רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
עד כה הייתי מחובר לאינטרנט עם מודם של בזק וראוטר חיצוני שלי. לפני חצי שעה, אחרי יותר משבע שנים, הראוטר שלי מסר את נשמתו לבורא עולם. עכשיו אני מתלבט בין שתי אפשרויות - להחליף את המודם הנוכחי במודם עם הראוטר המשולב של בזק או לקנות ראוטר חיצוני חדש (ואם ראוטר חיצוני, אז איזה). אולי מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצות (גם דברים מ-ALIEXPRESS וכו' תופסים)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב הזה: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט כרטיס רשת מובנה.. יש לי עוד כרטיס רשת של 3C0M משהו טוב PCI עכשיו השאלה שלי האם כדאי לחבר את האינטרנט לכרטיס הרשת המובנה שעל הלוח או האם כדאי להרכיב את הכרטיס רשת 3COM שלי בחיבור ה PCI שעל הלוח אני רוצה כמה שפחות להכביד על המחשב ושהוא יעבוד כמה שיותר טוב מהר ויעיל יעצו לי בבקשה מה לעשות? להרכיב או לא? והסבר בבקשה למה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מספר המוצרים המתבסס על תקן האלחוט החדש 802.11ac הולך וגדל, כשבימים האחרונים הכריזו שתי חברות על מוצרים חדשים התומכים בתקן זה. הראשונה היא Western Digital, היצרנית הגדולה ביותר של כוננים קשיחים, שחשפה נתב וגשר (bridge) אלחוטי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2718 חברת D-Link, שהציגה את הנתב שלה לפני כ-4 חודשים, משלימה את הארסנל ומכריזה על מתאם אלחוטי בממשק USB ובמחיר מפתיע -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2726
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. היום מישהו שאני מכיר, אמר לי בסקייפ שהוא "יכול להפיל לאנשים את האינטרנט". בהתחלה חשבתי שזה סתם script kiddie ששולח לי פינגים. מסתבר שזה אכן כך, אבל הוא לגמרי הצליח. הוא גילה את כתובת ה IP שלי דרך הסקייפ (גם תוכנה שאפשר בקלות למצוא באינטרנט), הפעיל את התוכנה שלו, והאינטרנט שלי אכן הפסיק לעבוד לגמרי, עד לרמה שקיבלתי timeout בפינגים לגוגל. אפילו כשהוא הפסיק את פעילות התוכנה, הראוטר שלי לא התאושש, והייתי צריך להפעיל אותו מחדש. הציוד שאני משתמש בו : מודם d-link 2760u עם ראוטר Linksys WRT54GL, שמריץ DD-WRT. לפי מה שידוע לי, ב DD-WRT אמורה להיות הגנה נגד DDoS. אם אכן קיימת הגנה כזו, האם היא כזו חלשה שלא מסוגלת להתמודד עם מתקפה ממחשב אחד? או שיכול להיות שמה שהפסיק לעבוד זה …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אתמול החלה לי תופעה מוזרה,אני מוריד דרך HTTP במהירות איטית בלתי נסבלת,היו אפילו כמה פעם שלא הצלחתי להוריד בכלל ,המהירות על 0. בדקתי בכמה אתרים,הורדתי כמה דברים שונים ואותה התקלה. היום התחלתי להוריד על מהירות של כ70KBPS פר הורדה כאשר יש לי אינטרנט של 40 מגה. בבדיקת מהירות אני מקבל 37 מגה. דיברתי עם הספק והם טוענים שהכול תקין(טריפל C) תשתית בזק. עדכון קטן,יש גם אתר ספציפי שלא נטען לי,במכשיר הסלולרי הוא עולה רגיל. שיניתי בראוטר לDNS של גוגל והאתר עולה חלקית. עשיתי ריסט לראוטר,למחשב מה לא כלום לא עוזר.
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה יותר טוב מחיבור L2TP שלא מגרד את ה 55... השאלה אם גיימר מופעל ב 014 עם חיבור PPTP
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לידע אותכם על בעיה שקוראת לי בבית אני גולש יש לי רשת שני מחשבים גולשים אבל יש לי גם לפטופ בבית ועוד חברים שיש להם גם הם תחברים לרשת שלי וזה מפריע לי בגלישה זה עוצר את האינטרנט איך אפשר לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים לא היתחברו אליו כול מי שרוצה? גם שעמתי שזאת עברה על החוק צריך עזרה לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים אחרים לא התיחברו אליו תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגדיר שהנתב שלי ישתמש ב-OpenDNS ויש לי נתב של הוט (HOTBOX). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח להוראות. תודה
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לאחורנה קניתי נתב אלחוטי של חברת LEVELONE מדגם WBR-5400 עכשיו חיברתי את כל מה שצריך לחבר עכשיו הבעייה היא במחשב שבו מחובר הראוטר למודם ישיירות אין אינטרנט אבל במחשב השני שרק "מקבל" את האינטרנט מהנתב יש אינטרנט הכיצד?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני צריך סוויץ' של 4 חיבורים לפחות, שצריך לשבת בארון תקשורת ולכן חשוב שיהיה קטן וקומפקטי, ויהיה סבבה עם מקום סגור (שלא יתחמם או משהו). יש משהו מומלץ? אגב רק לוודא - אם אני מחבר את הסוויץ' לראוטר אז כל אחד מהמחשבים שמחוברים אליו מקבל IP פנימי אוטומטית מה-DHCP, נכון? כל אחד מהם מזוהה ע"י הראוטר עם MAC שונה, למקרה שאני ארצה להגדיר להם כתובת סטטית קבועה? תודה
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום בבית מחובר ברשת 5 מחשבים לראוטר.בניתי אחד מחשבים שלי שרת דומיין. הישתמשתי במחשב רגיל לא שרת.רשמתי פקודה CMD ניפתח חלון שחור דוס. לדוגמא אני רושם פקודה שם האתר שלי Ping www.walla.co.il ואני רואה מספר IP לא בדיוק בשרת דומיין שלי. איך כותבים פקודה לימצוא IP אמיתי לשרת דומיין שלי? לא מצליח להגיע לראות IP אמיתי שלי. מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטרנט לש HOT ו013 ללא חייגן ואני מרוצה ממנו. השימוש העיקרי שלי באינטרנט זה הורדה לש דברים ובעיקר משחק COD4. אני עובר דירה בעוד חודש ואני אזמין שוב אינטרנט של HOT אבל ספק בזק בינ"ל. השאלה האם לבקש ללא חייגן, כלומר חיבור קבוע או שעדיף חייגן. כמו כן אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בדירה בשביל עוד מחשב שלי אשר ישמש מחשב איחסון בעיקר ותריך שגם בו יהיה אינטרנט ועוד לפטופ. מה אתם ממליצים? עוד דבר זה שיהיה גם קו טלפון של HOT בדירה וכמובן גם טלויזיה! אם זה מהווה גורם שמשפיע.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר דיברתי עם הוט ונטוויז'ן והם שלחו אותי לבדוק מהירות באתר הזה שלהם וכן ירד לי קובץ במהירות 1.5MB אבל חוץ מזה אני לא מרגיש הבדל מה-2.5 שהיה לי. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה כבל רשת מוצלב 10 מטר בהונגרית אני מתחנו
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אוקי כולם לפני כמה חודשים פתחתי פה את אותו תראד קיבלתי תשובה "תריץ חיפוש" הרצתי חיפוש מה קיבלתי ? הסבר צולע ומקוטע אז בוא אני יתאר תבעייה יש לי מודם כבלים שמחובר ל ראוטר של אקימס 6104k עכשיו לפי ההודעה שמצאתי בחיפוש צריך לעשות static ip יענו ip קבוע ניסתי אבל זה לא עובד ולא בטיח אם מישהו פה יכול לתת הסבר או מדריך (רצויי עברית) איך לפתוח תפורטים + הגדרת static ip אני יודה לו מאוד!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בקשר לקניית הראוטר שבכותרת, כרגע אין ממש אלטרנטיבות כי זה חלק ממבצע... לינקים לביקורות או דעה של מישהו שקנה יעזרו מאוד. תודה מראש... 8)
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות כרגע באינטרנט (איטיות וכו'). אני יודע בוודאות שאין שום ווירוס, תוכנות ריגול או סוס טרויאני במחשב. אבל האינטרנט בכל זאת עדיין איטי. התקשרתי לבזק שיבדקו לי אם יש בעיות בקו שגורמים לאיטיות, הם בדקו ולא מצאו בעיות. אז הגורם היחידי שנשאר הוא המודם. יכול להיות שהוא גורם לבעיות? מה דעתכם עליו?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס רשת אל-חוטי שרכשתי מבזק בחיבור usb מדגם Wistron-Rotal . הראוטר שיש ברשותי הוא eci352 , מחוברים לראוטר שני מחשבים אחד באופן קווי ואחד באופן אל-חוטי . במחשב שבו החיבור אל-חוטי המהירות של כרטיס הרשת לא יציבה כלל ולרוב נמצאת במהירות של 1MBPS-32MBPS ולא יותר . יש רעיונות לפתרון הבעיה שיהיה יציב על 54 כמו שהדבר אמור להיות ?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, כבר חודש יש לי בעיה בקליטת הרשת הביתית. הראוטר והמודם נמצאים בחדרי. בחדר השני, שאמבטיה מפרידה בין חדרי לחדר הזה, אני מחבר את המחשב שם בעזרת USB אלחוטי. בערך 4 מטר (קו אווירי) מפריד בין הראוטר למחשב בחדר השני. אך, העוצמה שם היא על 2 מתוך 5. שאני מביא את המחשב הנייד לשם, העוצמה היא 4. הUSB הינו של 150Mbps. חשבתי לחבר עליו אנטנה יותר גדולה, זה יעזור? או שעדיף שאקנה כבר ראוטר יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB. האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ? החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית. הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע. מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור של 2 מחשבים ב ICS לאינטרנט דרך מודם ADSL. אך לא הצלחתי לחברם ברשת שיתוף קבצים. שניהם מוגדרים לאותה קבוצה: WORKGROUP. עברתי על המדריכים פה ללא תוצאות של ממש. במחשב הראשי (דרכו מתחבר המחשב השני לאינטרנט) תחת WORKGROUP מופיע רק המחשב הראשי. במחשב השני תחת WORKGROUP לא מופיע כלום. בנוסף אני משתמש ב SYGATE FIREWALL , למחשבים יש IP המוגדר ידנית ל -192.168.0.1 ו 192.168.0.2 - כל התעבורה מכל הסוגים מוגדרת כאפשרית בין 2 ה IP האלה בFIREWALL. פינג בין המחשבים תקין. מיואש - :-[ חוץ מזה שמתי לב שהרבה מחשבים מבחוץ מנסים להתקשר כל הזמן ל IPNAT.SYS - אשר אני חייב להפעילו ע"מ לאפשר ICS וחיבור של המחשב השני לאינטרנט - האם זו בעיה? שאלה אחרונה: הלוח אם במחשב הראשי הינו DFI LANP…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן. יש לי אינטרנט 12 מגה שעובד בדרך כלל חלק, למרות שאחת ליום בערך המהירות יורדת למתחת ל1 מגה. התשתית שלי זה הוט והספקית היתה נטויז'ן. הספקית לא ידעה לתת לי תשובות והתשתית האשימה את הראוטר (מכיוון שבחיבור ישיר לממיר זה עובד חלק). קניתי ראוטר חדש ושום דבר לא השתנה. החלפתי את הספקית לבזק בינלאומי ועדיין האיטיות הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום. עשיתי שיחה ישירה בין הוט לבזק בינלאומי כאשר אף אחד לא יודע לתת לי סיבה, הוט ממשיכים להאשים את הראוטר. יש לציין שאני בחיבור ללא חייגן. בנוסף, כאשר אני מכבה את הראוטר והממיר ומפעיל מחדש בדרך כלל זה חוזר למהירות הרגילה. אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברה. אני מנויי לאינטרנט של הוט , ואני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (אני כעת בארה"ב) ככה שאני צריך המלצה לאחד בסביבות ה 50$. האם כל ראוטר שאני יקנה בחו"ל יתאים (יש בעיה עם הפרוטוקלים PPTP וכאלה לא?) , או שיש בעיות רק אם אני קונה ראוטר עם מודם (שזה לא המקרה פה!). מה שאני צריך זה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם הנייד שלי בבית בלי צורך בכבלים. אני מעדיף שיהיה מהאתר הזה: newegg.com . תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-