עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אנשים. אני רוצה לשים סיסמה לנתב האלחוטי כדי לא לאפשר לאנשים להתחבר אליו. ניסיתי לבדוק בחוברת הוראות (לינק לחוברת הוראות בתחתית ההודעה) באתר של SMC, אבל לא הבנתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין איפה בדף ההגדרות של הראוטר אני בוחר סיסמה לנתב? תודה!! חוברת ההוראות של הנתב (אנגלית): http://www.smc.com/files/AQ/WBR14G_MN.pdf

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avirokach,

יש לי כרגע הוטבוקס שמשמש בתור ראוטר אלחוטי ומודם שכרגע מחוברים אליו מחשב אישי ועוד כמה באלחוטי. אני רוצה להוסיף לרשת שלי עוד ראוטר אלחוטי עם SSID שונה וחשבתי לקנות משהו ולחבר אותו להוטבוקס. הבעיה שלי היא שאני לא רוצה שמי שיתחבר לראוטר החדש יראה ובטח לא יוכל לגשת למחשבים שמחוברים להוטבוקס. איך אני עושה את כל הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Riddler,

הי, בעקבות ההודעה הזו עלה בי הרצון לנסות ולהחכים קצת בנושא סניפינג. יש לי רשת ביתית המורכבת מנתב Level One WBR3408, שני מחשבים עם ויסטה, אחד עם XP ועוד לפטופ. אני רוצה לנסות להסניף מידע שעובר בין הנתב לאחד המחשבים, לא ממש משנה לי איזה. הכל קורה ברשת הפנימית כמובן, כך שהנתב מבחינתי לא לוקח חלק במשחק. בתור צעד ראשון, אני רוצה להסניף מידע שמגיע למחשב שעליו אני עובד, ואח"כ לנסות להסניף מידע למחשב אחר ברשת. האם אני צריך להתקין משהו על המחשב בשביל זה, או שזה נעשה דרך CMD? איך אני מנתח את מה שאני מוצא (למשל, איזו חבילה נשלחה מאיפה, ומה התוכן שלה (או נניח - מה הפרוטוקול של תוכן החבילה)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by bv_beaver,

הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בזק נותנת נתב משולב (המודם ADSL כבר בפנים.......) תוצרת סימנס, בהתחיבות לשנתיים במחיר של 10 ש"ח לחודש למי שמחובר ב-1.5 או ללא תוספת למי שמשלם כבר על מהירות תשתית 2.5. מסביב אני רואה לא מעט נתבים כאלו משדרים כך שזה כנראה די פופולרי. ברגע זה אני נמצא על רשת כזו של אחד השכנים - לא יודע מי בדיוק - שלא לימדו אותו להשתמש לפחות ב WEP . מה דעתכם על הנתב הזה? בהנחה שאין כוונה לרדת מתשתית ADSL , נשמע על פניו מענין. יש חוות דעת בהיבט הטכני?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מדובר במדפסת Samsung CLP-510 מדפסת לייזר צבעונית,אוקי אז ככה יש מחשב נייח שלי כביכול ומחשב נייד . כל פעם שאני רוצה להדפיס דפים דרך המחשב הנייד המדפסת לא מזוהה בנייד ורק כאשר לוחצים ב"הפעלה" 10.0.0.1\\ (או שזה הפוך אני כבר לא זוכר) אז שם אני שם את המשתמש והסיסמא מהמחשב הנייח ורק אז המחשב הנייד מזהה את המדפסת...כאילו אין שיתוף בין שני המחשבים למרות שכבר דיברתי עם תומך והוא הגדיר ביחד איתי רשת ביתית. בבזק לא הצליחו לפתור את הבעיה והפנו אותי למייקרוסופט אז חשבתי במקום להסתובב בין כל מרכזי התמיכה בעולם כדאי לי לנסות פה... כי לי כבר נמאס להקליד 10.0.0.1 כל פעם שהמחשב הנייד נדלק מחדש וכד'. תודות מראש ואני אבין אם הבעיה לא פתירה...בעע

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ori24,

שלום לכולם, היום שידרגתי למהירות 15MB אך לדעתי אני לא מגיע לקצב הורדה מקסימלית. עד היום בצהריים גלשתי במהירות 10 MB ותמיד הורדתי על מקס שזה 1.1-1.25 MB גם בהורדות ישירות וגם בביטורנט. כעת ב15MB אני מוריד בין 1.4-1.7 MB כאשר בפועל אני צריך לקבל 1.85 במקס. בבדיקה של בזק ונטוזיון אני כן רואה שאני גולש על 15MB. האם המהירות של ההורדה היא בסדר לדעתכם? לא יודע נראה לי איטי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Zeos100,

איך מעירים (WakeUp) מחשב דרך רשת(Lan) ? ברשת ישנם 3 מחשבים : 1 - WinXP 2 - WinME 3 - Win98se מישהו מכיר דרך/תוכנה/או כול דבר אחר להעיר את מחשב הXP משאר המחשבים (הכי חשוב זה האופציה ממחשב WinME) ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני לא הצלחתי לפתוח פורטים בפייר וואל המובנה בנתב הזה אולי אני לא מגדיר את ההגדרות טוב, אני לא יודע אולי תייעצו לי כיצד לפתוח את הפורטים, או בכלל כיצד לבטל את הפייר וואל ? אני מצטרף תמונה של המקום שבו, לדעתי, מגדירים את הפורטים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by anton11,

שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הנני מעוניין להגדיר שיתוף קבצים בין שני מחשבים בבית. על מחשב אחד מותקן WIN XP SP3 ועל השני WIN VISTA. המחשבים פיזית מחוברים לאותו נתב Linksys WRT54GL. ובנתיים אינני מצליח לעשות זאת. המטרה בנתיים היא להגדיר שדרך מחשב אחד אוכל לגשת לשני ולהעתיק קבצים לאחד. פחות חשוב הפוך. השאלה איך אני עושה זאת. נ.ב. קראתי בעזרה של וינדוס שאני צריך להתקין את התוסף Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder (KB922120) על הWIN XP, אך כשאני בא לעשות זאת הוא מונע ממני בטענה שהSP הנוכחי שלי מעודכן יותר מהתוסף עצמו.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ledan1991,

פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Mortar,

למזלי נפטרתי מה XP והתקנתי לי פה WIN2K PRO אבל הדיון הזה נפתח בשביל חבר שלי שמשהו מאוד מוזר קורה עם האינטרנט שלו, בכל אופן זה הסיפור, כמו רבים מאיתנו גם הוא משחק ברשת CS אבל אין כל כך קשר למשחק, אחרי דיי הרבה זמן עם 56K הוא עבר לADSL, המודם הוא ALCATEL HOME TOUCH עם כרטיס רשת כמובן וחיבור של 012 0.5Mbit, המחשב שלו היה p3 450, voodoo 3 3000 , 192 SD RAM ואיזה כרטיס קול מסתורי מהמאה הקודמת ;D בקיצור היה לו XP והפינג קופץ 60-140 אפילו 200, טוב אז חשבתי שזה בעיה של ה XP + ADSL אז עדכנתי לו דריברים נסיתי לסדר את כל האפשרויות וכל העידכונים בשביל המחשב אבל הפינג קופץ, לא ידענו מה לעשות אז בגלל שהמחשב היה גם ככה גוסס החלטנו לפרמט להתקין WIN2K PRO ולהתחיל מחדש, טוב אז פירמטנו והת…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איזה סוג כרטיס רשת אלחוטי אמין ויציב יותר, PCI או USB? ואיך הנתב הזה: Edimax BR6204WG הוא אמור לשמש לרשת ביתית בין שלושה חדשים באותה קומה, 15 מטר בערך, הוא מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MichaelZ,

כיוון שהתקציב הוא גמיש, אני מעדיף משהו עם תמיכה ב-600 MBPS. יחד עם זאת אני לא רוצה לזרוק כסף על משהו שהוא סתם יקר, לכן אסתפק גם ב-300 MBPS. משהו שאני רוצה להתחבר אליו תומך בתקני אבטחה WPA2-PSK, WEP 64/128, WPA-PSK. לא יודע מהו הטוב מביניהם, אבל אני רוצה נתב שתומך בתקן הכי טוב ברשימה. הטווח יהיה 10-12 מטר בלבד, "דרך אוויר" ולפעמים "אנשים". אני מעדיף משהו שאפשר להזמין דרך הרשת (גם מחו"ל). העלות שחשבתי עליה היא 300 ש"ח, אך כמו שציינתי, התקציב הוא גמיש. יש לי כרטיס רשת 1Gbps ויציאות USB3 פנויות, כל השאר במפרט. אפשר לקבל המלצה לנתב אמין ומאובטח היטב? נ.ב. אני מנוי לחבילת אבטחה של McAfee. אם ידוע שנתב מסויים מסרב להסתדר עם ה-Firewall שלהם - לא רוצה אותו!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by giliboy,

שידרגתי את המודם שלי לפרו ועכשיו אני לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dans41,

שלום, בחדר שלי (ממ"ד) אני מחובר לאינטרנט בעזרת home plug, הבעיה זה שאני צריך יותר מכניסה אחת. כרגע רק המחשב מחובר אבל אני צריך עוד כניסות, חשבתי לחבר מפצל RJ45 ל home plug בחדר שלי ובחדר בו נמצא הראוטר הוא יתחבר כרגיל. אני רק רוצה לוודא שזה לא יאט את האינטרנט (לי דווקא נראה שזה יאט משמעותית משום מה). והאם יש פתרון אחר, אפשר לחבר מודם חוטי (בלי wifi) אבל שיהיה על אותה התשתית וכו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. להלן 2 פרוייקטים שעשיתי עם מחשבי פנטיום 2 ו 3 תהנו!! מדובר במחשב פנטיום 2 333 עם 32 מ"ב RAM כןכן 32.... הוא משרת מדפסת לייזר פרללית אינו מכיל דיסק קשיח והתוכנה נטענת מכונן 1.44!!! חיסרון לא עובד עם מדפסות USB. המחשב הירוק הינו הNAS מבוסס FREENAS מחשב פנטיום 3 866 עם 384 מ"ב מערכת הFREENAS עולה מDOK של 64מ"ב ניתן לראות את הDOK מחובר באזיקון לרמקול ואת כרטיס הIDE PCI יש לציין שהמערכת לא עובדת עם הכרטיס של VIA שכולל 2 מחברי SATA וIDE 1 המחשב הלבן למטה הינו פנטיום 1000 עם 768 מ"ב זיכרון וכרטיס מטרוקס לעריכה אך עליו לא אפרט

21. שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by avz,

יש לי מדפסת סמסונג ML4050N שאני רןצה לחבר לנתב הביתי שלי טיפילינק TL-WR841N . אשמח (מאד) לקבל הסבר איך אני צריך לעשות את זה. איך אני יכול לדעת איזה כתובתIP אני צריך לתת לדפסת, איזה SUBNET ןאיזה GATEWAY. לחילופין, אם תןכלו להפנות אותי לאתר שמדריך איך לעשות זאת. תןדה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, לי ולשכן שלי יש חיבורים נפרדים ב-ADSL לאינטרנט ושנינו רוצים לשתף אחד את השני ברשת האלחוטית, כך שכל מחשב מחובר לראוטר שלו ע"י חוט, ובמידה והרשת מתנתקת לו, הוא יתחבר לרשת ע"י הראוטר האלחוטי של השכן. המרחק בין הבתים הוא בערך 20 מטר ויש כביש שמפריד ביניהם, הראוטר אמור להיות בתוך חדר פנימי בבית (לא ממ"ד) לשנינו יש במחשב מערכת הפעלה Windows 7, ו-IP קבוע. אנחנו רוצים שלא משנה מה יקרה, תמיד נגבה אחד את השני במקרה שאחד יתנתק. קודם כל, האם Windows 7 מאפשרת חיבור לרשת חוטית ואלחוטית במקביל, כך שכשאחד מנותק מהרשת המחשב מתחבר לשני? האם צריך להגדיר משהו מיוחד בראוטר? איזה סוג של ראוטרים אלחוטיים יוכלו לתקשר במרחק כזה? (בתקן N) אם יש לכם המלצה לראוטר טוב שמשדר בעוצמה גבוהה המחיר ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אני רוצה לבדוק את תקינות/מהירות הרשת שלי בין שני מחשבים. האם יש תוכנה שבודקת את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by joniii,

אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים