עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי לעשות VIDEO CONFERENCE עם מחשב שמחובר לאינטרנט בכבלים (ערוצי זהב, חבילה בסיסית של 150 קילוביטס לשניה) ולספקית האינטרנט 012 נט. לא הצלחתי עם אף תוכנה. אני בכלל לא יכול להתקשר למחשב השני ואם מתקשרים אלי מהמחשב הזה אז לא רואים את הוידאו שאני שולח. אם אני עושה PING ל-IP של אותו מחשב אני בכלל לא מקבל תשובה. מה הקטע ? זה בגלל שאני לא רואה את ה-IP האמיתי שמוקצה לאותו חיבור אצל 012 נט אלא את ה-IP הקבוע שמתקבל מערוצי זהב ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tront,

יש לי 5 מגה אבל אני מרגיש שכשאני גולש באינטרנט הדפים נטענים ממש לאט, כשאני מוריד זה מוריד על המקסימום אבל הגלישה מאוד איטית גם בINTERNET EXPLORER 7 וגם בFIREFOX 3, רציתי לדעת מה יכול לגרום לבעיה ואם יש פתרונות?

3. האם אני חייב להגדיר לו גם את הפורטים של ה POP3 כדי שאוכל לקבל דואר? אם אני לא מגדיר את פורט 80 למשל כפתוח מייד לאחר השידרוג, אני למעשה לא יכול להתחבר לאתרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ras81,

שלום רכשתי לוח GIGABYTE -P965-S3 אבל מסיבה כלשהי הוא לא מצךיח להתחבר לחיבור הרשת באמצעות החביור שעל הלוח. האפשרות היחידה שלי להתחבר היא באמצעות כבל USB. יש לי מודם של TERYON הנה תמונה של החיבורים שלי. כאשר השמאלי הוא של הלוח והימני הוא באמצעות הUSB. אשמח לכל עזרה (בעבר הצלחתי להחבר עם הETHERNET בלוח אחר של אסוס). תודה [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yotam.m,

שלום לכולם החלפתי מודם ראוטר ל 9970 ומאז התחילו כמה בעיות מוזרות (ספקית אקטקום, עסקית) אני לא מצליח לפתוח חלק מהאתרים (מה שיסתדר בינתיים והשאיר אותי עם יוטיוב לא נטען ועוד אתר שבו אני מעדכן סטטוסים ולא מצליח, שליחת בקשה לשרת עם טעינה אינסופית) יש מצב שמשהו עם התקשורת היוצאת? גם האוטלוק מקבל ולא שולח וגם הפוסט הזה נשלח מהנייד כי שוב מקבל טעינה נצחית. נסיתי dnsים של גוגל גם בנתב וגם פר עמדה כנל לגבי כל הגדרת פיירוול בנתב, כרגע הוא כבוי. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Doron Noni,

שלום אני צריך לקנות סוויץ של 1 ג'יגביט למשרד קטן. בגדול המשרד עובר שיפוצים והמחשבים עוברים למכולה לידו. המרחק לא יותר מ50 מטרים. הציוד שעובר למכולה כולל 2 מחשבי עבודה רגילים ושרת שאליו מתחברים עוד 2 תחנות מכירה. הארון תקשורת הנוכחי נשאר במקומו, יש בו כבר סוויץ ומודם ראוטר וכבר נמתח כבל למכולה. אשמח להמלצות על סוויצים שיתאימו האם סוויצים כמו TL-SG1008D יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי רשת בייתית בבית שיש מחשב ששם מאוחסנים קבצים אני צריך להתחבר למחשב הזה מרחוק(מחשב שלא מחובר למחשב הביתי אלא רק לאינטרנט) כך שתיקיות שמשותפות ברשת יראו כתיקיות ברשת גם במחשב השני שאני אוכל להעביר קבצים. איך אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kb רציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yossi21,

יש לחבר שלי לפטופ והוא מעוניין להגביר את העוצמה של ה- WIFI מכיוון שהקליטה שם אצלו ממש נמוכה. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש איזשהו מתאם/אנטנה כלשהי שניתן לרכוש? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני נמצא כרגע בבית של קרוב משפחה ומנסה לחבר את אחד המחשבים לרשת. אני מחבר את המחשב בעזרת כבל רשת לראווטר אלחוטי של d-link (דגם BR6216MG) אבל הכרטיס לא מקבל IP. יש לציין שהמחשב שמחובר בצורה אלחוטית מקבל כתובת אוטומטית ועובד מצויין. אני עושה משהו לא נכון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yotam2233,

שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני מעוניין בפתרון לראוטר שאפשר לגלוש ממנו על בסיס רשת סלולרית, לא חובה רשת רגילה. ראיתי את זה של TP-LINK http://ksp.co.il/?uin=16639 אבל זה דורש מודם סלולרי שהוא USB סטיק כזה. רציתי לדעת אם יש משהו שפשוט אפשר להכניס לו את הסים ולגלוש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dovik,

נזכרתי במשחק און ליין אחד שזמן מסויים לא התעסקתי שם, הורדתי את הקליינט. כשניסיתי להכנס, לא יכלתי, כתוב שאין חיבור עם השרת. אבל למעשה יש חיבור, הנה אני כותב כאן, רואה סרטונים ביוטיוב, שולח מיילים.. אצל ספק בדקו ואמרו שאין מצידם בעיה, הכל בסדר. בקליינט ניתן לפתוח דף אינטרנט ולצפות בו כמו דרך דפדפן רגיל, וזה עובד. רק המשחק לא עובד. האם זאת הבעיה של השרת או אצל הספק? איך אפשר לבדוק זאת? תודה על התשובות ויש עוד שאלה.. שמעתי שהחודש צריך להכנס לשוק עוד ספק אינטרנט.האם זה נכון? האם יש פרטים על זה? כמו כן, אני שוקל לעבור מנטויז'ן לספק אחר. האם כדאי? על איזה תשתית תמליצו? אפשר בפרטי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

שלום , האם אפשר להגדיר אקסס פוינט לשימוש של הרחבת קליטה בנתבי tplink 841 אני יודע שאפשר אבל הבעיה שלי שאין לי גישה פיזית לראוטר "המרכזי" הוא פתוח להכל , אני יכול להכנס אליו ולשנות הגדרות איך עושים זאת מבלי לחבר כבל רשת ? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בניסיונותי הנושאים לאפשר שיתוף 2 מחשבים ברשת עם Zone Alarm, הגעתי למסקנות הבאות : 1. בשום פנים ואופן לא הצלחתי לשתף בצורה טובה ובטוחה, כאשר חומת האש הנ"ל פעלה במחשב הראשון 2. תוך כדי משחקים הגעתי למסקנה שניתן לעשות זאת, אם ב Zone Alarm מורידים את רמת האבטחה מפני האינטרנט מ High, ל Med. כאשר הייתי על High, בדיקה ב Grc לא מצה פורטים פתוחים, וב Med יש בהחלט פורטים פתוחים, לא מעט. האם בכל זאת מומלץ להשאר על MED ? עריכה : התקנתי את הגרסה 4 - נראה הרבה יותר טוב, זיהה את השת הביתית ואת ה VPN (חיוג הכבלים) וקינפג הכל אוטומטית ! כעת נותר לבדוק אם שיתוף האינטרנט עובד...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי (שיתמוך בתקן N)שיתחבר להוטבוקס של הוט. מה שחשוב לי זה יציבות, שיהיה בעל כח עיבוד גדול שלא יקרוס לי. לא מוכן לשמוע על EDIMAX עקב ניסיון רע איתם.. עוד משהו שחשוב לי זה אפשרות להגבלת שיתוף אינטרנט לשעות מסויימות ביום (יש דבר כזה בכלל?) כלומר שמחשב X יוכל להתחבר לאינטרנט רק מ 7 עד 9 לדוגמא תקציב עד 400 תודה רבה חברים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. היי חברים. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N של אדימקס (99% בטוח שזה של אדימקס). הבעיה היא שכל פעם שהמחשב הזה מחובר לרשת האלחוטית, הראוטר קורס! והאינטרנט נופל בכל הבית! אם הייתי באמצע הורדה במחשב אחר אז זה נופל. זה קורה בתדירות גבוהה! סרקתי את המחשב נגד ווירוסים באנטי ווירוס מעודכן וזה לא מצא שום דבר! לא יודע מה גורם לזה ??? יש הצעות כלשהן? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן אנשים. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של בזק (ZYDAS) עכשיו בXP הוא עובד סבבה, אבל בויסטה הוא לא עובד. האם מישהו מכיר מאיפה אפשר להשיג את הדריברים לכרטיס רשת הזה שיעבוד עם VISTA ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bigbug,

שלום לכולם במקום בעבודה שלי יש מרכזיית VOIP. למרכזיה יש אייפי מסויים. את האייפי הנל אני מכניס באחת מתוכנות הדיבור השונות (אני משתמש כרגע ב3CX) מגדיר את השלוחה שלי, כפי שהיא מוגדרת במרכזיה שבמקום העבודה ומנסה לחייג.. התוכנה מתחברת למרכזיה, מצליחה להוציא שיחות אבל הבעיה היא שהצד השני שומע אותי, ואני לא שומע אותו. איפה הבעיה? פורטים מסויימים? מישהו יודע על איזה פורטים התוכנה הזאת עובדת? אולי יש טווח של פורטים? במקום העבודה שלי התוכנה עובדת כמו שצריך. ככה שהבעיה היא לא במרכזיה עצמה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?

21. האם ניתן להתחבר (בעזרת הזנת כתובת IP) למחשב ספציפי ברשת שמשתמשת ב-NAT? - הכוונה היא לשלוח הודעה ממחשב באינטרנט למחשב ספציפי בתוך הרשת.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by chanoch,

כל פעם שאני פותח אינטרנס אקספלורר אני צריך להגיש סיסמה של יועץ התוכן לבטל את זה האם יש מישהו שיודע לבטל את

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dorh21,

אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי ADSL 2.5 של בזק בינלאומי... ותמיד כשאני מוריד משהו אז כמה שניות ההורדה על 150K/S ואחרי כן כמה שניות על 200K/S וזה די מעצבן... ההורדה לא יציבה, אז יש דרך שתמיד זה יהיה על שיא המהירות? ניסיתי תוכנות כמו DAP וגיט רייט אבל לא עזר משהו...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים