רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, עקב מעבר דירה אני נאלץ לוותר על הרשת הקווית שלי ולחפש פתרונות חדשים. אני זקוק לרשת מהירה עד כמה שניתן בגלל שאני מבצע העברה של Streaming משרת לשני מחשבי HTPC אפשרות אחת הינה רשת על גבי קווי החשמל אבל מנסיון עבר היא איטית מדי, למרות ההבטחות. המרחק בין הנקודות אצלי דיי קטן וגם הקירות לא בעייתיים כך שלא צפויה ירידה של עוצמה ולכן נשארתי עם האפשרות של רשת אלחוטית בתקן N, האם מישהו שיש נסיון עם רשת שכזו יכול לבדוק מהי המהירות האפקטיבית שהוא מקבל ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט: יש לי כמה מחשבים שמחוברים דרך האב שמתחבר לראוטר והכל עבד לי טוב עד שפעם אחת הפסיק לעבוד לי האינטרנט באחד מהמחשבים ואז חזר לעבוד אבל מאוד לאט אשמח לעזרה תודה מראש R.R
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב DI524 של DLINK, סבלתי רבות מניתוקים. אשמח לשמוע על המלצה לנתב חדש, אני מחוברת דרך הכבלים, 2 מחשבים בצורה אלחוטית שהמרחק מהנתב הוא כמה חדרים. המטרה היא לקנות נתב לכבלים אבל אם הוא גם יתאים לבזק אקנה עוד אחד גם להורים. בנוסף, קראתי קצת על תקן N ו G, אין לי מושג אם המחשב שלי תומך בתקן N, ידוע לי שיש לי מודם של תומפסון אם זה עוזר. בתודה מראש, שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט המחשב שלי הוא HTPC והוא יושב בסלון ואני לא מחבר אליו מקלדת כי זה פחות נוח וגם כי יש לי שלט ואם אני מוריד את הסיסמא אני לא מצליח להתחבר אליו ממחשב אחר (ואם יש לי עליו סיסמא זה מגביל אותי כי אני צריך שתהיה לי מקלדת לידו עלמנת לפתוח אותו). האם יש אפשרות ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מהירות 15 מגה של בזק ואני רוצה לשדרג עד TOP 40 מגה מודם אני צריך להחליף כי הוא לא תומך ורציתי לדעת אם הראוטר שלי תומך ב40 מגה: TP LINK 300M Wireless N Gigabit Router Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND בתכל'ס שכירות של מודם עולה 8 שקלים ושל ראוטר+מודל 10 שקלים אבל צריך להתקין אותו ויותר פשוט לי להישאר עם הראוטר במידה והוא מתאים. דחוף לי, תודה מראש לעונים!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהכותרת לא הכי מובנת אבל ניסיתי כמה שיותר. אז הנה ההסבר : יש תוכנה מסויימת, שעל מנת להשתמש בה מהאייפון על המחשב אני צריך לפתוח פורט מסויים. במחשב הספציפי המדובר אין אפשרות לפתוח פורט (עבודה וכאלה) ולכן אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לזהות פורט פתוח שלא משתמש בכלום ולהגדיר בתוכנה את הפורט הנ"ל כדי לשלוט בתוכנה שעל המחשב מהאייפון. מקווה שהייתי מספיק ברור. ואולי בכלל חייב להשתמש בפורט ספציפי. לצורך העניין - התוכנה (והאפליקציה גם מאחר שזה גם באייפון) היא jumiamp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שמגבילה את ה WI-FI לראוטר אחד ושלא תהיה אפשרות להתחבר לאחרים..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לום לום.. בקיצור אני עשה אתר ביתי על המחשב שלי בעזרת התוכנה AppServ בכל אופן התקנתי אותה ולא נפתח לי SqlServr אין לי את השרת כלום זה כאילו לא מותקן.. מה לעשות ? וגם אי אפשר לפתוח את זה מחדש.. בקיצור מי שהתעסק עם זה פעם שיעזור לי בבקשה :]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מודם סלולרי פנימי של HP מדגם UN2420. המודם הנ"ל הוא בעצם כרטיס GOBI2000 לכל דבר שנעול למחשבי HP. האם יש דרך לפרוץ את הכרטיס הנ"ל לעבודה על מחשבי DELL (שגם הם תומכים בGOBI, פשוט לא בכרטיס הנעול של HP)?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש. הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי. מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר. אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום. לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30). ובנוסף עוד כמה שאלות: א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ושלום קיבלנו מחשב ישן לילד וחיברנו אליו USB של D-LINK N11 ADAPTER המערכת הפעלה של המחשב הינה 98, חיפשתי כל מיני דרייברים ומצאתי אך הם לא קשורים. אשמח לקבל סיוע בעניין\ בתודה רבה דיידו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר של האחד הזה טוב אבל אני תגובות ב zap אז edimax br-6226n יש למשהו ניסיון אם המודם/נתב הזה ?(טוב/לא טוב )
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי רשת אלחוטית Siemens SL2-141 של בזק . על הרשת גולשים אייפד , מחשב נייד ואייפון . כיצד ניתן להגביל את מהירות ההורדה (וההעלאה) על מנת שאני אוציא את המקסימום מהירות כאשר אני מוריד או משחק (לפעמים יש לי לאגים במשחקים , אז זו הסיבה העיקרית) יש לי 10 מגה ( לקוח של 012 ) . תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK). חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת. הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapter הסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת. נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESS עזרה דחופה!!! תודה יש לי INTEL CORE 3
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה, האם משהוא מכיר מחשב קטן אפילו מבוסס ATOM או ARM אבל שמשולב בו רואטר אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב - להערכתי, ספק האינטרנט שלי הגביל את רוחב הפס לקאזה (האוניברסיטה העברית) עד היום הורדתי במהירויות של 60 - 70 והכל היה מצוין - בערך מיום ראשון כל ההורדות ביחד לא עוברות 2-3 kbps ??? האם זה אפשרי לבצע הגבלה כזאת? האם יש דרך לעקוף? אלטרנטיבות? (אין לי אפשרות להתחבר לאחד הספקים הרגילים)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הבדל בין מיקום קרוב או לא קרוב מקווה שיעזר ויעזור. (מיוקנעם)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלום אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום פה.... בניתי קנטנה מפחית שימורים, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB עם אנטנה מתפרקת אם אני מפרק את האנטנה ומחבר את הכרטיס ישירות לקנטנה, בלי כבל בינהם, העוצמה גדלה ואני קולט רשתות יותר טוב אם אני מחבר כבל מאריך RP-SMA בין הכרטיס לקנטנה, אני לא קולט את הרשתות פרטים לגבי הכבל, זה כבל באורך של 9 מטר שנקנה מאיביי http://www.ebay.com.au/itm/9m-30FT-RP-SMA-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-Wireless-network-card-/281103481535?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 בדקתי את הכבל שאין בו נתק והוא בסדר השאלה שלי היא כזאת האם האיכות שידור יורדת בגלל האורך של הכבל, והפתרון זה לחתוך ולקצר אותו או שהאורך לא אמור להשפיע עד כדי כך, ופשוט האיכות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית ראוטר משולב נתב HPNA3 שנקנה לפני כמה שנים מבזק (דגם מדויק - PowerNet - PAR-720G). היום בזק התקשרו כדי להגיד שהם רוצים לשדרג אותנו חינם ל-40 מגה. אבל הראוטר הזה, לטענתם, תומך רק עד 10 מגה והוא נתב ADSL ישן. בכל אופן, הנתב הזה הותקן אצלי בבית מכיוון שיש לנו שני חדרים רחוקים אחד מהשני שצריכים אינטרנט, ואחד מהם הוא ממ"ד. המודם+נתב הזה מתאים לחיבור קווי בשני הצדדים של הבית - בצד אחד המודם+נתב, בצד השני יש שלוחה כזאת שרשום עליה Ethernet Bridge (נראה כמו מודם קטן שמתחבר משקע ה-Ethernet בקיר וממנו למחשב). וחוץ מזה, זה מאפשר גם גלישה ב-Wi-Fi ברחבי הבית (והאות באמת מאוד חלש עד לא קיים בממ"ד). השאלה היא - איזה מודם / נתב מומלץ לקנות ולהתקין בבית כזה? בבזק הציעו לקנו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-