עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nir_varon,

היי לא מזמן החלפתי את הנתב שהשכרתי מבזק ל- Aztech Dsl 600E . ומאז שקיבלתי אותו לא הצלחתי לפתוח פורטים עבור emule, כל פעם שאני מנסה לפתוח פורטים אני מקבל שגיאה. אם מישהו יכול לעזור או מכיר את הבעיה אני אשמח. ושאלה לא קשורה.. איך אני מבצע עדכון לfirmware? זאת אומרת, מאיפה אני משיג את הקובץ של העדכון .. אם יש ? באתר של החברה אין כלום בנושא... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by matan5165,

אהלן. אם אני רוצה להגיד סיסמה לאקסס פוינט ולראוטר שלי שרק איתה יכולו להכנס איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה ששכנים יתחברו לי לאנטרנט או לדברים אחרים. הראוטר או של קומפקס ואקסס פוינטר או של אדימקס(7206) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avilev,

האם יש ראוטר אלחוטי שקולט ומשדר הלאה כדי לשפר קליטה במקום שאין חיבור חוטי .כלומר הוא מהוה תחנת מעבר קולט ומשדר תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hagai-,

אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. די כבר נמאס לי!!! אוף!!! אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית) הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים. די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 . השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Cheif,

כפי שהערכתי מספר פעמים בעבר (לדוגמא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=909 וכאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=929), מי שחשב שהפחתת דמי הקישוריות תקטין לו את חשבון הסלולר, שיחשוב פעם נוספת -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4004531,00.html

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yosic,

התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by AntiFacebook,

שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של D-link, וכל חצי שעה בערך האינטרנט מתנתק לכמה שניות וחוזר. עשיתי פינג לראוטר, וכל פעם שהניתוק קורה, מופיעה הודעת general failure. יש לציין שהניתוק מתרחש בו זמנית בכל המכשירים המחוברים לראוטר,גם בחיבור אלחוטי. האם הבעיה היא בראוטר? מה עוד צריך לבדוק לפני שמחליפים אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום , על מנת להרחיב את הרשת האלחוטית אצלי בבית, חיברתי שני נתבים בשרשור דרך ה-LAN. לאחר כל הקינפוגים הרלוונטיים, הכל עובד נפלא במעבר בין הרשתות האלחוטיות. כיביתי את ה-DHCP בראוטר המשני וכל קליינט של הרשת אלחוטית מצליח להתחבר אליו ללא שום בעיה ולקבל כתובת IP מהנתב הראשי. כמו כן, הנדידה בין הרשתות הינה שקופה לחלוטין. הבעיה היא שבפעם בכמה ימים הנתב המשני לא מצליח יותר לחלק כתובות IP, אמנם רואים את הרשת האלחוטית אך הקליינט איננו מקבל כתובת. הפתרון הזמני הינו אתחול של הנתב המשני (אני פשוט מוציא מהחשמל ל-10 שניות ומחזיר) ולאחר מכן הכל עובד כפי שהיה מלחתחילה. האם יש למישהו מושג מדוע זה קורה? כבר החלפתי את כל הציוד אך שום דבר לא עזר. דרך אגב, המרחק בין הנתבים הינו בערך 20-…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני עובר לדירה חדשה, הצטרפתי לאקספון 018, ואני צריך המלצה למודם-ראוטר איכותי עם אופציה ל100 מגה(ויותר?). האם ההצעות שלהם של D-LINK ו KASDA שוות משהו? קראתי פה קצת על הTP-LINK W9980, האם שווה 400? אשמח להמלצות אחרות גם. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שבת שלום, לאחרונה קניתי מודם סלולרי , קניתי נטסטיק, רכשתי עוד סים והראוטר פועל כראוי. חיברתי אותו בכבל רשת ללפטופ והגדרתי אותו, כולל סיסמה לרשת האלחוטית ובדקתי עם אחד האייפונים שהראוטר אכן פעיל והאינטרנט פועל.. יש לי מצלמת אבטחה שאותה אני רוצה לחבר לראוטר הסלולרי..המצלמה הזאת ללא וויפי- חייב חיבור קווי לראוטר עצמו. חיברתי אותו לאחד היציאות של הראוטר מאחורה, ודרך לוח הניהול של הראוטר בדקתי איזה אייפי הראוטר הקצה למצלמה. כאשר המחשב מחובר לראוטר עצמו הצלחתי להכנס למצלמה דרך האייפי הפנימי שהראוטר הקצה לה.. הבעיה שאפשר להתחבר לאייפי שהראוטר הקצה למצלמה רק שהראוטר מחובר למחשב פיזית או אם הלפטופ מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר עצמו... כי זה אייפי פנימי או משה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by iveco,

רציתי לדעת אם זה נכון או שקר : יש לי תשתית ישנה של 15 מגה בזק ורציתי לקחת מאקספון 018 מהירות ספק 200 מגה בהנחה שבעתיד הקרוב אני אשדרג את התשתית ואהנה ממהירות גבוהה יותר , אבל באקספון אמרו לי שיהיו לי הרבה ניתוקים ובעיות א. כי 200 מגה זה של הוט ! מה הקשר ? זה ספק , ב. כי חייב להיות התאמה בין מהירות תשתית וספק אם התשתית 15 מגה גם הספק צריך להיות 15 מגה אחרת יש בעיות זה נכון או חרטה ?

13. Started by avivboker,

מחפש ראוטר שאני יכול לשלוט על התעבורה של כל חיבור זאת אומרת שיהיה העדפה של תעבורה לאייפי או מחשב שאני יבחר או לחלופין שיתן לי ליצור רשת נוספת עם עדיפות נמוכה

14. Started by iveco,

הייתי בבזק והיו לי ניתוקים עם אורנג , עכשיו אני עם HOT ויש לי ניתוקים באורנג סימן קריאה על הכרטיס רשת האורות של הראוטר קבועות לא נכבות או מהבהבות ... למה זה קורה ? עשיתי DISABLE לכרטיס רשת ואחרי זה ENABLE והכול עובד .. מה יכול להיות הבעיה ? אם יש שינוי באורות בראוטר הבעיה סביר להניח תשתית אבל אם האורות בראוטר תקינות אז מה יכולה להיות הבעיה ? אולי יש לי בעיה בעוצמות ? :

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by pppuser,

אשתי נוסעת ללונדון בשבוע הבא, כרגע אני צריך ראוטר וחשבתי שאולי היא תביא לי אשמח לקבל המלצה לראוטר עד סכום של של 150 יורו חשוב לי לציין שהבית גדול ובעל 2 קומות וכיום יש לנו ראוטר של tp-link שלא עונה לצרכים והקליטה שלו על הפנים בחדרים המרוחקים בקומה העליונה (ניסיתי לשחק עם המיקומים אבל זה לא עזר) לכן רצוי ראוטר עם אנטנות חיצוניות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by N N C,

לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מצאתי שני מדריכים שמסבירים על שידרוג האלקטל, והעבודה איתו בקשר לפורטים לאחר השידרוג: 1, 2 בשני המדריכים יש הסברים על איך לפתוח פורטים חסומים ולהפנות אותם לאייפי מסויים, ולאחר מכן, איך לסגור את הפורטים האלה בחזרה. אך ההוראות לסגירת פורטים מוטעות. רשום שבשביל לסגור את הפורטים שפתחנו, צריך להקליד בטלנט >nat defserver addr=0 >nat save אך פקודה זו לא סוגרת שוב את הפורטים שפתחנו. defserver זו פקודה שמעבירה את כל הפורטים אוטומטית לאייפי מסויים. ותפקיד הפקודה defserver addr=0 הוא לבטל את ההעברה האוטומטית של כל הפורטים. אך אם הוספנו ידנית פורט ספיציפי, הוא לא ייסגר גם אם מבטלים את ה-defserver. אמנם לא כל הפורטים יועברו לאייפי הזה, אבל הפורט הספיציפי שפתחנו ימשיך להיות פת…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים עם ראוטר ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד אם זה רק להתקין את כל הכבלים ומשהו על המחשב או שצריך להגדיר כל מיני דברים כי אני לא מבין בדברים האלה... אז אם כדאי לעשות את זה לבד איזה ראוטר כדאי לקנות?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by swg,

שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים טובים, הפרטים נכונים, אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אני מחובר ב ADSL עם בזק בינלאמי. אשמח לעזרה ממישהו. הנה הלוג תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by m1ke,

אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. האם ידוע לכם על איזשהי בעיה בשיתוף אינטרנט (לא שיתוף קבצים) בין Windows 7 ל Windows XP ? כי אני מנסה כבר במשך שבוע שלם לפתור את הבעיה ולא מצליח (ניסיתי הכל). ומXP לXP זה עובד מצויין. נראה כאילו מיקרוסופט חסמו את השיתוף אינטרנט מווינדוס 7 למערכות הפעלה ישנות יותר. תודה, עודד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, מצאתי זוג כרטיסים באיביי אך העדפתי להתייעץ לפני הקניה. מישהו מכיר את אחד מהכרטיסים הללו ויודע אם אפשר להאמין לנתונים שמפרסמים המוכרים? 48dbi? נשמע קצת יותר מדיי טוב. http://www.ebay.com/itm/Hot-150Mbps-USB-Wireless-LAN-Adapter-Network-Card-WiFi-802-11g-b-n-48DBI-Antenna-/290732230427?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item43b0fdc71b#ht_11244wt_1396 http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-USB-WLAN-Network-Adapter-/120688576341?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1c19998755#ht_4770wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Signal-King-150Mbps-USB-Wireless-Adapter-150M-WiFi-48DBI-Antenna-High-Power-/221046842500?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongl…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sabosal,

אני רוצה לשלוח סרטונים שעשיתי לעמית בחו"ל. המקבל אינו חובב טכנולוגיה בלשון המעטה, ועליי לפשט את התהליך כמה שיותר. מה הדרך הקלה ביותר לשלוח 6 קבצים בגודל 120 מגה כ"א? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אני מעוניין בפתרון לראוטר שאפשר לגלוש ממנו על בסיס רשת סלולרית, לא חובה רשת רגילה. ראיתי את זה של TP-LINK http://ksp.co.il/?uin=16639 אבל זה דורש מודם סלולרי שהוא USB סטיק כזה. רציתי לדעת אם יש משהו שפשוט אפשר להכניס לו את הסים ולגלוש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yossi555555,

שלום לכולם! הציעו לי את HOT את הHOTBOX החדש ואני מאד מתלבט לגביו יש לי איזה פרנויה שהוא לא יעבוד משום שקראתי על בעיות שיש לו באתרים רבים באינטרנט במיוחד שהPORT שלו חסום והוא עושה בעיות עם משחקי ONLINE ו MULTIPAYER שזה בעיקר מה שאני עושה עם המחשב אשמח לשמוע תגובות ונסיון שלכם בענין תודה !

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים