עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge [הפורט בשרת שמה זה 7399]. יש לי אינטרנט נטויז'ן תשתית הוט 12 מגה. יש לי כל הזמן בעיות של התנתקויות ולאגים, כל פעם יש לי lost connection from server. יש לי בבית יותר ממחשב אחד ויש לי ראוטר קווי edimax. שמעתי שניתן למנוע את ההתנתקויות וכל זה ע"י אייפי קבוע וע"י פתיחת פורטים. מה דעתכם על כך? יעזור לי? מה עליי לעשות ואיך? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה

4. Started by lompy,

המטרה, להשתלט מהחמשב הביתי שלי על מחשב הנייד שלי(ששיך לעבודה). המחשב הנייד הוא 12.5 אינץ ולא נוח לעבוד עליו מבלי לחבר מסך, מקלדת, עכבר ואין לי שום כוונה לנתק את המחשב שלי כל פעם ולחבר לנייד וההפך אז חשבתי שאפשר אולי להשתלט על מחשב אחד מהשני. בבית יש מודם-ראוטר של בזק שמחובר לHUB כל מחשב מקבל כתובת מקומית ואפשר לגלוש בכל מחשב וכל מחשב רואה אחד את השני,אבל כאן זה מתחיל להסתבך. כדי לעבוד על המחשב של העבודה אני צריך להתחבר עם VPN (של CHECK POINT) לרשת של העבודה,ברגע שאני עושה את המחשבים לא רואים אחת את השני (אי אפשר לעשות PING לכתובת המקומית מאחד לשני) אני מניח שורטואלית הם נמצאים ברשתות שונות אז כל תוכנות ההשתלטות הרגילות לא עובדות פה. ניסיתי את TEAMVIEWER אבל הוא עבד ממש לא…

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by simon_hr,

שלום,רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו הטלפון פשוט יש לי ראוטר אחד(שקבלתי מבזק),ומחשב אחד מחובר אל חוטי,ויש מלא נפילות ורציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את הראוטרים על אותו קו טלפון,ואם אפשר אז איך עושים את זה

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by ירח אפל,

אתמול הוקצו 2 בלוקים 8s/ לAPNIC (רשם האינטרנט האיזורי של דרום מזרח אסיה) בידי IANA נותרו 5 בלוקים אחרונים, אשר על פי החלטה משנת 2009 יוקצו אחד לכל ספק איזורי. המשמעות, מאגר כתובות הIP העולמי אזל. אומנם נכון שיתכן (לא סביר) שיחליטו להקצות את 16 הבלוקים השמורים 240-255, אבל זה לא סביר. ויתכן שעוד חברות ענק שתופסות בלוקים מתחילת ימי האינטרנט יקרסו וישחררו קצת אוויר לנשימה. אבל כך או כך, ימי הIPv4 הולכים ואוזלים. בטרם תיתם שנה זו יאזלו הכתובות! אצל רוב הרשמים האיזוריים. אז המלך גוסס, אבל מה עם המלך החדש? בארץ כנראה שרק ספקית אחת מוכנה במיידי לספק IPv6 לכל הלקוחות. שאר הספקיות עדיין לא ערוכות לכך מבחינה טכנית, וחלקן אפילו לא רכשו פולים.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Googleness,

יש לי חיבור ר12 מגה דרך תשתית הוט וספק נטוויז'ן. המערכת כוללת: מודם אינטרנט מוטורולה -> מחור למתאם שיחות VOIP של נטוויז'ן -> מחובר לנתק אלחוטי BR-6524N של אדימקס. הנתב עצמו עם קושחה יותר חדשה ממה שיש באתר היצרן להורדהה (1.58), הוא מקונפג עם IP סטאטי אשר מוגדר במתאם שיחות כDMZ בשביל שאני אוכל לנהל את נושא הPort Forwarding דרך הנתב מכיוון שאין לי גישה לממשק ניהול של המתאם שיחות. בנתב כמו כן מוגדרת הצפנה מסוג WPA 1 ולכל מחשב בבית (3 מחשבים כולם מחוברים באלחוט) יש כתובת IP קבועה דרך הגדרה בתוכנת ניהול של הנתב לפי הMAC שלהם בשביל שיהיה לי נוח לקבוע Port Forwarding. הסיפור הוא שאם אני מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב אין בעיה הכל עובד. אם אני מחובר באלחוט לעיתים כשכל שלושת המ…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by almog50,

שלום, האמת הסתכלתי לא מעט בפורום לפני השאלה אך אני אשאל בכל זאת כי עדיין יש לי סימני שאלה רבים ? יש לי בבית 4 מחשבים (1 קווי כל השאר אלחוטי) Apple TV 2G PS3 אני מעוניין לרכוש 2 נתבי N על מנת לקבל העברת קבצים מהירה (300MB בערך ) בין המכשירים וכמובן streaming העניין שאני לא יודע מה חשוב לבדוק ברכישת נתב מה צריך לדעת על האנטנות dbm וכו'... יש המלצות לנתב איכותי אני חשבתי על linksys e1000 מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by WhiteLen,

היי, אח שלי מתחבר להוט דרך מודם רגיל של מוטורולה ( לא ראוטר ) ולאחרונה ניסיתי להתחבר אליו ב remote desktop. להפתעתי גיליתי שאין לי גישה ל IP שלו. אפילו פינג לא עובד. אני שמחובר דרך בזק מסוגל להתחבר ולעשות פינג ללא בעיה גם ממחשבים אחרים. האם מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  10. TP-LINK TL-WR841N מאפשר לחבר את המחשב הנייח בחיבור חוטי והמחשב הנייד באלחוטי או שהנתב עובד רק על מצב אלחוטי ומצריך ממני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Lirux,

שלום רב, לפני כמה ימים שירשרתי נתב 2WIRE שהוא גם המודם לראוטר של DLINK DI624+ על מנת לספק לי WIFI בשביל הפלאפון בחדר. שמתי לב שחלה ירידה במהירות בפתיחת אתרים ולפעמים אפילו תקיעה עד כדי "חוסר רצון" של הדף להיפתח. לאחר בדיקת פינגים מצאתי שקיים איבוד פאקטות כאשר אני נותן פינג לכתובת הפנימית של הנתב 2WIRE. פינג לכתובת הפנימית של הDLINK עוברת חלק וגם פינג לפורט ה-WAN של ה-DLINK שאליו מתחבר ה-2WIRE. תמונה להמחשה: מה שבאמת מוזר לי זה שכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-2WIRE אז אני מקבל פינג רציף לכתובת הפנימית שלו. אשמח לעזרתכם בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yony.z,

שלום, אנחנו כרגע מחוברים ל-HOT בתשתית של 5 מגה, והמהירות לא בדיוק יציבה. יש ירידה משמעותית במהירות הגלישה בסופי שבוע, ובערבים. קראתי איפה שהוא שהמצב שונה ב-UFI של HOT, והבנתי שגם מ-12 מגה ומעלה התשתית היא בטכנולוגיית UFI. זה נכון, או שיש גם 12 מגה שלא ב-UFI? והאם UFI אכן פותר את בעיית יציבות מהירות הגלישה?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by urich,

היום עברנו בבית לקו טלפון VOIP של בזק בינלאומי כדי להוזיל עלויות הגיע טכנאי התקין רכיב נוסף מעין מודם ראוטר שכזה שמתחבר למודם ולקו הטלפון. הטלפון סבבה שומעים טוב אבל הפינגים נפגעו במשחק BFBC2 הייתי מקבל פינגים של 70-120 באירופה (ואפילו 20-40 בארץ) ועכשיו הפיגים לא יורדים מ120 ובשעת משחק הם מגיעים ל400 על אותם שרתים האם אני יכול לסדר מחדש את הרשת או לתקן את זה או שאולי לתת עוד צאנס עוד יום אולי רק עכשיו הפינגים גבוהים. כל הבדיקות נעשו לא בשעת שיחה. דרך אגב שיחה בטלפון תפגע לי במהירות הגלישה? אם כן לא נורא כי יש לי 10 מגה ואנחנו לא מדברים הרבה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מחפש ראוטר שיהיה שרת מדפסות וגם שאני אוכל לחבר אליו כונן קשיח מצאתי אחד .... מה דעתכם עליו לפניי רכישה ? http://yevuanim.com/?prod=489

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Polk,

...

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by ***אלירז***,

שלום, עד היום היה לי מחשב אחד בבית עם מערכת הפעלה של windows 7 ultimate, היום הגיע אליי עוד מחשב עם מערכת הפעלה של windows xp. ושניהם מחוברים לראוטר אחד. והשאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשתף את הקבצים התיקיות בשתי המחשבים עם שתי מערכות הפעלה שונות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by ***אלירז***,

יש לי ראוטר אלחוטי של netgear ויש לי מהירות אינטרנט של 5MB ועכשיו קיבלתי עוד מחשב בבית ואני רוצה שהוא יקלוט את האינטרנט מהראוטר, טווח מחירים: 100 ~ 150 אז מה לדעתכם כדאי לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by Studio54,

היי שמתי לב שעל כל הניידים עם 7 שראיתי יש את הכרטיס רשת הזה . מה אומר הכרטיס רשת הזה ולמה הוא מותקן ברגע שיש כ.רשת אלחוטי ? Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by spektor,

שלום כרגע אני מחובר ל-HOT בתשתית של 5 מגה ובזק בינלאומי. בזמן הגדרת בראוטר TL-WR1043ND חיבור לאינטרנת אני לו יכול להיתחבר תרך L2TP הוא פשוט מנסה להיתחבר ולא יוצא , אבל בלי שום בעיות אני יכול להיתחבר דרך Dynamic IP או PPTP . זה אמור להיות כך? :nixweiss:

22. Started by emule2,

אז ככה נאלצתי לאפס את המודם שמתחבר לאינטרנט ועכשיו האינטרנט לא עובד לי ואני לא ממש זוכר מה ההגדרות יש לי מודם aztech 600e שבו ההגדרות התאפסו וראוטר אלחוטי של TP LINK שבו ההגדרות טובות. עכשיו אני יודע איך לגשת למודם ואני אשמח רק אם תגידו לי איזה הגדרות צריך לשנות בו

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by ac1240,

http://ishuk.co.il/itemview/?id=120643283205&ship=0 רציתי לדעת האם יש אפשרות גם להשתמש בראוטר הזה כראוטר רגיל חוץ מהקטע של ה 3G ?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. כשהמודם מחובר לנייח הכל תקין. כשאני מחבר אותו לנייד הוא כל הזמן מתנתק לסירוגין. המודם של הוט (ARRIS) הנייד זה ווינדוס 7 תודה, בני.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by binyamins,

אני מחובר דרך הוט עם מודם שלהם. אני רוצה לקנות בחנות נתב אלחוטי (TPLINK) במקום המודם שלהם - איך מגדירים אותו ? תודה, בני.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים