עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום, לאחר שכל הפורטים של בתוכנות השונות היו פתוחים, עשיתי עוד פעם בדיקה לראות אם הם פתוחים(דרך התוכנה PF) וכולם היו סגורים, ניסיתי לפתוח אותם שוב, לפתוח פורטים אחרים, וכלום לא עוזר. אני עם הקושחה המקורית 1.02.8 מה עושים? אריאל

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם שיתוף משאבים .אחרי הגדרת קבוצת עבודה מחובר עם נתב +כרטיס רשת אלחוטי usb לשתף את MDmmm http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htmתודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות. קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים. מישהו קיבל שיחה דומה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ganav,

מחשב מספר 1 ומחשב מספר 2 מחוברים באותה רשת. נגיד ואני מגדיר בראוטר שכל תקשורת שמגיעה בפורט שהביטורנט משתמש בו, תופנה למחשב מספר 1. עכשיו אם אני מנסה להוריד משהו בביטורנט ממחשב מספר 2, אני לא אצליח?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. מחפש לשדרג את הרשת הביתית בראוטר מהיר יחסית שיעביר תכני HD בין כמה מחשבים (בwireless כמובן) קראתי קצת על הDIR-655 שנשמע מעולה אבל קצת ייקר, יש יותר זולים שעדיין עומדים בתקן אכותי כזה גבוהה של מהירות העברת מידע (ללא ניתוקים דחופים) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מדובר בחלק מחומר לימודי שאני לומד , יש שם דוגמא לכתובת 192.255.255.0 שמקבל כתובת מסיכת תת רשת 255.255.255.192. אחר - כך עוד דוגמא כתובת 192.2.2.135 מקבלת 255.255.255.224. זה מה הסיפור כאן זה סתם עוד נתון שאני מקבל.? אני אמור לדעת לפי כתובת IP מה הכתובת MASK או שזה לא משהו שאני אמור לדעת איכשהו?

• 47 תגובות
    • 10k צפיות
  8. Started by mikko,

כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. עכשיו ראיתי את הפרומו, לא יודע אם זה יהיה מעניין או אם ידברו שם על שיבוש תעבורה או סתם על כמה שהוט הם חרא בכל מקרה חשבתי לעדכן עקב כל הדיונים של "הבטיחו לי X ואני מקבל Y"

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש.. משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות. באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by redead,

תקשורת את'רנט בעלת קיבולת של 10Mbps , כמה ביטים בשנייה זה יוצא ואיך עושים את החישוב? תודה.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by emule2,

יש לי בבית מחשב עם מודם ADSL פנימי שמשתף את האינטרנט דרך ICS ואני מעוניין לחבר אליו ראוטר אלחוטי עכשיו ניסיתי לחבר את יציאת הWAN של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב וזה לא עבד (לא הצלחתי לגשת לראוטר) מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  13. היי חברים לא אכנס יותר מדי לפרטים, רק אומר שהשותף שלי השתלט על האינטרנט ומוריד ומעלה בלי סוף בביטורנט, מה שתופס את כל הרוחב פס של ה-3 מ"ב בלבד. בעקבות זאת יש לי ניתוקים כל רגע, אי אפשר לגלוש כמו בן אדם, אפילו גוגל לפעמים בקושי עולה לי. מכיוון שהוא עם מחשב שולחני ואני עם נייד (אני קולט אלחוטי והוא קווי), אז הוא ממש השתלט על הכל ומוריד ומעלה נונסטופ. הסיבה שאני לא מדבר איתו על זה היא מפני שיש סכסוך קטן בינינו, ואני כרגע מעדיף להסתפק בפרטים האלו השאלה שלי היא האם ניתן באמצעות תוכנה כזו או אחרת להגביל את הרוחב פס שלו כך שלפחות תהיה חלוקה שוויונית ברוחב פס? גם את הסיסמא לראוטר אני לא יודע (למרות שאני יכול לברר איכשהו), אבל אם יש תוכנה שתסדר את זה (שנינו על אותה רשת ביתית כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן ח'ברה, השאלה שלי היא האם מתאמי RF מותאים לכל התקן בנפרד? ואם כן, יש איזושהי דרך (תוכנה או משהו) לשנות את ההתאמה שלו? אני רוצה להשתמש במתאם של העכבר אלחוטי שלי ככ. רשת אלחוטי, כנראה שזה קצת הזוי אבל תגידו לי אתם אם אפשרי או טיפשי. תודה ושבוע טוב,

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. אני בגיימר ב014 איזה 6-7 שנים. בזמן האחרון יש ירידה בביצועי הפינג בשעות העומס . בהתחלה חשבתי שזה בצד של השרת המרוחק אבל pathping מראה שיש חוסר יציבות בקפיצה שלישית או רביעית של אפילו 200 מילישניות וזה לא פעם אחת . זה מקפיץ את הממוצע ל60 מילי . ראיתי שפעם היה פינג חריג של 64 בקפיצה ראשונה (תשתית בזק) אבל הממוצע נמוך (13-14 ) אז לא הכי סביר שזה הם אבל אולי זה כשור לתשתית. אני אשים את התוצאות בשירשור הזה היום בערב וגם תוצאות עדכניות. אני גם סבלתי מהתנתקויות לא סבירות באותו יום. הבעיה העיקרית שלי שאני משחק על שרת מרוחק בחוף המערבי אבל עדיין מתי שפנוי יש לי פינג של 220-240 לשם . המגבלה היא עד כ290 מילי אז אני יכול לסבול קצת לאג אבל 60-70 מילי שניות מתחיל להיות בעיה. שמעתי מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן. יש לי מחשב עם ראוטר אלחוטי בתקן N של אדימקס ולפטופ Dell Vostro A680 עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתקן G. יש לי עוד מחשב HTPC עם כרטיס רשת USB אלחוטי בתקן N. בין שני המחשבים בתקן N אני מצליח להעביר נתונים במהירות של 11 מגה-בייט לשניה. בין המחשב עם הראוטר ללפטופ אני מעביר במהירות של 2.5 מגה-בייט לשניה. האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי או שיש הגדרה שאני צריך לשנות בלפטופ כדי לקבל מהירות קצת גבוהה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה חברים מה מונע מימני לעשות רשת אלחוטית בבית לבד (בלי להיצטרף לאיזה מבצע מפגר של חברה X )? מה אני צריך ? מודם ? ראוטר ? . עכשיו מה עוד ? ,איך אני מחבר כל מחשב לרשת ? וכאופציה ,איך אני עושה אותה בטוחה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by orjerby,

לא משנה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by adis50,

אני כנראה הולך לרכוש מנטויזין את הרוטר של אדימקס BR6424N שלפי דברי הנציג יש הוא בתקן N ובעל 2 אנטנות עכשיו שאלתי היא מה עדיף לחבר את 2 המחשבים (ואולי 3) הנייחים ע''י אלחוטי או חוטי ??? מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד משני האפשרותיות?? כעניין הסירבול של חוטי לא נכנס לשכלול (הוא ברור ולא כל כך משפיע)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by lenap,

אחרי מאבקים עם המחשב הצלחתי לגרום לו לראות רשתות אלחוטיות. עכשיו אני לא מצליחה לגרום לו להתחבר לרשת הביתית שלי. הכנסתי את הקוד שרשום לי בהגדרות הראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר. רק אם אני מבטלת את הקוד המחשב מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? על המחשב מותקן XP

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. .תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rantza,

היי אנשים טובים, שידרגתי ל-IE 8 ומאז הבבילון למרות שעובד ברקע אני מנסה להפעיל אותו בעזרת קיצורי העכבר הוא מראה שמנסה לעשות משהו אך לא מצליח לתרגם את המילה ב-FIREFOX עובד בסדר. למשהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. שלום שאלתי את השאלה בתגובה קודמת, אבל אני מפרסם אותה כהודעה חדשה, מקווה שלא עובר על חוקי הפורום... ניסית לפעול לפי מדריך לשרשור נתבים http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שאלה לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN של הנתב האלחוטיו שלא משמש כמודם ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 ניסיתי להגדיר כתובת 10.0.0.130 ולאחר הגדרה זו כבר לא הצלחתי להתחבר ל אדימקס. אם מישהו יודע, תודה

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by drburke,

שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  25. בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.