עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by EyEOnE,

ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N מע' הפעלה Win 7 משום מה מסומן ב-X ומופיע ההודעה בנוסח הבא: "The Settings saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". בדקתי בהגדרות של הראוטר הכל מוגדר למראית העין לא של מומחה גדול בסדר גמור. מוצא בנייד חיבורים אחרים של אנשים בשכונה שלי. למשהו יש מושג מה עושים?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  2. היי, אני מחובר לרשת דרך מודם ADSL של סימנס, והייתי מעוניין להעביר בעיקר קבצי וידאו, בין שני מחשבים, בקלות ובמהירות.. ניסיתי דרך NETWORK SETUP WIZARD, אך ללא הצלחה כלל. אשמח לדעת אם ניתן דרך הנ"ל, וכמו כן, עם אילו תוכנות יעודיות ניתן לעשות זאת, מלבד הנ"ל. אציין שעל שני המחשבים מותקן ווינ אקס פי.. תודה רבה לכל העוזרים!! ניר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Elite_Sniper,

מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. טוב להלן רשמים ראשונים לאחר שעזבתי את בזק בין לאומי לטריפל C בכל הנוגע לניוזגרופס. 1. בזק בין לאומי בחבילה הרגילה - מהירות הורדה מהניוזגרופס נחסמת לחלוטין בשעות מסויימות של היום. 2. בזק בין לאומי בחבילת גיימר - בנתיים לפי דעתי קומבינציה זאת מהירה יותר בממוצע מהירות ההורדה יחסית לטריפל C. 3. טריפל C - הייתי אומר שמהירות ההורדה הממוצעת והמקסמילית נכון לעכשיו (11 בבוקר) נמוכה ב 20% יחסית לחבילת בזק בין לאומי + גיימר טריפל C נכון ל 11 בבוקר עם 10 חיבורים לXENNEWS בפורט 563 ב - SSL אני מקבל ממוצע של 375-400 KB\S ם ספייקים רבים במהירות. החיבור עם חבילת גיימר היה הרבה יותר יציב מבחינת המהירות. האם טריפל C - היא הישועה הסופית - כנראה שלא. האם משתלם להוסיף עוד 20-25 ש"ח לחבילת הגי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התחדשתי בנתב הנ"ל אבל ברגע שמישהו עובד ברשת האלחוטית אז העכבר אצלי זז ממממש לאט ולעיתים אפילו נתקע. לפי חיפוש קצרצר ראיתי ששני החולרות עובדים על תדר 2.4 אז מה אני יכול לעשות בדיוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התחדשתי במחשב הנייד שבכותרת. יש לי נתב תקן N של TP-Link 1043ND. למרות שהראוטר הוא תקן N מלא 300mbps, המחשב מצליח להתחבר רק ב-150mbps. האם זו אכן המהירות המקסימלית בה הוא יכול להתחבר או שיש אפשרות להתחבר ב-300mbps? ניסיתי לשנות הגדרות הערוץ בראוטר (Auto/40MHz) אך זה לא עזר. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפש פתרון VOIP אשר יחבר שניים (כרגע) ושלושה (בעתיד) משרדים לרשת טלפוניה יחידה. מדובר במשרד בישראל ואחד בארה"ב. הרעיון המרכזים הוא כמובן שיחות חופשיות בין המשרדים, ומחפש גם אופציה לאינטגרציה עם מערכת הטלפוניה (המרכזיה) שכרגע כבר נמצאת בארץ. הרעיון הוא ששלוחה 105 למשל תביא למשרד בארה"ב ושלוחה 104 למשרד בישראל לדוגמא. אשמח לכל עזרה.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by abcdjkh,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לנתב עם טווח קליטה גדול. (תקציב: עד 499 ש"ח) חשבתי על אלו: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n נתב אלחוטי Edimax AR-7265WnA כולל מודם ASDL נתב אלחוטי Linksys WRT160N האם הנתב של LINKSYS לא בעל מרחק קליטה קטן יותר, כי אין לו אנטנטות חיצוניות? היה כתוב באחת הביקורות שלו בזאפ שהוא פוגע במהירות הגלישה ושהוא פוגע בקליטת טלפון אלחוטי (כי הם עובדים באותו תדר) בכל אופן, תוכלו להמליץ לי על כל נתב אחר מהאתר של אייבורי. אם אקנה נתב עם מודם ADSL האם ניתן יהיה לחבר אליו בעתיד אינטרנט של הוט (כמובן עם מודם שלהם)?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. ראו נושא. בנוסף, הגיע אלי טכנאי עם מודם ARRIS TM602A (מסוג DOCSIS 2) - יש למישהו נסיון עם אותו מודם ?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by mrraz,

בהמלצת מומחי הפורום רכשתי TP-Link 1043ND להפתעתי הראוטר מתפקד באיטיות ובקושי עובר מהירות 500 מתוך 1.2 שחיבור 10 שלי מאפשר בתמיכה הטכנית של בנדא הודו שיש בעיות וביקשו להחזיר לחנות ולזכות

• 36 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by iakovl,

אני כרגע יושב עם הWRT54GL שלי ומרוצה ממנו מאוד אבל עכשיו שמתי לב שבעצם בגלל שאני מנוי HOT בחבילת מגה (עזבו את הנושא למה אני איתם וכו', לא מדברים על זה) מגיע לי בעצם את הראוטר הזה חינם... השאלה אם כך היא, האם הוא שווה משהו?

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  13. שלום לכולם זקוק לראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב באופן קווי ועוד לפטופ שיתחבר אליו אלחוטי עם אפשרות לעוד מחשב htpc אלחוטי מבחינת טווח -מדבור בשתי קומות אבל עד היום חיברתי את המחשב כAP עם הwifi המובנה בלוח אם (p5b deluxe) וקלטתי די טוב בכל הבית אז אני מניח שהקירות אצלנו לא מי יודע כמה... הכי חשוב לי זה שלא יהיו בעיות של איטיות וכדומה- משתמש בתוכנות הורדה מגוונות ביניהן torrent שדורשות חיבורים מקבלים רבים ואם בעתיד יהיה htpc אז תעבורה מקומית גם תהיה חשובה מחיר עד 300-אולי אני מפריז פה במחיר כי אני לא ממש בענייני מחירים אז אם יהיה משהו צנוע שיעשה את העבודה ביותר זול, מה טוב-- ראו הוזהרתם סטונדנט תפרן לפניכם.. מדובר בתשתית 12 של הוט תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by esaly,

היי חברים, סוגיה מעניינת בפי כשאני עובד עם הלפטופ בבית (X200) אני משתמש בו כCLIENT למחשב הראשי שלי וכל הפעולות מבוצעות על הראשי. הדבר מתבצע ע"י RDC ועובד ממש לאט. אני מחובר עם ראוטר של 3COM 100-75 בתקן G. לשני המחשבים יש WINDOWS7 X86. למישהו אולי יש רעיון איך לגרום לעבודה להיות יותר חלקה? אולי לעבוד עם תוכנה אחרת? או שיטת עבודה אחרת? המון תודה מראש

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by guy_intel,

שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אהלן ראיתי היום את הראוטר הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1867&CatCode=581 של לינקסיס וכצאת הופתעתי לראות את המחיר 340 ש"ח. יש לי ראוטר +/- כזה בחו"ל עלה 60$ בסביבות מרץ 2006. השאלה שלי מה הסיבה שמוכרים עוד את הראוטר הזה. הבנתי שיש מן קושחה כזאת מבוססת לינוקס שנקראת DDWRT שיש בה כל מיני אופציות שאין בקושחה הרגילה זה לא כצאת מוזר שיש נתבים עם תקן N שאולי אפילו הקליטה שלהם טובה יותר והם זולים יותר ? ??? ליתר דיוק הדגם של הנתב שלי WRT54G. ושאלה נוספת. האם הUplode המקסימלי בארץ הוא 1024Kbps למשתמש הביתי?. נידמה לי ששמעתי שמוכרים חבילות 100Mbps (הורדה) עם 1Mbps (העלאה). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום, בקרוב אני כנראה משדרג ל5 או 10 Mb ויש לי היום את הנתב TP-Link TL-WR541G (אני יודע שהוא מעפן אבל הוא דיי עושה את העבודה), הוא מחזיק לפחות 3 מחשבים שמחוברים 24/7 ולפעמים מצתרף לשם עוד מחשב. הוא נקנה לא מזמן ולכן לא בא לי לחליף אותו. אשמח לדעת האם הנתב הזה יחזיק 4 מחשבים חוטית (ונניח 1 אלחוטית) במהירות של 5MBIT או 10MBIT. תודה!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by liordavid,

שלום חברים יקרים התחדשתי בראוטר DLINK DIR-655 העוצמה ממש חלשה אחרי 3 קירות במרחק של ~ 10 מטר מהקיר האחרון ראיתי במלא חנויות אנטנות מוצהרות של 3DB ומעלה - אני מניח שאנטנת 5-9 DB תספיק. לשאלתי - האם האנטנות אקטיביות ? או שצריך להוסיף מגבר ? אם צריך להוסיף מגבר - איפה לחפש ואם אשמח קצת מידע בנושא. * הנתב מכיל 3 אנטנות - 2 העלאה ו-1 הורדה (???) - צריך 3 אנטנות/2/1 ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס BR-6524n עם Firmware V1.58. כל כמה זמן הוא פשוט מפסיק לעבוד. המחשבים עדיין מחוברים אליו (גם אלחוטי וגם קווי), אבל אין אינטרנט, וגם זה בצורה סלקטיבית - הוא פתאום מתחיל לעבוד ואז מפסיק, כשבא לו. אחרי ריסוט הכל חוזר לעבוד בצורה נורמלית. חשבתי לחפש עדכון קושחה בשבילו, אבל מסתבר שבאתר של אדימקס הגירסא האחרונה היא 1.55, וכמו שציינתי אצלי זה 1.58, אז או שהאתר שלהם לא מעודכן, או שיש משהו מוזר בכל העסק הזה. אני אשמח לקצת עזרה בנושא, האם הראוטר נדפק? האם לעשות downgrade לקושחה? תודה רבה, איאן טראוט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה לקנות שם דומיין (תחום) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בסיומת com והאם זה כדי? תודה רונן

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by Inter,

לא מזמן נשאלתי שאלה האם אפשר להפוך נתב ביתי של 3com לכרטיס רשת... מישהו נתקל בזה בעבר מכיר יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tika,

אהלן, נתקלתי בבעיה בהרשאות של הספריות ברשת הביתי ואשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייח עם XP ועוד מחשב נייד עם WINDOWS 7 שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הנייד יכול לגשת ולצפות בקבצים שמשותפים מהמחשב הנייח. אולם אני לא מצליח לאפשר למחשב הנייד גם הרשאה של שמירה בספריות השיתןף. כאשר אני ניגש במחשב הנייח לספריות המשותפות, אני רואה את הטאב של SHARING אבל לא של SECURIT (למרות שהאפשרות של SIMPLE FILE SHARING מנוטרלת) וכאשר אני מנסה לפתוח את חלון ההרשאות של איזשהי ספריה תחת הטאב של SHARING והכפתור של PREMISSIONS לא קורה כלום. האם יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by asafgolan,

אני עובר דירה בשבוע הבא ורוצה להתחבר לאינטרנט בתשתית של הוט במהירות 12MB. מבדיקה שטחית באינטרנט עולה כי בזב"ל הם הכי יקרים (180 ש"ח לחודש על ספק ותשתית) וש-012 הם הכי זולים (160 ש"ח לחודש). כרגע אני מחובר להוט במהירות של 7MB דרך בזב"ל. עד לפני כמה חודשים הייתי מוכן לשלם אקסטרה לבזב"ל בכיף שכן הייתי מאוד מרוצה מהם, אבל לאחרונה אני מרגיש האטה משמעותית במהירויות ההורדה מראפידשר בשעות היום. האם 012 זולים כל כך כי ההגבלה אצלהם עוד יותר מורגשת? אולי בכלל 013 עדיפים (175 ש"ח לחודש). מה לגבי אקספון ואורנג'?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by nimrodim,

אני מחובר עם הנתב BR-6424NL לספק בזב"ל עת תשתית בזק ב PPoE. רציתי לדעת אם ניתן להתחבר ב PPTP - להלן ההגדרות שיש לי בנתב לחיבור זה: במידה וזה אפשרי - מה הוא ה PPTP GATEWAY ומה אני צריך לסמן ב BEZEQ-ISREAL. לגבי החיבור שקיים כרגע ב PPOE - ישנה אפשרות שנקראת TTL- הנמצאת על DISABLE - מה זה בדיוק...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.