רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה. התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי שתי מחשבים אחד שלי אחד של אח שלי.. וחיבור אחד לאינטרנט בכבלים 1.5MB.. עכשיו, אני רוצה לעשות שגם למחשב של אח שלי יהיה אינטרנט אבל אני לא רוצה אם רשת רגילה (שתי כרטיסי רשת) כי זה ממש לא בטוח, אני רוצה לדעת מהי הדרך שיהיה הכי בטוח לשתף את אחי באינטרנט וגם הדרך שלא תוריד ממני מהירות כשהוא יהיה מחובר.. וכמובן שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה הראשי. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה צריך לקנות ומה צריך לעשות? תודה מראש, יהב.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד. רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb, האם היא יציבה? כמה אתם משלמים לספקית? איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט? ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ראיתי היום את הראוטר הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1867&CatCode=581 של לינקסיס וכצאת הופתעתי לראות את המחיר 340 ש"ח. יש לי ראוטר +/- כזה בחו"ל עלה 60$ בסביבות מרץ 2006. השאלה שלי מה הסיבה שמוכרים עוד את הראוטר הזה. הבנתי שיש מן קושחה כזאת מבוססת לינוקס שנקראת DDWRT שיש בה כל מיני אופציות שאין בקושחה הרגילה זה לא כצאת מוזר שיש נתבים עם תקן N שאולי אפילו הקליטה שלהם טובה יותר והם זולים יותר ? ??? ליתר דיוק הדגם של הנתב שלי WRT54G. ושאלה נוספת. האם הUplode המקסימלי בארץ הוא 1024Kbps למשתמש הביתי?. נידמה לי ששמעתי שמוכרים חבילות 100Mbps (הורדה) עם 1Mbps (העלאה). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי שתי רשתות במשרד, אחת המחוברת לאינטרנט ולקבוצת מחשבים והשניה שמחברת כמה מחשבים ללא גישה לאינטרנט. קניתי מחשב חדש וכעת אני רוצה לאפשר למחשב החדש לקבל גישה לשתי הרשתות. אני לא רוצה לגשר בין שתי הרשתות אלא פשוט שהמחשב יוכל לשתף קבצים עם שתי הרשתות. המחשב החדש מכיל 2 כרטיסי רשת (אחד מובנה והשני PCI) רשת אחת המוברת עם HUB והשניה מחוברת בתצורת Token Ring. מערכת ההפעלה על המחשב חדש הינה windows 2000. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו בונה סרבר שנותן כמה שרותים רק לבית וכל פעם צריך לזכור עוד מספר של פורט בנוסף לIP ויש גם את המחשב שלי שהמשפחה צריכה לזכור את הIP שלו אז מה שאני שואל זה האם יש דרך שבמקום שהם יכתבו בכל המחשבים 192.168.X.X ויצתרכו לזכור גם את הפורט שפשוט ירשמו נגיד שם אני יקבע מראש נגיד RON-TORRENT יהיה לשרות הטורנט במחשב שלי...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט מהיר דרך YES אמרו לי שהספק הוא בזק בינלאומי, אז האם לספק חיבור טוב לחו"ל והאם אני אוריד במהירות מFTP מחו"ל? והאם אני צריך לשלם על מודם לבזק או שאני מקבל חינם ומחירו כלול בתשלום ליס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש וכרטיס wifi רגיל כדי להתחבר לרשת הביתית אך לצערי הקליטה לא משהו. יש לי ראוטר די ישן בתקן g ומחברה לא מוכרת , והייתי מעריך את המרחק בין המחשב לראוטר ב 15 מטרים עם שניים שלושה קירות בדרך. אין לי צורך בהעברת קבצים אלא רק בגלישה באינטרנט במהירות של 5Mb , מה שמוזר הוא שלרוב האינטרנט פועל סביר אך לפעמים הוא פועל ממש לאט עד כדי חוסר קליטה מוחלט. אז אשמח לחוות דעת של המומחים פה מה יהיה הפתרון הזול ביותר לבעיה שלי. לא בא לי לקנות ראוטר חדש ב300-400 שקל ולגלות שהבעיה לא נפתרה. או שאולי כדאי לי לנסות את הhomeplug? כמו כן אם ראוטר הוא הפתרון הטוב ביותר אשמח לקבל המלצה לראוטר שמתאים לדרישות שלי (גלישה רגילה וקצת ביטורנט פה ושם). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. אז ככה היום התקנתי יוטורנט בגרסה הכי חדשה 3.1.2. קראתי שמומלץ להפעיל הצפנה ומצד שני מומלץ גם להפעיל רשת DHT האם מותר להפעיל שניהם ביחד? קראתי שיש סכנה שיעשו לי BAN במקרה כזה?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי ראוטר בחדר אחד, ואני צריך להעביר כבל רשת ממנו דרך הקיר אל חדר אחר. יש בשני החדרים הכנות לכך, יש מין צינור פלסטיק שיוצא מהקיר ליד כל חיבור של כבל טלפון ומתוכו יוצא כבל משיכה לבן. עם התייעצות של אנשי בזק, אני צריך להעביר כבל רשת בצינורות האלה ובעזרת לוחץ מיוחד לחבר ראשים של כבלי הרשת לכל קצה. השאלה היא, למי יש לוחץ כזה ומי עושה עבודה כזאת? שלחו לי הודעה למייל theslider16@walla.co.il אם אתם מכירים מישהו שעושה את זה ובמחיר הוגן. אני מאזור המרכז. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחובר כפי שכתבתי בכותרת, אני מגיע במקסימום ל10-12 מגה גם באלחוטי וגם בחוטי, חוץ מלבדוק עם הספק והוט, יש משהו בראוטר שצריך לכוון ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
משדרג לבזק 10M בשבוע הבא, ספקית נטויז'ן. המטרה שלי היא שהמחשב שעליו יישב הראוטר יהיה מחובר חוטית, ולשאר הבית תהיה גישה אלחוטית (לפטופים, פלא', מדפסות). אני מעוניין גם להגביל את רוחב הפס לשאר הבית: כ3-4M מקס'. (האם ההגבלה נעשית תוכנתית מההגדרות של הראוטר עצמו? או באמצעות תוכנה שיושבת על כל מכשיר מוגבל?) ראיתי מגוון ראוטרים של D-link וTPlink שקיבלו ביקורות טובות - אשמח לקבל המלצה ספציפית, עד 200~ ש"ח. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מודם vdsl משומש באזור בת ים עם תקציב עד 200 ש"ח. עדיפות למודם מבוטח עם אחריות ותומך וקטורינג ומשהו אופקי כדי לשים אותו על משטח קירור. נא ליצור איתי קשר במייל למי שעומד בדרישות הנ"ל. nanowarcraft2@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בכמה ימים האחרונים אני שם לב לפינגים מאוד מאוד גבוהים (נע בין 500 ל4-5 אלף) במשחק שמשתמש בפורט 6112, באופן קבוע החל מהשעות 9 וחצי-עשר בערב. עשיתי ניסוי ודרך שורת פקודה הכרחתי את המשחק לעבור בפורט 80 והופה, פתאום הכל בסדר. כלומר לפי מה שאני מתרשם 014 התחילה להגביל רוחב פס בפורט הספציפי הזה בשעות העומס? צריך לציין שגלישה רגילה באינטרנט עובדת כרגיל, מדובר רק בפורט הספציפי הזה שבד"כ משומש למשחקים. עוד מישהו שם לב לזה? האם יש עוד הסבר כלשהוא לזה (משהו מהצד שלי ולא בהכרח איזה מזימה של בזק)? מה אפשר לעשות? אני יכול להמשיך להשתמש בפורט 80 אבל לא רוצה להיות תלוי בזה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לסיבים אופטיים יש לי תשתית בבניין יש כל כך הרבה אפשרויות אני לא יודע במה לבחור ? חברת חשמל ? פרטנר ? יש להם התקנה חינם , סלקום ? בזק ? מה ההבדל בין כולם ? לאיזה ספק מומלץ להתחבר ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי את הראוטר המדובר, יש לי בעייה קודם כל שהוא לא נכנס לתפריט בעברית של בזק משום מה נתקע שם והיא אפשר לגשת לאף תפריט, ואפילו נציג בתמיכה של הרשתות של בזק שראה את זה לא אמר משהו חריג על זה או איך לפתור את זה כנראה שזו תקלה נפוצה. הייתי מנל את הפורטים שברצוני לפתוח על ידי הממשק הזה אבל כעת אי אפשר להכנס אליו ואני נכנס לממשק ב10.0.0.38 כשדיברתי עם נציג בתמיכה של בזק הוא אמר שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים וסימנו אותה אז. אך כעת הרבה מהתוכניות שלי חסומות ואני לא זוכר איזו אופצייה זו הייתה ואין להם היום תמיכה מה האופצייה לפתוח את כל הפורטים בממשק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים ועכשיו אני רוצה להוסיף אליו עוד שתי מחשבים מה אני צריך לקנות ואם אחד מהחדרים הוא ממ"ד אז אי אפשר אלחוטי?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיימת תאימות של כרטיסי רשת ונתבים המבוססים על Wi-Fi בתקן G ל-WiMAX? כלומר, האם מחשבים המצויידים בכרטיס רשת אלחוטי בתקן G יוכלו להתחבר לרשתות WiMAX? אם כן, אז באילו תנאים ומגבלות? דרך אגב, באיזה מהירויות מדובר ברשתות WiMAX?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מודם-ראוטר d-link g-225. יש לי ניתוקים תקופתיים, כלומר: כל מס' ימים, נורת הdsl נכבית למס' שניות, מהבהבת ואז האינטרנט חוזר למס' דקות וחוזר חלילה (ביממה האחרונה זה קורה כל רבע שעה בערך). ע"פ הוראות השירות של אקספון ביצעתי אינספור דברים, כגון: החלפת כבלים לחדשים, החלפת פילטר, הזמנת טכנאי שיבדוק חיבור מחוץ לבית (לדבריו לא הייתה תקלה), החלפת מודם (פעמיים), עדכון קושחה... הבעיה ממשיכה להופיע. בשיחה האחרונה איתם נרמז לי להתרגל ושזו תוצאה של איכות החיבור שלי, מה שלי נשמע מוזר. הצעתי להזמין טכנאי הביתה ונאמר לי ע"י אקספון שחבל לי על הכסף. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 3 מחשבים אחד נייח והשאר ניידים (יש עוד ניידים אבל הם לא קבועים שם ) ברשותי 2 מדפסות רשת נגדיר זאת כך בחדר הראשי יושב הראוטר הראשי שמחובר לבזק ע"י קו טלפון בחדר השני היושב במרחק רב ממנו 55 מטר יושב ראוטר מס' 2 שמחובר קווית ע"י כבל cat 7 בחדר השלישי שיושב מעל החדר הראשי במרחק 25 מטר יושב לו בנחת הראוטר השלישי שמחובר קווית ע"י cat 7 האם הדרך הטובה ביותר לחבר אותם ולגלוש כמובן מכל מקום ולהדפיס מכל מקום היא שהראוטר הראשי יתן כתובת ip לכל ראוטר מעבר ל dhcp דהיינו הראוטר הראשי נותן טווח 1-32 אז הראוטר השני לו מקבל 10.0.0.33 (ושם אני מבטל את ה dhcp ) והראטור השלישי יקבל כתובת 10.0.0.34 (ושוב מבטלי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-