רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT חיבור ללא חייגן כרגע אני עומד על 100 מגה ו2 מגה מקסימום העלאה רציתי לדעת אם אני מתקשר להוט אני יכול לבקש יותר קצב העלאה?או שזה עדיין בלתי אפשרי?כי שמעתי אצל בזק יש כבר 4 מגה העלאה תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום רב קניתי ראוטר אלחוטי של trendnet קניתי כרטיס רשת+אנטנה של level one למחשב שמיועד להתחבר אלחוטי התקנתי הכל כמו שצריך, את הראוטר למחשב ואליו את המודם,למחשב השני התקנתי את הכרטיס רשת החדש והאנטנה התקנתי את הדרייברים הוא קלט את האוט מהראוטר מצויין 96%. יש לי ידע רב במחשבים אני עובד בתחום אך ברשתות רק ידע בסיסי ביותר ואין לי מושג לאן להמשיך אחרי שהתקנתי הכל. חשבתי שבשלב הזה האינטרנט יפעל. אשמח לעזרה! תודה מראש אלעד.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד שמחובר לרשת אלחוטית עם ראוטר בבית למחשב נייח כאשר מבקשת לצאת עם המחשב ולבדוק זמינות רשתות אלחוטיות ציבוריות - לוחצת על חיבור ה WIRELESS "הצג רשתותזמינות" זה פותח ריבוע ובו רשום של WINDOWS אין אפשרות לקבוע את תצורתו של חיבור אלחוטי זה אנא עיזרו לי - כיצד אני בודקת ומחפשת ררשתות אלחוטיות במקומות שונים אליהן אני יכולה הלתחבר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים, אני מקבל פינגים מאוד גבוהים ולא יציבים בשרתים במשחק רב משתתפים Unreal Tournament 2004 אני מדבר על 300-400, כאשר באותם שרתים קיבלתי פינג של 100-150. בדקתי כמובן בשרתים שאני משחק בהם מדי שבוע, וגם ברשימה של עשרות שרתים של סוג משחק מסוים, וממש בכל השרתים, גם ישראלים, הפינגים ממש גהובים, 400 במקום 100-200... זה ברור שזו לא בעיה בשרתים, ואין שום שינוי במחשב שלי. גם בדקתי פינגים כאשר אין שום שימוש אחר ברוחב הפס שלי. גם לשחקנים אחרים אמנם מחול, אין אית הבעיה הזו. ומיותר להגיד שבמצב כזה, שום שרת לא שחיק. מכל מה שבדקתי, אני משער שהסיבה שנותרה היא הספק - אקספון. (אם יש לכם מושג אם משהו אחר יכול לגרום לתופעה, אנא הגיבו) מדי פעם הפינגים חוזרים למצב פחות או יותר נורמ…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר למתאם השיחות של בזק בין לאומי,והצלחתי להתחבר בחיבור אלחוטי לאינטרנט,פעם ביום ההגדרות של הראוטר מתאפסות להגדרות יצרן כולל איפוס סיסמה ושם רשת חשבתי שזו בעיה חומרה החלפתי את הראוטר בחנות ושוב זה קורה. למה זה קורה ואיך מטפלים בזה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה, יש לי מחשב נייד insprion 5558 שאני גולש עליו בראוטר של הוט, כבר 4 חודשים הכל היה תקין, פתאום בימים האחרונים הוא מראה לי סימן קריאה צהוב. נסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס הרשת למרות שלא נראה לי שהיה צריך ועדיין לא עובד. הראוטר של הוט כן עובד לי ולאשתי על מכשירי הפלאפון, לא נראה לי שהבעייה בראוטר, מצד שני, כשאני מפעיל נקודה חמה דרך הפלאפון כדי להתחבר עם המחשב אז זה עובד מצויין. אז אני כבר לא יודע איפה יכולה להיות הבעייה...אני ממש זקוק למחשב עם הראוטר. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שמעתי שYES מציעים כרגע חיבור לאינטרנט דרך WOW בתשלום מקיף של 270/280 ש"ח כולל הכל כרגע אני משלם לYES 230/240 ש"ח לחודש בלי אינטרנט ולא כל הערוצים או בעקרון לא מעניינים הערוצים ( אני צופה בשתי ערוצים בלבד - שאחד מהם זה ערוץ 2), האם משתלם לי להוסיף 40-50 שקל ולהתחבר דרכם ? האם מישהו מחובר דרכם ונתקל בבעיות ? או דווקא לא נתקבל בבעיות. יש לי התחייבות בבזק לשנה, בגלל שקיבלתי מהם מודם חדש לפני שבועיים כרגע אני משלם על האינטרנט 135 ש"ח גם לבזק וגם לספק האינטרנט ... כל המחירים וכל החבילות הן עבור 1.5 MB .
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, צריך לקנות נתב חדש, אני עם בזק + בזב"ל עם 100M התקציב הוא עם 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3566542,00.html אני מאמין שעוד מעט הם יתחילו להגיע לפה.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הרשת שלי מורכבת ממודם B-focus router 312+ ורואטר DLINK DI-514 לראוטר מחוברים 2 מחשבים בכבל ויש עוד 2 לפטופים שעובדים בצורה אלחוטית בזמן האחרון האינטרנט נעשה איטי להחריד והוא כל הזמן מתנתק ומתחבר לבד. התקשרתי לספק אינטרנט, עשיתי ריסטרט גם למודם וגם לראוטר, ניתקתי את כל הכבלים, החלפתי בין הכבלים, כיביתי הדלקתי, בקיצור, כל דבר שהצלחתי לחשוב עליו בערך. הדבר היחיד שעזר היה לחבר את המודם ישירות למחשב. ככה האינטרנט עובד בצורה מהירה וחלקה. אז כנראה שהבעיה היא בראוטר, אבל אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה. כל המערכת עבדה בצורה חלקה בלי שום בעיות במשך שנתיים לפחות ופתאום התחילה לעשות בעיות. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר(לכתוב את האיפי של הראוטר בדפדפן) אבל גם זה לא מצלי…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
בגדול כרגע יש לי בבית שני מחשבים כאשר המחשב לי מחובר לאינטרנט והמחשב השני מחובר בעזרת כבל רשת מוצלב למחשב שלי ככה שאין שום ראוטר באמצע. כיוון שאני עובר דירה והמחשב שלי עובר איתי המחשב השני בעצם ישאר בלי חיבור לאינטרנט ומכיוון שלא רוצים להעביר את המחשב הזה לחדר שלי שבו ישנו החיבור של הכבלים האם ישנה אפשרות לחבר את החיבור אינטרנט ישירות לראוטר אלחוטי ושהוא ישדר ישירות למחשב שנמצא בחדר אחר (משהוא כמו 10-12 מטר). כל זה מבלי שיהיה עוד מחשב שמחובר לראוטר. סילחו לי על בורותי בנושא. תודה כמו כן, עם כבר ראוטר אלחוטי אז הבית הוא שתי קומות אז אם אפשר גם המלצה למוצר שיהיה מספיק טוב ולא יקר מדי, נניח בסביבות ה -300 ש"ח פלוס מינוס.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים המחוברים ביניהם ברשת ביתית ע"י כבל מוצלב. מחשב אחד מחובר לאינטרנט, והשני מחובר לאינטרנט דרכו. הבעיה שלי היא- שכאשר אני מחפש את המחשב הראשי (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) מהמחשב המשני, באפשרות החיפוש של הווינדוס, החיפוש לא מוצא אותו. מה אוכל לעשות על מנת להעביר קבצים מהמחשב הראשי, למשני, ברשת. תודה מראש, תומר.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם , תאור המצב : 3 עמדות מחשב + מדפסת רשת . עמדת מחשב אחת מחוברת לאינטרנט באמצעות NETSTICK של פלאפון לגלישה באינטרנט . המטרה : 3 עמדות מחוברות לאינטרנט + הדפסה מכל העמדות . הביצוע : פה אתם נכנסים כל הצעה תתקבל בברכה ? טנקס מראש גוליבר
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קל…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סקירת המוצרים החדשים של D-LINK חותמת את הסיקור של תערוכת CES. במקום להדגיש את ההיבט הטכני של המוצרים, בחרה D-LINK ב-6 מילות מפתח המבטאות את השימושיות שלהם. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על מילות המפתח הללו ועל המוצרים החדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=1181
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר חדש ואיכותי לבית. ביום ראשון מחליפים לי את הראוטר והמודם הנוכחיים שלי ל HOTBOX. אני רוצה לחבר את ה HOTBOX לראוטר חדש. אני מחפש ראוטר בדגש על איכות ויציבות. לבית שלי 2 קומות ואני מחפש ראוטר שיתן לי כיסוי מירבי לקומה הראשונה (שבו הוא יהיה) וכיסוי מספיק לגלישה בקומה השנייה. יש אפשרות לחבר שני ראוטרים בין הקומות אם יהיה צורך. חיפשתי ברחבי האינטרנט המלצות והגעתי לכמה אפשרויות: 1. D-Link DIR645- הבנתי שמדובר בראוטר איכותי עם כיסוי אלחוטי מרשים, אבל הוא קצת יקר. 2. TP-LINK TL-WR1043ND- זול יחסתי , במחיר שמאפשר רכישה של שניים כאלו ולחבר ביניהם. הבעיה שהבנתי שהקושחה שלו מאוד לא יציבה והראוטר דורש ריסטים לעיתים קרובות ואני מאוד חושש מזה. 3…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף! כל היום, מהבוקר אני מתעסק עם הרשת המעצבנת הזאת ומה אני מגלה, הבעיה היא בכרטיס רשת המובנה כביכול של הלוח (Albatron K8X800 pro 2) לצערי, הכרטיס אמור להיות לא רע בכלל (Gigabit), מצאתי איזה כרטיס רשת לחיבור מהיר ישן, התקנתי ויש הכל הסתדר ההגדרות היו מצויינות! תודה על "העזרה"
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית אלחותי שאליה מחוברים שני מחשבים עם XP. משלשום, אחד מהם מסרב להכנס לאתרים מסוימים בטענה שהוא לא מחובר לאינטרנט. אתרים אחרים עולים בלי בעיה (למשל: תפוז עולה, ישראבלוג לא). הדבר קורה גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. במחשב השני אין שום בעיות. מחקתי קבצים זמניים, קוקיז, אתחלתי, ניתקתי, חיברתי. לא נרשם שיפור. מה עושים במצב כזה? תודה מראש, דוד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש ב Windows XP ומאז שעברתי לרשת אינטרנט אלחוטית בבית, איבדתי את האייקון שמציג את פעילות תקשורת האינטרנט. האייקון נראה בצורה של שני מחשבים מהבהבים לסירוגין כאשר יש זרימת תקשורת נכנסת ויוצאת. האם מישהו יודע כיצד ניתן להחזיר את האייקון הזה גם כאשר האינטרנט פעיל ללא צורך בחייגן? הדבר חשוב לי מכיוון שאני מעוניין לראות בזמן אמת את מצב תקשורת האינטרנט. אני מחובר דרך חיבור ADSL אם זה משנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם RTA1320a ROTAL ו-ראוטור אל חוטית של EDIMAX BR-6204Wg אני מחבר את המודם לחיבור ה-ADSL שנימצא ליד הטלפון, ואז מוציא קבל רשת מהמודם לראוטור, הדלקתי את שניהם פועלים מצויין כול הנוריות דולקות כמו שציוון במדריך, הכל פסדר אבל אני רוצה לחבר שני מחשיב בדרך אל חוטית לחלוטית זאת אומרת בין הראטור אין חיבור למחשב אחד ואז אל חוטי למחשב שני אני רוצה שהראטור לא היה מחובר לשום מחשב בדרך חוטית אלה בדרך אל חוטית, אפשר כזה דבר? אם כן אז איזה הגדרות אני עושה במחשבים? (כמו כן יש לי שני כרטיסים אל חוטים בכול מחשב).
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי 2 מחשבים, אחד חדש (athlon 64 3000+)- כאשר הכרטיס רשת מובנה על לוח האם, ואחד ישן (P3) שרכשתי לו כרטיס רשת וחיברתי ללוח אם. רציתי לחבר את שניהם לרשת וכעיקרון הבנתי שבכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט ללא תלות של מחשב זה באחר עליי לחבר את אותם באמצעות ראוטר. הבנתי גם ש EDIMAX BR 6104K הוא ראוטר בסיסי וזול שיענה על הצרכים שלי. כעת מספר שאלות: 1) כיצד לחבר את 2 המחשבים ואת הראוטר? באיזה כבלים עלי להשתמש? 2) בנוסף לשיתוף האינטרנט ברצוני לשתף את המדפסת וגם לבצע שיתוף קבצים בין המחשבים...כיצד אני עושה זאת? 3) מהי פעולת הקינפוג שעליי לבצע לראוטר? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-