עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by psychuil,

מסתבר שאני יכול להתקין על הראוטר שלי את זה. כדאי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Overkiller,

אחריי שהנתב הנוכחי Level1 WBR-3408 שבק חיים, החלטתי להשתדרג בנתב חדש ועדכני. האמת שאני דיי מאוכזב מהנתב שהיה לי, ולכן אבקש להתמקד רק בחברות המובילות (דהיינו לינקסיס, אדימקס ודי-לינק למיטב ידיעתי) הנתב יהיה מחובר למחשב נייח ולמדפסת בחיבור חוטי, ולמחשב נייח+נייד בחיבור אלחוטי. כרגע יש רשת של 2.5 מגה, אבל אני לא פוסל שדרוגים עתידיים, ולכן אבקש שהוא יתמוך במהירויות גבוהות בהרבה. בנוסף בבית שלי יש 2 קומות עם קיר בטון וממ"ד, ולכן אבקש נתב שהתדר שלו חזק ויוכל לעמוד בתנאים האלה ללא התנקויות. אודה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by hichcock,

היי רכשתי לאחרונה מדפסת מדגם brother mfc-7320 (מדפסת משולבת פקס, מכונת צילום וסורק) רציתי לחבר את המדפסת לראוטר שיושב ליידה שקיבלתי מבזק מדגם netgear wireless-n vdsl2 gateway vvg2000 שימו לב שבסוף זה וי וי ג'י.... לאחר מספר רב של ניסיונות לחבר לא הצלחתי. יש מנורה בראוטר שמראה שהתקן usb מחובר והיא כלל לא נדלקת. ניסיתי לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5" (ללא חשמל) - לא זיהה. מדפסת - לא זיהה. הדבר היחיד שכן הצלחתי לזהות היה דיסק און קי.... דיברתי עם בזק והם אומרים שהם לא נותנים תמיכה למוצר. נכנסתי לאתר של netgear ערכתי חיפוש אבל לא מצאתי כלל עמוד על המוצר הזה. לאחר חיפוש בגוגל, מצאתי את עמוד המוצר של נטגיר באתר שלהם, אבל כשנכנסתי לעמוד העזרה, הוא ריק. אין שום מידע. לא מצאתי גם דרך ל…

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. הוצע לי לרכוש במחיר של 10 שקלים לחודש את הPrivate Box של בזק בינלאומי זה או זה או ראוטר של edimax 6424N ב5 שקלים לחודש למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by david_kasi,

יש לי אינטרנט 012 תשתית של הוט וראוטר של טי פי לינק. לעיתים , לא תמיד, אני מקבל מהירות הורדה איטית בטרוף !! לערך 20 קיי ומטה ..הדבר קורה לא רק בשעות עומס ,מצד שני בשעות עומס 11:21 מוריד לי עד 300 קיי . למישהו יש הסבר לדבר ? בעיית ההורדה לא קוראת רק במחשב שמחובר אלחוטית אלא גם במחשב שהראוטר מחובר אליו קווית. מה עושים ???

6. לראשו של משה כחלון, שר התקשורת, נקשרו כתרים רבים בעקבות המאבק המוצלח להורדת דמי הקישוריות. תהילה זו עומדת בסכנה אל מול עיסקת הרכישה של 012 בידי פרטנר. רוצים לדעת למה? http://www.netcheif.com/blog/?p=884

• 95 תגובות
    • 16.6k צפיות
  7. מעוניין ליצור חיבור VPN לחיבור מרחוק כדי שאני יוכל להיכנס למחשב שלי בבית מכל מקום אחר. יש לי על המחשב בבית מערכת הפעלה WIN7 ,עם שם משתמש וסיסמא+קיים לי IP קבוע ויש לי ראוטר מדגם אדימקס מהם השלבים ליצירת החיבור??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by X7-007,

תשתית הוט הבדיקות נעשו עם SPEEDTEST כל פעם התחברות לספק אחר והרצה נוספת של אותו שרת לפחות 3 פעמים יש לי חשבון של Xfone 16MB, בזק גיימר 16MB, אורנג' 12MB, ברק 16MB (שוקל לעשות TAG 4 או 5) עכשיו התוצאה הכי עילגת הייתה בזק עם פינגים שיוצאים מהשמיים, אקספון טובים גם בהורדות וגם בפינגים, אורנג' טובים גם בהורדות וגם בפינגים, וברק בהשוואה לכולם משום מה מאוד טובה, ואני שוקל לעשות את העדיפות אפילו אם זה יותר כסף כי נמאס להתחרות על המהירות כשצריכים, ואני אין לי זמן להתעסק בזמן תגובה איטי או הורדה, זה פשוט ביזבוז של זמן ואני בסופו של דבר מפסיד יותר כסף. עכשיו האם מישהו התנסה ב TAG 4 או TAG 5 של ברק? היה לי מזמן ב 5 מגה עם עדיפות + אייפי קבוע והייתי הבנאדם הכי שמח בעולם, זה היה הדבר …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Cheif,

מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by blue_core,

אני לא מבין מה הטעם בחבילות 10 מגה אם יש ימים שבהם מקבלים 0.25 (רבע!) מגה לחו"ל. פינגים של 600-700 לאירופה. כמובן שבדיקה מול בזק נותנת מקסימום תוצאות והורדת קובץ מיוחד מחו"ל מראה שהכל בסדר אבל בדיקה עצמאית מול שרתים בחו"ל והתוצאות מזעזעות. התמיכה אומרת שככה זה אינטרנט, לפעמים איטי. פשוט ביזיון. החברה לא מחויבת לכלום. לא לתת לך שירות טוב במשך 99% או 80% מהזמן או בכלל. האינטרנט איטי? לך תקרא ספר או תראה משהו בטלויזיה. איך האינטרנט שלכם הערב?

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. היי, יש לי בעיה רצינית באינטרנט. היה לי מעין סימן קריאה צהוב על הסימן של האינטרנט ודפי אינטרנט לא עלו על כרום ולא על מוזילה. ניסיתי כמה פתרונות פשוטים, ולאחר שהם לא עבדו התקשרתי לספק (בזק). שעה הייתי עם הנציג בקו וניסינו פתרונות שונים. אתחול כרטיס הרשת לא הועיל (ז"א שהבעיה לא בלוח אם), וה wifi של אותו הראוטר עבד על הלפטופים. מה שמוזר כאן הוא שאני מקבל תשובות מהפינגים החיצוניים והפינק הפנימי [10.0.0.138 היה מענה, וכמו כן במקור חיצוני. אנחנו השתמשנו בפינג של walla.co.il (מספר, לא כתובת. הכתובת לא עבדה)]. ריסטארטים חוזרים ונשנים, וכו'. לבסוף קבע הנציג כי הוא בטוח לגמרי שהבעיה חייבת להיות בראוטר. הדבר היה נראה לי תמוה במיוחד. מדוע? כי בדיוק היום החלפתי מודם (במודם הקודם באמת …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ngc224,

שלום. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית וראוטר קוי רגיל. אני רוצה להחליף אותו בראוטר אלחוטי כדי לגלוש בפלאפון מדי פעם... אבל הבעיה שאני לא רוצה שה wi fi יעבוד כל הזמן ויפלוט קרינה. את ה 2 מחשבים נייחים שלי אני יחבר אם חוטים, ורק מדי פעם ידליק את ה wi fi לצורך גלישה בפלאפון. השאלה היא, האם יש ראוטרים אם כפתור הדלקה וכיבוי של ה wi fi ? כי אני גולש מהפלאפון כשהמחשבים מכובים, ואם לצורך הדלקה וכיבוי של wi fi צריך להדליק את המחשב ולהכנס להגדרות אז זה לא כל כך שווה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by מסבחה,

הי, אני כרגע עם הוט 2.5M ובזק בינ"ל, ובחודשים האחרונים האינטרנט מאוד מאוד איטי. ההתחייבות שלי לבזק בינ"ל נגמרה ואני רוצה להחליף ספקית, רציתי לדעת איזו ספקית מומלצת כיום. שימושים: טורנטים פה ושם, גלישה בשעות הערב בעיקר, קצת יוטיוב.

• 33 תגובות
    • 7.7k צפיות
  14. שלום קניתי השבוע מחשב חדש והעברתי אליו את הכרטיס רשת מהמחשב הקודם (הכרטיס- d-link dwl g520+ ) הבעיה היא שהכרטיס מזוהה ע"י המחשב אך כנראה לא נתמך בוינדוס 7 ולכן לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית הכרטיס כבר לא מופיע באתר שלהם, ניסיתי לדבר עם התמיכה של דילינק אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות והם לא ענו, מישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין או שאני צריך לקנות כרטיס חדש? תודה. ------------------- לאחר בירור מול התמיכה של Dlink בארץ הכרטיס לא נתמך בווינ 7 ולכן לא יעבוד אשמח אם תוכלו להמליץ על כרטיס רשת חדש (שעובד ב ווינ 7) תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by esaly,

מישהו אולי יודע מהו? המון תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by kfir_dnd,

שלום, לא מזמן החלפתי נתב לdir 300 של dlink. מאז שהחלפתי את הנתב יש לי בעיות של קליטה ואיטיות במחשב. הכרטיס רשת שלי זה משהו של realtek די ישן, אבל הוא עבד טוב עם הראוטר הקודם (גם כן משהו ישן ששבק חיים והחלפתי אותו) צרפתי להודעה קובץ עם תוצאות של ping לנתב (IP 192.168.0.1) כדי שתוכלו לראות את התוצאות בעצמכם את התוצאות. השאלה היא מה הצעד המומלץ כדי לפתור את הבעיה? להחליף כרטיס רשת למשהו חדש יותר יבטיח תוצאות טובות יותר? ואם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש עריכה: עשיתי ping ממחשב אחר מאותו החדר עם המחשב הבעייתי והping היה תקין. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לכם בחירה של כמה אפשרויות, תבחרו ב Bittorrent ותפרסמו תוצאות. הבדיקה עורכת כבערך 400 שניות, אל תעשו שום דבר בזמן הזה שתהיה בדיקה תקינה. http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  18. אהלן . בדיוק קניתי מחשב חדש , הייתי בטוח שאני פשוט אוכל להתחבר לראוטר של המחשב הישן אבל פתאום הבנתי שאני צריך כרטיס רשת , משהו שלא הייתי מודע אליו עד עכשיו. הסתכלתי קצת על דפים קודמים וראיתי המלצה ל Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card‎ אבל 225 זה קצת יקר לי . מה שאני צריך זה כרטיס רשת נורמלי שפוט יעשה את העבודה בסדר . לרוב אני רק גולש רגיל ואם אני אצטרך להוריד משהו אני יעשה את זה כבר במחשב השני. דרך אגב , יש לי לוח אם MA785GMT UD2H של ג'יגהבייט אין מצב שיש עליו כבר כרטיס רשת אלחוטית , נכון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. נמאס לי מראוטרים של בזק ולכן החלטתי לקנות אחד בעצמי. חשוב לי שלא יהיו ניתוקים ושהראוטר יתפקד לפחות במשך שנה. נתקלתי בשני אלו: linksys wag120n edimax ar7284wna האם הם טובים? האם ה-linksys מצדיק את התוספת מחיר? האם יש ראוטרים טובים יותר רמה/מחיר דומים? האם הם יכולים לעבוד בתקן n ו-g במקביל? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by JeeChan,

שלום לכולם, אני מעוניין לייבא לארץ מאיביי ראוטר Belkin n+. דיברתי עם משרד התקשורת ואמרו לי שחסר במפרט של הראוטר את עוצמות האנטנה של המכשיר, ושבלי זה אי אפשר לאשר לי. שלחתי מייל לBelkin, אך בינתיים אין מענה. זהו הפורום היחידי שאני מכיר שיכול להציל אותי. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על העוצמות של האנטנות ?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. Started by yz101,

עברתי לNGN וזה אומר החלפה של מודם האלקטל הישן במודם ראוטר חדש מדגם 2760U של D-LINK. הגדרת הראוטר החדש עברה לה בקלות. הבעיה היא שכמו הראוטר הקודם EDIMAX BR6204WLG גם הראוטר החדש לא נותן כיסוי מלא לכל הבית. מצאתי מדריך להגדרת הראוטר הקודם שלי בתור ACCESS POINT: http://www.computer-aid.com.au/blog/2010/05/09/using-edimax-br-6204wlg-in-client-mode/ עקבתי אחר ההוראות, הכנסתי את שם הרשת שאם אני לא טועה זה הSSID את המפתח שנתתי בהגנת הWEP להבדיל מהגנת הWPA שיש במדריך, פשוט כי אני לא חושב שהראוטר הזה תומך בWPA שאני הסתפקתי בו עד כה. כאשר אני מגיע לשלב של SITE SURVEY, אני בוחר את הרשת הנכונה, אבל כאשר אני לוחץ "CONNTECT" אני מקבל את התשובה "JOIN REQUEST FAILED" בדקתי לראות שהסיסמאו…

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  22. אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alexbmw,

אז ככה, אני גר ברחוב דיי פתוח, אבל יש בתים לידי, ואני חש בזמן האחרון ירידה משמעותית במהירות ההורדה והטעינה, לכן חשדתי שמישהו גונב לי רוחב פס דרך הwifi. השאלה שלי היא מה כדאי לעשות, חשבתי על לכבוד פשוט את הwifi בראוטר, שכן הipod נהרס ואין לי כרגע שום שימוש לרשת האלחוטית, הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הwifi בראוטר בלי לכבות את הראוטר כולו (חשבתי על לנתק את האנטנה פשוט, אבל אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי). חשבתי גם על לנסות לברר מי גונב לי רוחב פס, אבל אני לא הולך לבדוק דלת דלת, אז רציתי לקוות שיש אופציה של תוכנה לבדיקה של רשתות באזור שלי ומי מתחבר עליי. אז, מה כדאי לעשות?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Karos,

תשתית HOT ספק בזק בינלאומי מה ייתן לי מהירות טובה יותר? חיבור עם חייגן או בלי? יש הבדל בכלל בין שתי האופציות, לא רק בנושא המהירות? תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by Cheif,

שבוע טוב. חברת פרטנר מוכיחה שוב שהשיניים של משרד התקשורת אינן חדות מספיק ומעלה שוב את מחירי הגלישה סלולרית. http://www.netcheif.com/blog/?p=909 CHEIF

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים