רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר קנה את הראוטר מודם הנ"ל של אדימקס ולר מוצא איפה מכניסים כתובת MAC עם IP קבועה לי אישית יש אדימקס יותר ישן ששם יש לי ב LAN Static DHCP Leases Table איפה אני מוצא אז זה בראוטר המדובר אם יש למישהו את הדגם ויוכל לעשות לי PRINT SCREEN בתוד מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כחצי שנה קיבלתי מבזק נתב אלחוטי לבן של דילינק בתקן N (זה עם ה-2 אנטנות) בהתחלה הכל עבד תקין גם החיבור הישיר וגם דרך האלחוטי. כעבוד מס. שבועות התחילה תופעה מוזרה כל מחשב נייד שהיה מחובר אליו עבד בסדר כעבור מס שעות מתנתק ובכי לחזור לעבוד איתו הייתי סוגר את הסוויצ' של חיבור האלחוטי בנייד ופותח אותו שנית, אחרי שניה שוב חזר החיבור האלחוטי (כה אני מחובר כ5-10 דקות) ושוב מתנתק וחוזר חלילה. אם אני לא מכבה את הכפתור במחשב ומשאיר אותו מנותק הוא מתחבר לבד אחרי כ-5-8 דקות ושוב עבוד מס דקות ומתנתק. ברצוני לציין שהניתוק הוא בכל הקשור לאחוטי בלבד, החיבור הישיר כל הזמן עובד תקין ללא ניתוקים. אם אני רוצה לעובד יותר מ-10 דקות אני צריך לעשות כיבוי פיזי לרווטאר ואז אני יכול …
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, השתמשתי עד היום בנתב- Linksys WRT54GL -הנחשב לנתב הטוב ביותר בטכנולוגית הG. מעוניין לשדרג לטכנולוגית N. השימוש נועד להעברת סרטי HD בWIFI. התקציב לא מוגבל. איזה נתב נחשב לטוב ביותר בטכנולוגיה זו? חיפשתי בהרבה אתרים והדעות חלוקות - האם שווה להמתין עם הקנייה עד שייצא נתב עם ביצועים טובים? תודה, נמרוד.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעצה. אני עם רשת בייתית של שלושה מחשבים, שניים עם אובונטו ועוד אחד בdual boot עם Win7 ו Rhel 5. מחוברים קווית (ולעיתים אלחוטי) לראוטר, השלישי רק באלחוטי. לראוטר מחובר דרך USB הרדיסק טרה של HP, שמשתף את כול המדיה לתחנות(דרך FSTAB). עכשיו הבעיה: כאשר אני מבצע סריקות ע"ג הראוטר - לדוגמה נותן לAMAROK לעדכן את הספריה או XBMC או DIGIKAM, אני מקבל "תקיעות". לעיתים זמניות ולעיתים אין לי שום ברירה אלא לעשות ריסטרט לראוטר. שאר הפעולות, לדוגמה - קריאה, כתיבה, הזרמה עוברות בלי בעיות.כול המחשבים יכולים ליצור את הבעיה. ניסיתי להחליף את הראוטר, אותה בעיה חזרה גם בNETGEAR של בזק וגם ב-DLINK 2650U חלופי. ניסיתי גם להתייעץ עם התמיכה של בזק, אבל שם אמרו שאני הראשון שמדווח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מניתוקים אין סופיים של שני ראוטירם חדשים של D-LINK 2760U אני צריך להחליט מה לקחת NETGEAR VVG2000 or DGN834 http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx מה דעתכם? מה לבקש?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי התגובה הראשונה שלי מזה הרבה זמן, אם ההודעה לא כתובה כמקובל אשמח לתיקון. אז ככה, כרגע ברשותי הנתב: SIEMENS SL2-141 והמתאם אלחוטי: Edimax EW-7128g. אני מעוניין לשדרג את המערכת מכיוון שאני חושב שהיא מיושנת, אבל בעיקר בגלל שיש ניתוקים במחשב שמחובר עם המתאם רשת. ניסיתי עדכון דרייבר למתאם, עדכון קושחה לנתב ושום דבר לא עוזר. אחרי קריאה בפורום אני חושב על לקנות את זה: Edimax EW-7718Un 802.11n 300Mbps Wireless LAN USB Adapter 175 שח TP-Link TL-WR1043ND Ultimate Wireless N Gigabit Router With USB Port 389 שח השאלה האם בכלל יש צורך ברכישה חדשה? ואם כן, האם הצירוף הנ"ל יכול לעבוד? אשמח למענה, בן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הרשת שלי מורכבת ממודם B-focus router 312+ ורואטר DLINK DI-514 לראוטר מחוברים 2 מחשבים בכבל ויש עוד 2 לפטופים שעובדים בצורה אלחוטית בזמן האחרון האינטרנט נעשה איטי להחריד והוא כל הזמן מתנתק ומתחבר לבד. התקשרתי לספק אינטרנט, עשיתי ריסטרט גם למודם וגם לראוטר, ניתקתי את כל הכבלים, החלפתי בין הכבלים, כיביתי הדלקתי, בקיצור, כל דבר שהצלחתי לחשוב עליו בערך. הדבר היחיד שעזר היה לחבר את המודם ישירות למחשב. ככה האינטרנט עובד בצורה מהירה וחלקה. אז כנראה שהבעיה היא בראוטר, אבל אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה. כל המערכת עבדה בצורה חלקה בלי שום בעיות במשך שנתיים לפחות ופתאום התחילה לעשות בעיות. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר(לכתוב את האיפי של הראוטר בדפדפן) אבל גם זה לא מצלי…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי כמה מחשבים ( אייפונים - איפודים ) אפשר להתחבר על הראווטר ( סימנס של בזק למשל ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי שקבלתי מבזק Power net 720G אני מקבל מבזק נתב החדש בתקן N . אני גר בבית פרטי עם כמה קומות ואין לי קליטה טובה בכל הבית כרגע יש לי כבר אקסס פוינט אחד שמגדיל לי את הטווח בקומה אחת הבעיה שקומה אחרת עדיין אין קליטה טובה. השאלה אם אני יכול להפוך את הנתב Power net 720G לאקסס פוינט?(כדי להנמנע מקניית אקסס פוינט נוסף..)
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הראוטר הקיים שלי (DI-524) עקב חוסר אמינות מוחלט שלו (המון ניתוקים). אני מעוניין בראוטר אלחוטי+קווי, אין צורך במודם פנימי. השימוש כרגע הוא עם כבלים (אך מן הסתם זה לא קבוע). ראיתי שהמליצו על TP LINK בשרשור אחר, אמרו לי דברים לא טובים על החברה הזו. הבנתי גם שיש הרבה בעיות עם תשתית הכבלים לחלק מהראוטרים? מבחינת מהירות הרשת, כרגע אני עם G, אבל אני מוכן להוסיף קצת כדי שתהיה לי אופציה ל N בעתיד. (אם ההפרש לא גדול.. נגיד עד 100 ש"ח) איזה ראוטר מומלץ עבורי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי ראווטר ( בעצם עדיין אין לי אבל מתכוון לרכוש אחד מבזק ) ורציתי לדעת אם אוכל לעשות חסימה למסנג'ר , יענו מי שיתחבר בנייד לראווטר לא יכול להשתמש מהנייד (או אייפון-אייפוד ) במסנג'ר
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז כמו שרשום בכותרת, אני רוצה להגדיר את ה-AP לDHCP. ככה בעצם הסבירו לי בתמיכה התכנית של נטויז'ן לעשות על מנת לעשות שימוש בAP כנקודת אינטרנט (בשביל לחבר אליו XBOX דרך כבל רשת) יש לי ראוטר של EDIMAX הדגם: BR-6524n ויש לי Access Point של EDIMAX הדגם: EW-7416APn. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כמה ימים מחשב מיני מחברת אורנג' ובמקום נטסטיק הוא הכניס למחשב כרטיס סים.. השאלה שלי האם אני יכול להכניס את הכטיס סים לקורא כרטיסי סים ובכך אוכל להפוך אותו לנטסטיק?. תודה מראש, אשמח לכל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מודם נתב דגם RTA 1320A -ROTAL וראוטר TP LIK הראוטר רוב הפעמים בהיום עושה כמה ריסטרטים ללא סיבה כך סתם והראוטר מחובר לאיזה 4 מחשבים לבית 2 מגה וזה מרציח הראוטר והמודם בחדר שלי כל ריסט כולם יוצאים עלי ''אתה ערוס אותו''נכון אתה נוגעה בו'' כולם מוצאים עלי תעצבים מה הסיבות לעשות ריסט? עריכה:הראוטר ביכלל לא עושה ריסט רשום רק אין גישה לאינטרנט ולפעמים לרשת יש ווינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי תחנה עם 2 כרטיסי רשת. אחת מוגדר לקבל כתובת של הרשת מהDHCP. כתובת שקיבל 10.0.0.11 ומשנה 255.255.255.0 והשני מוגדר כ192.168.1.1 משנה 255.255.255.0 - כרטיס זה משמש להתקשרות לאינטרנט מהמחשב הזה בלבד. כשאני כותב בtelnet את הפקודה o 10.0.0.14 475 עובד מצויין. כשאני מריץ את התוכנה עם ההגנה - לא עובד הוא לא מצליח לקרוא. האם יש דרך להגדיר באיזו שהיא צורה שפורט 475 נשאל ונענה רק מ10.0.0.14? (בלי קשר לכרטיס השני). תודה שלמה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש אפשרות להתחבר לשני ראוטרים דרך wireless בו זמנית? אפילו עם שני כרטיסים שונים? במערכת מובססת לינוקס open suse 11.3
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני בבזק +בזק בינלאומי, וביומיים שלושה האחרונים יש לי חשד שהם מגבילים אותי בתעבורה להורדות בחו''ל באופן כללי וזה פשוט זוחל לי ההייתי רוצה לקבל המלצה על מספר שרתי איכסון כמו FILEFLYER וכו', שמורידים על מקסימום גם כמשתמש חינם בשביל לבדוק את זה האתר axifile.com זכור לי כמוריד על מקסימום גם באופן חינמי, בכל שעות , כולל שעות העומס, אבל עכשיו הוא לא עובר לי את ה150KB בלחץ. -(יש לי 10 מגה) (מישהו יכול לבדוק ולהגיד לי אם זה מוריד על המקיסמום אצלו?) עוד אתר הוא DUCKLOAD שלא ממזמן נתקלתי בו, גם הוא הוריד לי 99% מהזמן על מקסימום מהירות של 1.25MB לשניה אתרים כמו/ FILEFACTORY / RAPIDSHARE / HOTFILE / NETLOAD מורידים באופן איטי וזוועתי, אני לא יכול לבדוק איתם. מדי פעם MEGAUPLOAD מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חיברתי בבית רשת קווית (8 נקודות) שמחוברות לסוויץ (http://www.skypc.co.il/sg_product~DGS-1008D~140~0.htm) אני רוצה לעשות בדיקה שהכל תקין ושחיברתי נכון ואיכותי בדקתי את כל הכבלים בעזרת בודק רשת (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/821-%D7%91%D7%95%D7%93%D7%A7-%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-RJ45--%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%A1-BNC- כל החיבורים הוא מראה לי תקינים ואני רוצה לעשות בדיקב יותר רצינית שהרשת הפנימית תקינה ואין לה התנתקיות הפרעות וכו יש תוכנה, פקודה או משהו שיכול לבדוק לי את הרשת הרצתי את הפקודה ping -n 1000 10.0.0.138 מה היא בודקת בדיוק? סליחה על הבורות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אוקי קודם כל שלום לכל חברי הפורום! ככה , בשבוע האחרון שמתי לב לבעיית פינגים חמורה , שמתי לב אליה דרך התוכנה VENTRILO . הפינגים שלי קופצים לפינגים של 90-150 וזה קורה רק בשעות הערב , בין השעות 5 עד 11 . חשבתי שזה רק בתוכנה , אבל אז התפאלתי לגלות שזה בהכל , עשיתי בדיקה ב cmd פינגים לוואלה ולמקושרים ולעוד כמה אתרים ישראלים ופשוט הפינגים אותם פינגים 90 ומעלה וזה קורה רק בשעות הערב ... אני בקשר עם הספק ועם התשתית כבר כמה ימים ולא מצליחים לעלות על הבעיה מבחינתם הכל בסדר אין להם שום בעיה , ניסינו עם הספק להחליף משתמש ועוד כמה בדיקות וכלום לא עוזר , חשבתי אולי זה תוכנות ריגול או וירוס או לא יודע מה אבל גם לא , אז התייאשתי ועשיתי פירמוט למחשב אמרתי אולי זה יעזור אבל וואלה גם לא עז…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם המכשיר מספק מספק שני קווי טלפון או אחד? ואיך הוא בתור ראוטר? האם בתשתית הוט הוא גם משמש כמודם?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בתהליכי קנייה של מחשב חדש ורציתי לברר על האפשרות של חיבור שני מחשבים לאינטרנט. כרגע אני עם תשתית בזק 2.5 ( בהתחייבות לעוד מספר חודשים , אני נמצא כבר מספר שנים עם מודם מימי הדינוזאורים של בזק ומאוד מרוצה)והבנתי שיש אפשרות דרכם לקבל ראוטר בתשלום- זיכוי לשנתיים במחיר של 20 ש"ח לחודש. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי כאשר השימושים העיקריים יהיו במחשב החדש והמחשב הישן יהיה רק עבור מעט גלישה ומשחקים פשוטים לילדים כמו באבלס ומשחקי בובספוג . המחשבים יהיו במרחק קצר יחסית של 3-5 מטרים האחד מהשני, אז הייתי רוצה לקבל מושג על מה שהכי עדיף לי מבחינת אמינות החיבור לאינטרנט לשני המחשבים. אני לא פוסל אפשרות לחבר באופן חוטי את שני המחשבים לראוטר.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-