עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!

2. Started by מכבי חיפה,

אני גר בחור בארץ ואין פה תשתית לא של בזק ולא של הוט. יש לי בבית מחשב נייד וסוני 3. האם כדאי להתחייב ל MIFI ל 10G בפלאפון ?! (זה עולה 139 לחודש) מישהו ניסה את זה פעם ?!

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by efee123,

שלום לאחרונה שדרגתי חבילת גלישה מ-2.5 ל-5 מגה. ומאז ששדרגתי האימיול הפסיק להוריד על מהירות נורמאלית גם לקבצים שיש להם מאות מקורות. הוא מוצא מקורות, מתחבר לשרת, לא מוגבל בחומת אש. הכל התחיל מאז השדרוג.. קבצים שהוא היה מוריד במהירות של 130 ק"ב לפחות יורדים עכשיו במהירות של 0.1 ק"ב. דרך אגב ב-speedtest ping-21 מהירות הורדה-4.6+ למישהו יש פתרון לבעיה? תודה!

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  4. כותורת.. אתר שמאפשר להכניס כתובת של אתר שחסם את ישראל תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  5. כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by arik100,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Dimka,

שלום לכולם, אני מעוניין ליצור חיבור FTP בין שני מחשבים, כיוון שאני לא מבין בזה כל כך, הייתי רוצה המלצה לתוכנת שרת (רצוי חינמית) גם הייתי רוצה שלמתחברים תהיה יכולת למחוק קבצים מהשרת (אם אפשרי). תודה קצת רקע... יש לי צורך לעשות סינכרון בין תיקיות בשני מחשבים שונים ברשת (Wi-Fi), ניסיתי בעזרת כונני רשת אבל העברת קבצים גדולים לפעמים קורסת או נהיית איטית מדי. אני משתמש בתוכנה AllWay Sync לצורך הזה, היא תומכת ב-FTP שאמור לתת מענה לבעיה שלי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??

9. Started by football,

שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני מנסה לעשות שיתוף אינטרנט מהחבילת אינטרנט והלפטופ שיש לי של אורנג' לטלפון תומך WIFI- ADHOC. וזאת מכיוון שאני לא רוצה לשלם פעמיים על חבילת DATA. האם זה אפשרי לעשות את זה? ואם כן איך?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. אני גולשת בשעות הפנאי שלי בעבודה דרך הראוטר שנמצא שם ועד שהנייד מצליח להתחבר לראוטר לוקח לפעמים גם 10 דקות (הוא רושם לי מייבא כתובת רשת) הבנתי שמקור הבעיה זה שהאות חלש ושמה שיכול לפתור את הבעיה זה בוסטר שיגביר את האות. האם זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by habarbash,

שלום, רציתי לדעת אם אני קונה מארה"ב ראוטר אלחוטי, האם הוא יעבוד כמו שצריך בארץ, או שצריכה להיות התאמה מיוחדת? שיטה שהשתמשתי בה עד עתה היא, שאני פשוט עושה חיפוש של הדגם נרצוי ה ZAP, ואם אני מוצה שהוא נמכר בארץ אז אני יודע שהוא יעבוד כמו שצריך, אבל מה לגבי דגמים שאני לא מוצה ב ZAP, האם זה אומר שהם לא נתמכים או שפשוט לא מוכרים אותם מסיבה אחרת? אני מעוניין באחד מהדגמים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833162031 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833156249 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Offens1ve,

רכשתי כרטיס רשת של edimax 7118UN (מחירו 209) שלפי מחירו הגבוהה ציפיתי שיימצא לי כמות גבוהה של רשתות. הוא מוצא לי רק 12 רשתות. לעומת האנטנה הפשוטה שמגיעה עם האקסטרימר (שמחירה 99 ש"ח) זה כלום, הכרטיס רשת של האקסטרימר מוצא לי יותר מ23 רשתות!! וגם עם קליטה ומהירות יותר גבוהה מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הסוגיה הזו?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by sdfzxc,

שלום, אני לא מבין בכלל בכל התחום של ראוטרים, לכן אני זקוק לעצתכם. יש לי אינטרנט במחשב הנייח, ואני רוצה "להפיץ" אותו למחשב נייד בודד ברחבי הבית, ולכן אני מחפש ראוטר אלחוטי. מדובר בבית חד קומתי, בעל 5 חדרים. משיטוטים וקריאה ברשת, חשבתי לקחת את Edimax BR-6204Wg 54Mbps שעלותו 172 שח אשמח לקבל חוות דעת, וכמובן אלטרנטיבות אם יש. תודה, לירן!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  16. השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by Rony55,

שלום לכולם. יש לנו ספק של 013 ותשתית של Hot. קיבלנו נתב Edimax דגם BR-6524n והיינו רוצים לחלק. תוכלו בבקשה לעזור לי איך להתקין ללא חייגן כל פעם? האם זה ל L2TP או PPoE או Dynamic IP... תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by amisha,

היי פורום יקר , התחדשי בנייד ראשון ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי (כי לא נעים לי להנות מה 10MB של השכנים מלמטה וצרך להדפיס ממנו לפעמים). המודם הוא מודם של כבלים thomson ללא חייגן . אין לי שמץ איזה פרוטוקול זה . (אשמח אם תאמרו לי ) דרישות : תקן N או G . אפשרות לכיבוי ה RF , אני לא אוהב קרינה מיותרת בלילה - חשוב . קליטה טוב במרחק הבית הוא דו-קומתי . תקציב - אין לי שמץ , אם אפשר אז כמה אופציות בכמה טווחי מחירים .. ערב מצויין !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. את ההודעה לכאן, דרך אגב..(אני יודעת שאני לא אמורה לשים הודעות כפולות) בכל מקרה,הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tanz,

קיים: 1. ראוטר D-Link DSL-2650U האחראי על הWAN 2. מודם Motorola SURFboard SB4200 3. חיבור לאינטרנט של "הוט" (L2TP) האם אפשר להגדיר את הראוטר בצורה כזו, שיוכל להתחבר לאינטרנט דרך L2TP, כאשר המודם פשוט מחובר לכניסת Eth כלשהיא? יש לי הרגשה כי השאלה יכולה להיות ממש מגוחת וחסרת משמעות, אך לצערי אני רחוק מדיי מעולם המחשבים בכדי להבין זאת בעצמי :-). בתודה מראש.

21. שלום, רציתי לדעת אם מהירות של 15 מגה מהספק בתשתית של 12 מגה של HOT תספק יותר ממהירות של 12 מגה? אני כמובן לא מצפה לעבור את ה12 מגה, אבל האם זה אומר שיהיה סיכוי גבוהה יותר שאני אנצל את מלוא ה12 מגה אם הספק שלי יספק לי יותר תעבורה?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אני כנראה עובר לתשתית בזק של ngn ורציתי לדעת איך הראוטר הזה עובד איתם? הנציגה הציעה לי ראוטר של dlink. האם הראוטר שלי אמור לעבוד טוב עם בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kalen,

שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה. מישהו יודע ?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.