רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מודם הכי פשוט שיעבוד עם אס-בוקס של צ'ק פוינט. זה משנה איזה לקחת? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם יש להשתמש בהוטבוקס כאחסון סרטים ותמונות בשביל הסטרימר בסלון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני שלוש שנים בערך עשיתי קורס מנהל רשתות .. MCITP, ורציתי לדעת איפה אני יכול להשיג חומר ללמוד למבחן של מייקרוסופט... חוץ מחומר, גם איזה אתר שיכול לתת הדרכה קטנה ופשוטה מה עושים איך ניגשים ומה הכי רלוונטי ללמוד ... נ.ב אם יש איזה אתר רלוונטי וטוב של התחום הזה, אפילו פורום או משהו , אני ישמח לדעת עליו ... או אנשים שיכולים לתרום 5 דקות מזמנם להסבר קצר .. תודה רבה, דור .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדגם wbr3406tx של level one אני לא יודע איך לפתוח בו פורטים.. אם אפשר מדריך קצר ובעיברית תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לחלונות אשר יכולה להכין דיאגרמה של רשת, כמו לדוגמא של סיסקו יש סימולטור למערכת שלהם, אני מחפש תוכנה כזו באופן כללי. אשמח עם למישהו יש משהו בכיוון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שה-Aztech 600e שלי התחיל לתת לי הרבה מאד packet loss כאשר הוא מתחבר לבד החלפתי אותו, ובבזק הביאו לי מודם חדש מסוג BaudTec. הצלחתי להיכנס אליו כרגיל עם 10.0.0.138 והכנסת השם/ססמא Admin/Admin, אבל לא ממש מצאתי איך אני מכניס שם את השם והססמא שלי כדי להתחבר לבזק בינלאומי. הצלחתי להתחבר אליו רק ע"י הגדרת חייגן, מה שלא עוזר לי כי יש לי רשת של כמה מחשבים בבית שמחוברת דרך hub. מישהו יודע בדיוק איפה מגדירים את החיבור שם? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ב-WAN (המקום היחיד שיש משהו שנראה כמו שם משתמש וססמא) אבל נראה כאילו זה לא עושה כלום. אני בטוח שזה משהו קטן שאני מפספס... אם מישהו יודע איך גורמים למודם הזה להתחבר בעצמו זה מאד יעזור לי! ניסיתי במסך הבא להכניס פשוט שם משתמש וססמא וללחוץ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים אחד לשני ישירות עם כבל מוצלב. הגדרתי את האיי פי במחשבים, והבעיה היא שבאחד המחשבים הפיירוול חוסם את החיבור. ממחשב אחד אני יכול לעשות פינג לשני, אבל מהשני לא. כשאני מבטל את הפיירוול זה עובד, אבל זה אמור לפעול בלי שהפיירוול יבוטל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, יש לי רשת בין שלושה מחשבים. נראה לי שהבעיה היא מהמחשב שלי כי: אני לא מצליח להתחבר למחשב השני, והמחשב השני לא מצליח להתחבר למחשב שלי. אך אני מצליח להתחבר למחשב השלישי אבל המחשב השלישי לא מצליח להתחבר אליי.כך שאף אחד לא מצליח להתחבר אליי ואני מצליח להתחבר רק למחשב השלישי. (המספרים הם רק על מנת לדעת על איזה מחשב אני מדבר) כשאני מנסה להתחבר למחשב השני אני מקבל הודעה שיתכן ואין לי הרשאה להיכנס למחשב וכו וכו.. וכך כשהמחשבים מנסים להתחבר אליי. ממ..מה אני אמור לעשות?..מה הבעיה?..תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני צריך יעוץ ועזרה בקשר לכמה פתרונות שקשורים למיילים: 1. השכרתי אחסון של 2GB לאתר, אבל יש לי גם מספר כתובות מיילים שמתמלאים וממלאים לי את כל האחסון. האם יש פיתרון? אני חייב את כתובות הדומיין לאימיילים אלה כמו שהן, אבל חשבתי אולי אפשר להגדיר כך שיהיה Redirect למייל חינמי (למשל gmail) או להשכיר חבילת מיילים מאיזשהי חברה ואיכשהו לקשר אותן לכתובות דומיין שכבר ברשותי? מה יותר עדיף? 2. אף חברת אחסון בארץ לא נותנת לשלוח רשימות תפוצה. ובשנת 2016 רשימות תפוצה זה לא משהו נדיר.יש איזשהו שירות בארץ או בעולם שנותן לי אפשרות לשלוח רשימת תפוצה לאלפי מיילים שברשותי? (אל תדאגו, זה לא ספאם, אלא אני פשוט רוצה לעדכן את הגולשים של האתר שלי לגבי חדשות, זה פעם ב..) מקווה שז…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לקנות, המהירות היא 1000 גיגה. ביקשתי מתאם סיב אבל הנציג שאל אם יש לי את כל הנ"ל: א. Gigabit WAN port x 1 – שקע WAN לטובת התממשקות מול מתאם סיבים – Ethernet במהירות 1 גיגה ביט לשנייה ומעלה. ב. בחיבור לתשתיות GPON של בזק או IBC – תמיכה בחייגן PPPoE. ג. בחיבור לתשתית Active Ethernet של IBC (אנלימיטד) – תמיכה בקבלת כתובת IP באמצעות DHCP זה נכון לא נכון? אפשר המלצה על ראוטר טוב עם מש ונקודת מש? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחובר דרך בזק ובב"ל במהירות 50 מגה. החל מהיום בבוקר אני מקבל תוצאה מוזרה באתר בדיקת המהירות של בזק http://speedtest.bezeq.co.il/index.html. בד"כ אני מקבל שם בסביבות ה 50 מגה (פלוס מינוס), אך מהיום בבוקר אני מקבל בערך 25. דרך @1 אני עדיין מקבל באותו אתר 50 מגה. אני חייב לציין שאני תמיד, (וגם היום) מבצע את הבדיקה הזאת באמצעות IE8, כי Firefox לא עובד אצלי תקין בבדיקות פלאש מאז ששידרגתי מ 10 ל 50 מגה. בדיקות הורדה מאתר בב"ל, Apple, וטורנטים, ואפילו הבדיקה באתר של 013 מראה על מהירות תקינה. רק באתר של בזק אני מקבל תוצאה מוזרה זאת. שיחות ממושכות עם התמיכה של בזק ובב"ל לא הועילו. ניסיתי גם איפוס דפדפן, ריסט לראוטר, ובסוף גם התקנת אימג' נקי שיצרתי לפני שבוע, וכל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני מדבר על דירה של כ100 מטר. הראוטר נמצא בצד השמאלי בחדר שינה והוא מכסה חצי מהדירה שבצד השמאלי. חשבתי לשים Repeater באמצע ומשם הוא יקח את הקליטה הלאה למטבח וסלון שיושבים בצד הימני של הדירה. אשמח לקבל המלצות לRepeater חזק ואמין. או פתרון אחר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר TP LINK WDR4300 לאחר שהבנתי שבאמת ביחס למחיר מדובר במוצר טוב. דיברו עליו המון ברשת במיוחד פה : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=193413&postdays=0&postorder=asc&start=180 נטען שיש לו בעיית ניתוקים,משהו שאני כרגע כלל לא מרגיש גם עם קושחה "ישראלית",מה שעניין אותי לדעת זה האם פריצה הקושחה לגרסה "גלובאלית" תשפר לי את הטווח הקליטה? הבעיה היחידה זה שטווח הקליטה הממש חלש והרגיש לי בדיוק כמו בראוטרים שמקבלים מבזק,חשבתי שיהיה פה פער משמעותי אבל בכלל אין.. יש דרך לשפר קליטה לראוטר הזה? הוא נותן בתוך הבית (עם הרבה קירות בדרך) משהו כמו 7-8 מטר בלבד,ממש כמו ראוטר של 80 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשבוע הבא מת"ב מגיעים לחבר לי אינטרנט מהיר ורציתי לשאול לדעתכם לגבי בחירת ספק.... נראה לי שנטוויז'ן הם הכי רציניים בעסק אז רציתי לשמוע קצת תגובות מאנשים שמחוברים לאינטרנט כבלים שלהם (אם יש) או של אינטרנט זהב (אם יש) תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ראוטר vr600 אינטרנט מהירות 40 איך יתכן שבחיבור עם טלפון נייד גלקסי s8 אני מקבל הורדה 40 מושלם העלאה 3.6 ובבדיקה עם מחשב נייד dell inspirion 7000 7570 חדש באותו המיקום ואותם נתונים אני מקבל הורדה 36 העלאה 3 שני המכשירים תומכי תקן ac מה צריך לבדוק במחשב? או שזה נחשב לתקין?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בא לדון בשיתוף קבצים אלא רק בתקלה מסוימת שיש לי בשימוש בUTORRENT אני בא להוריד קובץ מסויים מTRACKER מסויים והוא נותן לי שגיאה HTTP EROR 403 ניסיתי להחליף קליינט , ניסיתי להחליף את הIP שלי , ניסיתי להוריד דרך לינוקס - שום דבר לא עוזר אני מעוניין לדעת מה בדיוק מקור השגיאה ואיך אני יכול לפתור אותה ושוב מטרת הדיון היא לא שיתוף קבצים לא חוקי , אלא פתירת תקלה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראוטר יכול לשמש ככרטיס רשת? (לחבר אותו למחשב ושישמש כקולט אלחוטי כמו הכרטיסי רשת של tp link) ראוטר של בזק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר תקופה מחובר ל012 במסלול ללא מבצע ומשלם מחיר מלא ואני רוצה לחדש הבעיה שהיום פשוט בלתי אפשרי להתחבר לספק כלשהוא ללא התחייבות - הם כובלים אותך בכוח!! במיוחד ב012 שהם "שדרגו" את ההתחייבות ל18 חודשים, ולא מספיק זה, הם לא מוכנים לתת לי שום הנחה מעבר למחיר שיש לי , גם בהוט, אני כרגע מחובר בחבילה של 5 מגה במחיר 119ש"ח (שזה המחירון! - ללא מבצע) ונציג הוט התקשר אלי ואמר לי שהמחירים הולכים לעלות ושאני צריך להתחייב לשנה בשביל שהמחיר יישאר אותו דבר ואין שום הנחה - איזה חוצפה. בכל מקרה אני ממש בהתלבטות לאיזה חברה להתחבר - מצד אחד 012 מהירים מהורדות רגילות מהאינטרנט אבל כשמדובר בטורנטים ובמיוחד בRAPIDSHARE ההורדה איטית יחסית, בRS איטית מאוד בדרך כלל ולכן אני שואל אתכם מה ספק האי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים, שניהם של אדימקס. אחד Edimax BR6204WG והשני נראה אותו דבר רק לא אלחוטי, אין עליו שום אזכור לדגם. החדר שלי הוא ממד, כל המודמים של האינטרנט טלפון וכו' נמצאים בחדר. לאחרונה הוספתי את הראוטר האלחוטי בסלון וחיברתי אותו לראוטר הקיים אצלי בחדר כדי שתיהיה רשת אלחוטית בכל הבית. הראוטר האלחוטי מחובר לקווי בתור עוד מחשב. עד כאן הכל בסדר, הרשת פועלת כמו שצריך, רק בעיה אחת. כשמנסים להתחבר לאינטרנט דרך האלחוטי פעם הוא פועל פעם לא, פשוט מאוד. אפשר לעשות 20- 30 ריפרשים אין כלום. אחרי עוד ריפרש פתאום האינטרנט פועל רגיל. [שימו לב השיתוף קבצים בין המחשבים פועל חלק וללא בעיות]. מישהו אולי יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לבעיה? אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מכשיר xstreamer sidewinder עם אנטנת 802.11n שמחובר אלחוטית לראוטר תקן N (ראוטר די-לינק שמסופק על ידי בזק). הראוטר מחובר עם כבל ישירות למחשב. הכל עובד תקין לחלוטין חוץ מסרטי HD ברזולוציות של 720\1080. הסרטים נתקעים ולא זורמים כצפוי. הקליטה בסטרימר טובה, וסרטים "קלים" או מוסיקה הוא מזרים בקלות ללא שום תקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הזרימה מהנתב לסטרימר? האם חיבור חוטי (ארוך אומנם) ישירות לראוטר יפתור את הבעיה? האם התקנה של AP בסלון תעזור? החלפה לראוטר חזק יותר? הארכת האנטנה של הראוטר לאיזור הסלון? תודה רבה מראש! camelel
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ישירות בקבל מסוכך (חיבור עגול כזה שמחובר למפצל T עם טרמיניטור בפיצול השני). שני המחשבים עבדו מצויין ברישת תחת win 98 אבל אין לי מושג מה צריכות להיות ההגדרות ב XP כי השתנו שם כל מיני דברים. בכל מקרה בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת של SMC (די ישן אבל עובד) ומותקן בהם windows XP pro. הרשת עבדה כבר פעם גם במצב הזה אבל היה לי וירוס והייתי צריך לפרמט. ואין לי ממש גישה לזה שסידר לי אותה. ככה שאני די תקוע, אני יודע שזה אמור לעבוד רק לא יודע איך. :'(
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבודקת אם אני מחובר לאינטרנט\לרשת ואם אני לא, אז היא מריצה IPCONFIG / RELEASE ו RENEW . או עושה את אותה פעולה .. מישהו מכיר עוף שכזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-