עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לתשומת ליבם של מנויי 014 בשבועות אחרונים ישנה תקלה מתמשכת בשרתי הגיימר של חברת בזק הגורמת לגלישה איטית מאד לחו"ל הפינגים אומנם תקינים אך בפועל הגלישה לאתרים בחו"ל מאד איטית - כך ש streaming של תחנות רדיו או youtube או העלאת דף הבית של speedtest.net איטיים מאד על פי השרות הטכני של 014 ישנה בעיית עומס על שרת הגיימר בפול הכתובות המתחיל ב 82.80 חיבור רגיל העובר דרך פול הכתובות שרתי 179 הוכח כתקין לחלוטין הפתרון היחיד (האבסורדי משהו) שהוצע על ידי השרות הטכני של 014 הינו לבטל את חבילת הגיימר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כמו הפלט של net view רק עם איי.פי פנימי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by composite,

שלום. 1) כשאני פותח פורטים (port forwarding), האם אני צריך להקצות פורט לכל תוכנה? (נגיד, פורט X לתוכנה 1 ופורט Y לתוכנה 2). 2) מהו הטווח האפשרי של הפורטים? האם יש טווח שונה ל- UDP ו- TCP? 3) נגיד ודרך הראוטר פתחתי פורט מסוים, מיד לאחר מכן התוכנה הראתה שהכל תקין, אבל למחרת התוכנה הראתה שהפורט חסום. ההגדרות, האיי-פי והפורט לא השתנו כלל. האם יכול להיות שהספקית חוסמת אותי? אני ב- 012 אינטרנט זהב. מעבר לחסימה, אלו עוד מניפולציות שליליות הספקית יכולה לעשות? 4) אני מחובר ב- ADSL דרך בזק כמובן. האם גם החברה שאחראית על התשתית מסוגלת לחסום פורטים? האם זה נכון שככל שאתה קרוב יותר למרכזייה אז האינטרנט שלך יהיה טוב ו\או מהיר יותר? 5) מה זה L2TP, האם זה קשור בלעדית לכבלים, ואם אני ב- A…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אחרי קריאה מרובה בפורום בימים האחרונים על זחילה של האינטרנט בבזק בין לאומי (כנ"ל אצלי ב- 12 מגה, תשתית הוט) ושחרור של חבילות גלישה חדשות בהוט...אני רוצה לשדרג אבל די לא מבין מה ואיך אני צריך.. היום יש לי 12M תשתית בהוט ואת הנתב TP-LINK שלהם. הספק שלי הוא בזק בין לאומי ולפי מה שאני יודע הוא רגיל. ז"א בלי חייגן (שאני לא יודע מה זה אגב) ובלי גיימר (גם לא יודע בדיוק מה זה). התכנון שלי הוא לעבור לדברים הבאים: לשדרג לאינטרנט 30M בהוט, בשדרוג אני אקבל מכשיר שנקרה HOT BOX שהוא גם מודם (טלפון+אינטרנט) וגם נתב. את הספק שלי (בזק בין לאומי) אני אשדרג בהתאם ל-30M ולפי מה שאני מבין עדיף לי שיהיה עם חייגן וגיימר. השלות שלי הם האם זה ייתן מסלול טוב ומהיר? האם ה- HOT BOX ייתן רשת אלחוטית …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייד ורציתי לקנות גם ראוטר אלחוטי כדי שתהיה רשת בבית. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל מה שקשור ל-WiFi, הזמנתי בטעות את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5750. היום הלכתי לסניף כדי להחליף את כרטיס הרשת הזה בראוטר אלחוטי שזה בעצם מה שהייתי צריך מלכתחילה והנחתי ש- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5460 יהיה מספיק טוב (המרחק בין הראוטר ללפטופ לא עולה על 20 מטרים). להפתעתי המוכר אמר שזה טוב רק לחדר קטן והוא לא יעבוד כמו שצריך. במקום זה הוא מכר לי את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327. (ולא ציין שיש ראוטרים זולים יותר בטווח המחירים עד אליו) אז השאלה שלי האם הוא מכר לי סתם ראוטר יקר יותר בלי סיבה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Lirux,

היי, האם קיימת אפשרות בנתב Dlink 6740u לבצע תיעדוף למחשב אחד שמחובר אלחוטית לרשת על מנת להשיג ביצועים טובים יותר במשחקים? אם הדבר אפשרי אשמח לדעת איך.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1.יש לי מודם וראוטר בשביל רשת של שתי מחשבים ו2.5 מגה אינטרנט אז זה מחלק לי את האינטרנט לשנים כי באתר של speed test זה רושם שיש לי 1.6 ? 2.אם זה לא מחלק אז יש מצב שיש בעיה בהגדרות ? 3.אם זה כן מחלק יש אפשרות לעשות שאצלי יהיה 2 מגה ובמחשב השני 0.5 ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום! ברצוני לבנות את הטופולוגיה הבאה: לפטופ בעל חיבור WIRELESS מתחבר לראוטר A שיוצא לרשת האינטרנט. את אותו לפטופ אני רוצה לחבר לראוטר B (בצורה חוטית כמובן) שאליו יהיה מחובר גם מחשב שרת. בכך אני רוצה ליצור ללפטום שתי רשתות: רשת אחת היא רשת האינטרנט, ורשת שניה היא רשת פנימית שנמצאים בה הלפטופ והשרת. ראוטר B מן הסתם לא מחובר ל WAN, ורק מקשר חוטית בית הלפטופ לשרת (בעצם סוג של סוייטצ' עם DHCP). כאשר ניסיתי לעשות את זה, הלפטום מאבד את הקישוריות האל חוטית (כאילו יש התנגשות בין החיבורים). מערכת ההפעלה על הלפטופ והשרת היא לינוקס. ראוטר B הוא ראוטר פשוט מתוצרת TPLINK. על ראוטר A אין לי שליטה ואין לי גישה פיזית אליו (רק שם משתמש וסיסמא שאיתם אני מתחבר). בשרת מוגדר לקבל כתובת בעזרת …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לגלות את קוד הראוטר שלי פשוט הוא חדש ואני לא יודע איך לגלות אותו רוב תודות!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב,התקינו לי לא ממזמן אינטרנט -30 MB של הוט, והביאו לי ראוטר -HOTBOX. כעת, כשאני מחבר את הסמארטפון אליו (סמסונג גלקסי) , הוא גולש במהירות, מלבד בעיה מוזרה, אפליקציית WATSAPP לא עובדת בגלישה בWIFI לעיתים , האם זו בעיית פורטים או מה??אודה לעזרה בנושא...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Michael Goldshtein,

ערב טוב! לקראת מעבר דירה ברצוני לרכוש נתב משולב מודם אני חדש בתחום ועד כה השתמשתי בנתבים שסיפקה לי חברת האינטרנט. ראיתי מספר רב של נתבים, לא הצלחתי להחליט מי מהם יתן לי את המענה הכי טוב ולא יהיה אוברקיל (TP-Link Archer C7) אינטרנט מהירות 100MB תשתית בזק. דירה בת 3 במפלס אחד המכשירים שהיו מחוברים אליו: 2 מחשבים-גלישה באינטרנט ומעט הורדות סטרימר שמריץ קודי מספר מכשירים סלולארים תודה מראש מיכאל

12. Started by Shasoosh,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yakirmizrahi,

שלום לכל חבריי הפורום...... ברשותי נתב אלחוטי מסוג הנ"ל רציתי לדעת איך אני מגדיר לו שיעבוד על תקן g בלבד!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. עברתי על הפורום כולל על האתר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ולא הצלחתי לסדר את המצב אני מחובר דרך מודם של מוטורולה לראוטר של edimax BR6204wg. מהראוטר יוצאים שני חיבורים למחשבים נייחים וחיבור אחד לראטור נוסף מאותו סוג. במצב הנוכחי הראוטר הראשון לא מאפשר גלישה אלחוטית וקיימים ניתוקים רבים למחשבים הנייחים, בראוטר השני יש רשת אלחוטית אבל גם בו יש ניתוקים רבים. ניסיתי להגדיר את הראוטר כאקסס פוינט ע"פ הקישור הנ"ל אך ללא הועיל. מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by blackhawk,

שלום חברים, יש לי שאלה : נניח שיש שני משתמשים ששניהם מחוברים לתשתית של בזק עם ספק של בז"בל עם אותן מהירויות העלאה והורדה. ההבדל היחיד הוא המרחק הגאוגרפי שלהם מאותו ארון תקשורת של בזק שבשכונה. אחד צמוד לארון - מרחק של מטרים בודדים השני במרחק של 800 מטר בערך. לאיזה משתמש יהיו פינגים יותר נמוכים? אם יש הבדל באמת אז האם הוא משמעותי או זניח. ועוד דבר - אם יש הבדל כמובן - למה באמת זה נובע? אשמח להסבר מעמיק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tgen,

קליטת האינטרנט האלחוטי במחשב היא אפסית. מה עדיף לשדרג כדי שהקליטה במחשב תהיה טובה והרשת תהיה יציבה? את הראוטר או את כרטיס הרשת האלחוטי המתחבר למחשב? אשמח אם גם תוכלו לתת המלצות למכשירים ספציפיים. (חשבתי בהתחלה על מתאם רשת חשמלי אבל הבנתי שהשקעים בסלון ובחדר לא יושבים על אותה פאזה מה שלא יאפשר זאת.)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. האם יש הבדלים מהותיים או מגבלות כלשהן בראוטרים שמשווקים בחו"ל בלבד לעומת כאלו שגם בארץ? אני לגמרי חסר ידע בנושא וכרגע אני מחפש להחליף את הראוטר שלי במשהו חדש שיכלול מודם VDSL. נכון לעכשיו חיפשתי בעיקר ראוטרים מחו"ל מכיוון שהם מציעים עדכניות דרך ענן, הגדרות QoS גמישות, ועוד כל מיני חידושים שאמורים לעזור לנצל את מהירות האינטרנט בצורה הטובה ביותר. אני מחפש משהו מנקודת מבט של אונליין גיימר, לכן קרץ לי הדגם הזה של D-Link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516&nm_mc=OTC-pr1c3grabb3r&cm_mmc=OTC-pr1c3grabb3r-_-Electronics-_-D+Link-_-N82E16833127516&scpid=7&scid=scsho5456871 בנוסף לכך הייתי רוצה לדעת מאלו מכם שהתעסקו עם חבילות הגיימרים ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by YOGEV2211,

שלום יש לי תפרייבט בוקס של בזק בינלאומי שעדכנתי תמהירות לחמישים מגה הם שכחו לעדכן אותי שהוא תומך עד עשרים וחמש עכשיו בפועל הגעתי איתו לשלושים ושבע ארבעים מגה השאלה שלי יש פה אנשים עם פרייבט בוקס שמגיעים לחמישים מגה כי אני לא רוצה להחליף אותו במתאם שיחות תודה לעונים ועוד שאלה המבצע החדש של בזק עם האפלוד שלוש מגה מה כרוך בזה ?

20. אהלן חברים, תאמינו או לא כל השנים עבדתי רק עם מחשב אחד בבית. ובימים הקרובים מחשב נוסף נכנס הביתה, יש לי ראוטר של TP-LINK שקיבלתי מ HOT ואני צריך את עזרתכם בקנייה של כרטיס רשת אלחוטי כדי שהמחשב השני יוכל גם הוא להתחבר לראוטר, מה צריך לברר,לבדוק ומה חשוב לדעת לפני הקנייה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by berner,

חבריה שלום התקשרו אלי מבזק שאני מקושר לשירותי האינטרנט והציאו לי לקבל תיבת ממסר אלחוטי בחינם ,במקום הקיים שיש לי שהוא חיבור קוי למחשב לטענתם ממסר אלחוטי נותן יכולת גלישה מהירה יותר האם יש הגיון בזה או שזה סתם "בדיחה" של שיווק אשמח לקבל תגובה בברכה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם ברשותי שני מחשבים עם XP עליהם ובררתי והמודם MOTOROLA SB4200 תומך בריבוי IP'S של עד 30 מחשבים ברשת. מה שאני מנסה לעשות בעצם זה חיבור שני מחשבים למודם (אחד באמצעות USB ואחד באמצעות רשת) ושנוכל לגלוש ביחד, כי כרגע החיבורים הפיסיים אותו דבר, אבל רק אחד יכול לגלוש בו זמנית. מישהו יכול לעזור לי בהגדרות וכד'? ICQ: 131835961 תודה רבה נדב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לכתבה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=85871&sid=10

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by jean-paul,

מישהו יודע אולי איך שולחים פקס בxp pro עם adsl? בלי תוכנה חיצונית אבל אולי עם נורטון

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגיה N עם תמיכה בגיגה-ביט וחיבור USB. על הנתב להיות בעל טווח מעולה, אמין ויציב, לעבודת תחת חלונות 64. אין מגבלת מחיר. אבקש לפחות 3 הצעות, כדי שאוכל לבחור מביניהן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.