עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Orillion,

היי, לאחרונה קניתי את ה- (TPLINK WN822N (http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN822N, לכאורה כרטיס רשת טוב שאמור לאפשר לי לגלוש אלחוטי במהירות מקסימלית בבית. מדובר בחדר מקביל לחדר בו יושב הראוטר, מרחק של 2 מטר, עם קיר ביניהם. הבעיה היא שגם אם אני מקבל קליטה מלאה , המהירות מאוד לא יציבה ולא מגיעה אף פעם ל-15 מגה. ולפעמים גם מגיעה ל-3... אז חיברתי בחזרה את כרטיס הרשת הישן שהיה לי (Ralink rt61 Turbo, כרטיס PCI תקן G עם אנטנה חיצונית עם כבל) והפלא ופלא...מהירות מקסימלית ויציבה. אז השאלה שלי: האם ה-TPLINK פשוט דפוק? ניסיתי כמובן להסיר ולהתקין אותו מחדש, עם הדרייבר הכי עדכני...ואם כן, אני אשמח להמלצה לכרטיס אלחוטי PCI מצויין (נראה לי שאני עם USB גמרתי), אם אפשר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ebrami,

שלום קניתי מחשב ASUS CENTRINO M3000N, הוא מגיע עם חיבור מובנה של אינפרה אדום. כשקניתי את המחשב נאמר לי שאני אוכל להתחבר איתו ל"נקודות חמות" כמו בבתי קפה וכאלה מקומות, אבל כשניסיתי להתחבר בבית קפה לא הצלחתי. האם החיבור של הנקודות החמות למחשב שלי מתבצע דרך האינפרה אדום? או שאמור להיות לי סוג של קולטן אחר, של הbluetooth ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by joker_007,

שלום!! התקינו אצלי את הHOT BOX שזה מודם אינטרנט טלפון וראוטר ביחד. איך אפשר להגדיל את טווח הגלישה שלי דרכו. כמובן שע"י הוספת אקסס פוינט. ניסיתי להפעיל בראוטר של TP-LINK את האופציה של הWDS אבל לא מצליח משום מה מקווה שאתם תוכלו לעזור לי דרך אגב הHOT BOX הוא של חברת SAGEMCOM F@ST 3184 במידה וזה אומר משהו תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, מה שלומכם? אוקי אז ככה זה הסיפור: קניתי לי מחשב חדש. את המחשב הישן שלי נתתי במתנה לקרוב משפחה ( אצלי הוא עבד ללא רשת עם חייגן). אצל דוד שלי היה מחשב נוסף שהוא עבד עליו רגיל עם חייגן וללא רשת. לאחר שהבאתי לו את המחשב הישן שלי הוא ביקש שאקים לו רשת פשוטה וחוטית ( לא אל חוטית). למרות שיש לי ידע בעולם המיחשוב, הידע שלי ברשתות הוא דיי מינמלי אבל ראיתי בזה הזדמנות ללמוד את הנושא. בקיצור קניתי עבורו ראוטר חוטי EDIMAX 6104K הרצתי חוטי רשת מכל מחשב לראוטר שאותו כמובן חיברתי למודם. בנוסף ביצעתי פירמוט למחשב שלו ובמחשב שאני הבאתי לו עשיתי רק הסרת חייגן ( כפי שהבנתי שצריך לעשות). ועכשיו לבעיה: המחשב שלו, לאחר שביצעתי לו פירמוט , התחבר לאינטרנט ללא חייגן ( ממה שהבנתי כך גם…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yotamavi,

היי לכולם, בעיה ממש מוזרה שהתחילה לי היום.. הכרטיס רשת שמחובר למחשב הנייח בUSB לא מוצא את הרשת האלחוטית הביתית..לעומת רשתות אחרות בסביבה שהוא כן מוצא.. אבל..מה שבטוח זה שברשת עצמה לא צריכה להיות בעיה כיוון שאני מחובר אליה כרגע מהמחשב הנייד ... ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס רשת אבל זה לא עזר.. מע' הפעלה - ווינדוס 7 כרטיס רשת - לא מחברה מוכרת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yaniv,

השבוע הורי הצטרפו לHOT, במהירות של 100MB, הספק נשאר בזק בינלאומי, סידרתי 100MB אצלהם שמותאם לתשתית HOT. לפני כן הייתי בתשתית של בזק במהירות 20MB, היה ברשותי את הראוטר NETGEAR VVG2000 שלהם. הראוטר בתקופת בזק היה רחוק מהמחשב שלי בכ10 מטר והייתי מחובר דרך כרטיס רשת USB, באותה תקופה קיבלתי 20MB תמיד ולא ירד מזה. היום הHOTBOX רחוק מהמחשב שלי בכ13-14 מטר, הקליטה ממש גרועה אך זה כבר הבנתי שזה משהו מוכר בHOTBOX שלהם. כרגע אני מחובר באמצעות "מתאם קווי רשת על גבי חשמל" שהיה לי עוד מבזק ועשו את העבודה טוב מאוד במחשב של אחי (אצלו בחדר הקליטה הייתה ממש גרועה (יותר מידי קירות ורחוק), ואיתם הוא קיבל גם 20MB, ככה הם ניראים: איתם אני מוריד כעת קובץ על 1.3MB/s לשניה ומוזר שבSpeedte…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן,אני עובר לדירה חדשה וצריך לעשות אינטרנט, האם ללכת על הוט או על בזק? ואיזה ספק? אני לא מעוניין בערוצי טלוויזיה כך שטריפל לא מדבר אליי, מחפש חבילה זולה יחסית ומשתלמת, לא בטוח איזה מהירות כדאי, אני לא גיימר וצריך משהו שפשוט יספיק כדי לראות סרטים בסטרים. בנוסף האם עדיף לקנות גם ראוטר בנפרד? אם כן מה מומלץ לדירה בגודל 60 מ"ר? חוץ ממחשב וטלפון נייד, אני רוצה לשדר גם לטלוויזיה (סמארט). תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לחבר שלי את הנתב הזה והוא לא יודע לפתוח בו את הפורטים של האימיול משהו יכול לעזור אני ישמח מאוד!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הייתה הפסקת חשמל אחריה המחשב לא מצליח להשיג כתובת IP מהראוטר (ע"י REPAIR).. ניסיתי להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר ניסיתי להוציא את הראוטר מהחשמל ולהחזיר ניסתי להחליף את הכבלים אם מנסים להיכנס לראוטר דרך FF לפעמים הוא מבקש שם משתמש\סיסמא אבל לא עושה יותר כלום למטה כתוב waiting for

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך ראוטר אלחוטי בשביל שלושה מחשבים, הראוטר צריך לתחבר למודם של הוט, הראוטר צרילך לתמוך בpptp או l2tp או בשניהם גם יחד. תקציב 300 שקל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם אתם מרגישים ,האטה משמעותית בהודרת תכנים? זה התחיל מיום חמישי וגם כעת . אני מחובר ל018 3MB . גם בהורדה ישירה מהשרת ראפידשייר ההורדה עומד על 40KB וכנ"ל מטורנטים מטראקרים פרטיים 44KB , האם 018 גם כן התחילו להגביל את ההורדות פתאום בלילה? כי בבוקר הכל רץ . אשמח לשמוע אתכם מנוי 018 ...כבר נמאס כל החברות אותו הדבר..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. טוב, חזרתי מתערוכת CES בווגאס, חולה באנגינה חריפה וחשש לדלקת ראות. כרגע אני בבית, טוחן אנטיביוטיקה ושותה סירופים בצבעי נאון עזים. ממש לא להיט. לפחות יש לי זמן לסכם את כל ההכרזות מ-CES ולתת לכם ההצה על מה ראיתי. בינתיים - המוצרים החדשים של TP-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4670 המוצרים החדשים של NETGEAR כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4656 המוצרים החדשים של D-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4639 על מה יתבסס נתב ה-WRT 1900AC של לינקסיס -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4623 סדרת ה-WRT המיתולוגית של לינקסיס חוזרת -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4581

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by R'n'B,

שלום לכולם, מישהו ידוע אם יש בעיה להכניס לארץ את הנתב החדש של שיומי עם תדר 6E? https://www.gadgety.co.il/264062/xiaomi-router-ax6000-announced/ תודה

15. Started by g1000000009,

ולמה? (חסרונות יתרונות)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tzolerguy,

היי יש לי חיבור של אורנג עם הסמארט בוקס והאינטרנט עובד דיי לאט אני אוצה לשלול את הסמרט בוקס שלהם איך אני יכול להתחבר באופן ישיר ?? אני מניח שצירך חייגן אבל איך אני מגדיר אותו?? ראיתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#054 השאלה אם זה אפשרי ואיך אני מגדיר הכל עם וינדוס 7??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by artv8,

שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס_7 ומחשב נייח עם וינדוס XP. עשיתי רשת ביתית, כמובן שדאגתי שיהיו באותה קבוצה, ובנייד אישרתי לו בהגדרות מתקדמות להתחבר עם מחשבים אחרים ולשתף וללא סיסמא וכו'. בנייח שיש לי וינדוס XP המחשב מזהה את המחשב הנייד (שמחובר באופן אלחוטי - ועובד מצויין) כחבר באותה קבוצת עבודה. אבל במחשב בנייד אני לא רואה את המחשב הנייח. אני משתמש בנתב של בזק D-Link DSL-2650U. מה יכולה להיות הבעייה ? (השתדלתי לתת את כל הפרטים)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by FordF13,

יש היום ראוטרים 3G שתומכים בחיבור מודם סלולארי דרך ה USB השאלה אם אפשר לחבר WIFI כרטיס רשת אלחוטי סטנדרטי ל USB והוא יתפקד כמו מודם סלולארי ? ( כל עוד יש קליטה כמובן ) . זה נראה לי הגיוני לא ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by iakovl,

אני כרגע גולש 1.5/128 בHOT דרך NETVISION והרי הברירות שלי בתחום הסביר 1.5Mb/256kb 1.5Mb/512kb 3Mb/150kb 3Mb/278kb האם שווה לי להשקיע ? לידיעה, אני מוריד בקצב (אנימה, רק אנימה, וזה המון אנימה . אוסף אישי 459 GB )

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי 4 מחשבים בבית. אני מדבר כרגע על 3 מהם. המחשב שלי(נייח), מחובר קווית לראוטר rta 1025, לא עבר עדכון קושחה והוא אצלי כבר 5 שנים +- (WIN XP) ועוד 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית. לפטופ עם כ.רשת אלחוטי. (WIN 7) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית עם מתאם USB של TP LINK עם אנטנה קטנה שמשפר להם את הקליטה בחדר. (WIN XP) עכשיו מה שקורה, שכולם מחוברים ל workgroup, כולם מחוברים לרשת הביתית שלי נקראת "Amit" לכל מחשב יש שם (לשלי על השם שלי, לאחותי על שמה וללפטופ, לפטופ) הלכתי לפי כל מדריך ולפי ההגיון שלי בראש ולא הצלחתי לשתף קבצים/מדפסת במחשבים הללו. בעבר המאוד רחוק(כמה שנים אחורה, זה התאפשר, אני באמת לא זוכר איך ומה גרם לזה להפסק, אני חושב שבעבר היו מחוברות קווי וזה עבד יופי אבל זה היה מכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן. יש לי מחשב עם מודם של מוטורולה וראוטר של one level. אני מחובר דרך הוט. פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת. יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Intel lakeport-g i945g. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אינטל וזה עדיין לא מזהה לי אותו. דיברתי עם התמיכה של הוט, הם אמרו לי שאני צריך פשוט להתקין מחדש את כרטיס הרשת. ואז לראות local area connection וזהו. בלי להתקין כלום. האם זה נכון שאני צריך להתקין אבל את הראוטר? כי התקנתי את הראוטר וזה לא עבד. אחכ הסרתי אותו והוא גם לא עבד. ככה שאין הבדל... אני חייב לציין דבר חשוב. הראוטר והמודם מחוברים למחשב ועובדים- אפשר לגלוש דרכם ב wi-fi, אבל אי אפשר להתחבר אליהם דרך המחשב הנייח שאותו פירמטתי. (הם מחוברים אליו ישירות בכבלים). איך אני …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן, האם ניתן לבצע הגדלה של טווח רשת אלחוטית בצורה אלחוטית? הכוונה שיש ראטור א', שמחובר למודם ומשדר אינטרנט. ובמרחק 30 מטר מימנו ישב עוד ראוטר, שיתחבר אליו בצורה אלחוטית, ויגדיל את הטווח? במידה וכן, יש ברשותי ראוטר TP link WR841N שבעזרתו אני רוצה להגדיל את הטווח. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by star010101,

שלום לכולם, אני לקוח בחברת הבזיון הארצית לשירותי אינטרנט (להלן 012), לא רוצה לציין מה כבר עברתי איתם בעבר אבל חייב להדגיש כי גם בחשבון GAMER ב-012 הפורטים חסומים ומהירות ההורדה בTORRENT היא 0 . יותר נכון בין 0 ל10 ביט. אני מתכוון לתבוע את החברה על מירמה, הפרת הסכם התקשרות ומכתב התרעה לסמנכ"ל 012 כבר נשלח. פשוט בבושה וחרפה. על תעשו טעות ואל תענו לשכנועים של נציגי השירות לחבר אתכם לחבילת גיימר תוך כדי מתן מידע כוזב שהמהירות תשתפר פלאים! אעדכן בהמשך.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Nemesis,

היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Gidi Fisher,

היי. הראוטר שלי שבק ומת. מחפש ראוטר חדש (אפשר ראוטר + מודם, אני לא גזען) כזה שתומך במהירות 100 ובמחיר שפוי. הראוטר ש012 מציעה הוא בדיחה ואני מעדיף להשקיע את אותו כסף במשהו נורמאלי. לעזרתכם אודה גידי

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים