רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
התקן שמתחבר בUSB ישפר את איכות הקליטה? הקליטה ממש נמוכה, גם אם נמצאים כמה מטרים בודדים מהראוטר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רשת אלחוטית של שני מחשבים. במחשב המרוחק (זה שקולט את האות) ישנה בעיה מציקה ביותר בעיקר בעת ניסיון כניסה לאתרי אינטרנט. כמעט תמיד בעת כניסה לכל אתר, בעיקר אם זוהי כניסה לאתר חדש ולא מוכר, לאתר לוקח המון זמן (יכול גם לקחת כ-2 דק') לעלות. רוב הזמן הוא בניסיון גישה לאתר, ובחיפוש שלו. ישנה בשורת הכתובת למטה waiting for.... ושם האתר. לאחר שהאתר "נמצא" הוא עולה די מהר. ניסיתי לבצע בדיקה עם network speed זו שפועלת על דוס (CMD), והמהירות הממוצעת שהתקבלה בין המחשבים היא 2.5Mb . זוהי הבדיקה היחידה שאני מכיר פשוט. אני לא יודע אם זה תקין או לא. מערך הרשת שלי: במחשב הראשי מודם-נתב netgear vvg2000. במחשב השני מתאם אלחוטי edimax ew7128g שקולט את האות. ביניהם ראוטר אלחו…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אם וכאשר אני מכניס כתובת אתר לא נכונה למשל www.gogle.com אז ספקית האינטרנט (alice) מפנה אותי לעמוד החיפוש שלה ומציעה לי את הכתובת הנכונה וכו' איך ניתן לבטל את זה? אין לי תוספים לדפדפן או רוגלות. זה סך הכל שירות שהם מצעים שאני לא רוצה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם בלי ראוטר עם 2 לפטופים,אני יכול לקנות כבל מפצל ל2 כניסות כבל רשת ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה אבל אני צריך את ההגדרות הספציפיות לראוטר הזה אם מישהו מכיר, יודע.. הראוטר הראשי הוא של EDIMAX אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גם אתם נתקלתם בזה? נתקלתי בזה גם אצלי במחשב וגם אצל אבא שלי. תודה למגיבים.
-
- 12 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
נתקלתי במשהו מוזר,תסתכלו בעצמכם... קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי בעקבות המאמר המצויין שנכתב כאן השבוע בנוגע לאבטחת הרשת האלחוטית החלטתי "לשדרג" את האבטחה ולעבור לפרוטוקול wpa הבעיה היא שיש שם כל מיני הגדרות שאין לי מושג מה לעשות איתן , אני מאוד אודה למי שיעזור. *WPA/WPA2 - אני צריך לבחור בין שתיהן , מה לבחור ? מה ההבדלים ? *הצפנה - TKIP/AES - אותה שאלה מהשורה למעלה. *radius server ip - מה זה ? מה אני אמור למלא שם ? *radius port - כנ"ל *radius password - אני מניח שזו הסיסמא ? איך אני בוחר סיסמא ? מה מגבלות האורך/תווים? *group key update period - גם ,מה זה ומה עושים עם זה? תודה רבה לעוזרים וערב טוב
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזו חברה היא האמינה והאיכותית ביותר לקניית דומיין ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא במחשב שכיכול חסמו לו את הפורטים 8080 ו 80. משמע אני יכול להשתמש בתוכנת המייל, אני יכול להתחבר לשרתי מוזיקה או תחנות רדיו דרך המדיה פלייר.. אני יכול אפילו לשחק משחקים באינטרנט... אני לא יכול לגלוש. האם ניתן להגדיר דפדפן כלשהו שלא ינסה להתחבר דרך הפורטים הללו? האם יש פתרון לעקוף את החסימה של פורטים אלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge [הפורט בשרת שמה זה 7399]. יש לי אינטרנט נטויז'ן תשתית הוט 12 מגה. יש לי כל הזמן בעיות של התנתקויות ולאגים, כל פעם יש לי lost connection from server. יש לי בבית יותר ממחשב אחד ויש לי ראוטר קווי edimax. שמעתי שניתן למנוע את ההתנתקויות וכל זה ע"י אייפי קבוע וע"י פתיחת פורטים. מה דעתכם על כך? יעזור לי? מה עליי לעשות ואיך? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
המטרה, להשתלט מהחמשב הביתי שלי על מחשב הנייד שלי(ששיך לעבודה). המחשב הנייד הוא 12.5 אינץ ולא נוח לעבוד עליו מבלי לחבר מסך, מקלדת, עכבר ואין לי שום כוונה לנתק את המחשב שלי כל פעם ולחבר לנייד וההפך אז חשבתי שאפשר אולי להשתלט על מחשב אחד מהשני. בבית יש מודם-ראוטר של בזק שמחובר לHUB כל מחשב מקבל כתובת מקומית ואפשר לגלוש בכל מחשב וכל מחשב רואה אחד את השני,אבל כאן זה מתחיל להסתבך. כדי לעבוד על המחשב של העבודה אני צריך להתחבר עם VPN (של CHECK POINT) לרשת של העבודה,ברגע שאני עושה את המחשבים לא רואים אחת את השני (אי אפשר לעשות PING לכתובת המקומית מאחד לשני) אני מניח שורטואלית הם נמצאים ברשתות שונות אז כל תוכנות ההשתלטות הרגילות לא עובדות פה. ניסיתי את TEAMVIEWER אבל הוא עבד ממש לא…
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בעיקרון הפניית פורטים עובדת כך שכשמגיעה חבילה שלא בוקשה לפני כן היא מנותבת לפי הפורט שלה למחשב מסויים. אם שני מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר רוצים להשתמש בטקסטמי (פורט 5190) מה קורה? איך מאפשרים דבר כזה? דרך אגב למישהו יש מדריך טוב על ההבדל בפרוטוקול http לבין הפרוטוקול tcp ? לא הבנתי למה צריך להפריד את זה לשני דברים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו הטלפון פשוט יש לי ראוטר אחד(שקבלתי מבזק),ומחשב אחד מחובר אל חוטי,ויש מלא נפילות ורציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את הראוטרים על אותו קו טלפון,ואם אפשר אז איך עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אתמול הוקצו 2 בלוקים 8s/ לAPNIC (רשם האינטרנט האיזורי של דרום מזרח אסיה) בידי IANA נותרו 5 בלוקים אחרונים, אשר על פי החלטה משנת 2009 יוקצו אחד לכל ספק איזורי. המשמעות, מאגר כתובות הIP העולמי אזל. אומנם נכון שיתכן (לא סביר) שיחליטו להקצות את 16 הבלוקים השמורים 240-255, אבל זה לא סביר. ויתכן שעוד חברות ענק שתופסות בלוקים מתחילת ימי האינטרנט יקרסו וישחררו קצת אוויר לנשימה. אבל כך או כך, ימי הIPv4 הולכים ואוזלים. בטרם תיתם שנה זו יאזלו הכתובות! אצל רוב הרשמים האיזוריים. אז המלך גוסס, אבל מה עם המלך החדש? בארץ כנראה שרק ספקית אחת מוכנה במיידי לספק IPv6 לכל הלקוחות. שאר הספקיות עדיין לא ערוכות לכך מבחינה טכנית, וחלקן אפילו לא רכשו פולים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קבצים בעבודה שמספר אנשים צריכים גישה אליהם ממקומות שונים. הפתרון המתבקש הוא VPN, ניסיתי את הVPN המובנה בחלונות וLogMeIn Hamachi² - אבל הבעיה בפתרונות האלה שהם איטיים ואני לא מקבל את כל רוחב הפס שיש לי. יש למישהו רעיון כיצד ניתן להקים VPN מהיר? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://arstechnica.com/tech-policy/news/2011/01/canada-gets-first-bitter-dose-of-metered-internet-billing.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss אחרי שראיתי את הכתבה הזאת פתאום האינטרנט שלנו בישראל ניראה לי ממש טוב ונדיב , מסכנים הקנדים
-
- 38 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היי, אח שלי מתחבר להוט דרך מודם רגיל של מוטורולה ( לא ראוטר ) ולאחרונה ניסיתי להתחבר אליו ב remote desktop. להפתעתי גיליתי שאין לי גישה ל IP שלו. אפילו פינג לא עובד. אני שמחובר דרך בזק מסוגל להתחבר ולעשות פינג ללא בעיה גם ממחשבים אחרים. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור ר12 מגה דרך תשתית הוט וספק נטוויז'ן. המערכת כוללת: מודם אינטרנט מוטורולה -> מחור למתאם שיחות VOIP של נטוויז'ן -> מחובר לנתק אלחוטי BR-6524N של אדימקס. הנתב עצמו עם קושחה יותר חדשה ממה שיש באתר היצרן להורדהה (1.58), הוא מקונפג עם IP סטאטי אשר מוגדר במתאם שיחות כDMZ בשביל שאני אוכל לנהל את נושא הPort Forwarding דרך הנתב מכיוון שאין לי גישה לממשק ניהול של המתאם שיחות. בנתב כמו כן מוגדרת הצפנה מסוג WPA 1 ולכל מחשב בבית (3 מחשבים כולם מחוברים באלחוט) יש כתובת IP קבועה דרך הגדרה בתוכנת ניהול של הנתב לפי הMAC שלהם בשביל שיהיה לי נוח לקבוע Port Forwarding. הסיפור הוא שאם אני מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב אין בעיה הכל עובד. אם אני מחובר באלחוט לעיתים כשכל שלושת המ…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
TP-LINK TL-WR841N מאפשר לחבר את המחשב הנייח בחיבור חוטי והמחשב הנייד באלחוטי או שהנתב עובד רק על מצב אלחוטי ומצריך ממני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים שירשרתי נתב 2WIRE שהוא גם המודם לראוטר של DLINK DI624+ על מנת לספק לי WIFI בשביל הפלאפון בחדר. שמתי לב שחלה ירידה במהירות בפתיחת אתרים ולפעמים אפילו תקיעה עד כדי "חוסר רצון" של הדף להיפתח. לאחר בדיקת פינגים מצאתי שקיים איבוד פאקטות כאשר אני נותן פינג לכתובת הפנימית של הנתב 2WIRE. פינג לכתובת הפנימית של הDLINK עוברת חלק וגם פינג לפורט ה-WAN של ה-DLINK שאליו מתחבר ה-2WIRE. תמונה להמחשה: מה שבאמת מוזר לי זה שכאשר אני מחבר את המחשב ישירות ל-2WIRE אז אני מקבל פינג רציף לכתובת הפנימית שלו. אשמח לעזרתכם בנושא!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לבעיה שהועלתה בפורום בשרשור קודם על ידי splashy ביצענו את השינוי המבוקש ומחר נשחרר קושחה חדשה ל- DIR-655 בה ניתן להתחבר ל- L2TP גם באמצעות כתובית שמית (FQDN) את הקושחה ניתן יהיה להוריד דרך האתר שלנו www.dlink.co.il משרת ה- FTP גרסת הקושחה: 1.34WWB15Beta קישור מדוייק לספרייה: http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware/ נשמח לקבל feedback ממשתמשים המחוברים בחייגן L2TP דרך המוצר הזה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-