מתבטא בכך שלוקח זמן רב מאוד לדפדפן (ff/ie) ליצור קשר עם אתר מסויים, ולפעמים טעינת הדף מבוצעת באופן חלקי. ישנם אפילו דוגמאות ספציפיות ומוזרות כמו טעינה מהירה של הדף הראשי ב-ynet, אך זה לא מצליח לפתוח אף לא אחת מהכתבות. כאשר אני מוריד קבצים בקישור מהיר מספיק המהירות היא תמיד המקסימום של החבילה 200-220kpbs (גם כאש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה הופיע אצלי בעיה מוזרה מאוד. לאחר שהייתה לי בעיה עם היוטורנט שהיה דופק את הWDS ומשבית את האינטרנט בכל הבית ליום שלם(עכשיו זה יותר נדיר בגלל שינוי קושחה). הבעיה עכשיו היא, שלאחר מספר שעות שהיוטרנט פתוח, רק אותו מחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכלל. זה משגע אותי.. כל פעם שאני יוצא מהבית בבוקר וחוזר בערב, אני מוצא מחשב מושבת וצריך לעשות ריסטרט.. אשמח לעצות.. שנה טוב, אור.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hot box fast 3284 תומך ב 1 gigabyte? מנסה להסרים סרטי 4K בגודל 50 GB מהמחשב לטלוויזיה ברשת קווית והכל מקרטע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ddwrt על הראוטר שלי. הראוטר מחובר למודם של tplink. לאחר ההתקנה, אין לי גישה לאינטרנט. כשהיה לי את מערכת ההפעלה המקורית של הראוטר, הוא אמר לי שהוא משנה את האייפי וזה עבד. אך אחרי ההתקנה של הddwrt אין לי גישה לכלום מלבד לממשק. ניסיתי לשנות את האייפי למשהו אחר מ192.168.1.1 אבל כל פעם הוא כאילו זורק אץ הראוטר הצידה ועובר להשתמש בראוטר של המודם. כשאני עושה פתרון בעיות, זה אומר לי שיכול להיות שאין לי DNS server, ניסיתי לשים בהגדרת את הdns של גוגל וזה לא עבד. ההגדרות עכשיו זה dchp automatic האייפי מה שנתתי למעלה הgateway והדי אנ אס ריקים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כל הבוקר יש לי ניתוקים באינטרנט והחיבור לרשת חוזר כל דקה עד 3 דקות עצמאי אני כרגע בטריפל סי ובזק זה לא קורה בשבוע רגיל רק בימי שישי יש עוד מישהו שזה קורה לו היום? אולי יש בעיות בחיבור לעוד אנשים ולא רק לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-