רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, עקב מעבר דירה אני נאלץ לוותר על הרשת הקווית שלי ולחפש פתרונות חדשים. אני זקוק לרשת מהירה עד כמה שניתן בגלל שאני מבצע העברה של Streaming משרת לשני מחשבי HTPC אפשרות אחת הינה רשת על גבי קווי החשמל אבל מנסיון עבר היא איטית מדי, למרות ההבטחות. המרחק בין הנקודות אצלי דיי קטן וגם הקירות לא בעייתיים כך שלא צפויה ירידה של עוצמה ולכן נשארתי עם האפשרות של רשת אלחוטית בתקן N, האם מישהו שיש נסיון עם רשת שכזו יכול לבדוק מהי המהירות האפקטיבית שהוא מקבל ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר ביחידת דיור, ישנה יציאה של חיבור רשת בקיר, כאשר אני מחבר כבל ישיר למחשב אני מתחבר לאינטרנט בשניות. עכשיו קיימת בעיה מוזרה עם הסוויץ, אני יכול לשבת שעתיים לנתק לחבר כבלים ובסופו של דבר הוא מזהה את המחשב, כרגע אני יושב מתסוכל אחרי שחיברתי וניתקתי כבלים כמעט שעתיים וחצי! חשוב לציין שניסיתי שני סוויצים שונים והמחשב פשוט לא מזוהה עד ידם. מה יכולה להיות הסיבה? כמובן שהחיבור הוא הכי פשוט שיש, היציאה מהקיר לסוויץ ומהסוויץ למחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קליינט של טורנט UTORRENT ורציתי לדעת האם יש פורטים מסוימים שכדאי לפתוח כדי להגדיל את המהירויות ואם אני לא פותח פוריטם עד כמה זה יפריע לשימוש שלי
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנט אני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומר לאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקות את וואלה, מראה לפעמים request time out בפינג צולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב: speed.hot.net.il שהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיה שלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הוא הראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומר כל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מה הוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941ND במשך כשנה ושלושה חודשים. אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחס לרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות של HOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכת ההפעלה. היי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה עשיתי ריסט למחשב ומאז האור של הכרטיס לא פועל והמחשב לא מזהה חיבור לאינטרנט
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש. הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי. מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר. אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום. לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30). ובנוסף עוד כמה שאלות: א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי מדפסת USB (היה מבצע 180 שקל לא תיקח?) אני רוצה לשתף אותה בין כל המחשבים ברשת אבל היא רק עם חיבור USB...יש איזה מתאם ? איפה קונים אם כן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת: XP, XP ו-98. בזכות "מדריך השיתוף ל-XP" שבאתר הצלחתי להתקין את הרשת בשני מחשבי ה-XP כמו שצריך והכל עובד טוב. למרות זאת אני עדיין מסתבך ב-98. חפשתי בכל מקום באתר ולא אומרים בדיוק מה לעשות (יש הרבה הסברים אבל חסרים עדיין פרטים קטנים). (יש לציין שאני דיי חדש בעניין הרשתות) זה מה שעשיתי: נכנסתי ל-NETWORK בלוח הבקרה. שם יש שני פרוטוקולים של TCP/IP. אם אני לא טועה, אחד זה חייגן ואחד זה כרטיס הרשת. הכנסתי את הפרטים הבאים: IP = 192.186.0.3 (מחשב שלישי ברשת), SUBNET MUSK = 255.255.255.0, ה-GATEWAY הוא 192.168.0.1 ... וזהו. מה קורה עכשיו? איפה בכלל אמור להופיע לי החייגן? מה שכחתי לעשות? דרך אגב, הדרך בה הסבירו את החיבור רשת בין מחשבי XP היתה טובה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משחק תמשחק אנמי טריטורי ברשת עד לפני זמן לא רב , היו פינגים טובים ברוש שרתי הולנד\גרמניה אבל עכשיו המצב עגום פינג 400-500 פעם היה 98-100 יציב הדבר היותר מעצבן זה שבמשחק יש פינג גבוהה וברגע שאני עושה פינג דרך הדוס הפינג ממש נמוך כמו שתראו יש למישבו מושג איך זה שבמשחק פינג גבוהה אבל דרך הדוס הפינג נמוך ? והפינג במשחק עצמו:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות באינטרנט. אני משתמש בראוטר שבזק סיפקו לי (D-Link 6740)בתור מודם (רק ביטלתי את האופציה של enable wireless באתר של הD LINK), ובתור ראוטר אני משתמש בTP-LINK 1043. הבעיה שהייתה לי המון זמן היא חוסר יציבות - כל כמה דקות בזמן עומס נורמלי על האינטרנט הוא היה נעצר לכמה שניות (לא מתנתק פשוט לא מגיב), וחוזר. כשמשחקים במשחקי רשת זה קריטי מכיוון שהכמה שניות האלה מספיקות לניתוק מעצבן. היום הציע נציג של נטוויז'ן פתרון, הוא טען שזה קורה בגלל שגם כאשר ביטלתי את הווירלס של הD LINK, הוא עדיין משמש בתור ראוטר ומתנגש עם הTP LINK. ניתקתי את הTP LINK והשתמשתי היום בD LINK בתור ראוטר ואכן האינטרנט היה יציב יותר ולא נעצר אבל הופיעה בעיה אחרת - במשחקים ששיחקתי ה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לשדרג את הרשת הביתית בראוטר מהיר יחסית שיעביר תכני HD בין כמה מחשבים (בwireless כמובן) קראתי קצת על הDIR-655 שנשמע מעולה אבל קצת ייקר, יש יותר זולים שעדיין עומדים בתקן אכותי כזה גבוהה של מהירות העברת מידע (ללא ניתוקים דחופים) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עם תשתית בזק וספק בזק בינ"ל על חבילה של 40 מגה. לפעמים אני מקבל 40/3 קבוע ורוב הפעמים אני מקבל 38/38.5/39 מגה (אני שם לב שה-IP השתנה מהפעמים שקיבלתי 40). למה זה ככה? אם אני מקבל 40 מגה בחיבור IP מסויים זה אומר שטכנית אני יכול לקבל 40 קבוע כל הזמן. אז מה, בזק בינ"ל בכוונה נותנים לי IP שלא מגיע ל-40 מגה? איך זה עובד? נ.ב. אני יודע שזה נשמע קטנוני ולא באמת משהו רציני, אבל זה מציק לי ורציתי לשאול למה זה ככה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חבר ב-FileList עם רטיו סביר ומשום מה ההורדות שלי לא מצליחות להתחבר ל-Tracker. ה-uTorrent טוענת שה-Tracker Status הוא Offline (timed out( וכן אני לא מצליח להתחבר לאף Peer. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת ABC, אבל אני מקבל את אותה השגיאה. אני לא משתמש בראוטר ולא חלק מרשת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים, 2 מהם מחוברים באמצעות USB אלחוטי לראוטר במחשב שלי. בשתי המחשבים הנ"ל האינטרנט עבד מעולה, עד שפירמטתי את אחד המחשבים. עכשיו הוא כאילו מסרב לקלוט את הUSB (קולט לכמה שניות רק רשת אחת של אחד השכנים כנראה, וגם אליה לא מצליח להתחבר, ואחר כך מראה שלא מחובר בכלל האינטרנט האלחוטי). התקנתי את הדרייבר כבר כמה פעמים, ניתקתי וחיברתי את 2 הUSB שברשותי, שום דבר לא עוזר. במחשב השני שמחובר עם הUSB האינטרנט עובד מעולה, כך שהבעיה היא לא בראוטר. הUSB נקרא Accel Poz Wifi 802.11b/g V1.2 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. (קצת דחוף אחותי יושבת לי על הראש )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש ברשת מידע מה זה DUAL NIC ולא ממש מוצא תשובות כל עזרה שתהיה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כפי שהבנתם אני משתמש בנתב אלחוטי מדגם D-Link 524, דרך הנתב הזה מחוברים מלבד המחשב שלי עוד 2 מחשבים (כולם קרובים יחסית אחד לשני) וכולנו משתמשים בXP PRO SP2. עכשיו, בעת שימוש בתוכנת האי-מיול ל2 המחשבים האחרים בבית יש מזהה גבוהה בעוד שאצלי המזהה נמוך קראתי איפשהו שפתיחת הפורטים בנתב יכולה לתרום לעניין (בפירוול כבר פתחתי את הפורטים), עכשיו כשנכנסתי לאתר http://portforward.com והתחלתי לעקוב אחרי ההוראות שם הגעתי לסעיף שדורש ממני למצוא אי.פי סטטי ושם הבנתי שאני צריך את הDNS המקורי של הנתב ואת זה אין לי מושג איך להשיג (כמו כן צרפתי תמונה שדרכה אולי תוכלו להבין יותר ולהכווין אותי הלאה). השאלה שלי בגדול היא קודם כל אם יש איזשהו קשר בין זה שברגע שבמחשב אחד מתקבל מזהה גבוהה אז…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
...בדרך הקלה ביותר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: שלום, החלפתי את הנתב שלי לנתב החדש של בזק. בנתב הקודם שלי אני הצלחתי לפתוח פורט מסויים והוא עבד לי בכל הבדיקות. כעת ניסיתי לפתוח את אותו הפורט ולא הצלחתי (מה שאומר שלא בגדרתי טוב את הנתב עצמו) ניתבתי את הפורט גם הפיירוול של מערכת ההפעלה וגם בנתב עצמו (אין לי פירוול חיצוני) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בניין שלם לאינטרנט על אותו קו השאלה אם יש ראוטר שמספיק חזק בשביל כזה טווח או שאני צריך להוסיף עוד ראוטר ולחבר אותו או משהו כזה אני צריך גם שיוכלו להתחבר עד 20 אנשים בו זמנית אז הוא צריך להיות רציני... הבניין הוא בערך 4 קומות 2 דירות בכל קומה. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-