עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי, אין קומות וממ"דים לחדור... ככה שנראה לי שזה יהיה קל... אם אפשר בתקן N יהיה מגניב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן, הבעיה בכותרת קוראת בכל הדפדפנים באותו מחשב, מה זה יכול ליהיות? אריאל עריכה טעות בפורום נא להעביר לפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. הדגם הוא 3CRWER100-75. עבד כמו גדול עד שעברנו דירה, עכשיו הוא מתנתק לסרוגין פעם ביום לדקה-שתיים וכל פעם שאני מעדכן הגדרות כלשהן ואני לוחץ על apply הוא סופר 30 שניות אחורה, מחזיר אותי למסך הראשי ולא קורה כלום.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by pringles,

אני כל היום מנסה להכנס לכמה אתרי טורנט שאני רשום אליהם ושום אתר לא עולה!!! וזה רק אתרי טורנט!! כל השאר עובד והמהירות סבבה בבל חוסמים אתרים? מחובר 12 מגה הוט+בבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Spacecowboy,

שלום לכולם, אני חושב לקנות ראוטר NETGEAR (דגם WNR3500L) בחו"ל אבל לא בטוח שהוא יוכל לעבוד עם התשתית בארץ. אני על תשתית של HOT וספק 012, כרגע עם כתובת סטטית. יש לי כמה שאלות בנושא.. 1) האם אפשר לחבר אותו לתשתית שלי בלי בעיה (חיבורי חשמל/הגדרות ראוטר וכו)? יש צורך להתקין DD-WRT? 2) אם אני קונה בחול, האם יש איזושהי אחריות בארץ? בכלל, איך התמיכה של NETGEAR בארץ (ראיתי שיש יבואן רשמי) ? 3) למישהו יש ניסיון עם הראוטר הזה / NETGEAR בכלל? האם מומלץ ראוטר אחר ? (ראיתי כמה המלצות על הBuffalo WZR-HP-G300NH, עדיף? ) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by redead,

אבא שלי קנה לפטופ לבית שלו כלל הראוטר הנ"ל.. ספק האינטרנט שלו זה נטויזן-כבלים. כאשר ניסיתי להגדיר את הנתב לפני ההנחיות שהגיעו איתו הגעתי למצב שבשום מקום בעצם אני לא מכניס שום שם משתמש או סיסמה של האינטרנט שלי ולכן לא היה ברור לי כולכך איך זה אמור לעבוד ובאמת זה לא עבד עכשיו מצאתי קישור להסבר הבא באינטרנט - http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/8/20198.pdf ובאמת יש שם שתי דרכים : 1 . בלי חייגן 2. עם חייגן. מה שאני ניסיתי זה בלי חייגן ומשום מה זה לא עבד לא יודע אולי פיספסתי משהו. אני חייב לעשות עם חייגן? ומה זה בעצם אומר עם חייגן כאשר מדובר בראוטר שהוא גם ככה אמור להיות מחובר תמידי? אני שואל את כל השאלות האלה מהבית שלי ורק מחר אני יגיע לאבא שלי הבייתה כדי לנסות להתקין את …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....

9. Started by xgamer,

שלום, יש לי כבל רשת מסוכך (STP?) יש סיכוך על כל זוג וסיכוך על הכל ביחד (כמו רשת). יש לי בנוסף קונקטור מסוכך. איך אני לוחץ את זה כך שגם הסיכוך יהיה מחובר, מספיק רק הסיכוך החיצוני? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rotem_o,

שלום לכולם, כבר שנים אני עובד עם אינטרנט אלחוטי בבית עם הנתב Edimax BR6504IL כאמור המחשב שלי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7128G בעל אנטנה חיצונית והקליטה לא 'להיט' עכב קושי להציב את האנטנה במקום בעל קליטה גבוהה יותר לכן קניתי כבל מאריך לאנטנה באורך 3 מטר ומשום מה עם חיבורו הקליטה גרועה אף יותר, נסיון להציבו במקומות שבהם עם הכבל המקורי הייתה קליטה טובה הניבו גם שם קליטה נמוכה יותר. האם כנראה עקב אורך הכבל (רק 3 מטר) האות נחלש? אשמח שלמוע את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by netanel1234,

שלום, כדאי לעשות אינטרנט במהירות 5 מגה ב 130 שקל כולל ספק ותשתית.. תודה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של אדימקס (תקן N 150MB ׂ) המחשב שלי הוא המחשב היחיד שמחובר קווית ויתר המחשבים מחוברים אלחוטית. לפני כמה שבועות שמתי לב כי אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הראוטר דרך המחשב שלי, למרות שממחשב אחר לא היתה בעיה כזו. בגלל שהאינטנט המשיך לעבוד, לא התייחסתי לבעיה. אבל היום הבעיה החריפה. פתאום אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. בדתי את החיבו הקווי עם מחשב אחר, והכל עבד מצוין. ניסיתי גם לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי (USB) וגם זה לא עבד. מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לבעיה הזו? האם זו תקלת חומרה או תוכנה? עריכה - שכחתי לציין כי נראה שתוכנות כמו סקייפ ו-sugarsync (למי שמכיר), שאינן דורשות דפדפן, עובדות. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלוש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by יונתן4,

אני כרגע גולש בחיבור USB ורוצה לעבור לחיבור רשת אבל נראה שמשהו לא עובד. ניסיתי עם שני מודמים שונים, החלפתי כבל וקניתי כרטיס רשת במקום מה שהגיע עם הלוח אם ועדיין כתוב לי "a network cable is unplugged" והנורית של הכרטיס לא דולקת. התקנתי את הדרייבר העדכני ונראה שהכל תקין אבל עדיין לא עובד. פספסתי משהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bsn23,

שלום לכל העוזרים, הרשת בבית מורכבת משני מחשבים המחוברים אלחוטית לסמארטבוקס של אורנג'. מחשב אחד נייח והשני הוא msi wind u100. מה שקורה זה שכמה דקות אחרי שהנייד מתחבר לרשת, פתאום גם הוא וגם הנייח מתנתקים מהרשת ולא ניתן להתחבר אליה עד שהראוטר מנותק ומוחזר לחשמל. הנייח יכול לגלוש ימים בלי תקלות כל עוד הנייד לא מתחבר לרשת. ניסיתי עדכון דרייברים לכרטיס הרשת של הנייד אפילו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 במקום XP. מבחינת אורנג' הכל תקין (והנייח באמת גולש בלי בעיות, כל עוד הנייד לא מתחבר). זה פשוט נראה כאילו הכרטיס רשת המובנה בנייד פשוט הורג רשתות אני די אובד עצות. יכול שהכרטיס רשת פשוט דפוק ומפיל את הרשת? חיפוש בגוגל לא הראה לי בעייה דומה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6424n ומחשב HTPC עם דונגל TL-WN821N של TP-LINK. שניהם לפי מיטב הבנתי תומכים במהירות של עד 300mbps. בפועל נראה שהמהירות מוגבלת לעד 150 (כאשר המהירות נעה בד"כ בין 105 ל130 כנראה בגלל הקיר שחוצץ בינהם). תהיתי מה אני מפסס ואם מדובר בחומרה שלא תואמת או איזו הגדרה שפספסתי. תודה רבה על העזרה. לירון.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by IdanTs,

שידרגתי לא מזמן ל-5 מגה והמהירות הורדה שלי היא 600-700 במקס', ומהירות העלאה הגיעה עד לפני כמה זמן במקס' לאיזה 65 אפילו לפעמים 70 קילו לשנייה (בהעלאה טורנטים אם זה משנה).. עכשיו אני שם לב שהיוטרנט לא מגיע כבר בחיים יותר למעל 60.. הוא לא עובר את ה-45-50, אז בדקתי ב-Speedtest.net ואני רואה שהמהירות העלאה היא 0.46, במקום מה שהיה עד עכשיו 0.56 משהו כזה.. מה יכול לגרום לזה? אני צריך להתקשר אליהם? ניסיתי לנתק ולחבר את הראווטר מספר פעמים.. גם את המודם.. אבל זה לא שינה כלום. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by קרול,

יש לי רשת ביתית, ללא Router, בין המחשב הביתי לנייד, באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. יש לי שיתוף קבצים פשוט+אינטרנט ביניהם, ללא encription. בדיקת ה Ports לא עובדת, מדוע? אין Firewall בנייד. במחשב הביתי יש eMule ועובד.

19. Started by pazer005,

יש לי מחשב שמחובר דרך כבל רשת לראוטר ויש לי אנטנת USB שקולטת רשת מבחוץ. איך אני יכול לשלב ביניהם כך שאני אקבל את רוחב הפס של שניהם יחד? רוחב הפס שלי מהראוטר הוא 12MB וזה של הרשת האלחוטית זה עוד 7MB.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. כשאני רוצה להוריד סרטים או סדרות כמו כוכב נולד אז כאשר אני לוחץ על ההורדה זה לא מוריד לי למחשב אלה מפעיל את זה ישירות במדיה פלייר משמע ההורדות הישירות הופכות לצפיות ישירות האם יש מצב שזה משהו בהגדרות?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by penny58,

בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  22. רוצים אינטרנט מהיר באמת? צ'טונגה מחכה לכם -- http://www.netcheif.com/blog/?p=825

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by DCAG,

שלום ברשותי 4 מחשבים בבית אשר כולם מחוברים ברשת חוטית, 1 מחשב לטלויזיה בסלון עם כרטיס טלויזיה שמחובר לממיר 3 מחשבים לעבודה ולמשחקים. בכל המחשבים מותקנת מערכת הפעלה windows xp. לפני כשבועיים התחלתי לשדר מהמחשב בסלון את מה שמציג הממיר למחשבים אחרים בבית. ניסיתי 2 תוכנות, VLC ו-expression encoder 4 של microsoft. ביום הראשון ששידרתי דרך EE4 הקליטה במחשבים האחרים עבדה חלק (משדר בפרוטוקול http דרך פורט 8080) לאחר יום היה דיליי בין האודיו לוידאו ולאחר 4 ימים המצב התדרדר לפריים משתנה כל חצי דקה, האודיו עבד בסדר גמור. כאשר עוצרים את השידור ומחזירים חזרה השידור מסתדר אך הבעיה חוזרת מהר יותר. עם VLC רזולוצית התמונה טובה יותר אך מתווסף גוון אפור כל כמה שניות ומדי פעם נוצר גוון קול מת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי, עברתי מ ADSL והוט ואני מעוניין להמשיך ולהשתמש בנתב של DLINK 2760 (תקן N). הנתב מגיע עם הגדרות עבור תשתית ADSL ואני לא מצליח/יודע איך לקפנג אותו לעבוד עם תשתית של הוט: יש לי מודם של הוט TERAYON ואני רוצה לחבר אליו את הנתב. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא פתרון . אגב בשירות הלקוחות של בזק בינלאומי יודעים איך לפתוח את ההגדרות לנתב אבל אומרים שאסור להם. אודה לעיצתכם

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  25. Started by danielrey,

מומלץ לקנות או שעדיף ללכת על אחד אחר ? עוד דבר קשה לתפעל אותו או שהוא פשוט לשימוש ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.