רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה עם שיתוף משאבים .אחרי הגדרת קבוצת עבודה מחובר עם נתב +כרטיס רשת אלחוטי usb לשתף את MDmmm http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htmתודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיצד ניתן להגדיר את הנתב הנל רק למודם תודה לכל מי שעוזר אני פשוט מעוניין לחבר נתב אלחוטי כל מדריך או עצה תעזור תודה למי שעוזר התשתית של בזק ספק ב.בין לאומי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי שני נתבים של TP LINK מדגם TL-WR841N התומך ב WDS. נתב אחד ממוקם בקומה התחתונה וברצוני לחבר אלי וכ REPEATER נתב חדש נוסף שימוקם בקומה העליונה. פעלתי לפי המדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הכל הוגדר כמו במדריך, אבל בדיוק לאחר השלב האחרון במדריך (שבו מגדירים את ה MAC של הנתב החדש בנתב הקיים) לפתע לא ניתן להתחבר לאינטרנט. בנוסף לא ניתן לגשת לתפריטים של שני הראוטרים והתקנים אלחוטיים מזהים רק את הנתב החדש. רק איפוס של שני הנתבים פותר את הבעיה . ניסיתי פעמיים והתקבלה אותה תוצאה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים באינטרנט על איכות של HD או אפילו 720P זה נתקע כל שנייה, מה אני יכול לעשות כדי לראות באיכות של HD בלי תקיעות ותקלות? זה תלוי במהירות של האינטרנט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מודם-פקס עבור ווינדו 7:[TABLE=width: 580] [TR] [TD]56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista[/TD] [/TR] [/TABLE] ואני עומד לחבר אותו. יש לי גם מכשיר פקס משולב. האם אני יכול לחבר את המודם-פקס ובמקביל להמשיך להשתמש במכשיר המשולב, או, מרגע שאעבור לשימוש במודם-פקס יש לנתק את המכשיר המשולב ?(במכשיר המשולב שלי אינני יכול להעביר את תוכן הפקס למחשב , אלא, אני יכול רק להדפיס את הפקסים, לכן רכשתי גם מודם-פקס). בתודה מראש אברהם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל30 מגה וכרגע מותקן לי רק ההוטבוקס שמשמש גם בתור נתב לפני כן היה לי נתב של DLINK מדגם DIR615 ההוטבוקס ממוקם בחדר ממ"ד אבל הדלת שלו תמיד פתוחה והסלון יחסית קרוב לחדר והבית שלי הוא בן מפלס אחד בלבד כאשר אני צופה עם הסטרימר בסרטים שאני משתף ברשת הביתית יש תקיעות רבות וגם כאשר אני גולש באייפד שלי בסלון איכות הקליטה של הWIFI היא בין פס אחד לשני פסים במקרה הטוב מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם? או אולי לרכוש נתב חדש מתקדם יותר ולהגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדכון: אפשר למחוק, רכשתי את TP LINK TL - WR1043ND למקרה שלמישהו/י יש אותן דרישות מהראוטר.. היי, אשמח אם תוכלו להמליץ על ראוטר (ללא מודם) שיתאים לצרכים של הדירה שלנו. יש לנו תשתית של הוט (לצערנו, בלית ברירה) במהירות 100 מג"ב ואת קופסת הפח שלהם - Hotbox מאחר והוא לא מצליח למלא את תפקידו כמודם ראוטר, נשמח לרכוש ראוטר שמסוגל. להלן מבנה הדירה והשימושים של הראוטר: המודם ממוקם בסלון ליד PC , אליו יתחבר ראוטר בצורה קווית וממנו חיבור קווי לPC. הראוטר יחובר אלחוטית לPS ובנוסף יספק רשת למחשב אלחוטי שנמצא רוב הזמן בסלון. הראוטר צריך להיות מסוגל לספק אינטרנט יציב מספיק על מנת להריץ הרצאות בלייב סטרימינג (באיכות בינונית) בחדר העבודה שלי שנמצא כ12 מטרים מהראוטר ועובר דרך שני חדרים (ק…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני עצה איזה ראוטר לבחור לתשתית 100 מגה החדשה בהוט. אני אישית חושב שההוט בוקס סביר בנושא הזה אבל הוא טוען שזה עושה בעיות. על הפרק בשלב זה עומדות 3 אפשרויות: 1. TP-link 1043 המוכר שעולה כ-270 שח בארץ. 2. Linksys E2000 בהזמנה מחו"ל, שיעלה כ-270 שח 3. Linksys E2500 שיעלה בהזמנה מחו"ל כ-300 שח אני לא מכיר את הראוטרים של לינקסיס ולכן אבקש את עצתכם בנושא הזה. נ.ב. אם אני לא טועה ה-E2500 מגיע בחיבור קווי של 10/100 בלבד, סיבה לפסול אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרט לדברים הברורים - קוקיס וIP?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון בירורים לבד ומחקרים ו 3 פירמוטים עד שעליתי על הבעיה רציתי לשתף אותכם במשו שמאט לכול משתמשי הויינדוס את הדפדפן איטרנט כולל מהירות גלישה במחשב באופן מוחלט ! אז נתחיל ... שם הקובץ שהתקנתם במחשב או שווינדוס 10 עצמו התקין לכם בלי שתשימו לב בעדכונים אוטומטיים נקרא : Adobe Flash Playe - או - adobe flash player security - או - adobe flash player system טוב אחרי המון בדיקות אם ההתקנה של אחד מהם והסרה מהלוח בקרה כולל בעדכוני מערכת של הווינדוס הסרתי והתקנתי תתפלאו , שזה מותקן אני מקבל בכול הדפדפנים שלי אם זה אקספלורר + פיירפוקס + גוגל כרום , מקבל בשלושתם שזה מותקן 70 עד 90 מגה !! עכשיו אני בהוט תשתית 200 מגה ספק 200 הוט נט . מוזר שאני מקבל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נכון אומרים כדי להיכנס למודם צריך להיכנס לדפדפן ובשורת כתובות צריך לירשום 10.0.0.138 ואז מגיעים להגדרות של המודם. אז אני נכנסתי לדפדפן כתבתי בשורת הכתובות 10.0.0.138 ואז המחשב כותב לי את המשפט הבא: "לא ניתן להציג דף זה" {נו אתם יודעים ,הדף הלבן} מה לדעתכם הבעיה,ואיך אפשר ליפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מודם של רוטל ALE 070 (מודם USB), האם יש איזו אפשרות או twek להאצת הגלישה? -משתמש Win XP pro.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בטח חלקיכם מכיר את התוכנה JRIVER MEDIA CANTER (נגן מוזיקה וסרטים). התוכנה עצמה ברמה מאוד גבוהה, שומעים אחלה הכל טוב. אבל יש לתוכנה הזאת אפליקצייה (גם לאנדרואיד וגם לאייפון, אבל לי יש אנדרואיד) שנקראת GIZMO ומאפשרת להזרים את כל הספריה שיש לך על המחשב, לפלאפון. האפליקציה משתמשת במפתח שמספקת התוכנה (אחרי הרשמה לשרת או משהו כזה) כדי להתחבר לשרת שלי. המצב הוא כזה: אני לא מצליח להתחבר מה3G של הפלאפון לספרייה שלי בשום אופן! אני מתחרפן כבר! שום פיתרון בפורום של התוכנה לא עזר. שום דבר אחר לא קיים באינטרנט. פעם זה כן עבד לי (אז החלפתי רום לפלאפון ומאז זה לא עובד, וגם כשעבד אז הייתי צריך כל פעם לעשות PORT FORWARDING לאייפי הספציפי שGIZMO בחרה להתחבר אליו, ולפורט מסויים (…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני צריך כרטיס רשת במחשב שלי בכדי לקלוט ממודם בתקן N , כי יש לי כרטיס רשת בלוח אם , ואיזה כרטיס רשת (לא אלחוטי מתאים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בעקרון אני צריך לפתוח (לנתב) פורט לתוכנת שיתוף קבצים יש לי ראוטר והמחשב שהתוכנה מותקנת בוא מתחבר אל חוטית לראוטר הגדרתי כתובת IP סטטית דרך המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וניתבתי את הפורט בנתב אחרי כל זה האינטרנט התחילו לי התנתקויות בפרקי זמן שונים יכול להיות שעה אינטרנט ואחרי זה התנתקות וההתנתקויות קורות רק במחשב שבוא הגדרתי IP סטטי בכל השאר האינטרנט עובד כרגיל עכשיו העברתי את הIP לדינאמי ובנתיים הכל בסדר איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת אני ממש צריך את הפורט הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?
-
היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kb רציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ! האם מי שהוא ניתקל במוצר הנ"ל (שלא נמכר בארץ) ? שמעתי עליו בקורות טובות בפורומים בחו"ל. בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם כדאי לדעתכם לעבור לשימוש ברשת סלולרית מהבית קיבלתי הצעה משתלמת. כמו כן אם מישהו יודע כמה נפח אני צריך לגלישה בעיקר של הורדת תמונות (אני גרפיקאי) ושימוש במיילים. המדובר על גלישה של כשעה - שלש שעות ביום תודה לכל המגיב
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! קניתי אתמול ראוטר linksys wrt54g והתקנתי אותו כך שהמודם יהיה מחובר אליו, והמחשב שולחני שלי יהיה מחובר אליו בכבל RJ45, האינטרנט עובד והכל בסדר, רציתי להוסיף לראוטר עוד מחשב בחיבור קווי RJ45 לאחד משאר הפורטים מאחורה, מין הסתם אני משתמש בכבל ישיר ולא מוצלב כי זה חיבור בין מחשב לראוטר, הראוטר מראה מקדימה שהמנורה של הפורט בו חיברתי את המחשב השני דולקת משמע הוא מזהה חיבור, אך אני לא מצליח להכנס מהמחשב השני לאינטרנט (הגדרתי למחשב השני כמו לזה כרטיס רשת בלי איי פי) מה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו, בתור אחד שמסתובב פה בפורומים מדי פעם יצא לי מדי פעם לראות אנשים שמספרים כאלה סיפורים אני זוכר שהיו תמיד עשרות תגובות וכל אחד חיפש למצוא את הדרך שבה הבחור שפירסם את התמונה רימה... ת'אמת, גם אני לא האמנתי... אבל היום בבוקר (ב', בשעה 9:45 לערך), קרה לי דבר מדהים הורדתי תוכנה מהאתר של HP במהירות של 6.42 מגה בייט לשנייה!!! לא רק שזה לא אפשרי בשום חבילה, אלא שיש לי בכלל רק את החבילה של החצי מגה עם בזק בינלאומי... אגב, ניסיתי אח"כ להוריד סתם משו מDOWNLOAD.COM וזה ירד על 100 קייבייט לערך... מדהים!!! עשיתי תמונת מסך אני יעלה אותו בהמשך...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-