עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by iveco,

הייתי בבזק והיו לי ניתוקים עם אורנג , עכשיו אני עם HOT ויש לי ניתוקים באורנג סימן קריאה על הכרטיס רשת האורות של הראוטר קבועות לא נכבות או מהבהבות ... למה זה קורה ? עשיתי DISABLE לכרטיס רשת ואחרי זה ENABLE והכול עובד .. מה יכול להיות הבעיה ? אם יש שינוי באורות בראוטר הבעיה סביר להניח תשתית אבל אם האורות בראוטר תקינות אז מה יכולה להיות הבעיה ? אולי יש לי בעיה בעוצמות ? :

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. צריכה המלצה לראוטר לשטח של חצי דונם, קומה אחת, בית מגבס. אני לא מבינה בכלל בנושא כך שלא יודעת איזה עוד נתונים צריך. תודה, ליז בנוסף - איזה פרטים אתם צריכים לדעת על המחשב שלי כדי להמליץ לי על כרטיס רשת עבורו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by arik_bulldog,

מספר שאלות: איך אני יכול דעת אם יש עוד אנשים שגולשים על האינטרנט שלי? לפי מה שאני רואה יש לי שלוש אפשרויות אבטחה: WEP, WPA Pre-shared key, WPA RADIUS. מה ההבדל בינהם? מה הכי מומלץ? לפי מה שהבנתי WEP הכי מומלץ, במידה וכן, אפשר לקבל הסבר קצר (או קישור למאמר) מה זה כל דבר (העלתי תמונה), וכמובן מה צריך לשנות במחשב השני. תודה לעונים. שבוע טוב לכולם. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by גליטו,

שלום לכולם... יש לי low id באימיול ואני רוצה לפתוח את הפורטים בראטור ... הבעיה היא בראטור ולא בפירוול בדוק... יש לי ראטור : asus am 604g נכנסתי לפה : http://www.portforward.com/english/r...M604/eMule.htm ועשיתי את כול השלבים ובשלב האחרון שאני עושה save זה רושם שלי שהאייפי שלי הוא invalid ... בחרתי באופציה tcp/upc וזה רשם : remote ip address 6672 is invalid מה אני צריך לשות כדי שיהיה לי מזהה גבוהה ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כרגע יש לי מודם ALE 130 ואמרו לי שכדאי לי להחליף למודם כרטיס רשת... עכשיו קודם כל זה עדיף באמת? ודבר שני מה יהיה ההבדל עם אני יחליף למודם כרטיס רשת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני יודע שהכותרת לא הכי מובנת אבל ניסיתי כמה שיותר. אז הנה ההסבר : יש תוכנה מסויימת, שעל מנת להשתמש בה מהאייפון על המחשב אני צריך לפתוח פורט מסויים. במחשב הספציפי המדובר אין אפשרות לפתוח פורט (עבודה וכאלה) ולכן אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לזהות פורט פתוח שלא משתמש בכלום ולהגדיר בתוכנה את הפורט הנ"ל כדי לשלוט בתוכנה שעל המחשב מהאייפון. מקווה שהייתי מספיק ברור. ואולי בכלל חייב להשתמש בפורט ספציפי. לצורך העניין - התוכנה (והאפליקציה גם מאחר שזה גם באייפון) היא jumiamp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם אני גיימר די רציני וכרגע אני עם בזק בין לאומי שלדעתי הכי טובה בפינגים לחו''ל בחבילות אינטרנט רגילות. אני מקבל בין 80 - 110 פינג לשרתים באירופה. רציתי לדעת אם אני אשדרג לחבילת הגיימרים הכי בסיסית (2.5\256) האם אני אוכל לקבל 60 פינג לשרתים באירופה (בעיקר גרמניה) כשאני ב max_packets של לפחות 60 תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, יש לי רסיבר שמאפשר חיבור קווי לאינטרנט (חיבור ethernet ) והחיבור הקווי שלי נמצא בחדר אחר. האם יש מכשיר שמאפשר להמיר חיבור אלחוטי לקווי? ואיך מקנפגים אותו? תודה מאור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב במרתף שתמיד התחבר לאינטרנט דרך מתאם רשת אלחוטי שהתחבר לנתב בדירה שלי שמעל. הוט החליפו לי עכשיו את הנתב לסיבים אופטיים ואין יותר אות במרתף. לציין שהטלפון ומחשב נייד נוסף מתחברים ללא קושי ומראים על אות חזק. אשמח לעצות, בשורות טובות לכולם.

10. האם ידוע לכם על איזשהי בעיה בשיתוף אינטרנט (לא שיתוף קבצים) בין Windows 7 ל Windows XP ? כי אני מנסה כבר במשך שבוע שלם לפתור את הבעיה ולא מצליח (ניסיתי הכל). ומXP לXP זה עובד מצויין. נראה כאילו מיקרוסופט חסמו את השיתוף אינטרנט מווינדוס 7 למערכות הפעלה ישנות יותר. תודה, עודד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yosic,

התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sabosal,

אני רוצה לשלוח סרטונים שעשיתי לעמית בחו"ל. המקבל אינו חובב טכנולוגיה בלשון המעטה, ועליי לפשט את התהליך כמה שיותר. מה הדרך הקלה ביותר לשלוח 6 קבצים בגודל 120 מגה כ"א? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Doron Noni,

שלום אני צריך לקנות סוויץ של 1 ג'יגביט למשרד קטן. בגדול המשרד עובר שיפוצים והמחשבים עוברים למכולה לידו. המרחק לא יותר מ50 מטרים. הציוד שעובר למכולה כולל 2 מחשבי עבודה רגילים ושרת שאליו מתחברים עוד 2 תחנות מכירה. הארון תקשורת הנוכחי נשאר במקומו, יש בו כבר סוויץ ומודם ראוטר וכבר נמתח כבל למכולה. אשמח להמלצות על סוויצים שיתאימו האם סוויצים כמו TL-SG1008D יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ברשותי A6200 משוחזר שנקנה מאיביי תמורת סכום מגוחך, מתחיל לעשות בעיות של התנתקות, ולא מוצא הרבה פעמים את ה5GHZ. הוא מחובר לראוטר NETGEAR VEGN2610 של בזק, בן כ3 חודשים, עובד מצויין. הכרטיס הוא כרטיס מדהים בבסיסו, הקליטה גם ממרחק הייתה מדהימה, והפינג והמהירויות היו זהים לחיבור קווי, גם ממרחק. הכרטיס היה מדהים. אני מחפש שידרוג/משהו באותה רמה. חשבתי על הA6210 החדש שיצא עכשיו, או על הLinksys WUSB6300 - אשמח אם למישהו תהיה הצעה מוצלחת יותר... (מעדיף USB3 - שיהיה לעוד הרבה שנים) יש לציין שהכרטיס ירכש דרך אמזון/איביי תלוי איפה יהיה זול יותר ולא בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yotam.m,

שלום לכולם החלפתי מודם ראוטר ל 9970 ומאז התחילו כמה בעיות מוזרות (ספקית אקטקום, עסקית) אני לא מצליח לפתוח חלק מהאתרים (מה שיסתדר בינתיים והשאיר אותי עם יוטיוב לא נטען ועוד אתר שבו אני מעדכן סטטוסים ולא מצליח, שליחת בקשה לשרת עם טעינה אינסופית) יש מצב שמשהו עם התקשורת היוצאת? גם האוטלוק מקבל ולא שולח וגם הפוסט הזה נשלח מהנייד כי שוב מקבל טעינה נצחית. נסיתי dnsים של גוגל גם בנתב וגם פר עמדה כנל לגבי כל הגדרת פיירוול בנתב, כרגע הוא כבוי. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by doker,

יש לי חשבון ראפידשייר פרימיום. עד לפני חצי שנה הורדתי חלק בלי בעיות.עכשיו ההורדה מתחילה בשיא מהירות ולאחר 20 שניות המהירות שואפת ל10 קילובייט. יש לי חשבון של 10 מגה.אם אני מוריד דרך האתר של ראפידשייר ומסמן שההורדה תיהיה מאובטחת בSSL אני מוריד בשיא המהירות בלי כל בעיה. רציתי לדעת אם זאת הגבלת מהירות או משהו במחשב שלי שחוסם את האתר או שהספקית חוסמת את ראפידשייר. הספקית שלי היא 012 שאני יודע שהיא חוסמת אתרים או מגבילה והחבילה שלי היא 10 מגה. כל שאר האינטרנט שלי במהירות סבירה ובספידטסט התוצאה גם כן תקינה. האם עלי לצעוק על הספקית או שהבעיה אצלי במחשב.

18. שלום, אני מבצע כעת תהליך שיפוץ בדירה, כחלק ממנו אני מתכוון לשבור קיר גבס ולהקים אחר במקומו. רציתי לנצל את ההזדמנות ולבנות מחדש את התשתית בחדר הזה. זהו שרטוט החדר כרגע: וזהו השרטוט אחרי הזזת הקיר: אני מעוניין להעביר השחלות בקיר הגבס החדש עם נקודות שקועות בתוכו במידת האפשר, ותעלות חיצוניות בשאר הקירות לפי השרטוטים: החדר הזה יחזיק עליו לפחות 3 מחשבים נייחים, מחשב נייד, מודם (כרגע כבלים, אולי בעתיד ישונה לבזק), ראוטר, מדפסת שבעתיד תשודרג למדפסת רשת, NAS, פקס, טלוויזיה ופלייסטיישן. יש לכם טיפים כלשהם לגבי ביצוע העבודה? הערות וטעויות בשרטוט? כמו כן אשמח להערכה של עלות הפרויקט, אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אין לי מושג כמה זמן וכסף זה ידרוש. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kb רציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם. השבוע עברנו ל HOT FIBER. הצלחתי להתבלבל. אמנם אני לא גאון גדול כשזה מגיע לרשת, אבל היה קשה לי להבין שאינטרנט יכול לרוץ גם על גבי רשת הכבלים [?]. בכל מקרה - למדתי משהו חדש. אבל אני נתקל בבעיה: לא מצליח לחבר נתב (ולעשות בו שימוש כ AP), וזאת למרות שלא הייתה לי בעיה כזאת עם בזק. באיזשהו שלב שבו אני מנסה לשחק עם ההגדרות, הבנתי שאולי אני יוצא פה ממש דביל, ולא יתכן שהנתב שלי "ידבר" עם הקופסא של HOT, כי מדובר על שתי רשתות שונות? ז"א - הנתב של HOT מעביר אינטרנט על גבי רשת הכבלים, ואני מנסה לחבר אותו לנתב נוסף שלא יודע לתקשר איתו? בכל מקרה - לא מצליח לקבל רשת (לא קווית ולא אלחוטית). …

21. שלום לכולם אני לא יכול להיכנס לאינטרנט משום מה, והאיי פי שלי השתנה מ192 ל 169.x.x.x. אני מחובר באינטרנט קווי (אך יש לי כרטיס רשת אל חוטי, לא ראוטר) אני חייב עזרה אור כהן

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Pr0Xy,

איזו הצפנה הכי טובה לרשת אלחוטית? מה משמעות הפרמטרים שצריך להזין בהצפנה זו? מהם הפרמטרים המומלצים להזנה? WEP מומלץ? במידה וכן, כמה ביט ואיזה פרמטרים מומלץ להזין? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by galav1,

יש לי עכשיו מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים ועכשיו אני רוצה להוסיף אליו עוד שתי מחשבים מה אני צריך לקנות ואם אחד מהחדרים הוא ממ"ד אז אי אפשר אלחוטי?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. האם ניתן להתחבר (בעזרת הזנת כתובת IP) למחשב ספציפי ברשת שמשתמשת ב-NAT? - הכוונה היא לשלוח הודעה ממחשב באינטרנט למחשב ספציפי בתוך הרשת.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, מצאתי זוג כרטיסים באיביי אך העדפתי להתייעץ לפני הקניה. מישהו מכיר את אחד מהכרטיסים הללו ויודע אם אפשר להאמין לנתונים שמפרסמים המוכרים? 48dbi? נשמע קצת יותר מדיי טוב. http://www.ebay.com/itm/Hot-150Mbps-USB-Wireless-LAN-Adapter-Network-Card-WiFi-802-11g-b-n-48DBI-Antenna-/290732230427?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item43b0fdc71b#ht_11244wt_1396 http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-USB-WLAN-Network-Adapter-/120688576341?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1c19998755#ht_4770wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Signal-King-150Mbps-USB-Wireless-Adapter-150M-WiFi-48DBI-Antenna-High-Power-/221046842500?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongl…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים