עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabbay,

לאחרונה שבתי לשחק world of warcraft לאחר הפסקה של כמעט שנה. במהלך השנה הזאת עברתי לחבילה 10MB מ 5MB גיימר ב012 ממנה הייתי מאוד מרוצה כששחיקתי. עכשיו שוב אני נתקל בLATENCY גבוהה וניתוקים. חיפשתי בין האתרים של החברות ולא ממש מצאתי פתרונות שיתאימו לי. האם יש חברה שמספקת רוחב פס של 10MB עם חבילת גיימר?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. טוב אחרי שהצלחתי לעשות רשת ביתית לאחר פירמוט בדקתי את קצב העברה של קבצים היא איטת להחריד יש לי מודם שתומך תקן N וגם הכרטיס רשת במחשב נייד הוא תקן N אני אמוןר לקבל העברה של 300 מגה ובפועל אני מקבל גג 2 למה ? תודה לעוזרים.. דרך אגב סרטי HD עובדים לאט וזאת תאכלס הייתה המטרה

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Offens1ve,

רכשתי כרטיס רשת של edimax 7118UN (מחירו 209) שלפי מחירו הגבוהה ציפיתי שיימצא לי כמות גבוהה של רשתות. הוא מוצא לי רק 12 רשתות. לעומת האנטנה הפשוטה שמגיעה עם האקסטרימר (שמחירה 99 ש"ח) זה כלום, הכרטיס רשת של האקסטרימר מוצא לי יותר מ23 רשתות!! וגם עם קליטה ומהירות יותר גבוהה מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הסוגיה הזו?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. מי שיחפור קצת באתר של DLINK יוכל למצוא גרסא קושחה חדשה לנתב ה-DSL-2650U של חברת DLINK שבזק החלה לחלק ללקוחות ה-ADSL שלה לפני מספר שבועות. התקנתי את הגרסא החדשה הזו (1.12) על נתב של חברת בזק שמגיע באופן בסיסי עם קושחה (1.06) על מנת לראות אם יש הבדלים משמעותיים בין שתי הגרסאות המצדיקים את התקנת הגרסא החדשה. הורדת גרסת הקושחה החדשה מהאתר של DLINK היא יחסית מהירה והתקנתה בנתב עברה בצורה חלקה וללא שום בעיות. כל התהליך, ארך לא יותר מ-10 דקות ובסופו הנתב מתעורר לחיים בגרסא 1.12. השינוי המשמעותי הראשון שיש לשים אליו לב הוא שכתובת הנתב השתנתה מ-10.0.0.138 ל-192.168.1.1. כמו כן, יש להגדיר את ערכי ה-VP וה-VC ל-8/48 שהם הערכים שבזק משתמשת בהם. לאחר הגדרת שם המשתמש והסיסמא, הנתב התחבר…

• 40 תגובות
    • 27.5k צפיות
  5. את ההודעה לכאן, דרך אגב..(אני יודעת שאני לא אמורה לשים הודעות כפולות) בכל מקרה,הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני כנראה עובר לתשתית בזק של ngn ורציתי לדעת איך הראוטר הזה עובד איתם? הנציגה הציעה לי ראוטר של dlink. האם הראוטר שלי אמור לעבוד טוב עם בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kalen,

שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sdfzxc,

שלום, אני לא מבין בכלל בכל התחום של ראוטרים, לכן אני זקוק לעצתכם. יש לי אינטרנט במחשב הנייח, ואני רוצה "להפיץ" אותו למחשב נייד בודד ברחבי הבית, ולכן אני מחפש ראוטר אלחוטי. מדובר בבית חד קומתי, בעל 5 חדרים. משיטוטים וקריאה ברשת, חשבתי לקחת את Edimax BR-6204Wg 54Mbps שעלותו 172 שח אשמח לקבל חוות דעת, וכמובן אלטרנטיבות אם יש. תודה, לירן!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  9. השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by tanz,

קיים: 1. ראוטר D-Link DSL-2650U האחראי על הWAN 2. מודם Motorola SURFboard SB4200 3. חיבור לאינטרנט של "הוט" (L2TP) האם אפשר להגדיר את הראוטר בצורה כזו, שיוכל להתחבר לאינטרנט דרך L2TP, כאשר המודם פשוט מחובר לכניסת Eth כלשהיא? יש לי הרגשה כי השאלה יכולה להיות ממש מגוחת וחסרת משמעות, אך לצערי אני רחוק מדיי מעולם המחשבים בכדי להבין זאת בעצמי :-). בתודה מראש.

11. Started by Idannn,

שלום לכולם, ראשית אני אציין מפרט מחשב שעלול אולי לכוון לפתרון הבעייה: מחשב נייד MSI GX600 כרטיס רשת אלחוטי Intel Wireless WiFi Link 4965AGN מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 Bit - Hebrew אז ככה, אני אסביר לכם בדיוק מה הבעייה שלי... כאשר אני נמצא באיזור בו יש רשת אלחוטית לא מאובטחת וה-Wireless פתוח, הוא מתחבר באופן אוטומטי. אני לא מעוניין שזה יקרה, אך זה מה שהוא עושה. מחקתי את כל הרשתות השמורות (וגם ניסיתי לפני זה לשים אותם על "ידני" במקום "אוטומטי" וזה עדיין לא עוזר) ניסיתי לפתוח רשת "אד-הוק" אבל אם יש רשת אלחוטית זמינה זה מנתק לי ומתחבר לי אלייה, וזה מחרפן! ניסיתי למחוק את הכרטיס רשת האלחוטי ולהתקין שוב ממנהל ההתקנים ועדיין לא ממש עזר... אשמח לתגובה ממישהו שנתקל בבעייה ו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. אוקיי אז הגעתי לדף הזה: http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND שמה יש לי 3 אופציות להורדה של קושחות איזה מהם אני צריך? תודה רבה! ועוד שאלה על הדרך , שאני רוצה לפתוח פורטים יש לי אפשרות של virtual servers ו port triggering . איפה אני מגדיר את הפורטים שאני רוצה לפתוח? הפורטים שאני פותח הם לps3 אם זה משנה. תודה רבה!!

• 43 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, שאני עובד במקדונלדס אז אני מתחבר עם WIFI לראוטר שלהם, ויש רשת של BZONE של בזק. שאני מתחבר אליה אני צריך קודם להיכנס לדפדפן, אוטומטית עולה חלון ובו אני להסכים לתנאי שימוש ובלה בלה. איך אני עושה דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god

17. Started by FroggeR,

שלום, אני עושה חיבור 12 מגה דרך HOT, וצריך ספקית. מבחינת הורדות נטו,(אני לא משחק במשחקי רשת כמעט), מי עדיפה 012 או בזק? השאר לא רלוונטיות עבורי בגלל התחייבות ל012, פשוט לבזק יש מבצע טוב לסטודנטים, ואז זה יצא אותו מחיר אם אני אעשה ב012 או בזק..

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Dima323,

שלום לכולם אני כרגע עם תשתית 1.5MB של בזק ורוצה לשדרג. ברצוני לקבל את דעתכם איזה אפשרות עדיפה: 1) HOT UFI 12\1000 במחיר 99 שח לחודש. 2)בזק (רגיל לא NGN - אין פריסה של NGN באזור שלי) 800\8 במחיר 94 שח לחודש כולל עלות קו טלפון שאני לא משתמש בו. מבחינת מחיר אפשר להגיד שהוא זהה. בזק טוענים כי HOT לא מספקת בפועל את המהירות שמתחיבת ובבזק 8 מגה זה 8 מגה בהתחיבות וברגע שיהיה NGN בנהריה אני יקבל 10MB באותו מחיר. עוד נקודה היא שאני משתמש כרגע בראוטר אלחוטי: 3COM - 3CRWER100-75 54Mbps 11g Cable\DSL Router השאלה היא אם אני יכול להמשיך להשתמש בו גם בתשתית של HOT או שאני יצטרך לקנות ראוטר חדש?

• 19 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. היי, אני משתמש כיום במודם-נתב אלחוטי תוצרת Siemens שקיבלתי מבזק ברשת האלחוטית בבית שלי. כיום מחוברים אליו בכבל שני מחשבים, ולפטופ דרך ה-Wi-Fi. נתקלתי בבעיית קליטה בחלק גדול מהבית, וכיוון שיש לי ראוטר נוסף שאינו בשימוש כיום (DI-524 של D-Link) תהיתי אם אפשר להשתמש בו כמאריך טווח. אשמח לקבל הסבר/הצעות בנושא... תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. יש לי מחשב עם win xp pro sp3. יש לי מחשב חדש נוסף שקיבלתי מתנה מהמשפחה. המחשב החדש עם Win 7. כדי להעביר חומר ממחשב למחשב, אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. יש לי כרטיס אינרנט אלחוטי פנימי (pci עם 2 אנטנות) וראוטר דיי חזק (ה-smart box של אורנג'). עכשיו יש לי מספר שאלות: 1) האם כאשר אני אצור את הרשת האלחוטית, אוכל להגדיר שאוכל לראות את כל המחשב עם מערכת ההפעלה ה-xp (כדי שאוכל להעביר ממנו את החומר)? או שרק ייווסף כונן רשת שדרכו אני אוכל להעביר את החומר? 2) אני יודע שכדי ליצור רשת חוטית, צריך שבאחד המחשבים יהיו 2 כרטיסי רשת. אחד מחובר למודם, ואחד מחובר בחוט למחשב השני. איך זה עובד ברשת אלחוטית? האם אני צריך כרטיס רשת אלחוטית ב-2 המחשבים כדי ליצור את הרשת האלחוטית? 3) יש משהו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by X7-007,

אף אחד עדיין לא עשה יותר מ 20MB פס רוחב או יותר ? בא לי לראות אם באמת זה יכול להגיע להורדות האלו, שמישהו בעל חזון יוכל להראות לנו ולפתוח את העיניים שלנו, פשוט מעניין לראות את מהירות ההורדה של קובץ מסויים, לא באתר המחשת מהירות.

23. http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by RaZerz,

שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין "להאריך" כבל רשת באופן אלחוטי, כלומר קיים מודם עם יציאת רשת במקום א'. במקום ב' - מרחק 20 מטרים בערך ו- 3 קירות) ממקום א' בו המודם, קיים מחשב עם כרטיס רשת. חשבתי על מתג אלחוטי אך לא מצאתי דבר כזה - האם קיים? אולי קיימת דרך אחרת להעביר את האות מצד לצד? אני לא מעוניין בנתב אלחוטי או נתב בכלל, רק לחבר את המחשב למודם במרחק שכזה. כבל רשת לא מסתדר מבחינה אסתטית ומרחק דרך הקירות, המיקום בעייתי. תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים