רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אתמול קיבלתי הודעה שהכבל אטרנט שלי לא מחובר, ניתקתי את הראוטר וראיתי שהוא הבעיה. נתתי לו לנוח שעה ולאחר מכן הוא לא נדלק יותר, ניסיתי לחבר לו שנאי אחר והוא הצליח להידלק אבל לא להישאר דלוק (כנראה בעיית מתח) השאלה היא, האם אני יכול לרכוש איפה שהוא את אותו שנאי או שאני צריך להחליף את כל הראוטר. (משום מה לא ניראה לי שאייבורי ישושו לפרק מארז של הראוטר הזה ולמכור לי רק את הכבל חשמל) ברור לי שיש חנויות בהן אוכל לרכוש שנאים מכל המינים אבל מנסיון אני יודע שהמכשירים האלה אוהבים את השנאי שמותאם בדיוק להם
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. כשהשתמשתי בנתב האלחוטי +D-Link 614 הבנתי שעדיף לתת לאלקטל שלי לבצע את הניתוב, לכן ה D-Link שימש רק כ Access Point. האם כדאי להשאיר את המצב כך גם אם מחליפים לנתב אלחוטי Edimax BR6114wg, או לתת לנתב האדימקס לבצע את הניתוב ? 2. מחשב נייח המתחבר לנתב האדימקס ע"י כבל רשת (הוא נמצא ממש לידו), האם צריך להתקין משהו על המחשב, או פשוט לחבר כבל רשת וזהו ? 3. מחשב נייד המתחבר לנתב האדימקס ע"י כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס EW-7108PCg PCMCIA שלפני כן היה בו כרטיס רשת אלחוטי של DLink, האם עלי להסיר את תוכנת ה AirPlus שהגיעה עם ה Dlink לטובת התקשורת האלחוטית ? 4. לגבי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד, וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח (שניהם של אדימקס), האם יש צורך קודם להתקין את…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד xp במחשב שני ויסטה שהיה לי xp היה לי היה לי תקיה בשם שרדוקס ששמה היתה מעביר דברים ממחשב למחשב היא היתה קיימת במיקומי הרשת שלי. איך אני עושה את זה עכשוי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר Linksys e4200 ובטיפשותי הרבה גיליתי שאין לו מודם. לאחר שחקרתי קצת ברשת הבנתי שאני יכול להשתמש בראוטר הישן שלי D-LINK 2760U כברידג'. אז נכון לעכשיו חיברתי את הכבל אינטרנט מה-E4200 לאחד הפורטים של ה2760U שמחובר לי לשקע בזק והכל עובד, תקנו אותי אם אני טועה אבל מה שהבנתי לאחר שקראתי קצת זה רק כשאני יהפוך את הראוטר לגשר אז אני יוכל לקבל את כל היכולות של ה-E4200 ולראות שיפור משמעותי. אז האם יש מדריך או מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות בדף של D-LINK? או האם קיים מודם אחר שלא צורך חשמל ומישהו יכול להמליץ לי, אולי למישהו יש רעיון אחר מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
כלומר אם יש לי רשת ביתית והמצלמה מותקנת על מחשב X ואני רוצה להשתמש בה דרך מחשב Y אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. יש לי את הנתב עם קו של 12M כרגע. הוצע לי לשדרג ל 100M והשאלה האם אפשר להמשיך להשתמש בנתב הזה גם במהירויות גבוהות יותר או שצריך נתב חדש
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כל כניסה לווינדוס המחשב מבקש שם משתמש סיסמא וקבוצת עבודה (מחשב המחובר לרשת) יש אפשרות לעקוף את זה? הפעלת הנעילה יזומה מהשרת או מהמחשב עצמו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
א' ההתקנה באמת הייתה פשוטה והסתרדתי בלי בעיות.. עושה רושם של ראוטר מוצלחה.. (אם כי הוא אצלי רק יום אחד אז..) יש לי עדיין כמה שאלות לגביו , א' איפה אני מנהל (מגביל) תחיבור של שאר המחשבים ברשת ? ב' איך אני מבטל את הפירוואל של הרשת? אני פשוט לא סובל את זה.. זה כ''כ מציק.. ג' איך אני משתף את המדפסת שלי ברשת? תודה וגם תודה שוב על העזרה בבחירת הראוטר
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש אצלי בבית סיטואציה בה אני ואחי שנינו גיימרים ומורידים הרבה, אבל רק אצל אחד יושב המודם-ראוטר ואצל השני יש מתאם WIFI TPLINK ARCHER T2U המחשב עם הWIFI חווה גלישה איטית והתנתקויות וכל פתרון אפשרי שניסינו לא עבד (כולל החלפת המודם והחלפת המתאם WIFI מס' פעמים). לא מדובר בחדר ממ"ד, וסה"כ קיר פשוט מפריד בינינו אבל הבעיה עדיין קיימת. בזמן האחרון גיליתי שיש דבר כזה מתאם על גבי רשת חשמל וראיתי שיש את המוצר הזה שיש עליו חוות דעת טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849577 אפשר ביקורות עליו ועל הצורה שבה כל הדבר הזה עובד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת בבית בין שלושה מחשבים שרק אחד הוא אלחוטי מה אני צריך לקנות ואיך אני עושה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש מודם שיתמוך ב100 Mbs
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי חביור שהוא גם אלחוטי וגם קווי איך אני בודק כמה מחשבים יש (חוץ ממה שאני יודע) הכוונה גם אם שכנים מתחברים/מחשבים שאני לא יודע עליהם ברשת כל שהיא
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חברת Netgear מציגה נתב חדש המכונה Nighthawk X10. נתב זה כולל שלל של תכונות מתקדמות כמו פורט של 10G, תמיכה בתקן 802.11ad, שרת Plex מובנה ו-6 יציאות LAN. כל הפרטים על נתב זה, כולל מחיר וזמינות, בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6866
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי חבילה עם אפלוד 512. מבדיקב עם האתר של נטויזן זה מה שיוצא לי : 72.4 KBps קצב העלאה. זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי Linksys המפורסם והידוע, עליו מותקנת הקושחה DD-WRT ואני דיי מרוצה, הבעיתיות היא שיש לי בית ישמן עם מסדרון צר שמפריד בין החדרים לסלון, ומשום מה זה גורם לחוסר קליטה בחצי בית (מדובר על בית גדול מעל 300 מ') עכשיו, אני צריך לקנות לחברה שלי ראוטר גם, השאלה, האם לקנות לי איזה ראוטר חדש שיכול לתת לי איכות קליטה יותר גבוהה בכל הבית, או לקנות ראוטר ממוצע לחברה שלי (חשוב שידע לעבוד גם כ ACCESS POINT ) אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304694,00.html כזכור, לא מזמן בזק גבתה על החבילה הנ"ל 149 שקלים, וכעת הורידה את המחיר בכ-30%! מעניין מה יהיה הצעד הבא של HOT... אני משער שהם יורידו מחירים גם, אחרי הכל, הם בדרך כלל מציעים חבילות מקבילות במחיר זול יותר מבזק. מי יתן והכבלים יתחילו ראש בראש עם בזק, וישחררו חבילות יותר עצבניות כמו למשל 5 מגה עם upload יותר גבוה, נגיד של חצי מגה, או 1 מגה... יכול להיות שהם יציעו חבילות עם מהירות הורדה גבוהה יותר, או פשוט חבילות חדשות כמו למשל 4 מגה. יכול להיות שזה הדמיון שלי, ואין לפתח ציפיות, אך בתקווה רבה, חברים, אני מאד מקווה שצעד זה של בזק יגרום לתחרות "קצת" יותר אגרסיבית בין בזק ל-HOT, ומי שכמובן ירוויח, זה אנחנו - הצרכ…
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך עם SMART TV וברשותי גם נתב אלחוטי DLINK 615. כאשר אני מנסה ליצור חיבור רשת (אלחוטית או קווית) המסך מקבל כתובת APIPA 169.254.xxxx. הבעיה היא רק מול המסך, 2 מחשבים שמחוברים קווית לנתב והתקנים אלחוטיים (אייפון אייפד) מתחברים ללא בעיה ומקבלים גישה לאינטרנט וIP תקין. מה שעשיתי עד עכשיו זה איתחול הגדרות ועדכון גרסאות גם לנתב וגם למסך הטלוויזיה, החלפת פורטים, ביטול הFIREWALL בנתב, פתיחת פורטים מתאימים עבור המסך בנתב ואפילו ניסיתי לקבוע IP סטאטי במסך. למרות כתובת הAPIPA, אני מצליח לתקשר בDLNA למסך, אך אין גישה חיצונית לאינטרנט. אני עדיין לא יודע אם זו בעיה בהגדרות, תקלה בנתב או תקלה בכרטיס הרשת במסך. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, רוצה את חוות דעתכם לגבי הקמת מקום אחסון משותף לרשת מחשבים קטנה, שמונה כ6 מחשבים. אני אשמח לדעת מה הדרך הנכונה לעשות את זה. אני מעוניין בסביבות 3-4 TB שיכללו בתוכם חומר ארכיוני ויצריך חיפושים חוזרים ונשנים על הכונן, במקביל משמש כמקום לגיבוי חומר והוספה לארכיון. ראיתי בעבר המלצה חד משמעית לקנות כונן NAS. העלויות שלו גבוהות מאוד עבורי, מה הבעיה לקנות מחשב בחצי ממה שעולה NAS ולשים בתוכו כונן 3TB ולשתף אותו לכולם. אני מנסה להבין האם זה יגרום לבעיות או בעצם לשים את האצבע למה יש עדיפות לNAS ולא למחשב כמו שציינתי. תודה נ.ב. אני כרגע לא מדבר על גיבוי, רק עבודה יומיומית עם כונן משותף.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, השגתי סוף סוף מחשב שיהיה אצל סבא וסבתא שלי, אז עכשיו אני רוצה רק לסדר שיהיה אינטרנט. אז חשבתי לקחת את הזול מבין בזק או הוט, ובספק את אקספון כי הם זולים והם ללא התחייבות. אז רציתי לשאול אם אני אתחבר ל 1.5 מגה, זה יהיה מספיק למשחקים? זאת אומרת המהירות תהיה מספיק טובה? והUPLOAD שיהיה מספיק מהיר כדי שהפינג שלי חוץ ממה שיש לא יגדל בגלל מהירות נמוכה. אז אני חושב ש1.5 מספיק, אני רוצה להתחבר לכמה שיותר זול וכל מה שאני רוצה זה לגלוש ולשחק, הורדות זה במחשב הראשי בבית שלי. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום הנכון, אבל אני רוצה לקנות אתר, שיישמש אותי כגלריה לתמונות שלי. אני לא רוצה אתר חינמי עם הגבלות ופרסומות, אני רוצה שאני יוכל לשלוט בו איך שאני רוצה ושיהיה לו את העיצוב שלי (שאני אקנה אולי) חשוב לציין שאין לי שום מושג בקטע הזה, אז תצתרכו לעזור לי ולהסביר לי את כל מה שצריך רציתי לדעת מה אני צריך לקנות, עם אחרי שאני קונה את הדומיין אז זהו או שצריך לקנות עןד דברים, כמה זה אמור לעלות לי ועם יש לכם אתרים מומלצים לקנות דרכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איך אני בונה רשת בין שני מחשבים זה כבל מוצלב או לא מה הגדרות הבxp ויש לי במחשב אחד שתי כרטיסי רשת אחד לאינטרנט אחד לרשת איך אני עושה את זה? 10X מראש
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קיבלנו היום ראוטר מודם מבזק כמתנה על הצטרפות ל-4 מגה (לפני כמה חודשים). השאלה שלי היא מה יותר טוב, הנוכחי - Linksys WR54TG או החדש - ASUS AM 604g היתרון בחדש הוא שזה גם מודם.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-