רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום!! משהו יכול להסביר לי איך עושים??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עם המכשיר כבר שנתיים ועבר לי מצויין. עד שאתמול - הפסיק לעבוד. אני מנסה להתחבר דרך התוכנה ralink wireless ... וניסיתי עוד תוכנה והוא פשוט עושה לי disconnect כל הזמן. פעם אחת הוא כן הצליח להתחבר לי - אבל האינטרנט לא עבד, כלומר היה כביכול חיבור - אבל שום אתר לא עבד... עזרתכם... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי המון, בכל מקום שזה נשאל גם התשובה לא היתה לגמרי ברורה לי. יש לי ראוטר של הוט, מובנה עם המודם, שהוויפיי שלו לא מי יודע מה. ברשותי ראוטר של אדימקס, שאני רוצה לשרשר אל הראוטר הזה ושישדר גם הוא את האינטרנט בוייפיי. אני לא ממש מבין איך לעשות זאת.. מציאת האייפי של כל אחד מהראוטרים אני לא יודע לעשות, אני מקבל IP של הראוטר המחובר ישירות לאינטרנט.. מה לגבי השני? כשחיברתי את האדימקס קיבלתי "Multiple connection" אבל לא קיבלתי וויפיי מהאדימקס. אז איך לעשות את זה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי ראוטר בחדר אחד, ואני צריך להעביר כבל רשת ממנו דרך הקיר אל חדר אחר. יש בשני החדרים הכנות לכך, יש מין צינור פלסטיק שיוצא מהקיר ליד כל חיבור של כבל טלפון ומתוכו יוצא כבל משיכה לבן. עם התייעצות של אנשי בזק, אני צריך להעביר כבל רשת בצינורות האלה ובעזרת לוחץ מיוחד לחבר ראשים של כבלי הרשת לכל קצה. השאלה היא, למי יש לוחץ כזה ומי עושה עבודה כזאת? שלחו לי הודעה למייל theslider16@walla.co.il אם אתם מכירים מישהו שעושה את זה ובמחיר הוגן. אני מאזור המרכז. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ראיתי היום את הראוטר הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1867&CatCode=581 של לינקסיס וכצאת הופתעתי לראות את המחיר 340 ש"ח. יש לי ראוטר +/- כזה בחו"ל עלה 60$ בסביבות מרץ 2006. השאלה שלי מה הסיבה שמוכרים עוד את הראוטר הזה. הבנתי שיש מן קושחה כזאת מבוססת לינוקס שנקראת DDWRT שיש בה כל מיני אופציות שאין בקושחה הרגילה זה לא כצאת מוזר שיש נתבים עם תקן N שאולי אפילו הקליטה שלהם טובה יותר והם זולים יותר ? ??? ליתר דיוק הדגם של הנתב שלי WRT54G. ושאלה נוספת. האם הUplode המקסימלי בארץ הוא 1024Kbps למשתמש הביתי?. נידמה לי ששמעתי שמוכרים חבילות 100Mbps (הורדה) עם 1Mbps (העלאה). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מודע לכך שאחד זה Voice-over-IP והשני זה Voice Over Broadband, אבל האם יש הבדל? אם כן, מהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה טוב העלה גבוהה? רק בשביל לעלות חומר לאינטרנט?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי לתשתית של HOT מבזק. יש לי ראוטר אלחוטי Lynksis WRT54GL איך אני מגדיר אותו מחדש ? אם ניתן בכלל... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן TL-WR1043ND ובשורה תחתונה הייתי יותר מרוצה מהאדימקס המעפן שהיה קודם לכן. הייתי שמח אם מישהו היה כותב מהתחלה ועד הסוף כיצד כדאי ונכון להגדיר אותו , סוג של מיני מדריך? לדעתי זה יעזור לרבים. כמו כן, יצא לי לקרא לא מעט שלנתב יש בעיה עם L2TP ואני כרגע עם dynamic IP. האם כך הדבר? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מנסה לפתוח שרת ftp ביתי על המחשב אצלי ומשום מה אני לא יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים. אני משתמש בתוכנה של filezilla. הגדרתי משתמשים והכל. פתחתי את פורט 21 בראוטר וניתבתי אותו אליי. אבל שאני מנסה לכתוב את האייפי הדינאמי שלי אני לא מצליח להתחבר אפילו מהמחשב שלי. אבל אם אני כותב את האיי פי שהראוטר נותן לי (הכתובת של הראוטר 192.168.1.1 ומה שהוא נותן לי 192.168.1.100) זה מצליח להתחבר אל רק מהמחשב שלי. ממחשבים אחרים על אותו ראוטר זה לא נותן. עזרההההה..... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב אלחוטי משולב hpna3 ישן - Powernet - PAR-720G. החלפתי אותו במודם+נתב חדש כדי לקבל שדרוג ל-40 מגה (נאמר לי שהמודם הישן לא תומך במהירות הזאת). למודם הישן היה מתאם hpna משולב בתוכו, ומתאם hpna נפרד בחדר רחוק (ממ"ד). האם יש דרך שבה אני יכול להשתמש במודם הישן לא בתור מודם, אלא להפוך אותו למתאם hpna מהחדר עם המודם לחדר הרחוק (שבו תמיד היה מתאם hpna נפרד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בנתב הנ"ל ישנה תמיכה ב DLNA ולפחות תיאורתית אני אמור לראות התקן storage usb שמחובר ל usb שבגב הראוטר. אני אומר תיאורתית מכיוון שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר כך שאראה את הכונן בהתקנים תומכי dlna אחרים. אני רואה את ההתקן במכשירים אחרים אבל כל נסיון גישה לתיקיות לא כושל. גם אין שום מדריך או הוראות מפורטות שמסבירות איך משתמשים בזה. מה אני שם בשדה Media Library Path? איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עם ספק+תשתית של הוט. אני חווה ניתוקים והמון בעיות. לארונה חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת, ואני שם לב שאמנם יש פינג סביר לאירופה (80ms) אבל יש המון קפיצות ותקיעות (כנראה Packet loss). אני רוצה לעבור לספקית אחרת, השאלה אם כדאי לי להחליף את התשתית מהוט לבזק? על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה כזו, יש לי חבר שניזוק לו הדיסק הקשיח וכשהוא מפעיל את התוכנת דואר (OUTLOOK EXPRESS) נעלמו לו מיילים של כמה שנים טובות מהעבר. האם יש דרך לשחזר אותם ישירות מהג'ימייל - שם הם נמצאים? או ש...האם יש דרך למחוק את כל הDBXים ולהוריד שוב את כל המיילים מג'ימייל לחשבון חדש לגמרי? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לנו חיבור ADSL בבית, וצריכים חיבור למחשב בשטח, שנמצא במרחק של כק"מ. יש קו אווירי, איזור פתוח. אשמח לשמוע רעיונות
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
invliad pass ...no switch to trace & de bug prompt help me plz!!1 עשיתי בדיוק מה שצריך :AR15: Shoot me plz
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה : נניח שיש שני משתמשים ששניהם מחוברים לתשתית של בזק עם ספק של בז"בל עם אותן מהירויות העלאה והורדה. ההבדל היחיד הוא המרחק הגאוגרפי שלהם מאותו ארון תקשורת של בזק שבשכונה. אחד צמוד לארון - מרחק של מטרים בודדים השני במרחק של 800 מטר בערך. לאיזה משתמש יהיו פינגים יותר נמוכים? אם יש הבדל באמת אז האם הוא משמעותי או זניח. ועוד דבר - אם יש הבדל כמובן - למה באמת זה נובע? אשמח להסבר מעמיק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר חדש ואיכותי לבית. ביום ראשון מחליפים לי את הראוטר והמודם הנוכחיים שלי ל HOTBOX. אני רוצה לחבר את ה HOTBOX לראוטר חדש. אני מחפש ראוטר בדגש על איכות ויציבות. לבית שלי 2 קומות ואני מחפש ראוטר שיתן לי כיסוי מירבי לקומה הראשונה (שבו הוא יהיה) וכיסוי מספיק לגלישה בקומה השנייה. יש אפשרות לחבר שני ראוטרים בין הקומות אם יהיה צורך. חיפשתי ברחבי האינטרנט המלצות והגעתי לכמה אפשרויות: 1. D-Link DIR645- הבנתי שמדובר בראוטר איכותי עם כיסוי אלחוטי מרשים, אבל הוא קצת יקר. 2. TP-LINK TL-WR1043ND- זול יחסתי , במחיר שמאפשר רכישה של שניים כאלו ולחבר ביניהם. הבעיה שהבנתי שהקושחה שלו מאוד לא יציבה והראוטר דורש ריסטים לעיתים קרובות ואני מאוד חושש מזה. 3…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit. הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה. אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק: SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב עייפתי מבזק ומהראוטר/מודם שהם מספקים. ברצוני לרכוש ראוטר+מודם אשר תומכים בתשתית בזק ובנוסף ראוטר שני. הכוונה היא לחבר בכבל את שני הראוטרים וליצור לעצמי נקודה נוספת בסלון אשר תשמש הן לחיבורי LAN והן לוויי-פיי. הדרישות הן: 1. מתאימים לתשתית בזק. 2. דואל-בנד 3. קניה מהארץ מחיר פחות קריטי אך לא רוצה להיסחף לסכומים מטורפים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לבנות את הטופולוגיה הבאה: לפטופ בעל חיבור WIRELESS מתחבר לראוטר A שיוצא לרשת האינטרנט. את אותו לפטופ אני רוצה לחבר לראוטר B (בצורה חוטית כמובן) שאליו יהיה מחובר גם מחשב שרת. בכך אני רוצה ליצור ללפטום שתי רשתות: רשת אחת היא רשת האינטרנט, ורשת שניה היא רשת פנימית שנמצאים בה הלפטופ והשרת. ראוטר B מן הסתם לא מחובר ל WAN, ורק מקשר חוטית בית הלפטופ לשרת (בעצם סוג של סוייטצ' עם DHCP). כאשר ניסיתי לעשות את זה, הלפטום מאבד את הקישוריות האל חוטית (כאילו יש התנגשות בין החיבורים). מערכת ההפעלה על הלפטופ והשרת היא לינוקס. ראוטר B הוא ראוטר פשוט מתוצרת TPLINK. על ראוטר A אין לי שליטה ואין לי גישה פיזית אליו (רק שם משתמש וסיסמא שאיתם אני מתחבר). בשרת מוגדר לקבל כתובת בעזרת …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-