רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
נא עזרתכם,פתחתי פורטים ב- Emule ובראטור U2650: 22987 ו- 41185. סימנתי V ליד Use Upnp to setUp Portsב- Emule. הכל היה תקין וסימן לי HighId. לאחר מס' ימים עשיתי Restart למחשב והוא שוב מסמן לי LowId. עזרתכם אודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני גר בדירה לא גדולה (3 חדרים 60 מ"ר) ובממ"ד יש לי מחשב שולחני. אני רוצה לחבר אותו לראוטר אלחוטי קווית ושתהיה לי רשת ביתית גם לנייד שלי. מצד אחד אני יודע שבשביל לקבל קליטה בכל הבית מומלץ לקנות ראוטר חזק (עם 3 אנטנות). מצד שני אני לא רוצה שתהיה קרינה חזקה בתוך החדר עצמו. האם יש אפשרות לחבר בממ"ד ראוטר פשוט ורגיל ועדיין לקבל כיסויי בכל הבית? איזה ראוטר מומלץ לקנות? מאד מעריך את העזרה... ניסים.
-
- 5 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה במחשב והיא כזאת: הוא מנסה להתחבר לאינטרנט שלו בבית והוא לא מצילח כאשר הוא מתחבר בעזרת כבל USB אז יש התחברות והכל בסדר גמור. אמרתי לעצמי אוקיי אם הכרטיס רשת שלו דפוק אז גם אצלי בבית זה לא אמור לעבוד. לקחנו את המחשב שלו אלי הביתה חיברנו אותו אלי למודם ולרשת ולהכול ופתאום נוכחנו לדעת שהאינטרנט עובד. (אז אין בעיה בכרטיס הרשת) אמרנו כנראה שאנחנו טיפשים ולא יודעים איך להתעסק עם המחשב אז כראנו לטכנאיי של HOT, טוב גם הוא לא הצליח לפתור את הבעיה. הוא טוען שהבעיה היא בWINDOWS... אני לא חושב מכיוון שלשנינו יש את אותה מערכת הפעלה בדיוק ומכיוון שאני התקנתי לו את מה שיש לי. (WIN XP SP3). אני מקווה שהבנתם מה הבעיה ועכשיו אני אתן פרוט על החו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי! בזק התקשרו אליי היום והציעו לי לקחת אותו בחינם.. אני לא אשתמש באפשרות האלחוט שבו (ברוב הזמן), אז זה פחות חשוב לי.. העיקר - איך הוא? האמת היא שעד עכשיו יש לי את הראוטר DI-604, גם של די לינק, ואני לא ממש נהנה ממנו.. האם ה2650U עובד חלק? ללא תקיעות? ללא נפילות? ללא בעיות איטיות? אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות.. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלושה מחשבים שמריצים Windows 7 Ultimate Final, מחוברים בצורה חוטית (ה Wi Fi של הנתב מכובה, אין בכלל כרטיסי רשת אלחוטיים) לראוטר אדימקס, כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין מחשב למחשב, מהירות ההעברה היא פחות מ 1MB לשניה. לפני כן עבדתי באותה צורה עם אותם מחשבים בדיוק עם Vista, עבד במהירות גבוהה. שיניתי במאפייני כרטיס הרשת במחשבים מ Auto Negotiate ל 100MB Half Duplex, לא עזר, החזרתי ל Auto Negotiate במחשבים. כמו כן נטרלתי Firewall ואנטי וירוס, לא עזר. מישהו יודע מדוע ומה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Edimax BR6504N אבא שלי שכח את הססמה להתחבר ללפטופ שלו (למחשבים הנייחים זה מתחבר אוטומטי), איך אני מאפסת את הראוטר//את הססמא? אם אאפס זה ישנה את הגדרות החיבור לאינטרנט? ימנע ממני להתחבר אוטומטית? תודה רבה לכולם! פשוט לא מצאתי אף כפתור על הנתב.
-
- 5 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
היי הגיע ראוטר חדש של DLINK בתקן N אני רוצה לקנות כרטיס פנימי (PCI) למישהו יש ניסיון עם NIC בתקן הזה? מה עם הכרטיס הזה dwa-542 של Dlink אני מתקשה למצוא עליו מידע וביקורת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601 ויש את זה מהסידרה היותר חזקה שלהם אמור להיות עם איכות קליטה עדיפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5744 המלצות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את ה D-Link המדובר שקיבלתי מבזק. הוא משמש גם כמודם לצורך העניין. ויש לי גם את ה Edimax שקניתי לא מזמן. עכשיו, אני רוצה ליצור בינהם קשר אלחוטי כך ש: ה D-Link יהיה בצד אחד של החדר , מחובר למדפסת ולקו הטלפון. המחשב נמצא בצדו השני של החדר , ואני רוצה לוותר על חוט הטלפון שיש לאורך כל החדר ולהשתמש ב Edimax כנתב , שיקלוט את האות האלחוטי מה D-link וינתב אותו בין מחשב אחד שיחובר אליו בצורה קווית ואחד שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. האם הדבר אפשרי? ואם כן אפשר הסבר? (המטרה של כל העניין הוא ליצור מדםסת שיתופית ולוותר על כבל הטלפון הארוך שמקיף את החדר)
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר בעל תקן N, על הראוטר להיות בעל האפשרות לWDS ע"מ שראוטר הG שלי של EDIMAX (אשר גם לו יש WDS) יוכל להגביר את האות שלו לשאר הבית (אני יודע שהוא יעביר רק בG...). השאלה שלי היא קודם כל, האם אפשר לחבר AP WDS של G לראוטר N ושזה באמת יעבוד, והשאלה השנייה היא איזו ראטור כמובן? אני בנתיים חושב על ה6424n, אבל אני לא מצאתי שום סיקור או חוות דעת עליו (חדש למדי נראה לי). אשר אם תוכל לומר לי את דעתכם עליו (בעיקר מהירות וטווח - חדירות דרך קירות וכו' - בעיקר כאשר בצד השני יהיה G). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בדירה הישנה שלי היו לי שני מחשבים מחוברים דרך ראוטר D-Link 524, אחד ישירות בכבל והשני דרך USB אלחוטי. המרחק ביניהם באופן ישיר היה בערך מטר והפריד ביניהם קיר אחד. כעת עברתי דירה והמרחק בין הראוטר לבין כרטיס הרשת האלחוטי כבר עומד על מספר מטרים עם 3 קירות מפרידים. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר דרך האלחוטי לאינטרנט וכעת משום מה אני אפילו לא מוצא את הרשת עצמה. אני מניח שזה בגלל שהראוטר לא מספיק חזק. האם D-Link 524 הוא בעל יכולת שידור כ"כ גרועה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות ראוטר חדש? ואם כן איזה ראוטר מומלץ שיש לו יכולת שידור חזקה (שלא יעלה יותר מדי)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? אוקי אז ככה זה הסיפור: קניתי לי מחשב חדש. את המחשב הישן שלי נתתי במתנה לקרוב משפחה ( אצלי הוא עבד ללא רשת עם חייגן). אצל דוד שלי היה מחשב נוסף שהוא עבד עליו רגיל עם חייגן וללא רשת. לאחר שהבאתי לו את המחשב הישן שלי הוא ביקש שאקים לו רשת פשוטה וחוטית ( לא אל חוטית). למרות שיש לי ידע בעולם המיחשוב, הידע שלי ברשתות הוא דיי מינמלי אבל ראיתי בזה הזדמנות ללמוד את הנושא. בקיצור קניתי עבורו ראוטר חוטי EDIMAX 6104K הרצתי חוטי רשת מכל מחשב לראוטר שאותו כמובן חיברתי למודם. בנוסף ביצעתי פירמוט למחשב שלו ובמחשב שאני הבאתי לו עשיתי רק הסרת חייגן ( כפי שהבנתי שצריך לעשות). ועכשיו לבעיה: המחשב שלו, לאחר שביצעתי לו פירמוט , התחבר לאינטרנט ללא חייגן ( ממה שהבנתי כך גם…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי רשת ביתית ובה מחשב נייח שמחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייד המחובר לרשת ב-WIFI. למחשב הנייח מחוברת ב-USB מדפסת ליזר (BROTHER) אותה הגדרתי דרך מערכת ההפעלה של המחשב (VISTA) כמדפסת משותפת - אגב ברירת המחדל מחייבת סיסמא, לא ברור לי למה ואיך משנים זאת. בחיפוש המדפסת במחשב הנייד (WIN XP) בחיפוש המדפסת באשף המדפסות הוא מבקש ממני יוזר וסיסמא על מנת להכנס למחשב הנייח. והשאלה: איזה יוזר וססמא הוא מבקש?? אין לי סיסמא ליוזר שלי במחשב הנייח. ניסיתי את כל סוגי היוזרים והסיסמאות שהיו לי אי פעם וכמובן שליתר ביטחון גם את שת המחשב הנייד. נגמרו לי הרעיונות ואשמח לסיוע. דרך אגב המחשב הנייד מחובר לרשת ופועל היטב - כך שלא מדובר בסיסמת הרשת (אם כי גם את זה כמובן ניסית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית שמוצפנת בWEP(הסיסמה ידועה לי) למטה המחשב מחובר ישירות לראוטר ולינטרנט ולמעלה יש מתאם שקולט עד לא מזמן הכול היה בסדר האות היה חזק והכול טוב אבל משום מה לאחרונה אני כל הזמן מקבל(במחשב למעלה) את ההעודה של קישוריות מוגבלת או חסרה וכבר עשיתיאת המדריך שיש ב NETCHIEF וזה לא עזר במחשב למעלה יש מתאם של LEVLEONE(WNC0500) ולמטה יש ראוטר של D-LINK
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי. חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה. איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות? תודה, דני.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב נייד חדש, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית אליה מחובר כבר מחשב שולחני אחד בחיבור חוטי לראוטר. איך אני מחבר בצורה חוטית ואלחוטית את הנייד החדש לרשת לשם גלישה באינטרנט ומשחקי LAN?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עד כמה זה באמת אמין ויחזיר מעמד 2 חייגנים מאותה ספקית שרות על קוו בזק אחד ? כאשר שני החייגנים הם 2.5 כול אחד והקוו בזק הוא 5 האם הם יוכלו לעבוד במקביל בלי התנגשויות ?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחת אני לא מצליח ליגרום לסטרימר להתחבר לאינטרנט אבל הצלחתי לחבר אותו למחשב כלומר להזרים מהמחשב. אז כחה אני יסביר איך המחשיר אמור להתחבר לאינטרנט: המחשיר מתחבר למחשב (אלחותית) המחשב מתחבר לראוטר (קווית) הראוטר מתחבר לאינטרנט XTREAMER>- - - - - ->מחשב>-------->ראוטר>----->אינטרנט מה שניסיתי לעשות זה להקים במחשב שלי (WIN 7) רשת אלחותית (AD-HOC) ובמחשיר שיתחבר בחיבור ראוטר ולא ישיר ואז הוא לא הצליח הוא כתב לי ON:DHCP NOT READY לאומת זות אם בחרתי במחשיר חיבור ישיר (כלומר הוא מקים את הרשת והמחשב מתחבר עליו) הכול עובד(כלומר אני יכול לגשת לקבצים במחשב בסטרימר) חוץ מהאינטרנט. אז יש לי כמה שאלות: זה אפשרי לחבר בדרך הזו או שאני חייב ראוטר אלחותי? איזה סו…
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, אני צריך נתב אמין שיתאים לADSL וכבלים (PPPOE ו PPTP או L2TP) חשוב-טווח ועמידה בעומס של שיתוף קבצים. אני יודע שיש LINKSYS WRT54L חוץ ממנו יש עוד משהו או משהו עדיף. זה לאחי, הוא לא ממש מבין אז אני לא חושב שתתוקן קושחה בגלל זה אני שואל על נתבים אחרים
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר בתקן N שיתן מענה בקליטה מצויינת, העברת קבצים מהירה וצפיה בסרטי היי דפינשיין. מה דעתכם על הראוטר Edimax Mimo nMax BR-6524n? האם יש לכם המלצות אחרות? הבנתי כי הראוטרים בתקן N בעלי תאימות גם לתקן G, האם נכון הדבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הנושא כאן נטחן רבות וקראתי רבות לפני שאני כותב כאן את ההודעה! היה לי ADSL ועברנו לאינטרנט בכבלים. אני משתמש בראוטר אדימקס BR-6204WG עם מודם TERAYON. קראתי שאפשר להשתמש ב-SL2-141, מודם ראוטר ADSL שמסופק ע"י בזק, כ-Repeater ואכן עבדתי לפי המדריך והכל עובד מצוין! עד שאני שם אבטחה WPA2-TKIP באדימקס, ניסיתי לשים את אותה אבטחה ב-SL2-141 וזה פשוט לא עובד. אשמח לעזרה, תודה רבה! יפתח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר שבוע בערך לקנות ראוטר חדש, ונראה לי שדי החלטתי לקנות ה Edimax br-6204n אתמול שמעתי שאם מתחייבים לבזק אפשר לקבל ראוטר בחינם והתחלתי לחפש מצאתי מתגובות באינטרנט שמחלקים רק את ה siemens וה-asus שמדברים עליהם פה הרבה בפורום אבל לא מצאתי עליהם review מקצועיים בשום מקום אפילו שהם נשמעים לי זבל (וגם ראיתי שמעתי שהם מדבקה של dynalink), החלטתי לשאול. איזה מהם לקחת ASUS/Siemens או בכלל את ה edimax? בקשר לאדימקס- אני לא בטוח שאני צריך תקן N (יש לי לפטופ שאני לא סגור על מה יש לו, g או n. יש לי gigabyte w566u), אבל ראוטר אני לא אקנה כל שבועיים ונראה לי שבסופו של דבר זה יועיל לי בעתיד (ואני מאמין שגם יהיו עדכוני firmware כשיצא ה N הסופי). וחוץ מזה הוא נראה אחלה ראוטר …
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx פשוט איזה מודם הכי טוב שלא עושה בעיות ותומך בכל קשקוש שצריך ולא צריך..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-