עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MosheDo,

טוב תקשיבו...יש פה מלא מלא הודעות על המהרת ADSL וכל מיני שטויות כאלו ואני מקווה שאוכל לסגור את העניין אחת ולתמיד. נתחיל בקביעה אי אפשר לשנות את המהירות של המודם (אלא אם כן אתם מוכנים לשלם). דבר שני, גם אם תשנו את הסינכרוניזציה של המודם עם המרכזיה של בזק (שנקראת DSLAM בעגה המקצועית) ולא שמעתי עם שום דרך לעשות את זה אלא פיזית לפרוץ למרכזיה, להבין מה קורה שם ואז להתחיל לשחק עם העניינים, עדיין יש את ספק האינטרנט שמגביל אותכם בשרתים שלו. זה לא משנה אם המודם הוא PRO או לא. למרות שיש דיווחים על ביצועים משופרים ב- PRO והסיבה היחידה לכך היא שהמחשב שיחרר משאבים והוא לא צריך ליצור VPNים ו-PPTPים למיניהם וגם זה קורה רק אם המחשב מיושן ועמוס. אז דיי. חלאס לדבר על זה. לא מגיעים עם זה לש…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amit.w23,

יש לי ADSL אני מחובר דרך בזק בינלאומי יש לי בעיה של ניתוקים רנדומליים של ה PPP ואני צריך בשביל לחזור לגלוש לכבות את הנתב ולהדליקו מחדש הנתב הוא דיי נתב ג'נרי לפי דעתי דיברתי עם בזק אמרו לי שאין בעיה בקו והכול תקין מבחינתם יכול להיות שיש או בעיה בנתב או בעיה עם הספק ועם החוסר מזל שלי, בדיוק אתמול נגמרה לי האחריות על הנתב האם כדאי להשקיע כסף בROUTER אלחוטי חדש? ואם כן אז איזה? עוד מחשב אמור להיות בחדר סמוך

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המכשיר עבד לי כחצי שנה עם 5MB אינטרנט ועכשיו הוא מוצע למכירה (יש לי שניים כאילה) הקונה חייב לדעת בוודאות שהראוטר הזה יחזיק לו את הקו של 8 מגה שלו . ואין לי שמץ האמתי ... 1)האם הראוטר מסוגל להחזיק קו של 8 מגה ? 2)האם הראוטר הנ"ל תומך ADSL 2 ? 3)האם יש לו מודולים בתוכו ? כי אין לו איזה כרטיס נשלף שאפשר להכניס , לפחות אני לא רואה משהו כזה ....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by אלדד,

יש לי בעיה בכניסה להוט מייל. הבעיה היא שאני בכלל לא מצליח להכנס לאתר שאפשר להכנס להוטמייל ואני גם רואה שיש לי הודעות במסנג'ר וכשאני לוחץ על זה אז זה פותח את העמוד שאמורות להיות בו ההודעות ובמקום זה נפתח עמוד שגיאה. יש עוד מספר אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. למשל אני יכול להכנס לואללה אבל אני לא יכול להכנס לפורומים אחרי זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי באיזהשהי צורה. תודה מראש אלדד!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Yuval_shiboli,

שלום לכולם, יש לי בעיה מטרידה שטרם מצאתי לה מענה. יש לי בבית מספר מחשבים. SmartBox של אורנג' משמש כראוטר- מחשב אחד מחובר אליו בכבל, השאר דרך WiFi. אחד המחשבים נמצא, מה לעשות, בממ"ד. הוא מריץ XP ומתחבר לרשת בעזרת USB WiFi Adaptor בסיסי ביותר. על מנת לשפר את הסיגנל הנמוך בממ"ד רכשתי AP של TP-Link והגדרתי אותו כ- repeater. עד כאן טוב ויפה, אבל המחשב בממ"ד מתחבר לרשת וממשיך להציג סיגנל נמוך. בדיקה בעזרת כלי הניהול של Edimax מראה כי כרטיס הרשת של המחשב מזהה שני מקורות של הרשת: 1. הראוטר- עם סיגנל נמוך 2. הרפיטר- עם סיגנל גבוה אני מזהה אותם לפי ה- MAC שלהם המוצג בשדה BSSID. כמובן שלשניהם אותו SSID כך שמבחינת מערכת ההפעלה יש רק רשת אחת. ולמרות כל זאת המחשב מתעקש להתחבר לראוטר ע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אני בזמן האחרון התחלתי להשתמש ב utorrent גרסה אחרונה מה שקורה שבהתחלה האינטרנט עובד באופן תקין ואחרי זה באופן פתאומי הוא נופל לאחר מכן אני מוציא את הראוטר והמודם מהחשמל האם יש דרך למנוע שהאינטרנט יפול בכל שימוש ביוטורנט? או בהגדרות או אולי מודם/ ראוטר יותר חזק? יש לי מודם של ARRIS וראוטר של linksys wrt54gl

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by GunBlade,

היי! יש לי כרגע בבית רשת חוטית עם Switch של Edimax ו-מודם אלקטל שהוסב ל-PRO ומתפקד כ-Router. ישנם שני מחשבים ניידים אשר מתחברים באמצעות שני שקעים שהתקנתי בבית. מן הסתם זה לא הכי נוח כשמדובר במחשב נייד, ואני רוצה להוסיף גישה אלחוטית לרשת שלי. השאלה היא: מה צריך לקנות על מנת להוסיף גם גישת אלחוט, ובאיזה אופן אמורים להתקין? מעולם לא התעסקתי עם רשת אלחוטית, כך שאיני יודע בדיוק מה צריך לעשות. גם כן, איך אני דואג לזה שרק אני אוכל להתחבר לרשת האלחוטית שלי? תודה.

8. הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ronen Mars,

היי, האם יש להשתמש בהוטבוקס כאחסון סרטים ותמונות בשביל הסטרימר בסלון ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה המצב חברים? אני ינסה להסביר מה אני רוצה לעשות, קודם כל הציוד: D-LINK DSL-6740U G1 @ 2.55 EDIMAX BR-6424N V2.0 @ 1.21 במחשב נייד שלי יש כרטיס WLAN בתקן G בלבד, אז רציתי להתחבר אם ה EDIMAX ב LAN, ושהוא יתחבר ב על חוטי ל DLINK, השאלה מאיפו מתחילים ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Barak Shem-Tov,

12. Started by DoctorBurp,

היום החלטתי שסוף סוף אני אנסה להקים בבית את השרת עליו חלמתי כבר הרבה זמן. חיברתי את שלושת המחשבים בבית ל HUB, ואת השרת חיברתי בנוסף גם למודם הכבלים (RCA). הרשת אכן עובדת בין שלושת המחשבים, אך אינני מצליך לשתף בינהם את האינטרנט. לאינטרנט אני מתחבר דרך השרת בעזרת החייגן של NETVISION. לחצתי על החייגן לחצן ימני, ובחוצף של SHARING, בחרתי כי יתאפשר שיתוף אינטרנט דרך החיבור בשם LOCAL AREA CONNECTION - חיבור הרשת בין השרת הבייתי ובין ערוצי זהב. קפצה לעיניי הודעה האומרת כי אאלץ להפעיל את החיבור מחדש בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. התנתקתי מהאינטרנט, ניסיתי לחייג שוב בעזרת החייגן, אך נתקלתי בהודעת השגיאה הבאה. Error 769: The specified destination is not reachable וכמובן שלא הצלחת…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sagioto,

שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום קצת הקדמה: במשרד שבו אני מתנדב יש 20-30 מחשבים מחוברים, בנוסף על לכל-היותר 5 לפטופים שמחוברים ברשת אלחוטית. המודם-ראוטר הוא ראוטר ביתי עם 4 יציאות, אבל הוא מחובר לסוויץ׳ גדול שמחבר את שאר המחשבים במשרד. עשינו חבילת גלישה של בזק, 100 מגה, וכשהתחילו ניתוקים עברנו להוט. גם בהוט יש ניתוקים, אני לא יודע כבר מה יותר גרוע. כל ניתוק כזה יכול להמשך דקה (הזמן שלוקח להפעיל מחדש את הראוטר) או כמה דקות, לפעמים יותר. בכל מקרה זה מפריע לעבודה. אז המצב היום הוא שיש לנו גם ראוטר של בזק וגם הוט, וכשאחד מתנתק - מנתקים את הראוטר מהסוויץ׳, ומחברים את הסוויץ׳ לראוטר השני - שבו האינטרנט עובד. היו טכנאים משתי החברות, כמובן שזה לא עזר בכלום והם …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gal066,

היי, בביתי יש 2 קומות ומרפסת. ספק האינטרנט שלנו הוא HOT ואני משתמש כראוטר בקופסת HOTBox. ברצוני להגדיל את תחום הכיסוי של הרשת בכל חלקי הבית. קניתי Repeater של Edimax אולם נוכחתי לדעת שהוא לא מבצע את רצוני ומציג את הרשת שלי כ2 רשתות נפרדות. רצוני הוא לקנות רכיב אשר "מרחיב" את הרשת שלי, זאת אומרת שאראה בחיפוש הרשתות רק רשת אחת - וכאשר אתרחק מן הראוטר המחשב שלי יעבור מידית לקבל את הרשת שלי דרך אותו רכיב, כלומר שמעבר הרשתות יהיה שקוף. האם קיים כזה רכיב ? תודה, גל

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mrraz,

יצא שידרוג חדש שפותר את בעיית L2TP ברשת UFI http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL%2DWR1043ND

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eliko_88,

שלום חברים, יש לי בקומה השנייה ראוטר של HOTBOX של הוט אליו מתחברים מס' מכשירים(קצב התעבורה 100MB) הבעיה שבקומה למטה הקליטה אינה טובה ברוב האיזורים אני צריך לחבר מחשב נוסף ופלייסשטין 4 שנמצאים בקומה הראשונה השאלות הם: 1)האם ראוטר נוסף שיעבוד בתור REAPTER יפתור את הבעיה,ואם כן איזה ? 2)במשחקי רשת עבור הפלייסטשיין לא יהיה בעיה של תעבורה(הראוטר יהיה צמוד אליו)? 3)האם מתאם רשת על גבי חשמל יכול לפתור את הבעיה אודה לכם על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by itay_izra,

שלום אני עם ספקית 012 הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה להתנתק.. יש לי 30M ואני מרגיש שהאינטרנט חרא ובעיקר אני משלם להם סתם. אני לא כל כך מעודכן בספקיות הטובות והזולת היום בגלל זה אני מבקש את עזרתם בבחירת ספקית זולה וטובה. בנוסף אני משתמש ב2 ראוטרים בבית (מקושרים בעזרת כבל רשת) שהראשון הוא TP LINK יחסית חדש. (עם 2 אנטנות)TP-Link TLWR841N והמשני הוא LEVEL ONE ישן מאוד. ולפי הבדיקות של מהירות הרשת כשאני בודק על אינטרנט אלחוטי אני מקבל 20 מגה. לעומת זאת בחוטי 30. *עשיתי לפי ההגדרות כמו שצריך. לדעתי זה בגלל שהראוטר ישן וכנראה לא תומך כמו שצריך. אני מחפש ראוטר טוב עם עוצמה חזקה יותר מהTP-Link TLWR841N.. ואז אני יקח את הTP-Link TLWR841N להיות משני. *אגב הבנתי שבזק משדרגים ל100M ללקוח…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חיברתי שני מחשבים, האחד xp והשני vista, דרך נתב (לא אלחוטי) של dlink, לשני המחשבים יש אינטרנט, אבל הם לא מזהים אחד את השני!(גם שיתוף המדפסות לא עובד ) כיצד אפשר לסדר את הבעיה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by roeesnir,

נמאס לי להסתובב עם מחשב נייד כדי לבדוק אם אני מקבל IP. יש מכשיר עם שקע RJ45 (עם מסך כמובן) שבודק IP? אם כן - איפה ניתן להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by arie2006,

שלום, אני צריך פתרון בחיבור בין 2 מחשבים מרוחקים כ-500 מ' זה מזה. אשמח לשמוע הצעות . arie2006

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, לפני כיומיים עברתי לחברת Netvision בחבילת 100MB של תשתית+ספק. מכיוון שהיה עליי להחזיר את הראוטר של בזק (NETGEAR) החלטתי לרכוש נתב משולב מודם של ZyXEL דגם VMG3926. יום לאחר ניוד הקו התחילו בעיות - האינטרנט מתנתק ומשום מה זה קורה במיוחד בעת העלאה של קבצים (למשל ל- GOOGLE DRIVE). בגלישה רגילה זה קורה בערך כל חצי שעה. יש לי מעט רקע וניסיתי כל פתרון אפשרי שאני מכיר: החלפתי בחזרה לנתב הישן של בזק - כנ"ל. ניסיתי לגלוש ממחשבים אחרים ובחיבור קווי/אלחוטי - כנ"ל. איפוס הראוטרים והגדרה מחדש - כנ"ל. בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שהנתונים שלהם מראים שהקו תקין לחלוטין. יש לציין שבכל הזמן ה- DSL נשאר מסונכרן ורק החיבור מתנתק. …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by pumiki1,

שלום לכולם, ברשותי נתב DI524 של DLINK, סבלתי רבות מניתוקים. אשמח לשמוע על המלצה לנתב חדש, אני מחוברת דרך הכבלים, 2 מחשבים בצורה אלחוטית שהמרחק מהנתב הוא כמה חדרים. המטרה היא לקנות נתב לכבלים אבל אם הוא גם יתאים לבזק אקנה עוד אחד גם להורים. בנוסף, קראתי קצת על תקן N ו G, אין לי מושג אם המחשב שלי תומך בתקן N, ידוע לי שיש לי מודם של תומפסון אם זה עוזר. בתודה מראש, שרון.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים