רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
קודם כל מה זה האם זה יכול לתקוע לי את האינטרנט לכמה זמן עכשיו שמתי לב שאני משחק אז המשחק נתקע לי ל10 שניות(בכל משחקי הרשת) ואז בדקתי שמתי שזה נתקע הIN של הFPS ושל הPING פשוט נתקעים האם יש קשר בין זה לMTU? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
למרות שמהירות ההורדות תקינה. אתמול בגלל זה התקנתי מחדש את הוינדוס וזה עזר לכמה דקות ואז חזר. המחשב נקי. אנא עיזרו לי אני לא יכול לעבוד כך
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
קניתי ראוטר של Edimax לפני כשנתיים. הוא כל הזמן מתנתק,בעיקר כשחם. דיברתי פיקוק,והם יחליפו לי אותו למחודש.(לך תדע מה עבר עליו.......) אני מראשון,ויש לי בעיה להגיע לעתיר ידע,ובכלל,נמאס לי מהתמיכה של פיקוק. אני צריך ראוטר תקן N,עם 300mbps,נורמלי,שלא מתנתק כל יום-יומיים,ושיש לו אחריות בעוד מקומות,חוץ מאשר בעתיר ידע. לא משנה לי חברה,רק אחריות נורמלית. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התוכנ…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אז ככה.. יש משחק רשת יפה.. שאני מאוד אוהב בסגנון ליון אייג' 2..או איך שלא קוראים לזה.. וקוראים לו לאסט כאוס.. שיחקתי בו הרבה זמן ופתאום לאחרונה מזה שנה.. שאני לא מצליח להתחבר לשרת(מלזיה) ומשתמשים אחרים ממדינות אחרות מתחברים וממשיכים לשחק בכיף.. בדקתי פינג וראיתי זמן ממוצע זה 486MS..(הפינג של האתר) http://www.lastchaos.com.my/index.php לא יודע לזהות תאי פי של השרת ספציפית.. אין לי מושג איך לעשות את זה מפה ניתן להוריד תמשחק..(זה 500 מגה בייט תורידו ותנסו לשחק שניפתחים ל1GB פלוס אחרי ההתקנה)עם גרפיקה יפה http://www.lastchaos.com.my/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=2 אחרי ההורדה של המשחק(למי שיש אינטרנט במהירות של 5MB זה יקח שעה בערך ) תתקינו א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר על המחשב המרכזי שהוא המחשב שלי על הראוטר שיש לי יש פיירוואל מובנה מכיוון שבXP כיביתי את הפיירוואל אבל עדין יש לי את אותן המגבלות שהפיירוואל עושה שהוא דלוק לכן אמרו לי שיש גם פיירוואל על הראוטר שצריך לכבות ישבתי שעות על גבי שעות איך לכבות את הפיירוואל שיש על הראוטר אבל לא הצלחתי......... מי שיודע איך מכבים את הפיירוואל בראוטר בבקשה שיעזור לי תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם! בזמן האחרון נראה לי בערך שבוע אני לא מצליח לקבל שום קובץ לא בIRC מחברים ולא להוריד קבצים בDownload Accelerator. אין לי שום פיירוול ואני משמש כשרת ברשת של שני מחשבים כשכרגע השני מנותק.. למישהו יש רעיון? אולי זה בגלל הווירוס? (למרות שהצלחתי לעצור אותו בזמן והתקנתי עידכון)
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PDA עם טלפון ויכולות WIFI אז אני רוצה לדעת איזו רשתות נתמכות בארץ(שאני לא יקנה ואז זה לא תואם..) ואיזו הכי טובה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תחת הכותרת "משחררים גם את נתניה וכפר סבא", מפרסמת חברת Unlimited מפות פריסה מעודכנות לערים אלה. בנתניה הפריסה תתחיל בשכונות בשכונות קרית נורדאו, נאות גולדה, גבעת האירוסים, נאות שקד ונוף גלים. בכפר סבא יפרסו הסיבים בעיקר במרכז העיר. במפות המצורפות ניתן לראות את גבולות הפריסה בשתי הערים.
-
צריך המלצה למודם + ראוטר קטן שלא מתחמם ולא לא עובד לפעמים כמו אלה של בזק. המודם היה במקום לא גדול וסגור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה מסוימת אבל ראשית הקדמה, הסברים ותהייה: (חפרתי וחיפשתי לגבי הבעיה שלי בגוגל וגם בפורומים פה. לא מצאתי משהו שבאמת דומה לבעיה שלי ולכן אני פותח את הת'רד הזה) אנחנו מחוברים בבית לאינטרנט דרך הוט ונטוויז'ן. לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב נייד של דל עם ווינדוס 7, וראוטר של netgear (תקן N, ראוטר חזק שאמור על פניו לתת קליטה סבירה+ לשתי קומות). את הראוטר חיברתי למחשב נייח שנמצא בקומה אחת בבית, שם גם המודם, ואני עובד בחדר שלי עם הנייד בקומה מעל. הקליטה, אפעס, לא משהו (כנראה בנו את הבית שלנו קצת כמו בונקר, הרבה ברזלים, לא מעט אופציות למיסוך של הקליטה) - עוצמת אות חלשה, בין "פס" אחד לשניים. עם זאת, במשך כחודש האינטרנט עבד טוב על הנייד בקומה למעלה, ואז פתאום התחי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים יש מגמה שלילית מאוד ב HOTNET והאנטרנט שלהם הפוך להיות בלטי שמיש! סטרימינג: ב YOUTUBE עוד עובד רוב הזמן אבל באתרים אחרים כמו GT זה פשוט בלטי אפשרי לראות משהו אפילו שמהירות ההורדה היא 100Mb ועל מנת לראות חלק ב GT צריך רק 4Mb (פחות מ 10%)! טורנטים: פה רואים איך HOTNET עוברת על החוק, בחודשים האחרונים כל פעם שהפעלתי UT דברים אחרים הפסיקו לעבוד. לא מדובר במה שקורה מההתחממות של ה HOT BOX! ניסיתי להפעיל את UTORRENT עם הגבלה ל 20% מרוחב הפס גם להורדה וגם להעלאה והתוצאה הדהימה אותי, לא היה אפשר לטעון סרט ב YOUTUBE למרות ש 80% מרוחב הפס פנוי (GT גם סירב לטעון סרטונים גם ב SD שדורש כ 1Mb) בעיות דומות התגלו במצבים נוספים. עד כמה שזכור לי הגבלת התעבורה של המשתמשים…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי בגלישה ביומיים האחרונים למרות שלא התקנתי/הסרתי שום תוכנה מהמחשב. אני מחובר דרך "ברק" וכבלים במהירות 750. כאשר אני פותח את המחשב החייגן מתחבר לרשת אך אז המהירות דיי איטית (כפי שרואים בתצלום שצירפתי) לפני כמה ימים המהירות הייתה יותר מהירה. האם קיימת דרך לגרום לשינוי בהגדרות של הנתב(אם קיים דבר כזה) להפוך את החיבור למהיר יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו מחוברים בבית 4 מחשבים ל Switch fast Ethernet של Edimax ולראוטר Aztech DSL-600E וכבר תקופה ארוכה שהאינטרנט נופל ללא הודעה מוקדמת (זה התחיל כשהיינו עם 012 ועברנו לבזק וזה עדיין ממשיך). חשוב להדגיש שהראוטר נשאר מחובר ז"א שכל הנוריות דולקות בצורה תקינה . אבל בכל המחשבים אין אינטרנט, כמו כן כאשר נכנסים לראטור ( 10.0.0.138 ) לרוב הוא מראה שהוא מחובר בצורה תקינה אבל עדיין אין לאף מחשב אינטרנט. האם יתכן שמדובר בעומס (4 מחשבים עם שיתוף קבצים ו\או רפידשר) ? כמו כן חשבתי אולי מדובר בבעיה ב dns משום שזה כאילו שהוא לא מוצא את האתרים , מה דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל העסק הזה, אני רוצה נתב שיחובר למחשב שלי דרך כבל (ואף בעתיד דרך כרטיס רשת אלחוטי) ויחובר אל המודם (ADSL - רשת) ויפעיל את האינטרנט באופן עצמאי בלי קשר למחשב הראשי.. בנוסף אני כנראה בחודש הקרוב עובר לכבלים אז אני צריך שהוא יתאים גם לחיבור למודם לכבלים. ראיתי את הנתב D-Link DI-524 ב 268, שזה מחיר נמוך ונמצא בטווח מחירים שלי... האם הוא כדאי? או שיעשה בעיות? ראיתי את ההמלצות שלכם לנתב LINKSYS WRT54GL , האם הוא שווה את ה 120 שקל תוספת? מה ההבדל בינהם? (מספיק לי קצב העברה של 54 מגה ואין לי דרישות מי יודע מה, רק שיקלוט טוב ברחבי הבית, ושהאינטרנט יעבוד באופן עצמאי בלי תלות במחשב הראשי - כמובן שיתמוך במודם כבלים + ADSL) אז מה אתם אומרים? ה LINKSYS WRT54GL יהיה ממש מ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hey guys im sorry in advance if this topic was already created once, but since I can't write in hebrew I can't search for it. Me and my dad wanted to make a network in my house for 2 computers, and it cost ALOT of bezeq connect me. How can I make my own network? is it possible? the speed will be the same as bezeq will install it for me? if it is possible which tools I need to choose? if it's possible please tell me EVERYTHING I need to do including connect between the two computers. I will thanks everyone that post to help me! (Hebrew commant will be more then welcome).
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר לADSL2 10 MB אני מבצע הרבה ריסטארטים לראוטר ולוקח לו 2 דקות לחזור לקו יש ראוטר שעושה ריסטארט מהיר יותר מחשב אחד , מחובר בכבל האם יש אלמנטים מעניניים שמוסיפים לחווית הגלישה שראוטר של בזק לא נותן
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה RWIN פשוט ב TCPOPTIMIZER הוא ממליץ לי על ערך גבוהה ולפי אתר בדיקה ממומל על ערך נמוך בהרבה.. ב TCPOPTIMIZER ערך של 256960 באתר:http://www.dslreports.com/tweaks ערך של 8000 אז אם מיהו יודע שיסביר כי בהסבר באנגלית לא הבנתי מישהו אמר לי לא להתייחס לבדיקה באתר כי השרת לא בארץ, אבל לרוב אני מוריד וגולש לאתרים מחול אז כן להתייחס??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה הכותרת נכונה למה שאני אבקש אז אני מתנצל מראש... יש ברשותי קרוב ל30 מחשבים שצריכים לקבל אינטרנט, התשתית היא ADSL ומבחינת חומרה ותוכנה אין בעיה - כדי לממש את הפרוייקט. המטרה שאני זקוק לעזרתכם היא כזאת. יש לי מעבדת מחשבים שעד היום האינרנט התחלק בה דרך נתב שרק עשה בעיות. בגדול התשתית שמוקמת במקום הזה היא רשת לא קטנה של CISCO וזאת עדיין מערכת שעושה לי קצת בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה בגדול לקחת מחשב ולהתקין עליו יישום שישמש אותי ב100% ראוטר -משמע מחשב שמחלק לי את האינטרנט בין כולם וכל הדברים הרגילים אבל שתיהיה לי אופציה לגשת למחשב הזה מכל מחשב דרך הקלדה של האייפי שלו (כמו כל ראוטר) והכי הכי חשוב לי שתיהיה לי שליטה מלאה בפורטים ולצערי החומת אש הרגילה לא ממש …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בחיפושיי אחרי ראוטר נתקלתי בראוטר הנ"ל: ASUS RT-AC1200 http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_290309.html כרגע הוא במבצע, 50$ ב-Gear Best. 3.6/5 באמזון. מישהו מכיר ויכול להמליץ או לא להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-