עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OmerS,

שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by galza,

שבוע הבא אני מתחבר לבנדל 12 מגה עם בזק בן לאומי והוט.אני כרגע בחיבור בלי חייגן.רצוי לציין שיש לי גם גיימר שעובר איתי לחבילה הזו.האם במהירות של 12 יש צורך בחיבור עם חייגן כדי להנות ממהירות מקסימלית או שעדיף להשאר עם צורת החיבור הנוכחית? אני מקבל דרך אגב hotbox.האם מספיק חשבון גיימר כדי להנות מהקו או שצריך לשנות צורת חיבור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Sygnus,

שלום, אני מנסה להגדיר את הראוטר, ולאחר הכנסת הסיסמא והיוזר, כשאני עושה בדיקת סטטוס, משום מה כתוב לי - PPPoE disconnected האם מישהו יודע מה הבעיה ? אגב היות וידש לי קו טלפון Voip של בזק בינ"ל, אז השארתי את החיבורים כמו שהיו עם הראוטור הקודם, משמע - הראוטר מתחבר לקופסא שקיבלתי מהספק (חב' אודיוקודס), והקופסא מתחברת למודם של בזק (חב' ECI) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zvikahalevi,

שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by jehuda levran,

שלום רב יש אפשרות לתת כתובת ip שיזהה שהוא במיקום של ארה"ב בלי שיפגע בביצועי המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן, 1) אני רואה בראוטר שלי (W9980 - מומלץ בחום) שהוא מסונכרן על 40 מגה כמו החבילה שלי אך הוא גם מראה את הקצב המקסימלי והוא עומד על בערך 78 מגהביט. האם זהו הגבול העליון של מהירות האינטרנט שאותה אוכל לקבל? 2) הקן שלי מיועד לDSL בלבד ולא יושבים עליו טלפונים או משהו אחר. למיטב הבנתי ניתן לחבר את המודם DSL ישירות לקו ללא "מיקרופילטר" שלבזק בשקע במקרה הזה. האם יש למישהו נסיון עם זה? הורדת הפילטר העלתה לי את קצב הסנכרון המקסימלי ל 79 בערך (שינוי מזערי). 3) אני מרשת את הבית עם כבלי cat5e ומקבל מהירות רשת של 750Mbps ע"פ בנצ'מרקים שונים. האם זו תוצאה הגיונית והאם זה אומר שכל החיבורים נעשו כמו שצריך? (התקמצנתי על בודק כבלים) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, ברשותי ראוטר 1025W, לפעמים חלונות 7 מאבדת את חיבור לראוטר, אך חלונות מתנהג מחובר לראוטר ועדיין לא ניתן לגלוש באינטרנט. ראוטר עובד מצויין ואין ניתוקים מאינטרנט (אקספון). יש 3 דברים שניתן לפתור: בדיקת בעיות ברשת של חלונות 7, אם זה לא עובד אז לאתחל את ראוטר, אחרת זה יעבוד מלא רק אחרי אתחל מחשב. לאחרונה נדרשתי בקביעות לאתחל את המחשב. עשיתי איפוס ועדכון של ראוטור ועדיין לא עוזר, אך לא הצלחתי לאפס את הגדרות רשת של חלונות 7, אשמח מאוד לעזרה איך לאפס את הגדרת רשת של חלונות 7 או צריך לשנות את הגדרות כדי להפסיק ניתוקים. ראוטר והגדרת רשת של 7 מחובר למחשב אחד, מעולם לא הגדרתי את רשת, חלונות 7 מאבדת את חיבור כאשר אני גולש באינטרנט רגיל ללא תוכנות שיתוף קבצים (UTORRENT כדומה). תו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. בעיה קצת מורכבת חשבתי אולי מישהו יודע .... המצב הוא כזה ...נמצא בהוט+014 ללא חייגן על מנת לקבל אי פי חדש שהייתי צריך.. דרך הראוטר, שיניתי את כתובת ה MAC .. (שמרתי את המקורית אגב) הכל עבד יפה (קיבלתי אי פי חדש) עד הפעם השלישית שבו המצב נדפק ... לא מתחבר האינטרנט לא כלום , מקבל APIPA 169.254 חבר שלי מבין עניין ולכן יעץ לי קודם כל להתקשר לתשתית הוט ולבקש שיאפסו את המודם ("כנראה שלא יעזור..תנסה בכל זאת") ולבקש מהם שיחברו אותי לצורך הבדיקה לספק אחר וזה בדיוק מה שקרה . המודם\אינטרנט חזר לפעולה תחת ספק אחר (HOTNET) . משמע ממה שהבנתי מחבר שלי (קרה לו בעבר) האי פי שלי אצל 014 נעול באחת השרתים בגלל שינוי הMAC שבא מפעולה שלי ... השאלה בגדול היא , כמה זמן בימים ייקח עד שהאי פי ש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shlomom,

יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם במודם שמשולב בתוכו גם ראוטר ש HOT מביאה אפשר להפנות פורטים ולשנות הגדרות כאלה כמו בכל ראוטר ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by xena,

ביצעתי חיפוש בפורום ובהמלצת אנשים ארכוש LinkSys WRT54GL. אני צריך לחבר שני מחשבים מרוחקים. אני מבין שאחד מהם יוכל להתחבר חוטית לראוטר ואילו המחשב המרוחק יתחבר אלחוטית. לא מצאתי המלצה עדכנית על כרטיס רשת אלחוטי כאן. תוכלו לעזור? באתר שאני רוכש יש את הכרטיסים הבאים ואשמח להמלצה מכאן, או מאתר אחר אם זה קריטי: http://www.tronics.co.il/category.asp?catcode=24 אין הגבלת מחיר. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חברת Western Digital, אחת היצרניות המובילות של כוננים קשיחים ואמצעי אחסון, חושפת שורה של מוצרי תקשורת. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2326

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ornet,

היי חברים, אצלנו בחברה יש אופיס 365 לכולם. מעוניינים פה לשתף יומן של גוגל אצל כולם. יצרתי CONTACT בEXCHANGE של 365 עם הכתובת של גוגל, רואים אותו בפנקס כתובות באאוטלוק אבל היומן לא משותף לכולם. איך אפשר לשתף את כולם ולא אחד אחד כמו שאני רואה שאפשר לעשות (נכנסתי להגדרות שיתוף בגוגל ורק את זה ראיתי שם)?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המהירות צנחה ל 6 מגה (מ 12 מגה) יש רעיונות איך להחזיר את המהירות ל 12 מגה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, אני מעוניין להגדיר את הראוטר EDIMAX שברשותי כריפיטר לראוטר ASUS. בממשק של EDIMAX שיניתי ל-WDS ואת ה-MAC לכתובת כמו של הראוטר ASUS. בנוסף גם את אותו CHANNEL. ביטלתי את ה-DHCP. וכמובן SSID וסיסמת כניסה לראוטר ASUS. אך עדיין החיבור לא עובד יש לדעתכם גם צורך בהגדרה בראוטר היעד ASUS? תודה רבה לעוזרם!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dan9,

שלום לכולם יש לי ראטר חדש מסוג D-LINK DIR-300 ש 5 מחשבים מחוברים אליו..הכל עובד יפה ואין בעיות. אבל שמתי לב שיש מין פונקציה כזו בויסטה של קוד פין שאני צריך למלא מה זה ולמה זה נחחץ? יש תמונה למתה בנוסף היכן אני מסיג את הקוד הזה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by arkadur,

המלצות עבור מוצרים לא יקרים וטובים יתקבלו בברכה. ואף המלצות לכרטיס רשת מרובע. התכנון הוא להשיג לינק של 4gb/s.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by hichcock,

שלום יש לנו בדירה שלושה מחשבים ומעוניינים לחבר אותם ברשת. אפשרות א' - רשת חוטית: האם אפשרי בכלל לחבר ברשת חוטית שלושה מחשבים? המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט (המחשב הראשי) יש בו את כרטיס הרשת הבילט אין שאליו מתחבר המודם ואני מתכוון לקנות כרטיס רשת נוסף. אני חושב שיש כרטיסי רשת שיש להם שני חיבורים..... במידה וזה נכון - מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? והאם זה אפשרי לחבר אל המחשב שני מחשבים? אפשרות ב' - רשת אלחוטית: האם אפשרי לחבר שלושה מחשבים ברשת אלחוטית? מה האופציה האלחוטית (מבחינת הציוד הדרוש) הכי זולה שאפשר למצוא כפול שלוש כמובן? חשוב לציין שאין ראוטר ואין שום כוונה לקנות אחד. תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by averaraz,

האם כאשר אני מחבר כבל רשת למחשב(בלי לחבר את הקצה השני לשום דבר) אז המחשב מזהה כאילו יש כבל רשת מחובר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by harel_d,

למה נתב אדימקס N עולה 302 ש"ח ואילו נתב LINKSYS G עולה 335 ש"ח? האם אוכל להתחבר לראוטר לינקסיס N אם יש לי מחשב נייד עם משדר/מקלט G?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yoav1234,

שלום, לאחרונה (משהו כמו חודש) שאני לא מצילח לחבר מחשב מסוים לאינטרנט , לא התעסקתי בזה יותר מדי למה המחשב היה מקולקל ולא היה כזה אכפת לי אם הוא מתחבר או לא אבל עכשיו לאחר ששלחתי את המחשב לתיקון והוא חזר אז התחלתי להתעסק קצת ולנסות לחבר אותו לאינטרנט. בבית יש לי 3 מחשבים , אחד "ראשי" שנמצא כביכול בחדר עבודה שהוא מחובר לאינטרנט דרך חיבור ישיר עם כבל למודם. האינטרנט שמה עובד יופי ואין לי תלונות. שני , מחשב נייד שקולט אינטרנט אלחוטי מהמודם מהחדר עבודה גם פה האינטרנט עובד יופי. שלישי, מחשב בחדר אחר . פה הבעיה ניסיתי לחבר ראוטר למודם ובכך לחבר את המחשב לראוטר ואז הוא יקבל אינטרנט (אני לא בידיוק מתמצא באיך לחבר ומה לחבר יש לי שמה כמובן 4 חיבורים וWLAN שאני לא יודע בידיוק מה ההבדל…

22. Started by aviv88,

לא מבין גדול בנושא, אשמח לעזרה. אני מחובר עם מחשב שולחני ל ADSL עם מודם + ECI 312 , בעל חיבור רשת אחד בלבד. עכשיו אני צריך נתב כי יש צורך בחיבור התקן נוסף לרשת . הכל קווי, לא מעוניין באלחוטי. אני עדיין רוצה ב Windows להתחבר עם החייגן, כך שאוכל להחליף IP מידי פעם. אז מה אני צריך לעשות ? לחבר את הנתב למודם, וכך לשמור על החייגן ב Windows , אבל זה עוד באלאגן על השולחן, עוד מכשיר וכבלים, תופס עוד חיבור לחשמל... - או מצד שני לוותר על המודם + ECI 312 , ולהשתמש רק בנתב. הבנתי מהתומך בבזק שבאפשרות האחרונה מכניסים שם משתמש וסיסמה בנתב וכל הזמן אתה מחובר, כך שהחלפת IP לא תהיה בשליטתי. השאלה אם התומך צודק, או שבאמת אפשר לשמור איכשהו על החיין ב Windows ... או שלא הבנתי משהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by viperain,

שלום רב, יש לי את הראוטר של 3COM הבעיה היא שניסתי לעדכן לו גרסא אבל ההתקנה נתקעה והוצאתי אותו מהחשמל ועכשיו נראה לי שאין בו גרסא כי המחשב מזהה או כ unidentified network האם יש דרך להחיזר לו קושחה כלשהי? אול דרך הכפתור RESET? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, ברשותי ראוטר משולב מודם של TP-Link מדגם W9980. לפני מספר ימים קיבלתי ראוטר נוסף מאותו הדגם בדיוק. אני יכול להשתמש בראטור השני בשביל לשפר את הקליטה בדירה? בצד השני של הדירה איפה שהקליטה בעייתית יש נקודת בזק.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים