רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת בבית..והמחשב שלי זה ה"שרת" עם החיבור לאינטרנט ורק בחדר שלי יש את החיבור של הכבלים לאינטרנט ואני עובר חדר בבית - עכשיו אני רוצה להעביר איתי את המחשב והאפשרות היחידה זה שאת המחשב של אחותי להעביר לחדר שלי ולהפוך אותו ל"שרת" אבל זה לא בא בחשבון כי יש לה מחשב צולע וכל הזמן מתנק לי מהאינטרנט אז אני חושב על איך להעביר את החיבור של הכבלים לחדר שלי ככה שאני יוכל לחבר את המודם ולהשאר ה"שרת, אבל בלי לבקש מחברת הכבלים חשבתי על כבל מאריך.. אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר? ואם זה יפגע לי ברוחב פס ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מאוד ברור שאני צריך עזרה של מישהו עם הבנה בתחום. אני צריך ראוטר לבית פרטי, הראוטר ישב בארון תקשורת בכניסה לבית וצריך להגיע עד לחצר האחורית (לא רוצה להתחיל למקם עוד MESH). כבר קניתי הרבה ראוטרים בינוניים והם תמיד מאכזבים ולכן מוכן כרגע לשלם יותר. בהתחלה קניתי ראוטר פשוט של TP-LINK ב200ש"ח וגם לא היה לו Wifi6 וגם הטווח היה נמוך אז לפני כמה חודשים קניתי ב70$ Xiaomi Redmi AX5400 שקיבל המלצות לא רעות (https://www.aliexpress.com/item/1005004068615013.html). הטווח שלו בסדר ומגיע עד לחצר (טיפה גבולי אבל מספק) הבעיה שלו זה אמינות, במקביל לwifi אני מעביר דרכו בLAN את האינטרנט לכל הבית ומדי פעם הוא לא מעביר אינטרנט לאחת הטלוויזיות או …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נגמר לי המבצע הנוכחי ועכשיו מנסים להעביר אותי לספק+תשתית של 100MB ב-120 שח דרך בזק. עד היום הייתי ב-110 שח לבזק ו-40 שח לבזק בינלאומי. טפו טפו עובד יחסית בסדר. האם גם בזק בסדר בתור ספק או שישנם חבלי לידה כלשהם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התקנתי וינדוס 10 ומתאם ה WIFI נעלם מ device manager לאחר ההתקנה. איך אני גורם למתאם ה WIFI לפעול? אין זכר ל WIFI... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד כה הייתי מחובר לאינטרנט עם מודם של בזק וראוטר חיצוני שלי. לפני חצי שעה, אחרי יותר משבע שנים, הראוטר שלי מסר את נשמתו לבורא עולם. עכשיו אני מתלבט בין שתי אפשרויות - להחליף את המודם הנוכחי במודם עם הראוטר המשולב של בזק או לקנות ראוטר חיצוני חדש (ואם ראוטר חיצוני, אז איזה). אולי מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות על תקן 802.11ac כדאי להדגיש שהתקן אושר סופית לפני כ-3 שבועות. ההודעה המקורית על כך מצורפת ב-LINK המצ"ב. http://standards.ieee.org/news/2014/ieee_802_11ac_ballot.html
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתחיל בזה שכבר שבוע יש מלא בעיות האינטרנט צולע כל שניה אני מקבל "הדף לא נמצא" וצריך לעשות ריפרש מאה פעם בשביל שיטען את הדף ועוד מלא בעיות קיצר אני רוצה להתנתק מבזק בינלאומי.. אינטרנט זהב לא בא בחשבון אני שונא אותם וגם נטויזן לא - השירות שלהם על הפנים אני לא מסוגל לדבר איתם בלי לקבל קריזה הרבה ברירות אין מה עם 012 ? מה עם ברק ? האם אם טובות אימינות מהירות לא עושות בעיות שירות טוב ואיכותי ולא סתם אחד שיגיד לי "אממ אולי תנסה לסגור ולהדליק את המודם זה יכול לעזור" אקטקום הייתי אצלהם מזמן הם היו מצויינים שירות ברמה גבוה אבל הם היו יקרנים בטירוף אני משלם היום 89 שקל לבזק בינלאומי בחבילה 1.5
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בירשותי אינטרנט וספק של הוט עם חביללת אינטרנט 30MB סוג המודם שלי הוא: ARRIS מודל:TM602A והמודם ראוטר שלי הוא של הוט TP-LINK 300MBPS WIRELESS N ROUTER המודל: TL-WR841N ובנוסף יש לי במחשב השני(מרוחק) מתאם רשת של TP LINK (דרך USB) שקולט את האינטרנט. יש לי בבית 2 קומות והמרחק יחסית דיי גדול אז בקומה למעלה יש לי מגבר של EDIMAX שעובד יפה וקולט טוב מאוד וקליטה מלאה למעלה. עכשיו לבעיות: אנחנו הרבה אנשים בבית עם הרבה פלאפונים, טאבלטים , ו3 מחשבים. 1 נייד ו2 נייחים. ו8 פלאפונים שמחוברים לWIFI של האינטרנט כולם בייחד. חשוב לציין שלא תמיד כולם מורידים דברים או גולשים גם מבמחשבים וגם בפלאפונים. קורא לי לפעמים שהאינרטנט גם למעלה וגם למטה פשוט לא עובד(WIFI) בפלאפון ז…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי נדפק ראוטר ישן של בזק - סימנס SL2 141 אני בטוח ב100% שהוא נדפק , בגלל שבדקתי אותו עכשיו אצלי בבית והוא גם לא עובד הנורה של DSL מהבהבת בלי סוף ואין נורת PPP בכלל. יש לי בדיוק אותו ראוטר (סימנס SL2 141 ) וכשאני מחבר אותו בחזרה, הכל עובד ללא בעיה. אז כמובן שזה ראוטר דפוק ולא בעיה בקו של אבא שלי. נסיתי גם לעדכן לו קושחה וזה גם לא עזר השאלה שלי , מה אנחנו עושים? לקרוא לתכנאי והוא יביא לנו את הראוטר חדש? הולכים לבזק סטור ולוקחים חדש? ואם כן, צריך להתקשר קודם לבזק ולהגיד שאני הולך לבזק סטור להחליף? או שאפשר פשוט לגשת בלי לתאם מראש? האם זה בכלל חינם? ואיזה ראוטר צריך לקחת , אם יש מבחר? אבא שלי על אינטרנט 15 מגה - NGN תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עם המכשיר כבר שנתיים ועבר לי מצויין. עד שאתמול - הפסיק לעבוד. אני מנסה להתחבר דרך התוכנה ralink wireless ... וניסיתי עוד תוכנה והוא פשוט עושה לי disconnect כל הזמן. פעם אחת הוא כן הצליח להתחבר לי - אבל האינטרנט לא עבד, כלומר היה כביכול חיבור - אבל שום אתר לא עבד... עזרתכם... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכונן הנ"ל בחנות באג בנתב"ג. חיברתי את הכונן לנתב שלי WBR3408 של LEVELONE והתקנתי את התוכנה המצורפת. על המחשב שלי המריץ WIN7.(כל הצעדים הנל נוסו גם על מחשב עם XPSP2) אך המחשב לא מזהה את הכונן כלל. חיטטי בהגדרות הנתב. ניסיתי לחבר את ה ETHERNET ישירות למחשב שלי. מה לא ניסיתי? שום דבר לא עוזר. מצורף צילום המסך היחיד שנראה שאולי יהיה בו שימוש: http://i34.tinypic.com/2uhvo2d.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי לחבר שני ראוטרים של 3com כך שאחד מהם ראשי ואחד AP בשיטת WDS. הבעיה : מחשב אלחוטי מצליח להתחבר ל- AP, ולקבל כתובת IP מהראוטר הראשי, אך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. נתונים : ראוטר ראשי 3CRWE554G72T אליו מחובר מודם. ראוטר כאקסס פויינט : 3CRWER100-75 כתובת ראשי : 192.168.1.1 כתובת אקסס פ. : 192.168.1.4 מחשב אלחוטי מצליח להתחבר ל - AP, מקבל כתובת 192.168.1.59 וה- default gateway שלו : 192.168.1.1 (של הראוטר הראשי). אבל מה : אין פינג מהמחשב שהתחבר ל - AP, לראוטר הראשי ל - 192.168.1.1 וגם הפוך, אין פינג ממחשב שמחובר לראוטר הראשי, ל - AP, ל - 192.168.1.4 ועקב כך, אני מניח ,הסיבה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט במחשב שמחובר ל -AP. לא מצאתי שום תיעוד או דרך לפתור את ז…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לחבר 3 מחשבים על מנת לגלוש משלושתם באינטרנט... אני צריך ראוטר שיוכל להיות גם אלחוטי וגם קווי (2 מהם נימצאים אחד ליד השני...חבל לעשות בינהם אלחוטי...) לא להתפרע עם המחיר אבל שלא יהיה משהו זבל.... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה... האינטרנט האלחוטי שלי מתנתק אחרי זמן מה, ואחרי שהוא מתנתק אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי שיעבוד שוב. האות שלי טוב ויציב, למה זה מיתנתק?? תודה לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי דבר ראשון אני חדש פו וזה אחלה פורום דבר שני יש לי בעיה יש לי ראוטר של TL-WR941ND שמחובר למודם בסלון למטה אני נמצא בקומה למעלה בחדר שלי.יש לי המחשב שלי קולט חלש מאוד את האינטרנט מלמטהעכשיו אמרו ל לקנות access point אז קניתי כזה של DIR-615אני לא מצליח להתקין את הaccess point מישהוא יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לפתוח (לנתב) פורט לתוכנת שיתוף קבצים יש לי ראוטר והמחשב שהתוכנה מותקנת בוא מתחבר אל חוטית לראוטר הגדרתי כתובת IP סטטית דרך המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וניתבתי את הפורט בנתב אחרי כל זה האינטרנט התחילו לי התנתקויות בפרקי זמן שונים יכול להיות שעה אינטרנט ואחרי זה התנתקות וההתנתקויות קורות רק במחשב שבוא הגדרתי IP סטטי בכל השאר האינטרנט עובד כרגיל עכשיו העברתי את הIP לדינאמי ובנתיים הכל בסדר איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת אני ממש צריך את הפורט הזה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בהמשך לפוסט שפתחתי בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516855.0 ערכתי בדיקה בspeedtest והנה מה שהנתונים שהוא נתן לי ספקית האינטרנט שלי היא בזק והתשתית של בזק בינלאומי אבל מה שמוזר שאפילו שיש לי 10 מגה הטורנט מוריד לי על 97 65 מהירות במקום 1400 מה יכולה להיות הבעיה אם זה לא קשור לטורנט תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבטים איזה נתב VDSL לרכוש? הבחירה בין ה-TD-W9980 של חברת TP-LINK ל-VMG1312 של חברת ZyXEL אינה פשוטה. על מנת להקל עליכם, כתבתי מדריך קצר שיכול לסייע לכם לפתור את הסוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=5809
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום! חג שמח אני מעוניין להגדיר בראוטר שלי ip קבוע. דגם הראוטר: ראוטר+מודם TP-Link Archer VR600 V2.0 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps מפרט מלא של הראוטר באתר היצרן: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#overview אני מתכוון כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר שוב ה ip נשאר בכתובת שלו תמיד ולא משתנה לעולם! ידוע לי שיש אפשרות לשלם כסף על ip קבוע אבל אני מחפש דרך חלופית ללא עלות אני צריך ip קבוע בשביל ה DVR/מצלמות בבית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HOTBOX חיברתי אליו Xiaomi Mi WiFi Router Mini. אני מקבל כ100 מגה ברגיל. שדרגתי היום בהוט ל-200 מגה עם הראוטר אני מקבל עדיין כ100 מגה, בחיבור ישיר של המודם אני מקבל כ-175 מגה. ובשניהם כ-5מגה UP.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה; הוא קנה מחשב חדש ועבר חדר לעליית הגג, בעלית הגג אין חיבר לקו טלפון, בעור בחדר של אחיו יש שם יש גם חיבור לאינטרנט. הוא מתכוון להעביר את קו הטלפון ללמעלה באותה הצורה שהוא העביר את החשמל, בעזרת כבל היוצא מחור בקיר של החדר של אחיו ועולה למעלה בעזרת צינור מגן לחדרו - עליית הגג. לאחר שיחה עם נציגי מספר ספקי אינטרנט הבנו שאינטרנט אלחוטי מתחיל מ1000 ועולה ללמעלה, יותר כסף בלא קצת ממה שהוא מוכן להשקיע. הגענו למסקנה שחוטי יהיה יותר משתלם, כאשר באותה צורה שהוא מעביר את קו הטלפון והחשמל יעבור גם כבל רשת(הבנתי שבגלל החשמל עלולות להווצר בעיות, הבנתי גם שצינור נפרד מרוחק מספר ס"מ יפתור בעיה זו, הלא כן?). יש לנו מספר שאלות: 1) חיבור רשת בעזרת מחשב אליו מחובר האינט…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו עוד מישהו מרגיש האטה רצינית באינטרנט (המהיר) ב 12 שעות האחרונות אני מחובר בתבל@נטוויז'ן והאטה פשוט לא נורמלית במיוחד בגישה לאתרים בחו"ל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-