רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כבל רשת מסוכך (STP?) יש סיכוך על כל זוג וסיכוך על הכל ביחד (כמו רשת). יש לי בנוסף קונקטור מסוכך. איך אני לוחץ את זה כך שגם הסיכוך יהיה מחובר, מספיק רק הסיכוך החיצוני? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה גישה אל הקבצים שנימצאים על השרת שלי, על השרת מותקן המערכת freenas במערך רייד 5 והוא מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. יש אפשרות דרך המערכת freenas לגשת לקבצים מהשרת מכל מחשב דרך האינטרנט??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מומלץ לקנות או שעדיף ללכת על אחד אחר ? עוד דבר קשה לתפעל אותו או שהוא פשוט לשימוש ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כדאי לעשות אינטרנט במהירות 5 מגה ב 130 שקל כולל ספק ותשתית.. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, הבעיה בכותרת קוראת בכל הדפדפנים באותו מחשב, מה זה יכול ליהיות? אריאל עריכה טעות בפורום נא להעביר לפורום המתאים
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שידרגתי לא מזמן ל-5 מגה והמהירות הורדה שלי היא 600-700 במקס', ומהירות העלאה הגיעה עד לפני כמה זמן במקס' לאיזה 65 אפילו לפעמים 70 קילו לשנייה (בהעלאה טורנטים אם זה משנה).. עכשיו אני שם לב שהיוטרנט לא מגיע כבר בחיים יותר למעל 60.. הוא לא עובר את ה-45-50, אז בדקתי ב-Speedtest.net ואני רואה שהמהירות העלאה היא 0.46, במקום מה שהיה עד עכשיו 0.56 משהו כזה.. מה יכול לגרום לזה? אני צריך להתקשר אליהם? ניסיתי לנתק ולחבר את הראווטר מספר פעמים.. גם את המודם.. אבל זה לא שינה כלום. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני כל היום מנסה להכנס לכמה אתרי טורנט שאני רשום אליהם ושום אתר לא עולה!!! וזה רק אתרי טורנט!! כל השאר עובד והמהירות סבבה בבל חוסמים אתרים? מחובר 12 מגה הוט+בבל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאם אני עושה אצל הוט תשתית 12 מגה ואין לי חייגן ואצל הספקית אני במסלול של 2.5 מגה אז בפועל אני אקבל 12 מגה למרות שלא עידכנתי את הספקית , האם זה באמת עובד ?
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לקנות ראוטר NETGEAR (דגם WNR3500L) בחו"ל אבל לא בטוח שהוא יוכל לעבוד עם התשתית בארץ. אני על תשתית של HOT וספק 012, כרגע עם כתובת סטטית. יש לי כמה שאלות בנושא.. 1) האם אפשר לחבר אותו לתשתית שלי בלי בעיה (חיבורי חשמל/הגדרות ראוטר וכו)? יש צורך להתקין DD-WRT? 2) אם אני קונה בחול, האם יש איזושהי אחריות בארץ? בכלל, איך התמיכה של NETGEAR בארץ (ראיתי שיש יבואן רשמי) ? 3) למישהו יש ניסיון עם הראוטר הזה / NETGEAR בכלל? האם מומלץ ראוטר אחר ? (ראיתי כמה המלצות על הBuffalo WZR-HP-G300NH, עדיף? ) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כרגע גולש בחיבור USB ורוצה לעבור לחיבור רשת אבל נראה שמשהו לא עובד. ניסיתי עם שני מודמים שונים, החלפתי כבל וקניתי כרטיס רשת במקום מה שהגיע עם הלוח אם ועדיין כתוב לי "a network cable is unplugged" והנורית של הכרטיס לא דולקת. התקנתי את הדרייבר העדכני ונראה שהכל תקין אבל עדיין לא עובד. פספסתי משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של אדימקס (תקן N 150MB ׂ) המחשב שלי הוא המחשב היחיד שמחובר קווית ויתר המחשבים מחוברים אלחוטית. לפני כמה שבועות שמתי לב כי אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הראוטר דרך המחשב שלי, למרות שממחשב אחר לא היתה בעיה כזו. בגלל שהאינטנט המשיך לעבוד, לא התייחסתי לבעיה. אבל היום הבעיה החריפה. פתאום אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. בדתי את החיבו הקווי עם מחשב אחר, והכל עבד מצוין. ניסיתי גם לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי (USB) וגם זה לא עבד. מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לבעיה הזו? האם זו תקלת חומרה או תוכנה? עריכה - שכחתי לציין כי נראה שתוכנות כמו סקייפ ו-sugarsync (למי שמכיר), שאינן דורשות דפדפן, עובדות. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלוש.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה וחג שמח לכולם. מלפני כחודש שדרגתי (לשימחתי?) את האינטרנט ממהירות 1.5Mbit/s ל 5Mbit/s, המעבר היה קליל ותוך מס' שעות השינויים הוחלו ובערב כבר יכולתי להנות מהמהירות, סוף סוף YouTube רץ חי גם ברזולוציות של 720p/1080p ללא כל צורך המתנה בbuffering, דפדוף מהיר יותר ומהירות הורדה\העלאה טובות יותר (לא מכל רחבי האינטרנט ששם אין שיפור, אך לא נורא). לאחר כיומיים המצב השתנה לגמרי, הוידאו מYouTube לא מסתנכרן כמו מקודם ונדרש לרענן את עמוד הוידאו מס' פעמים וכשהיסתנכרן, גם צריך להמתין לbuffering, הורדות גם לא יציבות על שיא המהירות (כמובן שהשוואתי לאותם מקורות שבדקתי לפניכן) ומהירותן נוחתות עד לכ30% בהדרגה. השיא היה כבר ביום לאחר מכן, אי סנכרון של המודם (Alcatel Speedtouch…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר דרך כבל רשת לראוטר ויש לי אנטנת USB שקולטת רשת מבחוץ. איך אני יכול לשלב ביניהם כך שאני אקבל את רוחב הפס של שניהם יחד? רוחב הפס שלי מהראוטר הוא 12MB וזה של הרשת האלחוטית זה עוד 7MB.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ללא Router, בין המחשב הביתי לנייד, באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. יש לי שיתוף קבצים פשוט+אינטרנט ביניהם, ללא encription. בדיקת ה Ports לא עובדת, מדוע? אין Firewall בנייד. במחשב הביתי יש eMule ועובד.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
קניתי Edimax PS-1206MF שהוא שרת מדפסת Edimax וחיברתי אותו כמו שצריך והוא פשוט לא עובד . עובד לי רק על מחשב אחד במחשב אחר לא ולא נייד . מה ניתן לעשות ? אני צריך קצת עזרה עשיתי הכול לפי המדריך שבא עם שרת המדפסת . תנו פתרונות . תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6424n ומחשב HTPC עם דונגל TL-WN821N של TP-LINK. שניהם לפי מיטב הבנתי תומכים במהירות של עד 300mbps. בפועל נראה שהמהירות מוגבלת לעד 150 (כאשר המהירות נעה בד"כ בין 105 ל130 כנראה בגלל הקיר שחוצץ בינהם). תהיתי מה אני מפסס ואם מדובר בחומרה שלא תואמת או איזו הגדרה שפספסתי. תודה רבה על העזרה. לירון.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני עם נטוויז'ן תקופה ארוכה ביותר והם הוציאו לי את המיץ. חבילה של 7 מגה ואני מקבל בבדיקות מהירות בין 0.9 ל1.45 זה מעצבן ואחרי שעתיים על הקו אין להם פתרונות. נמאס לי מהם שנים כבר שכל פעם לפחות פעם בחודש יש לי בעיות איתם והתקשורת לחו"ל מעפנה ברמות. יש ספקית אינטרנט שנותנת חבילת גלישה נורמלית בלי לחסום, בלי שטויות ועם איכות בשירות? אני כבר לא מדבר על כסף.. 10 שקל לפה או לשם לא יהרגו אותי אני רק רוצה שהאינטרנט יעבוד למען השם.
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במקור הדיון היה על בעיה עם רשת ביתית במקביל(בנפרד) לרשת אינטרנט. פתרתי את הבעיה לבד. ;D שאלה חדשה: הורדתי תוכנה חינמית נהדרת בשם: Wake On LAN Ex 2 http://www.windows7download.com/win7-wake-on-lan-ex-2/screenshot-uljmlzvr.html היא מדליקה לי את המחשבים האחרים יופי, אבל משום מה פקודת SHUTDOWN וRESTART לא עושות כלום. למישהו יש רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי 4 מחשבים בבית אשר כולם מחוברים ברשת חוטית, 1 מחשב לטלויזיה בסלון עם כרטיס טלויזיה שמחובר לממיר 3 מחשבים לעבודה ולמשחקים. בכל המחשבים מותקנת מערכת הפעלה windows xp. לפני כשבועיים התחלתי לשדר מהמחשב בסלון את מה שמציג הממיר למחשבים אחרים בבית. ניסיתי 2 תוכנות, VLC ו-expression encoder 4 של microsoft. ביום הראשון ששידרתי דרך EE4 הקליטה במחשבים האחרים עבדה חלק (משדר בפרוטוקול http דרך פורט 8080) לאחר יום היה דיליי בין האודיו לוידאו ולאחר 4 ימים המצב התדרדר לפריים משתנה כל חצי דקה, האודיו עבד בסדר גמור. כאשר עוצרים את השידור ומחזירים חזרה השידור מסתדר אך הבעיה חוזרת מהר יותר. עם VLC רזולוצית התמונה טובה יותר אך מתווסף גוון אפור כל כמה שניות ומדי פעם נוצר גוון קול מת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עברתי מ ADSL והוט ואני מעוניין להמשיך ולהשתמש בנתב של DLINK 2760 (תקן N). הנתב מגיע עם הגדרות עבור תשתית ADSL ואני לא מצליח/יודע איך לקפנג אותו לעבוד עם תשתית של הוט: יש לי מודם של הוט TERAYON ואני רוצה לחבר אליו את הנתב. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא פתרון . אגב בשירות הלקוחות של בזק בינלאומי יודעים איך לפתוח את ההגדרות לנתב אבל אומרים שאסור להם. אודה לעיצתכם
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
כשאני רוצה להוריד סרטים או סדרות כמו כוכב נולד אז כאשר אני לוחץ על ההורדה זה לא מוריד לי למחשב אלה מפעיל את זה ישירות במדיה פלייר משמע ההורדות הישירות הופכות לצפיות ישירות האם יש מצב שזה משהו בהגדרות?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רוצים אינטרנט מהיר באמת? צ'טונגה מחכה לכם -- http://www.netcheif.com/blog/?p=825
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-