עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by motaboy,

חיפשתי בפורומים, לא ראיתי איזכור לזה, לכן אני אתן לכם את המידע, זה ממש שווה. קודם כל הלינק - למי שרוצה ללכת ישר לעסקים במקום לקרוא את הבלבולי מוח שלי: http://www.weethet.nl/english/adsl_mxstream_alcatelhack.php עריכה - טעיתי בלינק, הנה הנכון. תעשו הכל צעד אחרי צעד, ואין שום סיבה לנפילות. נורא חשוב - תרשמו את הDNSים של הספק שלכם לפני שאתם מחחילים כי אח"כ לא תוכלו להתחבר לאינטרנט כדי לקחת אותם, וזה סתם עושה את החיים קשים. לרבים מאיתנו, בעיק אלו שנרשמו לADSL בתחילה, קיבלו מבזק מודם ADSL חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת - את הAlcatel Speed Touch Home הידוע. מה שאולי הרבה לא יודעים זה שאפשר להפוך את המודם הזה לSpeed Touch Pro, שיש לו יותר פונקציות (ושווה גם יותר כסף למי שזה משנ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Thant,

כל ההגדרות נכונות אבל הוא מסרב להתחבר. מישהו נתקל מכיר? חיברתי כבר כמה ראוטרים כאלה אם כי גרסאות קצת יותר ישנות (מלפני שנה) ולא היו לי בעיות, לפחות לא ל-012. באאא הרגע נודע לי שמנייקים שינו את שם השרת מ- cable ל 017. אנסה את זה יותר מאוחר ואעדכן.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, לפני בערך שבועיים +- התחילו להיות לי האטה באינטרנט דרך ה-wifi ושמתי לב שמדי פעם הסיגנאל יורד והמרחק שביני לבין הראוטר פחות אפילו מ3 מטר יש לי שתי תדרים בו 1) 5Ghz 2) 2.4Ghz מה יכול להיות הסיבה? האם יש כלי / תוכנה שמאבחן את זה? תודה עידן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SHLOMI71,

בעיה- התקנתי רשת בבית ל 3 מחשבים, 2 מחשבים עם WIN2K ומחשב שלישי עם WIN98SE הרשת מחוברת דרך switch. בין שני המחשבים עם WIN2K אין בעיות הכל עובד כולל שיתוף מדפסת. הבעיה היא בתקשורת עם המחשב שמותקן עליו WIN98SE , כאשר אני עובד עם WIN2K אני מצליח לראות אותו ברשת ויש לי גישה לכל המחשב אבל כאשר אני מנסה להיכנס מה- WIN98SE לשני המחשבים האחרים(WIN2K) אני מקבל הודעה שאין לי גישה/אישור להיכנס למחשבים הנ"ל, או שאני מקבל בקשה להכנסת סיסמה כאשר שני המחשבים עם WIN2K לא דורשים סיסמה בכניסה אליהם. רעיונות? פתרונות? בעיה מוכרת בתקשורת בין WIN2K ל WIN98 ? באיזה פרוטוקול להשתמש? תודה מראש שלומי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by PrefaceAlumni,

הראוטר שלי תומך בONEMESH(טכנולוגיה ששני הEXTENDERS תומכים בה). AX1800 לRE305 יש אנטנות חצוניות(ופורט 100 מגה), מצד שני הוא די ישן מ2017. תומך בONEMESH החל מגרסת חומרה 4. הRE300 יקר יותר בקטנה אבל הוא מ2019. תומך בONEMESH בכל הגרסאות. האם יש עדיפות לאחד מהם? על מה הייתם הולכים?

6. Started by Pavlik,

הראוטר הנ"ל ברשותי קצת יותר מ- 7 שנים, לפני כיומיים שמתי לב שהרשת האלחוטית נעלמה. לפעמים מופיעה, ההתקנים מתחברים למס' שניות ואז הרשת נעלמת שוב. נבדק עם שני מחשבים ניידים ושני טלפונים- הדבר קורה בכולם. מה שניסיתי: הוצאתי מהחשמל את הראוטר וגם את המודם למשך 10 דקות- לא עזר. ביצעתי איפוס דרך הלחצן מאחורי הראוטר, נתתי שם וסיסמא חדשים- לא עזר. את האיפוס ביצעתי מס' פעמים וגם עם שם ברירת המחדל וללא סיסמא כל המכשירים לא מוצאים את הרשת. רשת קווית עובדת כרגיל. הרשת האלחוטית פשוט מופיעה לכמה שניות ואז נעלמת. מה יכול להיות? הגיע זמנו של הראוטר הזקן?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הי חברה ;D אז ככה, יש לי 2.5/256 ואתמול התקשרו להציע לי 12MB/1MB שזה שיפור מסיבי (אותי האמת מעניין האפלוד, ההורדה פחות). ה-"קאטצ'" הוא שיש התחייבות ל18 חודשים וזה בבזק בינלאומי, מה אתם אומרים, שווה? לאור העובדה שלאחרונה הם גם עושים/עשו בעיות עם טורנטים, אני לא בטוח שאני רוצה להתחייב, וגם מי יודע מה יקרה עוד חצי שנה, או אפילו חודש (מבחינת מחירים/טכנולוגיות בארץ) אז אני אשמח לעצה, דעה, מידע פנימי וכו' תודה מראש ולילה טוב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

נתחיל בזה שכבר שבוע יש מלא בעיות האינטרנט צולע כל שניה אני מקבל "הדף לא נמצא" וצריך לעשות ריפרש מאה פעם בשביל שיטען את הדף ועוד מלא בעיות קיצר אני רוצה להתנתק מבזק בינלאומי.. אינטרנט זהב לא בא בחשבון אני שונא אותם וגם נטויזן לא - השירות שלהם על הפנים אני לא מסוגל לדבר איתם בלי לקבל קריזה הרבה ברירות אין מה עם 012 ? מה עם ברק ? האם אם טובות אימינות מהירות לא עושות בעיות שירות טוב ואיכותי ולא סתם אחד שיגיד לי "אממ אולי תנסה לסגור ולהדליק את המודם זה יכול לעזור" אקטקום הייתי אצלהם מזמן הם היו מצויינים שירות ברמה גבוה אבל הם היו יקרנים בטירוף אני משלם היום 89 שקל לבזק בינלאומי בחבילה 1.5

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי ראוטר+מודם של בזק (NB403) בחיבור קווי הוא די יציב, אבל איכות אות ה -WIFI שלו היא גרועה ביותר ומאוד לא יציבה הבנתי שכדי לשפר את המצב אני יכול לקנות ראוטר בנפרד ולהשתמש במכשיר של בזק אך ורק בתור מודם. איזה הגדרות אני צריך לעשות בראוטר שאני אקנה ואיזה הגדרות צריך במכשיר של בזק? בנוסף לכך, האם ניתן/מומלץ להחליף את המכשיר של בזק לגמרי ולהשתמש במודם+ראוטר פרטי שלי? בנוסף לכך אשמח למלצות לראוטרים בעלי עוצמת שידור WIFI טובה בטווח מחירים של 400 ש"ח תודה רבה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל30 מגה וכרגע מותקן לי רק ההוטבוקס שמשמש גם בתור נתב לפני כן היה לי נתב של DLINK מדגם DIR615 ההוטבוקס ממוקם בחדר ממ"ד אבל הדלת שלו תמיד פתוחה והסלון יחסית קרוב לחדר והבית שלי הוא בן מפלס אחד בלבד כאשר אני צופה עם הסטרימר בסרטים שאני משתף ברשת הביתית יש תקיעות רבות וגם כאשר אני גולש באייפד שלי בסלון איכות הקליטה של הWIFI היא בין פס אחד לשני פסים במקרה הטוב מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם? או אולי לרכוש נתב חדש מתקדם יותר ולהגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by g15,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי QoS בנתב netgear dgn2200v2 לפי כתובת MAC, להגביל אחד המחשבים הגולשים אלחוטית ברשת שלי..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. חושב להשתדרג מה 2.5MB לחבילה של 5MB בבזק(תשתית) אמרו לי שעלות היא 89 ש"ח בהתחייבות לשנה. בבזק בינלאומי - 99.90 ש"ח בהתחייבות לשנה. בחבילת באנדל הציעו לי ב 169 ש"ח - התחייבות לשנה. האם מישהו מכיר מחירים זולים יותר? אני בכלל צריך יותר מ2.5MB? הרוב זה אינטרנט, אימיליים, והורדת קבצים ( ביטורנט)???? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SiberVid,

אוקי דבר ראשון אני חדש פו וזה אחלה פורום דבר שני יש לי בעיה יש לי ראוטר של TL-WR941ND שמחובר למודם בסלון למטה אני נמצא בקומה למעלה בחדר שלי.יש לי המחשב שלי קולט חלש מאוד את האינטרנט מלמטהעכשיו אמרו ל לקנות access point אז קניתי כזה של DIR-615אני לא מצליח להתקין את הaccess point מישהוא יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by matan5165,

קניתי היום נקודות גישה של חברת EDIMAX דגם EW-7206APG זה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6503 אין בפנים הוראות הפעלה, רק חוברת קטנה באנגלית אבל אני ממש לא טוב בזה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות ? ואיך בסופו של דבר אני בכלל יכול לדעת שזה עובד טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי HOTBOX חיברתי אליו Xiaomi Mi WiFi Router Mini. אני מקבל כ100 מגה ברגיל. שדרגתי היום בהוט ל-200 מגה עם הראוטר אני מקבל עדיין כ100 מגה, בחיבור ישיר של המודם אני מקבל כ-175 מגה. ובשניהם כ-5מגה UP.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by roeiw,

אני לא מבין כל כך בזה אבל יש אימיול שפרוץ ומוריד יותר מהר??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ragnar lothbrok,

היי, אני מחפש מודם vdsl משומש באזור בת ים עם תקציב עד 200 ש"ח. עדיפות למודם מבוטח עם אחריות ותומך וקטורינג ומשהו אופקי כדי לשים אותו על משטח קירור. נא ליצור איתי קשר במייל למי שעומד בדרישות הנ"ל. nanowarcraft2@gmail.com

19. Started by המפרט,

שלום. אני מחזיק בסלולרי N73 דרך אורנג' בתוכנית של 150MB דרך פורטל 3Gportal ו 1MB דרך פורטל Internet3G. אני מעוניין לנצל את 150 המגה הנ"ל לגלישה דרך הלפ-טופ. השאלה היא אם זה אפשרי? או שמא הגלישה תעבור לי רק דרך ה INTERNET 3G? ידוע לי על בעיות האיטיות, ועל זה ש150 MB יגמרו לי צ'יק-צ'אק, הסט-אפ הזה אמור לשמש אותי רק כאופציית חירום כשאני צריך אינטרנט ואין בנמצא. תודה מראש :-* אריאל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by guypld,

שלום אנשים, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל: Edimax EW-7717 nMax 802.11n Wireless Lan USB Adapter http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=256&pl1_id=1&pl2_id=44#01 הייתי צריך אותו כי בעבודה הלפטופ ממוקם במקום שהקליטה בו ממש חלשה, והיתרון בכרטיס הזה שהוא מגיע עם תושבת וכבל מאריך. מיקמתי את הכרטיס במקום שהקליטה בו ממש טובה (אני יודע את זה בגלל שמיקמתי את הלפטופ שם הוא קלט ממש על גבוה), אבל משום מה הכרטיס הזה לא קולט כלום, לפעמים הוא קולט על 5% שזה ממש בדיחה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי שממליצים להוריד דרייורים של RALINK ואכן הורדתי את הגרסה הכי אחרונה אבל עדיין אין שום שינוי. הכרטיס על לי 150 ש"ח שזה לא זול בכלל ובחנות הוא אמר לי שהוא קולט מצויין (אני בהתח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yogev_23,

אגב אם יש הבדל בנושא בין הרגיל של HOT לבין הUFI החדש זה גם רלוונטי. ברכות ותודות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אם אני מתחבר לADSL למשל דרך בזק בינלאומי בחבילת הבסיס. כמה זה עולה לי בסה"כ ? והאם אני צריך גם לשלם לבזק???????? בקיצור הכככככככככככככככככככככככככככככככככול כמה עולה לי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ekmo,

שלום, אני משחק לא מעט במשחק MMO ולמרות שהפינג שלי לא גבוה גם כככה (שרת בארה"ב) בימים האחרונים הייתה קפיצה בפינג עד לרמה שלא ניתן לשחק. למעשה קפצתי מפינג של בערך 200 לאזור ה-300, מה שכבר הופך להיות לאג גדול מדי. התקשרתי להוט (תשתית) ובדיקה קצרה העלתה שיש לי איבוד מידע של 75%. הם סידרו את זה אבל הפינג לא ירד אז התקשרתי שוב והנציג בתמיכה הטכנית אמר לי שמה שאחראי לפינג הוא הכבל שמחבר בין המודם לראוטר. הגיוני? יכול להיות שזה מה שעושה את ההבדל? אם כן איזה כבל כדאי לי לשים במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. נתקלתי בבעיה בעת שימוש במדריך... אני מצליח לשתף את הקבצים בקלות אך לא מצליח לשתף את האינטנט כל ניסיון שלי להגדיר שיתוף של החייגן גורם לבעיה כללית ברשת... יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by amitur91,

יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.