עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשותי נתב level one wbr 3406 tx ואני מעוניין לאבטח אותו. יש מדריך לנתב הספציפי הנ"ל או שמישהו יכול להסביר? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ...בדרך הקלה ביותר? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by liranman,

תנו לי בבקשה את המחירים של החברות ל-ADSL ולכבלים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן. לא מזמן קיבלתי לפטופ חדש של DELL ובהיום סידרו לי את הראוטר וההגדרות שלו כך שאוכל סוף סוף להתחבר דרך ה רשת האלחוטית (ראוטר שמחובר למודם). הכל עבד טוב ויפה אבל לאחר כמה דקות של גלישה שוב לא יכולתי לגלוש. במרכז שיתוף רשת היה כתוב שאין גישה לאינטרנט. למרות שאני מחובר לרשת שלי- אני לא יכול לגלוש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nemesis,

היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sufgi123,

אני מעוניין במכשיר שיקבל אות wifi , יגביר את האות וגם יוציא אותה באופן קווי. יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני משחק תמשחק אנמי טריטורי ברשת עד לפני זמן לא רב , היו פינגים טובים ברוש שרתי הולנד\גרמניה אבל עכשיו המצב עגום פינג 400-500 פעם היה 98-100 יציב הדבר היותר מעצבן זה שבמשחק יש פינג גבוהה וברגע שאני עושה פינג דרך הדוס הפינג ממש נמוך כמו שתראו יש למישבו מושג איך זה שבמשחק פינג גבוהה אבל דרך הדוס הפינג נמוך ? והפינג במשחק עצמו:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי ראוטר tplink vr400 מחובר עם פרטנר (בזק) מחובר בסלון. אבל בחדרים הרחוקים מעט (דירה 85 מטר) אין קליטה טובה בכלל , מקבל 3 מגה בקושי. אני מחפש פתרון טוב לשיפור הקליטה , איזה טכנולוגיה הכי מומלצת ויעילה? אני יודע שחיווט זה הכי טוב אבל לצערי אין לי גישה. אשמח למצוא פתרון כך שאחבר כבל רשת למחשב נייח ובנוסף יתן הגדלת טווח לwifi אשמח לקבל המלצות למכשירים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי ראוטר/חייגן 3com OfficeConnect 11g, מחובר לאקטקום בכבלים עם L2TP. מוגדר כמו בתמונה הראשונה. משום מה, כל כמה זמן, לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי - בערך יום-יומיים, הוא מאבד את הכתובת של ה isp gateway (בתמונה השניה, הופך ל0.0.0.0) ואני צריך לעשות release/renew (תמונה 1) לא מצליח להבין מה הבעיה ובאקטקום לא הצליחו ממש לעזור לי (או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך...)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tal,

יש לי בבית רשת ביתית כבר שנה בין שני מחשבים עם XP PRO בימים האחרונים, פתאום בלי שום התערבות מצידי, או שינוי הגדרות שאני זוכר שביצעתי, קורות תקלות. במחשב האורח, שלא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא מחובר אל המחשב המארח, פתאום אי אפשר להכנס לכל מיני אתרים כמו לדוגמא לאתר של רשת ג .מופיעה מיד הודעה "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED ,אני חייב לציין שמהמחשב המארח כן אפשר להכנס לרשת ג. למישהו יש רעיון מה הסיבה לכך ???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום! עד עכשיו הייתי מנוי בבזק בADSL וב HOT בטלויזיה(בלי חבילות בלי כלום) עכשיו אני בהתלבטות אם לעבור לכבלים, כחלק מהמעבר לYES\הישארות בHOT שאלתי את 012 מחירים, ונראה שיש להם מגמה ברורה לכבלים בגלל ההצעות של ספק+תשתית ובגלל שטענו שהUP בבזק לא שודרג. כשדיברתי עם HOT, אמרו לי שיש שתי חבילות עם מחיר מיוחד למשך שנה (כולל התחייבות ) בתשתית בHOT: 6 שקלים על 1.5\128 ! 31 שקלים על 3\150! המחירים האלה הם בתנאי שאני לא עובר לYES. אם אעבור לYES, אז המחיר ב1.5 יקר מבזק- 55 שקל לחודש, ושל 3 עומד על 80. שימו לב שזה קצת מלוכלך מצידם, ובזק לא מתנים ככה את מחיריהם. שאלת מליון הדולר היא האם המחיר בתחתית שאיכות התשתית בהתאם? כמו כן, יש חבילת 1.5\0.5 במחיר 69 לתשתית (שזה יותר מבזק 2.5\250)…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לחבר שלי את הנתב הזה והוא לא יודע לפתוח בו את הפורטים של האימיול משהו יכול לעזור אני ישמח מאוד!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן. יש לנו במשרד רשת עם ראוטר של בזק (רשת ביתית למעשה), ברשת 11 מחשבים. מאז שהגיע המחשב ה11 יש בעיות שיתוף, מחשב אחד תמיד לא רואה את האחרים וזה המחשב האחרון שהדלקנו באותו היום, מדי פעם בורחות הגדרות שיתוף, יש כמה מחשבים עם ווינדוס 7 וכמה עם XP איש מחשבים שביקר פה אמר שצריך כבר להתקין סרבר ולשנות את כל מבנה המחשוב במשרד, אבל זו השקעה גדולה מדי עבורנו. מפה ומשם ליקטתי שברי מידע כי אפשר להתקין שרת קבצים או NAS (שאינני יודע מה הוא) ע"מ שכל העובדים יעבדו בעצם על מחשב אחד מרכזי, אבל ייתכן ותהיינה בעיות כי גם ברשת כזו ניתן לשתף רק 10 מחשבים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי, אם אפשר בשפה פשוטה (...), מה לעשות. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי שני ראוטרים (משתמשת רק באחד, אבל שיתאים לשניהם במקרה שאחד יהרס) אחד הוא של 2.4GHZ 802.11g Linksys Wirelss-G השני הוא leve-one WBR-3406 11g מהידע המועט שיש לי אני מבינה שאני צריכה כרטיס רשת שיעבוד ב 802.11g הכרטיס הוא למחשב PC שיעמוד בערך7 מטר מהראוטר עם הגב של המחשב לכיוון הקיר (אני לא יודעת אם זה משנה באנטנה) אני מתכוונת להזמין עוד רכיבים מזיגזג אז חשבתי גם לקנות את זה אבל אפשר ממקום אחר אם יש משהו יותר זול אני יודעת שלא שמתי תקציב, אני לא יודעת כמה אני רוצה משהו שיאפשר גישה לאינטרט (מקסימום לראות סרטון בyoutube) ולהעביר קצבים ממחשב למחשב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by psybrain,

יש לי נתב של בזק תקן N הנתב הכי גרוע שראיתי בחיים שלי.. ואני מעוניין להחליף אותו למשהו אחר.. מה יש מומלץ מבזק סטור? שיהיה מהיר באלחוטי גם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הכוונה היא לחשבון ליום אחד או אפילו לכמה שעות לראות שהטרקרים שאני משתמש בהם לא חוסמים את טווח כתובות הIP של הספק ושאפשר להוריד במהירות סבירה. בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות ל012 ובהתחשב במצב הטורנטים בחברה (אי אפשר להוריד בכלל במהלך היום, לא שיורד לאט פשוט לא יורד בכלל !!!) אני לא רואה מצב שאני ממשיך איתם. ניסיתי לבדוק איפה החברים שלי מחוברים אבל הם מאותגרים טכנולוגית והתשובה שקיבלתי היא "אני בהוט" בלי להבין מה ההבדל בין ספק לתשתית.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by muam,

שלום, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות באינטרנט. אני משתמש בראוטר שבזק סיפקו לי (D-Link 6740)בתור מודם (רק ביטלתי את האופציה של enable wireless באתר של הD LINK), ובתור ראוטר אני משתמש בTP-LINK 1043. הבעיה שהייתה לי המון זמן היא חוסר יציבות - כל כמה דקות בזמן עומס נורמלי על האינטרנט הוא היה נעצר לכמה שניות (לא מתנתק פשוט לא מגיב), וחוזר. כשמשחקים במשחקי רשת זה קריטי מכיוון שהכמה שניות האלה מספיקות לניתוק מעצבן. היום הציע נציג של נטוויז'ן פתרון, הוא טען שזה קורה בגלל שגם כאשר ביטלתי את הווירלס של הD LINK, הוא עדיין משמש בתור ראוטר ומתנגש עם הTP LINK. ניתקתי את הTP LINK והשתמשתי היום בD LINK בתור ראוטר ואכן האינטרנט היה יציב יותר ולא נעצר אבל הופיעה בעיה אחרת - במשחקים ששיחקתי ה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ice35,

שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ag43,

אני מועניין לחבר 3 מחשבים ברשת חוטית + אלחוטית כרגע ללא חיבור לאינטרנט. היות שיכול להיות שבהמשך הוא ישמש גם לחיבור לאינטרנט הוספתי גם דרישות בעניין זה. תכונות שחובה שיהיו: 1. GIGABIT LAN 2. תקן N +MIMO שיכול בשילוב עם תקן G ללא האטה בשאר הרשת. 3. QOS בערוץ העולה והיורד. 4. התמודדות עם ריבוי חיבורי P2P 5. תמיכה בADSL ובL2TP. 6. תמיכה בWDS. תוכנות שאשמח שיהיו: 1. מתג פיזי לWIRELESS 2. ממשק TELNET זה מה שאני זוכר כרגע, אשמח להמלצות\ תכונות שאני שוכח כרגע.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני לקוח netvision כבר יותר מ-9 שנים על גבי קוי בזק בעל חבילת 1.5mbps. קווי הטלפון מהמרכזייה המקומית עד לבית הינם חדשים (הוחלפו לפני כחצי שנה) ומרכזיית בזק בשכונה גם היא חדשה (הותקנה לפני שנתיים). יש לי router modem של edimax דגם AR-7024-A. זה זמן רב (חודש-חודשיים) אני חווה בעיות מתמשכות ומוזרות מאוד של תגובה איטית או חוסר תגובה (response) בגלישה באתרים. הדבר מתבטא בכך שלוקח זמן רב מאוד לדפדפן (ff/ie) ליצור קשר עם אתר מסויים, ולפעמים טעינת הדף מבוצעת באופן חלקי. ישנם אפילו דוגמאות ספציפיות ומוזרות כמו טעינה מהירה של הדף הראשי ב-ynet, אך זה לא מצליח לפתוח אף לא אחת מהכתבות. כאשר אני מוריד קבצים בקישור מהיר מספיק המהירות היא תמיד המקסימום של החבילה 200-220kpbs (גם כאש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zone51,

יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

לאחרונה אני נתקל ביותר מידי בעיות גלישה עם הדפדפן Internet Explorer , הבעייה הנ"ל מאופיינת ע"י כך בזמן גלישה חלק מהאתר לא נטען(כגון תמונות וכדומה) כמו כן לפעמיים שמנסים להיכנס לאתר כלשהו הוא מציג "The Page Cannot Displayed" אחרי לחיצה חוזרת על F5 האתר עולה למשל לפעמיים שאני נכנס ל Google אז האתר לא עולה או עולה חלקית... בעייה חוזרת על עצמה לעיתים תכופות... Internet Explorer 6 XP SP2 ZoneAlarm

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.