רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס7 ואני קולט ברשת אלחוטית, רשת שחסר לה שם SSID אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה אני ישמח מאווווד בתודה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שידרגתי את מהירות האינטרנט מ4 ל10 ואמרו לי להחליף את המודם, האם באמת יש צורך להחליף או שהוא יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר . עשיתי קבוצה בייתית אבל אני לא רואה את כל הקבצים שיש במחשב השני . השאלה האם יש דרך לראות הכל במחשב השני ? זאת אומרת לא רק מסמכים ותמונות אלה כל הקבצים והכוננים הקשיחים במחשב ? תודה רבה לעוזרים. (אם אפשר תשובות מפורטות )
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי השאלה כזו: יש לי ראוטר (לא מחובר לאינטרנט) שאליו מתחבר דיסק קשיח נייד המחשב מתחבר אלחוטי לראוטר ניסיתי להעביר קבצים מהמחשב לדיסק קשיח קצב ההעברה היה בין 700 ל-800 קילו בית (במשך הרבה זמן לא עבר את זה). יש למישהו מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות? המרחק דיי קטן בין הראוטר למחשב כשאני מחבר את הדיסק ישירות למחשב זה עובד יופי אין שום קירות שמפרידים בין הראוטר למחשב.... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מהירות הגלישה במעבר בין אתרים וצפייה קשורה למהירות האינטרנט או למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש בעיות לאגים מצוהריים כבר? בבזק בינלאומי? הפינג לא יורד מ50 שאיפלו רק אני מחובר לרשת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600 גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה מה עושים?? אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 גם התחייבתי לשנה לעזעזל מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני ספק אצל בזק וHOT משתמש באינטרנט 12 מגה,ולכן הייתי צריך לקנות ראוטר שתומך בחיוג L2TP וקניתי את EDIMAX BR-6524N הכל עבד מעולה עד שהתקנתי את הווינדוס 7 שלי מחדש (הוא נדפק קודם) מאז ההתקנה שלו חוויתי התנתקויות קצרות,שהאינטרנט מתנתק ואז אני עושה אבחון תקלות וזה פותר את זה עד שלפני כמה ימים האינטרנט התנתק לגמרי ואבחון תקלות לא עזר הקטע המוזר? יש לי גישה לראוטר,ושאר המחשבים שמחוברים אליו (לפטופ אחד באלחוטי ומחשב רגיל בכבל) עובדים עם האינטרנט רגיל אז הבעיה הייתה רק אצלי התקשרתי לבזק בינלאומי לתמיכה טכנית,איפסנו הגדרות של הראוטר,הגדרנו חיבור LAN מחדש,איפסנו את הפיירוול של הווינדוס,ושלחנו לפינג לWALLA בשליחת הפינג הוא נתקע ב192.168.2.1 והיה רשום DESTINATION HOST UNREACHAB…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמח בשוק הסלולר. הורדת דמי הקישוריות הביאה את כל החברות להגיש בג"צ נגד שר התקשרות. ובתגובה הוא רוצה עליהן כמונופול. מה דעתכם? http://www.netcheif.com/blog/?p=929
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב. רציתי לשאול האם כניסה לאתר כמו אתר בנק הפועלים, דרך רשת לא מאובטחת כמו הרשת האלחוטית באוניברסיטה הוא מעשה מסוכן או לא? כשאני מתחבר לרשת באוניברסיטה אני מקבל אזהרה על כך שהרשת לא מאובטחת ושהמידע שאני שולח עשוי להיות חשוף לאנשים אחרים ברשת. האם פירושו של דבר שאם אכנס לאתר הבנק, בזמן תהליך השליחה של הסיסמה, שם המשתמש והמזהה שלי המידע הזה יהיה חשוף לגורמים נוספים ברשת? בכבוד רב, ותודה רבה לכל העונים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית (3 קומות) 4 מחשבים. כרגע יש לי תשתית של הוט עם מודם רשת שעובד כרגע כראוטר שמחובר לHUB ומשם יוצאים כבלים לרשת קווית לכל המחשבים. רציתי לבטל את הHUB ולהפוך את הרשת הביתית לרשת קווית+אלחוטית, כי יש לנו גם לפטופים ואייפון. עכשיו, מכייון שיש לנו יותר מ4 חיבורים למחשבים, קניתי 2 נתבים של EDIMAX וחיברתי. עכשיו יש בעיה, את הנתב הראשון חיברתי ישירות מהמודם רשת של הוט והוא עובד כקווית ואלחוטית. מאחת היציאות חיברתי לקומה מתחת את הראוטר השני, שממנו יוצאים יציאות לשאר המחשבים בקומה. הרשת הקווית ממנו עובדת, אך האלחוטית לא. הכוונה שלי זה שהוא יגביר את הקליטה פשוט בבית ולא יעשה רשת אלחוטית נוספת, וזה בעיה כי לנתב הזה ולנתב הראשון יש את אותו IP.. מישהו יודע איך את הנתב…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי הוט 16MB + בזק גיימר + ברק גיימר ומאז שהייתה בעייה להוט וכל הספקים עם חברת החשמל אני לא מצליח לקבל 1.92 יציב, מקודם כל הזמן קיבלתי 1.92 מהורדה אחת של קובץ. עכשיו ההורדות כל הזמן קופצות מגיע ל 1.85 ואז יורד 1.75 וקופץ בין 1.50 ל 1.79 ואף פעם לא יציב, אני מתחרפן מהמצב הזה וזה בטוח לא הספקים כי בכל ספק זה קורה. זה בטוח מגיע מהוט או משהו אחר ובא לי פשוט לשרוף להם את המקום האם קורה לכם את אותו דבר ? וגם ראבאק איתם אי אפשר אפילו לבדוק 100 מגה גם אם רוצים כי אין חייגן ואתם תקבלו 50KB, מדינה מפגרת פשוט, סתכלו ב YOUTUBE אנשים שם מקבלים 20MB 150MB בכיף. אבל תגיבו בבקשה לנושא של ההורדה ולא לדברים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני זמן מה הצטרפנו לשרותי הטלפון של נטויז'ן (שהם גם ספק האינטרנט שלנו), ולשם כך חובר לנו מודם voip באופן טורי בין מודם האינטרנט לבין המחשב. בבדיקה השוואתית שעשיתי לאחרונה התברר שהמודם הנ"ל מאט מאוד את קצב תעבורת המידע בפרוטוקולים של שיתוף קבצים. הבדיקה בוצעה באמצעות לקוח הביטורנט bitcommet, אשר דיווח לי שהפורטים שלו להאזנה חסומים (למי שמכיר - עיגול צהוב בשורת המשימה של האפליקציה). ההורדה אמנם אפשרית, אך בטפטוף. הפעלת bitcommet לאחר שהמודם הטלפוני נותק, היתה תקינה לחלוטין. האם ישנה הגדרה כלשהי ברמת מערכת ההפעלה (winXP) שניתן לשנות, במטרה לתקן את הבעייה? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הביאו פה קובץ RAR פגום עם סקריפט איך לשנות אך לא עובד לי. אשמח אם מישהו יעלה אותו שוב ויסביר איך עובדים איתו. או שיש פטנט אחר לשנות IP מלבד לנתק את חיבור ה- ADSL. שמצריך הרבה זמן עקב סינכרון מחדש. תודה !!!!!!!!!!!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2010 בשעה 20:09:23 האופציה עם CMD ipconfig לא משנה את ה- IP. !!!!!!!!!!! צריך את הסקריפט.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המודם/נתב הנ"ל. 1) בפוסט קודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435739.msg3739415#msg3739415 ביקשתי לדעת אם אפשר להחליף מידי פעם IP חיצוני, כי כבר אין חייגן של Windows . נאמר לי שיש איפושהו בממשקים האלה כפתור connect / disconnect , אבל אני לא מוצא אותו. ( תומך בזק אמר לי שאין, הדרך היחידה זה לכבות ולהדליק את הנתב. הוא צודק..? ) 2) משהו מוזר קורה בפתיחת פורטים ... כל דבר יוצא כפול... ואם אני מסמן ב V מימין ריבוע כלשהו ומוחק - נמחקות 2 שורות במכה. ככה זה אמור להיות במודם/נתב הזה ? ( אציין שהתוכנות עובדות ). ..
-
- 42 תגובות
- 16k צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן מערכת תקשורת wif עם משדר בעוצמה 1000mW ומגבר של 36dbm או 4000mW. השאלה שלי היא האם עוצמת היציאה מהאנטנה תהיה 4000 או 5000. כמו כן מהיא רמה מסטכנת של עוצמת שידור. בהנחה ומדובר באנטנה של 11dbi וניחת מחברים של 2db. האנטנה קרובה אליי ב 30סמ.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כי הייתי רוצה לעשות כמה בדיקות ולראות כמה מצבים בקשר לנושא, אם זה יעבוד אז יהיה שווה לעשות את זה.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
למישהו יש ספייקים של לאגים קטנים כל הזמן בשעות הערב בזמן האחרון, ככה שלושה ימים אחרונים? יענו Lag Spikes גם אני וגם חבר סובלים מאותה בעייה. אחרי 40 דקות בטלפון עם הוט, אני חושב אולי אני עצבני על החברה הלא נכונה.. אז החיבור הוא MPLS, ללא חייגן, בבזק בינלאומי, דרך תשתית הוט. עוד מישהו סובל?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TNN NETWORKS 600EW. אני מנסה להגדיר את הרשת האלחוטית שלו כדי לגלוש דרך הסמארטפון החדש שקניתי - HTC DESIRE HD נכנסתי להגדרות הנתב בדפדפן והגדתי סיסמת WEP עבור החיבור האלחוטי ואיפסתי לסיום באמצעות Restart Access Point הסמארטפון אכן מזהה את החיבור האלחוטי עם אות מלא כמוגן באמצעות WEP. כאשר אני מכניס את הסיסמא שהגדרתי בדפדפן, הוא מנסה להתחבר ואז מתנתק מיד. 1) כאשר אני מזין את הסיסמא בסמארטפון, אני מזין בHEX או בASCII? אם בHEX - עם רווחים בין כל 2 תווים או בלי? למשל: נניח והזנתי סיסמת HEX כזו בדפדפן: 72 6A 6A 62 37 בASCII היא מתורגמת למחרוזת הבאה: rjjb7 מה עליי להזין כאשר הסמארטפון מבקש ממני כסיסמא? הערה: ניסיתי גם את הHEX גם את הASCII ואת שניהם הסמארטפון לא קיב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הרבה זמן שאני גולש מדי יום ביומו לאתר תפוז. משום מה פתאום הפיירפוקס התחיל לחסום לי את הגישה לאתר, מופיעה הודעה Bad Request (Invalid Verb) באקספלורר אני מצליח להתחבר, חשבתי למחוק קוקיס אבל לא מצאתי איפה עושים את זה בפיירפוקס אשמח לשמוע על פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר הכתבות האחרונות שמסעירות את הנט, על התוסף שפתחו ומגלה פרצות אבטחה באתרים שלא מוצפנים (HTTPS). אשמח אם מישהו יוכל להסביר ככה תמציתי מהו חיבור VPN? ומהי הצפנת SSL? האם קיימים שירותי VPN חינמים? רק על מנת להתחבר באלחוטי לאתרים לא מאובטחים? ואיך אפשר להצפין בעצם את הגלישה וההורדות ב-SSL? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
הכל היה בסדר עם הראוטר, (קניתי לפני שבוע) ועכשיו הוא מתנתק לי כל שעה בערך.. אני מחובר l2tp , הוט+בזק בינלאומי. מה אפשר לעשות?
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי השאלה פשוטה, כמו בנושא: מחשב (נייד) עם כרטיס רשת אלחוטית אחד ווינדוז 7 יש לי שתי רשתות אלחוטיות בבית אחת של האינטרנט השנייה של מספר פריטים קיימת אופצייה להתחבר לשתי הרשתות דרך כרטיס רשת אחד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר דרך הלפטופ ..זה מאתר את הרשת שלי ומתחבר אליה תקין.אני עושה IPCONFIG אני מקבל את מה שצריך..אבל אם אני עושה פינג לראוטר אני מקבל 4 פעמים HARDWARE ERROR. עד היום הכל פעל בסדר...מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קיימים ראוטרים שלא תומכים ב100% במהירויות גבוהות ?(שלי 12 מגה) ואז עושים בעיות עם המודם? פעם 3 שיש לי בעיות ניתוקים באינטרנט ואני צריך לקרוא לתכני הוט D-Link DI-524 -שלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-