רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
מה המהירות של העברת קבצים על רשת מהרד - דיסק אחד לשני על גבי הרדיסקים חדשים PATA כאשר מהירות הרשת עצמה היא 10\100?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
RJ45 - RJ45 ?? לא CROSSOVER, אלא ROLLOVER כדי להתחבר ל-CONSOLE PORT של נתב.. אני יכול ליצור כזה בעצמי איך אין לי את הציוד ... מישהו מכיר חנות שמוכרת/מייצרת במקום כבל כזה ?? אני ממש צריך אחד.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא מזמן עברתי לאינטרנט המהיר של ngn . יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח ואחד נייד. התחברתי עם הנייד והכל עובד בסדר. למחשב הנייח קיניתי מודם USB, עשיתי פורמט למחשב, התקנתי עליו את כל הדרייברים הנחוצים. הבעיה היא כאשר אני מוריד משהו מהאינטרנט זה לא זז ומוריד בקצב של 1 קב"ש. יכול ששכחתי להגדיר משהו?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי, יש לי 2 ראוטרים נפוצים מחברות שונות שאני רוצה לחבר אלחוטית כדי להגדיל את טווח הקליטה. 1. אדימקס ew6204wg 2. dynalink rta1025w יש לי 2 מחשבים - המטרה היא שראוטר 1 יהיה מחובר למודם וקווית למחשב 1, ואילו ראוטר 2 יהיה בנקודה מרוחקת ומחובר לאותה רשת בצורה אלחוטית ואליו יהיה מחובר מחשב 2 בצורה קווית. האם הדבר אפשרי? קראתי ב-netcheif איך זה אמור להתבצע, אבל זה לא ככ מצליח.. כרגע האדימקס (1#) מחובר למודם, ולו יש דיפולט IP 192.168.2.1, בעל DHCP בין 100 ל-200. ואילו ה-rta1025w דינלינק (2#) בעל IP דיפולט של 192.168.1.1, וללא DHCP מבוטל (קיימת אופציה של relay אבל לא השתמשתי בה). ל-2 הראוטרים קבעתי את אותו SSID ומס' צ'אנל, וביטלתי אבטחה. 2# קבעתי כ-repeater ובחרתי בכתובת ה-mac של …
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3Com מדגם 3CRWE554G72T, ויש לו 2 אנטנות WiFi רגילות. הייתי רוצה להחליף אחת מהן באנטנת Hi Gain עם כבל בשביל קליטה טובה יותר בשאר הבית. איך אני מוציא את האנטנה הקיימת?? תודה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לידיעתכם....... ספקיות האינטרנט(012.נטוויזין וכו....) מוכרות חבילות ע"פ החבילה שאתה רוכש מחברת הכבלים.הנתונים מועברים לספקים ע"י חברות הכבלים.האם זה חוקי? מה קורה אם ארכוש חבילה של 1.5 MB מחברת הכבלים אך ישלם לספק ע"פ 0.5 MB הגלישה תהיה איטית יותר? כדרך אגב אקווהנט מוכרת את החבילה של עד 1.5 ב-17$.האחרים מבקשים 35$ בלי להתבייש. גנבים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך לרשת בית פרטי של 300 מ"ר. כבר יש הכנות של תעלות ואני צריך להעביר רשת (CAT6) וטלוויזיה (RG6). יש לי 8 נק', מתכוון לקנות איזה 150 מ"ר של הכבלים בתקווה שזה יספיק. כמו כן שקעים לגוויס, סופיות RG45 וכו'.. בקשר לסוג הכבל CAT6, ראיתי שקיים גמיש וקשיח.. מה מומלץ להעביר בקירות והכי קל להשחיל? בין החדרים בקומה העליונה למשל אני חושב להשחיל גמיש כי הבנתי שיותר קל ללחוץ עליו סופית של זכר, ואז הם כולם יתחברו למתג, ומשם יהיה כבל נוסף שירד לארון תקשורת במרתף. כמו כן אם יש המלצה לחנות שבה כדאי לקנות את הציוד הנ"ל? והאם כדאי לקנות TESTER של רשת?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקינו לנו אינטרנט בכבלים, לפני זה היינו מחוברים לבזק. הראוטר היה מוגדר על הגדרות ppoe של הADSL... לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עכשיו בהגדרות של L2TP. יש לי את הפרטי התחברות. אפשר הסבר של איך להגדיר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
זה המודם USB , אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי בינתיים , ויש לי בעיה איתו , קודם כל , כשאני עושה ריסטרט או שהוא מתנתק לפעמים לבד , אז אם אני מנסה להתחבר אז אני לא יכול , כי הוא כזה נראה תקוע עם 3 המנורות מהבהבות דולקות , זה נראה כאילו הוא תקוע , ובשביל להתחבר בחזרה אז אני צריך לנתק אות מהכבל עצמו ,מהמחשב , ורק אז אני יכול ולפעמים גם זה לא מצליח ואני חייב ריסטרט עד שאני מצליח.. יש למישהו פיתרון או איזה עידכון שלא שמעתי עליו? חוצמזה למה הוא מתנתק לבד סתם?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להסבר ורצוי גם שירטוט (אם אפשר) על תצורת רשת בה יש לי רשת פרטית המחוברת לאינטרנט ואני אסביר למה אני מכוון נגיד שיש לי משרדים עם רשת פרטית ויש לי שם DATA BASE מקומי עכשיו אני רוצה לאפשר ללקוחות לגשת עליו דרך האינטרנט.באפון כללי אני יודע שאני צריך (מין הסתם) ראוטר+פאירוול בנקודת היציאה מהאירגון שלי לקשר את הרשת לשרת DATA BASE שימצא באינטרנט ויכיל תמונת מראה של ה DB שלי. כשיוזר ירצה לקבל מידע מהמערכת שלי הוא יפנה לאתר מראה וזה יפנה ל DB האמיתי שיש לי באירגון אודה למי שיכול לתת לי הסבר יותר מפורט ומדוייק ואיזה ציוד ואו תוכנה אני צריך ---עריכה---- נדמה לי שהמונח למה שאני מתאר זה intershop architecture
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי להקים חיבור VPN בין שני ווינדואסים יש חיבור והכן אני רואה בWIRESHARK שמדובר בPPPTP עכשיו השאלה , מרגע החיבור , איך בעצם אני מעביר גם DATA בין המחשבים המחוברים ?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור ספריות על מחשב אחד שיסתנכרנו בצורה אוטומטית עם ספריות מקבילות על מחשב אחר דרך האינטרנט. משהו בסגנון של Dropbox אבל עם ספריות רגילות במחשב. יש דרך לעשות את זה? או שאין מנוס מלהשתמש ב-Dropbox? אני לא מחפש ליצור ענן, או להפוך את המחשב ל"ענן" שאוכל לגשת לקבצים שלו דרך הדפדפן, אלא שהספריות יסתנכרנו לבד ברגע שקיים חיבור לרשת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX, לא זוכר תדגם כרגע, אם זה רלוונטי אני ישלוף תדגם המדויק, שמחובר למודם של הכבלים ולעוד 3 מחשבים ומדפסת רשת (HP) שאלתי היא כזו, אני מעוניין לחבר עוד מחשבים לאותה הרשת.. עכשיו קראתי קצת על האבים וסוויצים והבנתי שהם פחות או יותר אותו הדבר.. השאלה היא האם אחד מהם רלוונטי אליי? כלומר איך אני עושה חיבור נכון של כל המחשבים (מדובר על כ-5-6 מחשבים, כשכרגע מחוברים רק 3 + מדפסת..) בלי לפגוע בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 4 מגה, מהירות ההרודה שלי בימים האחרונים הייתה נורא איטית ז"א אני אמור להוריד 460+ (אמור אפילו 500 אבל לא מגיע ) אז מוריד לי על 90 160KBS עכשיו שניסיתי להוריד בבוקר בדקתי גם במהירות הורדה של בזק (תשתית./ספק ) ויורד לי נורמאלי על 450-469 עכשיו אותה בעייה בייתה לפני כמה חודשים בזק כיול להיות לגבי עומס שיש בערבים ולא בבקרים יש לי עוד שאלה יש לי 4 מגה אז אני אמור להוריד על 500 ומשהו או לפחות 490 בבזק אמרו לי שזה תקין וזה אמור להיות בין 450 ל 500 וזה שטיות כי לפי חישוב פשוט אני אמור להוריד על 500 יש לי בזק ספק ובזק בין לאומי תשתית כמו שהיה לי 2 מגה הורדתי על 256 אז ב 4 אני אמור להוריד אפילו קצת יותר מ..500
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום חברים! קיבלתי מקרוב SWITCH של חברת TRENDnet מדגם S88E. מידע עליו ניתן למצוא כאן: http://www.trendnet.com/products/TE100-S88Eplus.htm כרגע יש בין המחשב שלי לשל אחותי רשת באמצעות HUB ישן. מספר שאלות: 1. מה ההבדל בין ה-HUB ל-SWITCH? יתרונות/חסרונות. 2. אילו שינויים צריכים להיעשות בהגדרות (אם בכלל)? 3. האם ה-SWITCH הזה ניתן לתכנות כמו ראוטר? וכיצד? 4. אם התשובה לסעיף קודם חיובית, כיצד ניתן לקבוע את רוחב-הפס שיוקצה לכל ערוץ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כתובת מסויימת של ג'י מייל אני רוצה לשנות אותה ל xxx@support.co.il או xxxx@meni.co.il אני יודע שג'י מייל נותנים כזה שירות מישהו יודע איך אני עושה את זה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בין המחשב שלי לשל אחותי שיתוף קבצים בעזרת האשף של ה XP . השאלה נראית טיפשית אני יודע אבל אני אם אני רוצה לבטל את השיתוף קבצים איך אני עושה את זה"??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מתאם אלחוטי חזק ומהיר שתומך בתקן AC יש לי כרגע את ה-TL-WN822N שקניתי בהמלצת Cheif והאמת שאני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה לשדרג למתאם תומך AC. טווח קליטה נדרש ~ 10M-5M אשמח להצעות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה ממש מוזרה יש כמה אתרים ש ב 100% עובדים בכל מקום שאני נכנס הם עובדים שאני ניכנס מהבית שלי הם לא עובדים החלפתי מודם במודם חדש אבל זה לא פתר את הבעיה התקנתי WINDOWS XP כרטיס רשת חדש +כבל רשת חדש ולא ניפתרת הבעיה הורדתי את חומת האש כלום מה זה יכול להיות אני כבר ???
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים + מודם HOTBOX. (רק מודם) חיברתי את הראוטרים חיבור נתב אלחוטי חדש לנתב אלחוטי קיים באופן קווי. פעלתי לפי המדריך צעד אחר צעד. *שתי הערוצים של הWIFI שונים קיבלתי כתובת IP בתחום של DHCP. *אותו שם SSID *כבל מוצלב *אותם הגדרות אבטחה. אבל עדיין אני סובל מאינטרנט איטי בעיקר בWIFI ! (לפי הבדיקה אני מקבל 20-30מגה) למרות מרגיש אפילו פחות מודם HOTBOX ראוטר ראשי :Model No. TL-WR841HP ראוטר משני :Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND *שניהם ראוטרים יחסית חדשים . ככה שאני לא חושב שיש איזה בעיה עם הראוטרים. Hot טוענים שהתשתית שלהם בסדר ושאני מקבל 100 מגה. אני רוצה להתייעץ אתכם מה אולי לא הגדרתי בסדר או שצריך לעשות בכדי לשפר את המהירות משמעותית. גם באינטרנט הקווי ובעיקר בWIFI. …
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי תופעה כבר כמה ימים שהחיבור בין המחשב לאינטרנט נדפק ולא עובד . יש לי ראוטר של TPLINK אבל המחשב מחובר חוטית . * נסיתי לבדוק אם יש בעיה בכבל , החלפתי בכבל אחר , אך גם הוא עם אותה בעיה * בדקתי דרך הפלאפון אם הוא קולט את האינטרנט . הכל עובד פיקס וגם אפילו גלשתי לא מעט . מה שכן ..מצאתי פתרון זמני , הורדתי את הדרייבר האחרון של ה-LAN מהאתר הבית של ג'יגהביט שיצא ב- 5.3.2010 .. מחקתי את הדרייבר הקודם , התקנתי את החדש והכל עבד .. אבל מה שקרה אחכ .. זה שהשארתי את המחשב דולק עם ביטורנט לכמה שעות ...והשגיאה חזרה.. 868 משהו .. יש סימן קריאה צהוב על האיקון של הרשת למטה ( אני משתמש בווינדוס 7 64ביט ) . בקיצור לא יודע מה לעשות ..כל פעם זה קורס לי ואני צריך למחוק את הדרי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-