רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא מצליח לשמוע מוזיקה ב-WINAMP- SHOUTCAST RADIO וגם לא באינטרנט ישירות, לא מצליח לשמוע שירים מתחנות רדיו ישראליות וגם לא מצליח לראות סרטים בהורדה ישירה. ניסיתי גם בקספלורר וגם בפיירפוקס. אני מחובר דרך בזק עם נתב SPPEDTOUCH (THOPSON) האם ייתכן שזה בהגדרות הנתב ? עריכה - איפסתי את הנתב ועדיין אי אפשר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר למעלה משנה סובל מבעיה חמורה כשאני מוריד ב- uTorrent אני פשוט לא יכול לגלוש. עכשיו ממילא אני יודע שכשאני מפעיל תוכנת הורדת קבצים זה תופס רוחב פס ומאט אבל הגלישה היא בליתי אפשרית, פשוט תקועה ולא מציג כלום גם אם אני מוריד על 5 קילובייט לשניה. אז אמרתי לעצמי סבבה אני יכבה את הuTorrent וזה יעבוד...אבל לא! הגלישה לא מתאפשרת וגם לאחר שאני עושה TRACERT לאתרים בארץ או בחו"ל הכל מקבל תשובה מהנתבים בדרך אבל לגלוש בלתי אפשרי. הדבר היחיד שעוזר הוא כיבוי והדלקה של הנתב( 2650 D-LINK) וגם אז לפעמים הנתב לא מצליח להתחבר על הכיבוי הראשון לאינטרנט ודורש ממני לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים. אני ממש מתוסכל מזה וזה פשוט מוציא לי את החשק להוריד דברים. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי זוג כרטיסים באיביי אך העדפתי להתייעץ לפני הקניה. מישהו מכיר את אחד מהכרטיסים הללו ויודע אם אפשר להאמין לנתונים שמפרסמים המוכרים? 48dbi? נשמע קצת יותר מדיי טוב. http://www.ebay.com/itm/Hot-150Mbps-USB-Wireless-LAN-Adapter-Network-Card-WiFi-802-11g-b-n-48DBI-Antenna-/290732230427?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item43b0fdc71b#ht_11244wt_1396 http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-USB-WLAN-Network-Adapter-/120688576341?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1c19998755#ht_4770wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Signal-King-150Mbps-USB-Wireless-Adapter-150M-WiFi-48DBI-Antenna-High-Power-/221046842500?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongl…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי מחובר עם USB אבל קניתי ראוטר אז ניסיתי לעבור לחיבור רשת. הבעיה היא שהחיבור בין המודם למחשב לא עובד והנורה של הפורט לא עובדת ואני לא יכול להתחבר. מצד שני שאני מחבר את הכבלים דרך הראוטר אז הנורה עובדת, אבל עדיין לא יכול להתחבר ונורת האינטרנט בראוטר לא דולקת. (עדיין לא הגדרתי אותו אבל הבנתי שהיא אמורה לדלוק גם לפני). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kb רציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים 750k. הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה לי Firewall, ושהיה לי Adsl היה מותקן לי Zonealarm והכל עבד מעולה. אבל עברתי לכבלים ויש לי בעיה מעצבנת מאוד. התקנתי מחדש את הWindows (לא בגלל זה) והתקנתי Zonealarm. ושהוא שואל איזה חיבור יש לך אני עונה לו Cable. מה שקורה זה שפשוט הFirewall לא נותן להיתחבר לאינטרנט שהוא מכובה הכל עובד מעולה. ניסתי לבחור את כל האפשריות בZone alarm אפילו בAdsl כמובן שזה לא עזר. שתי שאלות: 1.מישהו מכיר איך אני יכול לפתור את זה? 2.איזה Firewall אחר אתם יכולים להמליץ לי עליו אם אני לא יוכל לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים ועכשיו אני רוצה להוסיף אליו עוד שתי מחשבים מה אני צריך לקנות ואם אחד מהחדרים הוא ממ"ד אז אי אפשר אלחוטי?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, הצטרפתי לאקספון 018, ואני צריך המלצה למודם-ראוטר איכותי עם אופציה ל100 מגה(ויותר?). האם ההצעות שלהם של D-LINK ו KASDA שוות משהו? קראתי פה קצת על הTP-LINK W9980, האם שווה 400? אשמח להמלצות אחרות גם. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר (בעזרת הזנת כתובת IP) למחשב ספציפי ברשת שמשתמשת ב-NAT? - הכוונה היא לשלוח הודעה ממחשב באינטרנט למחשב ספציפי בתוך הרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מסתבר שבראוטר שלי (TPlink TD-W9980) יש אפשרות לפתוח את הערוצים האמריקאיים 149-161. האם אמורה להיות בעיה להשתמש בהם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס הגדרתי לו בפורט פורוורדינג פורטים שישארו פתוחים רציתי לדעת מדוע שאני מבטל את הפורט פורוורדינג וגם ווירטואל סרבר וגם פייר וול באדימקס וגם ב OS הוא עדיין חוסם למרות שהכל כבוי???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 כרטיסים רשת, לכל כרטיס רשת יש מודם וחייגן משלו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות שיהיה לי "2 יציאות" של אינטרנט מהמחשב למשל: יש לי חשבון אחד של 014 וחשבון אחד של 013 אני רוצה ש014 יהיה מחובר לכרטיס רשת אחד - ובמקביל 013 יהיה מחובר לשני כך שבכל פעם שאני ארצה לגלוש אני אגדיר לדפדפן דרך איזה כרטיס רשת לגלוש. אני יודע שבלינוקס יש אפשרות לעשות את זה, האם מישהו יודע יכול לכוון אותי למשהו כזה בוינדוס ? בעיקרון לא משנה לי באיזה שפה יהיה כתוב הקוד, אני מאמין שאם עושים את זה אז זה בטח ב C או C++, בכל מקרה גם אם תכוונו אותי לעשות את זה תחילה בוינדוס בלי קוד זה גם יהיה טוב ... תדוה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי בנוסף לwrt54gl שלי את dlink 2650u מבזק(כשעברתי תשתית). חשבתי להשתמש בwrt54gl כ- Repeater bridge שיגביר את האות של הראוטר מבזק - עשיתי זאת באחד המחשבים בבית(שצריך אות חזק - הוא מזרים סרטים) וחיברתי את המחשב בכבל רשת לWRT.. עכשיו, השאלה שלי - האם למרות שהמחשב מחובר בכבל רשת לראוטר , האות עדיין מוגבר? למרות שהוא לא קולט את האות המחודש בWiFi? ולמרות שהגדרת את הvirtual wireless network שלא תשדר - הראוטר עדיין משדר וניתן להתחבר אליו! מדוע? אני משתמש בfirmware של DD-WRT 2.4 - - תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא שהD-LINK זול יותר ב-50 ש"ח לEDIMAX אחריות ל-3 שנים, ליד הבית (פיקוק)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח אם זה מתאים לפה אבל מנסה בכל זאת.כנראה אפליקציה שהורדתי לטלפון גנבה את הפרטים ושינתה את המיקום שלי לשינג'וקו טוקיו שביפן ובעקבות זה כלל הדברים הקשורים בשרותי גוגל (חנות האפליקציות בטלפון או המנוע חיפוש במחשב וכו) הפכו ליפן.ניסיתי לאפס הגדרות למחוק CASH ודאטה של החנות בטלפון ניסיתי בהגדרות תשלום בחנות להגדיר כי ישראל וכשאני עושה חיפוש אני גולל למטה ועושה "השתמש במיקום מדויק" אבל שום דבר לא משתנה. יש למישהו הצעות ללמה לעשות או נתקל בזה גם כן ויש לו פיתרון? אשמח לכל עזרה, תודה מראש. עריכה: לאחר בדיקה במחשבים אחרים בבית יש עוד 2 משחבים (עם משתמשים שונים) ש"נפגעו" בזה וזה ניראה שהVPN או לא יודע מה מוגדר ליפן כי הIP היא ישראלית עריכה נוספת: …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק ואני מעוניין להשתמש בו כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי ולא כדי לשדר. במילים אחרות שהנתב ישמש ככרטיס רשת אלחוטי של המחשב. ואחרי זה גם אשמח לדעת האם אני יכול להגדיר אותו שגם יקבל באלחוטי וגם ישדר בלי שיהיה מחובר חוטית למחשב אלא רק לחשמל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשנכנסתי לפורום לפני כשנה, ראיתי שהרבה ממליצים על אקספון. אני מחפש כרגע ספקית חדשה, האם אתם עדיין ממליצים על אקספון או על ספקית אחרת? אקספון עדיין מציעים את החבילות שלהם ללא התחייבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עזבתי את בזק והתחברתי לתשתית הוט במהירות 100 מגה. כשהטכנאי סיים להתקין את המודם הוא ביצע בדיקת מהירות (לתשתית בלבד, עוד לפני שהוכנסו פרטי הספקית) וראיתי בו עיני 105 מגה. שמח ומאושר התקשרתי ל018 ( מאוד מרוצה מהם עד כה) כדי להודיע להם על המעבר מתשתית בזק להוט. לאחר הכנסת הגדרות הספק למודם התחלתי בבדיקות מהירות, בארץ ובחול. מה רבה היתה אכזבתי שקיבלתי תוצאות של מקסימום 50 מגה בspeedtest בארץ(!) ובחול הגעתי בין 15 ל50 , תלוי בשרת. בשיחה שערכתי עם המוקד הטכני של 018 נטען שהבעיה היא במודם/ראוטר של הוט ואין לי מה לעשות אלא לדבר איתם. קצת מוזר לאור הראייה שבדיקת מהירות תשתית בלבד מגיעה ל100 מגה בלי בעיה. האם הבעיה בספק 018? בראוטר/מודם של הוט? ( לא מתחשק לי להגדיר א…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Router של Edimax דגם BR-6104WB. לאחרונה הוא עשה לי לא מעט בעיות אז החלטתי לשדרג לו את ה - Firmware. לצערי, למרות שהתההליך הסתיים בהודעת Success מעודדת, אחרי כיבוי והדלקה של ה - Router הוא פשוט הפסיק להגיב, אני לא מקבל כתובת מה - DHCP שלו, גם ניסיון לבקוע בעצמי כתובת סטטית לא עזר. הוא לא עונה ל - PING ובטח שאי אפשר להגיע ל - Web Management שלו. יש למישהו רעיונות? כי אני די התיאשתי אחרי שעות של חיפושים בגוגל .... תודה, אלעד.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה מאד לעזרה בנושא זה : ברשותי הנתב הנ"ל = TP-LINK WR1043ND , גרסת קושחה האחרונה 3.12.2 (Build 100820 ) המחשב הנייד שברשותי נלקח לזמן ארוך וכרגע אני מעוניין לבצע כיבוי טוטאלי של רכיב ה WLAN בנתב ולכבות לחלוטין ( אך באופן זמני ) את הרשת האלחוטית מפני שבכל מקרה אין צורך בה. מבלי לעבור לקושחת DD-WRT חפרתי בתפריט ובמדריך ואני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת, אופציה שנמצאת כמעט בכל הנתבים ישנים או חדשים ופה זה פשוט חסר מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין DYNAMODE WL-GI-600-SMF לבין EDIMAX EW-7711UMN
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-