עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפאק . הוא רוצה להעביר את כל הקבצים החשובים שלו אל המחשב הביתי שלי , על מנת לצרוב את אותם יותר מאוחר . עכשיו שאלתי היא כזאת : מה הדרך הכי בטוחה פשוטה ומהירה לעשות זאת ?! יש לי כמה אפשרויות, כמו USB , דרך הכרטיס רשת ,אבל אני לא יודע מה עדיף , כי גם יש את הקטע של הזיהוי של המחשב הנייד במחשב הביתי . אשמח אם תתנו לי כל מידע אפשרי בנושא. תודה עריכה : יש לי וינדוס 98SE ולחבר יש XP .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by toto11,

שלום רב, יש לי ALFA AWUS036NH Wireless N 2W Adapter+7dBi Panel Antenna הקישור שלי http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290514588759 25 dBi 2.4 GHz 802.11b/g Wifi Yagi Antenna RP-SMA WLAN הקישור שלי http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150619462716 כשאני מחבר את האנטנה 25dbi וכשאני מחבר את האנטנה 7dbi שניהם מציגות אותו דבר כשהם בחלון ואין שיפור עם ה-25dbi. האם ה-25dbi לא אמורה לקלוט יותר טוב ? האם ככל שה-dbi יותר גבוהה האנטנה אמורה לקלוט לטווח יותר גדול ? האם אפשר לחבר לכרטיס רשת כל אנטנה עם חיבור rp-sma ? האם אנטנה גדולה לא דורשת יותר הספק מהכרטיס רשת ? האם אפשר לחבר את שתי האנטנות הקטנות 5dbi+7dbi עם מפצל rp-sma לכרטיס רשת …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by roeiw,

איך אני אני מגדיר במודם שהוא יתחבר לבד לספק אינטרנט?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ag43,

אני מחפש פתרון שיאפשר לי לקבל ולהוציא שיחות של הקו הביתי במכשיר האנדרואיד שלי. כלומר ששיחה נכנסת תעבור אל האנדרואיד ושתהיה אפשרות לחייג מהאנדרואיד דרך הקו הביתי (השיחה תזוהה כנעשית מהבית). יש לי מחשב נייד עם מודם אנלוגי מובנה ונייח עם מודם שאני יכול להקצות לעניין זה. איזה פתרון מאפשר זאת? אני מדגיש שהשיחות חייבות להתקבל ולצאת מהקו הביתי.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by marik9581,

הי קיבלתי אתמול את המודם ראוטר החדש של הוט - HOTBOX5 וקניתי גם את הראוטר של שיאומי AX1800 יש לי רספברי שמחובר לכונן קשיח ומשמש אותי כשרת שאני רוצה לגשת אליו מחוץ לרשת הביתית שלי. אז בשלב הראשון הגדרתי את ההוטבוקס לברידג. אבל אני לא מצליח לגשת ולהתקדם לפאי שלי. אולי זה משהו שקשור לכתובת מאק? אני כבר יומיים מנסה לקנפג את המערכת הזו שתעבוד ולא מצליח. אשמח לעזרה. אולי חשוב לציין, לכאורה יש לי כתובות חיצוניות. אחת שמוגדרת ב-NOIP והשניה שאני רואה באתר כמו WHATISMYIP.COM כשאני גולש לכתובת של NOIP ואני מחובר לרשת הביתית שלי - אני מגיע והכל טוב. אבל אם אני מתנתק מהרשת שלי וגולש על הסלולארי - אני כבר לא מגיע.

6. Started by kalda01,

אני באזור 08 עם חיבור ADSL ומאז אתמול בבוקר אין חיבור לאינטרנט. הספק טוען שהבעייה בבזק ואין צפי לחזרת השרות. האם למישהו יש מידע מה הסיפור?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב אז ככה... יש לי שתי מחשבים אחד שלי אחד של אח שלי.. וחיבור אחד לאינטרנט בכבלים 1.5MB.. עכשיו, אני רוצה לעשות שגם למחשב של אח שלי יהיה אינטרנט אבל אני לא רוצה אם רשת רגילה (שתי כרטיסי רשת) כי זה ממש לא בטוח, אני רוצה לדעת מהי הדרך שיהיה הכי בטוח לשתף את אחי באינטרנט וגם הדרך שלא תוריד ממני מהירות כשהוא יהיה מחובר.. וכמובן שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה הראשי. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה צריך לקנות ומה צריך לעשות? תודה מראש, יהב.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן חבר'ה החלפתי לא מזמן את הראוטר הישן שלי (DLINK DI-514) באחד חדש(NETGEAR DGN2200) הראוטר החדש מצויין אבל יש בעיה אחת: הקליטה לא טובה בחלקים מסויימים בבית. הבנתי שיש אפשרות לחבר את הראוטר את הישן בעזרת כבל רשת לחדש ואז להגדיר אותו כך שהוא יהיה סוג של תחנת ממסר ובכך יגדיל את עוצמת האות בעזרת האנטנה שלו. רציתי לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן, אם יש מדריך כלשהו שיוכל להסביר איך לעשות את זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום ומועדים לשמחה! היום שמתי לב שהמחשב הנייד שלי פשוט לא זז באינטרנט, כאשר הוא לא מחובר לחשמל. נכנסתי להגדרות של הדרייבר, ובכרטיסיה advanced ניסיתי כל מיני אופציות. בסופו של דבר שיניתי בקטגוריה של wireless mode מ 802.11 b/g ל - 802.11 b ואז המחשב טס בגלישה גם שהוא לא מחובר לחשמל. צרפתי להודעה גם תמונה שממחישה. מישהו יודע מה בדיוק אומרות ההגדרות ששיניתי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז ככה: המהירות הורדה שלי מתחילה ב-200 ולפעמים 200 וקצת ואז לקראת סוף ההורדה זה מתחיל לרדת עד לפעמים למהירות של כ-7 קילו בייט לשנייה.. מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 מגה.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ברשותי נתב אלחוטי של 3COM שרכשתי עוד ב-2006 ולאחרונה נזכרתי שיש לי אותו אז החלטתי להשתמש בו שוב כי אז ב-2006 לא הייתי בקיא כזה. ההתקן עבד טוב מאוד בערך חודש ללא שום ניתוקים וביומיים אחרונים גיליתי איתו בעיות עם ניתוקים. שלשום גיליתי שכל פעם אני טוען סרט מ-YOUTUBE לאחר כמה שניות קו טעינה מפסיק לזוז וסרט לא נטען בשלמותו גם במחשב נייד שלי וגם בסמארטפון שלי. חשבתי יש בעיה עם YOUTUBE ספציפי אולם לאחר בדיקות מהירות של ספק שלי שהוא נטוויז'ין וגם שירות SPEEDTEST חשבתי שבעיה עם עומס של רוחב פס שגורם לנתב להשתגע. בסופו של דבר הסתכלתי ב-LOG של נתב והבנתי שאין קשר לרוחב פס כי נתב מתנתק כל כמה שניות, דקות: כבר מהבוקר שובר ראש על בעיה, נסיתי כל מיני שינויים בקונפיגורצית נתב וכאשר אנ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כרגע יש לי מודם ALE 130 ואמרו לי שכדאי לי להחליף למודם כרטיס רשת... עכשיו קודם כל זה עדיף באמת? ודבר שני מה יהיה ההבדל עם אני יחליף למודם כרטיס רשת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by saaar,

ץ

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אשמח לעזרה דחופה לבעיה מוזרה וכואבת הכרטיס הגיע היום עם מחשב חדש (שנבנה באופן יעודי ברשת מכובדת) המריץ Win 7 64-bit (לצערי אין אפשרות להעביר כבל רשת). החיבור האל-חוטי לרשת הביתית ולאינטרנט מקרטע - נופל וקם במחזוריות של שניות בודדות, ובאופן כללי איטי להחריד (בדקתי גם בפינגים). בשניות בהן החיבור עובד, הגלישה מהירה כרגיל, ומייד אח"כ היא נתקעת. אחוז הקליטה נע בטווח 35-45%, אבל מחשב נייד הנמצא בחדר מחובר לרשת הביתית ולאינטרנט ללא בעיה, וכך גם מחשב נייד אחר הנמצא בחדר רחוק עוד יותר מהנתב. ניסיתי כל מה שעלה בדעתי: ביטול תוכנת הכרטיס כדי שמערכת ההפעלה תנהל את החיבור האלחוטי (בלתי אפשרי), התקנה מחדש של הדרייבר מהדיסק המקורי, החלפה בין דרייברים המופיעים בתיקיות 32 ו-64 ביט, א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bigbug,

שלום לכולם במקום בעבודה שלי יש מרכזיית VOIP. למרכזיה יש אייפי מסויים. את האייפי הנל אני מכניס באחת מתוכנות הדיבור השונות (אני משתמש כרגע ב3CX) מגדיר את השלוחה שלי, כפי שהיא מוגדרת במרכזיה שבמקום העבודה ומנסה לחייג.. התוכנה מתחברת למרכזיה, מצליחה להוציא שיחות אבל הבעיה היא שהצד השני שומע אותי, ואני לא שומע אותו. איפה הבעיה? פורטים מסויימים? מישהו יודע על איזה פורטים התוכנה הזאת עובדת? אולי יש טווח של פורטים? במקום העבודה שלי התוכנה עובדת כמו שצריך. ככה שהבעיה היא לא במרכזיה עצמה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by psycho killer,

שלום לכולם אני רוצה להתחבר למחשב שלי במשרד מהבית (העסק הוא שלי) שתהייה לי שליטה מלאה על המחשב מרחוק כולל העברת קבצים בחינם האם כדאי להשתמש בRDP של ויינדוס או בתוכנה אחרת ?(שמתי לב ש TEAM VIEWER לעסק היא בתשלום) אם אפשר גם לינק למדריכים איך להגדיר את הRDP?? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by THL,

הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אנשים. אני רוצה לשים סיסמה לנתב האלחוטי כדי לא לאפשר לאנשים להתחבר אליו. ניסיתי לבדוק בחוברת הוראות (לינק לחוברת הוראות בתחתית ההודעה) באתר של SMC, אבל לא הבנתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין איפה בדף ההגדרות של הראוטר אני בוחר סיסמה לנתב? תודה!! חוברת ההוראות של הנתב (אנגלית): http://www.smc.com/files/AQ/WBR14G_MN.pdf

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט הסיבים האופטים, כרגע אני עוד עם ראוטר שלהם. אני יודע שיש אפשרות לרכוש ממיר אופטי ומתאם SFP ולהשתמש בראוטר פרטי שאין בו חיבור סיב אופטי. העניין הוא שיש לי איזו שריטה, שאני רוצה להתחבר בציוד פרטי אבל ישירות (בלי הממיר והמתאם SFP). למיטב ידיעתי אין לקנות בארץ באופן פרטי ראוטרים כאלו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה אם כך, אם יש המלצה לראוטר עם חיבור סיב אופטי, שאוכל להזמין מחו"ל ולהשתמש עם החיבור לבזק ואולי בהמשך לפרטנר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!

22. שלום רב, אתמול בפעם הראשונה חיברתי נתב למחשב. (נתב של סימנס שלקחתי בבזקסטור והוא גם אלחוטי) צצו מספר שאלות, הבנתי פחות או יותר מה קורה, קראתי מדריכים אבל אני מחפש תשובות יותר מדויקות ומכוונות. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה האייפי של המחשב שלי ברגע זה? מצד אחד שאני עושה IPCONFIG אני רואה את ה-IP של הנתב, מצד שני אם אני נכנס לאתרים באינטרנט לבדוק מה ה-IP שלי אני מקבל IP אחר (אני מניח את זה של בזק בינלאומי). 2. אם אני אקבע למחשב שלי IP סטטי, האם זה ישפיע על המחשב הנוסף שמחובר לנתב? או שזה רק יהיה קשור למחשב שלי? 3. הבנתי שבקביעת IP סטטי צריך לרשום GATEWAY של הנתב (כלמור 10.0.0.138) ו-DNS שלו. מה ה-DNS שלו?? 4. איך אני פותח פורטים באמיול למחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הנתב שלי לא…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייח ומחשב נייד שניהם גולשים על אותה רשת אלחוטית. אני מעוניין דרך המחשב נייד להכנס ולהעביר קבצים שיש לי במחשב הנייח. יש לי במחשב הנייח מלא דברים שהייתי מעוניין לגשת ואפילו להעתיק אותם לנייד.. לא מעוניין בדיסק און קיי רוצה בשיטה הקלה.. אפשר הסבר\מדריך מפורט איך אני עושה את זה? יש לציין שבמחשב הנייד מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 8 ובמחשב הנייח וינדוס 7. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בית המשפט בתל אביב הכריע כי תבוטל חסימת ההורדה המקוונת של התוכנה הפופולרית, אשר משמשת כמרכז הזרמה ישירה לתכני וידאו פיראטיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/popcorn-time-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%94%d7%95%d7%a8%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%98/

25. Started by GZA3,

שלום לכם, אני רוצה לחבר שתי מחשבים שיושבים לידי, ושיהיה להם שיתוף אינטרנט וקבצים. על אחד מהם מותקן מערכת הפעלה וינדוס (XP PRO SP2 או 2003 סרבר) ועל המחשב השני מותקן מערכת הפעלה לינוקס עם ממשק גרפי KDE. בשתי המחשבים כמובן יש כרטיסי רשת כשבאחד מהם יש שתים (אחד הולך לאינטרנט) ועל השני יש כרטיס רשת אחד. יש ברשותי ראוטר של חברת EDIMAX. איך אני יוכל להגדיר את הרשת בין שתי המחשב ושהאינטרנט יעבוד ? לא איכפת לי איזה מהמחשבים יריץ את החיבור לאינטרנט.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.