עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by xeconz,

קראתי מדריך באתר PORT FORWARD על איך לפתוח פורטים ל utorrent, הגעתי לשלב הזה: ואין לי מושג מה להכניס בפרטים שם, נגיד ב Name או ב Prv ip, אם אתם יכולים תגידו לי מה לכתוב בכל אחד מהם, יש לי ראוטר D-LINK DI-524, יש מחשב נייד שמתחבר לרשת אצלי, בקיצור השאלה בגדול זה איך מהשלב שהגעתי אליו לפתוח פורטים ל utorrent ושלא יקרה מצב שהמחשב השני לא יוכל להתחבר אלי ולא יהיה לו אנטרנט, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Yarden,

בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by Snirz,

טוב אז ככה אני דיי משגע את האתר כבר כי אני חדש כאן פתחתי כבר נושא כזה בתמיכה תכנית אבל זה לא ממש קשור לשם אז אני מצטער עם זה מפריע לפתוח גם כאן אבל אני מוצא לנכון שזה יותר מתאים לכאן. אז ככה יש לי כמה בעיות הראשונה היא שיש לי רשת ביתית שעובדת על שני כרטיסי רשת אצלי במחשב וכרטיס אחד אצל אחי על המחשב. העניין הוא כזה אתמול שאלתי לגבי זה שהווינדואס שלי עולה לאט לוקח לו זמן לעלות ורון 26 נתן תשובה הגיונית שאני צריך לתת למחשב שלי אי פי קבוע. עכשיו אני לא יכול לעשות זאת כי ברגע שאני עושה את זה אחי מתנתק מהאינטרנט רציתי לדעת איזה דרך עם בכלל אפשר לתת אי פי קבוע לכל השלוש כרטיסי רשת שניים אצלי אחד לאחי ואיך בכלל אני פותח רשת בצורה הטובה ביותר. הבעיה השניה היא שבגלל שלאחי אין אי פ…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. רכשתי לא מזמן ראוטר של בזק החדש הנקרא D-LINK 6850u,נתב זה הוא הראשי, ואני רוצה לחבר אליו את הנתב Netgear DGN2200V1 ולהפך את ה-Netgear לנקודת גישה AP שניהם מחוברים בכבל רשת? איך אני עושה אתה זה?

• 5 תגובות
    • 9.4k צפיות
  5. ברשותי שני מודמים ADSL מסוג אלקטל האם זה אפשרי להתחבר בעזרת שניהם לאינטרנט בו זמנית על אותו הקו???

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by psychuil,

מה מומלץ? כנראה שאקנה בKSP, אז אשמח למשהו מהמלאי שלהם.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  7. שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. חברה HELP לא עובד לי האימיול אחרי שהתקנתי ראוטר הראוטר מסוג DI-604 צריך עזרה...

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by daniel_com12,

שלום שמי דניאל! וישנו אתר FXP כאשר אני רוצה להכנס לאליו אז זמן הטעינה שלו הרבה הרבה זמן! ולבסוף אין כלום והמסך משאר לבן.. אם משהו יכול לעזור לי ממש אודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Biatch,

אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by valorien,

שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  12. איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. Started by yirmi_opp,

אני רוצה לפתוח פורט מסויים - זה שגורם לבעיית הLowID באימיול. כיצד אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  14. Started by D.r Bit,

שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???

15. האם WIDI נותן איכות תמונה טובה ? עובד אלחוטי כמה מטר בפועל ? http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html מחשבים שולחניים של אינטל הדור של אוגוסט 2015 איזה מומלץ עם WIDI ? האם WIFI במחשב לראות סרטים לטלוויזיה אפשרי ? או שזה מיועד רק להעברה מסרים ל-אינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, קיבלתי ראוטר ROTAL 1025W ורציתי לדעת מה חשוב להגדיר בו. כרגע מחוברים שני מחשבים אליו ובניהם כבר יש רשת. שאלה נוספת שיש לי היא איך אפשר להחליף IP עם הראוטר. במודם הקודם שהיה לי (BFOCUS 270) כאשר הייתי לוחץ בממשק על SAVE AND REBOOT אז התחלף לי ה IP בממשק של ROTAL גם יש אפשרות של REBOOT אבל ה IP לא משתנה.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by KrackeR,

יש לי חדר בממד של הבית, האינטרנט בבית הוא אלחוטי ואני קולט ברוב חלקי הבית את האות אבל בממד אני לא קולט כמעט בכלל. הראוטר נמצא בקומה העליונה אני יודע שיש כמה פתרונות, רפיטר, רשת חשמל, רשת טלפון אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה? ואיפה אפשר להשיג את המכשירים?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ran1809,

יש לי בעייה כזו בבית יש לי רואטר והכל עובד כמו שצריך עכשיו אני אצל חבר ואני מוצא פה רשת ואני מגיע לאיכול קליטה טובה הוא מוצא את הרשת ומתחבר אליה למקומי בלבד ולא נותן לי גישה לאינטרנט יש לי ווינדווס ויסטה אם זה עוזר?? למה הוא לא מתחבר לי לאינטרנט עצמו והוא רק מתחבר לרשת?!?! יש לציין שבעבר התחברתי לרשת זו תודה רן

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  19. ובכן כאשר מחפשים (במקומות שונים) רשתות לעיטים מופיע הרשת "Free Public WiFi" כמובן שלא מדובר בשירות גלישה באינטרנט חינם אלה מעין לכידה לחיבור למחשב נוסף. מישהוא נתקל בזה ? קראו את המאמר הבא: http://blogs.chron.com/techblog/archives/2006/09/free_public_wif.html [br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 12:48:16 מצאתי :שימו לב מעניין מאוד וכדאי להזהר! http://www.nmrc.org/pub/advise/20060114.txt הערה נוספת, זה יכול להגיע בשמות SSID אחרים ומגוונים....

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by lumi,

אני מבצע שדרוג של חיבור האינטרנט שלי מכבלים 750 ל adsl 1.5 :clapper: בבזק הציעו לי את שני המודמים סמסונג usb ןעוד אחד שאני לא זוכר את שמו בחיבור לכרטיס רשת, בבית יש לי רשת של 2 מחשבים עם xp, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  21. אני מעוניין להשמיע לחבר שיר בלי שהוא יאלץ להוריד אותו למחשב - פשוט לתת לו לינק ושהוא יוכל לשמוע אותו בסטרימינג באיכות גבוהה. אשמח לדעת האם יש שירות שמאפשר זאת - עדיף חינמי כמובן. אני מכיר את אתרי השיתוף/איחסון החינמיים וכמובן שאפשר לשלוח אותו ב-1000 דרכים אבל זה לא מה שמעניין אותי. תודה!

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

אני מנסה להכנס ל http://192.168.1.1/ ומקבל The page cannot be displayed מה קרה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. יש ברשותי מודם/ראוטר של אלקטל ספיד טאץ' 510, לאחר שנתיים של אמינות הפסיק המודם לתפקד כנתב למשך כשבועיים לאחר מכן חזר ועבד ON AND OFF. החלפתי אותו בבזקסטור אך זה גם לא עזר ולא מצאו פתרון לבעיה. כמודם לכל דבר המכשיר עבד מצוין , אבל כיוון שאני עובד עם עוד מחשב נאלצתי לקנות ראוטר, ובחרתי בדגם שציינתי בנושא האשכול. מהיום שהתחלתי להשתמש בו אני נתקל לפרקים רבים מאוד בגלישה איטית ביותר. האם אתם/ן מכירים/ות דבר דומה? אשמח לכל עזרה בנושא. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. ערב טוב, היום התחברתי לשירות במהירות 100 מ"ב של אקספון, לאחר שטכנאי של בזק ביקר וביצע התקנה ובדיקת תשתית. כאשר חיברתי את המודם-ראוטר המדובר בחיבור קווי למחשב, קיבלתי מהירות גלישה שנעה בין 65-75 מ"ב, ואילו כשעברתי לגלישה אלחוטית אני מקבל מהירות שנעה בין 5-20 מ"ב... מה הסיבה לכך? האם שינוי הגדרות בראוטר יכול לשנות את המצב? שיטת האבטחה הנוכחית היא WPA2-PSK. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.