רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm מישהו יכול להסביר לי מה זה NGN ומה זה בדיוק שהיא מבקשת ממשרד התקשורת?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחזיק בסלולרי N73 דרך אורנג' בתוכנית של 150MB דרך פורטל 3Gportal ו 1MB דרך פורטל Internet3G. אני מעוניין לנצל את 150 המגה הנ"ל לגלישה דרך הלפ-טופ. השאלה היא אם זה אפשרי? או שמא הגלישה תעבור לי רק דרך ה INTERNET 3G? ידוע לי על בעיות האיטיות, ועל זה ש150 MB יגמרו לי צ'יק-צ'אק, הסט-אפ הזה אמור לשמש אותי רק כאופציית חירום כשאני צריך אינטרנט ואין בנמצא. תודה מראש :-* אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נאמר לי ע"י נציג של בזק כי בתשתית האינטרנט של הוט אתה בעצם נמצא על אותו רוחב פס עם עוד אנשים בבניין שלך אשר יושבים על תשתית הוט וכך אתה מקבל פחות רוחב פס ממה שאתה משלם עליו. האם הדברים נכונים? או שזו אגדת עם שיווקית של בזק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון. אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזה מורפאוס וגנוטלה ! למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה? כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם ! אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק אינטרנט אמין עם תמיכה טכנית ושירות לקוחות טובים מהירויות טובות להעלה והרדה בעיקר ולא פחות חשוב המחיר (הכי חשוב) יש לי מספר היתלבטויות: 013 ו 012 בגלל המחיר של 19 דולר לחודש למשך חצי שנה אך ההיתחיבות אליהן לא מתאימה לי בשל שאין לי שום ניסיון איתם ולא ארצה להיתחייב ולהיתחרט. aquanet בגלל המחיר הידוע אך אני לא יודע איך הם (לפי התאוריה של אין ארוחות חינם לא ארצה להיסתכן) ואני לא בטוח ששווה להיסתכן אז ארצה לשמוע על מה תמליצו. עכשיו המודם 012 ו 013 מציעים מודמים שאני לא בטוח בטיבם כמה יעלה לי כרטיס רשת טוב ומודם רשת טוב והאם ניתן לקנות מודם כזה לא מבזק גם סוגיה זאת חשוה לי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום תותחים בעיה מוזרה שקיימת אצלי יש לי ראוטר של בזק D-LINK התחילו לי בעיות לפני שבוע וחצי בערך שה WIRELESS פשוט מתנתק כל כמה דקות וחוזר רק אם מאתחלים את הראוטר, החלפתי את הראוטר אתמול והביאו לי ראוטר חדש אותו דגם, עדיין אותו בעיה מוזרה, הדבר הכי מוזר הוא שהמחשב שלי שמחובר ישירות בכבל רשת לא נפגע בכלל ומחובר בלי שום בעיה וללא ניתוקים בזמן שהWIRELESS נעלם, רק ה WIRELESS נעלם הנורה שלו דולקת על הראוטר אבל אין שום אופציה להתחבר אליו ואפילו לראות אותו. דיברתי עם התמיכה של בזק נראה לי שזה כמו לדבר לקיר אין להם ממש מושג, מקווה שמישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט יעיל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי QoS בנתב netgear dgn2200v2 לפי כתובת MAC, להגביל אחד המחשבים הגולשים אלחוטית ברשת שלי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים +- התחילו להיות לי האטה באינטרנט דרך ה-wifi ושמתי לב שמדי פעם הסיגנאל יורד והמרחק שביני לבין הראוטר פחות אפילו מ3 מטר יש לי שתי תדרים בו 1) 5Ghz 2) 2.4Ghz מה יכול להיות הסיבה? האם יש כלי / תוכנה שמאבחן את זה? תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, צהריים טובים! יש לי בבית רשת אלחוטית שאני ושותפים שלי מחוברים אליה. משום מה במחשב של חברה (HP pavillion dv6) אנחנו לא מצליחות למצוא את הרשת שלי (ורק שלי). נמצאות הרבה רשתות ורק לא אותה. רציתי לשאול אם יש לכם רעיון למה, ואיך אפשר לסדר את הבעיה הזאת.. תודה רבה, גלית.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל30 מגה וכרגע מותקן לי רק ההוטבוקס שמשמש גם בתור נתב לפני כן היה לי נתב של DLINK מדגם DIR615 ההוטבוקס ממוקם בחדר ממ"ד אבל הדלת שלו תמיד פתוחה והסלון יחסית קרוב לחדר והבית שלי הוא בן מפלס אחד בלבד כאשר אני צופה עם הסטרימר בסרטים שאני משתף ברשת הביתית יש תקיעות רבות וגם כאשר אני גולש באייפד שלי בסלון איכות הקליטה של הWIFI היא בין פס אחד לשני פסים במקרה הטוב מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם? או אולי לרכוש נתב חדש מתקדם יותר ולהגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שהמונחים בכותרת הם מדויקים אז אפרט: הזדמנה סיטואציה ויש בביתי חיבור בזק+בינלאומי וחיבור הוט+פאסט. כרגע אני לא מעוניין לבטל אף אחד מהם. אני רוצה להתחבר לשני החיבורים בו זמנית. בחיפושי בגוגל מצאתי כי זה נושא שכמעט ולא נוגעים בו ובמיוחד ברשת הישראלית. בכל אופן, חשבתי על שני אפשרויות: 1)לחבר את שני הראוטרים כך ששניהם יקבלו את שני החיבורים ויחלקו את הדרישות חיבור ביניהם. 2)להעביר את החיבור של בזק לראוטר של הוט, הראוטר של הוט יעשה שימוש באינטרנט של הוט ושל בזק. אני לא מעוניין לרכוש ראוטר מיוחד לנושא או כרטיס רשת נוסף למחשב. אני יודע שזה אפשרי וכבר פגשתי מישהו שעשה את זה.
-
זכור לי משיעורי פיזיקה לפני שנים רבות שזרם חשמלי יוצר שדה מגנטי בקיצור, האם חשמל/שקע חשמלי ליד אנטנת הנתב האלחוטי אמורה לגרום לבעיות ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל ההגדרות נכונות אבל הוא מסרב להתחבר. מישהו נתקל מכיר? חיברתי כבר כמה ראוטרים כאלה אם כי גרסאות קצת יותר ישנות (מלפני שנה) ולא היו לי בעיות, לפחות לא ל-012. באאא הרגע נודע לי שמנייקים שינו את שם השרת מ- cable ל 017. אנסה את זה יותר מאוחר ואעדכן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל: Edimax EW-7717 nMax 802.11n Wireless Lan USB Adapter http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=256&pl1_id=1&pl2_id=44#01 הייתי צריך אותו כי בעבודה הלפטופ ממוקם במקום שהקליטה בו ממש חלשה, והיתרון בכרטיס הזה שהוא מגיע עם תושבת וכבל מאריך. מיקמתי את הכרטיס במקום שהקליטה בו ממש טובה (אני יודע את זה בגלל שמיקמתי את הלפטופ שם הוא קלט ממש על גבוה), אבל משום מה הכרטיס הזה לא קולט כלום, לפעמים הוא קולט על 5% שזה ממש בדיחה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי שממליצים להוריד דרייורים של RALINK ואכן הורדתי את הגרסה הכי אחרונה אבל עדיין אין שום שינוי. הכרטיס על לי 150 ש"ח שזה לא זול בכלל ובחנות הוא אמר לי שהוא קולט מצויין (אני בהתח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם javascript:void(0); יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204Wg, ויש לי אינטרנט אלחוטי בבית, מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר לEDIMAX בצורה חוטית (לחיבור הLAN) ושהוא ישמש ככרטיס הרשת שלי למחשב (או למספר מחשבים) וזה מהסיבה שהקליטה עם כרטיס רשת (מובנה או חיצוני) ממש ממש חלשה. האם זה אפשר ואם אפשר מדריך מדויק ומוסבר אני ממש אשמח בתודה מראש משה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה טווח הכתובות ב012 ל ADSL? משום מה קיבלתי עכשיו כתובת IP קצת מוזרה שלא מזכירה את שאר הכתובות שאני מקבל מ012 בד"כ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע ב-012 ובדקתי את השרתים שלהם וראיתי שבשרת אחד היה לי 8% Packet loss. בשרת אחר 3%, ובעוד אחד 2%. כדאי להתלונן?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני כרגע בשלבים של החלפת ISP - מאוד מעצבנת אותי חוסר השקיפות הטכנית של ספקיות האינטרנט (למרות שאני מבין ששקיפות נוגדת את האינטרסים שלהן). לכן חשבתי לפתוח שרשור לריכוז מידע עפ"י נסיון של חברי הפורום בנושאים כמו: - בעיות רוחב פס לחו"ל - חסימת פורטים - הגדרות Quality of Service על שירותים שונים - שימוש באותם קווי אינטרנט לחו"ל כדי לספק שירותי טלפוניה ב-VoIP מכיוון שכל המידע הנ"ל אינו מפורסם לציבור ע"י ספקיות האינטרנט, האפשרות היחידה לגלות את הדברים האלה היא רק עפ"י נסיון והסקת מסקנות - וכאן כל אחד מכם יכול לתרום. אם השרשור יצליח הוא יעזור לכולנו - בבקשה המנעו מספאם ומהבעת דיעות לא ענייניות שסותרות את חוקי הפורום. ------------------------------------------------ אני א…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-