רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי מודם שמשמש גם כראוטר - DLINK 6850 לאחרונה אני לא כל כך מרוצה מהטווח WIFI שלו אני לא יודע אם קרה משהו אבל הטווח לא מספק לי רציתי לשאול אם קיים ראוטר- מודם אחר בבזק שיותר כדאי ממנו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך כבלים בחיוג ללא חייגן. כשאני מעלה את האימיול שלי אני מקבל LOW-ID. מישהו יודע למה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ומחשב נייד שניהם גולשים על אותה רשת אלחוטית. אני מעוניין דרך המחשב נייד להכנס ולהעביר קבצים שיש לי במחשב הנייח. יש לי במחשב הנייח מלא דברים שהייתי מעוניין לגשת ואפילו להעתיק אותם לנייד.. לא מעוניין בדיסק און קיי רוצה בשיטה הקלה.. אפשר הסבר\מדריך מפורט איך אני עושה את זה? יש לציין שבמחשב הנייד מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 8 ובמחשב הנייח וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון בירורים לבד ומחקרים ו 3 פירמוטים עד שעליתי על הבעיה רציתי לשתף אותכם במשו שמאט לכול משתמשי הויינדוס את הדפדפן איטרנט כולל מהירות גלישה במחשב באופן מוחלט ! אז נתחיל ... שם הקובץ שהתקנתם במחשב או שווינדוס 10 עצמו התקין לכם בלי שתשימו לב בעדכונים אוטומטיים נקרא : Adobe Flash Playe - או - adobe flash player security - או - adobe flash player system טוב אחרי המון בדיקות אם ההתקנה של אחד מהם והסרה מהלוח בקרה כולל בעדכוני מערכת של הווינדוס הסרתי והתקנתי תתפלאו , שזה מותקן אני מקבל בכול הדפדפנים שלי אם זה אקספלורר + פיירפוקס + גוגל כרום , מקבל בשלושתם שזה מותקן 70 עד 90 מגה !! עכשיו אני בהוט תשתית 200 מגה ספק 200 הוט נט . מוזר שאני מקבל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר 1025W הציעו לו לשדרג ל ASUS 6046 ROUTER או SIMENS SC2141 או ECI ... שווה לו לשדרג ? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/support/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד של חבר שלי לXP ואין לי את האפשרות למצוא רשתות ולבחור עכשיו אני יודע שאני צריך להגידר את זה איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה עריכה: הצלחתי להגדיר את זה אבל עכשיו הוא לא מוצא לי רשתות אלחוטיות הסתדרתי כבר לבד...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים טובים, הפרטים נכונים, אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אני מחובר ב ADSL עם בזק בינלאמי. אשמח לעזרה ממישהו. הנה הלוג תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל. איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם אפשר להפוך את הראוטר של בזק כך שיהיה מודם בלבד ולחבר אותו ישירות למחשב במידה ואין לי צורך בחיבור אלחוטי? (bridge?) 2. אני לא גיימר - אני משתמש באינטרנט להורדות טורנטים גלישה וכד'. הלכתי לאיבוד עם כל המושגים שלכם MPLS/CNN/NBC/NBA... האם עדיף לי חיבור ללא חייגן או עם חייגן? האם יש עוד משתנים? אשמח להסברים. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית מדובר במחשב של אחי שהתחבר עד אתמול (מספר חודשים) לרשת ללא בעיות והיום התגלה ניתוק ואין אפשרות להתחבר שנית. המודם הוא אלקטל שעבר הסבה לפרו. מערכת ההפעלה XPSP1 וחיבור לבזק בינלאומי. נסיון קריאה למודם דרך הסייר בכתובת הIP של המודם 10.0.0.138 לא מעלה תגובה ואילו הפינג ל IP הזה כן מראה תקשורת. בדיקה בעזרת הטסט האוטומטי של ה XP מעלה בעייה ב DNS שלא מגיב ל פינג. ההגדרות ב Local Area Connection הם: IP 10.0.0.1 Subnet 255.255.255.0 Geteway 10.0.0.138 DNS (Main) 192.115.106.10 DNS (Second) 192.115.106.11 ניסיתי גם DNS אלטרנטיבי של בזק ללא תוצאה. מסתיים ב 30 ו35 האם יש אופציה אחרת. ההגדרות ב1394 Connection הן על אוטומט כמו כן בוצע התקני הרשת הורדו והתקנו מחדש. בדיקת תקינות חיב…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אהלן, מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוקי פורום או משהו, עברתי לדירת חדר לאחרונה ואני צריך משהו בשביל הרשת האלחוטית שלי. בגדול, אין שום קיר שמפריד בין החיבור של הראוטר המיועד לשאר החדר ואני גם לא משתמש באינטרנט מעבר להורדה פה ושם וגלישה רגילה. יש איזשהו ראוטר פשוט שיכול לענות על הדרישות הצנועות האלה ושאפשר לסמוך עליו? ראיתי דגמים מאוד זולים ב60 וב80 שקל אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליהם. משהו מומלץ בטווח המחירים של עד 100 שקלים? תודה רבה מראש על ההתייחסות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג לאינטרנט מהיר בבזק, חשבתי לעבור לנתבים החדשים מדור ה AC אני מעוניין להתרשם ממה שהנתבים מסוגלים לתת. אני מנסה אך לשווא למצוא חוברת הפעלה (user guide) לשני הנתבים שבזק מספקת: DLINK G256DG VTEC iAD604IL האם למישהו יש אותם וישכול להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא אותם? האם מישהו עשה השוואה בין שניהם ויכול לומר מי מהם טוב יותר? תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי לינה בצימר שכולל חיבור אינטרנט חוטי בלבד. כנראה דרך החיבור של הטלוויזיה. אני מתכוון לנסוע עם סמרטפונים וטאבלט ולא עם לפטופ. לכן חשבתי לחבר ראוטר עם כבל רשת ולהתחבר לראוטר דרך WIFI. יש לי ראוטר ישן LINKSYS WRT54GL. חשבתי להשתמש בו. בגלל שלא יהיה לי שם מחשב, אני צריך להגדיר הכל מראש בארץ. ברור לי שצריך להגדיר את שם הרשת WIFI. מה עוד צריך להגדיר כדי שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לראוטר טוב, לא חייב משולב מודם (כרגע אני עם D-Link DSL-6740U אבל הWifi לא יציב ולא חזק). ממה שראיתי, ובטווח התקציב, אני מתלבט בין 2 אופציות: 1. Tp-Link AC1600 . נראה אחלה, גם עם מודם והקניה בארץ. 2. Xiaomi Pro 2600 נראה חזק יותר אבל אין ממש ביקורות או מידע. אם זה המצב, אני מפחד שהוא בלי תמיכה באנגלית והכל בסינית... המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות זאות על מנת לשלוט על מחשב הנייד של ההורים שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שאפשר ללמוד באופן עצמאי ממנו על עולם התקשורת מחשבים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר בתקציב 200-300 , אפשר עם חריגה . הדברים שאני צריך דגש עליהם : 1. שלא יהיה התנתקויות , יש לי עכשיו ראוטר שכל הזמן מתנתק הרבה פעמים אולי זה בגלל שהוא מתחמם מהר אני לא יודע . 2. כמה שפחות לאגים במשחקי רשת עכשיו איזה עוד דברים צריך לדעת מתי שבוחרים ראוטר חדש, אני לא יודע ממש איזה דברים צריך ממש ? תודה מראש , אבי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי 15 מגה, עברנו ל100 מגה. גם הספק וגם התשתית אמרו לי שהעבירו לי למאה מגה וזה צריך להופיע, אך עדיין יש לי 15 מגה, הם אומרים לי שהנתב שלי תומך עד 15 מגה, הנתב שלי הוא: [h=1]NETGEAR DGN2200[/h] מה שמוזר הוא, שרשום בחוברת שהוא מגיע ל100 מגה. האם הנתב הזה באמת תומך עד 15 מגה? אם כן, מה אתם אומרים על זה? [h=1]TP-Link WR841N 300Mbps[/h] תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! קניתי אתמול ראוטר linksys wrt54g והתקנתי אותו כך שהמודם יהיה מחובר אליו, והמחשב שולחני שלי יהיה מחובר אליו בכבל RJ45, האינטרנט עובד והכל בסדר, רציתי להוסיף לראוטר עוד מחשב בחיבור קווי RJ45 לאחד משאר הפורטים מאחורה, מין הסתם אני משתמש בכבל ישיר ולא מוצלב כי זה חיבור בין מחשב לראוטר, הראוטר מראה מקדימה שהמנורה של הפורט בו חיברתי את המחשב השני דולקת משמע הוא מזהה חיבור, אך אני לא מצליח להכנס מהמחשב השני לאינטרנט (הגדרתי למחשב השני כמו לזה כרטיס רשת בלי איי פי) מה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי ביוטיוב מדרכים להכנת מקלט WIFI מצלחת לווין. מה שהכי הפתיע אותי, הוא הקלות שבה הוא עשה את זה במדריך! רציתי להתייעץ איתכם האם זה כדאי להשתמש בזה ולהחליף את האינטרנט "המסורתי" בבית. חבר הציע לי לקנות שלושה צלחות (של כ"א 60 ס"מ) ולחבר אותן בצורת משולש. וככה, הטווח יכול להגיע בין 20-60 ק"מ. אגב, צלחת עולה 70 ש"ח, LNB יש לי בשפע מקולקלות שאני יכול לתקן... למרות שהמדריך הבא באיכות גרועה, מאוד אהבתי את הפשטות שלו. (אגב, באיזה חיווט הוא משתמש? ואיך אני יכול לחבר אותו לראוטר?) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-