רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק. הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב. במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב. מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה. האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי. מדובר בוינדוז ויסטה תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! השאלה בכותרת... אני מעוניין לעבוד עם ראוטר אלחוטי שאני עוד צריך לקנות...או לינקסיס או 3COM... תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להגידר סיסמא לנתב מדובר על נתב של ADSL של חברת Siemens שמקבלים מבזק הספק הוא 012 אם זה משנה בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני מבין נכון, ומכשירים כמו זה יאפשרו לי להקים רשת ביתית שנעזרת ברשת החשמל הביתית שלי? (איך מתאם אחד ימצא את השני?) בקיצור, לפי מה שהבנתי, אני מחבר את אחד מהם לנתב שמחובר לאינטרנט, ולשקע החשמל, ואז מחבר שני לרשת החשמל והוא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט גם כן. (דרך הרשת החשמלית, המתאם השני, ודרך הנתב המקורי) זה נשמע נפלא. זה גם מציאותי?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, ניסיתי חיבור ad-hoc אך ויסטה טוען שאי אפשר לבצע, לך תבין... יש לי שני מחשבים ניידים עם wireless. אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר בחיבור LAN. את השני אני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשון בחיבור wireless. במחשב בחיבור קבוע מותקנת ויסטה הום פרימיום. בשני ויסטה ביזנס. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר TP LINK כמו זה שמוכרים באייבורי. בשבוע האחרון כל הזמן מתנתקת לי הרשת האלחוטית בבית. וכל פעם זה מסתדר רק אחרי שמשחקים עם הראוטר - או שאני עושה לו REBOOT (דרך מסך ההגדרות שלו), או ניתוק וחיבור לחשמל וכדומה (אפילו כמה טפיחות בשיטה הישנה עזרו..). השאלה היא איך להיות בטוח שזה אכן הראוטר תקול ולא בעיות אצל הספק (ניתוקים וכדומה) לפני שאני רץ לקנות חדש? תודה לכל העונים..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש היום המלצה על ספק ספציפי גם לגבי תשתית,מה עדיף חשבתי על בזק בין לאומי+תשתית בזק. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה למומחי רשתות ומבינים בWIN XP בעיקר וגם WIN 2000. כידוע הערך של הreassembly timeout בווינדוס הוא 60 שניות. או מספר הTTL (שהוא בדר"כ 128) חלקי 2 (כי דוגמים אותו כל חצי שנייה) כלומר בערך 65 בערך. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את הערך הזה (וגם שזה יעבוד) בלי לשנות את הTTL מ128?? מצאתי בregistry מקום שצריך להיות הreassembly time out אבל גם אם אני מגדיל אותו אני רואה שזה לא גדל מעבר ל-65 שניות). לא איכפת לי גם לעשות לזה disable אם מישהו יודע איך... תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפתחתי בעבר דיון עליה, ולא נפתרה אז, וחשבתי שאולי אחרי כמה חודשים טובים יהיו המלצות חדשות. יש לי מחשב נייח עם לוח ASUS P5GC-MX כרטיס רשת מובנה Atheros L2 Fast Ethernet 10/100Base-T Controller הבעיה שלי היא כזאת, אם אני מנסה לחבר את המחשב הזה ישירות לראוטר, אני לא מקבל IP. בדיקות שנעשו עד כה, מאחר והמחשב לא צמוד למסך כלשהו. 1) אם המחשב מחובר בכבל USB, ישירות למודם של HOT, אז IP ויש אינטרנט. 2) אם המחשב מחובר למחשב נייד בכבל מוצלב, והנייד משתף אינטרנט שמגיע בצורה אלחוטית מהראוטר, אז יש IP פנימי, וגם אינטרנט. 3) אם המחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת, אני מקבל IP 169.254... שלפי מספר אנשים נקרא IP APIPA כלומר המחשב לא מקבל IP מהראוטר, ואז מייצר לעצמו IP. …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לראוטר שלי מחוברים הפס3 והמחשב חוטית והאייפוד אלחוטית, יש ססמא לרשת האלחוטית WPA2 ואותה שכחתי אני זוכר רק חלק מההתחלה, אבל באייפוד הססמא שמורה. אז השאלה שלי היא האם אני יכול לשחזר את הססמא מבלי לעשות ריסט לכל הFW של הראוטר כי יש שם המון פורטים מופנים והמון הגדרות שעשיתי, אני גם לא יכול להכנס לדף הגדרות של הראוטר כי הססמא היא אותה הססמא של הרשת האלחוטית, אני יכול אולי להכנס דרך המחשב לראוטר ולרסט את כל הססמאות לדיפולט? תודה בכל מקרה עריכה: כן שכחתי לכתוב את הדגם של הראוטר זה BR6204WT של אדימקס וגם אני רשמתי את הססמא במחשב אבל פרמטתי את המחיצה שבה הססמא היתה רשומה אוף אז אין מנוס מלמחוק את כל ההגדרות?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS 7. הכל טובה ויפה, למעט העובדה שהביטורנט מתקשה לעבוד. עד היום השתמשתי בפורטים 7001-7010 UDP\TCP והכל עבד מצוין. לצערי, לאחר שפתחתי את הפורטים לאייפי הפנימי הרלוונטי למחשב שלי, הביטורנט מתקשה לעבוד! בתחתית המסך הוא טוען שיש בעיה עם התחברות, וכשאני בודק את הפורט הוא אומר שהוא לא FORWARDED PROPERLY זה לא שהביטורנט לא עובד, אבל הוא עובד במהירות לא יציבה והרבה יותר לאט ממה שבד"כ הוא היה עובד. כשאני מתכוון למהירות לא יציבה, אם פעם הוא היה מגיע למהירות מסויימת [נניח, בהתאם למהירות החיבור שלי שהיא 2MB, זה אומר 250-280KBS ] ומתייצב עליה, עכשיו הוא קופץ כל שניה בין 200 ל-100 ל-60 ל-40 וחוזר ל-200-280. האם למישהו יש מושג מה יכולה ל…
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס רשת אלחוטי יתאים למחשב ישן פנטיום 3 שיתחבר לנתב SIEMENS SL2 141. לא לUSB-. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בתוכנת שיתוף הקבצים אימיול, לכל שרת שאליו אני מנסה להתחבר הסרבר "מת" ככה שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה הורדתי שרתים ושום דבר לא עזר אני מחובר לאינטרנט דרך מחשב שני בבית בחיבור של רכזת FSW 0810 מלבד זה לא צוין שם חברה על הרכזת ונאמר לי שזה הגורם לתקלה יש אפשרות לפתור איכשהו את הבעיה? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן, אני תוהה לעצמי, למה צריך את הכתובת הפיזית הזאת בכלל? בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של HP עם כרטיס רשת אונבורד (מערכת הפעלה XP PRO) שככל הנראה התקלקל. אני חווה ניתוקים מתמידים (בחיבור קווי) כאשר אני מתחבר לאינטרנט. החיבור הוא חיבור אוניברסיטאי בב"ש (מעונות) כשהיום ושבוע שעבר מנסה איש תמיכת מחשבים לעזור לי בבעיה כאשר מופיע לו בלוג של הסוויצ' שמשום מה הסוויצ' מנתק אותי בגלל שגיאה כלשהי (לא מפורטת השגיאה). המחשב עדיין באחריות אבל עד סוף אוגוסט אני לא אצליח להביא אותו למעבדה ולהישאר כמעט בוודאות כשבועיים בלי מחשב (השירות הנפלא של HP...) חשבתי אולי לקנות בעלות של עד 200 ש"ח , כרטיס רשת 10/100 או אפילו 10/100/1000 אם קיים שמתחבר בUSB למחשב. האם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה? עריכה: כמובן שאני מחפש כרטיס רשת שיתחבר בכבל רשת רגיל לחלו…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של D-LINK זזה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 וזה של NETGEAR : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12451 הראשון עולה 100 $ והשני 130 $ אני גר בארה"ב
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני כבר חצי שנה בלי ראוטר, ז"א אני מתחבר דרך חייגן של 013 ,אבל עכשיו אין לי את זה ,אני רק מתקין את החייגן והאינטרנט מחובר תמידית, זה קרה לי לפני שבוע בערך, מוזר לחלוטין, לא ביקשתי מהם את זה, ומה שהכי מוזר זה שכאשר אני פותח את ממשק החייגן הוא נותן לי את האופצייה של "התחבר" כאילו הוא לא מחובר אבל הוא בעצם מחובר, הדבר הזה מפריע לי לכל מיני הורדות וכו'... ואפילו מעלה לי את הPING במשחקי רשת. מה אני יכול לעשות? תודה חבר'ה.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי אינטרנט של 8מגה על 800 ראיתי שבתכלס אני מוריד על גג 3 מגה ושהגיע טכנאי של בזק הוא אמר לי שהראוטר שלי ישן ושהוא לא תומך במהירות של 8 מגה הורדה איזה ראוטר אני צריך לקנות? שכחתי לציין! ראוטר קווי בלבד וללא מודם פנימי (יש לי מודם ROTAL של בזק)
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כל ההגדרות שלי בפיירול מבוטלות או שאני צריך לשנות עוד משהו? http://img37.imageshack.us/img37/2041/4343.jpg
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי 2 נתבים - שניהם Siemens SL2-141 הדגם תומך בWDS.. ניסיתי לקרוא מדריכים ולא הצלחתי... לא הצלחתי להגדיר.. ניסיתי לבטל את הDHCP ומשום מה היתה לי גם שגיאה של התנגשות כתובות והגדרתי את הנתב שאני רוצה שיהיה רפיטר כrepeater only וזה כאילו לא קולט את הרשת WIRELESS שהוא פולט... מבחינת קליטה נראה לי זה בסדר..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437.0 אני רוצה לקנות נתב כדי לאפשר גלישה לשני המחשבים וכדי לאפשר שיתוף קבצים ביניהם (האחרון רצוי אבל לא חובה). חשוב לי שהוא יהיה מאובטח כדי שרק שני המחשבים הללו יוכלו לגשת לרשת. 1. על איזה נתב אתם ממליצים? 2. האם אוכל להתקין אותו בעצמי? אין לי שום ידע בנושא אז אם ההתקנה היא לא פשוטה מאד כנראה שאזדקק לעזרתו של בעל מקצוע. או שאולי יש מישהו מאזור ראש העין/פתח תקווה..... 3. על המחשב הישן יש חלונות XP. על החדש אני מתכוון להתקין אובונטו. זה עלול ליצור בעיות? תודה מראש?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מדי פעם (לפעמים פעם ביום, לפעמים פעם בשעה!!) יש ניתוק מהאינטרנט. בלוג מופיע: PPPoE: Receive PADT TAG Disconnect PPPoE זה נתב שעבד די טוב ללא שום שינוי בכלל בהגדרות במשך שנים. הבעיה הופיעה לפני מספר חודשים והחמירה לאחרונה. פרטים: זה נתב rev C, שעבד (פחות או יותר) כמון שצריך ללא שום שינוי במשך מעל 4 שנים (יחד עם מודם speed touch home מקונפג כ-bridge של PPPOE). גרסת קושחה 2.50 (אני יודע שזה יחסית ישן, אבל הכל תקתק כמו שצריך עד עכשיו). ספק אינטרנט בזק בינלאומי, 2.5MBIT מעל ADSL. הפתרונות שראיתי באינטרנט לא ממש היו משכנעים (להכניס שרת NTP, לשנות ל-connect on demand וכל מני שטויות). עריכה: הנה לינק לדיון בנושא זה בדיוק, ומציעים שם שלל "פתרונות" (יותר כמו וודו). אולי זה יעז…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-