רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להרים אתר שקשור לימי הולדת ושמעתי שאפשר להעלות דומיין שלם בעברית. מי שמע. איפה למה ואיך? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמים לי בדירה עוד יומיים את ה-12 מגה של הוט,ויש לי נתב של D-LINK 2650U שקיבלתי מבזק ויש לי כמה שאלות: 1.האם הנתב הנ"ל יתמוך במהירות מלאה של 12 מגה? 2.אם לא,איזה נתב כן יתמוך והוא לא יקר מדי מקסימום 200 ש"ח 3.הציעו לי גם מהוט ב-10 ש"ח לחודש נתב שלהם,בהתחלה סירבתי אבל עכשיו אני רואה באינטרנט שלא בטוח שהנתב שלי יעבוד אז אני חושב לקחת כי זה 120 ש"ח,מישהו יכול לפרט לי איזה נתב זה והאם אולי כדאי לקחת דווקא אותו ולא לקנות במקום אחר? 4.ראיתי הרבה דברים באינטרנט על הדבר הזה שנקרא L2TP,מישהו יכול להסביר לי מה זה,האם אני אצטרך להשתמש בזה,איך עושים את זה ואיזה נתב תומך בזה? תודה רבה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס - TRENDnet TEW-645UB אני מעוניין בלקנות כרטיס HIGH GAIN שהוא USB אם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע - אשמח גם לקרוא הצעות נוספות לכרטיס עם אנטנה HIGH GAIN מחיר - מאות שקלים (גמיש) תודה מראש, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מזמן לא נכנסתי לאתר ואני מקווה שההודעה הזאת היא בגדר החוקי פה. אני לא בא לפרסם מוצר אלא לשתף משתמשים שהיו רוצים ליהנות משירותים באינטרנט שניתנים רק לגולשים ממדינות מסוימות. הכל התחיל מגלישה לאתר של ה BBC שם גיליתי שכגולש מישראל אני לא יכול ליהנות מצפייה במס' ערוצים המשודרים חי ומתוכניוית מוקלטות. היות ולא מזמן התנתקתי מהכבלים, רציתי לספק את התיאבון שלי לקצת טלויזיה מחו"ל. ידעתי שיש כל מני אתרים שם אפשר לראות בחלוניות קטנות ומפוקסלות שידורים של תחנות שאיש לא שמע עליהן אבל מה שראיתי באתר של ה BBC עשה לי תיאבון. איכות מצויינת (צריך חיבור סביר) של ערוצים טובים ואפילו מבחר תוכניות ב HD. נמאס לי לראות את ההודעות שאני ממדינה בה השירותים לא ניתנים וחיפשתי פיתרון. ידעתי גם על שרתי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט של 12 מגה, כל המחשבים עד כה היו נייחים ומוחברים דרך כבל רשת. אך כיום יש לאחותי מחשב נייד (פוזה) והיא רוצה גם אינטרנט אלחוטי. העניין הוא שאין טעם הרי להחליף את המודם+סוויץ שמשרתים אותי נאמנה לחיבור אלחוטי, אבל עם זאת מה כדאי לעשות\לקנות על מנת שאני יוכל לחבר לאחותי אינטרנט אלחוטי, וכמו כן לאייפון 4 שיבוא עלי לטובה במהרה בעתיד הקרוב? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בהוט חבילת אינטרנט של 1.5mb כאשר החיבור דרך מודם עם חייגן במחשב. אני מעוניין להוסיף נתב אלחוטי כדי שאוכל להתחבר גם דרך מחשב נייד. האם הוט יכולה לספק לי נתב אלחוטי או שעדיף לרכוש עצמאית?
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב רשת משולב של D-LINK מדגם DSL-2650U, לקחתי את הPRIMARY DNS של נטוויז'ן מהתמיכה והגדרתי IP סטטי למחשב (בין המחשב למודם), השתמשתי בIP הזה כדי לעשות FORWARD לפורט 28960 (בשביל לשפר אולי עוד יותר את הפינגים בCOD4), שמרתי ואיתחלתי את המודם והמחשב, הפורט מופיע ברשימת VIRTUAL SERVERS והכל טוב ויפה, אבל משום מה בCANYOUSEEME הפורט מזוהה כסגור, ובפינגים בקוד4 אין שום שינוי. בהגדרות הWAN לחיבור שלי במודם ניסיתי להוריד את הV מאפשרות הFIREWALL של המודם והעניין לא עזר. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותורת.. אתר שמאפשר להכניס כתובת של אתר שחסם את ישראל תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני קונה מארה"ב ראוטר אלחוטי, האם הוא יעבוד כמו שצריך בארץ, או שצריכה להיות התאמה מיוחדת? שיטה שהשתמשתי בה עד עתה היא, שאני פשוט עושה חיפוש של הדגם נרצוי ה ZAP, ואם אני מוצה שהוא נמכר בארץ אז אני יודע שהוא יעבוד כמו שצריך, אבל מה לגבי דגמים שאני לא מוצה ב ZAP, האם זה אומר שהם לא נתמכים או שפשוט לא מוכרים אותם מסיבה אחרת? אני מעוניין באחד מהדגמים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833162031 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833156249 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור חיבור FTP בין שני מחשבים, כיוון שאני לא מבין בזה כל כך, הייתי רוצה המלצה לתוכנת שרת (רצוי חינמית) גם הייתי רוצה שלמתחברים תהיה יכולת למחוק קבצים מהשרת (אם אפשרי). תודה קצת רקע... יש לי צורך לעשות סינכרון בין תיקיות בשני מחשבים שונים ברשת (Wi-Fi), ניסיתי בעזרת כונני רשת אבל העברת קבצים גדולים לפעמים קורסת או נהיית איטית מדי. אני משתמש בתוכנה AllWay Sync לצורך הזה, היא תומכת ב-FTP שאמור לתת מענה לבעיה שלי.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לSWITCH שיעבוד בכבלים 12MB ואפילו יותר תקציב מקס' 200 תודה מראש קנייה במרכז בבקשה להביא חנות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה. מישהו יודע ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי פורום יקר , התחדשי בנייד ראשון ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי (כי לא נעים לי להנות מה 10MB של השכנים מלמטה וצרך להדפיס ממנו לפעמים). המודם הוא מודם של כבלים thomson ללא חייגן . אין לי שמץ איזה פרוטוקול זה . (אשמח אם תאמרו לי ) דרישות : תקן N או G . אפשרות לכיבוי ה RF , אני לא אוהב קרינה מיותרת בלילה - חשוב . קליטה טוב במרחק הבית הוא דו-קומתי . תקציב - אין לי שמץ , אם אפשר אז כמה אופציות בכמה טווחי מחירים .. ערב מצויין !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות שיתוף אינטרנט מהחבילת אינטרנט והלפטופ שיש לי של אורנג' לטלפון תומך WIFI- ADHOC. וזאת מכיוון שאני לא רוצה לשלם פעמיים על חבילת DATA. האם זה אפשרי לעשות את זה? ואם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לנו ספק של 013 ותשתית של Hot. קיבלנו נתב Edimax דגם BR-6524n והיינו רוצים לחלק. תוכלו בבקשה לעזור לי איך להתקין ללא חייגן כל פעם? האם זה ל L2TP או PPoE או Dynamic IP... תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מהירות של 15 מגה מהספק בתשתית של 12 מגה של HOT תספק יותר ממהירות של 12 מגה? אני כמובן לא מצפה לעבור את ה12 מגה, אבל האם זה אומר שיהיה סיכוי גבוהה יותר שאני אנצל את מלוא ה12 מגה אם הספק שלי יספק לי יותר תעבורה?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני גולשת בשעות הפנאי שלי בעבודה דרך הראוטר שנמצא שם ועד שהנייד מצליח להתחבר לראוטר לוקח לפעמים גם 10 דקות (הוא רושם לי מייבא כתובת רשת) הבנתי שמקור הבעיה זה שהאות חלש ושמה שיכול לפתור את הבעיה זה בוסטר שיגביר את האות. האם זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-