רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר תודה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בשרת 2 כרטיסי רשת ואני רוצה לחבר את שניהם לרכזת ושהם יעבדו כאחד זאת אומרת יחלקו באופן שווה את התעבורה בניהם איך עושים את זה? הם זה קונפיגורציה של מערכת ההפעלה או שמה זה הגדרות בביוס? אם זה במערכת ההפעלה אז אני רוצה לדעת איך לעשות את זה גם בלינוקס וגם בחלונות תודה לכל מי שעוזר...
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אומר המוצר הזה ? ומה זה DBM30 2.4Ghz 1000mW/1W Wireless Ultra Range Extender for Wifi/WLAN Access Points AP and Routers Model: 2.4GHz ARG1105 - Amplifies 802.11b/g wireless network/broadband (WLAN/Wifi) signals - Whopping 1W/1000mW power output rating - Bi-directional amplification (only need to install one amplifier in the network/on the router/AP for all clients to benefit from the added signal strength) - Works with both access points (AP), wireless routers, and wifi adapter cards - Supports standard SMA antenna connectors - Dramatically improved network coverage and range - 30dBm (1W) output - Supports IEEE802.11b/g - Amplification frequency…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי XSTREAMER המתחבר לרשת ביתית אלחוטית דרך נתב. אני מעוניין להחליף את הנתב בנתב תקן N עם חיבור USB על מנת שה XSTREAMER יוכל להתחבר לתוכן ללא מחשב דולק. קראתי את הממלצה על נתב http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm. שאלתי היא האם ה XSTREAMER יוכל דרך הנתב בלבד ליראות את המחיצות שעל הכונן הקשיח ולנגן סרטים, מוזיקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לנו משרד ששם יש רשת משרדית ולפעמים אחרי העבודה כשאני חוזר הביתה שזה בעיר אחרת אני נכנס למחשב במשרד דרך teamviewer וזה מגניב אני יכול להדפיס מהבית שלי בעבודה, אבל הדבר שאני הכי צריך זה להדפיס בבית מהמחשב של העבודה! בזמן שאני שולט על המחשב במשרד, אני צריך את הדרך הכי קלה. איך עושים את זה? או אם יש אפשרות איך שהוא שבמחשב של המשרד אני יוכל להוסיף תמדפסת של הבית דרך איזה שהוא ip או קומבינה אחרת בתודה מראש david
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב אז בהמשך חיפושיי אחרי ספק אינטרנט טוב הייתי מחובר לבזק בנלאומי בלי גיימר ומה אני יגיד לכם אינטרנט מחו"ל פשוט זוועה לא עובר 2 מגה בSPEED TEST ובארץ מקבלים כמעט 12 כל הזמן. עברתי ל CCC וגם שם אותו דבר אומנם בחו"ל פינגים קצת יותר נמוכים ויותר תעבורה מחו"ל במגה 1 אז עדיין זה לא מספק את הסחורה.. למישהו יש המלצה על ספק אינטרנט טוב שמספק את הסחורה מחו"ל ברמה טובה..? ד"א ניסיתי גם MPLS ושם המצב הרבה יותר נמוך מחיבור L2TP הספקיות בארץ פשוט חוצפניות משלמים על 12 ומקבלים 3-4 מגה בקושי...זה פשוט חוצפה!!!
-
- 37 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות כרטיס בתקן N DRAFT 2 ואני מעדיף לקנות פנימי, רק שהמחשב נמצא עמוק מתחת לשולחן. ושאלתי היא אם עדיף לקנות חיצוני שיצא עם כבל מאריך (USB), ויקלוט יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שלא נמצאים אחד ליד השני אלא בשני חדרים שונים שיש חלון ביניהם. כמו כן - רק אחד המחשבים נמצא ליד שקע טלפון (בזק). מה אני צריך כדי לחבר את שניהם לאינטרנט וביניהם - כך שאוכל לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב השני ? אני גם רוצה רוצה שהמדפסת שלי (מדפסת פשוטה - לא אלחוטית ובלי חיבור רשת ) תהיה משותפת לשניהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז השנה אני גר במעונות בתיכון ואני זקוק לחיבור אינטרנט עכשיו האופציה היחידה שעמדה בפניי היא מודם סלולרית עכשיו רציתי לחבר כמה כמה מחשבים וכמה מכשירים חכמים לאינטרנט מה שהביא את אותי לרעיון לקנות מודם סלולרי. אחרי חיפוש מצאתי כמה דגמים שיספקו את דרישותיי(בעיקר תקן N אני גם צריך להעביר קבצים). אלו הדגמים: MBR1000 http://wipipe.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router# KR2 http://www.kyocera-wireless.com/kr2-router/index.htm MBRN3000 http://www.netgear.com/products/service-providers/mobile-broadband/3g-mobile-broadband/MBRN3000.aspx מה עדיף? לגבי התאימות האם הדגמים שהצגתי תואמים למודמים של סלקום או אורנג'? האם יש דרך לבדוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיברתי את המחשבים לרשת הביתית ומשום מה רק במחשב הראשי אני לא מצליח להיכנס לקבוצה הביתית ובמחשבים האחרים אני יכול הוא רושם לי "לא זמינים כעת מחשבים אחרים בקבוצה הביתית" . ברשותי ווינדוס 7 . תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחובר בהוט מהירות של 16/1 עם חיבור PPTP כידוע L2TP צולע מאד ,יש לי נתב של TPLINK1043ND ,השאלה שלי מה רע בחיבור PPTP ? לפי מה שהבנתי הוא כן מסוגל לסחוב מהירויות כאלו (ואפילו עד 40 מגה לשנייה) פשוט אני רואה כל הזמן שממליצים על חיבור מסוג L2TP.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת, האם קיים אצלנו נתב אלחוטי עם חיבור USB אשר תומך בחיבור מדפסת? התקציב לא משנה כרגע, תודה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום למה יכול לשמש אותי bluetooth במחשב נייד? עד כמה הוא חיוני? אני מתלבט בין שני דגמים שאחד מהם הוא ללא BT וקצת יותר זול. אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אוקי, קניתי מחשב נייד חדש דנדש יש לו כרטיס רשת מובנה broadcom netlink gigabit ethernet יש דרייברים מעודכנים הכל. יש מתאם מובנה הכל יש זה המחשב שקניתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG434G64Mn המחשב חדש לא עשיתי בו עוד כלום אני רוצה לדעת איך אני מחבר אותו לרשת הביתית שלי הספק שלי בזק ורשת בזק בינלאומי מודם ADSL rotal ונתב rotal wireless ADSL2+ router יש לי 2 מחשבים בבית 1 ראשי עם הנתב והמודם מחובר אליו ואחד אלחוטי נייח גם שמחובר עם אנטנה ומחובר היטב לאינטרנט והכל עובד. ועכשיו לנייד ניסיתי לחפש רשתות במחשב הנייד וזה לא מוצא שום דבר, ניסיתי לחפש התקן חדש שאולי אין התקן זה לא מצא כלום. ניסיתי להגדיר רשת גם לא מוצא כלום. הפעלתי את הלחצן של האנטנה וכל ה FN…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי NGN, תשתית של 10 מגה וקיבלתי מבזק לפני הרבה זמן מודם של ROTAL דגם RTA1320a מה אתם אומרים על המודם הזה? האם יש מודמים יותר טובים ממנו? והאם מודם אחר שיותר טוב ממנו משפיע על הlatency לטובה? אני יודע שתמיד היו מודמים מחברות מסוימות שאמרו עליהם שהם מגמגמים ולא טובים...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך HOT והספקית אינטרנט שלי הם 012. לא מזמן עברתי ל12M והמהירות של ההורדה מהירה מאוד(מגיע בדרך כלל ל1.7 מגה) לאחרונה יצא לי לדבר עם 012 ומסתבר שאצלם רשום שיש לי 5M(המהירות הקודמת) ואצל HOT רשום שיש לי 12M אתמול 012 יצרו איתי קשר והציעו לי לשדרג גם אצלם ל12 מגה בתוספת של 10 ש"ח בחודש. השאלה מה זה יתן לי? המהירות הורדה שלי מצוינת. יש בעיה עם זה שאין תיאום בין שניהם?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אלחוטי, מחשב אחד שמחובר ישירות ועוד מחשב נייד שמתחבר עם הכרטיס רשת שלו עכשיו השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הנוסף כך שיגביר את האות למחשב הנייד?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עד לפני שבוע במחשב הראשי היה מותקן XP ובחדר השני 7. המהירות הייתה נורמלית וטובה בהעברה בין שני המחשבים. יש לי ראוטר תקן N. עכשיו התקנתי 7 גם במחשב הראשי ומהירות ההעברה בין המחשבים היא בסביבות 3.2 MB לשניה. אני חושב שזה צריך להיות פי 3-4 יותר מזה. מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם היבואן הנוכחי של Netgear, הם נקראים Odemnet אני מנסה לקבל מהם תשובה לשאלה באמת פשוטה כבר שבועיים והם מעבירים אותי מאחד לשני. נשמע מאוד לא רציני וזה עוד בשלב שלפני הקנייה אז איך כבר יכול להראות השירות השלהם ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-