רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עברתי בתשתית הוט 100 ולספק הוטנט בשבוע שעבר. מאז יש לי בעיות בכל הקשור לוידאו צ'טים. ברב המקרים (90%) אני לא רואה את הצד השי ולא יכול ליצור עימו קשר. הבעייה קיימת בכל אתרי הוידאו צטים שניסיתי עד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק + בזק בינלאומי ולא היתה של שום בעייה. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה עדיף ולמה... ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4668&catcode=&AdCat=&parentid= אם יש המלצה לראוטר אחר - בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחובר כרגע לתשתית בזק + ספק בזק בינלאומי ואני די מרוצה. שוקל מעבר לחבילה אחת של ספק+תשתית בשוק הסיטונאי כדי להוזיל את העלות. 1. אילו הבדלים קיימים בחיבור לחבילה כזו דרך בזק (כשאני בוחר בספק בזק בינלאומי), ודרך בזק בינלאומי? טווח IP שונה? ראוטרים שונים שהחברה מספקת? משהו אחר..? 2. קראתי בכמה מקומות שבהתחברות דרך בזק ובחירה בספק אחר צפויות, באדיבות בזק, בעיות מהירות. האם נכון מנסיונכם? האם זה הופך את החיבור דרך בזק בינלאומי בחבילה כזו לעדיף יותר? אשמח להמלצות בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים, כיום אני נמצא בהוט במהירות 7 מגה עד השדרוג של Ufi באזור שלי שיתרחש בנובמבר, יש לי שאלה, כיום מרגישים בשעות הערב וסופי שבוע את העומס על התשתית באזור שלי למרות שהוט כל הזמן טוענים שאצלם הכל בסדר, והמודם תקין וכך גם התשתית. רציתי לשאול האם המעבר לufi יקל על התשתית הקיימת וארגיש פחות את העומס גם במהירות שלא נחשבת לufi? אני יעבור ל12 מגה אבל בכל זאת לא אקבל את המודם שעובד על 4 ערוצים, מה שהufi מתהדר בו. דיברתי עם התמיכה של הספק וגם כן בוצע בדיקת מהירות מאתר התשתית של הוט speed.hot.net.il שלא אמור להיות מושפע מהספק, אלא מציג מהירות לשרתים של הוט בלבד, כמו כן ביצעתי בדיקות עם הספק שכולן היו תקינות, נציג טכני של הוט דווקא הציע לשלוח אליי טכנאי שיבדוק את העניין…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עשיתי פינג לוואלה ויצא לי 15 16 ו35 זה נחשב תקין?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסגרת תערוכת CES 2015 מציגה חברת D-LINK סדרה חדשה של נתבים המכונים ULTRA. בשלב זה כוללת הסדרה 3 נתבים המעוצבים באופן יחודי ולצידם מתאם רשת המתחבר אל המחשב בממשק USB 3.0. נתבים אלו מתבססים על מעבדי כפולי ליבה הפועלים במהירות גבוהה כשהבכיר בינהם כולל לא פחות מ-8 אנטנות חיצוניות, שביחד עם טכנולוגית ה-Tri Band, מספק מהירות אלחוטית של 5.3Gbps. כל המידע, כולל לגבי התכונות הטכניות, המחיר והזמינות, בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5436
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 3 מחשבים אחד נייח והשאר ניידים (יש עוד ניידים אבל הם לא קבועים שם ) ברשותי 2 מדפסות רשת נגדיר זאת כך בחדר הראשי יושב הראוטר הראשי שמחובר לבזק ע"י קו טלפון בחדר השני היושב במרחק רב ממנו 55 מטר יושב ראוטר מס' 2 שמחובר קווית ע"י כבל cat 7 בחדר השלישי שיושב מעל החדר הראשי במרחק 25 מטר יושב לו בנחת הראוטר השלישי שמחובר קווית ע"י cat 7 האם הדרך הטובה ביותר לחבר אותם ולגלוש כמובן מכל מקום ולהדפיס מכל מקום היא שהראוטר הראשי יתן כתובת ip לכל ראוטר מעבר ל dhcp דהיינו הראוטר הראשי נותן טווח 1-32 אז הראוטר השני לו מקבל 10.0.0.33 (ושם אני מבטל את ה dhcp ) והראטור השלישי יקבל כתובת 10.0.0.34 (ושוב מבטלי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כלומר - אם פתחתי קמפיין והזנתי את הקוד והוא התחילעבוד, אך לא הגעתי למיצוי הסכום ואני רוצה לעצור, זה יבטל את הקופון ויחייב את האשראי שלי כאילו לא היה קופון מעולם? ...""אם תבטל את חשבונך לפני שתמצה את כל נקודות הזכות, לא תוכל לקבל החזר על היתרה.""... לקוח מכאן - https://support.google.com/adwords/answer/6388096 תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני צריך כרטיס רשת במחשב שלי בכדי לקלוט ממודם בתקן N , כי יש לי כרטיס רשת בלוח אם , ואיזה כרטיס רשת (לא אלחוטי מתאים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בפורומים, לא ראיתי איזכור לזה, לכן אני אתן לכם את המידע, זה ממש שווה. קודם כל הלינק - למי שרוצה ללכת ישר לעסקים במקום לקרוא את הבלבולי מוח שלי: http://www.weethet.nl/english/adsl_mxstream_alcatelhack.php עריכה - טעיתי בלינק, הנה הנכון. תעשו הכל צעד אחרי צעד, ואין שום סיבה לנפילות. נורא חשוב - תרשמו את הDNSים של הספק שלכם לפני שאתם מחחילים כי אח"כ לא תוכלו להתחבר לאינטרנט כדי לקחת אותם, וזה סתם עושה את החיים קשים. לרבים מאיתנו, בעיק אלו שנרשמו לADSL בתחילה, קיבלו מבזק מודם ADSL חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת - את הAlcatel Speed Touch Home הידוע. מה שאולי הרבה לא יודעים זה שאפשר להפוך את המודם הזה לSpeed Touch Pro, שיש לו יותר פונקציות (ושווה גם יותר כסף למי שזה משנ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי שני נתבים של TP LINK מדגם TL-WR841N התומך ב WDS. נתב אחד ממוקם בקומה התחתונה וברצוני לחבר אלי וכ REPEATER נתב חדש נוסף שימוקם בקומה העליונה. פעלתי לפי המדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הכל הוגדר כמו במדריך, אבל בדיוק לאחר השלב האחרון במדריך (שבו מגדירים את ה MAC של הנתב החדש בנתב הקיים) לפתע לא ניתן להתחבר לאינטרנט. בנוסף לא ניתן לגשת לתפריטים של שני הראוטרים והתקנים אלחוטיים מזהים רק את הנתב החדש. רק איפוס של שני הנתבים פותר את הבעיה . ניסיתי פעמיים והתקבלה אותה תוצאה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור להוט ויש לנו רשת בבית ואני לא כל כך מבין במודמים של כבלים בכל מקרה רציתי לדעת מה המודם הכי ממולץ שלהם היום? ואולי בכלל יש להם איזה שהוא מודם כמו האלקטל שיכול לתפקד גם כראוטר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי מהוט לבזק קיבלתי ראוטר D-link 2760U E1 ועכשיו לא יכול להתחבר ל-VPN - אני מקבל "Failure to connect" לצערי. לא קיבלתי עזרה מבזק. בחורה ראשונה בכלל לא ידעה מה זה VPN, השניה אמרה שלא צריך לשנות שום דבר - sysadmin בחברה צריך לעשות משהו. שאלתי את sysadmin - הוא עצמו גולש דרך בזק ללא בעיה. זה לא נראה עניין של כתובות IP פנימיים -מ-192.168.0.1 ל-10.0.0.1 לא הצלחתי לראות שום בעיות בלוג של הראוטר - האם יש המלצות איך לראות משהוא? אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כמו הרבה אחרים גם אני סובל מהאינטרנט של הוט, האינטרנט הקווי עובד בסדר גמור, הבעיה היא עם ה-wifi גם כאשר אני עומד ליד הראוטר אין אינטרנט בכלל, בבדיקת מהירות קווית אני מגיע ל-80-90 מגה בייט וב-wifi זה יכול להיות במשך שעות על פחות מ-1 מגה. ניסיתי להחליף את הראוטר, קיבלתי מהוט את אותו הדגם רק חדש אבל לא היה שינוי. קניתי מערכת MESH של Tenda כך שיגיע לי אינטרנט אינטרנט גם לקומה השנייה , כי קודם לא הגיע בכלל, וחשבתי שאולי כש-wifi יהיה דרך ה-MESH זה ישפר גם את האינטרנט. המצב יחסית יותר טוב ממה שהיה אבל עדיין יש מצבים בהם למשך כמה שעות האינטרנט פתאום על 1-2 מגה בייט בבדיקת מהירות. מבחינת קליטה אני יכול להגיד שה-MESH באמת מכסה את כל הבית ושי תמיד קליטה פשו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית. בחיבור ישיר למודם של בזק יש לי רשת. לאחר איפוס והגדרה מחדש של הראוטר אני מצליחה להגיע למצב connected אבל אין לי רשת. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שהמונחים בכותרת הם מדויקים אז אפרט: הזדמנה סיטואציה ויש בביתי חיבור בזק+בינלאומי וחיבור הוט+פאסט. כרגע אני לא מעוניין לבטל אף אחד מהם. אני רוצה להתחבר לשני החיבורים בו זמנית. בחיפושי בגוגל מצאתי כי זה נושא שכמעט ולא נוגעים בו ובמיוחד ברשת הישראלית. בכל אופן, חשבתי על שני אפשרויות: 1)לחבר את שני הראוטרים כך ששניהם יקבלו את שני החיבורים ויחלקו את הדרישות חיבור ביניהם. 2)להעביר את החיבור של בזק לראוטר של הוט, הראוטר של הוט יעשה שימוש באינטרנט של הוט ושל בזק. אני לא מעוניין לרכוש ראוטר מיוחד לנושא או כרטיס רשת נוסף למחשב. אני יודע שזה אפשרי וכבר פגשתי מישהו שעשה את זה.
-
נאמר לי ע"י נציג של בזק כי בתשתית האינטרנט של הוט אתה בעצם נמצא על אותו רוחב פס עם עוד אנשים בבניין שלך אשר יושבים על תשתית הוט וכך אתה מקבל פחות רוחב פס ממה שאתה משלם עליו. האם הדברים נכונים? או שזו אגדת עם שיווקית של בזק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, במרתף של הבית אין קליטה (סלולרית - אורנג'). מישהו מכיר דרך כלשהי (DIY או מוצר) לשפר את הקליטה שם ? תודה ! נ.ב. פתחתי כאן כי נראה שזה הפורום הכי קרוב ל"אלחוט" שהיה, אם זה ממש אופטופיק אפשר להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אני מחליף מחר מודם רגיל של בזק כי יש לי איתו בעיות שהוא כבר לא מסתנכרן טוב (600E). השאלה שלי היא איזה מודם כדאי לקחת מהם? (מודם רגיל לא ראוטר). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני שואל עבור חבר... יש לו בית דו קומתי. בקומה העליונה יש נתב של אדימקס (לא יודע להגיד איזה - אבל משהו מאוד ישן), כל המחשבים, טלפונים ניידים וכו' מתחברים בלי בעיה לרשת האלחוטית של הנתב הזה. בממד היה נתב נוסף של אדימקס שהתחבר לנתב בקומה העליונה ואליו התחברו בכבל 2 מחשבים שגלשו דרכו. לפני כמה ימים "מת" הנתב של הממד. הבחור קנה נתב חדש edimax br-6228ns v2. חיבר אותו בממד ול2 המחשבים שיושבים שם. כרגע הגלישה מאוד מאוד איטית (הרבה יותר איטית מהגלישה בנתב הישן). כמה שאלות... 1. האם יש משהו בהגדרות של הנתב בקומה השניה או בממד שצריך לעשות כדי שזה יעבוד טוב יותר? 2. האם מספיק רק לחבר פיזית את הנתב בממד למחשבים שם - או שגם פה צריך לשנות איזה הגדרה? 3. הוא אמר לי שהוא היה …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G אין לי בעיה להתחבר מניידים או אייפון. אבל בחיבור לאנדרואיד (סמסונג ומכשיר סיני) - ההתחברות נכשלת, גם כשאני משתק את כל האבטחה יש המלצות לפתרון הבעיה? תודה! רון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-