עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by arik100,

לפי מה שאני הבנתי כתובת MAC היא הכתובת של הכרטיס רשת נכון הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Shnigo,

היי, צריך לקנות נתב חדש, אני עם בזק + בזב"ל עם 100M התקציב הוא עם 500 ש"ח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה ברשת ואודה אם תוכלו לעזור לי, יש לי בית עם מודם HOT (תשתית+ספק הוט 100MB) כאשר בבית יש ממד ו2 קומות, בממד ובקומה למעלה משתמשים עיקריים ברשת, יש לי כרגע ראוטר מאוד ותיק שאליו מחובר המודם והוא זה שמשדר את הרשת ובקומה למעלה מאריך טווח פשוט שמחובר לחשמל של TPLINK, המודם של הוט למרות שיכול להיות ראוטר מוגדר כרגע רק כמודם כי הוא חלש ממנו בטווח, הראוטר שלי הוא EDIMAX BR6504N, עברתי הרבה עם הרשת הזאת, החל מכרטיסי רשת MIMO וגם פעם חיברתי ראוטר כaccess point עד שהוא התפגר, אני חייב פתרון רשת חדש, כרגע לממד אני מחבר בחוט בדרך לא דרך בשביל לקבל שם מהירות סבירה, אני בטוח שב2016 יש ראוטרים שמסוגלים ליותר, מה הייתם ממליצים? ואיך לשדר גם לקומה למ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 114508534,

בוקר טוב חברים יקרים שאלה שאלתית- אני רוצה לחבר את הנתב של TP LINK למודם/ראווטר המסריח של בזק - הTP LINK שישמש כנקודת גישה במטרה להרחיב את הכיסויי של הרשת האלחוטית. כמו כן אני רוצה שתיהיה לי שליטה על התעבורה של הרשת - זאת אומרת שאני רוצה לחלק את הרשת ל 2 ( כמובן אם זה אפשרי ) אני מתגורר עם שותף ואני רוצה לעשות ככה שלכל אחד יהיה נגיד 40 אחוז ואז עוד 20 אחוז ישארו למכשירים ניידים וכ'ו שמתחברים מידי פעם לרשת הביתית . תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ariel Ozeri,

שלום. בסלקום התקינו לי נתב עם חיבור לסיבים מסוג sagemcom c517. שמעתי וקראתי שבחברה מקודדים את הגלישה למכשירים שלהם כך שלא יעזור אם תקנה נתב פרטי, זה לא יעבוד. האם באמת זה כך? האם יש דרך לעקוף את זה? לא רוצה לשלם תוספת 25 שח לחודש עבור הנתב. מה ניתן לעשות?

7. מבקש המלצה לראוטר מודם עם רכזת גיגהביט.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני ושכן שלי רוצים לגבות אחד לשני את רשת באינטרנט בבית הוא מחובר דרך HOT ואני בבזק לשנינו גם חברות תוכן שונות מהבית שלי לבית שלו ולהפך יש קליטה של אינטרנט אלחוטי (מוצפן) בערך 60-80 אחוז גלישה באחוטי דרך רשתות אחד של השני בבית אחד של השני אפשרית בלי שום בעיה אנחנו רוצים לגבות אחד לשני את כל הרשת הקווית (לי 4 משתמשים בקווית ולו 3) איך אפשר לעשות את זה ? העברת כבל רשת בין הבתים היא לא אופציה מועדפת בגלל שאנחנו קופצים דרך שכן (קומה 5 ו7)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה יש לי ROUTER שמחובר לאנטרנט ואליו מחובר 2 מחשבים , עכשיו אני מעוניין נניח לצורך השאלה לפתוח על שניהם שרת FTP בפורט 21 זה אפשרי לעשות port forwarding של אותו פורט ל2 מחשבים שונים? (כתובת IP שונים)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BedB0y,

אהלן אני מחפש המלצה לראוטר משולב אלחוטי וחוטי שיחוברו אליו 3 מחשבים נייחים ו2 ניידים. שווה כבר לקחת משהו בתקן N או להסתפק בG? האם יש יותר קרינה בתקן N או שאין קשר? עד כמה הקרינה חזקה ביחס לפלאפון? זה בשביל בית רגיל 4 חדרים. מה אתם ממליצים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by anadav,

היי, לפני כשבוע החלפנו בבית את תשתית האינטרנט מהוט לבזק. בזק הביאו לנו מודם+ראטור (Dlink DSL-6850U) בהגדרות הWIRELESS יש הגדרה שנקראת MAX CLIENTS ומוגדר שם 16. שאנחנו מנסים לשנות את המספר למספר גבוה יותר נכתבת השגיאה שצריך לבחור מספר בין 1 ל16. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להגדיל את הכמות של המכשירים המחוברים לWIFI או שמדובר בחומרה עצמה? יש לנו כמות גדולה של מכשירים ו16 זה קצת יותר מהנדרש (יש בסביבות ה12 ברגיל) תודה

13. Started by habarbash,

שלום, רציתי לדעת אם אני קונה מארה"ב ראוטר אלחוטי, האם הוא יעבוד כמו שצריך בארץ, או שצריכה להיות התאמה מיוחדת? שיטה שהשתמשתי בה עד עתה היא, שאני פשוט עושה חיפוש של הדגם נרצוי ה ZAP, ואם אני מוצה שהוא נמכר בארץ אז אני יודע שהוא יעבוד כמו שצריך, אבל מה לגבי דגמים שאני לא מוצה ב ZAP, האם זה אומר שהם לא נתמכים או שפשוט לא מוכרים אותם מסיבה אחרת? אני מעוניין באחד מהדגמים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833162031 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833156249 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mikibo,

שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by הדוד משה,

האם ניתן לרכוש בארץ צמד מתאמי הום-פלאג טובים וזולים שיעבדו היטב עם הראוטר של בזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, יש לי שאלה שקיבלתי בנושא subnet. יש לי 6 שרתים. לכל שרת אני צריך לתת כתובת ולשמור עוד 2 כתובות לעתיד. באיזה subnet אני צריך להשתמש ולמה ? תדוה רבה !!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Samnet,

1. רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר שרת USB שמתחבר לראוטר דרך LAN או דרך WIFI? שמאפשר חיבור רגיל של כל אמצעי הUSB של המחשב, כלומר במקום לחבר את כל הUSB למחשב מחדש כל פעם אני יחבר את זה לשרת הזה וזה תמיד יהיה מחובר לראוטר שתמיד פועל גם ככה. 2. יש לי בית מעצבן ארבע קומות, המודם ADSL ראוטר אלחוטי של בזק מחובר בקומה 1, שם הכל עובד, מקומה 1 לקומה 2 חיברתי דרך מתאם חשמל בקיר שמחובר לראוטר נוסף באותה קומה, בקומה 3 יש ראוטר נוסף מאותו דגם TPLINK 941 שמחובר דרך WDS מ2 ל 3. גם שם בינתיים הכל בסדר, אני נמצא בקומה 4 ואני מתחבר כרגע לראוטר בקומה שלוש אבל שגורם לי לחוסר קליטה במקומות מסויימים בקומה 4. אני מחפש עוד איזה מוצר שישדר לי בקומה 4 . חשבתי על ראוטר שיתחבר עם WDS לראוטר בק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי פינגים ממש גבוההים בשרתי ונטרילו מחו"ל ובארץ, ואני שומע בדיליי של כמה דקות בד"כ הפינג יכול להגיע לאיזור ה20 אלף אפילו... עכשיו ביררתי קצת ושאלתי והבעיה אמורה להיות אצל הספק... (בזק בין לאומי) עכשיו בהנחה שאני מתקשר לבזק בשביל לבקש מהם לסדר את הבעיה, מה אני אמור להגיד להם? מקווה שזה הפורום המתאים, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם לא מזמן התחברנו לרשת האלחוטית שבמצע, ספק = בזק וגם תשתית = בזק 014 חבילה של 1.5K. לפני שעברנו לרשת אלחוטית המחשבים היו מחוברים ברשת חוטית עם כרטיסי רשת, וכל פעם שמישהו רצה לשחק ברשת (CS\UT) היינו מתחשבים אחד בשני ועוזבים את המחשב. כיום, עוד מחשב הולך להגיע בקרוב והמחשבים יהיו מחוברים כך : 2 לראוטר האלחוטי, והמחשב הנוסף עם כרטיס אלחוטי. הבעיה כבר היום, שבעת משחק ברשת יש לאגים קבועים ומעצבנים, ב2 המחשבים!! וזה לא בגלל עומס, כאשר במחשב אחד משחקים השני פנוי לחלוטין ואף מכובה. מה אני עושה בשיל לפתור את זה??? :s05: תודה רבה קובי.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מודם כבלים מוטורולה עם חיבור רשת אני רוצה לחבר אותו לראוטר שאני אקנה, כדי שיהיה שיתוף אינטרנט בלתי תלוי כמו שהבנת זה הדבר החשוב ביותר... אני רוצה שכל מחשב יוכל להתחבר לאינטרנט ללא קשר אם המחשב השני דלוק או מחובר כבר או משהו בסגנון... כמו כן, האם אני צריך ראוטר או סוויץ'? ואיזה פרוטוקולים הם צריכים להכיל? נ.ב, שני המחשבים על XP. תודה רבה ויום טוב נדב עריכה -------------------------------------- סורי, סורי... יש נושא כזה כבר כן אני יודע... פעם הבאה לנסות :book: לפני שמפרסמים... הרשות נתונה לנעילה. יום טוב!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום כולם, יש לי מחשב שמשמש בתור NAS. כדי לא לבזבז חשמל הוא רוב הזמן במצב "שינה" ואני מעיר אותו ממחשב אחר כדי לגשת לנתונים כשצריך. הבעיה שלוקח לו זמן רב יחסית להופיע ברשת (בין 10 שניות לחצי דקה) למרות שהוא כבר פעיל והתעורר, הייתי רוצה לזרז את הזמן הזה. אני חושב שהראוטר מחבר אותו לרשת לאט מדי, איך אפשר לבצע זאת? **כל המחשבים מחוברים עם כבל LAN לראוטר 1043nd, שמריץ DD-WRT.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני משתמש דרך המכשיר הסלולרי שלי בתור מודם. רציתי לדעת האם אני יכול לחלק את הגלישה באינטרנט מהמכשיר הסלולרי ל 2 מחשבים (אני גר עם שותף, וסתם רצינו לדעת אם ניתן לגלוש ממכשיר אחד דרך ל2 הלפטופים שלנו ע"י חיבור USB כלשהו). תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה ואני צריך להחליף איפי. ויש לי איפי קבוע של הוט [ברשת]. יש אפשרות להחליף את האיפי באיזה דרך? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים