רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן הוספתי 6204 שמפצל בין שני מחשבים נייחים, ומחובר למודם טריון של HOT. אני חושב שהתקלה מתרחשת רק במחשב שלי, כי היא לא עוברת לבד והיינו שמים לב לזה במחשב השני. כל כמה זמן (זה לא מוגדר, לפעמים יום שלם ולפעמים כמה דקות) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, והפיתרון הוא לבטל ולהפעיל מחדש את הכרטיס רשת. יש לי ווינדאוס 7 וכשהתקלה מתרחשת הוא מראה שיש בעיה בין בין הרשת לinternet (כדוה"א) אין לי מושג מאיפה מגיעה הבעיה, ביטלתי גם את הFW וזה לא עזר. יש לכם רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט באמצעות מודם של מוטורולה. יש ברשותי נתב סימנס SL2-141 שרכשתי מבזק. רציתי לדעת האם ישנה דרך לחבר את הנתב ככה שאוכל לגלוש בWIFI. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה קצת מורכבת חשבתי אולי מישהו יודע .... המצב הוא כזה ...נמצא בהוט+014 ללא חייגן על מנת לקבל אי פי חדש שהייתי צריך.. דרך הראוטר, שיניתי את כתובת ה MAC .. (שמרתי את המקורית אגב) הכל עבד יפה (קיבלתי אי פי חדש) עד הפעם השלישית שבו המצב נדפק ... לא מתחבר האינטרנט לא כלום , מקבל APIPA 169.254 חבר שלי מבין עניין ולכן יעץ לי קודם כל להתקשר לתשתית הוט ולבקש שיאפסו את המודם ("כנראה שלא יעזור..תנסה בכל זאת") ולבקש מהם שיחברו אותי לצורך הבדיקה לספק אחר וזה בדיוק מה שקרה . המודם\אינטרנט חזר לפעולה תחת ספק אחר (HOTNET) . משמע ממה שהבנתי מחבר שלי (קרה לו בעבר) האי פי שלי אצל 014 נעול באחת השרתים בגלל שינוי הMAC שבא מפעולה שלי ... השאלה בגדול היא , כמה זמן בימים ייקח עד שהאי פי ש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום המתאים לשאלות כאלו... אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. הקלדתי את הסיסמה (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום אני גולש על 4 מגה בתשתית של בזק וראיתי שיש מבצע ממש טוב של הוט על התשתית שלהם במהירות 12 מגה היום התקשרתי לבזק והודעתי להם שאני לא מעוניין לחדש את החוזה שיש לי כרגע כי מבחינת תשלום זה יוצא לי תוספת של כמה שקלים ואני מקבל בהוט 12 מגה, העבירו אותי לקישרי לקוחות בבזק והם הציעו לי 8 מגה באותו מחיר של 12 מגה בהוט (המחיר של בזק הוא כולל גם את ההחזקה ולכן הוא מגיע לאותו סכום של הוט) בזק לא יכלו להציע לי את המהירויות הגבוהות שלהם כי עדיין אין אצלנו תשתית NGN, השאלה היא מה כדאי לי לעשות להשאר בבזק או לעבור להוט? עם כל נציג של בזק שאני מדבר הוא אומר לי שבהוט אתה לא תקבל 12 מגה אלה עד 12 מגה שזה יכל להיות פחות מהמהירות שאני משלם עלייה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי בהמשך לנושא קודם, אני מחבר ראוטר לינקסיס ישן לרשת קיימת (חיבור קוי משקע של מודם-ראוטר קיים). החיבור עובד וניתן להתחבר לאינטרנט מהלינקסיס (קוי ו wifi ). הבעיה היא שמדובר ברשת wifi לא מוגנת/ברירת מחדל. כשאני מנסה להתחבר לראוטר עם חיבור קוי לדף הsetup, אני מקבל הודעת שגיאה connection refused. בדקתי והכתובת 192.168.1.1 נכונה ) default gateway). ניסיתי ריסט לראוטר, ניתוק מחשמל, ניתוק הראוטר מהרשת. לא עזר שום דבר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לא פעם ולא פעמיים אני מוצא עצמי מאוכזב מהכלים והתוצאות דרך גוגל ושאר מנועי החיפוש. לדוגמה: לאחרונה אני מנסה לעקוב אחרי תוצאות חיפוש מה24 שעות האחרונות כדי לנסות לתפוס מידע רלוונטי בחלון זמן קריטי. והייתי מעוניין להעיף מהרשימה תוצאות מסויימות אחרי שבדקתי ומצאתי שהן לא רלוונטיות. לא רק לינקים ספציפים, גם אתרים עם מנוע סרטני שיוצרים על פי שיטה תוכן עם 0 תועלת. האם יש כלי חיפוש מתקדם במיוחד, בו יש הרחבת פונקציות מעבר למה שמנועי החיפוש מספקים? האם ידועים לכם שיטות שימושיות לנסח חיפוש, לצמצם חיפוש? בעצם כל מידע שימושי בנושא חיפוש באינטרנט שאתם רוצים לשתף שאולי יעזור למי שרוצה להרחיב את יכולות החיפוש. אני לא זוכר אי פעם דיון גדול בנושא, אולי הגיע הזמן ליצור אחד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לחבר 3 מחשבים על מנת לגלוש משלושתם באינטרנט... אני צריך ראוטר שיוכל להיות גם אלחוטי וגם קווי (2 מהם נימצאים אחד ליד השני...חבל לעשות בינהם אלחוטי...) לא להתפרע עם המחיר אבל שלא יהיה משהו זבל.... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי שכל פעם שאני רוצה לעבור ספק אני צריך להתעסק עם החלפת ציוד. יש לי ראוטר מצוין משלי, ורציתי לדעת איזה מודם בסיסי מומלץ לקנות בארץ רק בשביל לחבר אותו לראוטר? כמובן שרצוי שיתמוך בעד VDSL2 אבל אם רק VDSL לא נורא.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר LINKSYS WRT54GL ושידרגתי לו (בעזרתכם כמובן) את הקושחה המקורית ל-DD-WRT. לאחר שקניתי ראוטר חדש אני נותן את הישן שלי לאחותי שמחוברת בהוט, האם יש קושחת DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (אם כן אשמח ללינק והסבר קצרצר על איך משדרגים אם זה משהו מסובך כמובן) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם javascript:void(0); יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204Wg, ויש לי אינטרנט אלחוטי בבית, מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר לEDIMAX בצורה חוטית (לחיבור הLAN) ושהוא ישמש ככרטיס הרשת שלי למחשב (או למספר מחשבים) וזה מהסיבה שהקליטה עם כרטיס רשת (מובנה או חיצוני) ממש ממש חלשה. האם זה אפשר ואם אפשר מדריך מדויק ומוסבר אני ממש אשמח בתודה מראש משה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ראוטר+כרטיס רשת לא יקרים מדיי עם חיבור יציב!! דגש על יציב שלא סובל מהתנתקויות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבדוק את תקינות/מהירות הרשת שלי בין שני מחשבים. האם יש תוכנה שבודקת את זה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר למעלה משנה סובל מבעיה חמורה כשאני מוריד ב- uTorrent אני פשוט לא יכול לגלוש. עכשיו ממילא אני יודע שכשאני מפעיל תוכנת הורדת קבצים זה תופס רוחב פס ומאט אבל הגלישה היא בליתי אפשרית, פשוט תקועה ולא מציג כלום גם אם אני מוריד על 5 קילובייט לשניה. אז אמרתי לעצמי סבבה אני יכבה את הuTorrent וזה יעבוד...אבל לא! הגלישה לא מתאפשרת וגם לאחר שאני עושה TRACERT לאתרים בארץ או בחו"ל הכל מקבל תשובה מהנתבים בדרך אבל לגלוש בלתי אפשרי. הדבר היחיד שעוזר הוא כיבוי והדלקה של הנתב( 2650 D-LINK) וגם אז לפעמים הנתב לא מצליח להתחבר על הכיבוי הראשון לאינטרנט ודורש ממני לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים. אני ממש מתוסכל מזה וזה פשוט מוציא לי את החשק להוריד דברים. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמשחק רשת שאני כנראה מכור אליו לא עובד לאחר החלפת הסרבר כנראה בגלל שהם חוסמים IP ישראלי כי גם לחברים שלי יש את אותה הבעיה ולאף אחד החו"ל אין יש לכם בבקשה איזה שהוא מדריך או תוכנה לשינוי IP ל IP רוסי\אירופאי\כולשהוא לא ישראלי כדי שאני יוכל לשחק בבקשה אני כבר משתגע פה :s07: :s07:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ידוע לכם על איזשהי בעיה בשיתוף אינטרנט (לא שיתוף קבצים) בין Windows 7 ל Windows XP ? כי אני מנסה כבר במשך שבוע שלם לפתור את הבעיה ולא מצליח (ניסיתי הכל). ומXP לXP זה עובד מצויין. נראה כאילו מיקרוסופט חסמו את השיתוף אינטרנט מווינדוס 7 למערכות הפעלה ישנות יותר. תודה, עודד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך להגדיר חייגן l2tp על מק, מערכת הפעלה mountain lion ? אני על תשתית hot אני מצליח להגדיר חייגן על הראוטר שלי, על windows אבל לא על המק ישירות הוא טוען שהוא לא מצליח להתחבר לשרת, אבל כל דבר אחר כן מצליח להתחבר אז זו לא הבעיה. נציגי התמיכה לא ממש יודעים איך להתמודד עם מערכות ההפעלה היותר עדכניות של המק. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לאבא שלי נדפק ראוטר ישן של בזק - סימנס SL2 141 אני בטוח ב100% שהוא נדפק , בגלל שבדקתי אותו עכשיו אצלי בבית והוא גם לא עובד הנורה של DSL מהבהבת בלי סוף ואין נורת PPP בכלל. יש לי בדיוק אותו ראוטר (סימנס SL2 141 ) וכשאני מחבר אותו בחזרה, הכל עובד ללא בעיה. אז כמובן שזה ראוטר דפוק ולא בעיה בקו של אבא שלי. נסיתי גם לעדכן לו קושחה וזה גם לא עזר השאלה שלי , מה אנחנו עושים? לקרוא לתכנאי והוא יביא לנו את הראוטר חדש? הולכים לבזק סטור ולוקחים חדש? ואם כן, צריך להתקשר קודם לבזק ולהגיד שאני הולך לבזק סטור להחליף? או שאפשר פשוט לגשת בלי לתאם מראש? האם זה בכלל חינם? ואיזה ראוטר צריך לקחת , אם יש מבחר? אבא שלי על אינטרנט 15 מגה - NGN תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום מודם של בזק (ADSL2) ונתב אדימקס 6524. מאחר וחסרות לי כניסות קוויות, עלה בדעתי להשתמש במודם-נתב DLINK 2560U (הנתב הישן שקבלתי מבזק) כמודם בלבד ושהאדימקס ימשיך להיות הנתב האלחוטי ושרת DHCP. איך מגדירים את הDLINK שיהיה מודם בלבד? אם אבטל בו את פונקציית הDHCP והWIRELESS, ואגדיר התחברות WAN ידנית, זה יספיק ? אני לא רוצה לשנות כלום באדימקס ורק לחבר את הDLINK שיתפקד כמודם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אז ככה, יש לי בעיה מציקה מאוד. אני מחובר ברשת אלחוטית דרך של 2 מחשבים. המודם הגדול (הראשי) אני חושב שקוראים לזה ראוטר, נמצא במחשב שלי, והמכשיר האלחוטי שמתחבר למחשב דרך USB נמצא במחשב השני. המחשב הבעייתי הוא המחשב השני (בו יש את החיבור האלחוטי), אך יש בעיות גם במחשב שבו נמצא המודם. המודם הוא של חברת נט לינק, Askey RTA300W. הבעיה היא שכל כמה זמן (שעה, שעתיים, חצי יום) האינטרנט במחשב שבו נמצא האלחוטי מתנתק. ועל מנת שהוא יחזור לעבוד צריך לעשות ריסט למחשב. בנוסף, כאשר מפעילים את המחשב האינטרנט לא מתחבר אוטומטית (כמו שהוא אמור להתחבר) והוא רושם "לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח", רק לאחר שאני עושה "תקן" או "Repair", האינטרנט מתחבר ועובד כמו שצריך. כאשר אני מנס…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח את דעתכם. כאשר מתחברים דרך תשתית הוט, מקבלים כתובת ישירות מהמודם בחיבור עם חייגן אשר היא 172.X כלשהו. כאשר נבצע בדיקת פינג לשער ברירת מחדל של אותה כתובת, ומקבלים REQUEST TIMEOUT האם תקין? בהוט נוכחים להבין שזה תקין וכך אמור להיות ומציעים חיבור ללא חייגן (לדעתי לא פתרון). בסיכמו של דבר הם טוענים מצידם שזו תקלה איזורית ואני רואה בזאת כסתח מצידם. לאחר שנתקלתי מספר פעמים בתקלות אלו אצל אנשים שונים, נראה שלהוט יש תקלה כל שהיא שהם מעדיפים להדחיק ולא לטפל וזו הצורה שחברה נראית, אשמח את דעתכם בנושא. תודה ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי? כבלים או ADSL? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה. ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים? החיבור יהיה למהירות 750KBPS. בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם תודה מראש ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-