עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladbu,

היי אני הולך להתחבר בימים הקרובים ל ADSL 10M יש 2 אפשרויות של ראוטר אלחוטי לבחירה 2760u או NETGEAR TGN2200 מה עדיף?אני מחפש MAC FILTERING VIRTUAL SERVER STATIC IP ASIGHN מה עדיף? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חיברתי את הפייבר בוקס בחדר כדי לתת אינטרנט גם למחשב וגם לסטרימר בו בזמנית אך שמתי לב בבדיקת מהירות בשניהם במקביל שהמהירות בעצם מתחלקת בין שניהם ולפעמים אחד ממש בולע את הרוחב פס של השני, יש לי 200 מגה, יש פיתרון על מנת לקבל בשניהם מהירות מקסימלית? חשבתי שדרך הפייברבוקס בכל יציאה אקבל 200. בבדיקות נפרדות אני דיי מגיע ל200 מגה.

3. Started by mrraz,

יצא שידרוג חדש שפותר את בעיית L2TP ברשת UFI http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL%2DWR1043ND

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קודם כל העומסים הם בלתי נסבלים. אפילו סרטון ביוטוב ב240P אי אפשר לראות בשעות העומס. ומשום מה ב3 בלילה כמו שעון מתחיל חנק למשך איזה שעה או יותר. חנק שדופק לגמרי משחק כמו LOL שלא באמת צריך תקשורת רחבה, רק תגובתיות סבירה. אתמול בלילה אנחנו משחקים כמה חברים בLOL וב3 בלילה בול כמו שעון אני והחבר הנוסף שב014 כבלים ללא חייגן חוטפים LAG אדיר!. מי שלא ב014 כבלים ללא חייגן ממשיך כאילו לא קרה כלום. שנינו מרימים טלפון ל014 ומתלוננים. הנציג אומר שהוא לא יכול לבדוק כי כבלים ללא חייגן הם מספקים IP לכבלים אבל השרתים לא אצלם. הוא מבקש שאני אבדוק עם חייגן. מכיוון שאף פעם לא התחברתי עם חייגן בחבילה הזאת (כי היא ללא חייגן) אין לי את הקוד. את הקוד הנציג לא מוכן לתת לי כי על פי חוק צריך 4 ספרו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by itay_izra,

שלום אני עם ספקית 012 הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה להתנתק.. יש לי 30M ואני מרגיש שהאינטרנט חרא ובעיקר אני משלם להם סתם. אני לא כל כך מעודכן בספקיות הטובות והזולת היום בגלל זה אני מבקש את עזרתם בבחירת ספקית זולה וטובה. בנוסף אני משתמש ב2 ראוטרים בבית (מקושרים בעזרת כבל רשת) שהראשון הוא TP LINK יחסית חדש. (עם 2 אנטנות)TP-Link TLWR841N והמשני הוא LEVEL ONE ישן מאוד. ולפי הבדיקות של מהירות הרשת כשאני בודק על אינטרנט אלחוטי אני מקבל 20 מגה. לעומת זאת בחוטי 30. *עשיתי לפי ההגדרות כמו שצריך. לדעתי זה בגלל שהראוטר ישן וכנראה לא תומך כמו שצריך. אני מחפש ראוטר טוב עם עוצמה חזקה יותר מהTP-Link TLWR841N.. ואז אני יקח את הTP-Link TLWR841N להיות משני. *אגב הבנתי שבזק משדרגים ל100M ללקוח…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כל כמה זמן, לא זמן קבווע, לפעמים 5 דקות, לפעמים שעתיים, לפעמים גם אחרי שעות מתרחש ניתוק תקשורת ומופיע מחדש חלון ההתחבות ( חייגן ) המתחיל לספור שניות אחורה ( מ-10 עד 0 ) ומחייג שוב בעצמו. נברתי בתוך כל התוכנות, אף אחת, כולל המערכת, לא מוגדרת להוריד עידכונים אוטומטית לבד אחריהם עלולה לבוא אולי הפעלה מחדש. שאלתי טלפונית גם את "תמיכה" של הספק, שם שוללים התערבות כלשהי בתקשורת, למרות שפעם ( לפני שנים ) באמת היו מנתקים מנויים אשר היו ב"חוסר פעילות" ממומשכת כדי לשחרר רוחב פס תקשורת, אך לפי טענתם מזמן הפסיקו עם שיטה זו ( המיועדת "לדלל" מחוברים ). לעתים לילה שלם אין ניתוק, לפעמים - כל חמש דקות. מה יכולה להיות סיבה לכך ואיפה לחפש את הגורם ? תודה מראש עבור כל תגובה רצינית.

7. היי בשביל הרשת הביתית שלי יש אצלי תשתית של הוט וראוטר הוטבוקס2 לשם קופניגרביליות ושיפור הציוד אני מתכנן להפוך את ההוטבוקס לbridge ולחבר נתב אחר שארכוש באופן פרטי. אז אני מתלבט אם כדאי לי לרכוש מודם ולהחליף גם את המודם של הוט, למודם אחר שתומך בDOCSIS ויוכל להתחבר לתשתית הקיימת (אני יודע שאפשר לעשות את זה עם התשתית של בזק) רציתי לשמוע אם יש משהו שבולק אותי מלהחליף את הציוד (כלומר ציוד אחר לא יעבוד על התשתית של הוט) או שההבדל הוא מינורי ולא שווה את ההשקעה?

8. Started by Mind_Reflection,

הוצאתי מהארון ראוטר שישב שם כמה שנים זה 3crwer100-75 של 3com התקנתי עליו backfire 10.3.1 הכל עובד כולל LUCI. אני מנסה לגרום לו לחייג L2tp בגלל שאני בחבילת גיימרים. בגלל המעבד החלש אני מנסה להתקין עליו Openl2tp שאמור להיות הכי יעיל מבחינת ביצועים. עשיתי את כל השלבים במדריך הזה > http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp שמעודכן לחודש האחרון. יש כמה בעיות. 1. לפעמים אני מגיע לעמוד של בזק בינלאומי שאומר לי שהסיסמה לא נכונה. 2. לפעמים אני לא מגיע לעמוד פשוט החיבור לא עובד. שאני מסתכל ב LUCI על INTERFACES אני רואה את ה VPN שזה החייגן של ה L2TP עובד. הוא מתחיל לשלוח ולקבל פאקטים ואז פתאום ה SEND אני רואה כמויות מידע ענקיות של 100M 200M וכו' והחיבור מתנתק. אשמח לכל ע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by geigera,

שלום המחשב הנייח שלי עם xp והנייד עם win 7. ניסיתי ליצור רשת ולא הצלחתי. עדיין לא השקעתי הרבה מאמץ בזה לנסות לקרוא ברשת ולמצוא מה לא בסדר, אבל שמעתי שיש בעיה קשה של רשת בין שתי מערכות ההפעלה הללו. האם זה נכון? האם אפשר להתגבר על זה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי בעיה מעצבנת שאני לא יודע מה גורם לה. אני גר ביחידת דיור בבית פרטי, יש לי בחדר כבר רשת אשר מגיע מהרטואר למעלה בבית, ביחידה אצלי חיברתי ראוטר (Netgear R6120) והגדרתי אותו כרפיטר: הכתובת של הראוטר למעלה 10.0.0.138, את שלי הגדרתי 10.0.0.139, אצלי ביטלתי את ה-DHCP והמחשב (מחובר בחוטי) וכל מה שמחובר באלחוטי עובד והכל בסדר. לאחרונה חברה שלי התחילה ללשים לב לזה שהטלפון שלה (אייפון) לא מצליח להתחבר לרשת ואותו דבר גם הנייד שלה, זה קורה מידי פעם ז"א אפילו כמה פעמים ביום לשעה או לכמה שעות שבזמן הזה היא לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ופתאום אחרי זמן מה זה פתאום חוזר. ניסיתי להגדיר את הכל מחדש כולל סיסמא כולל את הראוטר כולל עידכון לגרסה שלו ללא הצלחה.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shimon23,

אני מנסה לעזור מרחוק למישהו דרך התוכנה Teamviewer, אשר חיבור האינטרנט שלו לא עובד. (כרגע הוא מחובר ברשת אלחוטית אחרת). יש לו ראוטר Edimax 6524n אשר הוא ביצע לו ריסט, ולכן בראוטר אמור להיות עכשיו בהגדרות המפעל. מכיוון שבמצב זה כנראה אי אפשר להתחבר לראוטר דרך האלחוט, אז הוריתי לו לחבר כבל רשת מהראוטר למחשב. גם כעת כאשר אני מנסה להתחבר לראוטר ע"י הכנסת כתובתו (192.168.2.1) אין לי תגובה. חשבתי על להגדיר כתובת IP במחשב המחובר אל הראוטר, אך אני לא יודע מה הן כתובות ברירת המחדל של הראוטר הזה. מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אל הראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תשתית: כבלים ספק: בזק בין לאומי מהירות: 1.5M/128K בפועל הכל עובד טוב, אתרים נפתחים מהר, הורדות עובדות מצויין (גם P2P) אבל הפינגים במשחקים נעים בין 450 ל 2000 (2 שניות ). זה משגע אותי כל פעם יש בעיה אחרת, פעם אחת האינטרנט לא עובד בכלל, פעם אחרת אפשר רק לגלוש. עד לפני כמה ימים הראוטר שלי היה מוגדר על PPTP והכל עבד מצויין, פתאום (באותו יום שמרכזיה של בזק בתל אביב נפלה) הראוטר לא הצליח ליצור קשר עם הספק והבעיה נפרה רק לאחר מעבר לחיבור קבוע, כמה ימים הכל עבר טוב ושוב חזרו הבעיות למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלשלם עוד כסף כי זה לא יקרה) ??? לא משנה מה אני עושה כל פעם מדברים איתם כמה ימים הכל עובד ואז שוב בעיות. בכל מקום שקראתי באינטרנט כתוב שבזק היא הספקים הכי טובה מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DavidT,

אהלן חבר'ה, לא יכלתי למצוא מקום יותר מקצועי להתייעץ בו.. בכל מקרה רציתי להתייעץ בנוגע להרחבת טווח קליטה של WIFI, יש לי ראוטר בצד אחד של הבית, של בזק VDSL, שממנו יש לי שתי כבלים ארוכים לכמה חלקים בבית.. אני עובר לגור בדירה מחוץ לבית, שנמצאת בצד השני של הבית, ומעל הדירה נמצא חדר שבו כבר קיים כבל רשת שמגיע ישירות מהראוטר.. השאלה היא מה הדרך הכי טובה להגיע עם WIFI לשם, איזה אביזרים של הגדלת טווח קיימים, מה ההשפעה שלהם, ועד כמה הם כדאיים ? חשמל יש לי בסמוך לכבל רשת ככה שזה לא בעיה.. אני שקלתי לקנות את הראוטר החדש הזה של XIAMOI כי זה מה שהיה נראה זול וטוב, אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר רציני ומעמיק בנושא (קישורים לאייבי או חנויות ישראליות יתקבלו …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הנה מה שכתוב הערב ב-YNET . מסתבר שח"כ מיקי איתן מתנגד למחירים שהציגו ערוצי גנב והוא אומר בדיוק את מה שאני טענתי שהכבלים הודיעו לא פעם ולא פעמיים שהמחירים שלהם יביאו את האינטרנט לכל בית בישראל, האומנם ??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by menymu,

בהמשך לזה שכתבתי שיש לי איבודי מידע, היום היה לי שוב. התקשרתי אליהם שוב זיהו הפעם 20-40% איבודי מידע. אמרתי לנציג, שמע זה יכול להיות שחצי שעה לא תהיה בעיה ופתאום חצי שעה 50% איבודי מידע. בקיצור אמר לי תנתק כבל רשת מההוטבוקס ניתקתי. הוא אמר לי עכשיו אני רואה אין איבודי מידע... אמרתי לו הבדיקה שלך לא יעילה מה קשור כבל רשת לזיהוי איבודי מידע בתשתית... אחר כך אמרתי לו, כפי שאמרתי לך יכול להיות שעכשיו חצי שעה לא תהיה בעיה אבל עוד חצי שעה תהיה... אמר לי, אולי יש לך בעיה בכרטיס רשת... אמרתי לו אם ככה אז גם שהייתי עושה פינג לראוטר היה צריך להיות לי איבודי מידע לא? אבל זה לא קורה... מה התשובה הייתה? - אבל אין לך כרגע איבודי מידע פשוט (מצטער על איך שאני אומר את זה) תוכי מטומטם. בנו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי ראוטר מסוג NETHEAR אלחוטי וחוטי ...הוא מחובר למחשב שלי חוטי ולמחשב נוסף בצורה אל חוטית ...המודם שלי מחובר אליו עם חיגן מובנה בתוך הראוטר לאינטרנט...מה שקורה הוא שיש לי חוץ מהlocal aarea connection דבר נוסף שנראה כמעיין חייגן נוסף שפשוט מקושר כל הזמן...שנקרא התקשרות אינטרנט- שער אינטרנט...עכשיו בתקופות שהייתי לוחץ לו disable היו לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ושניסיתי למצוא מה בעצם קורה הסתבר לי שבעצם החיגן הזה והחיגן של האינטרנט שנמצא בתוך הראוטר מעיין נלחמים מי יחייג וזה גורם לניתוקים..אז שאלה ראשונה האם אני צודק שאלה נוספת מה זה בעצם החיגן הזה? ועוד דבר האם החייגן הזה יוצר מצב שהמחשב הנוסף המחובר משתמש דרכי באינטרנט ולא ישר דרך הראוטר כמו שאמור להיות...אגב יש לי ווינ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הראוטר מחובר לסוויטצ' שאליו מחוברים כל המחשבים אצלנו איך אני מברר מה ה IP של הראוטר שלא מחובר ישירות למחשב שלי אבל מחובר ישירות לסויטצ' בארון תקשורת תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. NETGEAR 5-Port Gigabit Ethernet 10/100 / 1000Mbps Switch GS205 עדיף על פני TPLINK ועל DLINK ? השימוש: חיבור בכבל רשת ממיר פרטנר,סטרימר שיומי, ממיר יס תודה

20. Started by dorbenisti,

היי, כרגע יש לי מודם ראוטר kasda 5212 שעושה לי בעיות של ניתוקים מדי פעם. יש לי שני סוגים של ניתוקים: 1. פעם בכמה זמן (יכול להיות פעם בשבוע ויכול גם פעם בכמה חודשים) נורת ה-INET נהפכת להיות אדומה, ואז מה שעוזר זה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מחדש. (זה קרה לי בשני ספקים שונים, כרגע אני עם פרטנר). 2. כל הנורות ירוקות כרגיל, ועדיין יש ניתוק של האינטרנט במחשב בין עשר שניות לדקה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sagioto,

שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חכמה והיה חשוב לי לבדוק את חיבור ה wifi הקיים אצלה מכיוון שאין לי אפשרות לחיבור ישיר של כבל רשת. זה עוד לא וודאי אבל נראה שבטלוויזיה קיים חיבור של 802.11n בלבד ולא 802.1ac המהיר יותר כמו שהבנתי. השאלה היא האם אפשר להוסיף לטלוויזיה מתאם רשת בסגנון הזה - https://ksp.co.il/web/item/110317 ואז למעשה זה ייתן לי פיתרון? במידה ולא אשמח להבין מה כן יכול לעזור מכיוון שאני לא רוצה שיהיו לי הפרעות בחיבור ובשידור באופן רציף. אשמח מאוד לתשובה או המצה על פתרון חלופי. תודה רונן

23. יש לי ראוטר של TP-LINK WR641G שמחובר למחשב שולחני ומחשב נייד של IBM עם כרטיס אלחוטי של אינטל 2200 הגדרתי בראוטר WAP\WAP2 בכל תצורה אפשרית ואני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד הוא ניתקע על "מייבא כתובת רשת" ולא מתחבר לבנתיים החזרתי את האבטחה של WAP מה עלי לעשות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טרם התקנתי את התוכנה "Bandwidth Controller" אך הבנתי שבאמצעותה ניתן להגביל את כמות המידע היוצא/נכנס במחשבי הרשת. ידוע שתוכנת האימיול תופסת חלק נכבד מרוחב הפס וגורמת להאטת הגלישה באופן משמעותי, לכן תהיתי שבמידה ובהגדרות תוכנת האמיול אגדיר את הגבלת מהירות העלאה ל 10Kbps (כך אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת) ובאותו זמן אגביל את מהירות העלאה בתוכנת ה- Bandwidth Controller ל- 4Kbps (לשם דוגמא), כך מהירות העלאה בתוכנת האימיול תהיה למקסימום 4Kbps למרות שהגדרתי אחרת וכך גם אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת ואוכל לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית. יש סיכוי שאני אהבל?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eliko_88,

שלום חברים, יש לי בקומה השנייה ראוטר של HOTBOX של הוט אליו מתחברים מס' מכשירים(קצב התעבורה 100MB) הבעיה שבקומה למטה הקליטה אינה טובה ברוב האיזורים אני צריך לחבר מחשב נוסף ופלייסשטין 4 שנמצאים בקומה הראשונה השאלות הם: 1)האם ראוטר נוסף שיעבוד בתור REAPTER יפתור את הבעיה,ואם כן איזה ? 2)במשחקי רשת עבור הפלייסטשיין לא יהיה בעיה של תעבורה(הראוטר יהיה צמוד אליו)? 3)האם מתאם רשת על גבי חשמל יכול לפתור את הבעיה אודה לכם על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.