רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני המחשב הראשי ואני רוצה להגביל במהירות את המחשב שמחובר אלי אין לי ראוטר זה מכרטיס רשת אחד לשני תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם לכן השאלה נעלה בתהום הנשייה בשל נושאים חשובים יותר, אבל אשמח לדעת: HOTBOX - מעוניין לבצע הפניית פורטים של פורט 3389 לכתובת IP פנימית של מחשב ספציפי, כך שחיבור מרחוק לכתובת ה IP החיצונית של הבית (או לכתובת No-IP), תאפשר להתחבר ב RDP למחשב, בראוטר הקודם פשוט כתבתי את ה IP הפנימי של המחשב הספציפי, את הפורט וזה הכל, אבל בממשק הנוכחי אני צריך להזין כתובת פנימית וגם כתובת חיצונית (ניסיתי את כתובת הנתב ואת כתובת ה IP האמיתית), והנ"ל לא עובד, אשמח להנחיות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל עבור חבר... יש לו בית דו קומתי. בקומה העליונה יש נתב של אדימקס (לא יודע להגיד איזה - אבל משהו מאוד ישן), כל המחשבים, טלפונים ניידים וכו' מתחברים בלי בעיה לרשת האלחוטית של הנתב הזה. בממד היה נתב נוסף של אדימקס שהתחבר לנתב בקומה העליונה ואליו התחברו בכבל 2 מחשבים שגלשו דרכו. לפני כמה ימים "מת" הנתב של הממד. הבחור קנה נתב חדש edimax br-6228ns v2. חיבר אותו בממד ול2 המחשבים שיושבים שם. כרגע הגלישה מאוד מאוד איטית (הרבה יותר איטית מהגלישה בנתב הישן). כמה שאלות... 1. האם יש משהו בהגדרות של הנתב בקומה השניה או בממד שצריך לעשות כדי שזה יעבוד טוב יותר? 2. האם מספיק רק לחבר פיזית את הנתב בממד למחשבים שם - או שגם פה צריך לשנות איזה הגדרה? 3. הוא אמר לי שהוא היה …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח עם XPPro המחובר לראוטר DLINK DI-524. בנוסף לכך יש לי מחשב נייד HP עם XPHome. האינטרנט ברשת עובד פיקס, והמחשב הנייח מסוגל לקרוא ולראות קבצים שאני משתף על המחשב הנייד (דרך My Network Places). הבעיה היא, שהמחשב הנייד לא יכול לראות את הקבצים של המחשב הנייח. מופיעה שגיאה שכזאת (הניסוח בעברית):"אין אפשרות גישה אל מחשב כך וכך/תיקייה כך וכך. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל הרשת שלך כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." נ.ב. על המחשב הנייד מותקן Norton Internet Security ועל הנייח מותקן פירוול ZoneAlarm Pro על שני המחשבים יש את אותו המשתמש, אבל לא מוגדרת סיסמה. יש צורך בהגדרת סיסמה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז פשוט תעבירו מצטער אני חדש פה בכל אופן לענין ראיתי איזה כמה אתרים שיש להם פירסומת של אדסנס עם איקס כזה בשביל להוריד את הפירסומת ושמים את זה על פלאש רציתי לשים גם כזה אם מישהו יודע איך אשמח מאוד אם יכתוב לי פה תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קליטת האינטרנט האלחוטי במחשב היא אפסית. מה עדיף לשדרג כדי שהקליטה במחשב תהיה טובה והרשת תהיה יציבה? את הראוטר או את כרטיס הרשת האלחוטי המתחבר למחשב? אשמח אם גם תוכלו לתת המלצות למכשירים ספציפיים. (חשבתי בהתחלה על מתאם רשת חשמלי אבל הבנתי שהשקעים בסלון ובחדר לא יושבים על אותה פאזה מה שלא יאפשר זאת.)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי שני מחשבים לרשת משותפת עם שני כרטיסים רשת וכבל מוצלב. אני לא מצליח לעשות PING ממחשב אחד לשני. בחלון בXP של מחשבים שביחד באותה WORKGROUP רואים את שניהם! אבל כאשר עושים PING, באחד פשוט יש HOST UNREUCHABLE ובשני זה מוצא את הIP אבל כל הPACKETS LOST. עשיתי פעם IP קבוע, פעם לא משנה, גם עשיתי עם דיסק לרשת ושום דבר לא עבד. יכול להיות שכבל או אחד מהכרטיסי רשת דפוק? מה לעשות? :-[
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד. רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb, האם היא יציבה? כמה אתם משלמים לספקית? איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט? ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני מחשבים עם XP עליהם ובררתי והמודם MOTOROLA SB4200 תומך בריבוי IP'S של עד 30 מחשבים ברשת. מה שאני מנסה לעשות בעצם זה חיבור שני מחשבים למודם (אחד באמצעות USB ואחד באמצעות רשת) ושנוכל לגלוש ביחד, כי כרגע החיבורים הפיסיים אותו דבר, אבל רק אחד יכול לגלוש בו זמנית. מישהו יכול לעזור לי בהגדרות וכד'? ICQ: 131835961 תודה רבה נדב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: המהירות הורדה שלי מתחילה ב-200 ולפעמים 200 וקצת ואז לקראת סוף ההורדה זה מתחיל לרדת עד לפעמים למהירות של כ-7 קילו בייט לשנייה.. מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 מגה.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייד ורציתי לקנות גם ראוטר אלחוטי כדי שתהיה רשת בבית. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל מה שקשור ל-WiFi, הזמנתי בטעות את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5750. היום הלכתי לסניף כדי להחליף את כרטיס הרשת הזה בראוטר אלחוטי שזה בעצם מה שהייתי צריך מלכתחילה והנחתי ש- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5460 יהיה מספיק טוב (המרחק בין הראוטר ללפטופ לא עולה על 20 מטרים). להפתעתי המוכר אמר שזה טוב רק לחדר קטן והוא לא יעבוד כמו שצריך. במקום זה הוא מכר לי את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327. (ולא ציין שיש ראוטרים זולים יותר בטווח המחירים עד אליו) אז השאלה שלי האם הוא מכר לי סתם ראוטר יקר יותר בלי סיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 קומות בבית ובקומה התחתונה יש שני מחשבים שמחוברים באינטרנט על ידי ראוטר של אדימקס . עכשיו אני רוצה להעביר מהראוטר אינטרנט לקומה העליונה שזה בערך מרחק של בין 20 ל-30 מטר.. רציתי לשאול אם הכבל יכול להיות מחוץ לבית שזה אומר חשוף לשמש ולגשם והאם המרחק יכול לפגוע במהירות האינטרנט ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לסיבים אופטיים יש לי תשתית בבניין יש כל כך הרבה אפשרויות אני לא יודע במה לבחור ? חברת חשמל ? פרטנר ? יש להם התקנה חינם , סלקום ? בזק ? מה ההבדל בין כולם ? לאיזה ספק מומלץ להתחבר ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל העומסים הם בלתי נסבלים. אפילו סרטון ביוטוב ב240P אי אפשר לראות בשעות העומס. ומשום מה ב3 בלילה כמו שעון מתחיל חנק למשך איזה שעה או יותר. חנק שדופק לגמרי משחק כמו LOL שלא באמת צריך תקשורת רחבה, רק תגובתיות סבירה. אתמול בלילה אנחנו משחקים כמה חברים בLOL וב3 בלילה בול כמו שעון אני והחבר הנוסף שב014 כבלים ללא חייגן חוטפים LAG אדיר!. מי שלא ב014 כבלים ללא חייגן ממשיך כאילו לא קרה כלום. שנינו מרימים טלפון ל014 ומתלוננים. הנציג אומר שהוא לא יכול לבדוק כי כבלים ללא חייגן הם מספקים IP לכבלים אבל השרתים לא אצלם. הוא מבקש שאני אבדוק עם חייגן. מכיוון שאף פעם לא התחברתי עם חייגן בחבילה הזאת (כי היא ללא חייגן) אין לי את הקוד. את הקוד הנציג לא מוכן לתת לי כי על פי חוק צריך 4 ספרו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע הבא אני בטוח מזמין, סגור!! (ישר אחרי שאני מפרמט, ומתקין 2000 pro מחדש...) אז שאלותי אליכם הן: קיבלתם כרטיס רשת? איזה מודם התקינו לכם? האם ניתן לבחור? תוך כמה זמן מההזמנה התקינו לכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים דרך כבל רשת...מחשב 1 עם XP PRO ושני 98SE... יש לי ADSL 1.5M ומודם קטן של בזק WOW...איזה נתב מומלץ...ואיך מסדרים את הכבלים הקטנים בתוך הראש שנכנס לנתב...ואיך ממשיכים משם...? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית , עם מודם של הוט ARRIS וראוטר EDIMAX 6524 אינטרנט 12 מגה ללא חייגן (תשתית של הוט , ספקית 012 לעסקים). הפינגים לכל מיני שרתים נעים בערך בין 70 ל-80 עם 0% PACKET LOSS כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות למודם. ברגע שאני מכניס את הראוטר לתמונה , הפינגים עולים ואיתם הPACKET LOSS לאותם שרתים (בערך 4-5 אחוז אפילו לשרתים כמו GMAIL/GOOGLE). ניסיתי לעשות בדיקת מהירות ב012 (הספק) - כשמחובר המודם בלבד נראה תקין , אבל כשהראוטר מחובר הDOWNLOAD תקין , אבל ה-UPLOAD פשוט תקוע. יש לציין שאני מרגיש כמובן את האיטיות (אתרים נטענים לאט , יוטיוב נתקע וכ'ו). ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות בראוטר (L2TP לDYNAMIC וההפך , הגדרת QOS , עדכון קושחה) אבל עדיין לא עזר. האם אין מנוס מלקנות …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר תסכול מהנתב של בזק dsl225 בגלל הסרבול וחוסר היכולת שלו החלטתי לסרס אותו כמודם ולקנות ראוטר חדש בדקתי מספר דגמים וראיתי שarcher c2 AC750 מתאים לי לדרישות ולתקציב (iptv/multicast ואלחוט משופר) התעסקתי עם האימולטור וקראתי ביקורות והייתי מרוצה ממה שראיתי אך לאחר הקניה ראיתי שחסרות לו הפונקציות שרציתי, בדקתי עוד קצת וראיתי שפשוט מותקנת עליו גרסא ישנה(משהו מתחילת 2015 על פי הבנתי) ניסיתי לעדכן לאחר שראיתי שאכן נוספו פונקציות קריטיות בעדכונים. באתר הישראלי כלל לא היו עדכונים אך בארופאי כן הורדתי את העדכון הכי עדכני וניסיתי לעדכן הנתב נתן לי השגיאה הבא: Error code: 4503 The uploaded file was not accepted by …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
די כבר נמאס לי!!! אוף!!! אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית) הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים. די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 . השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי +ECI BFOCUS 352 כתובת הנתב הוא 10.0.0.138 מוגדר למחשב (מחובר עם כבל) כתובת סטטית על 10.0.0.2 וכן גם בנתב. בנוסף לזה, עבור האלחוטי הגדרתי טווח כתובות בנתב ע"י DHCP 10.0.0.50 - 10.0.0.100 במחשב שלי ישנו פירוול הרגיל של XP, וכמובן הפורטים פתוחים כמו שצריך גם בנתב וגם במחשב. שאני עובד עם אימיול למשל הכל עובד פיקס ויש לי חיבור מעולה עם מזהה גבוה כל הזמן גם שאני מכבה ומדליק את המחשב. פעם בשבוע אחותי מבקרת אצלי בבית ומגיעה עם לפטופ אלחוטי וכשהיא מתחברת, הופ אני במחשב שלי יש מזהה נמוך כשאני מדליק את האימיול. איך???? הרי יש לי כתובת סטטית ומוגדר גם פורטים כמו שצריך והכל עובד פיקס כל הזמן. ורק שמישהו מתחבר אלחוטי אני אקבל מזהה נמוך וביומן יש הערה שיש לי בעיה בהגדרו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי פעם עושה בדוס פקודה Trace מישהו זוכר איך עושים את זה ה Trace רווח הכתובת או שלא רשמיתי טוב Trace
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון יש את LEVEL ONE זה של האינטרנט אלחוטי.. אז בקיצור יש לי את זה ואני רוצה למצוא את Virtual Computers איפה זה?! 21 4.4.1.7 Virtual Computers Virtual Computer enables you to use the original NAT feature, and allows you to setup the one-to-one mapping of multiple global IP address and local IP address. · Global IP: Enter the global IP address assigned by your ISP. · Local IP: Enter the local IP address of your LAN PC corresponding to the global IP address. · Enable: Check this item to enable the Virtual Computer feature. יש גם מדריך לזה... וגם תמונה איפה אני מוצא את זה שם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-