רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי ראוטר d link 2650U אני מנסה להפנות את פורט 3389 בשביל לפתוח RDP אבל אני מקבל שגיאה שהפורט החיצוני לא חוקי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לבצע חיבור של שיתוף אינטרנט בשני מחשבים עם XP . עשיתי לפי ההנחיות של המדריך המופיע בפורום אבל לאחר השלב הראשון בו יש לסמן את האפשרות לחיבור משותף בלשונית ה- ADVANCED אני מקבל הודעה שצריך לבצע שמירה של הסיסמא ושם המשתמש גם במחשבים האחרים וזאת במקום ההודעה שמופיעה במדריך על שינוי הIP . כמו כן למרות שאני מסמן את השינויים של אישור ההשתתפות של המחשב השני - המחשב הראשי לא שומר על שינוי ההגדרה ובפעם הבאה שאני נכנס, השינוי לא התבצע. אודה למי שיכול לעזור ולפתור את הבעיה. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום , רציתי לשמוע משחקני הרשת כאן, עפ"י ניסיונם האישי- האם ההבדל בין חיבור 4 מגה שיש בארץ (450K UPLOAD) לעומת 2 מגה (250K UPLOAD) מורגש? האם יש מה להשקיע בחיבור 4 מגה רק עבור משחקי MULTIPLAYER (בלי התייחסות להורדות מהאינטרנט)? תודה רבה, אסף
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינני מצליח להתקשר מטווח של 15 מטר האם יש דרך לפתור את הבעיה ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טיפים שתמיד כדאי לזכור כאשר רוצים לקבל את המחיר הטוב ביותר מספקית האינטרנט שלכם -- כתבה מ-YNET -- כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3586966,00.html
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
(pppoA pppoE וכו') הרבה זמן רציתי לדעת ועכשיו זה נראה זמן טוב AS ANY להתעמק בדבר הזה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר לעסק - הראוטר צריך לעמוד בעומס של 20 משתמשים + 5 - 10משתמשים ב WIRELESS השימושים העיקריים של הרשת הם : Remote Support , SQL server , File Sharing אין צורך ברשת של 1GB , הסוויצ' הוא 10\100 ולא מתכוונים להחליף אותו ... כמו כן צריך להיות לו FIREWALL ולפחות 100 פורטים שאפשר לפתוח ולהפנות לIP STATIC ADDRESS בתוך הרשת הפנימית . אני מתלבט בין DrayTek Vigor2910VG לבין Cisco 887V לפי הספיסיפקציות של הנתבים , הסיסקו מראה הרבה יותר יכולות אבל יש פה שיקול של מחיר והדרייטק לא ניראה כל כך נורא בשביל המחיר שלו בתודה והמשך ערב טוב INFERNo
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש שירות בדומה לDYN DNS, שינתב לכתובת IP קבועה ? ולא לכתובת "רגילה" ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל? אני מחפש נתב אלחוטי שיחובר למודם של ADSL. לנתב יחוברו 2 מחשבים קווית ועוד 4 אלחוטית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רשום באתר bittorent מצויין, בין השניים שאני בהם, אבל מנהל האתר החליט לחסום בשבוע האחרון את הגישה לאתר של משתמשים ישראלים (אולי בגלל שהמון פשוט נוהגים לפתוח כמה חשבונות ולהיות ליצ'רים ). בכל מקרה, איך אני יכול לעבור את החסימה הזאת? אם אני אתחיל להשתמש בשרתי פרוקסי בחיבור האינטרנט אני אוכל להיכנס לאתר? בכלל, להגדיר חיבור proxy זה דבר מסובך?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קצת הקדמה: במשרד שבו אני מתנדב יש 20-30 מחשבים מחוברים, בנוסף על לכל-היותר 5 לפטופים שמחוברים ברשת אלחוטית. המודם-ראוטר הוא ראוטר ביתי עם 4 יציאות, אבל הוא מחובר לסוויץ׳ גדול שמחבר את שאר המחשבים במשרד. עשינו חבילת גלישה של בזק, 100 מגה, וכשהתחילו ניתוקים עברנו להוט. גם בהוט יש ניתוקים, אני לא יודע כבר מה יותר גרוע. כל ניתוק כזה יכול להמשך דקה (הזמן שלוקח להפעיל מחדש את הראוטר) או כמה דקות, לפעמים יותר. בכל מקרה זה מפריע לעבודה. אז המצב היום הוא שיש לנו גם ראוטר של בזק וגם הוט, וכשאחד מתנתק - מנתקים את הראוטר מהסוויץ׳, ומחברים את הסוויץ׳ לראוטר השני - שבו האינטרנט עובד. היו טכנאים משתי החברות, כמובן שזה לא עזר בכלום והם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך כמה הסברים על תוצאות שאני מקבל ולא בטוח אם אני קורא אותם נכון. הסבר קצר לפני דוגמא - אני עושה את הפקודה ל IP ולרוב אני מקבל כבר בשורה השנייה TIMED OUT מאיזה הפנייה מוזרה של 012 זה עושה את זה גם באתרים ראשיים לפעמים (GOOGLE). הכוונה שלי לראות אם יש איזושהי בעיה ואיפה ואני נוטה לחשוב בגלל הקריאה שהבעיה היא בהפניה המוזרה של 012.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים קיבלתי מחשב חדש, היום התקנתי את הווינדוס והפעלתי לראשונה את המחשב. חיברתי את הכרטיס רשת והתקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק של הכרטיס. שאני מנסה לפתוח את התוכנה הוא רושם לי שאין לי prismapi.dll מערכת הפעלה: Windows 7 64-bit כרטיס רשת: DRUC-U2 אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני משתמש מעט מאוד באינטרנט (בעיקר יוטיוב לילדה מדי פעם). חשבתי לוותר על אינטרנט רגיל בבית (ספק+תשתית) ולקחת סים של 10 ג׳יגה ב-30₪, לחבר אותו לאיזשהו מודם סלולרי ומשם ישירות לטלוויזיה. מה דעתכם? יש טלוויזיות עם כניסה כזאת? (מעדיף לוותר על וויפי אם אפשר ולהישאר רק עם חיבור קווי). איזה מודמים סלולריים יעבדו כאן? יש לי VR600 אגב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים ברשת 2 מהם מחוברים עם חוט ואחד מהם מחובר wireless הבעיה שהמחשב שמחובר wireless מתנתק בין פעם ל3 פעמים ביום ללא סיבה והדרך היחידה לחבר אותו שוב (התחברות אוטומטית) היא לעשות ריסט. (המחשב חדש נקנה לפני כמה חודשים וזה קורה רק ברשת הספציפית הזאת) מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש Hub/Switch זול שאיתו אני אחבר כבל רשת אליו ויצאו ממנו שניים - אחד למחשב ואחד לאקסבוקס. יש לכם המלצה לHub/Switch זול? טווח ה80 שקל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למישהו יש את הגירסה הראשונה של החייגן (לכבלים) מה שהציעו להורדה באתר של הוט( האתר לא מתפקד משום מה...)ולא מה שיש עכשיו באתר של ברק כי הגירסה החדשה עושה לי בעיות עם שיתוף האינטרנט... והגירסה הראשונה לא.. בכול אופן למי שיש את הגירסה הראשונה של החייגן שלהם אשמח אם ישלח לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עבודה עכשיו , ויש חנות שצריכה טכנאי עם שליחה בחומרה ורשתות... אני שולט טוב בחומרה וכל , אבל יש לי בעיה עם רשתות , זה קשה ? כאילו העיסוק הזה של הרשתות הוא מסובך? יש מישהו שיכול להסביר לי בקצרה על זה? או להביא לי איזה אתר שיתן לי פרטים על רשתות , ומישהו יודע מה אומר התפקיד הזה בחנויות מחשבים שאני צריך להבין ברשתות? חייב הסבר על רשתות , אוף הזה שדיברתי איתו בטלפון שאל אותי על רשתות ולא ידעתי מה להגיד הוא שאל אותי עם איזה רשתות עבדת ולא ידעתי מה להגיד . יש לכם אולי משהו שיעזור לי? שאני ידע משהו על רשתות, כמה שיותר דחוף אני רוצה להכין קורות חיים.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית שיחובר לראוטר TP-LINK WR841N בתקן N (300MB). הכרטיס עצמו יעביר המון מידע גדול (קבצים של 11GB ולפעמים 40GB) כך שאני רוצה שיהיה איכותי ולא יתנתק כל שנייה. עד 150 שקל. תודה ! (אם אפשר שיהיה מ rsm.co.il)
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי פס קרונה של בזק ואני רוצה לחבר אליו 7 חוטים {אחד כניסה שש יציאה} האם אפשר לחבר אותם שלא כולם יהיו באותו חריץ מה האפשרות חיבור שם ? איך המגעים מתחברים בתוך הקרונה ?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי ראוטר חדש של D-Link מדגם DSL-2760U שפועל בתקן N. כמו כן, יש לי דונגל USB של TP-Link שפועל גם כן בתקן N אני מצליח להתחבר אלחוטית והכל טוב ויפה, אך משום מה אין לי יציבות....כלומר, מדי פעם ,מסיבות לא מובנות, המחשב שמחובר אלחוטית באמצעות הדונגל USB מתנתק מהאינטרנט, או עובד מאוד מאוד לאט... לאחר הוצאתו והכנסתו מחדש, שוב יש קליטה כמעט מלאה והאינטרנט שוב עובד... האם יש לכך איזשהו הסבר או אפשרות לטיפול, מלבד בעיות חומרה? תודה רבה....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בהתלבטות אם לעבור להוט, לא דווקא בגלל שירות הלקוחות הגרוע שהם ידועים בו, דווקא בגלל איכות האינטרנט מרוב השמועות השונות שיש! אני הולך על חבילה של 12MB, אז יש כאן מישהו עם חבילה דומה שהכל פועל אצלו בצורה חלקה? כל בן אדם שני טוען שלא משנה איפה, בלי קשר לאיכות התשתית במקום הספציפי, לא מגיעים למהירויות המקסימום עם החבילות של הוט!
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש ראונטר אלחוטי עד 200 ש"ח עם אפשרות להתגמשות עד 50 ש"ח יותר. הראוטר יהיה בסלון והמחשב נמצא בתוך ממ"ד. אשמח לעזרתכם בנושא. הנושא דחוף. תודה,
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-