עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by House M.D.,

אני מעונין לעבור לספק אינטרנט אחר, האם יש אפשרות להישאר עם אותה כתובת מייל מהספק הקודם?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. במקור הדיון היה על בעיה עם רשת ביתית במקביל(בנפרד) לרשת אינטרנט. פתרתי את הבעיה לבד. ;D שאלה חדשה: הורדתי תוכנה חינמית נהדרת בשם: Wake On LAN Ex 2 http://www.windows7download.com/win7-wake-on-lan-ex-2/screenshot-uljmlzvr.html היא מדליקה לי את המחשבים האחרים יופי, אבל משום מה פקודת SHUTDOWN וRESTART לא עושות כלום. למישהו יש רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. "אין חכם כבעל הנסיון" שלום, בשבועות הקרובים אני עומד לרכוש שירותי אינטרנט סלולרי (ככל הנראה מאורנג', חבילה בלתי מוגבלת) ולפני שאני מתחייב ל-18 חודשים אני מעוניין לדעת אם אורנג' (או סלקום\פלאפון) מבצעת האטה\חסימה של השירות עוד מלפני שחורגים ממגבלות החבילה (רשום בחוזה של אורנג' שאם חורגים מ-30 גיגה בחודש הם יאטו את החיבור, בסלקום כתוב כאשר כמות התעבורה גדולה מפי 3 מהממוצע [ומה זה הממוצע?] ובפלאפון כאשר חורגים מ-10 גיגה) לי אישית אין בעיה שיאטו אותי לאחר שחרגתי (גם ככה אני לא מתכוון לחרוג מ-30 גיגה בחודש) השימוש העיקרי שלי בנייד הוא בשביל וואב וסקייפ. למי שלא יודע סקייפ משתמשת בטכנולוגיית P2P מה שעלול להתפרש ע"י הנתבים של חברה כתעבורה "לא לגיטימית" אני אשמח אם חברי הפורום שי…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Cheif,

את כל התשובות בפורום רשמתי היום באמצעות הiPad החדש שלי שמחובר באלחוט לנתב ולאינטרנט. אני כבר כמה ימים בודק אותו כתחליף למחשב הנייד שלי (שהוא בסך הכל net book פשוט). מסקנות ראשוניות בנושא אתם יכולים לקרוא בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=817. חג שמח ושנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yik,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרשת ביתית. יש לי ראוטר אלחוטי TL-WR841ND תקן N, הראוטר יושב במ"מד(חדר עבודה,במקום גבוה וצמוד לדלת כניסה לחדר) ומחובר באופן קווי למחשב נייח. במחשב נייד (המתחבר לרשת באופן אלחוטי) הגלישה באינטרנט תקינה בכל רחבי הדירה. הבעיה היא כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת,המהירות היא מאוד נמוכה - ממש לא ניתן לעבוד. (למשל העברה בין המחשב נייח למכשיר Streamer (המתחבר לרשת אלחוטית)הנמצא בחדר שינה המרוחק כ 20 מטר מהממ"ד) אשמח לעיצות כיצד לשפר הנ"ל,תחת הההנחה היא כי המחשב נייח והראוטר נשארים בממ"ד. חשבתי לחבר את ה Streamer בחיבור חוטי לראוטר, מה דעתכם? האם מומלץ להעביר דרך תעלות חשמל? איזה איש מקצוע מבצע את זה? או פשוט לחבר לבד חיצונית ולהדק לקיר? אשמח להמל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום כולם , יש לי חיבור 10 מגה NGN של בזקבינלאומי, והפינג שלי לאירופה לפי Pingtest הוא באיזור ה130-150. כשאני מנסה לשחק במשחק PES 2010 ברשת (דרך הפלייסטיישן 3, אם זה משנה...), 90% מהמשחקים עובדים זוועה עם LAG מטורף. קראתי איפשהו שהפינג האופטימלי למשחק הזה צריך להיות 60 ומטה. יש בכלל דרך להשיג פינג כזה לאירופה? (חבילת גיימרים וכו') תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by t123123,

התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  8. קודם כל שנה טובה וחג שמח לכולם. מלפני כחודש שדרגתי (לשימחתי?) את האינטרנט ממהירות 1.5Mbit/s ל 5Mbit/s, המעבר היה קליל ותוך מס' שעות השינויים הוחלו ובערב כבר יכולתי להנות מהמהירות, סוף סוף YouTube רץ חי גם ברזולוציות של 720p/1080p ללא כל צורך המתנה בbuffering, דפדוף מהיר יותר ומהירות הורדה\העלאה טובות יותר (לא מכל רחבי האינטרנט ששם אין שיפור, אך לא נורא). לאחר כיומיים המצב השתנה לגמרי, הוידאו מYouTube לא מסתנכרן כמו מקודם ונדרש לרענן את עמוד הוידאו מס' פעמים וכשהיסתנכרן, גם צריך להמתין לbuffering, הורדות גם לא יציבות על שיא המהירות (כמובן שהשוואתי לאותם מקורות שבדקתי לפניכן) ומהירותן נוחתות עד לכ30% בהדרגה. השיא היה כבר ביום לאחר מכן, אי סנכרון של המודם (Alcatel Speedtouch…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. משהו פשוט שיהיה גם אלחוטי.. אני פשוט לא מבין יותר מדיי בזה.. תודה מראש עדכון: הראוטר מחובר למחשב עם כבל, יש רק נייד שנמצא ברשת עם אבטחת wpa פשוטה. בקשר לתקציב.. 200~

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. הי, אני מנסה להחליף את כתובת ה-IP החיצוני שלי וכל מה שניסיתי עד בה לא צלח. עברתי על מדריכים שונים: - כיבוי הראוטר - לא הצליח - ביצוע ipconfig/release ואח"כ renew - לא הצליח - שינוי באמצעות התכנה DHCP_IP_Forcer - כאשר עשיתי את זה מחובר לראוטר זה לא הצליח. כאשר עישיתי את זה מחובר ישירות למודם ה-IP באמת השתנה אבל איך שהתחברתי בחזרה לראוטר אז ה-IP חזר. איך אני יכול לשנות את כתובת ה-IP שלי ? אשמח לעזרה. תודה

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. היי, הכותרת דיי ממצה את הבעייה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו מחדש ווינדוס אקספי. אחרי הפירמוט ווינדוס החליט שהרשת שלי לא לטעמו והוא מזהה ומתחבר בכייף לשכנים אבל לא מזהה את שלי. יש לציין כי אין בעיית קליטה כי ניידים שנמצאים ליד המחשב מזההים את הרשת שלי ומתחברים והמחשב לא זז אחרי הפירמוט למקום אחר. יש רעיונות? תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Pickaxe,

עד עכשיו השתמשתי בראוטר/מודם הזוועתי שחולק בזמנו ע"י בזק (Siemens SL2-141)... רק כי הוא הגיע בחינם. לפני כן השתמשתי בראוטר טוב בהרבה שבסופו של דבר שבק חיים. בקנייה של רגע קניתי את הLinksys WRT54GL מאחר והייתה תקופה שהוא קיבל ביקורות טובות מאוד (להבדיל מהWRT54G v5 עקב התרגיל המלוכלך של לינקסיס). חזרתי הביתה ולאחר שיטוט מהיר באינטרנט נתקלתי בהמון תלונות טכניות על הראוטר ובין היתר על ספק הכוח שלו. האם כדי להחזיר? אם כן, יש איזשהו ראוטר מומלץ, ברמת מחיר סבירה, התומך היטב בקושחות צד ג'?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by netanel1234,

שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE WNC-0301 עכשיו חיברתי התקנתי עובד הכל טוב, אבל הדרייבר משנה לי את מסך הפתיחה והוא לא נותן לשנות.. למה זה ואיך אני משנה את מסך הפתיחה..? תודה..!

14. Started by Guy950,

שלום לכולם, שתיהיה לכם שנה טובה לכבוד השנה החדשה החלטנו לשדרג את האינטרנט שלנו ל10 מגה בתשתית של NGN בחבילה שנטוויזן מציעה, אני אישית הייתי מעדיף להתחבר ישירות לבזק אבל המשפחה שלי עשתה עוד החלטה מטופשת בלי להתייעץ איתי. בכל מקרה, אנחנו מחזיקים בבית כרגע מודם ישן בן 7-6 שנים עם הכותרת הגדולה עליו של WOW וראוטר WRT54GL של LinkSys. אני מניח שבשביל לנצל את הסיפוק האמיתי שבNGN ומהירות 10 מגה, אצטרך לשדרג את המודם והראוטר ולהחליף כרטיסי רשת אל-חוטיים למחשבים אשר מתחברים באל-חוטי. אני מעוניין בראוטר+מודם חדשים במחיר של 400 ש"ח, אפשר לחרוג ל500 אם זה באמת יצדיק את המחיר, ומוסיף עוד 200 ש"ח לכרטיס רשת אל-חוטי חזק שיתמוך ברשת מסוג N. כמובן שאציין שאני מעוניין שגם הראוטר יהיה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש ברשותי ראוטר ROTAL 1025W יש לי אפשרות לקחת אחד כזה נוסף או DLINK DSL-2760U. השימוש בראוטר השני הוא הגדרתו כREPEATER. האם עדיף לי לקחת את הראוטר הישן יותר שהוא אותו אחד כמו שיש לי או לקחת את החדש של DLINK השאלה אילו ביצועים יהיו יותר טובים מבחינת קליטה עם הישן או עם החדש? כמובן שידוע לי שלDLINK משתמש בטכנולוגית N.. כרגע זה לא רלוונטי בגלל שהוא צריך להיות REPEATER וכ.הרשת+הראוטר הישנים תומכים בG אשמח לקבל תשובה מפורטת, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zakhi,

שלום לכולם, אני צריך עצה בהקמת רשת ביתית. בנקודה A, יש לי את העמדה של הנתב האלחוטי (NETGEAR של בזק בתקן N). הוא מחובר קווית למחשב נייח. הנקודה B היא בסלון ושם יש לי מחשב סלוני, XBOX וממיר של יס, שאת שלושתם צריך לחבר לרשת. הדבר הכי טוב ובטוח הוא כמובן למתוח כבל רשת ולהשתמש בסוויץ' בנקודה B. העניין הוא שבגלל המבנה של הבית, זה יהיה מעט מורכב, ולא כל כך יפה. מצד שני, בין נקודה A לנקודה B יש מרחק של בערך 4 מטרים ללא הפרעה, מה שמעלה אצלי את הרצון לבדוק את האופציה האלחוטית לפני שמתחילים לקדוח ולמתוח כבלים. כמובן שיכול להיות שהקצב לא יספיק ואני אאלץ לחזור לאופציה הקווית, אבל שווה לבדוק קודם. השאלה היא, מה אני צריך בנקודה B? האם עוד ראוטר אלחוטי בתקן N, ואם כן איך לקנפג אותו?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by mei00,

שלום לכולם.. יש לי בעיה בהעברת מידע מהמחשב הנייד לסטרימר (A200ׂ) בעל HDD פנימי, קצב העברה שיש לי היום עומד על הוא 4-6 מגה לשניה ואני ממש רוצה לשפר את המצב, כרגע העסק מחובר מחשב נייד 10/100 בחיבור קווי לסטרימר ושניהם מחוברים קווי לראוטר תקן N. השאלה שלי כזאת, אך לחבר את הכל אלחוטי או חוטי בשביל לקבל את מהירות העברת הקבצים הטובה ביותר? תודה רבה לעוזרים ושנה טובה לכולם.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  18. שלום האקסית שלי רוצה לקנות ראוטר אבל יש וצורך שהראוטר יאפשר חיבור בהמצאות חייגן (אבא שלה מפחד מווירוסים ורוצה שאינטרנט היה מנותק בזמן שלא צריכים אותו) כדי לחמם לו את הלב אני מעוניין לקנות להם ראוטר עם חייגן .. מה מומלץ ? זה ADSL ל רשת ביתית של בזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by eyaler,

אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מישהו יכול להסביר לי מה אומר המוצר הזה ? ומה זה DBM30 2.4Ghz 1000mW/1W Wireless Ultra Range Extender for Wifi/WLAN Access Points AP and Routers Model: 2.4GHz ARG1105 - Amplifies 802.11b/g wireless network/broadband (WLAN/Wifi) signals - Whopping 1W/1000mW power output rating - Bi-directional amplification (only need to install one amplifier in the network/on the router/AP for all clients to benefit from the added signal strength) - Works with both access points (AP), wireless routers, and wifi adapter cards - Supports standard SMA antenna connectors - Dramatically improved network coverage and range - 30dBm (1W) output - Supports IEEE802.11b/g - Amplification frequency…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kinduv,

יש לנו משרד ששם יש רשת משרדית ולפעמים אחרי העבודה כשאני חוזר הביתה שזה בעיר אחרת אני נכנס למחשב במשרד דרך teamviewer וזה מגניב אני יכול להדפיס מהבית שלי בעבודה, אבל הדבר שאני הכי צריך זה להדפיס בבית מהמחשב של העבודה! בזמן שאני שולט על המחשב במשרד, אני צריך את הדרך הכי קלה. איך עושים את זה? או אם יש אפשרות איך שהוא שבמחשב של המשרד אני יוכל להוסיף תמדפסת של הבית דרך איזה שהוא ip או קומבינה אחרת בתודה מראש david

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי בשרת 2 כרטיסי רשת ואני רוצה לחבר את שניהם לרכזת ושהם יעבדו כאחד זאת אומרת יחלקו באופן שווה את התעבורה בניהם איך עושים את זה? הם זה קונפיגורציה של מערכת ההפעלה או שמה זה הגדרות בביוס? אם זה במערכת ההפעלה אז אני רוצה לדעת איך לעשות את זה גם בלינוקס וגם בחלונות תודה לכל מי שעוזר...

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  23. ערב טוב, שלשום יצרתי קשר עם מוקד שירות הלקוחות של HOT לאחר ניתוקים חוזרים ונשנים (ספקית שירות: 012, תשתית: HOT). נציג השירות דיווח שהוא מזהה התחממות של המודם (ממש כך) ותיאם לי טכנאי להיום, בין 21 ל- 23 (שזה כבר נקודת אור - אומנם טווח של שעתיים, אבל מתאים מאד לאנשים עובדים). לפני זמן קצר יצר איתי קשר הטכנאי והסביר לי שמזה שבועיים (מה שתואם את "חווית המשתמש" המפוקפקת שלי) יש ניתוקים באזור מגורי, מהם מושפעים גם שירותי האינטרנט וגם הטלפוניה של HOT. יש עוד מישהו ששמע על כך? לדבריו HOT עדיין מנסה להבין מה הבעיה ואין כרגע שום צפי לפתרון.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by XLEE,

שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Jamuzo,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שלא נמצאים אחד ליד השני אלא בשני חדרים שונים שיש חלון ביניהם. כמו כן - רק אחד המחשבים נמצא ליד שקע טלפון (בזק). מה אני צריך כדי לחבר את שניהם לאינטרנט וביניהם - כך שאוכל לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב השני ? אני גם רוצה רוצה שהמדפסת שלי (מדפסת פשוטה - לא אלחוטית ובלי חיבור רשת ) תהיה משותפת לשניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.