עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by יונתן4,

שלום עד היום הייתי מחובר עם USB אבל קניתי ראוטר אז ניסיתי לעבור לחיבור רשת. הבעיה היא שהחיבור בין המודם למחשב לא עובד והנורה של הפורט לא עובדת ואני לא יכול להתחבר. מצד שני שאני מחבר את הכבלים דרך הראוטר אז הנורה עובדת, אבל עדיין לא יכול להתחבר ונורת האינטרנט בראוטר לא דולקת. (עדיין לא הגדרתי אותו אבל הבנתי שהיא אמורה לדלוק גם לפני). תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, עבור פרוייקט שאני עובד עליו אני צריך ראוטר שיאפשר לי שליטה טובה ברוחב פס שמוקצה לכל client ברשת. אשמח להמלצות לראוטר שיתאים למטרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sabosal,

אני רוצה לשלוח סרטונים שעשיתי לעמית בחו"ל. המקבל אינו חובב טכנולוגיה בלשון המעטה, ועליי לפשט את התהליך כמה שיותר. מה הדרך הקלה ביותר לשלוח 6 קבצים בגודל 120 מגה כ"א? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Boomer,

יש לי Norton Personal Firewall ורשת בין שני מחשבים המחוברים עם כבל מוצלב (ה-Firewall נמצא ב-HOST) עכשיו הבעיה היא כזאת: ה-Firewall לא נותן ל-Client לראות שרתים ב-Gamespy Arcade. כשאני עושה Disable ל-Firewall אין שום בעיה... ב-Host אין את הבעיה הזאת... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה להגדיר בין 4 מחשבים שעל כולם מותקן outlook 2003... מה אני אמור לדעת? רצוי לציין שיש לי ידע ונסיון ברשתות (בסיסי יחסית לאנשים פה) ומעולם לא יצא לי להתעסק עם שרתי ex.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by doker,

יש לי חשבון ראפידשייר פרימיום. עד לפני חצי שנה הורדתי חלק בלי בעיות.עכשיו ההורדה מתחילה בשיא מהירות ולאחר 20 שניות המהירות שואפת ל10 קילובייט. יש לי חשבון של 10 מגה.אם אני מוריד דרך האתר של ראפידשייר ומסמן שההורדה תיהיה מאובטחת בSSL אני מוריד בשיא המהירות בלי כל בעיה. רציתי לדעת אם זאת הגבלת מהירות או משהו במחשב שלי שחוסם את האתר או שהספקית חוסמת את ראפידשייר. הספקית שלי היא 012 שאני יודע שהיא חוסמת אתרים או מגבילה והחבילה שלי היא 10 מגה. כל שאר האינטרנט שלי במהירות סבירה ובספידטסט התוצאה גם כן תקינה. האם עלי לצעוק על הספקית או שהבעיה אצלי במחשב.

7. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי ipaq 4150 . אני מנסה להתחבר לרשת של העבודה אם הwifi של המכשיר אך ללא הצלחה ... המכשיר מזהה רשת אבל לא נותן לצאת לאתרים וגם אני לא מצליח לפשפש במחשבים בעבודה.. מקווה שמשהו יוכל לעזור לי עם זה אני ממש לא יודע מה לעשות !! תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מצאתי שני מדריכים שמסבירים על שידרוג האלקטל, והעבודה איתו בקשר לפורטים לאחר השידרוג: 1, 2 בשני המדריכים יש הסברים על איך לפתוח פורטים חסומים ולהפנות אותם לאייפי מסויים, ולאחר מכן, איך לסגור את הפורטים האלה בחזרה. אך ההוראות לסגירת פורטים מוטעות. רשום שבשביל לסגור את הפורטים שפתחנו, צריך להקליד בטלנט >nat defserver addr=0 >nat save אך פקודה זו לא סוגרת שוב את הפורטים שפתחנו. defserver זו פקודה שמעבירה את כל הפורטים אוטומטית לאייפי מסויים. ותפקיד הפקודה defserver addr=0 הוא לבטל את ההעברה האוטומטית של כל הפורטים. אך אם הוספנו ידנית פורט ספיציפי, הוא לא ייסגר גם אם מבטלים את ה-defserver. אמנם לא כל הפורטים יועברו לאייפי הזה, אבל הפורט הספיציפי שפתחנו ימשיך להיות פת…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן אנשים. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של בזק (ZYDAS) עכשיו בXP הוא עובד סבבה, אבל בויסטה הוא לא עובד. האם מישהו מכיר מאיפה אפשר להשיג את הדריברים לכרטיס רשת הזה שיעבוד עם VISTA ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה, לי היה עד עכשיו אינטרנט ADSL והשתמשתי במודם נתב של סימנס לרשת אלחוטית, לפני שבועים עברתי לכבלים וקיבלתי מודם חדש מ HOT שהוא לא אלחוטי, האם יש אפשרות לעשות איזה חיבור כך שאוכל להשתמש במודם של סימנס ולחזור לרשת אלחוטית שהיתה לי ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן חברים ! יש לי נתב מדגם DSL-225 והייתי רוצה להגדיר כלל שמגביל את רוחב הפס או קצב התעבורה (דרך הwifi) של מכשיר מסויים לפי כתובת הmac שלו. ראיתי שבנתבים אחרים ההגדרות פשוטות ויותר אינטואיטיביות למי שאין רקע, אבל בנתב הזה הממשק פחות מובן לי בגלל שהידע שלי ברשתות מצומצם, ולכן אני לא מבין לגמרי את המשמעות של השדות השונים ואת ההבדלים ביניהם (בתפריט של ה QoS). הmanual של בזק על הנתב לא ממש עוזר להבין. אשמח לעזרתכם

12. היי, יש לי רסיבר שמאפשר חיבור קווי לאינטרנט (חיבור ethernet ) והחיבור הקווי שלי נמצא בחדר אחר. האם יש מכשיר שמאפשר להמיר חיבור אלחוטי לקווי? ואיך מקנפגים אותו? תודה מאור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MrAccident,

שלום האם אפשר לחבר את כבל הרשת שיוצא מהמודם להב או איזשהו מפצל ומשם להעביר לשני מחשבים, או להעביר אחד למחשב ואחד לראוטר? פשוט באחד מהמחשבים פחות חשובה לי המהירות אז אחד הייתי מעדיף לחבר ישירות, אם זה משנה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by grove,

כפי שידוע לכולם בארץ תדר 5GHZ עדין לא הותר לפי משרד התקשורת וישנה חברה בארץ הלינק שלה כאן למטה שמוכרת את המוצר הזה כנראה כמה יחידות בודדות ממליץ לאנשים לרכוש לפני שיגמר המחיר טיפה יקר אבל שווה מקוה שעזרתי http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=8339

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מתי המשתתפים בניסוי יקבלו קישור ל-IIX?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yanirsho,

שלום, כמו הרבה אחרים גם אני סובל מהאינטרנט של הוט, האינטרנט הקווי עובד בסדר גמור, הבעיה היא עם ה-wifi גם כאשר אני עומד ליד הראוטר אין אינטרנט בכלל, בבדיקת מהירות קווית אני מגיע ל-80-90 מגה בייט וב-wifi זה יכול להיות במשך שעות על פחות מ-1 מגה. ניסיתי להחליף את הראוטר, קיבלתי מהוט את אותו הדגם רק חדש אבל לא היה שינוי. קניתי מערכת MESH של Tenda כך שיגיע לי אינטרנט אינטרנט גם לקומה השנייה , כי קודם לא הגיע בכלל, וחשבתי שאולי כש-wifi יהיה דרך ה-MESH זה ישפר גם את האינטרנט. המצב יחסית יותר טוב ממה שהיה אבל עדיין יש מצבים בהם למשך כמה שעות האינטרנט פתאום על 1-2 מגה בייט בבדיקת מהירות. מבחינת קליטה אני יכול להגיד שה-MESH באמת מכסה את כל הבית ושי תמיד קליטה פשו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Knopix,

תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by star010101,

שלום לכולם השתחררתי מבזק ועברתי לHOT, ונשאר בבעלותי נתב SIEMENS חדש. יש לנתב הזה ערך כלשהו? או עדיף להשאיר אותו אצלי לתקופה עתידית בבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by hagai-,

אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by דן סממה,

שלום! ברשותי מודם-ראוטר d-link g-225. יש לי ניתוקים תקופתיים, כלומר: כל מס' ימים, נורת הdsl נכבית למס' שניות, מהבהבת ואז האינטרנט חוזר למס' דקות וחוזר חלילה (ביממה האחרונה זה קורה כל רבע שעה בערך). ע"פ הוראות השירות של אקספון ביצעתי אינספור דברים, כגון: החלפת כבלים לחדשים, החלפת פילטר, הזמנת טכנאי שיבדוק חיבור מחוץ לבית (לדבריו לא הייתה תקלה), החלפת מודם (פעמיים), עדכון קושחה... הבעיה ממשיכה להופיע. בשיחה האחרונה איתם נרמז לי להתרגל ושזו תוצאה של איכות החיבור שלי, מה שלי נשמע מוזר. הצעתי להזמין טכנאי הביתה ונאמר לי ע"י אקספון שחבל לי על הכסף. יש למישהו רעיון?

22. שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by HairyAss,

שלום! בטח חלקיכם מכיר את התוכנה JRIVER MEDIA CANTER (נגן מוזיקה וסרטים). התוכנה עצמה ברמה מאוד גבוהה, שומעים אחלה הכל טוב. אבל יש לתוכנה הזאת אפליקצייה (גם לאנדרואיד וגם לאייפון, אבל לי יש אנדרואיד) שנקראת GIZMO ומאפשרת להזרים את כל הספריה שיש לך על המחשב, לפלאפון. האפליקציה משתמשת במפתח שמספקת התוכנה (אחרי הרשמה לשרת או משהו כזה) כדי להתחבר לשרת שלי. המצב הוא כזה: אני לא מצליח להתחבר מה3G של הפלאפון לספרייה שלי בשום אופן! אני מתחרפן כבר! שום פיתרון בפורום של התוכנה לא עזר. שום דבר אחר לא קיים באינטרנט. פעם זה כן עבד לי (אז החלפתי רום לפלאפון ומאז זה לא עובד, וגם כשעבד אז הייתי צריך כל פעם לעשות PORT FORWARDING לאייפי הספציפי שGIZMO בחרה להתחבר אליו, ולפורט מסויים (…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yk1,

שלום. מקווה שזה הפורום המתאים לשאלות כאלו... אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. הקלדתי את הסיסמה (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. די כבר נמאס לי!!! אוף!!! אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית) הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים. די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 . השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.