עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שבת שלום . אני מחפש ראוטר לבית ( גודל הבית 80 מ"ר ) עד 300 שח יש לי מחשב שנמצא בסלון HTPC וגם PS3 , בראוטר הקודם שהיה לי 541 אם אני לא טועה , הוא קירטע לי בצורה מטורפת כשהרצתי סרטונים במחשב מYOUTUBE גם בלי HD , בנוסף לזה שאני גולש במחשב השני ( בחדר ) או משחק .. אני מחפש משהו שיעשה את העבודה הכי טוב שאפשר בסכום הזה . דבר נוסף - לא הצלחתי להבדיל בין זה wr1043nd לבין אותו דבר רק עם סיומת MIMO .. מה ש KSP מוכרים ( צבע כחול בתצורה החדשה ) מה ההבדל בניהם ? לבין הרגיל ( בצבע לבן בתצורה הרגילה ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Xanadu,

יש לי שאלה קטנה לגבי מודם כבלים , האם ניתן לחבר שני מחשבים אל אותו המודם כך שיוכלו לגלוש ללא תלות אחד בשני, או שאני צריך להסמין שני מודמים מחברת הכבלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן, בכמה ימים האחרונים אני שם לב לפינגים מאוד מאוד גבוהים (נע בין 500 ל4-5 אלף) במשחק שמשתמש בפורט 6112, באופן קבוע החל מהשעות 9 וחצי-עשר בערב. עשיתי ניסוי ודרך שורת פקודה הכרחתי את המשחק לעבור בפורט 80 והופה, פתאום הכל בסדר. כלומר לפי מה שאני מתרשם 014 התחילה להגביל רוחב פס בפורט הספציפי הזה בשעות העומס? צריך לציין שגלישה רגילה באינטרנט עובדת כרגיל, מדובר רק בפורט הספציפי הזה שבד"כ משומש למשחקים. עוד מישהו שם לב לזה? האם יש עוד הסבר כלשהוא לזה (משהו מהצד שלי ולא בהכרח איזה מזימה של בזק)? מה אפשר לעשות? אני יכול להמשיך להשתמש בפורט 80 אבל לא רוצה להיות תלוי בזה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Yoav,

בקרוב אנחנו עוברים דירה ואחד הפרויקטים זה רישות שלה - יש צורך ברישות אלחוטי של כל הבית ובנוסף יש צורך גם ברישות קווי. בבית יש 4 קומות: בקומה 1 יש חיבור חוטי אחד. בקומה 2 (קומת הכניסה) יושבת המרכזיה של כל הכבלים ובנוסף יש יציאה נוספת ליד הטלוויזיה, שזה גם מרכז הבית. בקומה 3 יש 3 יציאות חוטיות. בקומה 4 יש 2 יציאות חוטיות. בסה"כ 7 יציאות חוטיות. יש לי 2 שאלות: 1. איך טכנית אני מקים את הרשת? אני מחבר את המודם לסוויצ' ולא צריך ראוטר באמצע, או שיש בו צורך? במידה ויש בו צורך, האם הוא חייב לשבת פיזית בין המודם לסוויצ' (כלומר מודם->ראוטר->סוויצ'), או שאני יכול לשים אותו במקום אחר (כלומר מודם->סוויצ'->ראוטר)? 2. כמה נקודות גישה אלחוטיות צריך ע"מ שתהיה קליטה מלאה בכל החל…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אני מחפש ספק אינטרנט אמין עם תמיכה טכנית ושירות לקוחות טובים מהירויות טובות להעלה והרדה בעיקר ולא פחות חשוב המחיר (הכי חשוב) יש לי מספר היתלבטויות: 013 ו 012 בגלל המחיר של 19 דולר לחודש למשך חצי שנה אך ההיתחיבות אליהן לא מתאימה לי בשל שאין לי שום ניסיון איתם ולא ארצה להיתחייב ולהיתחרט. aquanet בגלל המחיר הידוע אך אני לא יודע איך הם (לפי התאוריה של אין ארוחות חינם לא ארצה להיסתכן) ואני לא בטוח ששווה להיסתכן אז ארצה לשמוע על מה תמליצו. עכשיו המודם 012 ו 013 מציעים מודמים שאני לא בטוח בטיבם כמה יעלה לי כרטיס רשת טוב ומודם רשת טוב והאם ניתן לקנות מודם כזה לא מבזק גם סוגיה זאת חשוה לי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by borg,

האם קיימת תאימות של כרטיסי רשת ונתבים המבוססים על Wi-Fi בתקן G ל-WiMAX? כלומר, האם מחשבים המצויידים בכרטיס רשת אלחוטי בתקן G יוכלו להתחבר לרשתות WiMAX? אם כן, אז באילו תנאים ומגבלות? דרך אגב, באיזה מהירויות מדובר ברשתות WiMAX?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by leda,

שלום חברים. אז ככה היום התקנתי יוטורנט בגרסה הכי חדשה 3.1.2. קראתי שמומלץ להפעיל הצפנה ומצד שני מומלץ גם להפעיל רשת DHT האם מותר להפעיל שניהם ביחד? קראתי שיש סכנה שיעשו לי BAN במקרה כזה?! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ModChiP,

האם הוספת גיימר תשפר את הגלישה? על מה גיימר אמור להשפיע? הציעו לי חבילה של של מגה ב 30 שח וגיימר ב 11 שח לחודש האם שווה לי להוסיף את הגיימר? והאם חייב חייגן בשבילו? אני משתמש בראוטר איך מתבצעת הוספת החייגן כשיש לך ראוטר+מודם? DLINK 2650U

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by GAGO,

שלום, אני גר בסטודיו ובקומה מעל נמצא הראוטר, בשאר החדרים בבית יש WIFI ואצלי בחדר אני לא מצליח לקלוט וזה מונע ממני ניידות . מה צריך לעשות על מנת להגביר את טווח הקליטה של הראוטר? אולי אנטנה שאני אחבר למחשב? מה צריך לקנות ? מה אני מחפש ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לפתוח חשבון GMAIL גרמני ולכן אני צריך VPN גרמני חינמי לפתיחת החשבון.מישהו מכיר כזה דבר?אני מנסה לעבוד דרך OPEN VPN אבל כל דבר יתקבל בברכה זה בכדי להזמין נקסוס 5 מגרמניה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Klingon.Zvuvy,

על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eid101,

שלום. קניתי מחשב חדש היום ואז התקנתי ויסטה ! ומשום מה אני לא יודע המחשב מזהה שיש כאבל שחובר אליו אבל לא מזהה את הרשת ??? הוא אומר "לא מזוהה" וזהוא .... איך אני פוטר את זה ?! *** באותה רשת האינטרנט האלחוטי עובד והכל תקין וגם על מחשב שיש בו XP זה תקין ... מה ניתן לעשות עם הויסטה ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by HORADRiM,

מכיוון שאני כרגע בשלבים של החלפת ISP - מאוד מעצבנת אותי חוסר השקיפות הטכנית של ספקיות האינטרנט (למרות שאני מבין ששקיפות נוגדת את האינטרסים שלהן). לכן חשבתי לפתוח שרשור לריכוז מידע עפ"י נסיון של חברי הפורום בנושאים כמו: - בעיות רוחב פס לחו"ל - חסימת פורטים - הגדרות Quality of Service על שירותים שונים - שימוש באותם קווי אינטרנט לחו"ל כדי לספק שירותי טלפוניה ב-VoIP מכיוון שכל המידע הנ"ל אינו מפורסם לציבור ע"י ספקיות האינטרנט, האפשרות היחידה לגלות את הדברים האלה היא רק עפ"י נסיון והסקת מסקנות - וכאן כל אחד מכם יכול לתרום. אם השרשור יצליח הוא יעזור לכולנו - בבקשה המנעו מספאם ומהבעת דיעות לא ענייניות שסותרות את חוקי הפורום. ------------------------------------------------ אני א…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by KamaL,

שלום לכולם. יש לי כרגע HOTBOX2 של HOT שעובד כמודם (BRIDGE) , אליו מחובר נתב ARCHER C7 שמחלק כתובות IP, ואליו מחוברים חיבור קווי 2 נתבים TP-LINK WDR4300 אשר מוגדרים כ-AP להרחבת טווח הקליטה. לאחד מהנתבים NET3 מחובר באופן קווי נתב פשוט יותר גם כן להרחבת הקליטה לאזור יותר מרוחק בבית. תיאור של הרשת מצורף כתמונה. אני מעוניין לעבור לרשת MESH במקום רשתות WIFI שונות, בתקווה למהירויות יותר טובות ויציבות מוגברת של המערכת. אחת הנקודות החשובות הוא שאני מנצל את פורטים של LAN בנתבים השונים לחיבר סטרימרים וטלויזיות, מה שמשפר מאוד את מהירות האינטרנט באותם מכשירים, ומרבית הנתבים מבוססי MESH יש בהם רק כניסת LAN אחת מעבר לפורט ה WAN. כמו כן ניתן לראות שנתב NET…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ag43,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות באיזור פתח תקווה 40 כבלי רשת באורכים שונים וכבלי RJ45 לRJ11 בתקן CAT6?

17. Started by Cheif,

לפני מספר ימים, החלה חברת פיקוק – הנציגה הרשמית של חברת Edimax בישראל, לשווק שני מוצרים אלחוטיים חדשים התומכים בתקן 802.11ac. הייחודיות של מוצרים אלה מתבטאת בכך שהם יכולים לתפקד ב-5 תצורות שונות - נתב קלאסי (Router), נקודת גישה (Access Point), מגדיל טווח (Range Extender), כרטיס רשת אלחוטי (Wireless Bridge) וראוטר בממשק WISP. כל הפרטים הטכניים לגבי מוצרים אלה, הזמינות והעלות שלהם מופיעים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5927

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yuvalh83,

היי לכולם אני רוצה להתקין בבית פיתרון Mesh, יש לי כמה שאלות: 1. על איזה מודם VDSL את ממליצים - מודם בלבד, הכי קטן שאפשר ( רוצה לשים אותו בארון תקשורת קטן). ראיתי כל מיני פיתרונות של חברת Planet - מוכר, מומלץ? 2. איזה פיתרון Mesh הכי מומלץ? אני נוטה לכיוון Google Wifi תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Lior10,

שלום, אני יודע שהיו הרבה דיונים בנושא, אבל משום מה לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית בענין. כרגע אני לקוח של 012 Smile ואני ממש לא מחייך. המצב באמת גרוע, ההורדות (מכל סוג שהוא) די איטיות, שלא נדבר על ביטורנט. אני מחובר לחבילת גיימרים במהירות חמש מגה ואני אולי מקבל 2 מגה בלחץ. ההתחייבות עומדת להגמר, ועכשיו אני בהתלבטות. לאיזה חברה להצטרף? חשבתי על בזק בין-לאומי. האם גם שם צריך להצטרף לחבילת גיימרים על מנת לקבל רוחב פס נורמאלי ומהירויות הורדה כמו שצריך? תודה רבה, ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום פורום רשתות ואינטרנט, המחשב הנייח שלי מחובר ישירות לאינטרנט הביתי עם ראותר. ושאר המחשבים בבית קולטים באמצעות Wi-Fi' הספק שלי זה 012 סמייל, לאחרונה התחילה לי בעיה עם האינטרנט במחשב, פתאום אני מנסה להיכנס לאתר מסוים באינטרנט וגוגל מביא לי את ההודעה הזו "דף אינטרנט זה אינו זמין".(תמונה למעלה) וכל אתר שאני מנסה להיכנס אליו מביא לי את אותו דף עם ההודעה. וזה קורה גם באינטרנט אקפלורר. אבל האינטרנט עדיין מחובר, ומה שהכי מוזר זה שהאימייל והסקייפ עובדים חלק, אני מתכתב בצ'ט בלי כל בעיה. והמחשב הנייד עדיין קולט אינטרנט מהראותר, ורק הפעלה מחדש של המחשב מחזירה את האינטרנט. בעבר כשהאינטרנט היה מתנתק, אז הייתי פשוט מנתק את הכבל ומחזיר, אבל גם האימייל והסקייפ לא היו עובד…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by amitey,

בוקר טוב יש לי בבית 4מחשבי ומדפסת שאני רוצה לחבר ברשת. כולם מריצים ווינדוס 7או ויסטה אני רוצה להפוך אחד מהם לשרת שעליו והיו כל הסרטים והמוזיקה ורוב התוכנות(אופיס וכאלה) ושכל השאר יעבדו מולו. איך אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה? תודה מראש על התשובה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yossi_s1,

טוב, אז ראיתי שהרבה אנשים התחילו להשוות בין ספקיות פה אז החלטתי גם אני. אני בדיוק במעבר מ015 ל014 וכרגע שתי החשבונות שלי פעילים, התחלתי לגלוש עם 014 ומיד הרגשתי איטיות אז החלטתי לבדוק את העניין. מצורפות תמונות והן די מדברות בעד עצמן, השמות של הקבצים אני מקווה ברורים bezeq/zahav=ISP isra/ger=SERVER LOCATION בקצרה, רואים מיד את השיפור העצום לחול וזה בדיוק מה שחיפשתי, מצד שני 014 מאוד איטיים לשרתים בארץ, מה שנראה לי מאוד מאוד מוזר. מישהו נתקל גם בבעיה? האם יש טעם להתקשר לתמיכה או שאולי זו בעייה זמנים שתיפטר? (הגיוני אם להתחשב בתוצאה לחול) אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rap_tr,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לגלות את קוד הראוטר שלי פשוט הוא חדש ואני לא יודע איך לגלות אותו רוב תודות!!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. על 1.5 פשוט בדקתי באינטרנט והמחירים מטורפים בממוצע 54 שקל לחודש ל 1.5 בבזק. יש טעם למיקוח מישהו משלם יותר נמוך ( בלי חבילה מ YES כמובן) או לחילופין לעבור להוט ? המחיר שם יותר נמוך ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים