עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wons,

היי חבר'ה על איזה נתב זול ובעל איכות סבירה היתם ממליצים לקנות ע"מ שישמש כרפיטר ? בתקציב של עד 300 שקל רון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by L1ron,

שלום לכולם לפני כמה ימים שידרגתי ל10 מגה מ2.5 (יש לי ראוטר בבית , 2 מחשבים) ואני לקוח של בזק... הענין שאני לא רואה בכלל הבדל בגלישה ובמהירות שאני גולש.. ובהורדות זה בדרך כלל מוריד בכלל על 300-600 ויותר לכיוון ה500 ולעיטים נדירות מתקרב למגה לשניה.. איך זה הגיוני עם שכשהיה לי 2.5 היה מגיע לי ל370 כמו כלום... ובדקתי כמובן שהאינטרנט באמת על 10 מגה גם בבדיקה של בזק וגם מולם..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי קניתי היום באופיס דיפו את edimax br-6424n (כן אני יודע שזה לא המקום לקנות מוצרי מחשב אבל רציתי ראוטר להתקין לשבת) וקראתי פה כמה הודעות שלא כל כך מרוצים מהמכשיר הזה... השאלה אם אתם ממליצים לי להחליף אותו או לפתוח אותו מחר בבוקר? עברתי לגור עם חברה שלי והיא בADSL ואני הייתי בכבלים אז אני עדיין לא יודע באיזה מהם אני הולך לבחור. לגבי התנאי העבודה של הראוטר הוא שהמחשב הנייח שלי יהיה 90% מהזמן היחידי שעובד ומחובר לאינטרנט אבל יש עוד 2 לפטופים שגם ישתתפו באינטרנט לפעמים. המרחק המירבי הוא לא יותר מ20 מטר (לעיתים רחוקות) אבל שאר הזמן לא יותר מ5 מטר. יש עוד פרמטים שאני צריך לשתף? אני עושה הכל עם האינטרנט, אני עובד דרכו, הורדות, לפעמים משחקי אונליין אז אני צריך ראוטר טוב. התקציב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tall978,

שלום לכולם. יש לי נתב EDIMAX E6204WG בחיבור לכבלים דרך L2TP . ברשותי מחשב נייח אחד (WIN XP). ועכשיו גם נייד (VISTA) ברגע שאני מחבר את הראוטר בחיבור קווי למחשב (לא משנה איזה מהם..) אני לא מצליח לגלוש. ברגע שאני מחבר את הקו רגיל בלי קשר לראוטר אני גולש בלי בעיה. יש לציין שלפי הגדרות הראוטר . יש כתובת IP והוא מראה שהוא מחובר לרשת רק שלא מצליחים לגלוש באתרים הדבר קורה גם בחיבור הקווי וגם כאשר אני מחשב את הלפטופ בצורה אלחוטית לראוטר. אני מנסה להבין מה חסום שם ולא מצליח. יש איזה רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. חברה אתמול רכשתי את הנתב האלחוטי הנ"ל ונתקלתי בבעיה בפתיחת פורטים לאימיול מישהו יכול להדריך אותי איזה שלבים לעשות כדי לפתוח פורטים לאימיול דרך אגב נעזרתי באחד האנשים של בזק והוא הדריך אותי מה לעשות וזה לא עזר הוא טוען שאולי הפירוול במחשב שלי (nod32) חוסם אולי את האימיול אבל זה לא נכון כי עד שהחלפתי האימיול עבד מצויין בקיצור אני צריך עזרה בנושא הזה תודה !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Kobe,

שלום לכולם ושבת שלום! אז ככה לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה בעקבות המלצות שקראתי עליו, יש לציין שלפניו היה ברשותי D-Link 524 שעבד בצורה סבירה ותו לא. לאחר התקנה ראשונית של הראוטר על תשתית הכבלים הכל עבד מצוין עד לפני חודש לערך מאז הראוטר מסרב לשדר אך כשאני מתחבר ישירות למודם ללא הראוטר אני גולש ללא בעיה. המודם שלי הוא של הכבלים והוא מחובר לאינטרנט ללא חייגן עכשיו לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הראוטר הנ"ל בחיבור כבלים בארץ. מבקש עזרה בקינפוג המכשיר והתאמתו לאינטרנט בכבלים.... בתודה מראש לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ברצוני להתייחס ל2 דברים, אחד לגביי מה שצ'יפ הפנה אותי אליו http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm ושם הוא אומר "הדגשתי את המילה כיסוי (coverage), כיוון שיש נטייה, שגויה, לייחס לתקן N טווח (range) רחב יותר. הטווח, כלומר המרחק בין המשדר למקלט אליו מגיע התקן אלחוטי בתקן N, אינו שונה באופן מהותי מזה שהתקן בתקן G מגיע אליו. ההבדל בין התקנים הוא ברמת הכיסוי -- כלומר, בטווח אותו מכסה תקן N, שהוא די חופף לזה המכוסה על ידי תקן G, יהיו הרבה פחות נקודות מתות ונקודות עם קליטה גרועה, מאשר בתקן G." ולעומת זאת בWIKI זה מה שרשום: http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 שG מגיע ל38מטר בתוך מבנה ומחוץ למבנה ל140 מטר ולעומת זאת תקן N כמעט כפול, לי זה לא נשמע הגיוני. דעתי: ה…

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by niva401,

בהמשך להתקנה מחדש של דרייבר כרטיס רשת אלחוטית - בקר הרשת במנהל התקנים נהיה צהוב עם סימן שאלה איך ניתן לטפל בבעיה זו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב ישן פנטיום 4 מערכת הפעלה XP לוח אם P4S533-MX של ASUS. המחשב זיהה חורה חדשה והחל תהליך ההתקנה עד לשלב בו אמור להעתיק קבצים למחשב . בשלב זה המחשב התמהמה כמה דקות ואז כבה. ניסיתי לחזור כמה פעמים על הפעולה ושוב אותה תוצאה. מישהו יודע מה עליי לעשות? תודה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by avivm,

שלום, מה המשמעות של מהירות המודם (נגיד 56kbps) במחשבים ניידים? זאת המהירות המרבית שאפשר לגלוש בה? זאת המהירות האלחוטית המרבית? לא ברור לי... תודה!

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by tuviaa,

שלום הנתב מותקן בביתי בקומה העליונה. קליטת סיגנל האלחוטי חלש בקומה הראשונה ובלתי אפשרי במקלט. איך ניתן להתגבר על הבעיה. האם ע"י הוספת ACCESS POOINT או אולי מגבר קליטה. אנא המליצו מודל ויצרן אמין.עדיף LINKSYS/D-LINK/NETGEAR תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cheif,

לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by coran,

שלום לכולם קניתי שרת קטן ויש עליו windows server 2008 כל הקבצים של כל הבית מאוחסנים עליו אם זה מוזיקה סרטים מסמכים וכדומה ברצוני שיהיה לי גישה לשרת מכל מקום בעולם משהו יכול בבקשה לעזור לי לעשות את זה תודה רבה רן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Cheif,

האם ההכרזה על ה-iPhone החדש מערערת את מעמדו של ה-iPad כ-"גאדג'ט הנחשק ביותר"? http://www.netcheif.com/blog/?p=708

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by kobi_af,

אפילו שחברת האינטרנט שלי לא תדע איפה אני גולש...יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  17. שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by קלרה,

שלום, אולי משיהו מכיר את כתובת האתר של ראוטר LEVEL ONE? הכתובת ההבאה 192.169.123.254 לא עובדת.. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DL,

שלום חברים, יש לי בעיה עם ראוטר Edimax BR-6524n הראוטר עבד מצויין במשך כמעט שנתיים במחשב של ההורים, היום העברתי אותו אלי וניסיתי להפעיל את הפונקציה האלחוטית, הסתבכתי קצת עם ההגדרות (בשלב הזה רק האלחוטי לא עבד, יכולתי להשתמש בו כשהוא מחובר למחשב בכבל) אז החלטתי לעשות לו אתחול הגדרות ע"י לחיצה 20 שניות על הכפתור ריסט בגב המכשיר. אחרי הלחיצה המחשב פשוט הפסיק לזהות אותו, אני לא יכול להיכנס אל ההגדרות שלו דרך 192.168.2.1 וכשאני נכנס ל IPconfig דרך cmd הוא מראה לי שאין default gateway אל הנתב... מישהו יודע אולי אם יש דרך להציל את הראוטר הזה? אני מקווה שהבעיה היא לא שמשהו נדפק בהגדרות שלו כשלחצתי על הריסט, בינתיים אני מנסה לעדכן דריברים שונים במחשב אבל אין שינוי במצב... אשמח ל…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  20. הוכרז הנתב הראשון התומך ב-450Mbps. כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=701

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  21. מחפש נתב שיחזיק לי בניין משרדים בעל שני קומות דרוש נתב עם קליטה חזקה מאוד...!!!! מה ההמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Lahav123,

שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם יש ברשותי נתב של בזק 2650U הראוטר זמין ועובד בסדר גם אלחוטית וגם קוית יש חיבור לאינטרנט וגם DHCP רגיל הבעיה היחידה היא שהוא לא מצליח להכנס לממשק דרך הדפדפן * בהתלה הכתובת היתה 10.0.0.138 שניתי אותה ל 10.0.0.100 לצרכים אישיים (זה עבד טוב לאחר השינוי) כעבור שבועיים חלה הבעיה הזאת אך הראוטר כמו שציינתי עובד ללא בעיות איך אני יכול להכנס לממשק של הראוטר ולמה זה קורה ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by MrAccident,

שלום האם אפשר לחבר את כבל הרשת שיוצא מהמודם להב או איזשהו מפצל ומשם להעביר לשני מחשבים, או להעביר אחד למחשב ואחד לראוטר? פשוט באחד מהמחשבים פחות חשובה לי המהירות אז אחד הייתי מעדיף לחבר ישירות, אם זה משנה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לאחר התקנת דרייבר כרטיס רשת אלחוטית - בסמל של כרטיס רשת מופיע: edimax wireless lan card not exist מה ניתן לבדוק?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.