עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בעיה מוזרה עם מתאם הרשת אני לא יודע אם דגם המתאם רלוונטי אבל אני ארשום אותו למטה בכל מקרה. כל פעם שאני לוחץ על אייקון הרשת בצד שמאל למטה בסרגל הכלים הוא מתנתק מן הרשת מיידית ומנסה להתחבר מחדש. יש סיבה שזה קורה? ואיך פותרים את הבעיה? מערכת הפעלה Windows 7 home מתאם: tp-link n28505.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by urizi,

אני רוצה להתחבר לאינטרנט מהיר דרך YES אמרו לי שהספק הוא בזק בינלאומי, אז האם לספק חיבור טוב לחו"ל והאם אני אוריד במהירות מFTP מחו"ל? והאם אני צריך לשלם על מודם לבזק או שאני מקבל חינם ומחירו כלול בתשלום ליס? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רשום בכל דבר עם האימייל שלי של ה012, מה יקרה ברגע שאני יעבור ל014? האם ילך האימייל לפח? אין אפשרות להשתמש באותו האימייל אבל עם ספק 014? כי אני מעוניין לנתק את ה012 ונראה לי בעייתי הקטע עם האימייל.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. יש לי נתב בתקן N המחובר למחשב בכבל RJ45 במהירות 100MB יחד עם זה יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד במהירות 300MB כשאני מעביר מידע בין שני המחשבים, קצב העברה הוא בסביבות ה2-2.5 MB תקנו אותי אם אני טועה אבל אם אני מעביר משהו דרך הכרטיס רשת האלחוטי כשמופיע לי בחיבור שזה עובד על 300MBPS זה צריך להעביר בסיבות ה 35MB וגם אם זה עובד על 100MBPS זה אמור להעביר בסיבות ה10-11 אז למה אני לא מצליח לעבור את הקצבים של 2MB? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by captaincaveman,

יש לי מודם אלקטל משודרג ל-PRO ואני מריץ FTP SERVER (משתמש ב-BULLET PROOF FTP SERVER). הבעיה שלי היא שאנשים לא מסוגלים להתחבר ב-PASSIVE MODE אלי... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

אהלן כולם, אני מחפש לקנות מודם שישמש כברידג' בתשתית בזק (יותר נכון - חברה צד ג' שרוכבת על התשתית של בזק) - המודם צריך להתחבר ל Checkpoint Sbox 600 appliaence שהוא ישמש בתור החייגן. יש לנו כרגע מודם מדגם: Vtech NB403-IL שממה שקראתי אי אפשר להפוך לברידג'. יש המלצות? תקציב: 200-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי ראוטר אלחוטי של חברת אדימקס דגם : BR-62W40G הכול עובד איתו בסדר.. הוא ממוקם במרתף ומחובר אליו מחשב בצורה קווית על ידי כבל רשת רגיל (במחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשונל) מאון לאון... יש כבל רשת רגיל שעובר מהמרתף לארון תקשורת בקומת הכניסה.. בארון התקשורת מחובר סוויטץ רגיל הכי פשוט עם 5 חיבורים של חברת אדימקס. לתוך הסוויטץ לכניסה מיספר אחד היה מחובר הכבל רשת ומישם ליציאות 2 , 3 , 4 , 5 .... יוצאים כבלי רשת רגילים לכול החדרים שבכול חדר יש שקע רשת פשוט ורגיל. כרגע מחובר רק מחשב נוסף אחד ועליו מותקנת מערכת ההפעלה XP הום אדישן. שני המחשבים גם זה שבמרתף וגם זה שלמעלה בחדר הממ"ד יושבים על קבוצת העבודה WORKGROUP והכוננים שלהם משותפים והם רואים אחד את השני ואפשר להעב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. התקן שמתחבר בUSB ישפר את איכות הקליטה? הקליטה ממש נמוכה, גם אם נמצאים כמה מטרים בודדים מהראוטר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון. אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזה מורפאוס וגנוטלה ! למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה? כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם ! אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by m1ke,

אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tgen,

קליטת האינטרנט האלחוטי במחשב היא אפסית. מה עדיף לשדרג כדי שהקליטה במחשב תהיה טובה והרשת תהיה יציבה? את הראוטר או את כרטיס הרשת האלחוטי המתחבר למחשב? אשמח אם גם תוכלו לתת המלצות למכשירים ספציפיים. (חשבתי בהתחלה על מתאם רשת חשמלי אבל הבנתי שהשקעים בסלון ובחדר לא יושבים על אותה פאזה מה שלא יאפשר זאת.)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lspmaster,

שלום יש לי ראוטר DLINK של בזק החדש וראוטרRTA1025 הראוטר DLINK מחובר לקו בזק ולמחשב קווי ואותו הגדרתי לתת אינטרנט גם אלחוטי עכשיו יש לי עוד ראוטר של RTA1025 שאני רוצה שהוא ישמש בבריג' אלחוטי ולתת אינטרנט למחשב שמחובר אליו קווי. הראוטר DLINK מוגדר טוב. ראוטר DLINK - 10.0.0.138 ראוטר RTA - 192.168.1.1(הגדרתי ידנית) מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מנסה להתחבר לאינטרנט ומופיעה לי הודעת שגיאה 769. אני מחובר דרך הכבלים עם מודם בחיבור USB. כיביתי את המחשב ניתקתי את המודם מהחשמל,מהמחשב ועשיתי סינכרון מחדש של המודם.הדלקתי חזרה וכלום לא עוזר. מחברת הוט נמסר לי שיש בעייה עם שרת DHCP וזה בעייה במערכת חלונות שלי(windows xp pro sp2) כמו כן באופן תמידי מופיע לי בשורת המשימות אייקון שאומר "מנסה לייבא כתובת רשת" בדקתי בגוגל וב Y-NET על הקוד וניסיתי לפעול ע"פ ההנחיות וגם לא עזר. אין לי תמונות להעלות מכיוון שזה מחשב של אחותי ושתינו נמצאים בערים שונות. יש לכם רעיונות? וגם - בכלי ניהול,שירותים:מופיע ששרת DHCP אינו מופעל.כשלוחצים הפעל מחדש נאמר לא הצליח להפעיל מחדש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אשמח להמלצות בזאפ ראיתי ממחירים של 50 ש"ח, השאלה האם הם שווים משהו...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by jean-paul,

מישהו יודע אולי איך שולחים פקס בxp pro עם adsl? בלי תוכנה חיצונית אבל אולי עם נורטון

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Dunul,

שלום, אני כרגע עם ספק+תשתית של הוט. אני חווה ניתוקים והמון בעיות. לארונה חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת, ואני שם לב שאמנם יש פינג סביר לאירופה (80ms) אבל יש המון קפיצות ותקיעות (כנראה Packet loss). אני רוצה לעבור לספקית אחרת, השאלה אם כדאי לי להחליף את התשתית מהוט לבזק? על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by avid,

שלום, ברשותי ראוטר של Kasda KW5212 חיבור של 100 מ"ב דרך ספק 018 + תשתית בזק ויש לי הרבה ניתוקים ובעיות ב-WIFI גם לאחר עדכון קושחה. אודה לכם על המלצה על ראוטר תומך VDSL2 כולל מודם לבית קומה אחת ללא ממד WIFI בשימוש ע"י 3 סלולריים, טלוויזיה, מחשב נייד ומדפסת. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by orjerby,

שלום ! משהו פה מהפורום(משחקי מחשב) הסביר לי שבשביל שההתקשרות שלי איתו תהיה טובה, אני צריך לאפשר DMZ בהגדרות של ה-Router. אז נכנסתי ל- 192.168.2.1. כתבתי שם את השם משתמש וסיסמא. נכנסתי ל-General setup, ואז ל-Firewall, ואז ל-DMZ. שם הוא אמר לי לכתוב ב-Static IP וב-Client PC IP את האי פי שלי. עשיתי כך, ולחצתי add. עכשיו אין לי אינטרנט ניסיתי להיכנס שוב ל-192.168.2.1 כדי למחוק את מה שעשיתי, אבל זה לא נכנס לי לשם, כנראה בגלל שאין לי אינטרנט ! אז איך מתקנים ?! בבקשה תעזרו לי :errrr:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tzahi20,

שלוםהאם ה FIBER BOX של HOT יכול לשמש אותי כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר ?והאם הוא ימשיך לתפקד כממיר וכמודם לטלפון ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים