עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם מחברת HOT אין לי מושג איך להתחבר אליו ניסיתי הרבה IP לא עובד. הטכנאי שהיה פו הצליח אין לי מושג איך.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, בימים הקרובים אני עובר דירה (רמת גן) והגיע הזמן לבחור תשתית וספק אינטרנט. עד היום הייתי עם בזק + בזק בינלאומי במהירות 15 מגה ללא בעיות כלשהן ודיי מרוצה מהשירות. בדירה שאני עובר אליה, ידוע לי שהדיירים הקודמים היו מחוברים דרך תשתית של הוט. האם כדאי להשתמש באותה תשתית של הוט, או לעבור לבזק? האם יש הבדל בין התשתיות מבחינת ביצועי רשת ומהירות? אני מתלבט בין 40 מגה או 100 מגה, כנראה שאלך על 100 מגה. אם Unlimited היה פעיל, הייתי מתחיל איתם... אבל עד אז זה בזק או הוט. תודה, רן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mikibo,

שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בשעות הערב האינטרנט שלי מתחיל לזחול ושרתים במשחקי רשת מגיעים לפינגים של מעל 500 גם בסרברים ישראלים. איפה יותר הגיוני שתיהיה בעיה ,בתשתית(כבלים) או בספקית(אינטרנט זהב)?ואיך אפשר לבדוק את זה? ועוד משהו ,אם הבעיה לא תיפתר עד מחר אני מחליף את שתי החברות כנראה לבזק בינלאומי ובזק , יש המלצות אחרות אולי לספקית?או סיבה למה לא כדאי לעבור אליהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. למי שיש אינטרנט מהיר בכבלים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Shnigo,

היי, צריך לקנות נתב חדש, אני עם בזק + בזב"ל עם 100M התקציב הוא עם 500 ש"ח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tembo,

שלום יש לי מספר בעיות לפני שאני מתחיל להקים את הרשת האלחוטית שלי. יש לי מחשב נייד ושני מחשבים שולחניים. אני מעוניין להקים רשת ביתית שתתמוך ב2 חיבורים חוטיים למחשבים השולחנים וחיבור אלחוטי לנייד. הבעיה שלי היא שהמודם שלי כרגע הוא PCI (פנימי בתוך אחד המחשבים) והחיבור בניהם הוא בסך הכל עם כבל מוצלב.. איך אני אמור לחבר את הרשת הזו? אין לי בעיה שמחשב אחד יצטרך לעבוד כל הזמן שארצה שיהיה חיבור לאינטרנט לשאר המחשבים אבל אני לא מעוניין להחליף מודם. האם בכל נתב אלחוטי יש גם חיבורים חוטיים? האם הנתב צריך להיות מחובר למחשב השולחני שאצלו המודם הפנימי ומשם יציאה למחשב השולחני והנייד? איך בעצם האלחוט יוכל לשדר אם המודם הוא בתוך המחשב והראוטר מחובר לשם?? בקיצור צריך עזרה בבקשה !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Cheif,

על מנת להתמודד עם בעיות של כיסוי אלחוטי, מכריזה היום סלקום על מערכת MESH. המערכת מבוססת על בקר מרכזי אליו מתחברים לווינים המפוזרים ברחבי הבית. המערכת מופעלת באמצעות אפליקציה המאפשרת למקם את הלווינים באופן אופטימלי. המערכת תהיה זמינה הן ללקוחות סלקום והן ללקוחות של חברות אחרות במהלך חודש נובמבר. הלקוחות של סלקום יקבלו את הבקר המרכזי בחינם וישלמו 15 שקל לחודש לכל לווין. לקוחות של חברות אחרות ישלמו 350 שקל עבור כל יחידה. המערכת של סלקום היא יוזמה טכנולוגית של יצרנית הנתבים ADB המתבססת על שבבים של חברת ברודקום ותוכנה של חברת AirTies הטורקית. ההכרזה של חברת סלקום, המגיעה בעיקר כהודעה לעיתונות, דלה מאוד בפרטים טכניים. כך למשל לא ברור אם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Samnet,

1. רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר שרת USB שמתחבר לראוטר דרך LAN או דרך WIFI? שמאפשר חיבור רגיל של כל אמצעי הUSB של המחשב, כלומר במקום לחבר את כל הUSB למחשב מחדש כל פעם אני יחבר את זה לשרת הזה וזה תמיד יהיה מחובר לראוטר שתמיד פועל גם ככה. 2. יש לי בית מעצבן ארבע קומות, המודם ADSL ראוטר אלחוטי של בזק מחובר בקומה 1, שם הכל עובד, מקומה 1 לקומה 2 חיברתי דרך מתאם חשמל בקיר שמחובר לראוטר נוסף באותה קומה, בקומה 3 יש ראוטר נוסף מאותו דגם TPLINK 941 שמחובר דרך WDS מ2 ל 3. גם שם בינתיים הכל בסדר, אני נמצא בקומה 4 ואני מתחבר כרגע לראוטר בקומה שלוש אבל שגורם לי לחוסר קליטה במקומות מסויימים בקומה 4. אני מחפש עוד איזה מוצר שישדר לי בקומה 4 . חשבתי על ראוטר שיתחבר עם WDS לראוטר בק…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by urich,

ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by לוח שנה,

שלום לכם, הסתיימה השנה שהתחייבתי בהוט, ואני כרגע מתלבט לאיזו חבילה לשדרג (חבילה קודמת 1.5Mb). אני מאמין שכעת 2.5 מספיק לי, אני לא מוריד קבצים גדולים שאני אצטרך את זה, אך השאלה היא, האם עם הזמן האינטרנט יהיה יותר כבד, ויהיו יותר סרטוני HD ביוטוב וכו'. מה דעתכם? אגב, הפרש המחירים בין החבילות (ספק+תשתית) 42 ש''ח (107 מול 149). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה לעשות את זה בכדי להשתלט על המחשב מרחוק באופן מהיר יותר..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shimronfio,

היי, רכשתי השבוע מ-KSP את המוצר הזה:https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. מגדיל טווח מדגם dap-1325. לאחר חיבור לחשמל, וחיבור המגדיל טווח פעם למחשב בעזרת כבל רשת ופעם נוספת לראוטר, לא הצלחתי להתחבר לכתובת של המכשיר ולבצע הגדרה שלו. האם יש סיכוי שאולי פספסתי משהו בדרך? או שהמכשיר תקול?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by barkey,

או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ROYANDROID,

שלום, אני רוצה לשנות הגדרות רשת וכאשר אני נכנס למקום שבו אני צריך להכניס את השם משתמש וסיסמה (אני מדבר על הadmin ולא על הוויפי) אני רושם admin בשם משתמש וadmin בסיסמא זה לא עובד..... אולי השם משתמש וסיסמה הם אחרים???? הראוטר הוא: cisco linksys תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני עומד להתקין מחדש מערכת הפעלה בשל תקלות מסויימות. מערכת ההפעלה היא: WIN7 64 BIT מודם: AZTECH ADSL2 ראוטר: TPLINK WR1043 ND חשוב לי מיד להיות מחובר לאינרנט ושהרשת הביתית (מחשב נייד נוסף) תעבוד. שאלתי היא: האם בסיומו של התהליך קרי התקנת הדרייברים כולם, ברגע שאחבר את המודם והראוטר למחשב אוכל לגלוש כרגיל או שעלי לבצע פעלות מקדימות או לאחר ההתקנה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני במהלך בניית בית ואני רוצה למקם את המחשב בממ"ד- השאלה אם יש נתבים מספיק חזקים בשביל שיוכלו לספק תקשורת אלחוטית טובה מתוך הממ"ד החוצה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by BedB0y,

אהלן אני מחפש המלצה לראוטר משולב אלחוטי וחוטי שיחוברו אליו 3 מחשבים נייחים ו2 ניידים. שווה כבר לקחת משהו בתקן N או להסתפק בG? האם יש יותר קרינה בתקן N או שאין קשר? עד כמה הקרינה חזקה ביחס לפלאפון? זה בשביל בית רגיל 4 חדרים. מה אתם ממליצים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by anadav,

היי, לפני כשבוע החלפנו בבית את תשתית האינטרנט מהוט לבזק. בזק הביאו לנו מודם+ראטור (Dlink DSL-6850U) בהגדרות הWIRELESS יש הגדרה שנקראת MAX CLIENTS ומוגדר שם 16. שאנחנו מנסים לשנות את המספר למספר גבוה יותר נכתבת השגיאה שצריך לבחור מספר בין 1 ל16. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להגדיל את הכמות של המכשירים המחוברים לWIFI או שמדובר בחומרה עצמה? יש לנו כמות גדולה של מכשירים ו16 זה קצת יותר מהנדרש (יש בסביבות ה12 ברגיל) תודה

21. בס"ד אז ככה יש לי מחשב נייד עם wifi שמחובר תמיד לאינטרנט, הביאו לי עכשיו מחשב נייח ישן כזה ואני לא רוצה כ"כ להשקיע עליו כסף.. אני לא יכול לחבר אותו כרגיל (חיבור חוטי..) כי הוא נמצא רחוק מהראוטר. אני יכול לקנות מתאם אלחוטי ולהתחבר דרכו אבל הבנתי שאולי אפשר לחבר את הכרטיס רשת של הנייד שמחובר לאינטרנט אל הכרטיס רשת של הנייח ולהגדיר איכשהוא את הנייח שיתחבר באמצעות הנייד לאינטרנט.. אם מישו עשה זאת בעבר והוא יודע איך או אם יש סתם הצעות אני אשמח.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכם ! יש לי ריפיטר מסוג Edimax EW-7416APn . אני מנסה להגדיר אותו , אבל ללא הצלחה . חיפשתי באינטרנט מדריכים ולמה לשנות את ה- IP בלוח הבקרה , ואז ל- 192.168.2.1 כשהוא מחובר בכבל (המחשב לריפיטר) באינטרנט אקספלורר והוא לא נותן לי כלום . הוא טוען לי קצת ואז כותב שלא ניתן להציג את הדף המבוקש . מה לעשות ? תודה מראש , איליה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by שמואל רוברו,

מבקש המלצות לאינטרנט ביתי . יציב ומהיר , תודה .

24. Started by onlyhuman,

אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by alone66,

האם ניתן להפוך את הנתב הזה לכרטיס רשת אלחוטית , כלומר ללוט ממנו את הרשתות הפתוחות באזור במידה ואין קן אטנטרנט כלומר להפוך את הראוטר הזה לכרטיס רשת אלחוטי ללא חיבור למקור רשת . תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים