עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Judas Iscariot,

שלומות, בימים האחרונים(קצת פחות משבוע) החיבור שלי מתנתק באופן לא סדיר ובעצמו, כלומר, הוא יכול להישאר מחובר 24 שעות ברציפות והוא יכול גם להתנתק כל 20 דקות. לא התקנתי שום דבר חדש וגם לא שיניתי הגדרות של דברים אשר קשורים איכשהו לחיבור ולכן, אין לי מושג למה זה קורס. ספקית: 013 ברק חיבור: 1.5/150 מודם: ALE 150 ראוטר: אין אנא עיזרו לי להגיע אל שורש הבעיה ולעשות לה טיפול שורש קטן ^^ תודה מראש

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  2. יש לי נתב של EDIMAX קווי. אני מחובר דרך 012 בכבלים. הכל עבד בסדר עד שלפני כמה זמן התחיל לקרות הדבר הבא: כל כמה ימים (יומיים בערך) אין אינטרנט במחשבים שחולקים אותו דרך הנתב. זה למרות שהנתב מראה כאילו הוא מחובר. כשאני מתנתק ומתחבר (דרך הנתב) לאינטרנט, אז הכל חוזר לעבוד. אחרי כמה ימים זה קורה שוב כאמור. ניסיתי לעשות איתחול לנתב עם הכפתור שמאחורה ולהתקין אותו שוב. זה לא עזר. עוד מידע: אני מחובר עם L2TP ומוגדר כחיבור רציף בנתב. בחברת האינטרנט אומרים שאין בעיה בחיבור אצלהם. מישהו יודע מה קורה כאן או שזה קרה/קורה גם לו (או לה) ? :-\ תודה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  3. עברתי על כך המדריך של ה Router וקראתי גם ה Sticky שנמצא פה אבל לא הצלחתי לעשות את זה.

4. שאלתי האם יש הבדלים בי הנתבים כלומר בין החברות או אם תרצו המותגים.אם כן, מהי החברה המומלצת. מה עדיף רשת קווית או אלחוטית?בנוסף, מה כדאי לבדוק כאשר קונים נתב. תודה "כי לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ה"

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by jackofalltrades,

יש לי מודם של CC מדגם D-Link 6740U שבו אני מגדיר את סוג החיבור כ-Bridge (וכמובן שאין חיבור אחר מוגדר), בראוטר שלי מסוג TP-Link 841nd התקנתי WRT DD, ואני מגדיר את החיבור שלו כ-PPPoE מכניס שם משתמש וססמא, אבל משום מה הראוטר לא מתחבר. לא מצאתי עדיין איפה יש לוגים ב-WRT DD, ולכן אין לי אפשרות לדעת למה זה לא מתחבר. החיבורים הפיזיים בוודאות נכונים: במודם אני מחובר לכניסת LAN1, בראוטר אל WAN. כשאני מגדיר במודם חיבור מסוג PPPoE, זה כמובן עובר (ככה אני גולש עכשיו). יש משהו שאני מפספס?

6. האם זה בסדר? כי עדכנתי אותו מpro ל510 וקראתי באיזה מקום שגירסא 510 היא רק לרשתות כמו כן אני משתמש בuPnP במקום הpptpהאם זה בסדר? או שעשיתי טעות?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום רב, לצערי הרב אני נתקל בבעיה חמורה ביותר באינטרנט בחודשים האחרונים.. וממש אין לי מושג מה הבעיה... ברשותי חיבור אינטרנט בכבלים (modem RCA) במהירות של 1.5 מגה עם הספק 012. בנוסף האינטרנט מחובר לראוטר של EDIMAX, ה-G... (עם עוד 4 מחשבים) לאחרונה אני נתקל בבעיה של לאגים ותקיעות תקשורת חמורים עם האינטרנט ! וישנם מספר גומרים שבדקתי... תחילה חשבתי שהבעיות החלו מאז שהעבירו את הנקודה של הכבלים... אבל הכבלים אמרו שהם עשו מעקב והם רואים שהכל תקין... לאחר מכן חשבתי אולי מדובר ב012.. אבל הם מהירו להגיד לי שזה ספיי ווארים... עכשיו הם אמרו לבדוק איזה פרוססים רצים לי ובדקתי וזה מה שרץ לי אקטיבי באינטרנט שרק MSN ותוכנת ונטרילו פותחים Active Connections Proto Local Address Foreig…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  8. שלום, ברשותי נתב סימנס SL2 141 שמחובר ללינקסיז WRT54GL עם קושחה של טומאטו. אני אז רוצה להשתמש בסימנס כמודם בלבד, וביטלתי את פונקציית האלחוט. ראיתי שה QOS וNAT בסימנס גם מסומנים כברירת מחדל : האם לבטל גם אותם, כי הם פעילים בלינקסיז, או שזה לא משנה ? חוץ מזה יש עוד משהו לעשות כדי להפוך את הסימנס למודם בלבד ? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הבעיה היא כזו יש לי ראוטר שאליו מחובר עוד 2 מחשבים אחד נייד הבעיה היא בנייד ...שום קובץ לא מצליח לעבור במסנג'ר ....אי סי קיו ....וגם אי מיילים בדר"כ לא מצליח לשלוח (GMAIL) אבל אצלי במחשב הכל בסדר (המחשב שמחובר לאינטרנט ואליו הראוטר) איך אני מתקן את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by ronitav,

לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל... אם יש לי מצלמת אינטרנט בבית ואני רוצה להתחבר אליה מרחוק בכדי לצפות מה קורה בבית, מה ניתן לעשות? צריך מצלמה מיוחדת? יש איזה שירות שנותן אפשרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sagi88000,

יש לי שאלה. התשובה מהווה חשיבות מאוד גבוהה בשבילי!! אני שעות מנסה למצוא מידע שימושי בנושא הזה באינטרנט ואני לא מוצא שום דבר מועיל!! אז אני ממש ממש ממש אודה לעוזר הנכבד. מה זה classless ip ? אם אפשר בבקשה הסבר בעברית, ולא להפנות אותי לאתר כלשהו כי עברתי על כל אתר אפשרי.. אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי.. תודה רבה מראש ויום נפלא

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אתמול חיברו לי את שני המחשבים בבית למודם B-Focus 312+ דרך ראוטר של אדימקס שאני לא זוכר את הדגם שלו. חוץ מזה שמהירות האינטרנט מזוויעה יש לי בעיה עם הורדות ב uTorrent. אני חושב שהבעיה היא עם הפורטים כיוון שההגדרות של המודם וה IP של המחשב שונו. החיגן עכשיו הוא פנימי והצודם בעצם מחובר כל הזמן. בבדיקה כתוב שהפורטים כנראה לא פתוחים, יש הבדל בפתיחת הפורטים, ואיך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by Internal,

רציתי לשתף אותכם בבעיה הזויה שהיתה אצל חברי הטוב שפשוט רצה לעבור לתשתית של הוט אז הטכנאי בא אליו שם לו את המודם ניסה להתחבר לא עבד . אחרי כמה בדיקות הטכנאי הגיעה למסקנה שהמחשב דפוק והכרטיס רשת לא תקין והלך. הוא התקשר לתמיכה אולי הם יכולם לעזור אחרי שעה איתם בטלפון והעבירו אותו ל טכנאי "בכיר" נאמר לו הכרטיס דפוק. באתי אליו עם המחשב שלי ושוב משו לא עובד. הפעם אני התקשרתי ודיברתי עם תומכת מאוד חמודה שבאמת מבינה משהו. ונמצא שהמחשב חוסם תקשורת ב פורט 1701 שהחייגן צורך כדי לצאת להתקשרות אליהם (לא ידוע למה) לפחות הבעיה נימצאה והיא נתנה לנו שרת חילופי(שאף אחד אחר לא חשב לנסות , מאוד חכמים) וואלה פתאום זה התחיל לעבוד. לאחר כמה דקות נוספות חשבנו למה גם אצלי זה לא עבד ואז הגענו למ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל, הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717, חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר, ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים, איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה? ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר, מה מומלץ? תודה רבה, חנן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by iftahbe,

שלום לכולם. התקנתי רשת ביתית בהתאם למדריך שמופיע באתר זה והכל פועל חוץ משיתוף האינטרנט. יש לי שני מחשבי WINDOWS 2000 עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב, מודם אלקטל לא משודרג ו-HUB עם כניסת UPLINK. החיבורים בסדר כי שיתוף קבצים ומדפסות עובד והאינטרנט עובד על ה"שרת". הבעיה היא שאי-אפשר להגדיר שיתוף אינטרנט... הוא אומר שאסור יותר מכתובת IP אחת ונותן לי שגיאה 767. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

היי היום 013 יצרו עימי קשר בכדי להעביר אליהם את הטלפון הביתי ל-VOIP. היא הציעה לי את הנטבוקס לא מצאתי עליו מידע כלשהו מי שמכיר האם כדאי לקחת אותו על פני ה-1043ND? ממה שאני רואה בנטבוקס אין גם חיבורי 1Gbit בכלל. אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Liran -,

שלום, : בעוד כמה ימים אנחנו אמורים להתחבר מחדש למת"ב (HOT), ובמסגרת מבצע מסויים שלהם שהוא כולל 3 ממירים (הדקים, החדשים), 5 חבילות ערוצים (ספורט, מוזיקה, בידור, סרטים ומולטימדיה - משחקים וכד' לפי מיטב ידיעתי) + אינטרנט מהיר (כולל ספק) 1.5 מגה = 270 ומשהו שקלים בערך לפי מה שאני זוכר .. (המחיר כולל גם התקנה בחינם של 3 הממירים והאינטרנט). האינטרנט המהיר כולל בתוכו גם את התשלום של HOT עצמם, וגם את התשלום של הספק שבמסגרת המבצע אני צריך לבחור בין 012 ל - 013, מה אתם ממליצים ?! איזה ספק נחשב לטוב יותר, לאמין יותר ? מבחינת שירות, גלישה נוחה ומהירה וכד' ... עד היום הייתי מנוי אצל בזק בינלאומי והייתי דווקא די מרוצה, התנתקתי מהם לא מזמן כאשר עברנו דירה וכעת שאנחנו מתחברים מחדש אני…

• 22 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. האם נתב ה-OnHub הגלילי והייחודי של חברת הענק יביא מהפכה לעולם ציוד הרשת הביתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-כובשת-עוד-חלקה-ונכנסת-לשוק-הנתבים/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by X7-007,

מישהו מחובר לטריפל סי ול 018 שיכול להראות לנו כמה בדיקות בנושא ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום ! יש לי נתב של Rolad 1025 ואני מנסה לשנות IP כי אני מוריד מאתר כמו ראפידשאר! עכשיו יש תוכנה שעושה הכל אוטמטתית כמו Auto-Reconncet אבל לא מצליח לי ! רק אוטמתית לא ידני! אשמח לתשובה למי שהצליח ! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  21. שלום לכולם, עשיתי עסקה חדשה דרך בזק בינלאומי (שוק סיטונאי) של 100 מגה ספק פלוס תשתית בזק, קבלתי מודם ראוטר של VTECH 204 ואני מעוניין להחליף אותו באחד יותר איכותי. קבלתי המלצות על Kasda kw-5212 האם הוא מתאים ומומלץ ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14300 האם יש עוד דגמים מומלצים ? תודה לכם וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. היי, בעזרת מספר אנשים בפורום הצלחנו לפרסם כתבה ב YNET , http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html כרגע שלחתי מייל רשמי למשרד התקשורת, פתחתי תיבת מייל שבאמצעותה אשתדל לתקשר עם כל הגורמים האפשריים FREETHEWEB@ymail.com אני קורא לכולם להצטרף למאבק, ולבסוף אולי נצליח ליצור חרם צרכנים ראשון במדינת ישראל תודה[br]פורסם בתאריך: 23.03.2009 בשעה 23:45:28 סליחה על ההקפצה, הנה העתק של המכתב שנשלח עכשיו למשרד התקשורת

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by הלווין,

האם אפשרי לחסום גולש מפריע לפי כתובת MAC של המודם נתב שלו ? בצורה חוקית, או שרק חסימת גולש מפריע לפי כתובת MAC של כרטיס הרשת שלו היא חוקית ? כי שאני רושם במחשב שלי ב cmd את הפקודה ipconfig /all אז אני מוצא ברשימה את הכתובת MAC של הכרטיס רשת שלי אבל לא את הכתובת MAC של המודם נתב שלי.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אהלן.. יש לי בעיה שאני לא שולח נתונים ולא מקבל נתונים.. האינטרנט מתחבר לי הכל טוב ויפה, למשך חצי שעה בערך אני יכול לגלוש ברשת ולפתוח מיילים וכד', ולאחר מכן החיבור פשוט מת. אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז שוב פעם יש לי חלון של חצי שעה ואז זה שוב חוזר על עצמו. זה התחיל אתמול בערב שנכנסתי לאיזה אתר מפוקפק להוריד סריאל והוא נתקע לי ומאז החיבור לא עבד בכלל. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עזר, הקלדתי את הפקודה הבאה ב-CMD netsh winsock reset catalog ואחרי שהפעלתי את המחשב החיבור התחיל לעבוד ואחרי זה זה חזר על עצמו כל פעם אחרי חצי שעה. דיברתי עם נציג שירות והוא אמר שכנראה אני צריך לפרמט את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה ומכיר דרך לפתור אותה ללא פירמוט? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  25. היי, אני רוצה להשתמש באופציה הזאת. אני משתמש בקושחה מקורית של LINKSYS איך אני עושה את זה ? עוד שאלה בנושא אחר , יש לי HP 6300 יש לה כרטיס רשת , האם החיבור ל LINKSYS יעבוד והמדפסת תזוהה ברשת?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.