עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by core_i7,

מחובר כרגע לתשתית בזק + ספק בזק בינלאומי ואני די מרוצה. שוקל מעבר לחבילה אחת של ספק+תשתית בשוק הסיטונאי כדי להוזיל את העלות. 1. אילו הבדלים קיימים בחיבור לחבילה כזו דרך בזק (כשאני בוחר בספק בזק בינלאומי), ודרך בזק בינלאומי? טווח IP שונה? ראוטרים שונים שהחברה מספקת? משהו אחר..? 2. קראתי בכמה מקומות שבהתחברות דרך בזק ובחירה בספק אחר צפויות, באדיבות בזק, בעיות מהירות. האם נכון מנסיונכם? האם זה הופך את החיבור דרך בזק בינלאומי בחבילה כזו לעדיף יותר? אשמח להמלצות בנושא

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by NighTmarE,

שלום אני רוצה לפתוח רשת אלחוטית בבית שלי רציתי לברר מה אני צריך לקנות וכמה בערך כל העסק יעלה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eGore,

אני מודע לכך שאחד זה Voice-over-IP והשני זה Voice Over Broadband, אבל האם יש הבדל? אם כן, מהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1.יש לי מודם וראוטר בשביל רשת של שתי מחשבים ו2.5 מגה אינטרנט אז זה מחלק לי את האינטרנט לשנים כי באתר של speed test זה רושם שיש לי 1.6 ? 2.אם זה לא מחלק אז יש מצב שיש בעיה בהגדרות ? 3.אם זה כן מחלק יש אפשרות לעשות שאצלי יהיה 2 מגה ובמחשב השני 0.5 ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום ברשותי מודם מדגם Siemens SL2-141 של בזק והוא גם ראוטר עכשיו לפני שעשיתי אותו בטעות ! ראוטר או שעשיתי לו נתב אין לי מושג כי אני חדש בזה בכל אופן איך אני מחזיר אותו להיות מודם רגיל עם חייגן כי זה פוגע לי בתוכנות שיתוף קבצים איך אני יכול להחזיר אותו למודם רגיל כמו שהוא היה בהתחלה אינני יודע אם הפכתי או אותו לנתב אבל יש לי כתובת IP קבוע המחשב כל הזמן מחובר ללא חייגן אני רוצה להפוך אותו לרגיל עם חייגן כמו שהבאתי אותו עכשיו כל פעם שאני רוצה להשתמש בתוכנת שיתוף קבצים אני צריך לשגת לאתר שלו אני לא רוצה לפתוח פורטים וכו אנא עזרו לי להחזיר אותו למודם רגיל בבקשה יש לי Windows xp pro en תודה וכל טוב ושבת שלום

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by spot,

נאמר לי ע"י נציג של בזק כי בתשתית האינטרנט של הוט אתה בעצם נמצא על אותו רוחב פס עם עוד אנשים בבניין שלך אשר יושבים על תשתית הוט וכך אתה מקבל פחות רוחב פס ממה שאתה משלם עליו. האם הדברים נכונים? או שזו אגדת עם שיווקית של בזק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן, במרתף של הבית אין קליטה (סלולרית - אורנג'). מישהו מכיר דרך כלשהי (DIY או מוצר) לשפר את הקליטה שם ? תודה ! נ.ב. פתחתי כאן כי נראה שזה הפורום הכי קרוב ל"אלחוט" שהיה, אם זה ממש אופטופיק אפשר להעביר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. לתשומת ליבם של מנויי 014 בשבועות אחרונים ישנה תקלה מתמשכת בשרתי הגיימר של חברת בזק הגורמת לגלישה איטית מאד לחו"ל הפינגים אומנם תקינים אך בפועל הגלישה לאתרים בחו"ל מאד איטית - כך ש streaming של תחנות רדיו או youtube או העלאת דף הבית של speedtest.net איטיים מאד על פי השרות הטכני של 014 ישנה בעיית עומס על שרת הגיימר בפול הכתובות המתחיל ב 82.80 חיבור רגיל העובר דרך פול הכתובות שרתי 179 הוכח כתקין לחלוטין הפתרון היחיד (האבסורדי משהו) שהוצע על ידי השרות הטכני של 014 הינו לבטל את חבילת הגיימר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Dunul,

שלום, אני כרגע עם ספק+תשתית של הוט. אני חווה ניתוקים והמון בעיות. לארונה חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת, ואני שם לב שאמנם יש פינג סביר לאירופה (80ms) אבל יש המון קפיצות ותקיעות (כנראה Packet loss). אני רוצה לעבור לספקית אחרת, השאלה אם כדאי לי להחליף את התשתית מהוט לבזק? על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by לאנד,

שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by iveco,

רציתי לדעת אם זה נכון או שקר : יש לי תשתית ישנה של 15 מגה בזק ורציתי לקחת מאקספון 018 מהירות ספק 200 מגה בהנחה שבעתיד הקרוב אני אשדרג את התשתית ואהנה ממהירות גבוהה יותר , אבל באקספון אמרו לי שיהיו לי הרבה ניתוקים ובעיות א. כי 200 מגה זה של הוט ! מה הקשר ? זה ספק , ב. כי חייב להיות התאמה בין מהירות תשתית וספק אם התשתית 15 מגה גם הספק צריך להיות 15 מגה אחרת יש בעיות זה נכון או חרטה ?

12. Started by md22,

האם חיבור בזק 1.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5 מהיר מחיבור בזק 0.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Erez360,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP שאחד הוא הראשי שמחובר עם מודם USB לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרך כבל שאני מעביר בין 2 כרטיסי הרשת. רציתי לפרמט את המחשב השני ולהתקין עליו VISTA , תהיה בעיה עם הרשת? ז"א המחשב עם הXP שמחובר במודם USB יוכל לחבר לאינטרנט את המחשב המשני עם ויסטה כמו שיש לי עכשיו מXP לXP? כולל שיתוף מדפסות ואינטרנט? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nadav Shaked,

שלום יש לי מגבר של TPLINK וכשאני מחבר אותו עם כבל LAN אז הוא יוצר לי 2 רשתות WIFI(אחד של הראוטר HOTBOX, והשני של המגבר TPLINK)איך אני מאחד בין שניהם?ככה שתהיה לי רק רשת אחת של WIFIתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. היי כולם אני רוצה להקים בבית רשת קטנה - תתחיל ב- 2 מחשבים נייחים, לא צפויה לגדול מעבר לתוספת נייד + טלפון עם WI-FI בתחילה הרשת תהה חוטית למהדרין, אבל כנראה שאקנה נתב חוטי+אלחוטי כדי שתהה האופציה להתרחבות אלחוטית. מחשב אחד ברשת צפוי להיות מחובר תדיר לרשת. בין אם גלישה ובעיקר הורדות רבות ושונות מחשב שני יהיה מחובר לפרקים וגם אז צפוי להשתמש ברוחב פס קטן יחסית. אלה ש(כנראה) יחוברו בהמשך, יחוברו לפרקים וגם הם אינם צפויים לעומסים גדולים. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מסודרת לעניין מה יקרה עם רוחב הפס. 1. האם הראוטר מחלק אותו בעצמו או שאני יכולה להגדיר אותו? 2. היה והראוטר מחלק בעצמו, האם החלוקה קבועה או שהיא תלויה במספר המחשבים המחוברים באותה שעה לרשת? מה קורה אם אני זו שמחלקת …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tgen,

קליטת האינטרנט האלחוטי במחשב היא אפסית. מה עדיף לשדרג כדי שהקליטה במחשב תהיה טובה והרשת תהיה יציבה? את הראוטר או את כרטיס הרשת האלחוטי המתחבר למחשב? אשמח אם גם תוכלו לתת המלצות למכשירים ספציפיים. (חשבתי בהתחלה על מתאם רשת חשמלי אבל הבנתי שהשקעים בסלון ובחדר לא יושבים על אותה פאזה מה שלא יאפשר זאת.)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Shasoosh,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ggg123,

יש ברשותי שני נתבים של TP LINK מדגם TL-WR841N התומך ב WDS. נתב אחד ממוקם בקומה התחתונה וברצוני לחבר אלי וכ REPEATER נתב חדש נוסף שימוקם בקומה העליונה. פעלתי לפי המדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הכל הוגדר כמו במדריך, אבל בדיוק לאחר השלב האחרון במדריך (שבו מגדירים את ה MAC של הנתב החדש בנתב הקיים) לפתע לא ניתן להתחבר לאינטרנט. בנוסף לא ניתן לגשת לתפריטים של שני הראוטרים והתקנים אלחוטיים מזהים רק את הנתב החדש. רק איפוס של שני הנתבים פותר את הבעיה . ניסיתי פעמיים והתקבלה אותה תוצאה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי ווינדוס 7, הוט-נטוויז'ן, איך אני יכול להגדיר את החייגן שיתחבר אוטומתית כשאני פותח את המחשב? יש לי פינג גבוה בדרך כלל והבנתי שזה קשור לספקית, נטוויז'ן אז ההמלצה היא לעבור ? אם כן אז לאיזה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. עברתי מהוט לבזק קיבלתי ראוטר D-link 2760U E1 ועכשיו לא יכול להתחבר ל-VPN - אני מקבל "Failure to connect" לצערי. לא קיבלתי עזרה מבזק. בחורה ראשונה בכלל לא ידעה מה זה VPN, השניה אמרה שלא צריך לשנות שום דבר - sysadmin בחברה צריך לעשות משהו. שאלתי את sysadmin - הוא עצמו גולש דרך בזק ללא בעיה. זה לא נראה עניין של כתובות IP פנימיים -מ-192.168.0.1 ל-10.0.0.1 לא הצלחתי לראות שום בעיות בלוג של הראוטר - האם יש המלצות איך לראות משהוא? אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Sarit Rahimi,

שלום, בימים האחרונים אני לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית. בחיבור ישיר למודם של בזק יש לי רשת. לאחר איפוס והגדרה מחדש של הראוטר אני מצליחה להגיע למצב connected אבל אין לי רשת. אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.