עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by g2a2l2,

יש לי בעיה... האינטרנט האלחוטי שלי מתנתק אחרי זמן מה, ואחרי שהוא מתנתק אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי שיעבוד שוב. האות שלי טוב ויציב, למה זה מיתנתק?? תודה לכל העוזרים (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כרעג הביאו לי את ה Netgear DGN 2200 האם זה מכשיר מספיק טוב ויציב או שכדאי לקחת מכשיר אחר של D-Link אשמח לקבל עצות והמלצות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי בבית ראוטר של בזק חדש ויש לנו 3 מחשבים אבא שלי יושב בסלון ובקושי קולט והאינטרנט מאוד איטי לו אמרו לי שהוא צריך כרטיס רשת או משהו לחבר לכרטיס רשת במחשב כמו אנטנה כזאת שיקלוט את המודם החדש שזה מהירות של 5GHZ במודם ככה אמרו לי בבזק אפשר להמליץ לי על משהו טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by es001,

יש לי שני מחשבים, שניהם על XPPRO, יש בשניהם כרטיס רשת של אינטל, הבעייה היא: שאני מחבר את הכבל המוצלב בינהם, הם לא מזהים שיש חיבור כלשהו, וכתוב שהם לא מחוברים, לאחר בדיקה גם כרטיסי הרשת וגם הכבל תקין בודאות. יש למישהו פתרון??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by JekylHyde,

היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום!!! אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים דרך כבל רשת...מחשב 1 עם XP PRO ושני 98SE... יש לי ADSL 1.5M ומודם קטן של בזק WOW...איזה נתב מומלץ...ואיך מסדרים את הכבלים הקטנים בתוך הראש שנכנס לנתב...ואיך ממשיכים משם...? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by WalG_,

היי, מחפש המלצה לראוטר טוב, לא חייב משולב מודם (כרגע אני עם D-Link DSL-6740U אבל הWifi לא יציב ולא חזק). ממה שראיתי, ובטווח התקציב, אני מתלבט בין 2 אופציות: 1. Tp-Link AC1600 . נראה אחלה, גם עם מודם והקניה בארץ. 2. Xiaomi Pro 2600 נראה חזק יותר אבל אין ממש ביקורות או מידע. אם זה המצב, אני מפחד שהוא בלי תמיכה באנגלית והכל בסינית... המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gal555,

פירמטתי את המחשב הנייד של חבר שלי לXP ואין לי את האפשרות למצוא רשתות ולבחור עכשיו אני יודע שאני צריך להגידר את זה איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה עריכה: הצלחתי להגדיר את זה אבל עכשיו הוא לא מוצא לי רשתות אלחוטיות הסתדרתי כבר לבד...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Gilo2005,

כיצד ניתן לעשות זאות על מנת לשלוט על מחשב הנייד של ההורים שלי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by gshhar,

יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל. איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית לאחרונה כל כמה זמן (לא קבוע) פתאום האינטרנט מתנתק וגם כל תקשורת לראוטר אובדת - אם אני מנסה להיכמס להגדרות של הראוטר או אפילו להביא לו פינג הרואטר פשוט לא מגיב רק אחרי שאני מוציא אותו מהחשמל ומחזיר הוא חוזר לעבוד ניסתי לעדכן גירסה וגם זה לא עזר... למישהו יש רעיונות???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי נתב של 3COM תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, היכן שאני גר בשכירות, התחברתי במהירות 12Mbps (כבלים, UFI) לבזק בינלאומי. כשאני מתחבר ישירות למודם (עם כבל רשת), אני מקבל את המהירות המקסימלית והכל עובד חלק. כשאני מחבר ראוטר אלחוטי, המהירות יורדת לכ- 75% מהמהירות המקסימלית ואפילו פחות (בדר"כ בסביבות ה- 8Mbps). מה יכולה להיות הבעיה? מודם הכבלים הוא Motorola SurfBoard SB5101i הראוטר האלחוטי הוא TP-Link TL-WR1043ND הבהרה: אני ניתקתי את הראוטר האלחוטי הקיים וניסיתי עם ראוטר אלחוטי אחר (Linksys WRT160N), אבל התופעה זהה. בבית של ההורים שלי (חיבור דומה עם אותו הספק, בשכונה אחרת), אין בעיה כזו בכלל. אני שגעתי כבר את הכבלים אבל הם לא יכולים לעזור לי. הם שינו את הגדרות החיבור שלי אך ללא הועיל. יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bomba90,

יש לי לפטופ W230ST של CLEVO, התקנתי לו לאחרונה 7260AC של אינטל. אחרי שהמחשב ב-SLEEP אני לא מצליח להתחבר לראוטר בבית או לנק' גישה וכדי לפתור את זה אני צריך לעשות DISABLE ו-ENABLE בשביל להתחבר. הדבר קורה רק אחרי SLEEP ואולי גם אחרי HIBERNATE. כמובן שהדרייבר מעודכן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם. השבוע עברנו ל HOT FIBER. הצלחתי להתבלבל. אמנם אני לא גאון גדול כשזה מגיע לרשת, אבל היה קשה לי להבין שאינטרנט יכול לרוץ גם על גבי רשת הכבלים [?]. בכל מקרה - למדתי משהו חדש. אבל אני נתקל בבעיה: לא מצליח לחבר נתב (ולעשות בו שימוש כ AP), וזאת למרות שלא הייתה לי בעיה כזאת עם בזק. באיזשהו שלב שבו אני מנסה לשחק עם ההגדרות, הבנתי שאולי אני יוצא פה ממש דביל, ולא יתכן שהנתב שלי "ידבר" עם הקופסא של HOT, כי מדובר על שתי רשתות שונות? ז"א - הנתב של HOT מעביר אינטרנט על גבי רשת הכבלים, ואני מנסה לחבר אותו לנתב נוסף שלא יודע לתקשר איתו? בכל מקרה - לא מצליח לקבל רשת (לא קווית ולא אלחוטית). …

16. Started by nimrodim,

אני מחובר עם הנתב BR-6424NL לספק בזב"ל עת תשתית בזק ב PPoE. רציתי לדעת אם ניתן להתחבר ב PPTP - להלן ההגדרות שיש לי בנתב לחיבור זה: במידה וזה אפשרי - מה הוא ה PPTP GATEWAY ומה אני צריך לסמן ב BEZEQ-ISREAL. לגבי החיבור שקיים כרגע ב PPOE - ישנה אפשרות שנקראת TTL- הנמצאת על DISABLE - מה זה בדיוק...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני מעוניין לשדרג לאינטרנט מהיר בבזק, חשבתי לעבור לנתבים החדשים מדור ה AC אני מעוניין להתרשם ממה שהנתבים מסוגלים לתת. אני מנסה אך לשווא למצוא חוברת הפעלה (user guide) לשני הנתבים שבזק מספקת: DLINK G256DG VTEC iAD604IL האם למישהו יש אותם וישכול להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא אותם? האם מישהו עשה השוואה בין שניהם ויכול לומר מי מהם טוב יותר? תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by arik100,

אז ככה אני רוצה ראוטר+כרטיס רשת לא יקרים מדיי עם חיבור יציב!! דגש על יציב שלא סובל מהתנתקויות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בראוטרים כגון TP-LINK וLEVEL ONE, כמה משתמשים יכולים לגלוש בו זמנית לפני שלחלקם יהיו ניתוקים? מה הפתרון לגלישה אלחוטית מרובת משתמשים כגון גלישה באולם כנסים והרצאות שבו יושבים 50-60 איש שלמרביתם יש לפטופים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קיבלתי מודם מבזק AZTECH E600 וכשהתחברתי איתו עם חייגן האינטרנט עבד ממש מהר, וכשהפכתי אותו לראוטר האינטרנט שלי בקושי זז, הדפים כבר לא עולים מהר, יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by bay,

שלום יש לי בעיה שמשחק רשת שאני כנראה מכור אליו לא עובד לאחר החלפת הסרבר כנראה בגלל שהם חוסמים IP ישראלי כי גם לחברים שלי יש את אותה הבעיה ולאף אחד החו"ל אין יש לכם בבקשה איזה שהוא מדריך או תוכנה לשינוי IP ל IP רוסי\אירופאי\כולשהוא לא ישראלי כדי שאני יוכל לשחק בבקשה אני כבר משתגע פה :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by cupidil,

הזמנתי לינה בצימר שכולל חיבור אינטרנט חוטי בלבד. כנראה דרך החיבור של הטלוויזיה. אני מתכוון לנסוע עם סמרטפונים וטאבלט ולא עם לפטופ. לכן חשבתי לחבר ראוטר עם כבל רשת ולהתחבר לראוטר דרך WIFI. יש לי ראוטר ישן LINKSYS WRT54GL. חשבתי להשתמש בו. בגלל שלא יהיה לי שם מחשב, אני צריך להגדיר הכל מראש בארץ. ברור לי שצריך להגדיר את שם הרשת WIFI. מה עוד צריך להגדיר כדי שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ralf Klein Core AMD,

יש לחבר שלי ראוטר 1025W הציעו לו לשדרג ל ASUS 6046 ROUTER או SIMENS SC2141 או ECI ... שווה לו לשדרג ? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/support/

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by RAPTOR22il,

שלום לפורום היקר. תהיתי אם למישהו יש פתרון מעשי ועובד לתקלה הנ"ל. כנראה מדובר בשגיאת פרוטוקולים, נפוץ בעיקר בווינדוס 7 וקצת בויסטה. שמעתי פתרון חלקי, לעשות Restart לשירות - Remote access connection manager או להפעילו במידה והוא כבוי, אבל זה 50% הצלחה. פניתי למייקרוסופט, פתרון לא קיבלתי. אשמח אם מישהו שנתקל והצליח לפתור אולי יתן פתרון שיעזור לעוד הרבה אנשים בדרך. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים