רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את האינטרנט שלי ל15 מגה בייט.. יש לי נייח ונייד. בנייד דרך ה WI-FI אני גולש ב 14 מגה (שזה בהחלט תקין לאלחוטי) טבנייח שמחובר לראוטר דרך כבל אני גולש עם הגבלה של 9.5 בכל הבדיקות שעשיתי.. עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת ונכנסתי לדופלקס פול 100 ושינתי ועדיין לא עזר. הכרטיס רשת הוא 88E8056 ... Marvell Yokun תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להוציא את המחשב(נייח) מהחדר שלי , לחדר שממולי ובו הוא ימוקם. בגלל שאין בחדר המיועד שקע של בזק - התכנון הוא להשאיר את המודם\ראוטר של בזק של NETGEAR בחדר הנוכחי, ופשוט לקנות כרטיס רשת אלחוטי בצורת USB קטן ולחברו למחשב. המרחק בין הראוטר למחשב במקומו החדש יהיה בערך 9-10 מטרים סה"כ. חשבתי על הדגם הבא של EDIMAX : Edimax EW-7811UN Wireless nLITE Nano-Size USB Adapter 150Mbps האם זהו הפתרון האידיאלי בשבילי במקרה הזה? למרות המרחק הקטן, אולי כדאי ללכת על : Edimax EW-7711IN nLITE Wireless PCI Adapter 150Mbp אשמח לדעת . הראשון עולה 60 ש"ח, והשני עולה 88 ש"ח. ההבדל ב28 ש"ח - יעשה הבדל כלשהו באמת? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב.. כמו הרבה אנשים פה, אני גר בפריפריה, לכן אני לא יכול להתחבר ל ADSL..... שמעתי הרבה על חסרונות החיבור הזה של בזק, וקוויתי שכאשר יכנסו הכבלים לשוק, " הכל יסתדר"... אבל מהא התברר שהעתיד לא כל כך וורוד, כי מחירי הכבלים לא יהיה כל כך טוב, וגם החיבור עצמו, זה לא משהו.... אז אין הבדל ניכר בין שני החיבורים.. מה שמאוד הרגיז אותי היא העובדה שאני יכול להתחבר ל "טכניון" כספק ל ADSL, לכן חיבור ה ADSL כך יוצא ממש זול!! רק 99 ש"ח בחודש, כי חיבור כזה הוא חינם!!! אבל כמובן, אין באזורנו אפשרות חיבור ל ADSL... לכן השאלה שלי היא, האם בכלל תאפשר בזק יום אחד חיבור ל ADSL במקומות כמו אזורנו???? כל הזמן אני בודק באתר בזק אם אזורנו כבר תומך ב- ADSL, אבל הכל לשווא.... האם יש תקווה????? ת…
-
אין לי צורך להוסיף פרטים בשלב הזה, אבל אתם מוזמנים... Prog.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתחבר לאינטרנט מהיר, אבל אני לא יודע לאיזה כדי יותר להתחבר ל ADSL או להכבלים? מה יותר טוב? יש ההבדל בין השניים? חברים שלי אמרו לי שבכבלים ככל שיש יותר אנשים מחוברים אניטנרט איטי יותר, אבל אחרים אמרו שאין מספיק אנשים בכדי שזה יקרה, אז מי מהם צודק??? ועוד משהו, בטוח יש חסרונות ויתרונות בכל העניין הזה, מה הם?? תודה מראש על העזרה... Some Thing... נ.ב - עשיתי חיפוש לפני שרשמתי את הנושא הזה, לא מצאתי שום דבר שענה לי על השאלות.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני רוצה לשים סיסמה לנתב האלחוטי כדי לא לאפשר לאנשים להתחבר אליו. ניסיתי לבדוק בחוברת הוראות (לינק לחוברת הוראות בתחתית ההודעה) באתר של SMC, אבל לא הבנתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין איפה בדף ההגדרות של הראוטר אני בוחר סיסמה לנתב? תודה!! חוברת ההוראות של הנתב (אנגלית): http://www.smc.com/files/AQ/WBR14G_MN.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה במחשב שמקבל את האינטרנט אלחוטית מהמודם האלחוטי. יש לי כרטיס רשת אלחוטי דרך USB מאחוריו רשום DRUC-U2, ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל הוא מתאים רק לXP ולא לויסטה. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, בעקבות ההודעה הזו עלה בי הרצון לנסות ולהחכים קצת בנושא סניפינג. יש לי רשת ביתית המורכבת מנתב Level One WBR3408, שני מחשבים עם ויסטה, אחד עם XP ועוד לפטופ. אני רוצה לנסות להסניף מידע שעובר בין הנתב לאחד המחשבים, לא ממש משנה לי איזה. הכל קורה ברשת הפנימית כמובן, כך שהנתב מבחינתי לא לוקח חלק במשחק. בתור צעד ראשון, אני רוצה להסניף מידע שמגיע למחשב שעליו אני עובד, ואח"כ לנסות להסניף מידע למחשב אחר ברשת. האם אני צריך להתקין משהו על המחשב בשביל זה, או שזה נעשה דרך CMD? איך אני מנתח את מה שאני מוצא (למשל, איזו חבילה נשלחה מאיפה, ומה התוכן שלה (או נניח - מה הפרוטוקול של תוכן החבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד (compaq mini 311c) ובגלל בעיה כלשהי עם המערכת הפעלה הייתי צריך לפרמט את המחשב. עכשיו אני עובד עליו אבל הוא ריק מתוכנות של היצרן ורציתי לדעת איך אני יכול להתחבר לרשת ה-Wi-Fi דרך ה-windows xp?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמו שכולם שמים לב בכל חבילה קצב ההעלאה נמוך משמעותית מההורדה .השאלה היא למה?האם זה פשוט הטכנולוגיה או שמדובר כאן בשיקול כלכלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם שיתוף משאבים .אחרי הגדרת קבוצת עבודה מחובר עם נתב +כרטיס רשת אלחוטי usb לשתף את MDmmm http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htmתודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, השבוע עברתי דירה ובמקום הנוכחי יש רק רשת אלחוטית (לא ניתן להתחבר לנתב פיזית). במחשב הנייח שלי יש כרטיס רשת מובנה בסיסי, בלי תמיכה ברשת אלחוטית. אשמח להמלצה לכרטיס רשת מתאים ביחס עלות\תועלת טובים (חיבור PCI, למרות שאפשר גם USB. אני לא יודע עד כמה האיכויות שונות). לא צריך משהו FANCY, רק שיעשה את העבודה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתחבר למחשב שלי במשרד מהבית (העסק הוא שלי) שתהייה לי שליטה מלאה על המחשב מרחוק כולל העברת קבצים בחינם האם כדאי להשתמש בRDP של ויינדוס או בתוכנה אחרת ?(שמתי לב ש TEAM VIEWER לעסק היא בתשלום) אם אפשר גם לינק למדריכים איך להגדיר את הRDP?? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת אני מחפש ראוטר עם עוצמת שידור יחסית חזקה. כיום אני משתמש בראוטר של 3COM בתקן G ישן שעושה את העבודה אך הוא מותקן בכניסה לבית ובקצה השני לא קולטים אותו כמעט (בסמארטפון יש ניתוקים כל הזמן) המרחק לא גדול כל כך אבל יש קירות והחזרים והעוצמה שלו יורדת כבר בטווח קצר. ניסיתי כל מיני אמצעים להגברת האות אבל זה לא היה משמעותי. אני מתעניין בראוטר של TP LINK מאייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7226&CatCode=581 דגם WR941ND שנאמר לי שהוא הכי מוצלח ותומך ב MIMO (יש לי יותר ממכשיר אחד אלחוטי) וגם עוצמת שידור לא רעה של 3Db אבל נתונים לחוד על הנייר ונסיון מעשי לחוד, ופה אני מבקש את המלצתכם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב ראשי מחובר ישירות לראוטר +2 פועלים אלחוטי קבעתי ב LOCAL AREA CONNECTION במחשב הראשי -רשת סטטית ב TCP V4 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 ה DNS של בזק מעת לעת כל הקונפיגורציה הזאת נעלמת זה קורה גם בשני המחשבים האחרים מחשב אחד 10.0.0.5 מחשב שני 10.0.0.8 ניסיתי לא להוסיף את ה DNS של בזק אך ללא הועיל תודה רבה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנני מעוניין להגדיר שיתוף קבצים בין שני מחשבים בבית. על מחשב אחד מותקן WIN XP SP3 ועל השני WIN VISTA. המחשבים פיזית מחוברים לאותו נתב Linksys WRT54GL. ובנתיים אינני מצליח לעשות זאת. המטרה בנתיים היא להגדיר שדרך מחשב אחד אוכל לגשת לשני ולהעתיק קבצים לאחד. פחות חשוב הפוך. השאלה איך אני עושה זאת. נ.ב. קראתי בעזרה של וינדוס שאני צריך להתקין את התוסף Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder (KB922120) על הWIN XP, אך כשאני בא לעשות זאת הוא מונע ממני בטענה שהSP הנוכחי שלי מעודכן יותר מהתוסף עצמו.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר בבית של edimax ולפני כמה זמן שידרגתי את האינטרנט ל12 מגה ומאז אני לא מצליח להיכנס להתחבר לראוטר אפילו אם אני שם סיסמא הוא לא מתחבר יש איזה תוכנה כלשהיא לגלות מה הסיסמא למרות שאני יודע אותה אבל משהו מוזר שאני לא מצליח להיכנס בתודה מראש רזיאל
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לי ולשכן שלי יש חיבורים נפרדים ב-ADSL לאינטרנט ושנינו רוצים לשתף אחד את השני ברשת האלחוטית, כך שכל מחשב מחובר לראוטר שלו ע"י חוט, ובמידה והרשת מתנתקת לו, הוא יתחבר לרשת ע"י הראוטר האלחוטי של השכן. המרחק בין הבתים הוא בערך 20 מטר ויש כביש שמפריד ביניהם, הראוטר אמור להיות בתוך חדר פנימי בבית (לא ממ"ד) לשנינו יש במחשב מערכת הפעלה Windows 7, ו-IP קבוע. אנחנו רוצים שלא משנה מה יקרה, תמיד נגבה אחד את השני במקרה שאחד יתנתק. קודם כל, האם Windows 7 מאפשרת חיבור לרשת חוטית ואלחוטית במקביל, כך שכשאחד מנותק מהרשת המחשב מתחבר לשני? האם צריך להגדיר משהו מיוחד בראוטר? איזה סוג של ראוטרים אלחוטיים יוכלו לתקשר במרחק כזה? (בתקן N) אם יש לכם המלצה לראוטר טוב שמשדר בעוצמה גבוהה המחיר ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש נתב ומודם מומלצים לחיבור מול הוט. כיום משתמש במודם של חב' הוט (Sagemcom F@AST 3184) + נתב אלחוטי של TP-LINK (TL-WR1043ND) שמותקן עליו DD-WRT. החיבור מאד איטי משום מה. האם מומלץ לעבור למכשירים מתקדמים יותר? תודה, רוני
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי. יש לי כרגע חיבור ל-HOT עם חיבור 100mbit עם בבנ"ל. המודם HOTBOX מתפקד גם כנתב (עים כל המגבלות שלו). לקומה השנייה בבית דרך חיבור קווי מחובר ל-HOTBOX נתב פשוט Level One WBR6001) שמתפקד כ-ACCESS POINT בלבד, וכל ה- IPs מתקבלים דרך ה-HOTBOX. בסה"כ הרשת עובדת היטב, וה-Level one מרחיב את הקליטה. כעת אני רוצה לשדרג את הכל. אני מעוניין קודם כל לבטל את תכונת הנתב ב-HOTBOX ולהשתמש בו כמודם בלבד, ולקנות נתב חדש ויותר מתקדם. מצד שני, עיקר העבודה היא בקומה השנייה, איפה שיש לי כרגע נתב Level One. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה SMART, ממיר לוויני עם חיבור לאינטרנט, ו- MINI PC ANDROID שיתחבר לטלוויזיה - כל אלה מצריכים חיבור קווי (עדיף על אלח…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי 15 מגה, עברנו ל100 מגה. גם הספק וגם התשתית אמרו לי שהעבירו לי למאה מגה וזה צריך להופיע, אך עדיין יש לי 15 מגה, הם אומרים לי שהנתב שלי תומך עד 15 מגה, הנתב שלי הוא: [h=1]NETGEAR DGN2200[/h] מה שמוזר הוא, שרשום בחוברת שהוא מגיע ל100 מגה. האם הנתב הזה באמת תומך עד 15 מגה? אם כן, מה אתם אומרים על זה? [h=1]TP-Link WR841N 300Mbps[/h] תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מסתבר שבראוטר שלי (TPlink TD-W9980) יש אפשרות לפתוח את הערוצים האמריקאיים 149-161. האם אמורה להיות בעיה להשתמש בהם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. זה מוציא אותי מדעתי.. אני עושה את כל מה שכתוב במדריך, ואין חיבור לרשת. הנורות עובדות, הכל מחובר בצורה תקינה ככל הנראה. ובכל מקרה, אין זיהוי של הרשת. האם יש מצב שיש בעיה עם המודם, שהוא ישן מדי? כי הוא מתחבר טוב לראוטר (הוא מזהה אותו). אני מחובר לבזק בינלאומי עם מודם אלקטל . בבקשה תגובה אם מישהו יוד... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים דרך כבל רשת...מחשב 1 עם XP PRO ושני 98SE... יש לי ADSL 1.5M ומודם קטן של בזק WOW...איזה נתב מומלץ...ואיך מסדרים את הכבלים הקטנים בתוך הראש שנכנס לנתב...ואיך ממשיכים משם...? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-