רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם הנתב כבר מספר חודשים, אבל שמתי לב לתופעה מוזרה שנראית לי כמו קריסה. המכשיר מחובר ל-PC בחיבור כבל. במקביל מחובר גם לדיסק חיצוני. כשאני מריץ uTorrent וקצב ההורדה גבוה (מעל 600K), לאחר מספר דקות הנתב פשוט מנתק קשר לחלוטין. כלומר, לא ניתן להגיע אליו בפינג גם אלחוטי וגם קווי, למרות שהוא דולק ונראה שהכל תקין. רק אתחול של הנתב מחזיר אותו לעבודה רגילה, אבל שוב, אם מועמס - הוא "קורס". אם ה-uTorrent מוריד בקצב נמוך יותר (200K למשל), אין בעיה כלל. ניסיתי לבצע שחזור של הגדרות יצרן, אך התופעה חוזרת. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, כאשר אני מפעיל את בקרת ההורים יש לי אפשרות לאפשר רק למחשב אחד להיות כמחשב הורים ושההגבלה לא תשפיע עליו, כאשר שאני מכניס מחשב לרשימה אני יכול להרשות לו לגלוש רק ל-8 אתרים או אם הוא לא מוכנס לרשימה כלל אין לו גישה לאינטרנט, איך אני יכול לאפשר ליותר ממחשב אחד שההגבלה לא תשפיע עליו? כי יש שני מחשבי הורים ומחשב ילד אחד, תודה!.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס רשת הכי פשוט שאפשר וזול לטווח רחוק במיוחד, אין צורך בתקן הn היות ואין אותו לשכנים שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לדעתי מידע בסיסי על המחשבים המחוברים לרשת שלי. יש לי את ה MAC Address (מ ה Wireless Statistics) שלהם מהמידע שברוטאר. יש אפשרות לדעת מידע בסיסי מכתובת MAC?פקודה ב cmd? למשל לדעת את שם המחשב, אייפי, זמן ברשת וכו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. קראתי פה את מה שכתבתם על ראוטרים וכדומה אבל עדיין לא הבנתי מה מומלץ. אז רציתי לכתוב פה את האופציות שלי, ולבקש שתגידו לי מה עדיף. מבחינת הראוטרים, יש את: 1) Level One דגם WBR-6001 2) D-LINK דגם DIR-615 באיזור ה-280 ש"ח. ואת: 3) אלחוטי Edimax דגם 6524N 4) LinkSys דגם WRT54GL באיזור ה-350 ש"ח. השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור) בקשר לכרטיס רשת. יש את: 1) Level One דגם WUA-0600 2) TP-Link דגם USB WN821N באיזור ה-150 ש"ח. ואת: 3) Edimax דגם EW7718IL 4) D-Link דגם DWA-140 באיזור ה-200 ש"ח. גם פה השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (ושוב אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax br6204wg אני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנט עדכנתי קשוחה בראוטר חיברתי את המודם ל wan הגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובד מישהו יכול לעזור זה ממש דחוף
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני גר מרחק בית מאבא שלי שמשתף לי אינטרנט 12 מגה מהבית שלו אלי... לאחרונה נתקלתי בבעיה בראוטר שהתחבר לו לרשת הביתית כ client והפיץ לי אינטרנט אלחוטי בבית שלי ... מה שעשיתי במקום הוא להביא מחשב ישן יעודי, התקנתי בו ווינדווס 7 ובעזרת מתאם רשת אלחוטי חזק אני מתחבר אליו לראוטר שלו.. ורוצה משם לשלוח דרך הכרטיס רשת החוטי שבאותו מחשב שיעדתי לזה אינטרנט לראוטר שיחובר לאותו מחשב ויפיץ אינטרנט בבית. . עשיתי גישור ביין שני הכרטיסים (האלחוטי והחוטי) ונפח לי מעיין סמלון של מודם(network bridge) , האינטרנט עכשיו נשלח אל הראוטר מכרטיס הרשת החוטי (מחובר ליציאת ה wan) והאינטרנט פועל, הבעיה היא שכל כמה שעות אחדות לפתע לרטוטר שלי אין אינטרנט, יש לציין שבמחשב (שהפך לראוטר) האינט…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לNGN ואני צריך להחליף ראוטר כי יש לי ישן שלא תומך בתקן N(היום אני מחובר דרך מודם וראוטר). האם לקחת ראוטר מבזק או לקנות ראוטר בנפרד? האם יש המלצה על דגם או חברה ספציפים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, בקיצור ולעניין אני נמצא כרגע במצב הזה : Switch ("טיפש") של אדימקס מסוגל לתת אינטרנט רק ל3 מחשבים עקב ההגבלה של המודם. תשתית : הוט 2.5 מגה ספקית 012 2.5 מגה ללא חייגן וללא חבילות מיוחדות וכדומה. אני מחפש ראוטר אמין וטוב כי כבר נמאס לי מאדימקס (2 ראוטרים דפוקים שלא עובדים כמו שצריך) עם WIFI ועם 5 חיבורים לרשת כבלים שכבר קיימת בבית. מה שאני מחפש זה מינימום פעמים לרדת מתחת לשולחן שלי ולעשות איפוס לכול הרשת כדי ששוב יהיה אינטרנט לכולם כי כבר נמאס לי! תקציב עד 400 שקל ומומלץ מתחת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה מחשבים - שניים נייחים בעלי XP ואחד נייד עם VISTA. בינהם יש רשת שעובדת בצורה נאותה נכון לעכשיו, האינטרנט עובד טוב ויש גם שיתוף קבצים ומדפסות. מה שמוזר הוא שבין המחשב עם ה XP לזה עם VISTA אי אפשר להיכנס לתיקיית שיתוף קבצים בצורה הרגילה תוך לחיצה על NETWORK PLACES אלא אני צריל להיכנס ל RUN ולהקליד את כתובת האייפי של המחשב הרצוי ואז ניםתחת התיקייה. יתרה מזאת, הדבר עובד רק כאשר אני עושה זאת מהנייד. כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב הנייח לנייד בדרך הזו הוא חושב מספר רגעים ולא פותח דבר.. יש למישהו הסבר לתופעה ואיך אפשר בכל זאת לראות את התיקיות בצורה רגילה? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להגדיר להתב שיקדם פורטים נבחרים במקרה זה של הלף לייף 27015 איך אני עושה דבר כזה ואיך אני מוריד את הDHCP ואם אני צריך להוריד אותו בכלל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי TOP40 והקליטה בחלק מהבית לא טובה. השאלה שלי היא איזה repeater אני צריך לשים שיתמוך במהירות. האם כל ראוטר בתקן N יעשה את העבודה? ספציפית, אני יכול להביא מחבר טוב בזול 2760U של DLINK שזה אמנם מודם משולב נתב אבל האם הוא יעשה לי את העבודה בלי להגביל את המהירות? http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm ועוד משהו קטן האם יש איזשהו repeater במחיר שפוי (פחות מ200 נגיד) שיכול התאים לי בלי להגביל את המהירות גם בתדר 2.4 וגם ב5? תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי דריבר, חיברתי את הראוטר למודם וגם ישירות למחשב (עם כבל). ניכנסתי לממשק הגדרה שלו וניכנסתי ל-Wizerd. וסימנתי שם PPOE או משהו כזה (PPP over Ethernet או משהו כזה), שמתי את השם משתמש והסיסמה של החשבון שלי בנטויזן ועשיתי ואין אינטרנט. נכנסתי להתקשרות ועשיתי לו "תקן" והוא לא מצליח לחדש את ה-IP. אין לי אינטרנט או DNS או DHCP. מה הבעיה ואיך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
על מנת להתמודד עם בעיות של כיסוי אלחוטי, מכריזה היום סלקום על מערכת MESH. המערכת מבוססת על בקר מרכזי אליו מתחברים לווינים המפוזרים ברחבי הבית. המערכת מופעלת באמצעות אפליקציה המאפשרת למקם את הלווינים באופן אופטימלי. המערכת תהיה זמינה הן ללקוחות סלקום והן ללקוחות של חברות אחרות במהלך חודש נובמבר. הלקוחות של סלקום יקבלו את הבקר המרכזי בחינם וישלמו 15 שקל לחודש לכל לווין. לקוחות של חברות אחרות ישלמו 350 שקל עבור כל יחידה. המערכת של סלקום היא יוזמה טכנולוגית של יצרנית הנתבים ADB המתבססת על שבבים של חברת ברודקום ותוכנה של חברת AirTies הטורקית. ההכרזה של חברת סלקום, המגיעה בעיקר כהודעה לעיתונות, דלה מאוד בפרטים טכניים. כך למשל לא ברור אם …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך (אם בכלל) לשנות את הגדרות מודם הכבלים ולהפוך אותו לראוטר?? ברשותי מודם מוטורולה מסוג sb4200 surfboard אני מחובר לתבל ועובד עם XP. כרגע צורת ההתקשרות שלי מתבצעת ע"י חייגן. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית לאינטרנט בבית. אין בבית מחשב נוסף. האם אני צריך בעצם להקים רשת של מחשב אחד? האם כל מה שאני צריך זה ראוטר + מודם אלחוטי? האם 3CRWDR101A75 של 3COM מתאים לי? אשמח לשמוע על מוצרים נוספים. חשוב שיהיו אמינים ופשוטים להתקנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-