רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לי ולחבר שלי יש שני מחשבים ניידים של DELL שתומכים ב B וG אנחנו כרגע ביצענו חיבור לכבלים וכרגע מעוניינים ליצור רשת אלחוטית לצורך חיבור קל מכול מקום בבית. אשמח אםתוכלו להמליץ לי על ראוטרים לשימוש ביתי בעלי עוצמת שידור חזקה. כמו כן אשמח גם להמלצות על מדפסות אלחוטיות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מחפש פתרון אלחוטי לחבר אינטרנט בין שתי דירות במרחק של 200 מטר . איזה נתב מציעים להשתמש והאם צריך אנטנה מיוחדת? יש לציין שבין שתי דירות אין שום בניינים תודה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, זהו המצב הנוכחי: יש שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת, שניהם מחוברים להאב/סוויטצ'. והמודם כבלים Motorola SB5100 מחובר להאב/סוויטצ'. עכשיו, אני מעוניין בקניית נתב שגם יכלול פורט למדפסת וגם חיבור אלחוטי (לחיבור מחשב נייד לרשת מתי שרוצים). מה שאני רוצה לדעת, הם העובדה שבשביל להחתבר לאינטרנט צריך לחייג (נטויז'ן כרגע) דרך מערכת ההפעלה, תפריע לקיום הרשת. כלומר, הם זה יספיק שמחשב אחד יחייג והשני יוכל להשתמש באינטרנט דרך הרשת הביתית? אולי אני שואל את השאלה הלא נכונה, מה שאני תחלס רוצה לדעת, זה מה לעשות בשביל ליצור רשת ביתית עם נתב ומודם כבלים המתחבר ע"י חיוג? תודה, מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי חברים, השאלה שלי היא כזאת:יש לי כרגע מודם\נתב של רוטל דגם 1025W שנמצא בממ"ד ומחובר חוטית למחשב.אני משתמש הרבה בסמרטפון שלי בגלישה אלחוטית מכמה מקומות בבית.הבעיה היא שהקליטה בחדרים אחרים על הפנים (אני בדרך כלל סוגר דלתות השאלה אם זה משנה?) איך ניתן להגדיל את איכות הקליטה. האם יש צורך להחליף לראוטר N האם זה ישפר את הקליטה? או שאולי לדבר עם בזק ולבקש שיחליפו לי ראוטר כי בגדול בזמן האחרון אני צריך הרבה פעמים לכבות ולהדליק את הראוטר כי הוא מתנתק לי מהאינטרנט.תכלס יכול להיות שיחליפו לי לאותו דגם ואז לא עשיתי כלום בזה. בכל מקרה גם אם אתם תמליצו לי להחליף ראוטר הוא צריך להיות משולב עם מודם ביחד ובתקציב של עד 300 ש"ח גג גג.פשוט לא רוצה להתעסק גם עם מודם בנפרד וגם עם ראוטר.מה…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כאמור בכותרת - יש לי כמה שאלות. 1.מהו השוני הגדול בין ה27 ל 28? 2.האם זה רק במודול האלחוטי? 3.האם קים עדיין תחזוק לנתבים (עדכון קושחות, תמיכה וכו.. ? ) 4. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הUSB שלו והיכולת להרים עליו שרת. מה ההבדל בין שני הנתבים בתחום הזה? קראתי ממש ברפרוף וקים קוצר בזמן ככה שאשמח לקבל חוות דעת, פירוטים שונים וכו... תודה והמשך גלישה מהנה בפורום. *נ.ב , לא לדאוג, ה WRT54GL הוא עדיין הבחירה הראשונה שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה לאחר פרמוט המחשב הנייח המחובר בצורה חוטית לרשת אל חוטית . אני לא מסגל להתחבר לאינטרנת (בנייח בלבד ) ספק smile 012 נתב tp link מודם arris תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התחברתי למבצע השדרוג של בזק ל 100 מגה, הבעיה היא שב Wifi אני מקבל מקסימום 35 בראוטר. לעומת זאת בכבל אני מקבל 80, השאלה מה אפשר לעשות ? התקשרתי לבזק הם אמרו שאין מה לעשות ושהם לא יכולים להבטיח מהירות ב Wifi אבל עדיין זה מוזר שהמהירות יורדת יותר מחצי. מה אפשר לעשות ? הראוטר שקיבלתי מהם זה D - Link DSL: 6740U תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני עושה פינג בCMD לשרת משחק אירופאי אני מקבל בין 80-100 MS. כאשר אני מפעיל משחק (אמריקסארמי) הפינג הכי נמוך הוא 350 . למה? מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בחדר ובהתחלה הוא היה מחובר ע"י מודם רגיל לאחר מכן נוסף לי בבית מחשב נייד ולכן קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם ולמחשב הנייח בחדר.. עכשיו אני רוצה להוציא את הראוטר מהחדר (אין לי עניין בקרינה בחדר 24/7) השאלה שלי האם יש דרך לעשות שבחדר שלי יהיה רק המודם ובחדר אחר יהיה הראוטר??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הקמתי רשת בייתית ובה 5 מחשבים (אחד חוטי, 4 אלחוטיים) אני רוצה לחלק לכל מחשב 20% מרוחב הפס בצורה קבועה... (תשתית של 2.5 ז"א 64K לכל אחד) מה האופציה שצריכה להיות קיימת בראוטר כדי שתתאפשר חלוקה שכזאת?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה, אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום... איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ? יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב לסבא שלי, אשר לא גר בעיר שלנו יש מחשב נייד ישן [CELERON 1.4 משו כזה] אשר מחובר לאינטרנט עם ALE 130 המאוד אהוב על כולנו, ספקית בזק בינ"ל 014 ותשתית בזק-טלפון. למחשב הזה אין חיבור רשת. המחשב משמש בעיקר לקריאת חדשות, משחקי שח באינטרנט ולימוד סבי את מיומנות המחשב. כמו כן מחשב זה עלה לארץ מרוסיה והוא בעל וינדוס מליום באנגלית כעט, עלי ללמוד לפסיכומטרי ולקחתי קורס הייקיו באשקלון, גם כי סבא וסבתא שלי גרים שם ויהיה לי נוח לשהות אצלהם בקיץ. אחד העקרונות של הייקיו זה ללמוד דרך האתר, ומסיבה לא מובנת המחשב המסכן הזה לא מציג את העברית של האתר בשום מצב (הגדרתי עברית בלוח בקרה, התקנתי מהדיסק של הוינדוס, ניסיתי לסדר קידוד ולהחליף דפדפן). זאת הבעיה הראשונה, אם יש הצעות אשמח לשמוע. כעט,…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! אני ואשתי משפצים עכשיו דירה שקנינו. השיפוץ כולל שבירת קירות, החלפת חשמל ותשתיות - בקיצור, הכל... חשבנו שיהיה טוב - אם כבר עושים את זה - להכין בבית רשת שתכלול 4 נקודות לחיבור קווי ועוד רשת אלחוטית. יש לי כמה שאלות שאני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: א. איך אני מחבר את כל הבית בכבלים? צריך שכולם יגיעו מנקודות הקצה שלהם לאותה נקודה ויתחברו שם למודם/ראוטר? כלומר - זה כאילו שמתי 4 מחשבים ליד המודם/ראוטר וחיברתי אותם עם כבלים ישירות? או שצריך לחבר את הנקודות ברשת ביניהן (כלומר במעגל)? ב. איזה כבלים צריך? ג. יש לי 2 קומות בבית: יש סיכוי שראוטר אלחוטי אחד יתפוס את שתיהן? ואם לא, עדיף עוד ראוטר אולי אולי רפיטר? תודה רבה ! (אגב, המחשבים עם WIN7, אם זה משנה...)
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי את הנתב LEVEL ONE WBR-3406TX אני מחובר דרך הכבלים עם מודם TERAYON.הבעיה שכל דף לוקח כמה דקות ואם בכלל כדי להפתח .התקשרתי ל012 והם אמרו לי שהם רואים אותי ברשת האם משהו מכיר טוב את הנתב ויכול לעזור לי בבקשה ? הערה : לפני שקניתי את הנתב הייתי מחובר דרך ה TERAYONעם חייגן ןחיבור USB תודה
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם חיבור PPPoE עדיף על PPPTP ואם כן איך אני משנה את צורת ההיתחברות אני מחובר ב ADSL עם מודם speed touch home וראוטר של edimax הבנתי שצריך לקנפג את המודם ולהתקין במערכת הפעלה ( win xp pro) משהוא אם למישהוא יש סבלנות לפרט לי אז אני מודה לו מראש adiamar@stereo-plus.co.il
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי נתב חדש מדגם WRT54GL של לינקסיס, ובינתיים לא הצלחתי להפעיל אותו ללא בעיות. בהתחלה ניסיתי להתחבר לאינטרנט עם הקושחה המקורית שלו, והייתה הודעה שאי אפשר להתחבר לשרת ה-L2TP. אח"כ החלפתי את הקושחה ל-DD-WRT כדי לנסות להתחבר דרכה למרות שהיא עושה בעיות עם הכבלים (אני בכבלים+בזק בינלאומי במהירות 1.5/128). בגלל שזה לא הלך התקנתי את Tomato שלפי מה שראיתי מומלצת לכבלים. הצלחתי להגדיר ולהתחבר איתה, אבל עכשיו כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט או את האימיול, האינטרנט מיד נהיה איטי ואחרי כמה דקות גם מתנתק וצריך לעשות לנתב Reboot. אם אני סוגר את הביטורנט לפני שהנתב קורס המהירות של האינטרנט ישר חוזרת. השאלות שלי: - למה הוא קורס ואיך אפשר למנוע את זה? - איך צריך להגדיר את הקושחה המק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם אלקטל וראוטר WAN\LAN רגיל של DLINK , עכשיו , חיברתי את המודם ליציאת הWAN ואת המחשב שלו לאחת מיציאות הLAN ונתתי למחשב לקבל אייפי אוטומאטי , המחשב קיבל את האייפי אבל אין אינטרנט , למישהו יש מושג למה?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התחברתי ל 100 מגה של הוט וראיתי שבשידור אלחוטי אני מקבל 50 מגה חצי מהכמות... בחיבור קווי שכרטיס הרשת הוא 1GB באמת קיבלתי בבדיקה 100 מגה מלאים! הבעיה שאין לי איך להעביר חוט לחדר.. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל להגיע ל 1GB? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר לפני שבוע ואפילו שעדכנתי לגרסת הטומטו החדשה הוא עדיין עושה לי ניתוקים (כל יום בערך) וזה ממש מפריע. רציתי לדעת אם אני יוכל להחליף אותו בחנות (ksp) ולקבל זיכוי או משו כזה. ואם וכאשר יחליפו לי אותו, אז איזה דגם מומלץ לקחת שיעבוד טוב עם הכבלים? ועוד משו אחרון- האם אני צריך להחזיר את הראוטר לגרסא הראשונית שלו? ואם כן איך עושים זאת? דרך אגב דיברתי עם בזק בינלאומי היום.. והם אמרו לי שהם יכולים להעביר אותי לחיבור ללא חייגן עקב הבעיה הזו.. הקטע הוא שאם אני עובר לשיטה הזו חבילת הגיימר שלי מתבטלת. וגם אני לא יידע בוודאות אם זה יעבוד טוב בלי ניתוקים. רציתי לדעת מה אתם חושבים ומה כדאי לעשות? או שלהחליף לדגם אחר שתומך בכבלים או לעבור לחיבור ללא חייגן. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש הוא לuTorrent בלי שיקבל ניתוקים מיותר מדי קונקשנין כמו האדימקס שלי, ומחובר אליו מחשב וטלוויזיה בקווי ונייד וסלולארי באלחוטי. חשוב לי מאוד המהירות והיציבות שלא יקרוס חלילה (חשוב לי לעבודה). גם טווח ועוצמה חשובים לי כי לנייד שלי אנטנה ממש גרועה. לא אכפת לי מהUSB אגב, כי גם המדפסת שלי וגם הHD שלי מתחברים לLAN. תודה נ.ב לא נעול על שניהם דווקא, פשוט שמעתי עליהם דברים טובים...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-