רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
איך הסוויץ' הזה - "Gigabyte Switch 10/100 5-Port GS-SW005": http://tw.giga-byte.com/communication/products/products_switch_gs-sw005.htm פשוט אני לא יודע איך ג'יגהבייט ברשתות וזה די הסוויץ' המשתלם היחיד מבחינת מחיר בחנות ליד הבית שלי (אבל אין לחץ). מיותר לציין שזה מיועד להתחבר לאלקטל (הHUB הקיים שלי לא יכול להתחבר אליו, פועל רק על 100M).
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכולם. אני חדש פה ויש לי בעיה שמאוד אשמח באם תתנו לי רעיונות לטיפול או לפחות עוד מידע על הנושא. אני משרת בצבא ביחידה מסוימת. יש לנו בשבועות האחרונים בעיה ברשת מסוימת. מדובר במאות מחשבים שמחוברים ברשת מקומית. למחשב עצמו יש גישה מלאה לרשת. יש פינג בין המחשבים/ פינג לראוטר. וכו' העניים הוא שאין גישה ממחשבים אלו לכונני רשת או לכונני :c של מחשבים אחרים. העברנו את התקלה לצוותים הבכירים אבל הם לוקחים את הזמן..... חפרנו לבד על הבעיה וכרגע הרעיון היחיד שיש לנו זה שזה בעיה ב SMB - (בעצם בעיה בגישה לכל דבר שקשור ל סלש- \example\\ ). אגב. הפתרון היחיד שמצאנו הוא פתרון טיפשי אבל הוא הועיל לנו במקרים דחופים וזה: למחוק את התקן כרטיס הרשת ולהחזיר. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר tplink vr400 מחובר עם פרטנר (בזק) מחובר בסלון. אבל בחדרים הרחוקים מעט (דירה 85 מטר) אין קליטה טובה בכלל , מקבל 3 מגה בקושי. אני מחפש פתרון טוב לשיפור הקליטה , איזה טכנולוגיה הכי מומלצת ויעילה? אני יודע שחיווט זה הכי טוב אבל לצערי אין לי גישה. אשמח למצוא פתרון כך שאחבר כבל רשת למחשב נייח ובנוסף יתן הגדלת טווח לwifi אשמח לקבל המלצות למכשירים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה התחברתי דרך ה Privatebox של בזק בינלאומי. למי שלא יודע, ה Privatebox מאפשר בנוסף להיותו מודם ADSL וראוטר גם שיחות טלפון על גבי תשתית האינטרנט. הממשק הפשוט ב Privatebox אינו מאפשר תזמוני גלישה לפי כתובות MAC של המשתמשים ברשת הביתית, כלי שעזר לי לסגור את האינטרנט לילדי אחרי שעה מסוימת בערב ולהשאירו פתוח לי ולאשתי. אופציה זו קיימת ברוב הראוטרים שאני מכיר, linksys וכמובן הראוטר של בזק ה 2760U. לפתרון הבעיה נעזרתי במאמרו של chief, בו הגדרתי את ה 2760 כספק הרשת הביתית וה Privatebox כנקודת הגישה לאינטרנט המחוברת בצורה חוטית אל ה 2760. ה 2760 אכן נותן שירותי רשת ואינטרנט בצורה קוית ואלחוטית אולם לא הצלחתי לכוון בו את התאריך והשעה, מאחר ולהבנתי הוא יתעדכן בהם רק אם יחובר ד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב , אני מנסה להכין כבל רשת וזה לא מסתדר לי אני עובד לפי התמונה הזאת .. אני רוצה להכין כבל רשת ישיר , ממודם למחשב וזה לא מצליח ....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב שהוא גם ראוטר של חברת בזק מדגם d link n 2760u (זכיתי בו באינטרנט והוא לא מחובר לי למחשב אלא סתם יושב בקופסא). ברצוני לדעת האם אני יכול להפוף את המכשיר הזה לכרטס רשת אלחוטי ובאמצעותו להתחבר לרשתות של מסעדות/קניונים/שכנים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם אפשר לקחת כבל USB זכר-זכר ועם 2 כאלה: http://www.ebay.com/itm/USB-A-Female-to-Ethernet-RJ45-Adapter-Connector-/200541406967?pt=US_Networking_Plugs_Jacks_Wall_Plates&hash=item2eb13306f7 להפוך אותו לכבל רשת? זה יעבוד? מה לגבי שימוש רק באחד כזה, וחיבור לכניסת USB במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מחשבים עם שרת מדפסות HP DirectJet 3700 עבדתי עם מדפסת HP 840C מכל המחשבים ברשת בלי בעיה קניתי מדפסת משובת עם סורק DeskJET F2280 HP בחיבור ישיר למחשב המדפסת עובדת אבל הדפסה מהרשת לא עובדת ההדפסה מופיעה במנהל הדפסות, לפעמים יש בו ? אדום לציין שיש בעיה ולפעמים המסמך נשאר תקוע הרבה זמן ובסוף הופך מ Printing ל Error- כאילו אין אינדיקציה של בעיה אבל אין דף מודפס. בשם של הדריברים של HP מופיע NonNet ואני משער שהכוונה ללא רשת יש למישהו רעיון איך לפתור, לדעתי הבעה הגדרות בשרת הדפסה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אספתי פה את המחירים הכי זולים (חוץ מאקוונט) לכבלים 750 וADSL1.5 וזה יוצא ככה (אם קונים את המודם) כבלים: 119 לחברת הכבלים+30$ (145 ש"ח)לספק ADSL: 129 לבזק+35$ (180 ש"ח) לספק אז בשביל עוד 35 ש"ח בחודש אני בעצם יכול לקבל כפול מהירות????
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי עוד מחשב וכעת יש לי 3 מחשבים. אני רוצה לחבר את כל השלושה ברשת ולשתף אינטרנט. בינתיים עוד לא קיבלתי את המחשב השלישי ושני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב והכל טוב ויפה, אבל המחשב השלישי הולך להיות די רחוק משאר המחשבים וזה יהיה די מסורבל להעביר עוד כבל בכל הבית. הבנתי שרשת אלחוטית (ראוטר + 3 כרטיסים אלוחטיים) תעלה לי בערך 1000 ש"ח. אני מחפש פתרון אחר במחיר יותר זול האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לאפשר לחבר להוריד ממני קבצים דרך האינטרנט ישירות מהמחשב שלי. האם זה אפשרי? דרך שיתוף הקבצים במסנג'ר זה איטי מידי לקבצים גדולים ואני צריך תוכנה כמו FTP שמורידה משרתים. אני יודע שאפר להוריד קבצים משרת שנמצא על רשת האינטרנט אבל איך אני עושה את זה עם מחשב של חבר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום!! התקינו אצלי את הHOT BOX שזה מודם אינטרנט טלפון וראוטר ביחד. איך אפשר להגדיל את טווח הגלישה שלי דרכו. כמובן שע"י הוספת אקסס פוינט. ניסיתי להפעיל בראוטר של TP-LINK את האופציה של הWDS אבל לא מצליח משום מה מקווה שאתם תוכלו לעזור לי דרך אגב הHOT BOX הוא של חברת SAGEMCOM F@ST 3184 במידה וזה אומר משהו תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שכתובת הIP שלי כל הזמן תשתנה כך שגם היא תהיה כתובת של חוץ לארץ, שמעתי פעם על תוכנה שעושה זאת אך אני לא זוכר את שמה יש לי נתב של D-LINK אם זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר EDIMAX BR6524N ומודם מוטרולה של HOT חיבור ללא חייגן. ומחשב נייח windows8 32bit ברגע שאני מחבר את המחשב הנייח עם כבל תקשורת לראוטר לכניסה LAN1 האינטרנט לא עובד ולא נותן אי פי אך האינטרנט האלחוטי עובד. ברגע שהמחשב הנייח מתחבר ישרות למודם עם אותו הכבל אז יש אינטרנט-זאת אומרת הכרטיס רשת תקין. ברגע שאני מחבר את הראוטור עם אותו כבל למחשב נייד אחר בכניסה LAN1 יש חיבור לאינטרנט-משמע הכבל תקין והכניסה תקינה. יותר מזה אם אני מבטל את הWIRELESS בראטור אני כן מצליח לגלוש עם המחשב נייח דרך הראוטר ממש מוזר ניסתי להחליף כניסה LAN. להסיר דריבר של הכ.רשת כלום לא עוזר. בהגדרות של IP4TCIP השארתי אוט' עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנייח שלי מחובר אלחוטית למגדיל טווח של TP-LINK ולאותו הנייח מחובר כרטיס רשת של אותה חברה ב USB. הבעיה היא שכל כמה שעות/ימים אני לא מצליח לגלוש ומקבל את ההודעה dns not responding. ניסיתי לאפס את הראוטר, לעדכן קושחה למגדיל טווח, להחליף דרייברים, ואפילו לפרמט את המחשב והבעיה עדיין קיימת גם בWIN7 וגם WIN 10. חשוב לציין, כשאני מחובר עם הסמארטפון ועם המחשב נייד לאותו מגדיל טווח בהם אני לא חווה שום בעיה גם בזמן שהנייח מתריע לי על תקלת DNS. אם יש הצעות לפתרון אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר חודש יש לי בעיה בקליטת הרשת הביתית. הראוטר והמודם נמצאים בחדרי. בחדר השני, שאמבטיה מפרידה בין חדרי לחדר הזה, אני מחבר את המחשב שם בעזרת USB אלחוטי. בערך 4 מטר (קו אווירי) מפריד בין הראוטר למחשב בחדר השני. אך, העוצמה שם היא על 2 מתוך 5. שאני מביא את המחשב הנייד לשם, העוצמה היא 4. הUSB הינו של 150Mbps. חשבתי לחבר עליו אנטנה יותר גדולה, זה יעזור? או שעדיף שאקנה כבר ראוטר יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה, אני חושב לקנות את הכרטיס המדובר ורציתי לקבל חוות דעת לגביו מאנשים שכן יש להם אותו וכן יש להם נסיון איתו. האם יש לו התקנה פשוטה ונוחה ? האם יש לו קליטה טובה ? איך איכות ההורדה איתו ? יש ניתוקים ? מהירות הורדה שניתן להגיע איתו ? כל פרט אחר שנתקלתם עם הכרטיס הזה אני אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי שלושה מחשבים בקומה העליונה, שאותם ארצה לחבר באופן חוטי למודם. בנוסף , יש לי צורך בנקודת גישה אלחוטית - אך אצטרך אותה רק בקומה התחתונה ביותר. האם יש אפשרות ליצור רשת למחשבים בקומה למעלה, ובנוסף להתקין איזה מכשיר בקומה התחתונה שיפיץ את ה-WIFI דרכו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי) לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה על העזרה. רם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-