רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הראוטר למתאם השיחות של בזק בין לאומי,והצלחתי להתחבר בחיבור אלחוטי לאינטרנט,פעם ביום ההגדרות של הראוטר מתאפסות להגדרות יצרן כולל איפוס סיסמה ושם רשת חשבתי שזו בעיה חומרה החלפתי את הראוטר בחנות ושוב זה קורה. למה זה קורה ואיך מטפלים בזה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר OfficeConnect מבית 3com וכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב בלי כרטיס הרשת חיברתי את הראוטר, והמחשב עם הכרטיס, קלט את הרשת שלי במחשב בלי הכרטיס. כעת, כהמחשב עם הכרטיס מייבא, כביכול, את הרשת, התהליך נכשל. מה לא עשיתי נכון? מה לא הגדרתי? האם אני זקוק לכרטיס רשת בכל אחד מן המחשבים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט האם כדאי להעביר 2 כבלים STP בכל צינור (מהארון לכל חדר) או להעביר כבל אחד של 16 גידים. מה עדיף? ולמה? הכבל בשביל אינטרנט (2 פורטים). או שבכלל כדאי להעביר כבל עם יותר גידים כדי שתהיה אפשרות בעתיד לאיטרקום, טלפון, וכל דבר אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות רכשתי נטסטיק של פלאפון מסוג סיירה 308,בתיאוריה הוא אמור לספק מהירות של עז 15 הורדה ו 5 העלאה... לא מצפה לקבל את המהירות האופטימלית אבל בפועל אני מקבל שליש מזה באופן די קבוע..שיחות עם המוקד והגדרת חייגן מחדש וכו לא עזרו מישהו יצא לו להתנסות בזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ספק תשתית הוט 200Mbps ספק אינטרנט סלקום 200Mbps מבחני הורדה מרהים 20Mbps בבדיקה עם ספק האינטרנט לא נמצאה הבעיה ביום חמישי יגיע נציג הוט לביתי Hard reset להוטבוקס לא הועילה האם יש עוד דבר שאוכל לעשות על מנת למצוא את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יהיו לי בסוף החודש שני מחשבים במרחק 8-14 מטר. המודם יהיה בסלון, והמחשב בחדר שלי. איך אני מחבר את שני המחשבים ברשת מקומית עם ללא האטה משמעותית בגלישה(כאשר המודם נמצא במחשב החלש יותר), ללא הוצאה כספית גבוהה וללא צורך להשאיר את המחשב עם המודם פתוח כשרת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מחפש להחליף את הd-link של בזק שנמצא אצלי בארון תקשורת במודם הכולל ראוטר חדש, יציב ומהיר. הקנייה תעשה מחו"ל כך שחשוב לי לדעת שיעבוד בארץ (כמו למשל ה Linksys x3000) ושיתמוך במהירויות גבוהות ביציבות. תקציב + \ - $300. אשמח לכל עצה או טיפ, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש יתרון כלשהו לראוטר vdsl של בזק על פני מודם vdsl וראוטר סטנדרטי? מה הפתרון העדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העברתי כבל רשת בקיר ועכשיו אני צריך לחבר לו את השקעים... איזה כבל אני צריך לחבר לאן? זה תמונה של החיבורים של השקע שקניתי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי רשת בעבודה שבאמצעותה אני גולש באינטרנט. לפעמים בשעות הפנויות אני רוצה לשחק קצת במשחקי רשת, וחלקם חסומים. כשאני מתחבר עם היוסר של הספק שלי, פתאום יש לי חיבור לשרתי המשחק. בכל זאת אשאל, איך אני גורם לכך שהמחשב שלי ישתמש רק ברשת שאליה אני מתחבר, ויתנתק מהרשת שיש לי בעבודה? או שזה לא יגרום לבעיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: המהירות הורדה שלי מתחילה ב-200 ולפעמים 200 וקצת ואז לקראת סוף ההורדה זה מתחיל לרדת עד לפעמים למהירות של כ-7 קילו בייט לשנייה.. מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 מגה.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה פשוט חינמי ונוח. חבר רוצה נקסוס 4 והוא צריך לשלוח לקנדה. אני מניח שצריך להיכנס ל-google play הקנדי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אני אני מגדיר במודם שהוא יתחבר לבד לספק אינטרנט?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, היום היה אצלנו טכנאי של הוט שחיבר אותנו לתשתית שלהם, ולאחר מכן בוצע החיבור לספק של הוט. בדיקות מהירות מראות 100 מגה הורדה, כמובטח, ופינג של 10ms. העלאה על הפנים, רק 2 מגה, אז אני טועה אם זה קשור לזה. הפינג במשחק OVERWATCH (היחיד שאני משחק) קפץ מ-70 שהיה בבזק ל-130 ועד 350. האם זה קשור להעלאה האיטית, או משהו אחר שקשור להוט, או שזה לא קשור לאינטרנט החדש? המחשב הרלבנטי מחובר ישירות לראוטר של הוט (!). תודה, יהונתן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, בקרוב אני נכנס לבית חדש (בית שבניתי) וכמובן שאני מחפש ראוטר מודם שיהיה חזק ואיכותי ושידע להחזיק תשתית סיבים בעתיד הקרוב רחוק. כמובן שבזק עוד לא פורסת סיבים לבתי קרקע אבל אני רוצה ליהיות מוכן מראש, אם לדעתכם זה מאד מוקדם ועדיף בבוא העת שהם יפרסו את הסיב לקנות ראוטר מודם חדש אז גם טוב. אבל מה שחשוב לי כרגע זה ראוטר שיהיה גם מודם, אני לא רוצה חומרה של בזק, רוצה חומרה משלי, אז ראוטר שיהיה מודם, עדיפות שיהיה לו WIFI6 כמובן ויציאות LAN עם תמיכה בתעבורה גדולה. אין לי העדפה מהיכן לקנות, הכל רלוונטי, גם איביי גם אמזון וגם בארץ אם יש. לגבי תקציב מעדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד להתקין ADSL ולצורף העניין קונה כרטיס רשת איזה כרטיס מומלץ - אפשר להסתפק גם בכרטיס זול? לדוגמא כמו CNET שעולה 50 ש"ח או 3COM או אינטל ? חוץ מזה ניסיתי לבדוק איפה אפשר לקנות בארץ מודם ADSL לא דרך בזק ולא מצאתי. התענייתי במודם במתקבל לכרטיס רשת ולמודם שמתחבר ל-USB . מצאתי מודם USB של 3COM שעולה 900 ש"ח !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי. יש לי כרגע חיבור ל-HOT עם חיבור 100mbit עם בבנ"ל. המודם HOTBOX מתפקד גם כנתב (עים כל המגבלות שלו). לקומה השנייה בבית דרך חיבור קווי מחובר ל-HOTBOX נתב פשוט Level One WBR6001) שמתפקד כ-ACCESS POINT בלבד, וכל ה- IPs מתקבלים דרך ה-HOTBOX. בסה"כ הרשת עובדת היטב, וה-Level one מרחיב את הקליטה. כעת אני רוצה לשדרג את הכל. אני מעוניין קודם כל לבטל את תכונת הנתב ב-HOTBOX ולהשתמש בו כמודם בלבד, ולקנות נתב חדש ויותר מתקדם. מצד שני, עיקר העבודה היא בקומה השנייה, איפה שיש לי כרגע נתב Level One. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה SMART, ממיר לוויני עם חיבור לאינטרנט, ו- MINI PC ANDROID שיתחבר לטלוויזיה - כל אלה מצריכים חיבור קווי (עדיף על אלח…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש נתב ומודם מומלצים לחיבור מול הוט. כיום משתמש במודם של חב' הוט (Sagemcom F@AST 3184) + נתב אלחוטי של TP-LINK (TL-WR1043ND) שמותקן עליו DD-WRT. החיבור מאד איטי משום מה. האם מומלץ לעבור למכשירים מתקדמים יותר? תודה, רוני
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי צורך להוסיף פרטים בשלב הזה, אבל אתם מוזמנים... Prog.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר Tp-link דגם:TL-WR1043ND http://www.tp-link.com/il/products/details/?model=TL-WR1043ND#spec בביתי קיים ארון רשת ובוא מרוכזים כל חיבורי הרשת מכל הבית, חיבורים חוטיים. ארון הרשת נמצא במקום בעייתי בקומה עליונה ולכן קליטת הwifi חלשה בחלקים של הקומה התחתונה. קראתי בכמה מקומות שאפשר ע"י ראוטר נוסף ליצור repeater או נקודת ap. הייתי שמח לקבל הצעות לראוטר בתקציב נמוך לביצוע המשימה ואו הצעות חלופיות לפתרון הבעיה. תודה שיראל