עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  3. יש לי ראוטר d link של בזק מחובר ברשת אלחוטית אני רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את הכתובת mac address אני יודע שברגע שאני מחובר קווי אפשר לשנות דרך ה local area connection אבל איך עושים זאת בחיבור אלחוטי ? תודה מראש אליאור

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. התקנתי היום קושחה של OpenWRT, ואני רואה שהוא מציג בלשונית WAN כתובת וgateway שמתחילים ב: 100.127 בwhatismyip אני מקבל אייפי שמתחיל ב37 כיאה לhotnet. אני לא מצליח בכלל לעשות tracert לאייפי 37 (הוא קבוע מקבל טיימאאוט אחרי כמה hopים), אבל ל100.127 אני מקבל אותו כדבר הראשון שמחובר למחשב, כלומר שהוא הראוטר. אל הראוטר אני ניגש ב192.168.1.1... מאיפה הגיע האייפי הזה של 100.127? בנוסף למה מוצג לי בInterface של הWAN כתובת mac שבה הכל 0? תודה! ד"א: אני על תשתית של HOT ללא חייגן (נייד על wifi -> ראוטר -> מודם)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by HFDO5,

איזה חברה שווה להתחבר אליה? כי כנראה אני עוזב את נטויז'ן.. אז אני עושה סקר קטן תציעו בכל הקטגוריות מחיר.. מהירות.. שירות הכל תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by GHOST,

עידכון: טוב אחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שברגע שאני מתחבר לשרת דרך פורט מסויים (16567) לצורך משחק אני מקבל פינגים גרועים מאוד אבל אם אני מתחבר לאותו שרת דרך פורטים אחרים אני מקבל פינגים מהירים בהרבה הדבר נכון לגבי כל השרתים מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by NmE,

שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת: יש לי 3 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך נתב 2 מחוברים דרך נתב עם WNDOWS XP ועוד מחשב נייד המחובר לנתב אלחוטי שמחובר לנתב הרגיל (כן קצת סרט) עם WINDOWS VISTA עליו אני מעוניין לעשות תיקיית שיתוף איתם או עם 2 מהם הכי חשוב זה שיהיה לי שיתוף עם המחשב הנייד (VISTA) עזרתכם בהקדם תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  8. בפעם הראשונה בישראל, קבלו סקירה מקיפה של נתב דואלי-סימולטני הפועל הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. חברת פיקוק, הנציגה הבלעדית של Edimax בישראל, עבדה בצמוד, הן עם החברה בטיוואן והן עם נציגי משרד התקשורת, ואפיינה מוצר ספציפי המותאם לדרישות התקינה הישראלית של תדר 5Ghz. הסקירה שלי כוללת בדיקת ביצועים קווית ואלחוטית מקיפה, תוך מתן דגש על הביצועים המתקבלים בתדר 5Ghz. למעונינים, הנתב זמין לרכישה בארץ במחיר מפתיע של פחות מ-500 שקל. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6475nD/BR-6475nD.htm

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  9. שלום אני אפתח ואסביר איך הרשת מורכבת ולאחריה את הבעיה בכניסה לבית יש ראוטר אלחוטי המחובר למודם. ממנו יוצאים שני כבלי רשת סלולים בקיר לשני חדרים. בחדר א' יש מחשב אחד והוא מחובר ישירות לראוטר הראשי בחדר ב' יש שני מחשבים. מאחר ויש רק כבל רשת אחד הסלול בקיר ואין אפשרות להעביר נוספים, חיברתי ראוטר נוסף בחדר במתחבר לכבל שמגיע מהראוטר הראשי. הראוטר המשני מתפקד כסוויץ' ומתחבר לשני המחשבים בחדר ב'. כרגע כל המחשבים גולשים באינטרנט. חיבור רשת פנימית בין 3 המחשבים לא מתאפשר, והצלחתי לחבר רק בין 2 אלה המחוברים לראוטר המשני. מה עושים על מנת לחבר את כולם לרשת אחת מאחר ויש מדפסת משותפת? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בחיית אנשים תעזרו לי חיברתי רשת עם כבל רשת ואני מצליח לעשות הכל במחשב אחד זה שעליו מחובר המודם . עכשיו במחשב השני אני מצליח להכניס למשחקים ברשת איסיקיו והכל אבל לדפדפן אני לא מצליח להיכנס אם מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה שיענה לי ויעזור ליבבקשה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by dardar4,

היי לכולם. הרצתי בדיקה על הרשתות באיזור שלי בערת האפליקציה wifi analyzer. מסתבר שיש הרבה רשתות (כנראה בבניין) שנמצאות על אותו ערוץ. מישהו יודע איך אני מחליף ערוץ בראוטר? יש לי ראוטר של TP-LINK בתקן N דרך הוט תודה!

• 4 תגובות
    • 10k צפיות
  12. יש פה טכנאי הוט שיכול לשלוח לי שם משתמש וסיסמא להגדרות הפנימיות? להרים טלפון לתמיכה בכל פעם, זאת טרחה מרובה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by borg,

יש לי מודם של Alcatel דגם SpeedTouch 510 שמתפקד כנתב. מדי פעם כאשר אני מנסה להיכנס לאתר בדפדפן (לא אתר מסויים), אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדף שאני מחפש לא זמין כעת, ואין לי אפשרות לגלוש לשום אתר. אני פותר את הבעיה בכך שאני נכנס להגדרות של הנתב, לוחץ על Disconnect, ואחרי כמה שניות לוחץ על Disconnect. בד"כ, אחרי פעולה אחת כזו, הבעיה נפתרת וניתן להמשיך בגלישה, אבל לפעמים יש צורך לחזור על הפעולה מספר פעמים. יש דרך לפתור את בעיית ההתנתקות הזו באופן תמידי? במידה ולא, קיימת דרך יותר פשוטה לפתור את הבעיה? יש אולי אפשרות לבצע את הניתוק וההתחברות מחדש באמצעות פקודות דוס שכתובות בקובץ אצווה, ולהפעיל קיצור דרך שלו מה-Quick Launch?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yopser,

יש לי רשת ביתית עם נתב ומודם.. 2 מחשבים שכל אחד מהם מחובר לנתב עם כבל רשת התקנתי את האינטרנט והכל עובד ואפשר לגלוש משני המחשבים כמו שצריך. עכשיו אני מנסה להתקין רשת ביתי לשיתוף קבצים ממחשב אחד לשני ואני לא מצליח.. הפעלתי במחשב הראשון את ה setup a home or small office network והגדתי שם ואני רואה את זה ב my network places הבעיה היא שאני לא יודע איך להתחבר לרשת הזו מהמחשב השני.. איך אני מוצא את הרשת שהגדרתי בראשון במחשב השני??

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by Taco,

יש לי רשת ביתית והמודם היה ADSL דרך USB, הוא עבר יפה עד שיום אחד הפסיקה אפשרות הגלישה באינטרנט במחשב המרוחק, אחרי שהרבה אנשים ניסו לעזור לי בהגדרות הרשת (ניסינו הכל כולל הכל) בזק פתרו את הבעיה, איך תשאלו? מתברר שמודם USB פשוט לא תומך נתמך טוב ברשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים, הם מחליפים בחינם למודם אחר, שמתחבר דרך כרטיס רשת (שאותו צריך לקנות) והפלא ופלא, יש אינטרנט בשני המחשבים. מה שהיה מוזר בהתחלה הוא שהמודם עבד טוב חודש ואז הפסיק, כלומר הוא המשיך לעבוד דרך השרת אבל לא דרך המחשב השני. אני יודע שיש הרבה גולשים שנתקלים בבעיה ולא ראיתי פתרון בשום מקום אז בבקשה. בברכה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by SixKiller,

3CRWE554G72 3Com זה הדגם.. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח פורטים.. לאפשר לתוכנות להשתמש באינטרנט ללא הפרעה.. TCP.. UDP.. וכאלה.. תודה רבה מראש..

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  17. רכשתי אתמול מחשב חדש ,והתקנתי בו חייגן של 012 (תשתית הוט), נסיתי להפעיל תקשורת וקבלתי תקלה 769, התקשרתי לטכנאית של 012 היא בדקה איתי כמה דברים והתקלה חזרה ואז ביקשה שאלחץ על LOCAL AREA CONECTION אמרתי לה שזה לא מופיע לי בחיבורי רשת ,והיא אמרה שאני חייב לרכוש כרטיס רשת כדי שאוכל להתחבר וליצור קשר, האם זה אכן כך וגם מחשב חדש זקוק לכרטיס רשת ?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by shlomi8,

שלום, ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי רגיל ללא אנטנה של edimax (usb) ואני לא מרוצה מהטווח קליטה שלו. ברצוני לשפר את טווח הקליטה משמעותית. הבנתי שתקן N הוא התקן המומלץ ביותר ובעל הטווח קליטה הגבוה ביותר? אם אוכל לקבל המלצות זה יהיה נפלא! תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by rollita,

נתקלתי ב- http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=188742&sid=10 אני מבין את האיך אבל לא את הלמה. הסבר לכתבה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eladh777,

שלום יש לי את הנתב- rotal rta1025w של בזק. אני כרגע מחובר דרך כבל רשת מהנתב לכרטיס הרשת במחשב שלי, ואני רוצה מסיבות כאלה ואחרות להחליף שבמקום כבל רשת יהיה כבל usb מהנתב לכרטיס הרשת. כאשר חיברתי את ה usb, לא היה אינטרנט והwindwos ביקש דריבר. מאיפה אני יכול להוריד את הדריבר? ועוד שאלה, מה ההבדל בין התחברות לאינטרנט דרך כבל רשת ודרך usb? יש הבדל במהירות או במשהו אחר? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by דובי770,

אני מחפש ראוטר עבור משרד שבו יש כ10 מחשבים נייחים ועוד כחמישה עשר סמארטפונים. כיום כל המחשבים הנייחים מחוברים עם כבל רשת, מה שגורם להרבה בלאגן של כבלים רצים. אני רוצה לחבר את המחשבים הנייחים בצורה אלחוטית לראוטר, כך שאני צריך המלצה גם לראוטר טוב וגם לכרטיסי רשת למחשבים. אני מחפש ראוטר תומך 5GHz, כך יהיו פחות הפרעות. כיום יש מודם ראוטר של בזק, אך הוא לא עומד בצורה טובה בעומס. ראיתי שקיימים ראוטרים שיכולים לקבל 2 חיבורי רשת מ2 ספקים שונים, אם יש כזו אופציה, עדיף. יש אפשרות גם מארה"ב/חו"ל, יש מי שטס לשם מידי פעם. התקציב הוא 500-2000

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by roy-bono,

מישהו מחובר איתם ספק + תשתית ויכול לדעת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. Started by xjj,

המחשב נייד שלי כבר קולט אינטרנט, זה אומר שיש בו מה שניקרא כרטיס רשת, נכון? אני רוצה להגדיל את הטווח עם משהו כמו אלו: http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireless-Wi-Fi-Networks-2-4GHz-Alfa-9dBi-antenna-/301437770605?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 http://www.ebay.com/itm/New-802-11n-150M-USB-WIFI-Wireless-LAN-Adapter-w-Long-Range-20dBm-2dBi-Antenna-/311013004221?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 1. זה אמור לעבוד או כיוון שיש כרטיס רשת כבר מובנה המחשב לא התייחס אליו? 2. סוג החיבור של האנטנה לא קיים אצלי במחשב, אבל אפשר לקנות לו חיבור USB ולחבר את האנטנה עם USB למחשב, זה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם! אני מכיר מישהו, או יותר נכון הכרתי מישהו מבוגר, שפרץ לשרתי DNS של חברת אינטרנט כלשהי (אני לא מציין איזו כדי לא לתת רמזים לגבי הבנאדם). מתישהו הם תפסו אותו אבל זה לא העניין. העניין הוא ששאלתי אותו מה לעזאזל נותנת לו פריצת השרתים (חוץ מסתם כיף וניסיון ;D) והוא ענה לי שזה נותן לו מהירות חיבור גבוהה יותר... עכשיו מה הקשר בין שרתי DNS שסה"כ ממירים בין כתובת מספרית לכתובת הכתובה באותיות לבין מהירות החיבור לאינטרנט? אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי. תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  25. חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!! תודה מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.