עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם כרגע יש לי חיבור ללא חייגן ל-013 ויש לי גם חשבון ב 014, האם אני יכול בכל זאת להתחבר לחשבון ב 014 ? (לא מצאתי על חומר בחיפוש)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by GTxZ,

פרטים, תמונות, לינקים יעזרו. אלו הראוטרים שבזק בחרה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by roey1,

אז ככה, יש לי תשתית של כבלי רשת בכל הבית אל הארון הראשי שם יש מתג של 8 פורטים. בחדר מסויים יש מחשב ועכשיו נוסף לי גם מדפסת בעלת יציאת ETHERNET שאני מעוניין להשתמש בה כדי להדפיס בכל שעה מכל המחשבים בבית ללא תלות במחשב מסויים. הבעיה שחדר הנ"ל יש נק' רשת אחת בלבד . בהתחלה חשבתי לעשות מין פיצול ולחלק את הנק' ל-2 נק' (היא מחווטת כל ה-8 גידים ) אך זה עניין של עבודה קצת.. ראיתי עכשיו מין מפצל RJ-45 כמו זה . השאלה שלי האם זה יעבוד ולא יפריע למחשב לקבל IP מהראוטר. האם צריך בשני הצדדים לשים מפצל? על המפצל יהיה מחשב ומדפסת עם IP קבוע מן הסתם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ניסתי כמעט הכל, החל מאיפוס הגדרות יצרן (כולל מחיקת עוגיות וקבצים זמניים) של IE ועד סריקת אנטי וירוס (AVG) ו Spybot אפילו ביצעתי ניקוי דיסק של מערכת ההפעלה המחשב אמור להיות נקי ולעבוד מהר בגלישה. אבל ממש לא... מה יכולה להיות הבעיה? ה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by raanan,

להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Sponge Bob,

יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייח (WINDOWS XP) למחשב שלי - הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס רשת... חיברתי את המחשבים - אבל אין לי משג איך אני מעביר קבצים. אשמח לקבל הסבר איך עושים את זה תודה מראש י

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

יש למישהו את התוכנה הזאת אני צריך הסבר על אך משתמשים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין להתקין בבית אינטרנט במהירות הכי גבוהה שניתן (100MB לפי מה שאני מכיר). מה הם התשתית והספק המומלצים על מנת לקבל את מהירויות ההעלאה וההורדה הטובות ביותר? ישמש גם לצרכים אישיים וגם לצרכי עבודה עם חו"ל. כעיקרון העבודה תתבצע עם חיבור חוטי וכל שאר הצרכים בחיבור אלחוטי. תודה מראש לכל המומחים וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Frequency,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ומודם נתב ROTAL - RTA1320a אני יודע שאפשר לעשות CSI אבל אז בעצם יש גשר לאינטרנט דרך שני המחשבים כשהמחשב הראשי הוא המגשר ואני רוצה שהמחשב הראשי לא יהיה קשור לזה ואז אחד יכול להיות דלוק ואחד כבוי ולא משנה איזה ועדיין תהיה לי גישה לאינטרנט כתוב על המודם שהוא "מודם נתב" אז אני יכול איכשהו לעשות שהוא יהיה מחובר תמיד לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אנשים, אני צריך כרטיס רשת USB לשם הגדלת טווך גילוי נקודות ציבוריות ולא בגדול משנה מהירות. אני מתלבט בין הבאים: 1) Edimax EW-7622UMN nMax 802.11n 2) TP-Link TL-WN722N nLITE 802.11n http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5754 3) GS-27USB High Power Lan USB WiFi Wireless Adapter 5dBi Antenna http://www.focalprice.com/CN049S/GS27USB_High_Power_Lan_USB_WiFi_Wireless_Adapter_5dBi_Antenna_Silver.html האחרון הכי חזק יכול להיות אבל אם אקנה אותו, לא תהיה אחריות כי הוא מוכר בסין. לגבי (1) ו(2) מה הייתם ממליצים כאשר הבדל בין 150מ ל300מ בשבילי הוא לא הכרחי וכפי שציינתי בהתחלה, הכי חשוב זה טווח קליטה ויציבות של התקן. חוץ מזה איפה הייתם קונים את הפריט? IVORY או KSP? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו הצטרף למבצע הזה של אורנג', שהוא שימוש באינטרנט ובטלפון מאורנג', 3 חודשים חינם וללא כל התחייבות. האם אכן הם לא גובים כסף ואין איזה התחייבות עתידית, ואפשר לסיים את המבצע ללא כל תשלום? נשמע מוזר 3 חודשים ללא כל התחייבות. תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי בעיה של קליטה של הרשת האלחוטית שלי בבית.. יש לי שלושה מחשבים שניים בחדרים סמוכים ואחד בממד שבצידו השני של הבית. יש לי שני ראוטרים של בזק בבית מדגם Seimens sl-141 ואחד מהם סתם יושב בבית ולא מחובר. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בראוטר הנוסף כמגבר אות עבור הממד כך שתהיה לי קליטה גם שם.. תודה מראש לכל העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, לאור ניתוקים בלי נפסקים אושר לי בבזק להחליף ראוטר באחת מהחנויות ולכן אני אגש היום להחליף. אשמח להמלצות לראוטר מומלץ שבזק מציעים שיכול לתמוך במהירויות גבוהות (50+), לא נדרש שיישדר לטווח רחוק.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yosizach,

כרגע יש לי 1.5 בזק בזק . בהתחלה לא רציתי 2 מגה כי זה היה בזבוז אבל עם המחיר ירד אני מוכן לשדרג . על כמה המחיר עומד .

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, קניתי את הראוטר מדגם TL-WR1043ND וגירסת קשוחה אחרונה 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n הכל היה בסדר עד שהתחלתי להוריד קבצים במהירות של גבוהה. התשתית אצלי היא HOT והספק הוא אקספון והמהירות אצלי היא 12 מגה בכל מקרה כשאני מוריד בטורנטים קבצים במהירות מקסמלית של 1.1 בערך אז אחרי כמה דקות המהירות צונחת ופיתאום אין לי אופציה לגלוש אפילו הפיתרון היחידי הוא ריסטרט לראוטר. היה לי מלפני כן את הראטור של WRT54GL של LINKSYS ואיתו לא היו לי את הבעיות האלו. מה ניתן לעשות? תודה מראש כמו כן משום מה כשאני לא יכול לגלוש דרך המחשב ב LAN אבל כשאני מחובר ל WIFI דרך הפלאפון אני יכול לגלוש רגיל. אגב בהעלאה ממושכת אין בעיה של ניתוקים. אלא רק בהורדה גבוהה של 4 דקות בערך ואז פיתאום א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, פה או בתוכנה, אם טעיתי בבקשה להעביר. המודם שלי מוגדר כנתב [PPOAA], ז"א החיבור קבוע ללא חייגן וצריך לפתוח פורטים לתוכנות הורדה. הגדרתי למודם גם שירות UPnP, שעובר מצויין עם הuTorrent - ברגע שאני פותח את התוכנה, מתווסף לרשימת הפורטים הפורט 13970, שמוגדר כפורט בתוכנה. הבעיה היא שהתוכנה לא מורידה אף קובץ והסימן של ההורדה הופך לצבע אדום - משמע יש בעיה. עם האימיול פתיחת הפורטים פועלת מצויין (HighID). ניסיתי להוסיף את אותו הפורט גם כUDP, ולא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריכה המלצה לכ.רשת אמין וחזק (לא משנה לי איך הוא מתחבר), כי הראוטר רחוק ממני ואני ממש זקוקה לקשר יציב ככל האפשר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כבר כל הבוקר יש לי ניתוקים באינטרנט והחיבור לרשת חוזר כל דקה עד 3 דקות עצמאי אני כרגע בטריפל סי ובזק זה לא קורה בשבוע רגיל רק בימי שישי יש עוד מישהו שזה קורה לו היום? אולי יש בעיות בחיבור לעוד אנשים ולא רק לי

20. ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MDK,

בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים באינטרנט ולחפש כאן בפורום אבל לא הצלחתי. אני מנסה לחבר את ה-LINKSYS בצורה אלחוטית לרשת המקומית שלי כדי שישמש כ-REPEATER בקומה העליונה. כרגע ברשת שלי יש נתב אלחוטי של הוט מדגם TP-LINK TLWR841N. אני רוצה להוסיף בקומה השניה את ה-WRT54GL (הנתב של הוט כבר מקונפג עם החייגן ואני מעדיף לא לשנות עליו הגדרות) עדכנתי FIRMWARE על ה-LINKSYS, גם ניסיתי מדריכים בלי זה אבל אף אחד מהם לא התייחס לחלק בקנפוג שבו אני מגדיר ל-LINKSYS לאיזה רשת הוא מתחבר, עם סיסמא. מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by diamante,

לפאמים אני מקבל הודאה למטה בצד ימין שכבל רשת מנותק :s05: כשבאצם הוא לא ואני גולש ומוריד חופשי מה שמעצבן זה כל פאם שזה קופץ הוא מנתק את האינטרנט וזה נורה מפריע להורדות אם יש פה אנשים שיודעים איך לפתור את הבעיה הזו זה פשוט שיגע אותי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Eylon,

אני כרגע ב adsl 1.5 mbit ותוהה האם כדאי לעבור לכבלים 1.5 mbit... האם אתם מנויי הכבלים : 1.סובלים מניתוקים רבים? 2.איך מהירות ההורדה ממקורות כמו מירק? 3.האם הפינגים במשחקי רשת יציבים ונמוכים בכל שעות היום (שרתי משחק כמו westwood ,battle.net וכו')? תודה לכל המגיבים נ.ב : ההודעה מיועדת למנויי כבלים בחבילת 1.5 mbit בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Cheif,

הסכם הסיטונאות של חברת אקספון עם בזק, שנחתם בתחילת השנה, מניב פירות ראשוניים. החל מהיום מציעה חברת אקספון חבילה משולבת של ספק + תשתית בזק במהירות של 15M, בעלות של 79 שקל בלבד. בשלב זה המחיר מוצע ללקוחות חדשים בלבד שלא היו מינויי בזק. פרטים נוספים - http://018.co.il/internet-service

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.