עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התלבטתי אם לשים תא ההודעה הזאת בפורם הזה או ב"חומרה אחרת וציוד הקפי", אבל אני מניח שפה יש אנשים שיותר מתעסקים ברשתות, אז החלטתי לפרסם פו את ההודעה, אם זה לא המקום, אז שהדיון יועבר או משהו. בקיצור, אני צריך לחבר 2 מחשבים ומודם כבלים ברשת אלחוטית. אני יודע שאת המודם צריך לחבר לראוטר, ואת הראוטר למחשבים. אז אני צריך המלצה לראוטר + כ.רשת (למחשב שולחני) בתקציב של עד 800ש"ח. הראוטר ימוקם בצמוד לאחד המחשבים, אז אם יש אפשרות לחבר אותו עם כבל רשת רגיל לאותו מחשב (ורק למחשב השני יהיה כרטיס אלחוטי), אז עדיף ככה. בבקשה תענו מהר, זה דיי דחוף לי. תודה מראש.

2. Started by dor444,

לפני כשבוע בערך שדרגתי את האינטרנט לרשת NGN במהירות 10 MB אצל בזק בינלאומי בחבילה משולבת. לפני השדרוג הייתה לי מהירות של 2.5 MB והתנאים לא השתנו אחרי השדרוג. כשאני בודק באתר של בזק את הבדיקת מהירות זה באמת מראה לי שאני גולש על 10 MB. אבל אני לא מרגיש שום שיפור בביצועים אם זה בהורדות ואם זה בגלישה של האינטרנט ואפשר לומר בלשון המעטה שאני לא מרוצה מהשדרוג. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לשפר את האינטרנט ולמה אני לא מרגיש שיפור בביצועים. תודה רבה, דור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MadGhost,

עקב ריבוי מכשירים וראוטר מתיישן (ולא בדיוק מתפקד כמו שצריך) הגיע הזמן לחדש... הרשת כוללת 4 מחשבים נייחים שמחוברים קווית (דרך SWITCH), נייד שמחובר אלחוטית, שני אייפדים, ומספר משתנה של סמארטפונים. אמנם בד''כ לא כולם פעילים בו זמנית, אבל זה ייתכן.... השימושים הם גלישה, שיתוף קבצים בין המחשבים וטורנטים. כרגע אני מחובר ב10 מגה, אבל זה יישתנה בקרוב (עוד לא החלטתי לכמה). התקציב כרגע לא מוגדר, אבל לא מאמין שתהיה בעיה בכל מקרה (אני גם יכול להביא מאירופה, אם מישהו יודע על משהו מאוד משתלם...), אשמח להמלצות! תודה מראש מישהו יכול להמליץ על דגם שעובד גם על 5 GHZ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי הוסט בbluehost איך אני, אם אפשר, מארח כמה אתרים בחשבון אחד שכבר נותן לי מלא מלא מלא ספייס וגודל תעבורה ענקי?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. אני מנוי עם הוט, חיבור חייגני. יש לי מודם תומסון, שמחובר לראטור של 3COM, דגם 100-75. שני מחשבים ברשת, אחד קווי והשני נייד אלחוטי. כבר חצי שנה, שפעם ב... יש ניתוקים, כל המנורות נכבות במודם, חוץ מנורת ה-internet, שמתחילה להבהב. אני נתקל בזה בסביבות ה-6 פעמים בשבוע. 6 פעמים יכול להשמע כלא הרבה, ובעיית ניתוקים שאפשר להתעלם ממנה, אבל זה לפעמים קורה לי באמצע דברים די חשובים וזה ממש מעצבן. בהתחלה הוט האשימו את המחשב, אחרי זה את הספק, ואחרי כמה נידנודים אמרו שאולי התקלה מאצלם ושהם שולחים טכנאי. תיאמו איתי בערך 3 טכנאים, כשכל פעם המוקד טכנאים רואה שהנתונים טובים ומתקשר אליי לבטל אותו (המציאו גם כל מיני שטויות כדי שאני לא אפריע להם, שיקרו ואמרו שהייתה תקלה אזורית שתוקנה!). בקיצור ה…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ShaDj,

אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. שלום!...יש לי בעיה ברשת אלחוטית כאשר אני מחבר שני מחשבים דרך ראוטר אז התוכנות של השיתוף קבצים לא עובדים לא מיתחברים בכלל...יכול להיות אולי זה בגלל פיירוול??..אם כן איך אני אמור לסדר את זה ואם לא אז מה זה יכול להיות??

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by Player9,

קיבלנו ראוטר של HOT ה-Hotbox הזה שהוא גם טלפון וכל זה. בקיצור הראוטר נמצא בסלון עכשיו יש לנו 3 מחשבים בבית למחשב שלי ושל אחי מגיע קליטה סבבה אין תקלות ואין כלום. המחשב של אחי הקטן נמצא בערך במרחק של 10-12 מטר מהראוטר והקליטה שם ממש חלשה כאילו האינטרנט עובד הכל טוב אבל במשחקים לדוגמא יש קפיצות מטורפות של פינגים והמהירות גם לא משהו. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by metalice,

שלום! קראתי קצת על רשתות אלחוטיות באתר הזה ואתרים אחרים. אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ל3 מחשבים. פעם ניסו להתקין איזה רשת ואמרו שאין קליטה בגלל במרחק והקירות. מה שאני בדקתי ומצאתי זה עם אני יקנה רוטר שתומך במימו הסיכויים שזה יעבוד יגדלו ואני מעוניין גם בטכנולגית ה- n אם כבר להשקיע אז עדיף עד הסוף למהירויות העברה בין המחשבים גבוהה ביותר. אז בקיצור השאלה שלי היא האם שווה להשקיע במימו ובטכנולגית ה-n ? או ש"הרגילים" עם איזה אנטנטת הגברה מספיקים?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by over23,

שלום רב, אני צריך עזרה בתכנון רשת אלחוטית לטווח של עד 150 מטר, מסדרון ארוך במיוחד (יצוק מבטון). זה מה שאנחנו רוצים שייושם: הרעיון הוא בקצה אחד לחבר את הראוטר האלחוטי ובמספר נקודות יהיו נגני מדיה שיתחברו למסכי LCD קטנים ( 10 אינץ). אנחנו רוצים שלנגנים יהיו מחוברים אלחוטית כדי שתהיה אפשרות לעדכן את התוכן המוצג על המסכים - נגני המדיה תומכים ב - Ethernet 10/100 MBit/s, IEEE 802.3u, 802.3x, 3G connectivity . רציתי לקבל תגובה שלכם לגבי איך הרשת צריכה להראות כדי לאפשר קליטה רציפה ככל האפשר. השאלות שלי: 1. אם יש אפשרות לחבר נגן מדיה דרך RJ45 ישירות למכשיר AP כדי להתחבר לרשת? האם צפויה בעיה מבחינה לוגית 2. האם עדיף לחבר את הנגן עם כרטיס אלחוטי USB ? 3. האם אני צריך AP לאורך המסד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת . יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w . אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה . הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) . לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד . דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין. הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום . הנתונים ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ksesa1,

שלום אני גר בבית פרטי והמחשב עם האינטרנט בוא בקומה למעלה שני קומות מתחת אני רוצה לקנות מחשב ושיהיה לו גם אינטרנט איך אני עושה את זה? זה כנראה יצטרך להיות אלחוטי מכיוון שזאת בעיה להעביר כבלים. האינטרנט הוא 1.5 של הוט ונטוויזן

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by L-Byte,

טוב בלי לסבך יותר מידי 10.0.0.138 הפסיק לעבוד. אין לי שמץ של מושג למה לא שידרגתי או עשיתי משהו שאמור להרוס אותו. ניסיתי ריסט לא עזר וגם ניסיתי לגשת דרך מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הבנתי שאם יש לי ראוטר אני יכול לפצל את המהירויות של כל מחשב בבית אני רוצה לתת לאח שלי 30% ולי 70% מהמהירות כי תמיד במשחקי אינטרנט הוא עושים לי פינג גבוה אז אני רוצה שזה לא יפריע לי שהוא נכנס לקאזה וכאלה יש אולי מדריך לעשות את זה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by kolokito,

היי יש לי שני מחשבים, PC ולפטופ. עם ראוטר אלחוטי DLINK הבעיה היא שכאשר אני מנסה להקים רשת בניהם, הPC רואה את הלפטופ, ומצליח לקרוא ממנו קבצים אבל הלפטופ לא מצליח להיכנס לPC כל הכונן עליו משותף, ושניהם על אותה WORKGROUP מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by ינשוף לבן,

שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן

17. Started by (Arik),

ככה אחותי קנתה מחשב חדש ו היא רוצה לעשות רשת בינו לבין המחשב הזה עכשיו יש לי ראוטר edimax BR-6104K ומודם eci Bfocus 270~~ לשני המחשבים יש כרטיס רשת ובשניהם יש ווינדוס XP PRO עם SP2 ויש לי המון כבלי רשת ישרים\מוצלבים עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה רשת בין המחשבים ככה שיש גם שיתוף קבצים וגם אינטרנט משותף אם תכתבו פה זה יהיה נהדר ואם תביאו לינק למדריך זה יהיה גם טוב (אבל לא את הלינקים שנמצאים בדביק כי משם לא יצא לי כלום

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. אמרו לי שיש מצב שקיים כרטיס רשת אלחוטי בניידים החדשים, והנייד הזה דיי חדש, אגב יש אייקון למטה של שני מחשבים עם ציור של משדר כזה.. איזה חלקים כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, חיברתי רשת אלחוטית והאינטנט עובד טוב. פתחתי באתר של אדימקס פורטים לביטורנט והוא עובד חלק. הבעיה שבמחשב השני אני כל הזמן מקבל הודעה של פורטים חסומים בביטורנט למרות שהגדרתי שגם לו יהיה פורט פתוח. ה-IP של המחשב הראשון הוא 192.168.2.101 אז כתבתי למחשב השני 192.168.2.102 והכנסתי כל מיני פורטים בשביל לבדוק ואין שינוי אף פעם אשמח לקבל עזרה.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

אתם יכולים להמליץ על כרטיס רשת אלחוטי טוב(לא מבין כל כך בכל הסוגים)? יש לי מודם נתב 2WIRE שמחובר למחשב הראשי ויש לי עוד מחשב ששמה אני רוצה לחבר את הכרטיס רשת(אני לא צריך כרטיס גם במחשב הראשי נכון? המודם נתב מספיק?)

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. יו"ר ה-FCC, המקבילה האמריקאית למשרד התקשורת, החליט להגדיל את מספר הערוצים לשימוש בתדר 5Ghz. ואצלנו? הצבא, משרד הבטחון, משרד התקשורת ומשרד האוצר ממשיכים להתקוטט - ואנחנו האזרחים תקועים עם 5Ghz נכה וצולע. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3065

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by elikohen1,

אהלן חבר'ה, אשמח להמלצה על מודם מומלץ לחיבור להוט במקום ה-hotbox שהם מספקים. אני מתכנן לקנות נתב בנפרד (אין בעיה לקנות כל נתב כאשר המודם תואם להוט נכון?) אבל גם המלצה על מודם משולב נתב תתקבל בברכה :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. כפי שכתבתי בכותרת אני צריך המלצה מידיית לנתב חוטי להקמת רשת ביתית חוטית בבית. תודה. תקציב: עד 300 ש"ח. הנה רשימה שהכנתי: D-Link Express EtherNetwork DI-604 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 12 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DIR-100 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 24 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DSL-2540T Modem Router מחיר 285 ש"ח NETGEAR 4-PORT WEB SAFE ROUTER RP614 מחיר 184 ש"ח אחריות: 36 חודשים. Edimax Broadband Router WAN 4Port BR6104K מחיר 150 ש"ח אחריות: 12 חודשים. Edimax Full Rate ADSL2+ Modem Router - AR-7084A מחיר 311 ש"ח TRENDnet Router with 4-Port Switch TW100-S4W1CA מחיר 149 ש"ח אחריות: 60 חודשים. TrendWare TW100-BRF114 …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by liran877,

יש לי את הראוטר הלבן של סלקום שמחובר לקו טלפון וכבל אטרנט לסלון, אני רוצה לחבר עוד ראוטר tp link n router בסלון דרך הכבל אטרנט שיוציא WIFI וגםעוד כבל לממיר. ההתקנה היא פשוט לחבר ולהפעיל או שיש עניינן של הגדרות רשת? איך עושים את זה בפועל?

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. Started by nvered,

שלום רב, השתמשתי עד היום בנתב- Linksys WRT54GL -הנחשב לנתב הטוב ביותר בטכנולוגית הG. מעוניין לשדרג לטכנולוגית N. השימוש נועד להעברת סרטי HD בWIFI. התקציב לא מוגבל. איזה נתב נחשב לטוב ביותר בטכנולוגיה זו? חיפשתי בהרבה אתרים והדעות חלוקות - האם שווה להמתין עם הקנייה עד שייצא נתב עם ביצועים טובים? תודה, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.