רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
חיברתי אנטנה trendnet TEW-AO12O לראוטר של Edimax AR-7265WnA והתקנתי אותו על עמוד בגובה 5 מטר ואפילו שעומדים 10 מטר ממנו קולטים רק 50% אבל ברגע שמורידים אותו לגובה של מטר אז קולטים טוב אבל לא למרחק גדול. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית קווית ואלחוטית בבית בין 4 מחשבים נייחים ונייד אלחוטי. הוספתי עכשיו גם HTPC בסלון אך הכבל תקשורת שהשחלתי בקירות לא יכולים להגיע לנתב בגלל שהצינורות בקיר עמוסים באותו מקום. הכבל תקשורת מגיע עד קופסת ביניים, ששם יש כבל אחר שמגיע מחדר אחר וממשיך עד לנתב (אין עוד מקום לעוד כבל ולא מתאים לי לחצוב בקיר). חתכתי את הכבל שמגיע מהחדר ילדים ל-2 ועכשיו אני מבין שאני צריך: * hub שמנתב בין מחשב בחדר וה-HTPC אל הנתב, ולא מצאתי באינטרנט אחד קטן שיכנס לקופסת הביינים (הכי קטן שמצאתי זה סוויץ עם 4 פורטים בגודל 10*8 ס"מ). * אייך הוא יקבל מתח? (אין לי שם נקודת מתח)? האם יש על סוללות? * האם מספיק 10/100 או שיש גם 1000? היום אני עובד בבית עם 1G פנימי ו-10M חיצוני. אודה לכם…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום! יש לי היום 2.5 מגה ב 013 והוט. אני רוצה לשדרג ל 5 מגה. שמתי לב שעד היום לא קיבלתי תמיד את המהירות ששילמתי עליה ואני מניח שאצל כל הספקיות המצב דומה. השאלה היא האם יש לכם המלצה לספק פחות גרוע מכולם, או שכולם פחות או יותר אותו דבר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה TP-LINKE 1043ND החלפתי לו את האנטנות לשלושה אנטנות של 16DBI ולמרות זאת איכות הקליטה לא השתפרה ואפילו ירדה קצת, למה זה ואיך אני יכול לשפר את איכות הקליטה בעזרת האנטנות האלה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי חבילת גלישה מ-2.5 ל-5 מגה. ומאז ששדרגתי האימיול הפסיק להוריד על מהירות נורמאלית גם לקבצים שיש להם מאות מקורות. הוא מוצא מקורות, מתחבר לשרת, לא מוגבל בחומת אש. הכל התחיל מאז השדרוג.. קבצים שהוא היה מוריד במהירות של 130 ק"ב לפחות יורדים עכשיו במהירות של 0.1 ק"ב. דרך אגב ב-speedtest ping-21 מהירות הורדה-4.6+ למישהו יש פתרון לבעיה? תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=at20101102_02 לצאת בהצהרות זה יפה מאוד, השאלה מה יקרה בפועל. לוחות זמנים? לא כאן. בינתיים רק בגדר הצהרה. דבר נוסף הוא המחיר, אמנם אני לא מבין גדול בעלות של פריסת כבל תת ימי אבל נראה לי שהיא יותר מ-100 מליון דולר שמצוינים בכתבה, תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה אם נרצה להאמין בכך (אני ספקן, אבל הלוואי שזה יקרה) אז אולי יזוז משהו בשוק האינטרנט ולא יהיה לנאוטילוס מונופול על אספקת רוחב הפס.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי). המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו). במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר tplink1043nd לפני שבועיים בערך, עכשיו רציתי לדעת אם הוא יהיה שימושי כאשר אני עובר לתשתית בזק כי שמעתי שיש שם אפשרות של מודם+ראוטר. מה זאת האופציה הזאת? אני בינתיים הייתי רגיל להוט שהיה לי מודם וראוטר בנפרד האם עכשיו יהיה שימוש לראוטר שלי? או שסתם קניתי אותו? ואיזה אופציה יותר טובה, מודם משולב עם ראוטר או מודם וראוטר בנפרד? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם עוד מישהו חווה איטיות מחרידה בהורדת קבצים משרתים בחו"ל לדוגמה? מיקרוסופט אדובי קורל אנבידה לא עובר ת30K
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו גלשתי דרך ADSL במהירות 5 מגה עם בזק בינלאומי. אין לי תשתית של NGN ביישוב שאני גר בו, אז בחרתי ב UFI של הוט במהירות 12 מגה. רכשתי כבר חבילה של הוט (במחיר של 106 שקל- תשתית+ טלפון 1000 דק') אך עכשיו אני בהתלבטות לגביי הספק... דרך בזק בין לאומי אני יכול לקבל מהירות 12 מגה במחיר של 50 שקל בחודש אך בהתחייבות לשנתיים (!). דרך טריפל סי (ספק שלא הכרתי עד היום), אני מקבל מהירות 12 מגה במחיר של 55 שקל בחודש ללא התחייבות (!). השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר הורדות כבדות 24/7 דרך ביטורנט, בבזק בינלאומי הייתי עד עכשיו ללא בעייה כלשהיא וקיבלתי כל הזמן מקסימום של DOWNLOAD/UPLOAD אך אני לא מכיר בכלל את טריפל סי והייתי רוצה לדעת איך הם עם שיתוף קבצים ומהירות ההורדה/שליחה בכ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי xtreamer pro ואני מעוניין לחבר אותו קווית LAN למחשב. הבעיה - המרחק בין המחשב והסלון רחוק, כך שאני לא יכול למשוך כבל לאורך כל הבית. אלחוטי לא עובד טוב - קירות בטון... יש לי שני ראוטרים בבית, כך שאחד מחובר מחובר למחשב, ואת הראוטר השני אני רוצה לחבר בנקודת טלפון בסלון ושיתחבר ישירות למזרימדיה. השאלה (וכאן אציין שאני חלש מאוד ברשתות) - איך אני מצליח לקשר בין האקסטרימר והמחשב בצורה הזו ? איך הוא ימצא את המחשב ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי HTPC שמחובר אלחוטית לרשת ועוד מחשב שמחובר עם כבל לראוטר כשאני מנסה לראות סרט HD במחשב שמחובר עם כבל זה לא עובד חלק. יש הרבה תקיעות.. יש לי ראוטר של בזק - siemens SL2-141 הHTPC נמצא ברחק קרוב (5~מטר) ובאותה קומה אבל בחדר אחר. ראוטר חדש יפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום איך אני מגדיר במחשב שיקבל רשת דרך הפלאפון ע"י כבל USB ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים את האינרטנט של בזק בינלאומי במהירות 1.5 מגה . במחשב הקודם שהיה לי עם מעבד E2140 ווינדוס XP הגלישה הייתה רצה . עכשיו במחשב חדש I5 760 ווינדוס 7 אולטימה 64 ביט האינטרנט זוחל . אני מדגיש שזה אותו מודם ואותה מהירות רק המחשב זה מה ששונה . הייתי בטוח שאולי מחשב חדש יאיץ את מהירות הגלישה ודווקא ההפך זה מה שקרה . מהירות ההורדה היא בסדר גמור רק המהירות גלישה בעייתית . אשמח לפתרון .
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן windows 7 64bit. שניהם לא קולטים את הראוטר אבל יכולים להתחבר ישירות למודם. ניסיתי לבטל את ה-ipv6 וזה לא עוזר. אני רוצה לעדכן קושחה אבל אין לי שום חיבור לראוטר (192.168.2.1), אני לא יכול להכנס לדף הגדרות כדי להעלות את הגרסא שהורדתי. האם יש איזשהו פיתרון עם הראוטר הזה או שאני חייב להחליף אותו?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המהירות צנחה ל 6 מגה (מ 12 מגה) יש רעיונות איך להחזיר את המהירות ל 12 מגה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים החלפתי את האינטרנט שלי מבזק להוט עד עכשיו הייתי מחובר עם ראוטר של בזק מסוג siemens sl2-141 אחרי שעברתי להוט כשניסיתי להתחבר עם הראוטר של בזק לפעמים זה עבד ולפעמים לא , הבאתי ראוטר אלחוטי שהיה ברשותי של חברת D-LINK דגם DI-524 גם בראוטר הזה כשניסתי להיכנס לאינטרנט זה עבד ולאחר שהייתי מנתק את המחשב ומחבר שוב הוא לא היה מתחבר בשביל להתחבר שוב הייתי צריך לנתק את הראוטר והמודם ולחבר שוב לחשמל ורק אז זה היה עובד .. וגם אחרי שזה עבד לי וקיבלתי כתובת ip נכונה זה היה עובד רק על מחשב אחד ממחשבים אחרים זה לא עבד . אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בבקשה איך אני יכול להגדיר ולסדר את זה שיעבוד לי בצורה טובה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פלאפון, עם מודם נטסטיק פנימי. רציתי לבדוק אם קיימת אופציה לשתף את האינטרנט מהמחשב הנ"ל למחשב הנייח שיש לי, אולי דרך חיבור של כבל רשת או משהו דומה? צריך את החיבור זמנית ליומיים...
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי טופס מאתר אחר: .תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):150-200 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2 מחשבים יהיו מחוברים פיזית עם כבל +משתמש עם אייפון. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד?לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...).לא משהו מיוחד לא משחק משחקי רשת משהו גדול. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?שני מחשבים בכבל ופעם פעמיים בשבוע יהיה מחובר ברשת אלחוטית לפטופ ואייפון. 8.תשתית?(בזק\הוט)הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת?motorola sb4200 10.חברת נתבים מועדפת?אין משהו מיוחד 11.מה הציפיות שלך מה…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הי, יש לי שני לפטופים המחוברים לנתב TP LINK 1043, משום מה המהירות העברת נתונים ביניהם מאוד נמוכה גם בחיבור קווי וגם באלחוטי. במהירות קוית אני מגיע ל6 MB ואלחוטית בקושי 1.5 MB. צירפתי תמונה של בדיקת מהירות בתצורה אלחוטית לפי הנחיות באתר של NETCHEIF. מישהו יכול לעזור לי לגלות את מקור הבעיה למה המהירות כזאת נמוכה ? תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-