רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר חודש יש לי בעיה בקליטת הרשת הביתית. הראוטר והמודם נמצאים בחדרי. בחדר השני, שאמבטיה מפרידה בין חדרי לחדר הזה, אני מחבר את המחשב שם בעזרת USB אלחוטי. בערך 4 מטר (קו אווירי) מפריד בין הראוטר למחשב בחדר השני. אך, העוצמה שם היא על 2 מתוך 5. שאני מביא את המחשב הנייד לשם, העוצמה היא 4. הUSB הינו של 150Mbps. חשבתי לחבר עליו אנטנה יותר גדולה, זה יעזור? או שעדיף שאקנה כבר ראוטר יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני עובר לבית חדש, ואני רוצה להזמין שירותי אינטרנט, אין לי צורך במהירות גבוהה אני משתמש ממוצע (הורדות לעתים בעיקר דרך טורנטים), איזה ספקים הכי כדאי לי לבחור? למיטב הבנתי המהירות תלויה (לפחות בכבלים), כמה משתמשים נמצאים על אותו חיבור (ז"א שהמהירות בעצם משותפת ואתה מקבל בשעות פחות עמוסות יותר מהירות, וכן להיפך). מה אתם ממליצים, ומה הוא טווח המחיר? תודה רבה, והמשך יום מצויין. חנן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות. אם כן תוכלו לכתוב לי.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!! התקינו אצלי את הHOT BOX שזה מודם אינטרנט טלפון וראוטר ביחד. איך אפשר להגדיל את טווח הגלישה שלי דרכו. כמובן שע"י הוספת אקסס פוינט. ניסיתי להפעיל בראוטר של TP-LINK את האופציה של הWDS אבל לא מצליח משום מה מקווה שאתם תוכלו לעזור לי דרך אגב הHOT BOX הוא של חברת SAGEMCOM F@ST 3184 במידה וזה אומר משהו תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם: Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Controller(s), Dual interconnect between the Integrated Media Access Controller (MAC) and Physical Layer (PHY) Gigabit Intel® LAN Connection- 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) appliance ASUS Turbo LAN Utility ASUS LAN Guard יכול להיות שהוא לא תמך ברשת אלחוטית? אם הוא באמת לא תומך האם יש פתרון שלא כולל הליכה למעבדה והתקנת כרטיס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שזה אפשרי ויש לי 2 שאלות: איך? האם יש סיכון שיעלו עליי או משהו כזה? תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזק חסמו נתב ישן שלי כך שאי אפשר להתחבר איתו עם ספקים אחרים. נדמה לי שבזק חוסמים את הכתובת MAC של הנתב. האם יש דרך לעקוף את החסימה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש למישהו המלצה על ראוטר שייתן לי טווח הכי טוב של קליטה בבית של 2 קומות, ובנוסף שיתמוך במהירות אלחוטית של לפחות 30 מגה. הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על שלושה ראוטרים חוו דעתכם: נתב אלחוטי Edimax BR-6424n ראוטר אלחוטי Edimax דגם BR-6424n נתב TP-Link TL-WR841ND תקן N נתב אלחוטי D-Link DIR-615 מה מהם לבחור?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שאני לא יודע מה גורם לה. אני גר ביחידת דיור בבית פרטי, יש לי בחדר כבר רשת אשר מגיע מהרטואר למעלה בבית, ביחידה אצלי חיברתי ראוטר (Netgear R6120) והגדרתי אותו כרפיטר: הכתובת של הראוטר למעלה 10.0.0.138, את שלי הגדרתי 10.0.0.139, אצלי ביטלתי את ה-DHCP והמחשב (מחובר בחוטי) וכל מה שמחובר באלחוטי עובד והכל בסדר. לאחרונה חברה שלי התחילה ללשים לב לזה שהטלפון שלה (אייפון) לא מצליח להתחבר לרשת ואותו דבר גם הנייד שלה, זה קורה מידי פעם ז"א אפילו כמה פעמים ביום לשעה או לכמה שעות שבזמן הזה היא לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ופתאום אחרי זמן מה זה פתאום חוזר. ניסיתי להגדיר את הכל מחדש כולל סיסמא כולל את הראוטר כולל עידכון לגרסה שלו ללא הצלחה.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לקלוט במחשב נייד אינטרנט מהאוויר. איזה מכשיר קליטה שמתחבר ל USB מקבל עוצמת סיגנל/אות הכי חזקה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו אנשים.... יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ... האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????.... תודה מראש ! ;D
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש היום ראוטרים 3G שתומכים בחיבור מודם סלולארי דרך ה USB השאלה אם אפשר לחבר WIFI כרטיס רשת אלחוטי סטנדרטי ל USB והוא יתפקד כמו מודם סלולארי ? ( כל עוד יש קליטה כמובן ) . זה נראה לי הגיוני לא ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות. קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים. מישהו קיבל שיחה דומה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי את הנתב הזה והוא לא יודע לפתוח בו את הפורטים של האימיול משהו יכול לעזור אני ישמח מאוד!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובר לדירה אשר - למרבה הצער - אין בה תשתית לרשת חוטית. אני שוקל לנסות ליצור רשת באמצעות טכנולוגיית Powerline communications (רשת-על-גבי-חשמל). אבל - אני יודע שלא תמיד תשתית חיווט החשמל מאפשרת תקשורת כזו; ולעתים, זה אפשרי, אך קצבי החיבור נמוכים. כיצד אני יכול לדעת, או לבדוק, האם תשתית החשמל בדירתי תאפשר חיבורים כאלו - מבלי לרכוש מראש מתאמים בכמה מאות שקלים? אציין שמדובר בבניין שנבנה בשנות ה-1950.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהוט מעבירה את הלקוחות לתדרים הגבוהים.. האם הועברתי? האם העצמת תקינות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי פעם אני בוחן את רוחב הפס האלחוטי. ראוטר-לפטופ 4 מטרים קו אוירי נקי. הפעם שיא ראוי לשיתוף. ->
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו 4 סטודנטים שגרים בדירה של 120 מ"ר ולכל אחד יש את המחשב משלו (2 ניידים ו2 נייחים) ויש לנו אינטרנט של 2.5M נוצר מצב שבחדרים הרחוקים מהסלון הקליטה נמוכה (בד"כ קו אחד או 2) ומידי פעם יש ניתוקים. יש לנו נתב של EDIMAX תקן G וחשבנו על פיתרון של לקנות עוד נתב ולהגדירו כ WDS. חלק מהמחשבים לא תומכים בתקן N והנתב הישן הוא גם כן תקן G. האם משתלם לשים בסלון נתב של תקן N? במידה ושמים נתב תקן G ונתב תקן N כ WDS בחדר המרוחק האם זה יעבוד תקין והאם מהירות השידור והקליטה ישתפרו ? ממה שראיתי נתב פשוט של תקן N עולה קצת פחות מ 200 שקל, ונתב של תקן G עולה סביבות ה100 שקל. כהיותנו סטודנטים - אנחנו מעדיפים להוציא כמה שפחות תודה רבה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, חזרתי מתערוכת CES בווגאס, חולה באנגינה חריפה וחשש לדלקת ראות. כרגע אני בבית, טוחן אנטיביוטיקה ושותה סירופים בצבעי נאון עזים. ממש לא להיט. לפחות יש לי זמן לסכם את כל ההכרזות מ-CES ולתת לכם ההצה על מה ראיתי. בינתיים - המוצרים החדשים של TP-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4670 המוצרים החדשים של NETGEAR כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4656 המוצרים החדשים של D-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4639 על מה יתבסס נתב ה-WRT 1900AC של לינקסיס -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4623 סדרת ה-WRT המיתולוגית של לינקסיס חוזרת -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4581
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-