עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by efee123,

שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים שכל אחד מחובר בתשתית קווית לראוטר ומחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייד יש win xp ובנייחים win7 באחד גירסת 64bit ובשני גירסת 32bit. הגדרתי רשת ביתית בעזרת הקוד בwin7 והמחשבים זיהו אחד את השני. הבעיה נוצרה כשניסיתי לשתף בין שני המחשבים כשישנם הרשאות מתאימות, בין המחשבים הנייחים אי אפשר לשתף, כשאני מעתיק קובץ ממחשב א' למחשב ב' הוא מסמן לי כאילו הוא מתחיל להעביר אבל כשלוחצים על פרטים הוא מראה לי שהוא מעביר ב 0kb ומד התעבורה לא מתקדם. לאחר מספר דקות המהירות משתנה לסביבות 30-10kb. בין המחשב הנייד לנייח הכל עובר במהירות סבירה.. אני כבר אובד עצות! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני רוצה לפתוח את הפורט 3658 .. ראיתי שיש שם אפשרות של basic port forward ויש אפשרות של triggered מה אומר כל אחד מהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. אני סטודנט שנה שנייה בבן גוריון ושירותי האינטרנט במעונות האוניברסיטה חוסמים כמעט כל פורט אפשרי, כלומר חוץ מתוכנות כמו מסנג'ר וסקייפי אי אפשר לעשות כלום. לא משחקים, לא תוכנות peer to peer כמו יוטורנט אימיול ואזורוס ולא כלום. הייתי רוצה לדעת אם יש דרכים לעקוף את זה, לפחות לאיזה משחק או שניים. לא מזמן קניתי סטארקראפט 2 ואני אתבאס מאוד אם לא אוכל לגעת בזה כל השנה. הורדות זה טיפה פחות קריטי כי עדיין אפשר להוריד http או ftp. תודה לעוזרים החכמים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by mrraz,

טעות, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  5. יש לי רשת בייתית והגדרתי למחשבים כתובת IP קבועה מראש ולא להתחבר למספר הראשון שפנוי. לצורך העניין מחשב אחד מקבל 10.0.0.2 באופן תמידי ואצלו אין בעייה. הבעיה היא במחשב שמוגדר לקבל 10.0.0.1 והוא גם מקבל, אבל ברגע שמכשיר אחר מתחבר לרשת דרך WIFI אז הכתובת פשוט נדרסת ועוברת למכשיר החדש שהתחבר במקום לקבל 10.0.0.3 למשל ומתקבלת במחשב הודעה על התנגשות IP.

6. Started by gilsxm,

אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הראוטר הנ"ל הוא חדש כ3 חודשים ואני יודע שעשיתי טעות שקניתי אותו. התשתית שלי היא הוט +ספק בזק. ואני מציין מראש שכל המטרה שלי באינטרנט היא ps3, אני רוצה מהירות אופטימלית במשחקי רשת. בהתחלה שקניתי תראוטר הוא עשה לי בעיות קשות עם l2tp וניסיתי הכל, טומטו גם לא עזר. בתמיכה אמרו שהאופציה היחידה עם הראוטר הזה היא לעבור לחיבור ללא חייגן וכך עשיתי. ויתרתי על "חבילת הגיימר" שהייתה לי בגלל זה ואני ממשיך לשלם עליה כי אני מחויב לה לעוד חצי שנה. האם זה משמעותי החבילה הזאת אם אני גולש ב12 מגה? תאמת אני יגיד שאין הבדל כל כך בין ה5 ל12 מגה במשחקים, ולכן אני שואל את עצתכם, האם כדאי לקנות ראוטר שתומך l2tp עם המהירות הזאת? או להישאר עם הראוטר הזה ובמהירות הזאת? דרך אגב שעשיתי בדיקת מהירות ה…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. לחיבור עם כבלים + בזק l2tp +חבילת גיימר http://ivory.co.il/product.asp?productid=2887&CatCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2374&CatCode=581 תודה רבה וסליחה אני פשוט רוצה לקנות עכשיו את הראוטר ולאחר שיחה עם נציג של בזק הוא ערער קצט תביטחו שלי על הראוטר של tplink והמליץ לי על לבל וואן יכול להיות בגלל תחרות שלהם עם הוט. אני סומך עליכם מה עדיף לי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by asi1998,

אני עם wrt54gl הייתי בעבר עם קושחת טומטו וחזרתי למקורית, עכשיו שאני רוצה לחזור לטומטו הוא לא נותן לי. אני עושה את העדכון הכל טוב ויפה הוא מסיים אבל שום דבר זה נשאר על אותו גרסא. מישו יודע מה הבעיה? עשיתי הכל נכון ולקחתי גם את הקובץ המתאים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שגרים באיזור ויכולים לעזור לי להחליט תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היי, בעקבות חוסר היכולת של WRT54GL שלי לספק את הסחורה במעבר ל-12M בהוט, אני מעוניין להחליף אותו בראוטר שיכול. לאחר שסקרתי את הראוטרים הקיימים בשוק בארץ, הגעתי למסקנה שהראוטרים הזולים יותר (EDIMAX, DLINK) לא מספקים את הצרכים שלי ולא מומלצים יותר מידי באתרים בחו"ל. העניין הוא שחשובים לי פיצ'רים שנותנים לי ניהול טוב של הראוטר, דבר שכל ראוטר שניתן להתקין עליו DD-WRT או TOMATO נותן (QOS טוב, כיבוי והדלקה של ה-WIFI ע"י לחיצה על כפתור ה-SES, שליטה על עוצמת השידור ועוד) חשוב לי שהוא יוכל לסחוב גם את הקושחות הנ"ל וגם מהירות גבוהה. וכמובן שהמחיר יהיה סביר עד 250 ש"ח. לאחר חיפוש גם באתרים בחו"ל הגעתי להחלטה שאני מעוניין ב-Buffalo WHR-HP-G300N שלא נמכר בארץ. http://www.amazon.com/Nfi…

• 111 תגובות
    • 22.4k צפיות
  12. Started by yp3,

אני צריך נתב אלחוטי בלי הרבה אפשרויות, רק חשוב לי שיהיה מאוד אמין וטווח קליטה גדול. ראיתי שממליצים פה על ה TP-Link TL-WR1043ND, איך הוא מבחינת אמינות? בזאפ ראיתי המלצות על LinkSys WRT54GL, האם הוא באמת אמין, מה לגבי טווח הקליטה שלו? זה אמנם לא תקן N אבל יש לו שתי אנטנות הוא יתן לי את אותו טווח כמו הTP LINK? אם יש המלצות על נתבים אחרים אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cheif,

בעקבות ההצלחה לה זכה כנס "בזק EXPO" שנה שעברה, תערוך חברת "בזק" בשבוע הבא כנס דומה. כל הפרטים על הכנס בפוסט הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=838 סופ"ש נעים. CHEIF

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by asi1998,

כרגע אני עם 5 מגה ורוצה להגדיל, מה המקסימום ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. פעם היה לי כונן קשיח נייד,כך שהייתי מעביר נתונים בין הנייח לנייד. כרגע אין,ונדמה לי שניתן להעביר נתונים דרך כבל רשת המחובר בין שני המחשבים. רק איך עושים את זה? צריך להגדיר משהו במחשבים? הנייח עם xp ,והנייד עם וינדוס 7

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by harelgil,

שלום לכולם מנהל הרשת אצלי בעבודה חסם לנו את הגישה לאינטרנט באמצעות התוכנה netlimiter הוא בעצם הגדיר שבשעה 11 בלילה אין לנו יותר גישה לאינטרנט עד השעה 6 בבוקר מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרוץ את החסימה הזאת?

17. Started by koko0,

ראוטר tplink מודם טריון tj715. הנורית דאטא פשוט לפעמים מהבהבת שלוש פעם ומפסיקה לאותו זמן, לפעמים מהבהבת לאט ולפעמים הרבה יותר מהר ממה שהיה פעם. זה משפיע נגיד שאתרים לפעמים בכלל לא נטענים ועד שסרטונים מתחילים ביוטיוב לוקח הרבה זמן אבל אז הם מתנגנים רצוף. מה זה יכול להיות?

18. אתמול קיבלתי הודעה שהכבל אטרנט שלי לא מחובר, ניתקתי את הראוטר וראיתי שהוא הבעיה. נתתי לו לנוח שעה ולאחר מכן הוא לא נדלק יותר, ניסיתי לחבר לו שנאי אחר והוא הצליח להידלק אבל לא להישאר דלוק (כנראה בעיית מתח) השאלה היא, האם אני יכול לרכוש איפה שהוא את אותו שנאי או שאני צריך להחליף את כל הראוטר. (משום מה לא ניראה לי שאייבורי ישושו לפרק מארז של הראוטר הזה ולמכור לי רק את הכבל חשמל) ברור לי שיש חנויות בהן אוכל לרכוש שנאים מכל המינים אבל מנסיון אני יודע שהמכשירים האלה אוהבים את השנאי שמותאם בדיוק להם

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Pickaxe,

בעקבות הצעה שקיבלתי אני עשוי לעבור לאורנג' בתור ספקית האינטרנט, לחבילת 10 מגה. מספר שאלות ברשותכם: 1) איך אורנג' כרגע מבחינת הQOS שהם מבצעים, בהשוואה לספקיות אחרות? אני זוכר שלפני שנה (פחות או יותר) כשרק התחילו לספק שירותי אינטרנט, הם נחשבו למוצלחים. עד כמה אגרסיבי הQOS שלהם לתעבורת ביטורנט? 2) מבחינת תשתית, האפשרות היחידה עבורי היא מבצע ה10 מגה בNGN של בזק, נכון? האם המחיר שכאן הוא מחיר טוב, או שניתן לרדת נמוך יותר עקב הותק שיש לי עם בזק? (לא בזב"ל, בזק כתשתית) 3) איך הפינגים לחו"ל אצל אורנג' בהשוואה לספקיות אחרות בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ולא דרך בזק. מה יש ומה מומלץ. האם יש שרת מדפסת זול? והאם מתאם usb לrj45 לא יעשה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, שוב עברתי דירה אך כרגע אין לי נתב בבית... השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הWRT54GL שהתקנתי כרגע אצל ההורים ובמקומו לשים נתב פשוט מבזק, או לקנות כבר בהזדמנות זו נתב חדש? השימושים הם גלישה בכמה מחשבים ומתוכנן גם חיבור לסטרימר ואולי העברת קבצים לגיבוי. אם בעבור שימושים אלו כדאי כבר לקנות נתב חדש כדוגמת TL-WR1043ND? או אולי משהו אחר? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. Started by over23,

שלום רב, אני צריך עזרה בתכנון רשת אלחוטית לטווח של עד 150 מטר, מסדרון ארוך במיוחד (יצוק מבטון). זה מה שאנחנו רוצים שייושם: הרעיון הוא בקצה אחד לחבר את הראוטר האלחוטי ובמספר נקודות יהיו נגני מדיה שיתחברו למסכי LCD קטנים ( 10 אינץ). אנחנו רוצים שלנגנים יהיו מחוברים אלחוטית כדי שתהיה אפשרות לעדכן את התוכן המוצג על המסכים - נגני המדיה תומכים ב - Ethernet 10/100 MBit/s, IEEE 802.3u, 802.3x, 3G connectivity . רציתי לקבל תגובה שלכם לגבי איך הרשת צריכה להראות כדי לאפשר קליטה רציפה ככל האפשר. השאלות שלי: 1. אם יש אפשרות לחבר נגן מדיה דרך RJ45 ישירות למכשיר AP כדי להתחבר לרשת? האם צפויה בעיה מבחינה לוגית 2. האם עדיף לחבר את הנגן עם כרטיס אלחוטי USB ? 3. האם אני צריך AP לאורך המסד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BaR151,

בהגדרות של הראוטר יש מס' אפשרויות לבחירה שהם: Dynamic IP/Static IP/PPPoE/PPTP/L2TP/Telstra Big Pond. ההגדרה שבא אני נמצא כרגע היא Dynamic IP אך אני מנסה לשחק במחשב במשחק(Battlefield bad company 2) ויש לי בעיות התחברות למשתמש ואני חושב ששינוי ההגדרות בראוטר תביא לפתרון הבעיה. מישהו פה יכול להגיד לי איזה מין ההגדרות הללו המומלץ ביותר ואם שינוי ההגדרות תוכל לשנות דבר מה בנוגע למשחק? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שני המחשבים(דסקטופים) עם XP. לכל אחד מחובר דונגל כזה(הסטנדרטי של דילקסטרים אם אין לכם כח ללחוץ על הלינק): http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866 המרחק הוא באיזור 4.5 מטר עם קיר באמצע (לא ממ"ד). ניסיתי: באחד לרשום send a file ואז לחפש מכשירים. בשני לעשות receive a file ולחכות לתקשורת. לא הצליחו למצוא את השני. האם זה בהכרח בעיה של המרחק או משהו בהגדרות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zabi_g,

שלום, אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? תודה,

• 1 תגובה
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים