רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי לא מזמן ל-5 מגה והמהירות הורדה שלי היא 600-700 במקס', ומהירות העלאה הגיעה עד לפני כמה זמן במקס' לאיזה 65 אפילו לפעמים 70 קילו לשנייה (בהעלאה טורנטים אם זה משנה).. עכשיו אני שם לב שהיוטרנט לא מגיע כבר בחיים יותר למעל 60.. הוא לא עובר את ה-45-50, אז בדקתי ב-Speedtest.net ואני רואה שהמהירות העלאה היא 0.46, במקום מה שהיה עד עכשיו 0.56 משהו כזה.. מה יכול לגרום לזה? אני צריך להתקשר אליהם? ניסיתי לנתק ולחבר את הראווטר מספר פעמים.. גם את המודם.. אבל זה לא שינה כלום. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ללא Router, בין המחשב הביתי לנייד, באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. יש לי שיתוף קבצים פשוט+אינטרנט ביניהם, ללא encription. בדיקת ה Ports לא עובדת, מדוע? אין Firewall בנייד. במחשב הביתי יש eMule ועובד.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר דרך כבל רשת לראוטר ויש לי אנטנת USB שקולטת רשת מבחוץ. איך אני יכול לשלב ביניהם כך שאני אקבל את רוחב הפס של שניהם יחד? רוחב הפס שלי מהראוטר הוא 12MB וזה של הרשת האלחוטית זה עוד 7MB.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני רוצה להוריד סרטים או סדרות כמו כוכב נולד אז כאשר אני לוחץ על ההורדה זה לא מוריד לי למחשב אלה מפעיל את זה ישירות במדיה פלייר משמע ההורדות הישירות הופכות לצפיות ישירות האם יש מצב שזה משהו בהגדרות?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
רוצים אינטרנט מהיר באמת? צ'טונגה מחכה לכם -- http://www.netcheif.com/blog/?p=825
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום ברשותי 4 מחשבים בבית אשר כולם מחוברים ברשת חוטית, 1 מחשב לטלויזיה בסלון עם כרטיס טלויזיה שמחובר לממיר 3 מחשבים לעבודה ולמשחקים. בכל המחשבים מותקנת מערכת הפעלה windows xp. לפני כשבועיים התחלתי לשדר מהמחשב בסלון את מה שמציג הממיר למחשבים אחרים בבית. ניסיתי 2 תוכנות, VLC ו-expression encoder 4 של microsoft. ביום הראשון ששידרתי דרך EE4 הקליטה במחשבים האחרים עבדה חלק (משדר בפרוטוקול http דרך פורט 8080) לאחר יום היה דיליי בין האודיו לוידאו ולאחר 4 ימים המצב התדרדר לפריים משתנה כל חצי דקה, האודיו עבד בסדר גמור. כאשר עוצרים את השידור ומחזירים חזרה השידור מסתדר אך הבעיה חוזרת מהר יותר. עם VLC רזולוצית התמונה טובה יותר אך מתווסף גוון אפור כל כמה שניות ומדי פעם נוצר גוון קול מת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עברתי מ ADSL והוט ואני מעוניין להמשיך ולהשתמש בנתב של DLINK 2760 (תקן N). הנתב מגיע עם הגדרות עבור תשתית ADSL ואני לא מצליח/יודע איך לקפנג אותו לעבוד עם תשתית של הוט: יש לי מודם של הוט TERAYON ואני רוצה לחבר אליו את הנתב. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא פתרון . אגב בשירות הלקוחות של בזק בינלאומי יודעים איך לפתוח את ההגדרות לנתב אבל אומרים שאסור להם. אודה לעיצתכם
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מומלץ לקנות או שעדיף ללכת על אחד אחר ? עוד דבר קשה לתפעל אותו או שהוא פשוט לשימוש ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי Edimax PS-1206MF שהוא שרת מדפסת Edimax וחיברתי אותו כמו שצריך והוא פשוט לא עובד . עובד לי רק על מחשב אחד במחשב אחר לא ולא נייד . מה ניתן לעשות ? אני צריך קצת עזרה עשיתי הכול לפי המדריך שבא עם שרת המדפסת . תנו פתרונות . תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה גישה אל הקבצים שנימצאים על השרת שלי, על השרת מותקן המערכת freenas במערך רייד 5 והוא מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. יש אפשרות דרך המערכת freenas לגשת לקבצים מהשרת מכל מחשב דרך האינטרנט??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. שידרגתי בשעה טובה ל-12 מגה בהוט. אבל מאז המהירות שלי ירדה בצורה קיצונית, וכרגע האינטרנט, בצורה אבסורדית, מזכיר ימים אפלים של אינטרנט איטי מאוד. אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה. בעקבות פנייה לבזק בינלאומי על מהירות מחרידה לחו"ל (0.5 מגה-ביט במקרה הטוב) ופינג גבוה מאוד לארץ (כ-600 מילישניות לסרבר בתל אביב)(שלא לדבר על חו"ל...), ואחרי הרבה מאוד זמן עם כמה נציגים, נאמר לי שהסיבה למהירות הגרועה הזאת נובעת בגלל שאיני מחובר עם חייגן, וזוהי בעיה שלי מול הוט. לפני שאני רץ ומשנה את ההגדרות התקשרות שלי עם הוט, רציתי לדעת במה כרוך שינוי כזה. האם כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט יהיה עלי להפעיל חייגן דרך הווינדוס כמו פעם?, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?, האם זו בכלל בעיה של בזק בינ…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה, אני חושב לקנות את הכרטיס המדובר ורציתי לקבל חוות דעת לגביו מאנשים שכן יש להם אותו וכן יש להם נסיון איתו. האם יש לו התקנה פשוטה ונוחה ? האם יש לו קליטה טובה ? איך איכות ההורדה איתו ? יש ניתוקים ? מהירות הורדה שניתן להגיע איתו ? כל פרט אחר שנתקלתם עם הכרטיס הזה אני אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. קודם כל אפרט על הציוד שברשותיו: ראוטר: TP-Link WR-1043ND (גירסת קושחה אחרונה). כרטיס רשת אלחוטי: TP-Link WN-851N (דרייברים הותקנו אוטומטית ע"י הווינדוס). בשני המחשבים Windows 7 Ultimate - בחדש 64bit ובישן 32bit המחשב החדש (ראו מפרט בצד) - מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת. המחשב הישן - הותקן בו הכרטיס האלחוטי. 1. כרגע יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר+מחשב נוסף עם כרטיס רשת אלחוטי ושיתפתי בשניהם מספר כוננים, כך שיהיו נגישים בשני המחשבים. אני רוצה להוסיף לרשת מחשב שלישי, כך שיקבל גישה לאינטרנט מהראוטר אך לא תהיה לו גישה לקבצים המשותפים בין השניים מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת? הגדרתי קבוצה ביתית עם סיסמה והפעלתי שיתוף מוגן באמצעות סיסמה בפועל, הווינדוס ביקש ממני פעם…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שנה טובה זה התחיל מלפני כמה ימים שאני מדבר בצ'אט של הפייסבוק ואנשים מתלוננים שאני כל הזמן מתנתק.... באמצע כתיבת הודעה לפרטי הדף מרפרש את עצמו ומבטל לי את כל מה שכתבתי..... ניסיתי באקספלורר8,פיירפוקס וכרום אותה בעיה!!!!!! ניסיתי בהמון מחשבים אחרים נטולי וירוסים זה מנתק אותי מהצ'אט בלי סוף ואנשים לא מצליחים לכתוב לי(לפעמים מצליחים כן להשחיל לי איזה משפט) האם זו בעיה שמישהו נתקל בה?מאיפה היא נובעת?איך ניתן לתקן תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאם אני עושה אצל הוט תשתית 12 מגה ואין לי חייגן ואצל הספקית אני במסלול של 2.5 מגה אז בפועל אני אקבל 12 מגה למרות שלא עידכנתי את הספקית , האם זה באמת עובד ?
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר ויש לי מחשב נייד. אני רוצה לעשות רשת ביתית אלחוטית כדי לשתף קבצים בינהם. ניסיתי כל מיני מדריכים ואפילו עשיתי את כל הבניית רשת אלחותית בווינדווס, אבל משום מה אני לא מצליח לראות עם המחשבים אחד את השני... יש לי פיירוול של ESET בשניהם אבל דאגתי לבטל לו את החסימה של שיתוף הקבצים. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה קישור או מדריך שמסביר איך לעשות הכל מהתחלה או שהוא יודע מה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מדובר ברשת של כשמונה מחשבים, אשר יום בהיר אחד לא מוכנה להראות את רשימת המחשבים הנמצאים יחד באותה קבוצת עבודה. גישה ישירה למחשב דרך \\שם מחשב עובדת ככה שפיזית אין בעייה ברשת, אבל כשרוצים לראות את רשימת המחשבים המחוברים דרך הוינדוס מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת כי אין גישה לקבוצת העבודה. אשמח לכל כיוון.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מנסה להיכנס ל 10.0.0.138 בעזרת admin / admin ולא הולך. איך אני יכול להיכנס להגדרות?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
רציתי להגדיר הצפנה לרשת היום כי היה לי זמן פנוי והגדרתי בנתב WPA וכולי. משום מה יכולתי עדיין להתחבר מכל המחשבים בבית אצלי לרשת בלי סיסמה והרשת הופיעה לי כבלתי בטוחה. למרות שהפעלתי את האפשרות APPLY לאחר ההגדרה הסקתי שאולי זה לא עבד כמו שצריך אז נכנסתי לתפריט TOOLS ובחרתי בRESTART תחת אפשרויות הנתב (בדומה לכך שהייתי מנתק אותו מהחשמל ומחזיר). לאחר שהנתב עלה אני לא מצליח להיכנס אליו ולא להתחבר אליו גם לא ברשת האלחוטית וגם לא ברשת קווית אני לא מקבל ממנו כתובת ולא כלום. הנורות עצמן עובדות כמו שצריך אבל אי אפשר להתחבר. ניסיתי לעשות RESET כמו שכתוב בחוברת (לחיצה בת 40 שניות על הכפתור) אבל זה לא עוזר בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי בתקן B/G שמתחבר למחשב שלי בעזרת כרטיס רשת חוטי. אפשר להשתמש בראוטר בתור כרטיס רשת אלחוטי בשביל להתחבר נאמר לשכנים? (רק לצורך העניין) איך עושים את זה? הראוטר הוא SIEMENS SL2-141 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-