עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לתשומת ליבם של מנויי 014 בשבועות אחרונים ישנה תקלה מתמשכת בשרתי הגיימר של חברת בזק הגורמת לגלישה איטית מאד לחו"ל הפינגים אומנם תקינים אך בפועל הגלישה לאתרים בחו"ל מאד איטית - כך ש streaming של תחנות רדיו או youtube או העלאת דף הבית של speedtest.net איטיים מאד על פי השרות הטכני של 014 ישנה בעיית עומס על שרת הגיימר בפול הכתובות המתחיל ב 82.80 חיבור רגיל העובר דרך פול הכתובות שרתי 179 הוכח כתקין לחלוטין הפתרון היחיד (האבסורדי משהו) שהוצע על ידי השרות הטכני של 014 הינו לבטל את חבילת הגיימר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by chaim_f,

שלום אני מעוניין לרכוש מודם סלולרי אני רואה שכתוב שזה מתאים לנייד שתומך ב - G4 איך אני יודע אם הנייד שלי תומך בזה או לא?

3. Started by Klingon.Zvuvy,

על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ISRAELN2,

שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב, אני מעוניין להזמין מאי ביי ראוטר של סיסקו דגם 877w. הבנתי שיש הגבלות של משרד התקשורת על ייבוא של ראוטרים אלחוטיים לארץ, האם מישהו ניסה ונתקל בקשיים? האם יש אפשרות לבקש אישור ממשרד התקשורת לפני שאני מזמין את המוצר כדי למנוע מצב שהוא ייתקע במכס? האם יש אישור קולקטיבי כיוון שסיסקו היא חברה מוכרת בארץ והרבה מוצרים שלה קיימים בארץ או שיש לאשר כל מוצר בנפרד כל פעם מחדש? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי ראוטר בזק dsl g256dg- vdsl 2 gigabit modem router מחובר ואני רוצה להגדיל טווח ע"י בראוטר בכותרת.מישהוא יודע איך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. אז ככה.. רציתי לשדרג את המהירות אינטרנט שלי מ-2.5MB ל12MB וכבר שיניתי אצל הספק שלי (בזק) את המהירות, עכשיו נשאר לי לשנות גם את המסלול אצל התשתית ושהתקשרתי לברר אם אני עדיין מחוייב להם הם אמרו לי שלא... כדי לי לעבור לתשתית של בזק ולהתנתק מהתשתית של הוט אם יציעו לי מחיר שווה? (הספק שלי זה בזק..) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום רב ברשותי 3 מחשבים אחד נייח והשאר ניידים (יש עוד ניידים אבל הם לא קבועים שם ) ברשותי 2 מדפסות רשת נגדיר זאת כך בחדר הראשי יושב הראוטר הראשי שמחובר לבזק ע"י קו טלפון בחדר השני היושב במרחק רב ממנו 55 מטר יושב ראוטר מס' 2 שמחובר קווית ע"י כבל cat 7 בחדר השלישי שיושב מעל החדר הראשי במרחק 25 מטר יושב לו בנחת הראוטר השלישי שמחובר קווית ע"י cat 7 האם הדרך הטובה ביותר לחבר אותם ולגלוש כמובן מכל מקום ולהדפיס מכל מקום היא שהראוטר הראשי יתן כתובת ip לכל ראוטר מעבר ל dhcp דהיינו הראוטר הראשי נותן טווח 1-32 אז הראוטר השני לו מקבל 10.0.0.33 (ושם אני מבטל את ה dhcp ) והראטור השלישי יקבל כתובת 10.0.0.34 (ושוב מבטלי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. היי לכולם אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית> הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים: 1-tnn Simens Sl2 -141 2- Rotal Rta 1025 השאלות שלי הם: 1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם? 2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל? 3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה: AZTEC 600EV בתודה מראש שי נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, יש ברשותי נתב Linksys WRT54GL, אני מעוניין לדעת איך אפשר להגדיר בנתב כתובת IP קבוע, Static נראה לי... שכאשר ויש נפילת מתח הכתובת משתנה לי...ואני צריך כל פעם להגדיר את הכתובת מחדש בגלל האימיול. תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הבעיה היא שאתרי אינטרנט עולים ממש לאט (אפילו gmail), אבל בהורדת קבצים אני מקבל את המהירות המקסימלית. ניסיתי למחוק את ה cache וגם להשתמש בשלושה דפדפנים שונים (IE, FF, Chrome) אבל בכולם הבעיה זהה. אני בטוח שזו בעיה בהגדרה כללית כלשהי של winxp מאחר ובלינוקס שמותקן על אותו המחשב לא מופיעה הבעיה (אני לא מעוניין לעבור להשתמש רק בלינוקס, מאחר ומשחקים מסויימים לא רצים עליו). המחשב נסרק עם avast ועם spybot s&d ולא נמצאו בו רוגלות או וירוסים. בנוסף ניסיתי תוכנה בשם advance system care שטענה שהיא מצאה בעיות ותיקנה אותם - למרות שלא הצלחתי למצוא שום פירוט של בעיות אלו, וזה לא שיפר את המצב. בתודה מראש לעוזרים, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייד ורציתי לקנות גם ראוטר אלחוטי כדי שתהיה רשת בבית. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל מה שקשור ל-WiFi, הזמנתי בטעות את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5750. היום הלכתי לסניף כדי להחליף את כרטיס הרשת הזה בראוטר אלחוטי שזה בעצם מה שהייתי צריך מלכתחילה והנחתי ש- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5460 יהיה מספיק טוב (המרחק בין הראוטר ללפטופ לא עולה על 20 מטרים). להפתעתי המוכר אמר שזה טוב רק לחדר קטן והוא לא יעבוד כמו שצריך. במקום זה הוא מכר לי את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327. (ולא ציין שיש ראוטרים זולים יותר בטווח המחירים עד אליו) אז השאלה שלי האם הוא מכר לי סתם ראוטר יקר יותר בלי סיבה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אופפפפפפפפפ, אני משתגע אני מנסה כבר ממש המון זמן לחבר את הנתב, הנתב שלי לא תומך בDynamic IP +PPTP או l2tp הוא תומך בpptp אז התקשרתי לספק שלי והם עשו לי אייפי קבוע, זה מתחיל ב172.29 הגיוני לא ובs,mask אני רושם 255.255.254.0 בserver pptp 212.143.205.250 (לא רשמתי כמו בתמונה מה שתמונה זה סתם רשמתי כמו שאמרתי לכם ) העפתי את כל הפיירולים נורטון וכל דבר כזה, לא הולך חשבתי לעצמי אולי בגלל הכבל שאני מחבר את הנתב והמודם, אני מחבר אותו בקבל ישיר, שמתי אחד לאחד את הגידים וראיתי שהם באותו מקום מימין לשמאל :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1) הנציגה התעקשה (למרות שיש לי הוטבוקס והיה לי חיבור אלחוטי) שאני צריך אינטרנט אלחוטי עם החיבור של ה- 100Mbps. אמרתי לה שאני לא צריך וניסיתי להסביר לה על הבעיות שיש. "אני לא טכנאית ואלו ההוראות שקיבלתי לגבי החבילה. תגיד את הכל לטכנאי". בקיצור, עד שיגיע הטכנאי בשבוע הבא, אני "תקוע" עם חיבור 30Mbps לבזק בינלאומי. 2) את זה לא שמעתי כאן, אבל קיבלתי זיכוי מלא על כל ההתקנות. כלומר, אני לא משלם 295 ש"ח על התקנה ו/או 125 ש"ח על התקנת דיסק לממיר מג'יק. 3) הייתי צריך לבקש ממיר HD MAGIC במפורש, ועשיתי את זה במקרה כדי להיות בטוח אני מקבל אותו. "יש לא מעט שלא אוהבים אותו, ולא ציינת בהתחלה אם אתה מעוניין". אולי את תציעי לי את האופציות במקום שאני אנחש? 4) היא נתנה לי טיפ כדי שלא ישג…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by elad_rabi,

מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני סטודנט ומתגורר במעונות בירושלים, אני גולש כעת על תשתית בזק 5 MB ומשלם 60 ש"ח בחודש וספק בב"ל עליו אני משלם 15 ש"ח לחודש (מבצע סטודנטים עאלק). בבזק הציעו לי תשתית 20 מגה באותו המחיר, אבל כששאלתי על 100 מגה נאמר לי שזה יעלה משהו כמו 200 שקל. כמו כן נאמר לי שעליי לשדרג את המודם שלי למודם VDSL. 1) האם מישהו הצליח להשיג תשתית בזק 100MB במחיר שפוי ? 2) האם אפשר להשיג תשתית הוט 100MB במחיר שפוי ? 3) האם כדאי לרכוש מודם VDSL שלא מבזק (באינטרנט מחו"ל או מהארץ) ? 4) האם המודם הנ"ל עובד גם עם התשתית של הוט ? 5) כמה לדעתכם אצטרך לשלם לבב"ל עבור 20MB/100MB כעת ? האם הם יותר איכותיים מהמבצע של 20 ש"ח של הוט ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by lsdproject,

הכל הייה טוב,ופתאום באייקון שליד השעון ה wireless יש עליו X אדום ואין שם כלום,ואפילו את שלי,שזה מטר ליד הראוטר מה יכולה להיות הבעייה?? תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by roey1,

שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Gall1200,

שלום לכולם ושבת שלום אז ככה, אני חייל בודד שגר בדירת 2 קומות עם עוד כמה חיילים בודדים עכשיו יש לנו ראוטר Netgear vegn2610 של בזק, מהירות 40 מגה הראוטר נמצא בסלון בקומה הראשונה עכשיו הבעיה היא בקומה השנייה, אני מחובר לראוטר עם כבל רשת ומתאם לחשמל די ישנים שקבלתי מחבר המתאמים הם של Shiro דגם HL105E, עד 85mbps עכשיו הכבלים הם כמו שצריך, כי חברתי לפטופ עם הכבל ישירות לראוטר וקבלתי מהירות של 40מגה אבל ברגע שאני עולה למעלה, ומחבר את הכבל השני לסוני4 שלי או ללפטופ אני "נהנה" ממהירות של 3מגה בסך הכל ככה שאני יודע שזה בעיה במתאמים וחשבתי כבר על לקנות הכל חדש ואני לא יודע ממש מה לקנות יש לכם המלצות לכבלים ולמתאמים לחשמל? בעייתי להעביר דרך הקיר, כי החדר שלי לא מתחת לסלון, אלא בקצה ה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yuvalh83,

היי לכולם אני רוצה להתקין בבית פיתרון Mesh, יש לי כמה שאלות: 1. על איזה מודם VDSL את ממליצים - מודם בלבד, הכי קטן שאפשר ( רוצה לשים אותו בארון תקשורת קטן). ראיתי כל מיני פיתרונות של חברת Planet - מוכר, מומלץ? 2. איזה פיתרון Mesh הכי מומלץ? אני נוטה לכיוון Google Wifi תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BaR151,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם יש מקום אחר בבקשה תפנו אותי לשם. אז ככה, עד היום הדפדפן היה רץ מעולה, חלק מאוד ומהיר מאוד אבל פתאום בלי שום הודעה מוקדמת הוא אחל להיות מאוד איטי אם זה בכך שפותחים אותו ועד שהוא עולה או בגלישה עצמה ואם זה כשלוחצים על הכפתורים בדפדפן כגון: סימניות/הגדרות וכו'. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כמה פעמים לשווא.. מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים