רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פקודה\תוכנה שאני מריץ ומראה לי איזה פורטים סגורים אצלי ועוד שאלה: אם אני למשל פותח תוכנה מסויימת במחשב שאני עובד ממנו והוא מחובר בראוטר, איך התוכנה עובדת והכל בסדר אם הראוטר אמור לסגור פורטים (אני מדבר על מצב שלא פתחתי שום פורט מסויים) תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בנטויזן חבילה משולבת מישהו יוכל לאמר לי מה המחיר שלה של 10 מגה ושל 5 מגה והאם יש שם מבצעים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, כולם בודקים את מהירות האינטרנט שלהם באתרים כמו SPEED TEST ובעצם רואים איזו מהירות הם מקבלים מהתשתית אינטנרט שלהם (במקרה שלי הוט). עם זאת, אף אחד לא בודק את המהירות שהוא מקבל מהספק שלו. כיצד ניתן לבדוק זאת? איך אני יודע שהספק נותן לי את המהירות שהוא באמת התחייב?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי להשים 2 מודמים בבית1? האם כדאי לי לעשות את זה והאם זה יעלה אותו מחיר או שזה יותר זול מהבחינה שזה מודם שני בבית ויש כאילו שני קווים בבית? ובחדר שלי אין שקע לטלפון זה אמורה להיות בעיה בישבילם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי . מחשב אחד שמחובר אל הראוטר בכבל רשת ועליו יש וינדוס 7 אולטימיט 32ביט ומחשב נייד שמחובר בwifi עם וינדוס 7 אולטימיט 64ביט. בשני המחשבים יש לי אינטרנט עובד. הבעיה שאני מנסה לחבר אותם לרשת ביתית , אז נגיד אני פותח רשת במחשב אחד אז השני לא מזהה שנפתחה רשת והוא מציע לי לפתוח רשת גם כן. ולהפך. מה אפשר לעשות? תודה מראש.. אם אתם צריכים עוד מידע את אני משתמש בראוטר tp link -tl wr541g
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר שיושב סמוך לנקודת הבזק אבל במרחק של 4-5 מטרים מהטלוויזיה, מחשב ופלייסטיישן. כולם מחוברים בוייפיי, אבל אני רוצה לחבר אותם באופן קווי ומכאן ההתלבטות. 1. האם להעתיק את נקודת הבזק למיקום סמוך למסך? אם כן, איזה כבל צריך? 2. חשבתי אולי להשאיר את הנקודה במקומה ולמתוח כבל טלפון (adsl, זה הדק יותר שמחבר בין הנקודת בזק לראוטר) מנקודת הבזק עצמה ועד למיקום הרצוי של הראוטר (בערך 12 מטר של קיר). השאלה האם אורך הכבל יפגע באיכות האינטרנט שאקבל? 3. אם יש משהו שלא חשבתי עליו, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו פעם הייתי מנוי של נטוויז'ן ולפני חצי שנה בערך עברתי לברק. עברתי יותר בגלל עניינים כספיים ולא בגלל חוסר שביעות רצון (שדרגתי מ750 ל1.5 באותו המחיר ובלי התחייבות). בעקרון אני דיי מרוצה מברק, לא 100% אבל בסך הכל בסדר. נטוויז'ן עכשיו מתקשרים אליי ומציעים לי הצעה של 2M ב42 שקל לחודש למשך שנה (התחייבות), או אם אני רוצה מבצע של 1.5M כמו שאני משלם לברק ב39 שקלים ללא התחייבות. הם גם מזכירים שהם זכו פעם רביעית בסקר שביעות רצון, ושיש להם קווים נפרדים לשיחות ולאינטרנט (זה נכון?), לכן האינטרנט שלהם הרבה יותר מהיר ובלה בלה אני חייב לציין שכשהייתי מנוי שלהם הייתי מרוצה ולא היו לי בעיות. מה אתם חושבים? כדאי או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב 1 עם W7 והוא בחיבור אינטרנט עם נטסטיק המחשב השני הוא עם XP הצלחתצי ליצור רשת ולהתחבר למחשב הראשון אבל עדיין אני לא מצליח לגלוש דרך המחשב השני איך אמורים לאפשר את השיתוף אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר למחשב ברשת אז אני לא יכול וכשאני במחשב שלי לוחץ תשם של המחשב שלי על מנת להתחבר הוא רושם לי תשגיע הבאה וככה לכל מחשב שנימצא ברשת....מה יכולה להיות הסיבה בהגדרות ניסיתי כבר כמעט הכל... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ל-www.vans.com וכל הזמן הדןדפן (chrome & firefox) עושה redirect לישראלי.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי בנוסף לwrt54gl שלי את dlink 2650u מבזק(כשעברתי תשתית). חשבתי להשתמש בwrt54gl כ- Repeater bridge שיגביר את האות של הראוטר מבזק - עשיתי זאת באחד המחשבים בבית(שצריך אות חזק - הוא מזרים סרטים) וחיברתי את המחשב בכבל רשת לWRT.. עכשיו, השאלה שלי - האם למרות שהמחשב מחובר בכבל רשת לראוטר , האות עדיין מוגבר? למרות שהוא לא קולט את האות המחודש בWiFi? ולמרות שהגדרת את הvirtual wireless network שלא תשדר - הראוטר עדיין משדר וניתן להתחבר אליו! מדוע? אני משתמש בfirmware של DD-WRT 2.4 - - תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל הורדת קבצים נרשמת כתובת ה IP אצל הספק וגם הכותרת של תכולת ההורדה השאלה היא למשך כמה זמן הם שומרים את זה ? רק מי שיודע בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני חדש כאן. יש לי בקר שפותח את הדלת ומחובר בTCPIP למחשב. עד היום הוא תיפקד נהדר. עכשיו שמתי עוד אחד שיפתח לי דלת רחוקה - מכיון שהמרחק הוא עצום (כבל באורך 250 מטר) ולמרות שזה CAT7 זה "גדול" על כבל לא אופטי, אז חברתי כל 70 מטר SWITCH. (ככה אני יכול לחבר עוד דברים בדרך...) עכשיו מה שקורה זה שאני שולח פינגים - לפעמים זה עובד - לפעמים לא. גם לקרוב ביותר. מישהו יכול לעזור לי? הבקר עובד על 10 מגה, הסוויץ הוא 10\100 והוא של חברת infosmart , לא מנוהל - מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היום התקינו לי מחשב נייד ויש לי עוד מחשב אז שמו לי רשת אלחוטית מבחינת אינטרנט זה עובד, מבחינת רשת שיתוף קבצים זה לא עובד ,אני לא מבין איך אני רואה תכונן שיש לי במחשב השני פה? 1)איך רואים תקבצים שיש לי במחשב השני פה ? 2)איך שמים סיסמא לכוננים לרשת שנניח השכנים לא יוכלו לראות תקבצים שלי ? יש לי ויסטה והסתכלתי במדריכים שיש בפורום ואני לא ממש מבין זה שונה אין מדריך על הגרסה של ויסטה ..... חשוב לציין שיש לי רשת אלחוטי וכך יכולים לפרוץ המון אנשים בגלל זה הדאגה ... תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הוא רושם "האיפי יוצר קונפליקט עם איפי אחר" משהו כזה ובמחשב הראשי הוא עושה לי סימן קריאה צהוב! מה לעשות? :-\
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה בפורום וזה די ייצב לי את הבחירה בראוטר ליצירת רשת ביתית על תשית ADSL. אבל ממש שניה לפני שרכשתי אותו, הבנתי שהוא ראוטר ללא מודם. מהווה בעיה כי המודם הנוכחי שלי הוא פנימי לחלוטין, החיוג מתבצע עם כניסה למערכת הפעלה. חיפשתי פתרונות וכרגע אני עומד על שתי אפשרויות: 1. ללכת על ראוטר של בזק שכולל מודם, במחיר של 250 שקלים. 2. ללכת על הראוטר של לינקסיס ובנוסף להחליף את המודם לחיצוני (בזק מאפשרים לי לקבל בהשאלה). העלות הכוללת של 350-400 שקלים. באיזו אפשרות הייתם ממליצים לבחור? ובשאלה נוספת: האם הראוטר של לינקסיס מאפשר יצירת רשת לשיתוף קבצים בין שני המחשבים?
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשנות IP בראוטר בלי לכבות אותו? הראוטר מחובר לארבעה מחשבים שונים אצלנו בבית וכמובן שכולם מקבלים את אותו IP פנימי 127.0.0.1. העניין הוא שאני מוריד מראפיד-שר והדרך היחידה להוריד בלי להיות משתמש פרימיום (הדרך היחידה שאני מכיר לפחות) היא לשנות את האייפי ורק אז מתאפשרת הורדה עם המתנה קצרה של דקה וחצי ולא המתנה של כשלושת-רבעי שעה. כמובן שישנם דרכים כמו תוכנות שונות לעקוף את ראפיד-שר באמצעות מחיקת הקוקיז ומחיקת עקבות או דרך התחברות אנונימית דרך "Annonymous" שגם היא לא פועלת (לפחות אצלי אולי בגלל הראוטר) בכל מקרה הדרך היחידה שבאמת עוזרת היא אכן כיבוי הראוטר אחרי כל 2 הורדות >> משתנה האייפי הכללי >> אפשר להוריד שוב פעמיים ברציפות בלבד. אז עד שיחשבו על …
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממשק הניהול של הנתב לא עובד, הוט טוענים שזה אמור לעבוד רק למי שהזמין רשת אלחוטית.
-
- 6 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
יש חשיבות למסלול השיקרי הזה ברגע שעוברים לחיבור ללא חייגן? קראתי על הנושא אבל לא ראיתי תשובה אחידה בכל המקומות.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-