עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה הראוטר: EDIMAX בתקן N דגם BR-6424N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=4 זה הכרטיס רשת (אלוחוטי): Edimax EW7718UN http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44 מחשב אחד בחדר רגיל ייתחבר לראוטר הנל באופן קווי מחשב אחר בחדר ממד ייתחבר לראוטר הנל באמצעות המתאם הנ"ל יעבוד?

2. Started by amitrotem,

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מנסה להתחבר מהמחשב הנייד שלי למחשב הנייח דרך ה RDP של חלונות 7. קראתי כמה מדריכים באינטרנט, והצלחתי לבצע את הפעולה, הבעיה שאני יוצא מתחום הבית שלי (מהרשת) אני לא יכול להתחבר. אך אני יכול להגדיר שאני יוכל להתחבר מכל מקום למחשב הבייתי שלי. עמית

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by חנוך111,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ומבקש מחברי הפורום לייעץ לי: 1) לאיזה נתב אלחוטי יש אות חזק (רצוי מתוצרת אדימקס). 2) איזה פרמטר בתכונות של נתב אלחוטי מציין אות חזק. תודה לעונים.

4. Started by MACHO1234,

התקנתי לא מזמן וינדוס 7 ויש לי חשבון פרימום ברפידשר , בחלונות xp המהרות בשיא פס הרוחב, אך בוינדוס 7 המהירות לא יציבות - פעם איטיות ופעם מהירות. אני משתמש בפלשגט כמנהל הורודות. מה אפשר לעשות בנדון.

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by shimmi1982,

עברתי דירה , וכהכנה לאינטרנט ל2 עמדות מחשב + מיילסטון אחד ברחבי הדירה (דירה קטנה מפלס אחד - 3 חדרים) אני מחפש פתרון אלחוטי יציב ומהיר שישרת אותי גם בעתיד (לדירה יותר גדולה לכשתבוא). EDIMAX ירדו מהפרק לאחר אינספור תלונות בפורומים על ניתוקים וכו'. DLINK אחלה חברה- אבל הראוטרים הרציניים שלהם עולים הון. מה שמשאיר אותי עם TPLINK ולהלן שני הדגמים שמעניינים אותי: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27824 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27825 ההבדל ביניהם לפי מה שאני רואה הוא שה1043 הוא GIGABIT ועם חיבור USB וכאן השאלות העיקריות: א. האם החיבור GIGABIT רלוונטי לי לאינטרנט? או רק לרשת פנימית ב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by kresa3333,

היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש וכמו כן את הנתב המדובר. כרגע יש חיבור בינו לבין המודם והמחשב בצורה קווית (הם על אותו שולחן) הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה חיבור אלחוטי בינו לבין המחשב הישן שלי ואני לא מצליח . בשניהם יש מערכת הפעלה win 7 (64bit) במחשב החדש הכל תקין, יש לי לוח עם ישן על המחשב הישן GA-M61PMS2 ויש בעיה עם ה local area conection יכול להיות בגלל שהויינדוס 7 לא נתמך טוב על ידו? ניסיתי להתקין דרייברים אך שום דבר לא השתנה גם מקודם הייתה לי בעיה איתו ולכן תמיד נשארתי איתו על ווינדוס אקספי. אני לא כל כך מבין בזה אבל האם אני יכול לקנות כרטיס רשת חדש ודרכו המחשב הישן יתחבר לנתב שלי? או שאולי צריך להחזיר לגירסה של XP ? (הלכתי על וינדוס 7 בישן גם כן כי ראיתי שהיה רשום כ…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היי חבר'ה, פעם ראשונה שאני בפורום היות והאינטרנט שלי מתנתק בדרך קבע (למשל אחרי שעתיים שהמחשב היה כבוי או שהאינטרנט לא היה בשימוש), אני צריך לתכנת את הראוטר שלי (כנראה הגדרות בעייתיות בקונפיגורציה של החייגן, מנסיון עבר). עכשיו אני זוכר שפעם נכנסתי להגדרות הראוטר שלי דרך כתובת ה-IP שלו (חברת Linksys, הכתובת 192.168.1.1). עכשיו משום מה זה פשוט לא פועל. ניסיתי בהתחלה מ-FIREFOX, אח"כ מהאקספלורר (גרסא 8), אח"כ ריסטרט, ושוב מהאקספלורר, ובסוף פשוט שלחתי פינג דרך ה-CMD, והשרת פשוט לא מגיב. עכשיו זה מוזר כי כן יש לי אינטרנט מחובר, אז מה הבעיה שלו? תודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by matant13,

1. מגיע לי ראוטר אלחוטי מבזק, איזה מבין שניהם עדיף? 2. אצל מי מבין שניהם הקליטה טובה יותר? 3. אני מחובר ב5Mb, מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל דרכם את הראוטר של D-LINK בתקן N שהם מחלקים רק למי שיש לו 10Mb ? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by grove,

האם הוא תומך ב10 מגה? האם למישהוא יש ויודע אם הוא אמין? או שכרגע ה AZTECH 600E הוא בין האמינים? אשמח לדעות בבקשה אם לא קשה מידי ועוד שאלה מה הMTU המומלץ? 1492? 1500? זה משנה?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Danits1,

צריך עזרה בבחירת כרטיס רשת אלוחטי: אני עומד לקנות מחשב ויש לי בבית (2 קומות) תשתית HOT וספק NETVISION במהירות 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6524N ואני רוצה את עזרתכם בבחירה של כרטיס רשת איכותי. חשוב שיהיה בתוך המחשב ולא חיצוני (USB). תודה .

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by zeevkat,

היי, מנסה לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים שמותקנים בו WIN 7 אך משום מה לאחר שהגדרתי את הרשת באותו שם במחשב לי ובמחשב השני אני מנסה להתחבר בינהים יש לי הודעה כזו.. http://ufu.co.il/files/rn8zxqe7eg78em0eaci2.jpg מבקש עזרה מה עושים? תודה...

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  13. כמה זמן לוקח להעביר קובץ ,שגודל 640,000 ביטים מ- host א' ל-host ב'. מעל circuit-switched network שכל החיבורים הם 1.536 Mbps. כל חיבור משתמש ב- TDM with 24 slots/sec 500 msec to establish end-to-end circuit. לא פשוט בכלל. אבל אני צריך לענות על זה! בתודה מראש למעטים שיענו על זה בועז

14. Started by guy2607,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על לנתב במחיר סביר (200-300 ש"ח), אשר אמור לתחזק רשת של שלושה-4 מחשבים במהירות של 5 מגה, הספקית היא נטוויזין והתשתית הוט. כרגע אני מתחבר דרך L2TP אך לפי מה שהבנתי זה בעייתי, אוכל לשנות את זה במקרה הצורך. תודה גיא.

15. Started by debdeb,

אני די שונא את HOT בגלל השירות לקוחות והחוזים שלהם, אבל רציתי לדעת מה עדיף לי כשאני בא להסתכל על זה. וגם יש לי איזה מבצע בנטויזיון ומעניין אותי לדעת איך הם כספקית, האם הם השתפרו או נשארו עם ביצועים עלובים וחסימת פורטים והגבלת מהירות כמו פעם ?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מעוניין בהזמנה HDbits או לאתר פרטי אחר שמתמחה בתכני HD . מוכן תמורת תשלום סימלי. להצעות לפנות בפרטי. תודה טל.

17. שלום, ברשותי מחשב נייד עם וינדוס 7, לידו יושב נתב אלחוטי מבזק tnn siemens sl2-141 (שיש לי אותו כבר 3 שנים בערך) שמחובר אליו באופן חוטי ולמחשב נוסף באלחוטי, אינטרנט בתשתית adsl של בזק, ספק: אינטרנט בינת, מהירות 5 מגה. אני סובל מאיטיות חמורה והתנתקויות במשחק world of warcraft, ה latency רוב הזמן לא יציב, ולעיתים רבות מאוד גבוה, יכול להיות מ 400 עד 3000+, זה יכול -מאוד- לתסכל, מי שמשחק במשחק ידע... (בלטנסי מעל 300 כבר לא ממש ניתן לשחק במשחק), הבנתי שלטנסי סביר במשחק זה 150. בנוסף לעיתים רבות גלישה לא יציבה באינטרנט, לגבי הורדות אני לא ממש יודע לומר, אבל עשיתי עכשיו בדיקה בספידטסט נט והתוצאות: הורדה: 4.91, העלאה: 0.77, פינג: 26, סרבר: תל אביב, מרחק: < 50 mi. אם זה עוזר במש…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. אתמול התדלקתי את הלפטופ ושניסיתי לגלוש, קיבלתי מכל אתר שניסיתי שהוא לא זמין. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת שלי בלי תקלות. עשיתי בדיקת פינג לYNET ווואלה וזה היה בערך 10. הצלחתי לעדכן תוכנה (spyboot). במחשב שלי ובלפטופ השני אין בעיה של גלישה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by TicTacToe,

לא יודע מה איתכם אבל בשבועיים האחרוני האינטרנט ממש אבל ממש זוחל ובנוסף לכל הורדות מטורנטים ואתרים נוסח מגהאפלוד ורפידשייר שואפות ל0.. מה קורה כאן?! מתחיל להרגיש שבארץ חווית גלישה נורמלית הינה בגדר מותרות יוקרתית ולא שירות בסיסי כמו חשמל/מים/גז . האם מישהו חש שינויים בשבועות האחרונים? אני בחבילת 2.5 דרך הכבלים לצורך העניין. תודה

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אני מעוניין בנתב שלא יקרוס בגלל תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואימיול. קראתי בפורום וראיתי כמה המלצות על TL-WR1043ND. האם הוא עובד טוב בחיבור בלי חייגן? וגם מה ההבדל בין הדגם הזה ל TL-WR841ND שהרבה יותר זול ממנו? ההבדל במחיר מצדיק את ההשקעה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום וחג שמח! יש לי שאלה קצת מאתגרת למומחי הפורום, יש לי אינטרנט עם תשתית כבלים, ואני רוצה לקנות נתב DLINK DIR 615 לשיתוף האינטרנט הביתי. במצב הרגיל היתי קונה את הנתב מחבר לפורט ה WAN ומגדיר את הרשת הפנימית לעבודה עם ה DHCP של הנתב עצמו (כתובות 192.168.X.X) אבל אני מעוניין שכל אחד מהמחשבים ימשוך כתובת IP חיצונית מהDHCP של הכבלים - נכון לכתיבת שורות אלו אפשר למשוף עד 3 כתובות IP למודם כבלים בודד. הסיבה שבחרתי בנתב הזה דווקא היא מכיוון שאפשר להתקין עליו DD-WRT עם KAID מה שיאפשר לי לשחק ב XBOX LIVE פלוס העובדה שהוא מריץ לינוקס מה שיקל על המשימה שלי... השאלה בעצם, איך אני גורם לנתב למשוך כתובת IP מהמודם (כלומר ה DHCP של הכבלים) לכל מחשב שמתחבר דרך הLAN PORT במקום מהDHCP הפנימ…

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. לחברה שלי יש מחשב נייח בחדר שמחובר אליו מודם (הישנים האלה שכתוב עליהם wow) רגיל. היא קנתה מחשב נייד והיא רוצה לחבר אותו לאינטרנט מהסלון. בסלון יש נקודת חיבור של ADSL. איך אפשר לחבר את המחשב הנייד ככה שיהיה אפשרות לגלוש באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by jacob300,

שלום מחובר לרשת ביתית 3 מחשבים נייח אחד ושני ניידים לאחר ניתוק מהאינטרנט עקב עבודות יזומות של ספק האינטרנט, ושיחה עם תומך, המחשב הנייח חזר לגלוש ומחשב נייד אחד גם כן חזר לגלוש... המחשב הנייד השלישי ACER Aspire 57302 עבדו כראוי שלושת המחשבים לפני הניתוק אינטרנט. מערכת הפעלה VISTA לא מזהה את הרשת הביתית, ניסתי שוב בעזרת התומך לנסות לפתור את הבעייה ללא הצלחה... אני יוצר ידני רשת אלחוטית השם וסיסמת ההצפנה, ואותו פרוטקול כבשאר המחשבים, אבל שם הרשת לא מופיעה ברשימת הרשתות לבחירת התחברות. ניסתי שיחזור מערכת, לא עזר. אם אפשר לקבל עזרה - הדרכה מה לבדוק והיכן לגשת במערכת ההפעלה VISTA אודה לכם. תמונות מתאם http://img231.imageshack.us/img231/1711/87468540.jpg מנהל ההתקנים http://…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by TS-TS,

שלום לכולם ושבוע טוב... אני מנסה להגדיר QOS במודם שלי ע"פ מדריך זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369429.0 אמנם המדריך הוא בשביל ראוטר אחר אבל הממשקים שלהם כמעט זהים לחלוטין. הבעיה: המחשב יושב על רשת עם עוד בערך 15 מחשבים וחיבור של 2.5 מגה בערך... מה שאומר שכאשר יש עומס על הרשת, אני יכול לעשות בערך.... כלום. כל רצוני הוא לתת למחשב שלי עדיפות בלתי מוגבלת בהעלאה מידע, והורדת מידע לא עד 50Kb . המדריך די מסביר איך להגדיר את הכל אבל הבעיה שהוא מסביר איך להגביל את תעבורת המידע של תוכנות שיתוף ולא עדיפות של מחשב אחד על פני אחרים. אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. תמונות של ממשק המודם שלי וכו' ניתן למצוא במדריך.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים