רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי נתב של אדימקס דגם br-6204wg עם רשת אלחוטית מוגדרת אני רואה אותה במכשיר שלי (HTC DESIRE) כרשת פתוחה עם אות מצוין אבל ברגע שני מנסה להתחבר אליה הוא לא מצליח ועובר לרשת הבאה ברשימה (תופס כנראה של איזה שכן) ניסיתי לשים סיסמא על הרשת ולראות אם זה משנה משהו אבל בסך הכל אני רואה אותה בדיזייר כדורשת סיסמא עכשיו אבל עדיין לא מתחבר ניסית גם עם האייפוד של אחי וגם לא הצלחתי להתחבר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול עשיתי תשתית של 40MBPS בבזק. ספק Orange יש בעיה של מהירות אך הבעיה לא נובעת מהתשתית/ספק מכיוון שבבדיקת מהירות במחשב שמחובר קווית - הכל תקין, מקבל 38-39 מגה . בגלישה אלחוטית מהמחשב הנייח שלי שנמצא בחדר הסמוך, עם מתאם TP-LINK WN822N - אני מקבל בין 15 ל23 MBPS. כמובן שהרשת מאובטחת עם WPA2-PSK AES ולא עם WEP שמפחיתה מביצועי הרשת. בשיחה עם נציגה בזק מבזק זרקו אותי מכל המדרגות, לא ניסו לעזור אמרו שזה מה שיש ושזה תקין, ושהם מתחייבים למהירות רק אם אני מחבר עם כבל. שום ניסיון לעזור למרות שהציוד הוא שלהם. לא ביקשתי שיעזרו לי עם ציוד שלי שלא רכשתי מהם. ניסיתי לשנות ערוצים אך זה לא עזר. יש לציין שיש לי ראוטר ישן TP-LINK 941ND שלא בשימוש כי הD-LINK עובד כחי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך להגדיר חייגן l2tp על מק, מערכת הפעלה mountain lion ? אני על תשתית hot אני מצליח להגדיר חייגן על הראוטר שלי, על windows אבל לא על המק ישירות הוא טוען שהוא לא מצליח להתחבר לשרת, אבל כל דבר אחר כן מצליח להתחבר אז זו לא הבעיה. נציגי התמיכה לא ממש יודעים איך להתמודד עם מערכות ההפעלה היותר עדכניות של המק. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתה לי קפיצת מתח של החשמל בבית, עקב הקפיצה המודם והנתב אתחלו את עצמם (דבר שקורה אני כבר לא מתרגש) אבל היום הנתב פשוט לא מצליח להתחבר. שאני מחבר את המודם ישירות למחשב אין שום בעיה עם החיבור לאינטרנט כך שזה לא בעיה במודם, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר, reset לנתב, עדכון מחדש של הקושחה... כולם ללא תוצאה. זה מה שהוא נותן לי (בתמונה) בלופ שממשיך. אין לי בעיה לגשת לנתב ע"י כניסה למסך הקונפיג... אז wtf ??? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגדיר בין 4 מחשבים שעל כולם מותקן outlook 2003... מה אני אמור לדעת? רצוי לציין שיש לי ידע ונסיון ברשתות (בסיסי יחסית לאנשים פה) ומעולם לא יצא לי להתעסק עם שרתי ex.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח netvision כבר יותר מ-9 שנים על גבי קוי בזק בעל חבילת 1.5mbps. קווי הטלפון מהמרכזייה המקומית עד לבית הינם חדשים (הוחלפו לפני כחצי שנה) ומרכזיית בזק בשכונה גם היא חדשה (הותקנה לפני שנתיים). יש לי router modem של edimax דגם AR-7024-A. זה זמן רב (חודש-חודשיים) אני חווה בעיות מתמשכות ומוזרות מאוד של תגובה איטית או חוסר תגובה (response) בגלישה באתרים. הדבר מתבטא בכך שלוקח זמן רב מאוד לדפדפן (ff/ie) ליצור קשר עם אתר מסויים, ולפעמים טעינת הדף מבוצעת באופן חלקי. ישנם אפילו דוגמאות ספציפיות ומוזרות כמו טעינה מהירה של הדף הראשי ב-ynet, אך זה לא מצליח לפתוח אף לא אחת מהכתבות. כאשר אני מוריד קבצים בקישור מהיר מספיק המהירות היא תמיד המקסימום של החבילה 200-220kpbs (גם כאש…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום מודם של בזק (ADSL2) ונתב אדימקס 6524. מאחר וחסרות לי כניסות קוויות, עלה בדעתי להשתמש במודם-נתב DLINK 2560U (הנתב הישן שקבלתי מבזק) כמודם בלבד ושהאדימקס ימשיך להיות הנתב האלחוטי ושרת DHCP. איך מגדירים את הDLINK שיהיה מודם בלבד? אם אבטל בו את פונקציית הDHCP והWIRELESS, ואגדיר התחברות WAN ידנית, זה יספיק ? אני לא רוצה לשנות כלום באדימקס ורק לחבר את הDLINK שיתפקד כמודם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתחיל לשלם על האינטרנט מחודש הבא... ולצערי גם ל ISP. אז מה שרציתי לדעת זה: כמה עולה בערך התשלום לספק? איזה ספק הכי משתלם? לאיזה ספק יש את הגלישה היותר מהירה לשרתים מחול? האם אני משלם לספק בהתאם לחבילה שבחרתי אצל מתב או שזה תשלום קבוע לספר בלי שום קשר לחבליה שלי אצל מתב? האם כל ספק בארץ יכול לספק לי אינטרנט על גבי התשתית של הכבלים או שיש רק בודדים? זהו לבינתיים..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי שאלת תם, אני לא כל כך מבין בתחום, ובדרך ליצירת אתר מצאתי המון אפשרויות, שתכלס, אני לא כל כך מבין בהם... השאלה היא, בעיקרון, למה לי ללכת לחפש שירותי אחסון, ובניית אתרים, למה שלא אחבר מחשב נייד שלא שימושי לי לאינטרנט, אתקין עליו וורדפרס ואעשה ממנו שרת ועליו אבנה אתר? (כמובן אקנה דומיין...), מה רע בזה? אף אחד לא מגביל אותי בתעבורה ומספר כניסות, יש נפח אחסון בשפע, למה לא? נ.ב. אם מישהו מכיר מקום מומלץ לפתוח בו אתר/ לאחסן שרת או מה שזה לא יהיה, אשמח להמלצות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לכל באי הפורום שלום רב. רציתי לשאול האם כניסה לאתר כמו אתר בנק הפועלים, דרך רשת לא מאובטחת כמו הרשת האלחוטית באוניברסיטה הוא מעשה מסוכן או לא? כשאני מתחבר לרשת באוניברסיטה אני מקבל אזהרה על כך שהרשת לא מאובטחת ושהמידע שאני שולח עשוי להיות חשוף לאנשים אחרים ברשת. האם פירושו של דבר שאם אכנס לאתר הבנק, בזמן תהליך השליחה של הסיסמה, שם המשתמש והמזהה שלי המידע הזה יהיה חשוף לגורמים נוספים ברשת? בכבוד רב, ותודה רבה לכל העונים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי בבזק והיו לי ניתוקים עם אורנג , עכשיו אני עם HOT ויש לי ניתוקים באורנג סימן קריאה על הכרטיס רשת האורות של הראוטר קבועות לא נכבות או מהבהבות ... למה זה קורה ? עשיתי DISABLE לכרטיס רשת ואחרי זה ENABLE והכול עובד .. מה יכול להיות הבעיה ? אם יש שינוי באורות בראוטר הבעיה סביר להניח תשתית אבל אם האורות בראוטר תקינות אז מה יכולה להיות הבעיה ? אולי יש לי בעיה בעוצמות ? :
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בקומה העליונה של הבית (hotbox) ובמרתף בחלק אחד הקליטה חלשה ובחלק אין בכלל רציתי בהתחלה להגדיר ראוטר ישן כAP אבל אז הסתבר שההוטבוקס לא תומך wds אז זה לא ניתן.. השאלה היא אם אני יקנה AP רגיך הדבר יתאפשר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש את הראוטר Edimax AR-7266WnA, מחיר הראוטר הוא בסדר גודל של 300 ש''ח. אשמח לקבל חווץ דעת על הראוטר או המלצה לראוטר אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו, בתור אחד שמסתובב פה בפורומים מדי פעם יצא לי מדי פעם לראות אנשים שמספרים כאלה סיפורים אני זוכר שהיו תמיד עשרות תגובות וכל אחד חיפש למצוא את הדרך שבה הבחור שפירסם את התמונה רימה... ת'אמת, גם אני לא האמנתי... אבל היום בבוקר (ב', בשעה 9:45 לערך), קרה לי דבר מדהים הורדתי תוכנה מהאתר של HP במהירות של 6.42 מגה בייט לשנייה!!! לא רק שזה לא אפשרי בשום חבילה, אלא שיש לי בכלל רק את החבילה של החצי מגה עם בזק בינלאומי... אגב, ניסיתי אח"כ להוריד סתם משו מDOWNLOAD.COM וזה ירד על 100 קייבייט לערך... מדהים!!! עשיתי תמונת מסך אני יעלה אותו בהמשך...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שבועים שאני מבחין בבעיה מאוד מוזרה, בשעות העומס (ערב, שישיבת) איני יכול כמעט ולצרוך תוכן מחול (קנדה, ארהב ורוסיה בעיקר) באינטרנט הביתי. בבדיקות מהירות הרגילות (hot) ו באתרים של בזק הכול נראה מצוין 90MB - 100 מה גם ואתרים בארץ ונצגי ה cdn עובדים מצוין. אולם ברגע שצריכים לצרוך מידע מחול הכול מתחיל להשתנות 1.8mb לרוסיה (כן כן hub של mts ) כ 15 מגה לקנדה ו 20-30 לארהב. כאן הפסקתי לבדוק כי זה ציער אותי מאוד. האם זה רק אצלי הבעיה ? או הכבל התת מימי הוצף. אולי בהמשך אני גם יספר לכם על השיחה ״המקצועית״ שהייתה לי עם התמיכה של התוכי תשתית hot וספק בזק במהירות של 100
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני תכף הולך לבזק סטור לקחת מהם ראוטר (פתוחים עד 18:00) ואני אשמח לשמוע מה דעתכם עדיף מבין אלה: D-Link 6580 Netgear 2610 מאוד חשוב לי הקליטה של ה-WIFI יש הרבה מחסומים בדרך חחח ושתהיה אופציה להגדיר IP קבוע ללפחות 6 צרכנים. אני עכשיו עם Dlink 2650 ויש לי 3-4 קווים של קליטה ואם אני בקצה של החדר אז יש ניתוקים ..עצוב. הציעו לי אותם בחינם לשנתיים אם לא זה הייתי קונה משהו לבד אז מה עדיף??
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ipaq 4150 . אני מנסה להתחבר לרשת של העבודה אם הwifi של המכשיר אך ללא הצלחה ... המכשיר מזהה רשת אבל לא נותן לצאת לאתרים וגם אני לא מצליח לפשפש במחשבים בעבודה.. מקווה שמשהו יוכל לעזור לי עם זה אני ממש לא יודע מה לעשות !! תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד להתקין ADSL ולצורף העניין קונה כרטיס רשת איזה כרטיס מומלץ - אפשר להסתפק גם בכרטיס זול? לדוגמא כמו CNET שעולה 50 ש"ח או 3COM או אינטל ? חוץ מזה ניסיתי לבדוק איפה אפשר לקנות בארץ מודם ADSL לא דרך בזק ולא מצאתי. התענייתי במודם במתקבל לכרטיס רשת ולמודם שמתחבר ל-USB . מצאתי מודם USB של 3COM שעולה 900 ש"ח !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב היה די איטי אז עשיתי לו פורמט,זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט את המחשב ,בעבר לא נתקלתי בתקלה דומה. לאחר הפירמוט אני נתקל בתקלה מאוד מעצבנת,לא הספק (012) מעניק הרשת (HOT) יודעים לפתור את הבעיה. הם מאשימים אחד את השני ואני נופל בין הכסאות ולא מקבל פתרון אמיתי שיפתור את הבעיה. אני מתוסכל מהשירות והיחס,מקווה שתוכלו להציע פתרון לבעיה. אני מתחבר לחייגן בעזרת מודם של הוט וכרטיס רשת מובנה. עוד לפני הפירמוט,לפעמים הייתי נתקל בבעיה שהנורית CABLE היתה נכבית ,יכל להיות שהמדובר במגעים לא טובים בין הכבל רשת למודם,הוצאה והכנסה של הכבל היתה פותרת את הבעיה. לאחר הפירמוט,המודם עובד מצויין,כל הנורות דולקות ,גם בזמן הניתוק,המודם תקין (לאחר בדיקה עם הוט) לאחר הפירמוט,אני מצליח להתחבר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפאק . הוא רוצה להעביר את כל הקבצים החשובים שלו אל המחשב הביתי שלי , על מנת לצרוב את אותם יותר מאוחר . עכשיו שאלתי היא כזאת : מה הדרך הכי בטוחה פשוטה ומהירה לעשות זאת ?! יש לי כמה אפשרויות, כמו USB , דרך הכרטיס רשת ,אבל אני לא יודע מה עדיף , כי גם יש את הקטע של הזיהוי של המחשב הנייד במחשב הביתי . אשמח אם תתנו לי כל מידע אפשרי בנושא. תודה עריכה : יש לי וינדוס 98SE ולחבר יש XP .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשתי נוסעת ללונדון בשבוע הבא, כרגע אני צריך ראוטר וחשבתי שאולי היא תביא לי אשמח לקבל המלצה לראוטר עד סכום של של 150 יורו חשוב לי לציין שהבית גדול ובעל 2 קומות וכיום יש לנו ראוטר של tp-link שלא עונה לצרכים והקליטה שלו על הפנים בחדרים המרוחקים בקומה העליונה (ניסיתי לשחק עם המיקומים אבל זה לא עזר) לכן רצוי ראוטר עם אנטנות חיצוניות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה של קליטה אלחוטית בבית. הדיאגרמה של הרשת שלי מצורפת. יש לי שתי אפשריות, יש לי נתב מסוג cisco wrvs4400n או windows 7 שמחוברים לנתב/מודם, במחשב יש כרטיס אלחוטי. המטרה שלי היא להרחיב את הרשת האלחוטית כך שהקליינט יעבור אוטומטית בין האנטנות מבלי צורך להתנתק ולהתחבר מחדש, אפשרי? ממה שחקרתי עד עכשיו עדיף access point על repeater, מה דעתכם? מה שניסיתי עד עכשיו: חיברתי את הנתב והגדרתי אותו לעבוד בסגמט הנכון ברשת, אבל מסתבר שיש לנתב הזה שתי כתובות ip אחת לרשת קווית ואחת לאלחוטית. מישהו מכיר/יודע איך לתפעל? קראתי את המדריך של Netchief וזה לא עבד: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-