עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הסיפור הוא שיש לי מצלמת IP ואין לי כתובת IP קבועה (עולה 40 שח בחודש) . כל עוד שאני משתמש בקליינט של dyndns שרץ על המחשב אין בעיה והתקשורת נשארת שבועות ללא בעיות. ברגע שאני משתמש בפיצ'ר שיש ברוטאר או במצלמה כדי לעדכן את האתר של dyndns כל כמה שעות האינטרנט קורס כליל וצריך לכבות ולהדליק את המודם של HOT והרוטר גם. אפילו קניתי את הרוטאר של linksis שמומלץ באתר של dyndns ובכל זאת זה נתקע. למישהו יש פה רעיון מה לעשות ??????

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  2. שלום לכולם, החלטתי לעשות מעשה ולרכוש חשבון פרימיום ב-Hotfile אחרי שהתחרפנתי כבר מכל ה-Captcha שלהם וזמני ההמתנה. אז הנה אני בא להוריד משהו ומצפה לראות מהירות של לפחות 1MB לשנייה ואני רואה שהוא בקושי מוריד ב-10kb. ואחרי זה הוא מתחיל בגלים, מתנתק, מתחיל להוריד במהירות 800Kb בערך לכמה שניות ואז יורד לאט ל-0 ומתנתק. אני משתמש ב-JDownloader בשביל ההורדות (הגדרתי את הפרימיום בתוכנה), אבל לא נראה לי שהבעיה בתוכנה כי גם אם אני מוריד ישירות מהדפדפן זה איטי. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by ScreameR,

אם אני כותב את האייפי החיצוני שלי בשורת הכתובת בדפדפן אני מגיע לעמוד הכניסה להגדרות הנתב, יש מצב שהוא פתוח לעולם? אם כן, איך אפשר לסגור את זה שהוא יהיה נגיש רק מבתוך הרשת?

5. תיאור המשרה: ניהול , אחזקה ואחריות על תשתיות WIN ווירטואליזציה. דרישות המשרה: - תואר ראשון בהנדת תוכנה/מדעי המחשב נסיון הכרחי: - ניסיון של 5-7 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות שרתי Windows - ניסיון הכרחי של 3-5 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות AD ו - EXCH - הכרות ברמה גבוהה של שרתי Windows - ניסיון מוכח בטכנולוגיות וירטואליזציה - יכולת לימוד נושאים חדשים ומתקדמים. - יכולת עבודה בצוות. - תודעת שרות גבוהה. - נכונות לעבוד בשעות חריגות. נסיון רצוי: - ניסיון בפיתוח בכלי מיקרוסופט - יתרון - יידע וניסיון בכתיבת מסמכי אפיון, תהליכים והוראות טכניות - יתרון - יכולת הובלת נושאים ופרויקטים ? יתרון. לפרטים נוספים והגשת מועמדות- yayosef@iai.co.il

6. Started by milgy,

שלום, ברצוני לבנות שרת אחסון ביתי שישמש לאחסון מדיה, תמונות,מוסיקה,סרטים וגיבוי מסמכים חשובים ברשותי מחשב פנטיום 3 שכבר אינו בשימוש וכן פנטיום 4 שגם כן אינו בשימוש אולם הייתי מעדיף להשתמש עם פנטיום 3 בגלל הביטים של צריכת חשמל, אמינות וטמפרטורת עבודה נמוכה יותר. הייתי רוצה להפוך אותו לשרת אחסון קבצים ביתי ואולי גם לראוטר ופיירוול ביתי אני מבין שמומלץ להשתמש במערכת לינוקס לצורך כך מכמה סיבות אבטחה טובה יותר אין ווירוסים ועבודה מהירה יותר השאלה היא באיזו מערכת לינוקס חינמית כדאי להשתמש והאם קיימת כזו שכל התכונות שציינתי כבר קיימות בה? תודה מראש שי מילגי

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שמעתי שהתקן יותר טוב רק אם יש לך יותר מ5 מגה מהירות, אני כרגע לא מדבר על שאפשר לקלוט גם מיותר מרחק. האם זה נכון? אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  8. Started by Classic notion,

שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה, לפני כן גלשתי על 1.5 מגה. כאשר גלשתי על 1.5 לאחרונה המהירות הייתה נמוכה משהייתה צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה, שם ייעצו לי לשנות בהגדרות ה local area connection את ה link speed/duplex mode ל 10 full mode. זה עבד וסידר לי את המהירות. כעת כששידרגתי ל10 מגה שמתי לב שמהירות ההורדה מתחילה מגבוה ויורדת הרבה מתחת למה שהיא צריכה להיות, לכן התקשרתי למוקד התמיכה ואמרו לי כמו שחשבתי, לשנות את ה speed/duplex mode הפעם ל 100 full mode. אולם זה לא עזר ואף האט את המהירות עוד יותר. הסיבה שאני משתמש בהגדרות ידניות ל speed/duplex mode היא שמשהו לא בסדר ככל הנראה בכרטיס הרשת שלי כפי שאמרו לי במוקד התמיכה. אשמח אם תוכ…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. Started by fenix5545,

היי אני רוצה להליף את הראוטר שלי יש לי קרגע ראוטר של אדימקס אחד החדשים שלהם אם 3 אנטנות והוא ניקנה אחרי רואטר גם חדש של אדימקס שכל הזמן עשה לנו (למשפחה שלי) בעיות של היתנתקות ונפלית רשת אז כשקנינו את זה (יחד אם שיקול של אבא שלי ועוד כמה גורמים) הלכנו אליו אחרי כמה ניסיונות רעים אם אדימקס למרות שהראוטר הקודם קודם שלנו שהיה גם אדימקס היה מעולה אבל הוא היתקל קל אז החלפנו ואני מדגיש שהראוטר הקודם שלנו (זה שהיה לפני הנוכחי) היה ב3 חודשים עד שהתחיל להימעס לנו וחלפנו וגם הראוטר הנוכחי שלנו עושה לנו בעיות הוא אומנם לא מיתנתק כל יום 10 פעמים כמו הקודם אלה פעם ב3 ימים אבל יש לו כל הזמן נפילות רשת יש לי אניטרנט של 5 מגה בקרוב אנחנו עוברים ל20 מגה אצל הוט (או משהוא בסביבות ה20 מגה) א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לדוד שלי יש בבית שלוש קומות כאשר בכל קומה יש כמה נקודות רשת, ז"א הראוטר שנצא בקומה בתחתונה יכול להתחבר בעזרת קבל מכל נקודת רשת לכל מחשב בבית. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר לנקודות רשת האלה משהו שיתן את אותו אפקט כמו שהראוטר נותן, מן מכשיר דמוי ראטור שיכול להתחבר לנקודות הרשת האלה ויכול לספק אינטרנט לכמה מחשבים באותה קומה. תודה

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה. אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש. פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב. אריאל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by igal_nazar,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?

13. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX, לא זוכר תדגם כרגע, אם זה רלוונטי אני ישלוף תדגם המדויק, שמחובר למודם של הכבלים ולעוד 3 מחשבים ומדפסת רשת (HP) שאלתי היא כזו, אני מעוניין לחבר עוד מחשבים לאותה הרשת.. עכשיו קראתי קצת על האבים וסוויצים והבנתי שהם פחות או יותר אותו הדבר.. השאלה היא האם אחד מהם רלוונטי אליי? כלומר איך אני עושה חיבור נכון של כל המחשבים (מדובר על כ-5-6 מחשבים, כשכרגע מחוברים רק 3 + מדפסת..) בלי לפגוע בביצועים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by MrAccident,

אני צריך רואטר אלחוטי בשביל לחבר מחשב שנמצא בחדר אחר בבית ויש לי כזה, והוא עושה כל מיני בעיות באינטרנט למרות שהמחשב שלי מחובר אליו ישירות. האם המתג גם עושה משהו עם האות או שהוא פשוט מחלק אותו? בקיצור - אם אני מחבר את המחשב שלי למתג (וגם את הראוטר) אז המחשב שלי יהיה מחובר ישירות למודם\אינטרנט?

15. Started by yk241,

שלום! ברשותי סוויטצ' וראוטר. אני מעוניין לחבר את הראוטר לסוויצ' כיצד עלי לעשות זאת? ראוטר: edimax br-6204wg תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום לכולם, בדיון קודם שפתחתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477657.0 (למה כל כך קשה לעשות פה קישור?) דיברתי על הצורך שלי להעביר קבצים ענקיים במהירות בין מחשבים ברשת האלחוטית שלי, ועל זה שהקצב נורא איטי (העברת קבצים בין שני מחשבים בקצב של 1.3MB/Sec). עזרו לי והמליצו (בעיקר Art Tatum) לעבור לרשת קווית Gbit. הלכתי עכשיו לפנדה לחפש כבלים, וראיתי שם כבל מוצלב, ונזכרתי שפעם, עוד לפני שהיו רשתות אלחוטיות ורשתות בכלל, היינו מחברים סתם מחשב למחשב ישירות עם כבל מוצלב (ואפילו, אם אני זוכר נכון, עם RS-232 ) עכשיו הפתרון של רשת קווית הוא נכון, ואני אגיע אליו אבל הוא עושה לי בלגאן בגלל הכבלים - אני צריך להעביר כבלים בצורה שלא תחרב לי את הבית. הייתה לי כבר רשת קוו…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Garm,

שלום, לאחרונה עקב שינוע נתב הD-Link שהשתמשנו בו עברנו לתצורה הבאה בבית: מודם/נתב: ECI B-Focus 270PR מפצל: דגם אקראי של Edimax שלא עושה דבר מלבד לאפשר חיבור של מספר מחשבים ברשותנו 2 מחשבים נייחים בהם מותקנת Windows XP העובדים כפי שעבדו עם נתב הD-Link ללא בעיות עם התצורה החדשה. אך המחשב הנייד עליו מותקנת Windows 7 מגלה "קשיים" רבים ביישומי אינטרנט שונים. בין השאר, לא ניתן להיכנס לGmail או לטעון סרטונים בYouTube (העמוד עצמו נטען, אך הסרטון מפסיק להטען לאחר השנייה הראשונה). כמו-כן, לעיתים האינטרנט על המחשב הנייד מפסיק להגיב לחלוטין בעוד הוא פועל כשורה במחשבים האחרים. לנייד אין בעיה להתחבר לאינטרנט ברשתות אחרות, בין אם ביתיות, ציבוריות או אקדמאיות. הבעיה הינה פרטנית לרשת…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  18. יש לי תשתית 12MB של הוט עם מודם מוטורולה וראוטר של EDIMAX. כשהתחברתי להוט לא יכולתי להגדיר חייגן בראוטר אז הגדירו לי DYNAMIC IP בחיבור MPLS. כרגע אני רוצה לחבר את המחשב ישירות למודם למען בדיקה אבל לא כל כך הבנתי איך. מאחר וכביכול אין לי חייגן בראוטר, אז גם לא אמור להיות חייגן במודם נכון? אז מה לעשות, פשוט לחבר את המודם למחשב ישירות ולחכות שיתחבר? או שאני צריך כן להגדיר איזשהו חייגן?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  19. מישהו אולי יכול להסביר את ההבדלים...? בגדול אני עובד כרגע באופציה של הARCHIVE והוא שומר לי את כל המיילים בתקיית ALL MAIL. תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום ובוקר טוב! יש ברשותי שתי מחשבים - אחד ממוקם בסלון והשני בחדר שינה כאשר הראשון מחובר עם כבל לראוטר והשני באמצעות כ.רשת אלחוטי. ברצוני לשתף את שני המחשבים שתהיה לי גישה למידע של שניהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני. נתקלתי בבעיה כאשר גיליתי שבWIN7 home premium הפונקציה הזאת לא קיימת ואני לא יכול לעשות את זה דרך הוינדוס. אשמח לקבל המלצה\הסבר לתוכנה אשר תפתור לי את הבעיה תודה והמשך יום מצויין לכולם!

21. הורדתי לגוגל כרום את התוספת Proxy Switchy! ולא השתמשתי בה בסופו של דבר משום שלא ממש הבנתי אותה, אז פשוט הסרתי אותה מהתוספות ועכשיו כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com אני רואה שכתוב Proxy: Suspected Network Sharing Device מישהו יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל? זאת רק דוגמא ממה שמופיע אצלי כשאני נכנס לwhatismyipaddress.com ,רק שאצלי בConnection כתוב Broadband תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by elior021,

היי יש לי ראוטר d link 2650 U לצורך הענין אני רוצה שתהיה לי אופציה לעבוד על המחשב שלי בremote desktop מכל מחשב אחר גם שלא ברשת שלי למשל אם אני יושב על מחשב של חבר אני יוכל להגיע למחשב שלי דרך IP או VPN ולעבוד עליו מרחוק. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אני מנסה לפתוח אתר על המחשב האישי שלי, אני משתמש בתוכנת סרבר: wampserver כל השירותים שלה: httpd == apache ו mysqld == mysql פתוחים ומאזינים ועובדים בפיירוואל של חלונות איפשרתי לשני השירותים להיות במצב האזנה ובראוטר האישי שלי אדימקס איפשרתי לפורט 80 להיות פתוח לרשת האינטרנט ולהפנות את כל החיבורים לאייפי הפנימי של המחשב האישי שלי שמתי לב ב netstat שפורט 80 במחשב שלי אכן מאזין ומקושר ל httpd אך משום מה מתי שאני מנסה להיכנס לאתר שלי, או לחילופין לבצע סריקת פורטים על גבי האייפי שלי לפורט 80 הוא מראה שהוא אינו פתוח.. תהיתי אם מישהו יכול להגיד לי אולי על אפשרות מסויימת מלבד port fowarding שצריכים לבצע על הראוטר או שיש בכלל בעיה כלשהי אחרת.. אני משתמש בחלונות אקספי חבילה 3.. תודה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם WPA1 תומך בהעברת נתונים של 300Mbps בתקן N??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים